PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγορά e46 (μεταχειρισμένη)

tsikos
17-11-15, 14:11
Καλησπέρα στην ομάδα. Όνειρο ήταν πάντα να καταφέρω να αγοράσω ενα coupe e46. Βρήκα ένα που με ενδιαφέρει αρκετά. Ειναι 1600cc μοντελο 2005 με 200.000 χιλιόμετρα και τιμή 5500. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι να προσέξω στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο?? Εννοεέται πως θα πάει και σε μηχανικό πριν την τελική απόφαση για την αγορά. Ο τύπος που το έχει μου είπε πως δεν του έχει βγάλει τίποτα πέρα απο τα συνηθισμένα service.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

tsaltinho
17-11-15, 14:17
Καλησπέρα στην ομάδα. Όνειρο ήταν πάντα να καταφέρω να αγοράσω ενα coupe e46. Βρήκα ένα που με ενδιαφέρει αρκετά. Ειναι 1600cc μοντελο 2005 με 200.000 χιλιόμετρα και τιμή 5500. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι να προσέξω στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο?? Εννοεέται πως θα πάει και σε μηχανικό πριν την τελική απόφαση για την αγορά. Ο τύπος που το έχει μου είπε πως δεν του έχει βγάλει τίποτα πέρα απο τα συνηθισμένα service.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Απο μαντρα θα το πάρεις?
Μήπως εχει αριθμο κυκλοφοριας ΖΖΒ 3...?

tsikos
17-11-15, 14:19
Όχι φίλε μου ιδιώτης είναι και έχει πινακίδες Έβρου

JiMk86
17-11-15, 14:38
Ψάξτο μέσω bmw με τον αριθμό πλαισίου να δεις τι γίνεται με τα service...

Με την πινακίδα εάν είναι η πρώτη, μπορείς να δεις εαν έχει εμπλακεί σε ατύχημα...

Τσέκαρε θόλους επάνω και στα πλάγια αν έχουν φουσκώσει ή εαν έχουν ρωγμές, πολυ συχνό φαινόμενο σε 46άρι... Δες το πάτωμα πίσω αριστερά για τυχόν ρωγμές, είναι μύθος ότι μόνο τα Μ3 το παθαίνουν...

Βάλτο μπρος ας το κανα τέταρτο ρελαντί , πάτα γκάζι να δεις αν βγάζει καπνό, εαν βγάζει σημαίνει ότι καίει λάδια από τα τσιμουχάκια βαλβίδων, γενικά εαν δε δεις κάτι χοντρό, πάρτο απλά παίξε λίγο στη τιμή, δες λάστιχα, αμορτισερ, σινεμπλοκ, εαν ακούς διάφορους θορύβους κλπ, κόψε τιμή.Εαν τα βάλεις όλα κάτω με χαρτι μολύβι θέλεις πολλά να το μαζέψεις, σκέψου το ενδεχόμενο να δώσεις κάτι παραπάνω για ένα καλύτερο πχ να έχει κ mpack. Θα σε καλύψει το 316; Τι αμάξι είχες πριν;

2005 κ 5500¤ ακούγεται καλή τιμή! Φωτογραφίες έχεις να μας δείξεις;

Sent from my iPhone using Tapatalk

tsikos
17-11-15, 14:50
Πολλά πράγματα δεν γνωρίζω δυστυχώς για το αμάξι άσχετα που το βλέπω καθημερινά. Λογικά μέχρι αύριο θα ξέρω τα πάντα γιατί είναι να πάω να το δώ σήμερα. Σιγούρα αυτος που το έχει τώρα ειναι δεύτερο χέρι. Θα βγάλω και φωτογραφίες και θα πάρω και αριθμό απο το πλαίσιο και απο κινητήρα για να δούμε γενικά τι γινεται. Το προηγούμενο αμάξι ήταν ενα Daewoo Lanos 1.3 και οχι και τέρας αξιοπιστίας. Στις 200.000 να φανταστείς έβγαλε φλάντζα κεφαλής, καταλύτη και αντλία βενζίνης. Δεν αξίζει για εμένα να το φτιάξω οπότε είμαι στο ψάξιμο να κάνω το όνειρο πραγματικότητα

JiMk86
17-11-15, 15:03
Κοίτα αντλία βενζίνης θα αλλάξεις κ στο bmw στα λέω απο τώρα αυτά, εκτός αν άλλαξε ο προηγούμενος...

Μην περιμένεις δηλαδή να είσαι λάδια-φίλτρο-βενζινη κ φύγε...

Κάτι άλλο που ξέχασα πριν, κούμπωσε το διαγνωστικό σε άτομο που να γνωρίζει καλά το θέμα σε GT1...

Βάλτο επάνω στην ευθυγράμμιση να δεις τι τιμές σου δίνει, μην αγχωθείς αν δεις κόκκινα, σε ενδιαφέρει να είναι σχεδόν ίδια δεξιά κ αριστερά!

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι φίλε, ρωτάω μήπως εχουμε να σου προτείνουμε κάποιον ανάλογα την περιοχή σου...

tsikos
17-11-15, 15:11
Στο Διδυμότειχο είμαι φίλε νομός Έβρου

JiMk86
17-11-15, 16:54
Στο Διδυμότειχο είμαι φίλε νομός Έβρου

Προσωπικά δεν έχω να προτείνω κάποιον, περίμενε μήπως απαντήσει κανένας άλλος, όλο και κάτι θα υπάρχει...

mark e92
17-11-15, 17:49
Τα χλμ δεν είναι πολλά;
Αυτό δεν είναι Daewoo στα ανταλλακτικά...

mark e92
17-11-15, 18:43
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7055073/
Αυτό που βρήκες τι εξοπλισμό έχει;

savvas bmwdakias
17-11-15, 21:21
Αν ειναι Ελληνικο και ειναι 2005 μοντελο ειναι facelift και ακουγεται καλη τιμη, εκτος αν ειναι εισαγωγης με πρωτη αδεια στην Ελλαδα το 2005. Δες εξοπλισμο, τα bmw περνουν ενα σωρο εξτρα απο το εργοστασιο τα οποια διαμορφωνουν και την τελικη τιμη. Οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω να το τσεκαρεις λαμαρινα-μηχανικα πριν το παρεις και καλοριζικο.

Dermatis
18-11-15, 10:50
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7055073/
Αυτό που βρήκες τι εξοπλισμό έχει;

Aυτο δεν θα το κοιταγα παντως ....
με μια γρηγορη ματια:
Το καπω δεν παταει καλα, αρα ....
Του λειπει η εισαγωγη αερα, του λειπει η ποδια της μηχανης thumb

mark e92
18-11-15, 19:40
Aυτο δεν θα το κοιταγα παντως ....
με μια γρηγορη ματια: