Επιστροφή στο Forum : Μυρωδιά απο αεραγωγούς
E60_Arkadia
21-02-16, 11:56
Έχω ένα μικρό θέμα με το Ε60,όταν πάω να ανέβω μια ανηφόρα με δευτερα η τρίτη στο τέλος της ανηφορας φέρνει μυρωδιά καμμενου η καυσαερίων από τους αεραγωγούς.Δεν το κάνει πάντα αλλά είναι πολύ ενοχλητικό.Πήγα σε bmw συνεργείο αλλά δεν ειδαν κάτι.Τι μπορεί να φταίει;;;
Σε Ε90 αυτό γινόταν (όχι μόνο σε ανηφόρα πάντως) λόγω διαρροής από τη φλάντζα της αντλίας κενού. Εσταζε πάνω στην πολλαπλή και μύριζε. Τσέκαρε το.
E60_Arkadia
21-02-16, 20:35
Εντωμεταξυ μια φορα ειδα και καπνο απ τον κεντρικο αεραγωγο και νομιζα ότι εγινε βραχυκύκλωμα.
Το ίδιο μου έκανε πρόσφατα και μένα, σε ανηφορικό δρόμο. Είδα λίγο άσπρο καπνό στο πίσω μέρος του καπό κοντά στο τζάμι και μυρωδιά καμένου μέσα. Πρέπει να είναι λάδι που στάζει, θα φανεί στο επόμενο service, γιατί την ψιλο-διαρροούλα την έχουμε..
Συμπέρασμα :
Δεν ανεβαίνουμε ανηφόρες με BMW και ιδιαίτερα με Ε60,90 ...:whistle:
Panagiotise46
17-06-16, 07:08
Συμπέρασμα :
Ερώτηση με βάση το συμπέρασμα: Δηλαδή με BMW, πάμε μόνο στροφές και με το antispin off?
:rally:
Συμπέρασμα :
Ερώτηση με βάση το συμπέρασμα: Δηλαδή με BMW, πάμε μόνο στροφές και με το antispin off?
:rally:
:shok::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
E60_Arkadia
17-06-16, 17:27
Σε νορμαλ επιτάχυνση και από τις 2.500 ως 2.800 ακούγεται ένα βουητό από το μοτέρ.Το άκουσε ο μηχανικος μου και μου είπε ότι είναι μάλλον η βαλβίδα disa.!! Τι μ@λ@κια είναι πάλι τούτο??
Σε νορμαλ επιτάχυνση και από τις 2.500 ως 2.800 ακούγεται ένα βουητό από το μοτέρ.Το άκουσε ο μηχανικος μου και μου είπε ότι είναι μάλλον η βαλβίδα disa.!! Τι μ@λ@κια είναι πάλι τούτο??
ατο... ειναι :original:
https://www.germanautosolutions.com/diy_tech/disa_repair_kit/m54_disa_kit_diy.php
Εσύ έχεις βουητο, εγώ καμία φορά ακούω ένα μεταλλικό κροταλισμα.. Καλά πάμε και οι 2..
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
E60_Arkadia
18-06-16, 13:21
Όλο μ@λ@κισμενα προβληματάκια βγάζουν.Ενω μηχανικά είναι ασπαστα με κάτι τέτοια ξενερωνω.Σαν τα Ε28 Ε34 δεν ξαναβγαινουν.Ποιοτητα αξιοπιστία και πιστοί σύντροφοι για μια ζωή....
dark knight
19-06-16, 20:03
Το ίδιο μου έκανε πρόσφατα και μένα, σε ανηφορικό δρόμο. Είδα λίγο άσπρο καπνό στο πίσω μέρος του καπό κοντά στο τζάμι και μυρωδιά καμένου μέσα. Πρέπει να είναι λάδι που στάζει, θα φανεί στο επόμενο service, γιατί την ψιλο-διαρροούλα την έχουμε..
λαδι από που λες να σταζει?
HLIAS - E36
19-06-16, 21:25
Εσύ έχεις βουητο, εγώ καμία φορά ακούω ένα μεταλλικό κροταλισμα.. Καλά πάμε και οι 2..
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ έχω ένα ουρλιαχτό πολλές φορές και μυρίζει καμμένο λάστιχο... :fountwtis:
Ο μεταλλικός θόρυβος ίσως είναι από τον άξονα του περιστροφικου μοτέρ αέρα καμπίνας..... Και στο δικό μου έκανε πέρυσι θόρυβο, άνοιξα το φίλτρο από μπροστά, ψέκασα WD40 στον άξονα και λίγο σπρέι γραφίτη για λίπανση και όλα ΟΚ από τότε....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
λαδι από που λες να σταζει?
Από το ψευτοκαπακο ίσως; το σταζει, περισσότερο να μαζεύει από καμία διαρροή και μια στο τόσο να κάνει σταγόνα. Δεν έχω δει ποτέ κάτω λάδι. Μέσα στη μηχανή όμως ναι.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/06/0a3d93e650a43fdc45454b922dd96a73-1.jpg
Εγώ έχω ένα ουρλιαχτό πολλές φορές και μυρίζει καμμένο λάστιχο... :fountwtis:
Και σου αρέσουν και τα ντόνατς υποθέτω..
Ο μεταλλικός θόρυβος ίσως είναι από τον άξονα του περιστροφικου μοτέρ αέρα καμπίνας..... Και στο δικό μου έκανε πέρυσι θόρυβο, άνοιξα το φίλτρο από μπροστά, ψέκασα WD40 στον άξονα και λίγο σπρέι γραφίτη για λίπανση και όλα ΟΚ από τότε....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
Δεν νομίζω γιατί όταν τον ακούω είναι όταν γκαζωνω και στο δωσε-ασε ακολουθεί και ο θόρυβος.. Δεν τον ακούω όμως καθαρά γιατί τον καλύπτει η εξάτμιση [emoji1]
dark knight
20-06-16, 00:56
ο διαχωριστήρας λαδιου θα μπορουσε να σταζει ,αραγε?