Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : 320d E46 ΧΤΥΠΑΕΙ!!

E46 POWER
01-12-15, 13:13
https://www.youtube.com/watch?v=PP4J4CsqW5w&feature=youtu.be

Ξαφνικά αρχισε να χτυπάει.. απο οσο διάβασα λένε οτι φταίει αυτό https://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AP72&mospid=47665&btnr=11_2102&hg=11&fg=25

part no3

το έχει συναντησει κανείς γιατι είναι πολυ δύσκολο να καταλάβεις τι χτυπάει.

DIMITr|S
01-12-15, 21:40
το υδραυλικο ωστηριο πρεπει να ειναι.....δν ξερω απο ντιζελ ομως....σε βενζινη ειναι υφραυλικο ωστηριο.......αν εχει υδραυλικα και οχι μηχανικα ωστηρια
ειναι συνηθες φαινομενο...οσο περνανε τα χμ και βρωμιζει το λαδι.....μπορει και να σταματησει...μπρορει να αρχισουν να χτυπανε και αλλα...

320d
01-12-15, 22:56
εμένα που μου έκανε αντίστοιχο αλλά πιο δυνατό κούρεψε την αντλία λαδιού!!!

μεγάλη τύχη είχα και δεν το πήρα στα χέρια το μοτέρ

Μ47Ν

E46 POWER
02-12-15, 00:30
μιλησα με τον μηχανικο στο τηλ και μου ειπε οτι ανοιξε το καρτερ και οτι εχει λιωσει ενα κουζινετο και χτυπησε μπιελα η στροφαλο η κατι τετιο δεν καταλαβα καλα..... παιζει να γινει κατι τετοιο απο την μια στιγμη στην αλλη? να σημειωσω οτι ειχε γινει rebuild πριν απο 30000 km και ειχαν αλλαχτει τα κουζινετα βαλβιδες πιστονι κτλ. ολα με original ανταλλακτικα και τα κουζινετα ηταν mahle. Επισης μου ειπε επειδη τα ειχα αγορασει εγω μηπως μου δωσανε τουρκικα mahle τα οποια δεν ειναι καλα και γι αυτο εβγαλε προβλημα.... θα παω αυριο το πρωι να δω απο κοντα..

E46 POWER
02-12-15, 17:06
τελικα ελιωσε το κουζινετο του 2ου και πηρε στροφαλο.. τωρα το θεμα ειναι βαζω μοτερ η φτιχνω το ιδιο??

katsaraios
02-12-15, 22:02
τελικα ελιωσε το κουζινετο του 2ου και πηρε στροφαλο.. τωρα το θεμα ειναι βαζω μοτερ η φτιχνω το ιδιο??

Τελικα οντως λογω ποιοτητας των κουζινετων την πατησες?
Κατι που πρεπει να εχουμε ολοι κατα νου οταν βλεπουμε φτηνα ανταλλακτικα (χωρα προελευσης).

BILL007
02-12-15, 23:30
τελικα ελιωσε το κουζινετο του 2ου

:shok::shok::shok::shok::shok:

Πως έγινε αυτό? Αστοχία ανταλλακτικού? Σε τι το ρίχνει ο μάστορας? Αμα είναι original τα ανταλλακτικά και αγορασμένα/τοποθετημένα απο ΒΜW εξουσιοδοτημένο, νομίζω πρέπει το θέμα να το τρέξεις για εγγύηση και τα σχετικά...

E46 POWER
03-12-15, 12:59
Μάλλον απο αστοχια υλικού.. Τα άλλα είναι σαν καινούρια. Για εγγυήσεις κτλ δεν θα βγάλω άκρη γιατί πέρασαν 5 χρόνια άσχετα αν εγώ έκανα ούτε 30000κμ. Τώρα το θέμα είναι να ψάξω για ένα μοτέρ που δεν ξέρω τι θα είναι η να πάρω έναν στροφαλο άλλο? Με φλατζες ρεκτιφιε καμία μπιελα προληπτικά κτλ ίδια χρήματα θα κοστίσει όπως το υπολογίζω.