Επιστροφή στο Forum : Διαφορικο
DENNIS E46 CABRIO
27-10-15, 10:37
καλημερα σας,εκανα χθες ενα φιλικο πατημα με ενα 328 ε46 με σχεδον τα ιδια αλογα με το δικο μου.μετα απο κουβεντα με το φιλο μιλησαμε για τα διαφορικα μας.εχω μεσανυχτα σε αυτο το θεμα γιαυτο και ρωταω εσας το δικο μου ειναι 3.23 απο τη μανα του δεν εχω αλλαξει κατι,ενω του φιλου μακρυτερο,τωρα δεν συγκρατησα ακριβως το βημα .ειχε πολυ ωραιο αποτελεσμα στο δικο του και σκεφτομουν αφου με δελεασε τοσο μηπως εβαζα και εγω ενα μακρυτερο,γιατι μετα απο τις μηχανικες μετατροπες εχει κοντυνει αρκετα,σπαει γρηγορα .αν μπορει καποιος να βοηθησει ευχαριστως..ευχαριστω εκ των προτερων
savvas bmwdakias
27-10-15, 10:49
Λογικα του φιλου σου αν δεν εχει πειραξει το διαφορικο του ειναι 2,93 πιο μακρυ απο το δικο σου. Το δικο σου ποσα χλμ βγαζει τελικη? Μηπως αμα αλλαξεις διαφορικο χασεις αυτο το νευρο που εχει τωρα?
DENNIS E46 CABRIO
27-10-15, 11:04
μπορει και να εχεις δικιο δεν το εχω με τα διαφορικα.τελικη νομιζω 245 με 250 δεν θυμαμαι ακριβως,παντως οχι παραπανω.λες να εχει τοσο διαφορα με ενα μακρυτερο διαφορικο ωστε να του κοψει το ''νευρο'' ασπουμε?
dark knight
27-10-15, 11:35
Διονυση εχει μεγαλη διαφορα το 2,93 με αυτο που φορας.θα χασει νευρο και θα κερδισεις τελικη.στις ρεπριζ θα πηγαινει χειροτερα απο πριν .επειδη ξερω το αυτοκινητο σου και με τις τελευταιες αναβαθμισεις θα εχει γινει πιο δυνατο, γνωμη μου ειναι να το αφησεις οπως ειναι .λεγε λεπτομερειες για το πατημα.το 328 ηταν μαμα;
DENNIS E46 CABRIO
27-10-15, 13:25
οχι Γιαννη εχει φτιαξει εκκεντροφορους στο μπουμπη οπως και εγω,εξατμιση τελειως ελευθερη ,εγκεφαλο μ54 με προγραμμα και κοφτη 7200 παρακαλω.δευτερα πηγαιναμε μαζι τριτη μαζι μεχρι τισ 6000 δικες μου.μετα δεν εχω μειγμα πλουσιο και κομπιαζε ,μου εφευγε 2 αυτοκινητα καιμετα μεχρι τα 220τον κλειδωνα στα 2 αυτοκινητα.δεν μου εφευγε.οταν θα αξιωθω να βαλω προγραμμα πιστευω να μην μου φευγει.και ισως με διαφορικο να αλλαξει λιγο ακομα.θα κανουμε μια δοκιμη και μετα με το φιλο ,αφου το φτιαξω γιαννη
Θύμισέ μου εσύ δε φοράς κομπρεσέρ ;
DENNIS E46 CABRIO
27-10-15, 18:25
ναι ενα κιτακι της schnitzer.