PDA

Επιστροφή στο Forum : Εξατμιση Μ3 ε46 σε 320 2.2

Kostas320
27-09-15, 09:39
καλημερα σε ολους θα ηθελα να κανω μια ερωτση σχετικα με την εξατμιση απο το Μ3 ε46....αν την βαλω σε 320 2,2 ακουω κατι περι μπουκοματος...δηλ θα πνιγει το μοτερ υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει καλα και να αναψει το check engine?

Leonidas_E39
27-09-15, 11:03
Καταρχην αν δεν αλλαξεις πατωμα ρεζερβας η εξατμιση απο το Μ3 δεν μπαινει στο. αμαξι σου

Kostas320
27-09-15, 14:31
το πατωμα το εχω ετοιμο σε λιγες μερες θα ανεβασω φωτο....δεν χρειαζεται να κοπει
ο λαμαρινας θα μου το πατησει μεσα θα το κανει κουρμπα που λεμε ωστε να χωρεσει το καζανι γιατι ειναι μεγαλο....το θεμα ειναι οτι θα υπαρξει προβλημα θα μου το μπουκωνει?

maris7
27-09-15, 15:01
το πατωμα το εχω ετοιμο σε λιγες μερες θα ανεβασω φωτο....δεν χρειαζεται να κοπει
ο λαμαρινας θα μου το πατησει μεσα θα το κανει κουρμπα που λεμε ωστε να χωρεσει το καζανι γιατι ειναι μεγαλο....το θεμα ειναι οτι θα υπαρξει προβλημα θα μου το μπουκωνει?
μαλλον το αντιθετο θα ειναι πολυ μεγαλη για τον κινητηρα σου οποτε θα χανεις συμπιεση καυσαεριων με αποτελεσμα να χασεις ιππους και ροπη
και εγω ηθελα να βαλω απο 335 αλλα για τον παραπανω λογω το απεφυγα

Kostas320
27-09-15, 15:44
αρα καλυτερα να μου φτιαξει ο εξατμησας αλλο καζανι στα πλαισια του 320 απλα με 4 μπουκες παρεμφερες με το καζανι του Μ3 απλα σε μικροτερες διαστασεις

Kostas Maras
27-09-15, 19:48
Εγω θα έλεγα να βρεις πολλαπλή από e36 325 και να βάλεις τους καταλύτες σου πιο πίσω.....κάπου στην μέση πριν το μεσαίο καζανάκι.......
Αυτό που προσπαθείς να κάνεις θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο.......με απώλεια ροπής και ιπποδύναμης!

mark e92
28-09-15, 11:43
αρα καλυτερα να μου φτιαξει ο εξατμησας αλλο καζανι στα πλαισια του 320 απλα με 4 μπουκες παρεμφερες με το καζανι του Μ3 απλα σε μικροτερες διαστασεις

Το πιο απλό και σωστό.
Γιατί όμως να πετάξεις χρήματα μόνο για το look?

Nikos320
28-09-15, 12:58
Το πιο απλό και σωστό.

Γιατί του αρέσει να βλέπει το εργαλείο του με 4 απολήξεις που είναι το κακό Μάρκο;

stef
28-09-15, 13:18
Το πιο απλό και σωστό.

Συμφωνώ απολυτα μαζί σου!!!

dark knight
28-09-15, 13:56
Το μελος vassilis M/// εχει ποσταρει μια custom εξατμιση που μπαινει χωρις κοψιμο πατωματος και χωρις απωλειες ισχυος και ροπης ,και δειχνει σαν εργοστασιακη Μ3

Kostas320
29-09-15, 15:21
ποιος εχει 46 αρι και δεν θελει να το κανει look M3... το 90% θελει...και ποσο μαλλον με τις 4 απολυξεις πισω....αν μπορει ο vassilis M/// να ποσταρει φωτο την εξατμιση θα με βοηθουσε πολυ....την εξατμιση απο το Μ3 την εχω βρει 150 ευρω και ειναι σε καλη κατασταση....το θεμα ειναι οτι οπως ειπε και ο Μaris7 θα χανω συμπιεση καυσαεριων με αποτελεσμα να χανω σε ιππους και ροπη

Dermatis
29-09-15, 15:28
ποιος εχει 46 αρι και δεν θελει να το κανει look M3... το 90% θελει...και ποσο μαλλον με τις 4 απολυξεις πισω....αν μπορει ο vassilis M/// να ποσταρει φωτο την εξατμιση θα με βοηθουσε πολυ....την εξατμιση απο το Μ3 την εχω βρει 150 ευρω και ειναι σε καλη κατασταση....το θεμα ειναι οτι οπως ειπε και ο Μaris7 θα χανω συμπιεση καυσαεριων με αποτελεσμα να χανω σε ιππους και ροπη

Mαλλον κανεις λαθοςthumb Ιδιαιτερα εδω στο φορουμ το 90% δεν θελει να το κανει look M3 .....αφου δεν ειναι Μ3!

Θα ηταν πολυ πιο ωραιο να το εκανες Mpack που ειναι στα πλαισια του μαμα και αν γινει ολοκληρωμενα ειναι οτι καλυτερο σε απλα 46ρια.....και βεβαια χωρις καποιο προβλημα οπουδηποτε!

Το λεω αυτο γιατι για να πεις οτι το κανεις look M3 θα πρεπει να κανεις πολυ λαμαρινοδουλεια σε φτερα καπο κλπ ....δεν ειναι μονο μπρος πισω προφυλακτηρας και μια εξατμιση και τελος thumb

Παντα φιλικα! :original:

mark e92
29-09-15, 17:28
Αν σου αρέσει εσένα καντο αλλά τουλάχιστον βάλε και τον ανάλογο προφυλακτήρα.

Kostas320
29-09-15, 17:35
Mαλλον κανεις λαθοςthumb Ιδιαιτερα εδω στο φορουμ το 90% δεν θελει να το κανει look M3 .....αφου δεν ειναι Μ3!

Θα ηταν πολυ πιο ωραιο να το εκανες Mpack που ειναι στα πλαισια του μαμα και αν γινει ολοκληρωμενα ειναι οτι καλυτερο σε απλα 46ρια.....και βεβαια χωρις καποιο προβλημα οπουδηποτε!

Το λεω αυτο γιατι για να πεις οτι το κανεις look M3 θα πρεπει να κανεις πολυ λαμαρινοδουλεια σε φτερα καπο κλπ ....δεν ειναι μονο μπρος πισω προφυλακτηρας και μια εξατμιση και τελος thumb

Η BMW εχει το Μ packet...εγω προτιμω το Μ3 look σε σχεση με το Μ packet :thumbsup:

Kostas320
29-09-15, 17:39
Αν σου αρέσει εσένα καντο αλλά τουλάχιστον βάλε και τον ανάλογο προφυλακτήρα.

και προφυλαχτηρας υπαρχει ειναι πολυ ωραιος με το difuser και τις απολυξεις στο κεντρο οπως ο γνησιος τον εχει μαλιστα και στο car.gr 280 ευρω και ειναι για το δικο μας το 46

mark e92
29-09-15, 17:40
Για βάλε φωτο

Vassilis ///M
29-09-15, 18:25
Αν ο εξατμισάς σου είναι γατόνι μπορεί άνετα να σου φτιάξει ένα χειροποίητο τελικό αυτού του σχεδίου τύπου Μ3...

33048

33049

trifonas
29-09-15, 18:52

Συμφωνω ακριβως με το Dermatis.. Αλλο Μ pack αλλο Μ3...

dark knight
30-09-15, 00:11
μην μπουμε σε αντιπαραθεση αν είναι σωστο η όχι, εχει γινει πολλακις. αν θεωρείται καγκουρια επειδή δεν το εγκρινει το εργοστασιο. λες και όταν το εργοστασιο θελει να βγαλει λεφτα δεν δισταζει να βαλει ως εξτρα σε απλα ε46 τιμονακια,λεβιεδες,αεροτομ ες,footrest κτλ από Μ3 και μαλιστα με το σηματακι Μ//..προχωρα το και βαλε την εξατμιση που προτεινε ο Βασιλης