Επιστροφή στο Forum : E87 μπαταρία.
Εχω τη σειρά ένα E87 από τέλη 2009 καινούριο.Σήμερα ενώ είχα σβήσει το αμάξι και είχα το κλειδί στον Διακοπτό μέσα,μετά από ένα λεπτό μου έβγαλε στο καντράν την ενδηξη πορτοκαλί μπαταρίας.Όταν βγάζω και βάζω το κλειδί το αμάξι πέρνει μπρος κανονικά χωρίς να βγάζει καμία ένδειξη.Μόνο όταν είναι σβηστή ή μηχανή και είναι το ράδιο ανοιχτό μετά από ένα λεπτό βγάζει ένδειξη.Πήρα τηλέφωνο στην εταιρία και μου ήταν ότι είναι μια ένδειξη ότι κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξω την μπαταρία ,αλλά δεν μου ήταν ποτέ.Ή μπαταρία κοστίζει 290 ευρώ,και επειδή δεν υπάρχει μια,ποσό καιρό μπορω να το καθυστερισω;
290? Επίχρυση είναι; το δικό μου είναι του 07' και πέρσι τα φτύσε ξαφνικά(χωρις να ανάψει κάποιο λαμπάκι) . Έβαλα Bosch με 2 χρόνια εγγύηση κιόλας 85 ευρώ(εχει και κινέζικες φθηνότερες) . Από που προκύπτει το 290. Δε λέω ότι οι Bosch είναι οι καλύτερες αλλά είναι αρκετά καλές.
Στάλθηκε από το One Plus One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
290? Επίχρυση είναι; το δικό μου είναι του 07' και πέρσι τα φτύσε ξαφνικά(χωρις να ανάψει κάποιο λαμπάκι) . Έβαλα Bosch με 2 χρόνια εγγύηση κιόλας 85 ευρώ(εχει και κινέζικες φθηνότερες) . Από που προκύπτει το 290. Δε λέω ότι οι Bosch είναι οι καλύτερες αλλά είναι αρκετά καλές.
Εχει start-stop που συνεπαγεται agm μπαταρια,
Εσυ εβαλες agm με 80¤?
Εχει start-stop που συνεπαγεται agm μπαταρια,
Εσυ εβαλες agm με 80¤?
Nope απλή μπαταρία έβαλα το δικό μου δεν έχει start stop... Γράψτε λάθος έγραψε e87 και νόμιζα ήταν σα το δικό μου. Δε σκέφτηκα ότι είναι το facelift...
Οκ!είναι σταρτ στοπ,80 αμπέρ,ενυσχιμενη
Στάλθηκε από το Lenovo YT3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.automotobatteries.gr/category-197/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%C F%84%CE%BF%CF%85-bosch-s6011-strart-stop-agm-12v-80ah-800a-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%C F%82.html.
Είναι κάτι τέτοιο;
https://www.automotobatteries.gr/category-197/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%C F%84%CE%BF%CF%85-bosch-s6011-strart-stop-agm-12v-80ah-800a-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%C F%82.html.
Είναι κάτι τέτοιο;
Κάτι τέτοιο...ακριβώς...την βρήκα στη Λαμία κάπου 160 ευρώ....με 140....θα την αλλάξω σε κάνα μήνα...
Στάλθηκε από το Lenovo YT3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk