Επιστροφή στο Forum : Liqui Moly Cera Tec
Καλησπέρα,
μετά από επικοινωνία με email με την εταιρεία Liqui Moly, για πρόταση λαδιών για το αμάξι μου (λαμβάνοντας υπόψιν τις Ελληνικές καιρικές συνθήκες), έλαβα ως απάντηση για καταλληλότερο λάδι τους το Liqui Moly Top Tec 4100 5W40.
Ταυτόχρονα, στο email τους μου πρότειναν να χρησιμοποιήσω στην αλλαγή λαδιών και ένα άλλο προϊόν τους, ένα πρόσθετο λαδιών, το Liqui Moly Cera Tec.
Ανάλυση του προϊόντος αυτού μπορείτε να δείτε εδώ
https://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/en_3721.html?Opendocument&land=GB&vcmstemplate=mobile&redirect=1
Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόσθετο;
Γνώμες;
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
Ειναι καλο εγω το εχω βαλει...
Και θελει αλλαγη καθε 50000χλμ...
:shok: Mάλλον 5.000? :original:
:shok: Mάλλον 5.000? :original:
Για το πρόσθετο θα εννοεί :original:
Για το πρόσθετο θα εννοεί :original:
Στραβοδιάβασα! :th_Laie_67-1: :hyper::facepalm: Mε τους μπακλαβάδες απο το thread της πίστας κόλλησα Δημήτρη :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τι αμάξι έχεις φίλε?? Σκέφτομαι και εγώ να βάλω liqui molly στο δικό μου, ως τώρα στα φορτηγά που βάζω είμαι ευχαριστημένος και μιας και ο πωλητής στο ebay το πουλάει χρυσό τώρα πια το oem λάδι λέω να βάλω και εγώ τέτοια.Το πρόσθετο είναι σαν το ΜΑΙ που βάζαμε παλιά?
Εγω πάλι λέω πως τα πρόσθετα είναι περιττά .
Ειναι καλο εγω το εχω βαλει...
Χμ, είμαι πολύ επιφυλακτικός για τα κάθε είδους πρόσθετα λαδιών.....
Τι αμάξι έχεις φίλε?? Σκέφτομαι και εγώ να βάλω liqui molly στο δικό μου, ως τώρα στα φορτηγά που βάζω είμαι ευχαριστημένος και μιας και ο πωλητής στο ebay το πουλάει χρυσό τώρα πια το oem λάδι λέω να βάλω και εγώ τέτοια.Το πρόσθετο είναι σαν το ΜΑΙ που βάζαμε παλιά?
Αυτό της υπογραφής μου.....το συγκεκριμένο λάδι που έχω από το Μάιο στο μοτέρ μου, το Liqui Moly Top Tec 4100 5W40 (https://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/en_3700.html?OpenDocument&), έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά και φυσικά την προδιαγραφή LL04 της BMW που χρειάζεται....
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/01/37002020Liqui20Moly2020Top20Tec204100205-1.jpg
Εγω πάλι λέω πως τα πρόσθετα είναι περιττά .
Δεν έχεις και άδικο....
Συμφωνα με καποιες ερευνες που ειχαν γινει στη γερμανια σε πιστα το συγκεκριμενο προσθετο σε συνεργασια με το 10-60 που προτεινει για m3 e92 ειχε 7-8βαθμους κατω θερμοκρασια λαδιου σε πιεση...Γι αυτό και στραφηκα προς εκεινη τη κατευθυνση...
Συμφωνα με καποιες ερευνες που ειχαν γινει στη γερμανια σε πιστα το συγκεκριμενο προσθετο σε συνεργασια με το 10-60 που προτεινει για m3 e92 ειχε 7-8βαθμους κατω θερμοκρασια λαδιου σε πιεση...Γι αυτό και στραφηκα προς εκεινη τη κατευθυνση...
Κανένα link?
Πόσο καιρό το έχεις στο αμάξι σου εσύ; Κανένα πρόβλημα διαπίστωσες;
12000χλμ πιο ηρεμη λειτουργια στις ζαμηλες θερμοκρασιες και δεν εχω ξεπερασει τους 95βαθμους στο λαδι οσο και να το κινηγησα το αμαξι.
ghost-rider
26-01-16, 06:28
+1 και απο μένα στο ceratec.
Το μοτέρ δουλεύει πιο γλυκά.
Αυτό στα σίγουρα. Τώρα για άλλα δεν ξέρω.
Δεν είναι ενισχυτικό λαδιού πάντως. Μην έχετε στο μυαλό σας τα πρόσθετα που πουλάνε στα βενζινάδικα για να σταματήσει να πίνει λάδι η μηχανή και επί της ουσίας είναι σα να πετάς λίγη βαλβολίνη μέσα.
Αυτό είναι αρκετά λεπτόρευστο.
Αυτά. Πρόσφατα το έμπηξα μέσα. Για τα υπόλοιπα θα σας πω στην πορεία.
Στόχος να μεταφέρω το φρεσκάρισμα της μηχανής μετά τα 400.000χλμ:hystericalbs1:
+1 και απο μένα στο ceratec.
Το μοτέρ δουλεύει πιο γλυκά.
Αυτό στα σίγουρα. Τώρα για άλλα δεν ξέρω.
Δεν είναι ενισχυτικό λαδιού πάντως. Μην έχετε στο μυαλό σας τα πρόσθετα που πουλάνε στα βενζινάδικα για να σταματήσει να πίνει λάδι η μηχανή και επί της ουσίας είναι σα να πετάς λίγη βαλβολίνη μέσα.
Αυτό είναι αρκετά λεπτόρευστο.
Αυτά. Πρόσφατα το έμπηξα μέσα. Για τα υπόλοιπα θα σας πω στην πορεία.
Στόχος να μεταφέρω το φρεσκάρισμα της μηχανής μετά τα 400.000χλμ:hystericalbs1:
Σε τι αμάξι;
ghost-rider
26-01-16, 16:58
46αρι 320.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αποφάσισα να το βάλω τελικά στην επόμενη αλλαγή λαδιών και θα σας πω εντυπώσεις μετά....