PDA

Επιστροφή στο Forum : Warning lights

MIKE
20-11-15, 16:33
33789

Παρατηρησα οτι οταν εχω τα φωτα στη πρωτη σκαλα,μου αναβει μονιμα και το αριστερο φλας,και αναβει αυτη η λυχνια στο καντραν οπως το εχω κυκλωσει στην φωτο.Τι σημαινει αυτο παιδια:shok:?

savvas bmwdakias
20-11-15, 16:50
33789

Παρατηρησα οτι οταν εχω τα φωτα στη πρωτη σκαλα,μου αναβει μονιμα και το αριστερο φλας,και αναβει αυτη η λυχνια στο καντραν οπως το εχω κυκλωσει στην φωτο.Τι σημαινει αυτο παιδια:shok:?

Εχεις καμενη αριστερη ψειρα μαλλον γιαυτο σου αναβει το φλας. Για αναψε τα φωτα σου και παρατηρησε το.

MIKE
20-11-15, 16:53
Τα μικρα φωτα οπως και τα μεσσαια αλλα και τα μεγαλα αναβουν κανονικα.Τα φλας επισης οταν τα δουλεψω αναβουν κι αυτα κανονικα.Απλα οταν εχω τα μικρα φωτα μου αναβει και το αριστερο φλας μονιμα..Ποια ψειρα λες να εχει καει;

ghost-rider
20-11-15, 17:27
Όπως το είπε ο Σάββας.
Έχει καεί η αριστερή ψείρα.

savvas bmwdakias
20-11-15, 17:35
Τα μικρα φωτα οπως και τα μεσσαια αλλα και τα μεγαλα αναβουν κανονικα.Τα φλας επισης οταν τα δουλεψω αναβουν κι αυτα κανονικα.Απλα οταν εχω τα μικρα φωτα μου αναβει και το αριστερο φλας μονιμα..Ποια ψειρα λες να εχει καει;

Τα φωτα θεσης που λενε. Γυρνα το διακοπτη στην πρωτη σκαλα οπως λες και δες αν αναβουν και οι δυο λαμπες. Εδω υπαρχει το ενδεχομενο να κανει καποιο σωμα , να αναβουν οι ψειρες αλλα να αναβουν και τα φλας. Το εχω παθει εγω με ψειρες led cunbus που ειχα.

ART1
20-11-15, 21:37
το εχω παθει και εγω με το φλας να αναβει συνεχομενα.ηταν λαμπα η οποια δεν ηταν καμμενη αναβε κανονικα αλλα εκανε σωμα και βραχυκυλωνε το φλας

MIKE
20-11-15, 21:41
Δλση να αλλαξω την ψειρα και θα ναι οκ;

BILL007
22-11-15, 00:39
Ακριβώς όπως τα είπαν τα παιδιά! Άλλαξε την ψειρα! Και εγώ ειχα αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο στο παρελθόν.

nikos valvetronic
28-11-15, 13:08
Όταν καίγεται μια ψείρα το φλας ανάβει αλλά με μειωμένη ένταση για να υποκα-
ταστείσει την λειτουργία της ψείρας.Αυτό είναι λειτουργία του αυτοκινήτου.Όταν
πατήσεις το φλας ανναβοσβήνει δυνατά-κανονικά.Τώρα αν η ψείρα σου είναι
έτοιμη να καεί ή είναι καπνισμένη ή το ντουί σου είναι ψειριασμένο και δεν κάνει
καλή επαφή, το canbus την βλέπει καμμένη και αννάβει το φλας.

MIKE
03-12-15, 22:25
Λοιπον παιδια τελικα δεν ηταν καμενο το canbus.Απλα λογω υγρασιας μαλλον δεν εκανε καλη επαφη.Το εβγαλα το καθαρισα και ολα μια χαρα!