Επιστροφή στο Forum : Εξουσιοδοτημενο service Θεσσαλονικη
Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να σταματήσω να πηγαίνω το αυτοκινητό μου στην αντιπροσωπεία και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανεις να προτύνει κάποιο δοκιμασμένο συνεργείο. Η εγγύηση μου ακόμα δεν εχει λήξει, θα έχω πρόβλημα με αυτό; Επίσης πρέπει να αλλάξω μπροστινά τακάκια και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω μόνο τα τακάκια χωρίς τους αισθητήρες για να γλυτώσω μερικά λεφτά.
Αν παω σε συνεργείο εκτος αντιπροσωπείας θα μπορέσουν να διαβασουν το κλειδι και να μου περάσουν στην μνήμη όλες τις εργασίες που θα κάνω.
Ευχαριστώ.
Καζακος Γκαραζ.. (https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=579)
Δοκιμασμενο απο πολλους εδω μεσα.... thumb
Καζακος Γκαραζ.. (https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=579)
Δοκιμασμενο απο πολλους εδω μεσα.... thumb
Σε ευχαριστω αλλα μηπως γνωριζεις να απαντησεις και στις αλλες αποριες μου;
Και εγώ δεν γνωρίζω να σου απαντήσω στις απορίες σου .
Στον Καζάκο πηγαίνω κ εγώ τόσο το M5 e39 , όσο κ το f31 320d κ είμαι ευχαριστημένος .
Δεν έχω ψάξει συνεργεία αλλά εμπιστεύθηκα τα παιδιά από το φορούμ , που έχουν χρόνια m3 , ή και αλλά μοντέλα κ κάνουν πολλά χιλιόμετρα κ τον θεωρούν κ αυτοί τόσο τίμιο σαν άνθρωπο κ συνεργάτη , όσο κ γνώστη του αντικειμένου .
Αυτά που ρωτάς , μπορεί να σου τα απαντήσει κ τηλεφωνικά . Οι ερωτήσεις δεν κοστίζουν .
Αν θέλεις τηλέφωνο σου στέλνω με pm
michaelp900
22-09-15, 20:29
Θα σου πω κάτι να καταλαβεις....
Ειμουν κολλημένος χρόνια με τις αντιπρόσωπειες. Το αμάξι το πήρα από Τρικαλιωτη και service το εκανα στον Αδάμιδη.
Το αμάξι κόντεψαν να μου το ριμαξουν σε σημείο το να πιαστώ παρολίγον στα χέρια εκεί μέσα.
Πρώτη φορά πήγα στον Καζακο....θα πηγαίνω μέχρι να πεθάνω.
Γιατί? Γιατί είναι τίμιος, έχει φυσιολογικές τιμές, είναι ΑΡΙΣΤΟΣ μηχανικός και πάνω από όλα είναι ΆΝΘΡΩΠΟΣ και όχι άλλη μια εταιρική μηχανή ρουφιγματος των χρημάτων σου.
Ελπίζω να σε κάλυψα!
εκτος απο τον πιο πανω τεχνιτη, εχω ακουσει για εναν ακομα που ειναι καλος και σαν επαγγελματιας και σαν ανθρωπος και οτι δεν αφηνει αμαξι να φυγει αν δεν ειναι σιγουρος οτι ειναι ενταξει. κουκοβινος λεγεται https://www.vrisko.gr/details/1c761_bdag4e1jcedaaaci5714d16b47 .αν εχει παει καποιος ας πει την γνωμη του. εγω τον επισκεφτηκα συμβουλευτικα μονο για ενα προβλημα που ηθελα να ρωτησω και εκτος οτι μου εδωσε την πιο σωστη απαντηση απο ολες τις αντιπροσωπειες ηταν πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος σε οτι τον ρωτησα.
Leonidas_E39
25-09-15, 19:51
Αυτον φιλε μου χωρις να παρεξηγηθω δεν τον ξερει ουτε η μανα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ πολυ όλους. Σιγουρα θα παω γιατι ακουσα και πολυ καλα λογια και εκτος του φορουμ.
Για να αντιληφθείς τι ακριβώς γίνεται θα σου πω το εξής. Είμαι μηχανικος αεροσκαφών από πανεπιστήμιο..το αμάξι μου δεν το ακουμπάει ούτε ο Θεός! Μόνο ο Καζακος..αρκεί?
Για να αντιληφθείς τι ακριβώς γίνεται θα σου πω το εξής. Είμαι μηχανικος αεροσκαφών από πανεπιστήμιο..το αμάξι μου δεν το ακουμπάει ούτε ο Θεός! Μόνο ο Καζακος..αρκεί?
Χαχαχα!!! Ευχαριστω φιλε μου, το πιασα το νοημα.
george.x82
26-09-15, 19:14
Αν είσαι ανατολικά Γιαννούλης Αιγαίου 82 ,
Καλές τιμές καλός άνθρωπος και πολύ πράμα από μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για να σε βολέψει σε κάτι
Leonidas_E39
26-09-15, 21:47
Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα δεν υπαρχει πιθανοτητα ο γιαννουλης να εχει ISTA για να μπριζωσει το ασσο του φιλου που ψαχνει συνεργειο να μην λεμε για συνεργεια που δεν μπορουν να πιασουν καινουργια αμαξια.
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
george.x82
27-09-15, 10:47
Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα δεν υπαρχει πιθανοτητα ο γιαννουλης να εχει ISTA για να μπριζωσει το ασσο του φιλου που ψαχνει συνεργειο να μην λεμε για συνεργεια που δεν μπορουν να πιασουν καινουργια αμαξια.
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Το μόνο παλιο εκεί μέσα είναι το δικό μου.
Δεν λεω για τον Πατέρα Αργύρη, αλλά για το παιδί του τον Θανάση
που το έχει αναλάβει εδώ και 5-6 χρόνια και έχει όλα τα καλούδια.
Αυτον φιλε μου χωρις να παρεξηγηθω δεν τον ξερει ουτε η μανα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καμμια παρεξηγηση αφου δεν τον ξερω,ουτε εχω καποιο συμφερον.απλα ακουσα γιαυτον,πηγα να ρωτησω κατι και μου αφησε καλη εντυπωση σαν συμπεριφορα.απο δουλεια οτι ειπα δεν εχω προσωπικη πειρα.καλα ειναι παντως να υπαρχουν γιαυτον που ρωταει επιλογες.προσωπικα ουτε εγω ηξερα για τον καζακο.γιαυτο ειναι το φορουμ.να μαθαινουμε και να επιλεγουμε.
μεγαλο σκανδαλο σε συνεργειο επισημο bmw στην ελλαδα. 2 τεχνικοι συμβουλοι εκαναν δικες τους δουλιτσες .ο ενας επαιρνε ανεπισημα κλειδια ακομα και εξω απο το συνεργειο και εκανε διαγνωση και μετα τους εστελνε σε δικο του συνεργειο.ο αλλος εβαζε μεταχειρισμενα ανταλλακτικα και εδινε τα καινουρια σε μαντρα που συνεργαζοταν.χρονια στην θεση αυτη.φυσικα απολυθηκαν.
GiannisRob
05-05-25, 10:18
Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
νομιζα οτι δεν μπορω να το αναφερω..θεσσαλονικη. ο ενας απο αυτους με ειχε εξυπηρετησει σε εκεινη την δικια μου υποθεση που σας απασχολησα πριν 2 χρονια με τα χαλασμενα μπεκ.