Επιστροφή στο Forum : ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ Ε46
Καλησπερα και καλως σας βρηκα.....αγορασα πριν τρεις μηνες μια bmw e46 του 2002...εχθες αναψε το λαμπακι για τα τακακια..θελω να ρωτησω τι τακακια να βαλω γνησια ή ιματασιον..ποιες μαρκες προτεινεται..ευχαριστω
Καλωσήρθες στην παρέα μας!
Τι Ε46 είναι? 316?318?325?
Ας ξεκινήσουμε απο αυτό :original:
Η απάντηση στο ερώτημα γνήσια ή "ιμιτατιόν" είναι ιμιτατιόν, ανηξαρτήτως του παραπάνω ;)
Ευχαριστω βασιλη..ειναι 316...ποια μαρκα θα προτεινες..και αν νομιζεις οτι ειναι καλυτερο να το παω να μου τα βαλουν σε εξουσιοδοτημενο ή σε καποιο απλο συνεργειο της γειτονιας μου..
Βάλε Ferodo.Πολύ καλό τακάκι.
Τσέκαρε εδώ ανάλογα με το αμάξι και θα σου βγάλει διάφορα:
onparts.gr
ghost-rider
28-12-15, 19:39
Το "μαμα" παιζει να ειναι ate, textar, η jurid.
Ειναι ολα τους πολυ καλα με μικροδιαφορες μεταξυ τους.
Προσωπικα προτιμω τα ate.
ευχαριστω παιδια,για την βοηθεια..
Ευχαριστω βασιλη..ειναι 316...ποια μαρκα θα προτεινες..και αν νομιζεις οτι ειναι καλυτερο να το παω να μου τα βαλουν σε εξουσιοδοτημενο ή σε καποιο απλο συνεργειο της γειτονιας μου..
Kαι εγώ Ferodo έβαζα, αν και για τα ΑΤΕ καλα λόγια ακούω επίσης. Ειναι μια απλή εργασία. Για εμάνα καλύτερα να το πας ή σε απλό συνεργείο της γειτονιάς σου (μονο για το συγκεκριμένο θέμα) ή ακόμα καλύτερα να βρεις κάποιο καλό εξειδικευμένο που θα το πηγαίνεις για ότι έχει σχέση και θα είναι γνώστες της μάρκας ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σαν τελευταία λύση θα άφηνα το επίσημο, αφού μιλάμε για ένα "παλιό" μοντέλο της εταιρίας.
Σε ποια περιοχή είσαι αν επιτρέπεται?
Αγιους Αναργυρους μενω Βασιλη..