Επιστροφή στο Forum : εξατμιση z3
LEONIDASKAL
09-02-16, 19:23
Λοιπον με τρωει ο κ......ς μου τωρα τελευται και λεω να φτιαξω την εξατμιση απο το ζετακι μου
τι θελω ???? και τις συμβουλες σας παρακαλω...
1.λεω να βαλω καταλυτη ελευθερας
2.να βαλω ενα καλυτερο τελικο
3.δεν θελω ομως φασαρια ,ειναι δυνατον ????
απο τοτε που εβαλα το μ44 και κρατησα την παλια μαμα εξατμιση μου φαινεται οτι.........δεν ξερω .....
βοηθεια.......οσοι ξερουν παρακαλω:facepalm::facepalm::facepalm::hyp er:
Πήγαινε σε μαγαζί εξατμίσεων, και φτιάξε μια μελιγο μεγαλύτερη διάμετρο απο αυτην που έχεις, ολόκληρη απο το χταπόδι μέχρι πισω, με καταλύτη μικρό και τελικό ελευθέρας, όσο το δυνατό μεγαλύτερο τελικό. Μονο ετσι θα καταλάβεις εξάτμιση και θα την ευχαριστιθεις. Διαφορετικα ότι αλλο πεταμένα λεφτά, βαλε μια μπούκα να γιαλυζει και μην κανεις τιποτα. Επίσης δεν ειναι απαραιτητο να την κανεις ολη ανοξυδοτη, θα σου κοστισει πολλά, βεβαια απο την τσέπη σου εξαρτάται. Κόστος για απλη σωλήνα 63μμ με μικρό καταλύτη και τελικό και μπούκα, υπολόγιζε σωλήνες 60 ευρω, καταλύτης 80, τελικό 60, μπούκα 40 και εργασία 60 περίπου.
LEONIDASKAL
11-02-16, 14:42
Δεν ειπα κατι για inox , νομιζω οτι και σαν κοστοπς καλο ακουγεται απο θορυβο ομως τι κανουμε?
ασε που εδω που ειμαι αυτες τις τιμες αγορας δεν τρις εχω βρει. κανενα τηλ για τα πραγματα που χρειαζονται εχουμε?
Θα πας σε έναν απλο εξατμισα παλιό στο είδος, εχει πολλούς στην Αθήνα, χωρίς επονυμιες και τα σχετικά. Θόρυβο θα έχεις όταν το πατας.
. Τωρα για τηλέφωνα, εγω βρίσκομαι μακριά.
Να πας στον Σιδέρη στο Κορωπί!Εγγύηση!Αν θες,σου στελνω το τηλ του.
LEONIDASKAL
15-02-16, 14:52
το ενδιαμεσο καζανακι το κραταω η το πεταω?γιατι ρωτησα και οι αποψεις.........ο καθενας το χαβα του.
τελικο βρηκα , και σωληνα φ63 , καταλυτη με 80 ευρω δεν βρηκα
το ενδιαμεσο καζανακι το κραταω η το πεταω?γιατι ρωτησα και οι αποψεις.........ο καθενας το χαβα του.
τελικο βρηκα , και σωληνα φ63 , καταλυτη με 80 ευρω δεν βρηκα
Βαλε ένα μεσαίο στα ίδια χιλιοστά με τις σωληνώσεις, αυτο θα κρατάει την περισσότερη βαβούρα του κινητήρα, μιας και όπως είπες δεν θέλεις φασαρία.
Μπορεις όπως και να μη το βαλεις αφου πρώτα δεις τι θόρυβο θα βγαλει μονο με το τελικό. Στα εξακιλινδρα ξερω ότι χωρίς μεσαίο εχει πολύ φασαρία, στα τετρακυλινδρα δεν ξέρω, δοκίμασε και αν σου βγαλει φορυβο τοτε βαλε και μεσαίο.
LEONIDASKAL
15-02-16, 15:09
ο.κ αντιληπτο
καταλυτη με 80 ευρω που θα βρω φ63 κιολας κανα τηλ απο μαγαζι εχουμε
ο.κ αντιληπτο
καταλυτη με 80 ευρω που θα βρω φ63 κιολας κανα τηλ απο μαγαζι εχουμε
Ανδριανός Ιωάννης js power 6936975035 Αχαρνές.
LEONIDASKAL
15-02-16, 16:57
:thanks::thanks::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
LEONIDASKAL
02-03-16, 19:55
λοιπον.....
το μπαξιμο εγινε.βρηκα καταλητη της magnaflow ελευθερας απο ενα φιλο που δεν τον εβαλε ποτε στο δικο του 36(Μ42Β18).τιμη εντελως φιλικη ενα 50αρικο
το μεσσαιο παει εφυγε .
τελικο απο z3 2.2 μανουλα και δεν εχω σχεδον καθολου θορυβο.το τελικο ηταν δωρακι απο φιλο μαντρα .
αποτελεσμα θα δουμε στο δυναμομετρο (δεν περιμενω και τιποτα αλλα λεμε )
ξεφορτωθηκα ομως ετσι ολη την εξατμηση του μ43 που δεν εκανα για το μ44 με την καμια .
ααααχ παει και αυτο , το επομενο......
...
ααααχ παει και αυτο , το επομενο......
Όρεξη νά΄χεις και ... χρήμα