Επιστροφή στο Forum : Ε90 και αλλαγή μπαταρίας
Καλημέρα σας,
Παρατηρώ ότι το κλειδί δεν πιάνει καλά από μία μικρή απόσταση και λέω να αλλάξω μπαταρία.
Ψάχνοντας στο youtube βρήκα αυτά τα 2 videos:
https://www.youtube.com/watch?v=FpWcca8tds0
https://www.youtube.com/watch?v=syiwGXPE7WY
Προσπαθώ να αφαιρέσω το πλαστικό από μπροστά (2ο video) αλλά σχισμή δεν είδα.
Προσπάθησα να ακολουθήσω το πρώτο video (αφαίρεση από γύρω-γύρω-όλο το κάλυμμα) αλλά βάζοντας μαχαίρι είδα πολλή πίεση και φοβάμαι μην κάνω καμμιά ζημιά...
Τελικά πιο άνοιγμα ισχύει?
Το κλειδί στο πρωτο video δεν νομίζω ότι είναι γνήσιο αφου λεει replacement.
Tο δευτερο το λέει ότι ειναι απο αυτοκίνητο που έχει Comfort Access,
που ειναι και τα μονα που εχουν καπακι στην πλάτη.
Απο όσο γνωρίζω αν δεν εχεις C/A, ευκολα δεν αλλαζει μπαταρια.
Αυτο που εχω δει να κανουν ειναι, να σφαζουν το κλειδι περιμετρικα
και να μετακομιζουν την πλακέτα σε κινεζοκαβουκι
Προφανώς εννοείς το παρακάτω video...
Επομένως εάν αγοράσω τέτοια κινεζιά λογικά το άλλο κλειδί είναι τελειωμένο έτσι?
https://www.youtube.com/watch?v=-DCDpwG-TA4
Ακριβως, αν το σφαξεις δεν ξανακολαει, κουμπωνει αλλα θα ειναι χαλια αισθητικα αν το κολλησεις.
Αυτό για να καταλάβω βάσει του τελευταίου video εάν το σφάξεις βλέπεις ότι παίρνει μία μπαταρία στρογγυλή και την αλλάζεις?
Επομένως η πλακέτα μεταφέρεται στο κινέζικο κλειδί, το παλιό κλειδί πετιέται και άρα πάλι μένω με 1 κλειδί, αφού έχω 1 πλακέτα.
Αλήθεια, ίδια πλακέτα πού μπορώ να φτιάξω?
Ιδια πλακετα στην bmw...
Εναλλακτικα κινεζικη κ προγραματοσμο του imo
Send from my OT 997D
Η εσωτερική του μπαταρία (CR 2032 απ' ό,τι είδα στο video) είναι επαναφορτιζόμενη από το αυτοκίνητο? Δηλαδή μία απλή εάν πάρω δεν θα κάνει δουλειά?
Γι'αυτό 8 χρόνια τώρα άντεξε?
Αμα μου το "σφάξουν" σε κλειδαρά και μου το ξανακολλήσουν με φαλτσέτα (τοποθετώντας καινούργια μπαταρία) θα είμαι ΟΚ?
Εσάς σας έχει τύχει να μην πιάνει το κλειδί καλά?
Η εσωτερική του μπαταρία (CR 2032 απ' ό,τι είδα στο video) είναι επαναφορτιζόμενη από το αυτοκίνητο? Δηλαδή μία απλή εάν πάρω δεν θα κάνει δουλειά?
Γι'αυτό 8 χρόνια τώρα άντεξε?
Αμα μου το "σφάξουν" σε κλειδαρά και μου το ξανακολλήσουν με φαλτσέτα (τοποθετώντας καινούργια μπαταρία) θα είμαι ΟΚ?
Εσάς σας έχει τύχει να μην πιάνει το κλειδί καλά?
Θεωρώ πως Γινεται,δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι εσενα μπαινει στη θηκη ολο το καβουκι.
Συνεπως αν δεν ξανακολησει ομορφα θα εχεις θεμα στο βαλε-βγαλε του κλειδιου.
Για αυτο κ οι περισσοτεροι αγοραζουν αλλο καβουκι συνηθως aftermarket που ανοιγοκλεινει
Send from my OT 997D
"Παίζει" το ενδεχόμενο εάν δεν αλλάξω το κλειδί να μείνω πουθενά με το αμάξι?
Τώρα απλά δεν πιάνει καλά από τα 5-6 μέτρα, αύριο μπορεί να μην πιάνει καθόλου?
"Παίζει" το ενδεχόμενο εάν δεν αλλάξω το κλειδί να μείνω πουθενά με το αμάξι?
Τώρα απλά δεν πιάνει καλά από τα 5-6 μέτρα, αύριο μπορεί να μην πιάνει καθόλου?
Σε αυτή τη περίπτωση θα αφαιρέσεις το κλειδάκι από πίσω και θα ανοίξεις.
Ούτε εμένα πιάνει πάντα αλλά δεν ασχολούμαι. Υπάρχει και η λύση χρήσης του εφεδρικού αν σε χαλάει τόσο.
Παρατηρώ ότι με το αφαιρετικό κλειδί όταν θα το βάλω στην κλειδαρία για να ξεκλειδώσω (και έχει ήδη μπει συναγερμός) ναι μεν ξεκλειδώνει το αμάξι αλλά δεν αφοπλίζεται ο συναγερμός με αποτέλεσμα όταν θα ανοίξω την πόρτα να βαράει...
Μπορεί το κλειδί να ρυθμιστεί ώστε να αφοπλίζει τον συναγερμό που ενεργοποιείται από το στρογγυλό κουμπάκι της BMW?
Τακης Μοσχατο
10-04-16, 09:36
Υπάρχει περίπτωση να έχεις βάλει μεμβράνες.Αν έχεις βάλει τότε για να πιάσει το κλειδί πρέπει να πλησιάσει πιο κοντά.Τωρα αν θέλεις να το ανοίξεις να ξέρεις ότι γίνεται αλλά η ακίδα της μπαταριας είναι κολλημένη με κολλητήρι πάνω στη μπαταρία.Τα δύο κομμάτια κολλούν με σιλικόνη μαύρη και δε φαίνεται τίποτα.
Το δεύτερο κλειδί ανοίγει κανονικά από μακριά; αν όχι μπορεί να φταίει η κεραία. Εγώ πρέπει να φτάσω στο 1 μέτρο για να ανοίξει. Αγόρασα και καινούργιο κλειδί γιατί είχα 1, παλι τα ίδια. Από όσα έχω διαβάσει, στα e60, τα παίζουν οι κεραίες. Δες μήπως ισχύει και για το μοντέλο σου. Diversity antenna η. Amplifier ψάξε.
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk