Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : 116d επιπλέον εξοπλισμός

bmw7
03-02-16, 17:19
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη νέα 116d και θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με κάποιες επιλογές που μπορώ να κάνω.

1.Καθίσματα με μαύρη δερματίνη:
Ζεστένεται το αυτοκίνητο υπερβολικά τους καλοκαιρινούς μήνες;
Φθείρονται πιο εύκολα σε σχέση με υφασμάτινα καθίσματα;
Θέλουν συντήρηση με αλοιφές κτλ;

2.Αυτόματο κιβώτιο:
Τι φθορές μπορεί να έχει;
Έχει αυξημένο κόστος συντήρησης σε σχέση με το manual;

3.Φώτα LED:
Το αυτοκίνητο που έκανα test drive ειχε φώτα led και ήταν πολύ ξεκούραστα, αλλά μου άφησαν την άισθηση ότι σε απόλυτο σκοτάδι έχουν χαμηλή εμβέλεια.Έχουν την ίδια εμβέλεια σε απολύτο σκοτάδι με τα απλά ή είναι πιο χαμηλά;Από κατασκευαστικής απόψης ξέρει κανείς αν έχουν παρόμοια lumens?Μπορείς με κάποιο τρόπο να αυξήσεις την ένταση τους αν δεν σε ικανοποιούν;πχ με αλλαγή λάμπας...;

Ευχαριστώ!

anton
03-02-16, 17:56
δερματινη ή δερματινα θα κλαις το καλοκαιρι, ειδικα μαυρη! Θα ψαχνεις μονο ισκιο αλλιως εγκαυματα ειδικα αν φορας σορτσακι! Ιδρωμενη πλατη μονιμως!

Το αυτοματο τρομερο, αυξανει πολυ την μεταπωληση, δεν χαλα, εξαιρετικη η οδηγηση με αυτο, το καλυτερο στον κοσμο λεγεται. Στα 100.000 χλμ αλλαζεις βαλβολινες ή ποτε! Δεν εχει αλλη συντηρηση, πιο μεγαλη συντηρηση εχει το χειροκινητο

Αν βαλεις Led ειναι εντυπωσιακα με τα φωτοστεφανα, τωρα τι λεει απο ενταση δεν ξερω γιατι εχω ξενον στην F30. Εμενα ειναι εμφανως ανωτερη η ενταση απο τα απλα. Πιστευω το ιδιο θα ειναι και στα Led

mitsos_chania
25-05-16, 15:08
Καλησπερα,
Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,σε 116 καινουριο που δεν εχει αυτοματο κλιμα ποσο δυσκολη ειναι η μετατροπη?

Sent from my iPad using Tapatalk

mitsos_chania
25-05-16, 15:52
Καλησπερα,
Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,σε 116 καινουριο που δεν εχει αυτοματο κλιμα ποσο δυσκολη ειναι η μετατροπη?

Ή αν γνωριζει καποιος στον βασικο εξοπλισμο της 116d advantage ποια μοναδα εχει

bmw7
11-06-16, 22:56
Καλησπέρα,
Για τη μετατροπή που λές δεν ξέρω.Στο βασικό εξοπλισμο και σε όλες τις εκδόσεις έχει απλό κλιματισμό. Για να βάλεις αυτόματο κλιματισμό πρέπει να τον πληρώσεις έξτρα. Η άποψη μου είναι ότι αξίζει.
Αν θες μπορείς να πας στο site της bmw -> "διαμορφώση" και να δεις τι περιλαμβάνει κάθε έκδοση.

wantone
11-06-16, 23:52
Ή αν γνωριζει καποιος στον βασικο εξοπλισμο της 116d advantage ποια μοναδα εχει

Πρεπει να εχει τον μονοζωνικο αυτοματο. κοιτα αν εχεις κουμπι AUTO. Δεν αξιζει να βαλεις τον διζωνικα μετα, θα είναι υπερβολικα ακριβη μετατροπή και θα ξηλώσεις και το ταμπλω.

stef
12-06-16, 09:23
Ναι σε αυτόματο κλιματισμο, αυτόματο κιβώτιο & φώτα xenon. Κοίτα να το παραγγείλεις sport πακέτο με τις 17άρες & δεν ξανασχολείσαι με τίποτα!

mark e92
12-06-16, 09:52
Ο διζωνικος δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά με τον απλό, είχα και από τα δύο, και το απλό κρατάει την θερμοκρασία που θέλεις.
Ίσως στο απλό να μην έχει ντουλαπακι ψύξης, κάνε μια ερώτηση.
Στα xenon θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους είναι απαραίτητα.
Ούτε και το μαύρο δερμάτινο σαλόνι είναι τόσο τραγικό όπως τα λένε.