Επιστροφή στο Forum : 218 coupe 1.5 136
Καλησπέρα παιδιά,
Μόλις παράγγειλα την 218 coupe M auto. Υπαρχει κάποιος στο forum που έχει στην κατοχή του το εν λόγω αυτοκίνητο; Θα ήθελα να μου πει την γνώμη του σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου , μέση κατανάλωση που έχει κτλ.
Thanks!!!
Καλησπέρα παιδιά,
Μόλις παράγγειλα την 218 coupe M auto. Υπαρχει κάποιος στο forum που έχει στην κατοχή του το εν λόγω αυτοκίνητο; Θα ήθελα να μου πει την γνώμη του σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου , μέση κατανάλωση που έχει κτλ.
Thanks!!!
Εχω το 220i με το Sport Auto κιβώτιο. Κατανάλωση εντός πόλης χωρίς να το κυνηγάω είμαι στο 9,2l/100km, σε ταξίδι με 140-150 παίζω μεταξύ 7,0-7,4l/100km. Φαντάζομαι οτι το δικό σου εντός πόλης θα είναι οικονομικότερο.
Να πω την αλήθεια μετά απο 60.000χλμ εμένα μου φαίνεται λίγο μαλακό σαν στήσιμο αλλά έχει την ιδανική ισορροπία μεταξύ άνεσης και σπορτιφ συμπεριφοράς. Προσωπικά εχω αποφασίσει να βάλω πιο σκληρες αναρτήσεις (Bmw Performance) για να είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω. Είναι σβέλτο και στις στροφές το απολαμβάνεις καθως για εμένα έχει το ιδανικό μήκος (δεν νιώθεις το βάρος όπως στην 4αρα ας πούμε).
Καλοτάξιδο έυχομαι να το χαίρεσαι με υγεία!!!!!
Καλησπέρα παιδιά,
Thanks!!!
Καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι σε κάθε του χιλιόμετρο !
Σας ευχαριστώ παιδιά να είστε καλα!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Μπράβο παλικάρια ωραίο αμάξι!!