PDA

Επιστροφή στο Forum : Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Σελίδες : 1 2 [3] 4

Koyotte
23-04-16, 10:55
Εγώ δεν έχω τίποτα να χωρίσω με το δημόσιο υπάλληλο που είναι συνεπής και παρέχει σωστές υπηρεσίες. Η εμπειρία μου όμως μου λέει ότι το 1/4 περίπου είναι σωστοί. Οι υπόλοιποι παρασιτουν εις βάρος ημών και των συναδέλφων τους. Επομένως, και καθώς όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε τα λεφτά δεν τα φέρνει ο πελαργός ούτε με μαγικό τρόπο πέφτουν από τον ουρανό, ας πάνε σπίτι τους όσοι πρέπει να πάνε και να τελειωνουμε κάποτε με την ιερή αγελάδα. Στο ταμείο υγείας μου, υπάρχουν 6-7 άτομα που περνάνε χειρόγραφα τις ασφαλιστικές εισφορές γιατί δεν έχουν ηλεκτρονικό υπολογιστή ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν 2 μόνο! Τους υπόλοιπους, τους πληρώνουμε εμείς με το καθημερινό τρέξιμο μας.
Και επειδή στοχοποιουνται συνεχώς οι ελεύθεροι επαγγελματιες και ο ιδιωτικός τομέας γενικά για φοροδιαφυγή, ας σκεφτεί ο καθένας μας πόσους γνωστούς, φίλους και συγγενείς έχει που κάνουν κρυφά δεύτερη δουλειά (πχ εφοριακοί που το απόγευμα φτιάχνουν δηλώσεις, δάσκαλοι - καθηγητές με ιδιαίτερα μαθήματα, υπάλληλοι που ανοίγουν καταστήματα στο όνομα της γυναίκας ή άλλου δικού τους, μηχανικοί του δημοσίου που χρησιμοποιουν τη σφραγίδα αλλου κλπ). Αυτοί τι ακριβώς δηλώνουν που το παίζουν και τιμητες;

LEONIDASKAL
23-04-16, 11:49
Αν φτάσουμε στο σημείο να μην πληρώνουν μισθοί και πέσουν έστω και έναντι τότε το ψυχολογικο πλήγμα στην αγορά θα είναι τεράστιο. Για άλλη μια φορά θα την φάει ο ιδιωτικός τομέας που θα κληθεί να δείξει κατανόηση. Ξέρω τι λέω μιας και σε κάθε αναμπουμπουλα βγαίνει η πιπιλα και τρώμε κάτι φεσια τρελά. Θα κλέψουν μανούλες. Όχι μόνο στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει και μετά να γι ει ξεκαθαρισμα. Αλλά ποιος θα το κάνει αφού ο Συριζα είναι ένα κόμμα που ο κρατισμος και το υπαλληλικι ξεπερνά ακόμα και το ΠΑΣΟΚ του 80.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

LEONIDASKAL
23-04-16, 11:56
Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώνω σε φόρους το 70 τής εκατό του καθαρού εισοδήματος μου και ουσιαστικά να πληρώνω την επιβίωση των κρατικοδιαιτων. Πολύ σωστά αναφέρθηκε πως το δημόσιο πληρώνεται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα. Όσοι λοιπόν περισσεύουν δρόμο. Ας ανοίξουν και αυτοί κάνα μαγαζακι να δουν τη γλυκά

Koyotte
23-04-16, 12:11
Έκλεισε η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, 450 έμειναν χωρίς δουλειά και δεν τρέχει κάστανο. Αν απολυθούν 450 από το Δημόσιο θα καεί το σύμπαν...Γι' αυτό θα συνεχίσεις να πληρώνεις όχι 70 αλλά 120%, φίλε Λεωνίδα...

A8hnaios
23-04-16, 12:54
α.

Αν λοιπον ερθει αυτη η μερα οπου το δημοσιο θα πει παρτε 300 400 500 και βλεπουμε οταν θα εχουμε, τοτε ισως να καταλαβουν ποιος τους πληρωνει και ποιον θα επρεπε να προσεχουν.

Δε βλεπω να ερθει αυτη η μερα ποτέ.... Θα κανει τα αδυνατα δυνατα να μη καταγραψει κ επισημα πιστωτικο γεγονος..

Δανεικα θα παρει με 30% επιτοκιο απο τις αγορες....

Και αν γινει λεω αν ποιος θα φταιει;;; θα βγει παλι η ''πιπιλα''που λεει και ο Λεω..

Οι ξενοι φταιν οι επαρατοι δανειστες κτλ κτλ που προκαλεσαν ασφυξια, και αλλα φαιδρα

Εδω το ιδιο λεν ακομα για τα c.c

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

LEONIDASKAL
23-04-16, 14:52
Η αλήθεια είναι ότι δεν τους καίγεται καρφί για τους 450 τής ηλεκτρονικής. Της καθαρηστριες τις κάνανε σημαία του αγώνα. Την δε ΕΡΤ που δεν βλέπεται, ακόμα πιο πολύ, και πληρωνε μ@λ@κ@, κοροιδο επαγγελματία κλέφτη, φοροφυγα.

LEONIDASKAL
23-04-16, 14:56
Κοινώς... και κερατάς και δαρμενος που λένε...... Ελλάδα καληνύχτα και τα παιδιά σου στη Βουλγαρία να κάνουν άλλους μάγκες

A8hnaios
23-04-16, 14:59
Πάμε για τέταρτο; :facepalm:

Στα 4 που λέει κ ο κατακαημένος..

LEONIDASKAL
23-04-16, 17:33
Θέλω να κραζω το γείτονα μου επίσης, το μέγα αριστερό(ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΣΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ) που όταν πήγα να του κόψω απόδειξη επαναστατησε μην τυχόν και πληρώσει ΦΠΑ. Εεεεεεεε μια ζωή κρατικοδιαιτος αυτοί εξερουνται. Στα πούπουλα ακόμα και τωρα στο Παρά ένα δεν αλλάζει συνήθεια
Εγώ όμως είμαι φοροφυγας γιατί τα περνώ μαύρα όπως με κατηγόρησε προ μιας ώρας. Ρε κάτι μυαλά !!!!!!! Αυτός δεν πληρώνει ΦΠΑ εγώ του φταιω

LEONIDASKAL
23-04-16, 17:36
Είχε και απαίτηση, να συμπληρώσω, να το μοιραστούμε το ΦΠΑ τώρα που είναι κρίση. Άκου ρε κάτι μυαλά κρατικοδιαιτα

mikegr
23-04-16, 23:30
Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώνω σε φόρους το 70 τής εκατό του καθαρού εισοδήματος μου και ουσιαστικά να πληρώνω την επιβίωση των κρατικοδιαιτων. Πολύ σωστά αναφέρθηκε πως το δημόσιο πληρώνεται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα. Όσοι λοιπόν περισσεύουν δρόμο. Ας ανοίξουν και αυτοί κάνα μαγαζακι να δουν τη γλυκά

Το δημοσιο πληρωνεται απο εξωτερικο δανεισμο εδω και 150 χρονια.
Ο ιδωιτικος τομεας πληρωνεται σε μεγαλο μερος απ το Δημοσιο (προμηθειες κλπ)

Koyotte
23-04-16, 23:51
Το δημοσιο πληρωνεται απο εξωτερικο δανεισμο εδω και 150 χρονια.
Ο ιδωιτικος τομεας πληρωνεται σε μεγαλο μερος απ το Δημοσιο (προμηθειες κλπ)

Και τα δάνεια του εξωτερικού ποιος τα αποπληρωνει;
Το γιατρό, το δικηγόρο, το λογιστή, τον έμπορο, το βιοτεχνη, το φούρναρη, τον κρεοπώλη, τον καφετζη, τον ταξιτζή, τον εστιατορα, τον αρχιτέκτονα, το ζαχαροπλάστη,τον οικοδομο, το μεταφορέα, τον ψαρά, τον περιπτερά, τον υδραυλικο, τον ηλεκτρολόγο,το βιβλιοπωλη και χίλιους δυο ακόμα, πως τους πλήρωνει το Δημόσιο;

mikegr
24-04-16, 07:02
Και τα δάνεια του εξωτερικού ποιος τα αποπληρωνει;
Το γιατρό, το δικηγόρο, το λογιστή, τον έμπορο, το βιοτεχνη, το φούρναρη, τον κρεοπώλη, τον καφετζη, τον ταξιτζή, τον εστιατορα, τον αρχιτέκτονα, το ζαχαροπλάστη,τον οικοδομο, το μεταφορέα, τον ψαρά, τον περιπτερά, τον υδραυλικο, τον ηλεκτρολόγο,το βιβλιοπωλη και χίλιους δυο ακόμα, πως τους πλήρωνει το Δημόσιο;

Aπο τα εσοδα(φορους) του κρατους.

Εγω μιλαω για επιχειρησεις μικρες που εχουν μεγαλο ή αποκλειστικο πελατολογιο το δημοσιο. Αλλα και ιδιωτες επαγγελματιες οπως δικηγοροι, μηχανικοι, κλπ.
Επισης μεγαλοι ομιλοι και εταιρειες που πουλουσαν πατσαβουρια για διαμαντια στο δημοσιο(πχ ISDN μοντεμ στην εποχη που ολοι στον κοσμο βαζανε dsl)

LEONIDASKAL
24-04-16, 08:37
Aπο τα εσοδα(φορους) του κρατους.

Εγω μιλαω για επιχειρησεις μικρες που εχουν μεγαλο ή αποκλειστικο πελατολογιο το δημοσιο. Αλλα και ιδιωτες επαγγελματιες οπως δικηγοροι, μηχανικοι, κλπ.
Επισης μεγαλοι ομιλοι και εταιρειες που πουλουσαν πατσαβουρια για διαμαντια στο δημοσιο(πχ ISDN μοντεμ στην εποχη που ολοι στον κοσμο βαζανε dsl)

ΦΙΛΕ SORRY αλλα δεν νομιζω οτι καταλαβαινεις ακομα την εποχη μας.Με πολυ συμπαθεια παντα φυσικα . Σου αναφερω το τι γινεται τωρα και εσυ μου μιλας για τα χρονια της παχιας αγελαδας. ΤΩΡΑ τι γινεται ,τωρα.Δανειζεται το κρατος για να πληρωσει τα παλια ,και πληρωνει και κουτσουρεμενους μισθους και συνταξης.να τονισω οτι .
1. για ενα περιεργο λογο οι κρατικοδιαιτοι πληρωνονται πολυ παραπανω απο τον ιδιωτικο τομεα.ποτε θα εξισωθει η διαφορα ?????????
2.το δημοσιο σπανια δινει πλεον προμηθειες και αυτες με το σταγονομετρο.οι εταιρειες με αποκλειστικο πελατη το δημοσιο εξαφανιστηκαν αν δεν το προσεξες.
3.το δημοσιο δεν πληρωνει ενω ζητα τους φορους σαν να εχει πληρωσει
4.το κρατος καταχραζεται ευροπαικους πορους για να βγαλει μισθους και συνταξης βλεπε ευροπαικες αγροτικες επιδοτησεις που οι αγροτες δεν πληρωθηκαν απο περυσι .το συνολο αυτων μιλαμε
5.υπερφορολογει και καταστρεφει τον ιδιωτικο τομεα ενω εξακολουθει να κρατα σε λειτουργεια φορεις που δεν εχουν κανενα αντικειμενο,
ΠΩΣ λοιπον το δημοσιο συντηρει το ιδιωτικο τομεα???????????????/

mikegr
24-04-16, 19:16
Ποιοι ειναι ομως αυτοι που πληρωνονται παραπανω? Οι Βουλευτες?
Τα προγραμματα 6μηνης πληρους απασχολησης ασ πουμε αμοιβονται με 492 μηνιαιως.

Το δημοσιο για να λειτουργησει χρειαζεται προμηθειες: Απο χαρτι Α4 μεχρι λάστιχα για τα οχηματα κλπ. Οι εταιρειες που τα παιρνουν απο το δημοσιο ζουν και βασιλευουν, λογω και της πολυπλοκοτητας λειτουργιας του. Μερικες μαλιστα μονοπολουν.

Οι αγροτικες επενδυσεις καταχραστηκαν και απο τους αγροτες. Πηραν λεφτα για αλλαγη καλλιεργειας και ανοιξαν καφενεια και μαγαζια. Ω, τι περιεργο και πρωτοφανες. Το 1950 κατα το σχεδιο Μαρσαλ οι Αμερικανοι εδωσαν δανεια στις μεγαλυτερες τοτε επιχειρησεις για αναπτυξη και επεκταση με εξευτελιστικο 1% και αυτοι τα εβαλαν στην Ελβετια με 21% επιτοκιο.
Στο 5ο συμφωνω. Η τωρινη κυβερνηση δεν προτιθεται να μειωσει το δημοσιο παρα εχει σχεδιο εξοντωσης μικροεπιχειρηματιων.

LEONIDASKAL
24-04-16, 21:20
Μα καλά δεν διαβάζεις τι γράφω..... Πάλι με πολύ συμπάθεια και χωρίς παρεξήγηση..
1.μην κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Αυτη τη στιγμή ο μισθός έξω στην πραγματική οικονομία είναι 600 ευρώ βαριά . Όταν χιλιάδες κρατικοδιαιτοι περνούν πάνω από 800. πότε θα γίνει εξίσωση του δημοσίου με τον έξω κόσμο. Γιατί πρεπει να πάρω σαν παράδειγμα κάποιους συμβασιουχους
2.αυτοι την στιγμή, ΑΥΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ οι αγρότες δεν έχουν πάρει πάνω από το 30% των περσινων ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ (όχι κρατικών) επιδοτησεων. Χρήματα που είναι δικά τους και το κράτος καταχραζεται υπέρ των κρατικοδιαιτων (μισθοί και αλλα). ΓΙΑΤΙ????? ΑΥΤΆ ΣΗΜΕΡΑ ΌΧΙ ΠΡΙΝ 50 ΧΡΌΝΙΑ.
3.Δεν μπορείς να καταχραστεις χρήματα που είναι δικά σου. Δεν είναι του κράτους που απλά τα διαχειριζεται. Όλες οι επιδοτήσεις δόθηκαν ως αναπτυξιακή πολιτική της Ευρώπης η ως αποζημίωση για των έλεγχο της παραγωγής γενικότερα της ευρωζωνης. Δεν είναι κρατικά κονδύλια.
4.δεν μπορείς να λες κάποιον ανικανο να αναπτυχθεί καταχραστη. Δικά του λεφτά ήταν ΟΧΙ κρατικά κονδύλια
5.στο άλλο άκρο τώρα για να τα πούμε και έξω από τα δόντια κάποιος κάνει το μάγκα υπέρ κάποιον σε βάρος κάποιον άλλων (ΣΥΡΙΖΑ - κρατικοδιαιτοι- πραγματική οικονομία.)
Από εκεί και πέρα πιο κράτος πια το ανύπαρκτο. Ας τελειώνουμε λοιπόν από την καταχρηση και ας κρατήσουμε επιτέλους αυτό που μπορούμε πραγματικά να συντηρησουμε. Δεν μπορείς να εχεις 800 χιλιάδες προσωπικό. Κράτα αυτούς που μπορείς να πληρώνεις. Να πάρουν τα πάνω τους και οι άλλοι. Τι δηλαδή θα μας πεθάνουν για να ζήσουν οι αργομισθοι

A8hnaios
24-04-16, 23:10
Λές νά; μπααααά δέ.....
Κι αν ναί;

Μπά σου λέω..!

https://www.financialbox.gr/%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b5%ce%b9%c f%83-%ce%be%ce%b5%ce%bc%ce%ad/

Thomelef
25-04-16, 09:05
γιατί μπα?

ήδη άρχισαν να βάζουν πάλι χέρι σε αποθεματικά

friendgr
25-04-16, 10:14
Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

turbodog
25-04-16, 10:17
"Ήδη το Μάρτιο αποπλήρωσε 1,8 δις ευρώ προς το ΔΝΤ ενώ σε μηνιαία βάση πληρώνει 1,5 δισ. ευρώ σε μισθούς και συντάξεις. Εκτός από την αποπληρωμή του ΔΝΤ για τον Μάρτιο, το ελληνικό δημόσιο κατέβαλλε το πρώτο τρίμηνο του έτους τόκους 1,717 δισ. ευρώ και χρεολύσια 490 εκατ. ευρώ"

Διαβαζοντας τα παραπανω οπως καταλαβαινετε η απορια δεν ειναι αν θα σκασει η βομβα αλλα ποτε θα σκασει και τι ζημια θα κανει

Μονο οι τοκοι τριμηνου ειναι 1,717 δις, δηλαδη περιπου 7 δις τον χρονο πρεπει να υπαρχει πλεονασμα για τους τοκους και αυτα χωρις να γινεται καθολου απομειωση του χρεους

Καντε τους υπολογισμους σας

friendgr
25-04-16, 10:28
Ετσι είναι.

Πάντως κι αυτοί οι δημοσιογράφοι.....τύφλα να χουν οι τζιχαντιστές μιλάμε...

Thomelef
25-04-16, 10:49
"Ήδη το Μάρτιο αποπλήρωσε 1,8 δις ευρώ προς το ΔΝΤ ενώ σε μηνιαία βάση πληρώνει 1,5 δισ. ευρώ σε μισθούς και συντάξεις. Εκτός από την αποπληρωμή του ΔΝΤ για τον Μάρτιο, το ελληνικό δημόσιο κατέβαλλε το πρώτο τρίμηνο του έτους τόκους 1,717 δισ. ευρώ και χρεολύσια 490 εκατ. ευρώ"

Διαβαζοντας τα παραπανω οπως καταλαβαινετε η απορια δεν ειναι αν θα σκασει η βομβα αλλα ποτε θα σκασει και τι ζημια θα κανει

Μονο οι τοκοι τριμηνου ειναι 1,717 δις, δηλαδη περιπου 7 δις τον χρονο πρεπει να υπαρχει πλεονασμα για τους τοκους και αυτα χωρις να γινεται καθολου απομειωση του χρεους

Καντε τους υπολογισμους σας

ωχ ρε φιλαράκι να ούμε, τι μας ζαλίζεις τον έρωτα με νούμερα πρωινιάτικα και καθαροδευτεριάτικα...

mikegr
25-04-16, 11:25
Μα καλά δεν διαβάζεις τι γράφω..... Πάλι με πολύ συμπάθεια και χωρίς παρεξήγηση..
1.μην κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Αυτη τη στιγμή ο μισθός έξω στην πραγματική οικονομία είναι 600 ευρώ βαριά . Όταν χιλιάδες κρατικοδιαιτοι περνούν πάνω από 800. πότε θα γίνει εξίσωση του δημοσίου με τον έξω κόσμο. Γιατί πρεπει να πάρω σαν παράδειγμα κάποιους συμβασιουχους
2.αυτοι την στιγμή, ΑΥΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ οι αγρότες δεν έχουν πάρει πάνω από το 30% των περσινων ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ (όχι κρατικών) επιδοτησεων. Χρήματα που είναι δικά τους και το κράτος καταχραζεται υπέρ των κρατικοδιαιτων (μισθοί και αλλα). ΓΙΑΤΙ????? ΑΥΤΆ ΣΗΜΕΡΑ ΌΧΙ ΠΡΙΝ 50 ΧΡΌΝΙΑ.
3.Δεν μπορείς να καταχραστεις χρήματα που είναι δικά σου. Δεν είναι του κράτους που απλά τα διαχειριζεται. Όλες οι επιδοτήσεις δόθηκαν ως αναπτυξιακή πολιτική της Ευρώπης η ως αποζημίωση για των έλεγχο της παραγωγής γενικότερα της ευρωζωνης. Δεν είναι κρατικά κονδύλια.
4.δεν μπορείς να λες κάποιον ανικανο να αναπτυχθεί καταχραστη. Δικά του λεφτά ήταν ΟΧΙ κρατικά κονδύλια
5.στο άλλο άκρο τώρα για να τα πούμε και έξω από τα δόντια κάποιος κάνει το μάγκα υπέρ κάποιον σε βάρος κάποιον άλλων (ΣΥΡΙΖΑ - κρατικοδιαιτοι- πραγματική οικονομία.)
Από εκεί και πέρα πιο κράτος πια το ανύπαρκτο. Ας τελειώνουμε λοιπόν από την καταχρηση και ας κρατήσουμε επιτέλους αυτό που μπορούμε πραγματικά να συντηρησουμε. Δεν μπορείς να εχεις 800 χιλιάδες προσωπικό. Κράτα αυτούς που μπορείς να πληρώνεις. Να πάρουν τα πάνω τους και οι άλλοι. Τι δηλαδή θα μας πεθάνουν για να ζήσουν οι αργομισθοι

ΤΑ 800αρια που λες ανηκουν σε υπαλληλους 10ετιας+. Δεν υπαρχει νομιζω εισαγωγικος μισθος στο Δημοσιο σε τετοια επιπεδα.

Για τις επιδοτησεις των αγροτων, αν εχουν εισπραχθει απο την Ευρωπη και αν εχουν χρησιμοποιηθει για μισθους ή τοκους η οτιδηποτε αλλο δεν το ξερουμε αλλωστε η μεταφορα χρηματων απο ενα κωδικο δαπανης στον αλλο και η ενταλματοποιηση τους ειναι δυσκολη υποθεση και συνιστα διοικητικο παραπτωμα.
Και εννοειται οτι καποιοι αγροτες πηραν τα λεφτα και τα εκαναν οτι ηθελαν, δε το συζητω, οπως αλλοι υπουργοι πηραν τα ΕΣΠΑ για ενοικιαζομενα και τα εκαναν βιλες στα νησια.
Το δημοσιο επι Σαμαρα ειχε μπει σε θετικο δρομο εστω με αργους ρυθμους η συρρικνωση του ειχε γινει σε μεγαλυτερο βαθμο απ οτι νομιζεις. Αυτο που βαρυνε την κατασταση ειναι οτι οι πολλες χιλιαδες δημοσιων υπαλληλων συνταξιοδοτηθηκαν εθελοντικα προωρα και νομιμα. Οποτε το κρατος γλυτωσε μισθους αλλα φορτωθηκε συνταξεις και ΕΦΑΠΑΞ, τα οποια σταματησε εδω και χρονια να πληρωνει.

Koyotte
25-04-16, 11:26
Το πάμε λάου-λάου να φτάσουμε Ιούλιο και να φάμε καμιά 15αρια δις στο κεφάλι. Τώρα, αν και Μεγάλη Δευτέρα, την αμαρτία μου θα την πω: έστω ότι είσαι ο Σόϊμπλε και σου' ρχεται για διαπραγμάτευση ο Τσακαλώτος με 2 νούμερα μεγαλύτερο σακάκι, με το σακίδιο του πρόσφυγα και με την απεγνωσμένη/ταλαιπωρημένη φάτσα αυτού που έχει κάνει 8 μέρες πεζοπορία στο Γκράν Κάνυον, ανάμεσα σε τσακάλια και κροταλίες. Ε, δε σου βαράει λαμπάκια, χωρίς καν να τον ακούσεις, μόλις τον δεις να του φορτώσεις 5-10 δις ακόμα; Σαν το στρατό ένα πράγμα: ήταν κάτι μορφές που τα σ.ε.ξ. τα κ και τα φ τα τράβαγαν σα μαγνήτες...

friendgr
25-04-16, 11:32
διαπραγμάτευση : το πιό σύντομο ανέκδοτο τα τελευταία 5 χρόνια....

LEONIDASKAL
25-04-16, 11:51
ΤΑ 800αρια που λες ανηκουν σε υπαλληλους 10ετιας+. Δεν υπαρχει νομιζω εισαγωγικος μισθος στο Δημοσιο σε τετοια επιπεδα.

Για τις επιδοτησεις των αγροτων, αν εχουν εισπραχθει απο την Ευρωπη και αν εχουν χρησιμοποιηθει για μισθους ή τοκους η οτιδηποτε αλλο δεν το ξερουμε αλλωστε η μεταφορα χρηματων απο ενα κωδικο δαπανης στον αλλο και η ενταλματοποιηση τους ειναι δυσκολη υποθεση και συνιστα διοικητικο παραπτωμα.
Και εννοειται οτι καποιοι αγροτες πηραν τα λεφτα και τα εκαναν οτι ηθελαν, δε το συζητω, οπως αλλοι υπουργοι πηραν τα ΕΣΠΑ για ενοικιαζομενα και τα εκαναν βιλες στα νησια.
Το δημοσιο επι Σαμαρα ειχε μπει σε θετικο δρομο εστω με αργους ρυθμους η συρρικνωση του ειχε γινει σε μεγαλυτερο βαθμο απ οτι νομιζεις. Αυτο που βαρυνε την κατασταση ειναι οτι οι πολλες χιλιαδες δημοσιων υπαλληλων συνταξιοδοτηθηκαν εθελοντικα προωρα και νομιμα. Οποτε το κρατος γλυτωσε μισθους αλλα φορτωθηκε συνταξεις και ΕΦΑΠΑΞ, τα οποια σταματησε εδω και χρονια να πληρωνει.

συμφωνω με ολα αυτα που λες αλλωστε δεν υποστηριζω την ανικανοτητα καποιων οπως εγραψα να αναπτηχθουν το αντιθετω μαλιστα.
κατακρινω ομως την αγρια επιθεση του κρατους στους επαγγελματιες με σκοπο την διατηρηση μιας αρωστημενης καταστασης.
χωρις να θελω να σε αδικισω η να φανω αδικως στο προσωπο σου απλα γραφω το βιωμα και την αγωνια μου μιας και πιστευω πως με το να εισαι αυτοαπαχολουμενος εχεις μια καλητερη και πιο αμμεση σχεση με την οικονομια ενος κρατους γενικοτερα.
το δε ραχατ ραχατ καποιων μισθωτων δεν παλευεται πλεον.ασε για το θρασος που εχουν σχεδον ολοι αυτοι να παραπονιουνται. νΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ και δε μαμιεται ο επαγγελματιας.κοροιδο ειναι και μας ταιζει.
οσο για τα οκτακοσαρια , αστο ,παραπανω περνουν πολλοι και με λιγοτερο απο 5ατια στο δημοσιο.μπορω να αναφερω και παραδειγματα
ΑΛΛΑ και να τα γραψω ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 800+ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 650- ΝΑ ερθει τοπραγμα στα ισια του.εκτος και αν οι ιδιωτικοι υπαλληλοι βγηκαν απο κωλο και ειναι πολητες αλλης κατηγοριας.ΠΟΤΕ

friendgr
25-04-16, 12:07
εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι ακόμα και σήμερα αν βγεις έξω να ρωτήσεις: θες να προσληφθείς στο δημόσιο; οι 9/10 θα απαντήσουν ΝΑΙ. (για να μην πω 10/10 )

mikegr
25-04-16, 12:25
συμφωνω με ολα αυτα που λες αλλωστε δεν υποστηριζω την ανικανοτητα καποιων οπως εγραψα να αναπτηχθουν το αντιθετω μαλιστα.
κατακρινω ομως την αγρια επιθεση του κρατους στους επαγγελματιες με σκοπο την διατηρηση μιας αρωστημενης καταστασης.
χωρις να θελω να σε αδικισω η να φανω αδικως στο προσωπο σου απλα γραφω το βιωμα και την αγωνια μου μιας και πιστευω πως με το να εισαι αυτοαπαχολουμενος εχεις μια καλητερη και πιο αμμεση σχεση με την οικονομια ενος κρατους γενικοτερα.
το δε ραχατ ραχατ καποιων μισθωτων δεν παλευεται πλεον.ασε για το θρασος που εχουν σχεδον ολοι αυτοι να παραπονιουνται. νΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ και δε μαμιεται ο επαγγελματιας.κοροιδο ειναι και μας ταιζει.
οσο για τα οκτακοσαρια , αστο ,παραπανω περνουν πολλοι και με λιγοτερο απο 5ατια στο δημοσιο.μπορω να αναφερω και παραδειγματα
ΑΛΛΑ και να τα γραψω ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 800+ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 650- ΝΑ ερθει τοπραγμα στα ισια του.εκτος και αν οι ιδιωτικοι υπαλληλοι βγηκαν απο κωλο και ειναι πολητες αλλης κατηγοριας.ΠΟΤΕ

κ ιεγω συμφωνω με ολα αυτα που λες.
Απλα μη νομιζεις οτι αμα σουταρουνε καμια 100.000 θα σωθει η οικονομια. Ηδη φυγανε τοσοι κι αντι να καλυτερευουν τα πραγματα χειροτερευουν.

Ειναι σαν να καθεται ενας δημοσιος υπαλληλος σε μια καφετερεια και να λεει:
"Πολυ κοσμο εχει αυτος εδω, πρεπει να μαζευει πολυ χρημα". Αμα εισαι απ εξω ευκολα κρινεις.
Η ουσια ειναι παντως οτι σε γενικες γραμμες το λογαριασμο τον πληρωνει παντα η μεσαια ταξη, αλλος λιγοτερο αλλως λιγο περισσοτερο. Αυτος δηλ. που δουλευε μια ζωη για να φτιαξει κατι και δεν τα ετρωγε σε αυτοκινητοδιακοποδανεια

LEONIDASKAL
25-04-16, 13:06
Στα λόγια μου έρχεσαι δεν εχω να σχολιάσω κάτι άλλο στα παραπάνω

Thomelef
25-04-16, 13:26
Φουντώνουν οι φήμες πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών και πλέον ο Αλέξης Τσίπρας αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γερμανικών Μέσων, της εφημερίδας Bild και του πρακτορείου Ntv, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν δείχνει διατεθειμένος -σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό- να υποκύψει στις πιέσεις των δανειστών.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον υπουργό Οικονομικών είναι η επιμονή των δανειστών να ξεπεράσει η κυβέρνηση την κόκκινη γραμμή του αφορολόγητου και από τα 9.090 ευρώ να πέσει στα 8.181 ευρώ. Μάλιστα ο Ελληνας ΥΠΟΙΚ και επικεφαλής των «53» είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί ακόμα και εν μέσω της διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους του κουαρτέτου.

Το Ntv αναρωτιέται αν θα αποχωρήσει ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πρέπει ίσως σύντομα να ψάχνει για έναν νέο υπουργό Οικονομικών», αναφέρει. Και προσθέτει: «Ο Ευκλείδης Tσακαλώτος θέλει να παραιτηθεί».

Η Βild σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για οξεία πολιτική και οικονομική κρίση στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι την ώρα που η χώρα ξεμένει από χρήματα, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης απειλούν με παραίτηση. Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του Γιάνη Βαρουφάκη, Ευκλείδης Τσακαλώτος, απειλεί με παραίτηση: «Tην ώρα που η χώρα ξεμένει από χρήματα, η πολιτική κατάσταση στη χώρα επιδεινώνεται. Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας απειλεί με παραίτηση».

Βild: Ο Τσίπρας μαζεύει και το τελευταίο ευρώ
Η γερμανική εφημερίδα Bild γράφει πως «ο Ελληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και οι πιστωτές της χρεοκοπημένης χώρας παίζουν πόκερ εδώ και μήνες σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις και το νέο πακέτο βοήθειας. Φαίνεται όμως ότι ο Τσίπρας εξακολουθεί να τζογάρει».

Αναφέρεται στην απόφαση της κυβέρνησης να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορεί από τα ταμειακά διαθέσιμα οργανισμών προκειμένου να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες του κράτους.

Πηγή: Γερμανικά ΜΜΕ: Παραιτείται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος -Ο Τσίπρας αναζητεί νέο ΥΠΟΙΚ | iefimerida.gr https://www.iefimerida.gr/news/263856/germanika-mme-paraiteitai-o-eykleidis-tsakalotos-o-tsipras-anazitei-neo-ypoik#ixzz46pw1RWIa

https://www.iefimerida.gr/news/263856/germanika-mme-paraiteitai-o-eykleidis-tsakalotos-o-tsipras-anazitei-neo-ypoik?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

friendgr
25-04-16, 13:48
Θα βρει τον επόμενο που θα λέει ναι σε όλα και problem solved.

stef
25-04-16, 13:52
Mαζέψτε 420άρια γιατί αυτή τη φορά οι τράπεζες θα κλείσουν και δεν θα δίνουν ούτε χρήματα με τους ηλίθι@υς που ψήφισε ο χαχόλος Έλληνας....

https://t.co/ikVyy6jJ04

Thomelef
25-04-16, 15:02
Νομίζω είναι καταδικασμενη η κατάσταση.

Thomelef
25-04-16, 16:16
Κατάλαβες? Έρχεται η ψήφιση κατάργηση του φόρου υπέρ τρίτων και οι δημοσιογράφοι επαναστατησαν επειδή μαζί με όλους καταργείται και το αγγελιοσημο.

Αυτήν την στιγμή δηλαδή, ένας ολόκληρος κλάδος απεργει, επειδή δεν συμφωνεί στην διακοπή ενός επιπλέον οικονομικού βάρους προς τον ελληνικό λαό.

Συγχαρητήρια θερμά στους ξένους που έβαλαν τα 2 πόδια του κατρουγκαλου σε ένα παπούτσι και το κατεβάζει προς ψήφιση.

A8hnaios
25-04-16, 19:17
Πάει και ο ιστορικός Σαραφίδης...

https://m.lifo.gr/now/economy/98474

A8hnaios
25-04-16, 21:25
Βρέθηκε αποθήκη αποσυναρμολόγησης κλεμενων αυτοκινήτων

https://www.naftemporiki.gr/story/747466

mikegr
26-04-16, 10:30
Βρέθηκε αποθήκη αποσυναρμολόγησης κλεμενων αυτοκινήτων

https://www.naftemporiki.gr/story/747466
εδω και 3 χρονια...:original:

A8hnaios
26-04-16, 13:07
Eχεις δικιο mike δε το προσεξα..! :facepalm:

A8hnaios
27-04-16, 21:26
Πως γίνεται κάθε γιορτινή περίοδο να γίνεται Τζακ Ποτ και ένας άγνωστος να μαζεύει όλο το χρήμα.

Η κλήρωση του Τζόκερ…. νέο Τζακ Πoτ έγιναν 5 εκατ. ευρώ.

Νέο Τζακ Πoτ στο Τζόκερ είχαμε την Πέμπτη που μας πέρασε και η αδρεναλίνη των Ελλήνων, ανεβαίνει για ακόμα μία φορά στα ύψη. Είναι πασιφανές πως τα συνεχή Τζακ Πoτ στο πιο δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ, οπού παίζονται κάθε εβδομάδα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, προσφέρουν το την «φρουδα ελπίδα» σΆ έναν λαό, ο οποίος αναζήτα μέσω του τζόγου να ξεφύγει από την μαύρη πραγματικότητα που βιώνει…

https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/691704/tzak-pot-sto-tzoker-deite-posa-moirazei-stin-epomeni-klirosi

m_power_lunatic
28-04-16, 06:59
Ειδε τι εγινε στην Σερβια νομιζω πριν λιγο καιρο?Στην κληρωση η τηλεοραση εγραψε απο κατω το επομενο νουμερο πριν καν βγει απο την κληρωτιδα......

A8hnaios
28-04-16, 13:43
Αυτό ειναι η Αλήθεια ...Μιά Νεοελληνική τραγωδία

LEONIDASKAL
29-04-16, 12:04
Με αυτούς εδώ που μπλεξαμε λόγω πολιτικής ιδεολογιας δε βλέπω να περνουμε καμία απόφαση και να μην εφαρμόζουμε τίποτα. Άρα πιο κάτω ακόμα και από τον πάτο

pilot
05-05-16, 08:18
Να γιατι πρεπει παντα να φοραμε τις ζωνες μας!

https://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-3573246/Chilling-footage-captures-passengers-wailing-terror-desperately-reciting-prayers-plane-rocked-extreme-turbulence-left-31-people-injured.html?ito=embedded

mikegr
05-05-16, 15:30
Mε την κατηγορια του προδοτη και του αριστερου σταματησαν την ομιλια του υπουργου δικαιοσυνης στην Γερμανια οι παρευρισκομενοι

https://www.youtube.com/watch?v=J9rvjdB-VRc"]https://www.youtube.com/watch?v=J9rvjdB-VRc

mikegr
07-05-16, 09:05
https://news.in.gr/economy/article/?aid=1500075484#ref=newsroombox

Τις εξελίξεις είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Όπως είπε:

«Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι στους τρίτεκνους και στους πολύτεκνους με βάση την πρόταση που καταθέτουμε το 61% των φορολογουμένων θα πληρώνει από δω και στο εξής μικρότερο φόρο. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, από φορολογούμενους χωρίς τέκνα έως 2 παιδιά, η επιβάρυνση στα εισοδήματα έως 22 χιλιάδες ευρώ είναι μικρή και κατά μέσο όρο δεν ξεπερνάει τα 100 ευρώ τον χρόνο.

» Ωστόσο κοιτάζοντας τη συνολική εικόνα, και το τονίζω αυτό, οι φορολογούμενοι σε ποσοστό έως 98% θα έχουν μικρή επιβάρυνση ή ελάφρυνση σε σύγκριση με ό,τι ίσχυε έως σήμερα.»

Mε 100 ευρω το χρονο αυξημενη φορολογια δε νομιζω οτι υαρχει λογος ανυσηχιας:thumbsup::thumbsup:

A8hnaios
07-05-16, 15:30
Ενταξει ρε εμεις θα ειμαστε στο 2%... :whistle:

vagmag
08-05-16, 07:20
Νομίζω οτι δεν ειναι καλός στα μαθηματικά ο κ. Τσιπρας χαχαχαχα

Πράγματα κ θα θάματα περνάνε παλι !!

Σε όλες τις συζητήσεις πάντως με μαγαζάτορες κ επιχειρηματίες , η κουβέντα περιστρέφεται μόνο στο οτι με αυτά τα μέτρα οι επιλογές ειναι λίγες ....

Ή κλείνουν τα μαγαζιά ( έχω γνωστούς που ειναι ηλεκτρολόγοι , υδραυλικοί κλπ κ ενώ ειναι 50+ - στο δημόσιο θα έπαιρναν κ εφάπαξ χαχαχαχα - κλείνουν το μαγαζι γιατι απλά δε θα μπορέσουν να πληρώσουν τον ΟΑΕΕ τα επόμενα χρονια μεχρι τη σύνταξη κ θα βρεθούν να χρωστάνε !

Ή περιορίζουν δραστηριότητα κ προσωπικό ( πολλοί αποφασίζουν να μικρύνουν την επιχείρηση , να δουλέψουν λιγότερο , απλά κ μόνο Επειδη δεν μπορούν πλέον να συντηρούν προσωπικό κ να πληρώνουν τόσους φόρους κ εισφορές )

Ή εργάζονται μαύρα κατα κύριο λόγο . Πάντα υπήρχε φοροδιαφυγή ! Πλέον γίνεται κανόνας για επιβίωση !

Ή μετακομίζουν σε άλλη χώρα !!! Ειδικά αν δεν εξαρτώνται απο την ελληνική πραγματικότητα κ ασχολούνται κατα κύριο λόγο με εξαγωγές !

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ακομα λιγότερα έσοδα για το κράτος , περισσότερη Ανεργία , σμίκρυνση της οικονομίας κ ένα φαύλο κύκλο , αφού παλι τα μέτρα δε θα αποδώσουν !!!

Όπως βέβαια βλέπετε σε όλες τις περιπτώσεις η αγορά θα προσαρμοστεί !
Το κράτος παλι θα χάσει ! Ακομα κ τον επιπλέον φόρο που προσπαθεί να εισπράξει για να πληρώσει δημόσιο κ συντάξεις , τον αφαιρεί απο την αγοραστική δύναμη του ιδιωτικού τομέα !

Πάντως ειναι εκλπηκτικο πως όλοι στον ιδιωτικό τομέα , το πρώτο που κοιτάνε να συμμαζέψουν ειναι τα έξοδα τους , είτε πηγαίνοντας σε μαγαζιά με μικρότερο νοίκι , είτε μειώνοντας τον αριθμό των απασχολούμενων , είτε μετακομίζοντας σα άλλη χώρα αλλά το κράτος σαν μια επιχείριση προτιμά να κρατά τα έξοδα υψηλά κ να ψάχνει έσοδα ..... Κ το χειρότερο να προτιμά να επιβαρύνει τους πάντες ( ανέργους, ανάπηρους κλπ πχ με το ΦΠΑ κ το καύσιμο ) !!!
Αξιοπρέπεια !!!! Χαχαχαχα

LEONIDASKAL
08-05-16, 10:27
Αυτά παθαίνει όταν κυβερνάει ο κρατικοδιαιτος τον κρατικοδιαιτο.που μυαλό για οικονομία και διαχείριση. Μην τυχόν και χαθεί θέση του κατουροποδια, καταστράφηκε το σύμπαν, είναι πέραν της αριστερης ιδεολογιας. Εεεεεεεε σε λίγο θα μείνουν μόνοι τους ή ο Έλληνας θα μάθει τι σημαίνει ελεύθερο επάγγελμα. Για το πρώτο μας κοβω

m_power_lunatic
08-05-16, 13:34
Οσο και να κατεβει το αφορολογητο η φοροδιαφυγη δεν θα αντιμετωπιστει.-

Ανθρωποι νομιμοτατοι πολλα χρονια πλεον για να ζησουνε την οικογενεια τους φοροδιαφευγουνε ασυστολα, οχι μονο αυτο αλλα προτρεπουνε ασταματητα και αλλους.

Οπως ειπε καποιος, ολα αυτα που γινονται μονο μια υποθετικη αριστερη κυβερνηση μπορουσε να τα περασει, φανταζεται κανεις να ητανε αντιπολιτευση ο Συριζα? Θα ειχε καει η Ελλαδα.

Ολα θα τα κανει ο Τσιπρ@λητης και στο δημοσιο θα διωξει κοσμο πιστευω οταν ο λογαρθασμος δεν βγαινει και του επιβληθει κατηγορηματικα και τελειωτικα.

Ειναι αυτο που λεμε ο *χρησιμος ηλιθιος* για τους εξω.

LEONIDASKAL
08-05-16, 13:45
Έχεις δίκιο το βλέπω και εγώ το σενάριο. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πείσεις τον χαζό ελληνικό λαό που έχει φάει το λαικισμο με το κουταλάκι. Όπως είπες ο χρήσιμος ηλιθιος που θα κάνει όλες τις δουλειές τους

A8hnaios
08-05-16, 15:43
Ετσι θα ψηφιστεί το Ασφαλιστικό.. :facepalm:

turbodog
08-05-16, 18:05
Οργανωμενα πραγματα....

Οταν ειχαν ανεβει στην εξουσια οι Συριζαιοι, στην πρωτη παρελαση επι κυβερνησεως τους, ειχαν αφαιρεσει τα κιγκλιδωματα που ειχαν τοποθετησει οι προηγουμενοι γυρω απ την βουλη κατα την διαρκεια της παρελασης και καμαρωναν γι αυτο.

Ετσι οπως πανε, την επομενη παρελαση θα την παρακολουθουν με ελικοπτερο πανω απ την βουλη

vagmag
08-05-16, 18:56
Ετσι θα ψηφιστεί το Ασφαλιστικό.. :facepalm:

Κράτησαν το χώρο έτσι , για τους χορούς που θα επακολουθήσουν !!!
Τόσος κόσμος θα κατέβει να πανηγυρίσει , να χορέψει !!!
Ξέρει απο αυτά ο ελληνικός λαός !!!

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

LEONIDASKAL
08-05-16, 19:02
Ναι ναι αυτούς με τούς ζουρναδες. Τους κρατάνε για το τέλος

A8hnaios
09-05-16, 12:52
Όλες οι αλλαγές ποιοι πληρωλώνουν το λογαριασμό

https://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/694521/neo-asfalistiko-oles-oi-allages-poioi-plironoyn-to-marmaro

Koyotte
09-05-16, 13:12
Πωλείται βαζελίνη σε τιμή ευκαιρίας για υποβοήθηση εισχώρησης νταουλιού και ζουρνά στην πρωκτική περιοχή. Πληροφορίες, ΣΥΡΙΖΑ: (+30)2103378400.
Δωρεάν ηχητική επίδειξη μικρής κλίμακας (άνευ λιπάνσεως) με τη χρήση του ακουστικού, απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη ανοιχτής ακρόασης στη συσκευή σας για τη λήψη των οδηγιών...

Thomelef
09-05-16, 14:21
αν δεν κάμνω λάθος, αυτά που ψηφίστηκαν εψές, ονομάζεται μονομερής ενέργεια.

επί τόσους μήνες προσπαθούν να τα περάσουν προς ψήφιση και οι ξένοι δεν τα δέχονται.

LEONIDASKAL
09-05-16, 14:26
αν δεν κάμνω λάθος, αυτά που ψηφίστηκαν εψές, ονομάζεται μονομερής ενέργεια.

επί τόσους μήνες προσπαθούν να τα περάσουν προς ψήφιση και οι ξένοι δεν τα δέχονται.
Δε νομίζω ότι είναι μονομερης ενέργεια αυτοί δε κάνουν ρουπι χωρίς; να ζητήσουν άδεια. Γερμανοτσολιαδες και αυτοί

Thomelef
09-05-16, 14:39
εγώ απ'όσο θυμάμαι μέχρι και πρίν λίγες μέρες, όλα κολλούσαν επειδή οι ξένοι δεν ήθελαν άλλες αυξήσεις εισφορών και επέμεναν για μειώσεις δαπανών. επίσης κατέβηκε εξπρές για ψήφιση.

Thomelef
09-05-16, 14:47
https://www.pesotithes.gr/%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%81%CF%8C%C F%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%C F%82/

τελικά μονομερής ενέργεια είναι.

ελπίζω πλέον να κατάλαβε μέχρι και ο τελευταίος συριζαίος τι ακριβώς έχουν κάνει αυτοί που ψήφισαν. διαπραγμετεύονται τόσους μήνες σαν ηλίθιοι, οι ξένοι δεν συμφωνούν, οι δικοί μας τους γράφουν στα @@ τους και κατεβάζουν προς ψήφιση με το έτσι θέλω αυτό με το οποίο δεν συμφωνούν οι ξένοι.

έπειτα, είναι τόσο ηλίθιοι, που θα πάνε έξω με αυτό το νομοσχέδιο να τους πούνε ότι να, εμείς πήραμε αυτά τα μέτρα, τελειώνετε και δώστε μας το κασέρι...

τελικά δεν σωνόμαστε με τπτ. ούτε η βελκουλέσκου μας σώζει τελικά.

turbodog
09-05-16, 15:42
Ρε συ θωμα δικιο εχεις, αλλα στην τελικη οι ξενοι θα κοιταξουν πως να παρουν τα χρηματα που θελουν. Τωρα ναι, θα ηθελαν να τα παρουν απο περικοπες δημοσιου γενικοτερα και οχι αυξησεις εισφορων.

Και οχι γιατι τους ενδιαφερει καποιου ειδους ισονομια, στα @@ τους μας εχουν γραμμενους, αλλα ειναι πιο σιγουρο να μαζεψεις λεφτα απο περικοπες παρα απο αυξησεις φορων που δεν ξερεις τι και ποτε θα εισπραξεις
Ο μονος λογος ανησυχιας τους ειναι αυτος γιατι αλλο προσδοκια και αλλο πραγματικοτητα. Η εξαθλιωση μας γενικοτερα δεν νομιζω να τους απασχολει.

Η γνωμη μου ειναι οτι στο τελος θα αποδεχτουν αυτα που ψηφιστηκαν

Thomelef
09-05-16, 21:33
Δεν ειναι ακριβώς έτσι Δημήτρη. Και δεν ειναι έτσι, γιατι όλοι Μα σχεδόν όλοι, πάλι τους ξένους βρίζουν και φωνάζουν τα δικά μας τα απατεωνακια γερμανοτσολιάδες και ολα τα υπόλοιπα χαριτωμένα.

Οι ξένοι επι 7 συνεχόμενα χρόνια, φωνάζουν για περικοπές δαπανών και εμείς βαράμε το ίδιο βιολί. Στο μονο που φταίνε οι ξένοι, ειναι στο ότι ενώ θα πρέπει να τους δώσουν δρόμο αύριο μεθαύριο που θα πάνε για συνεδρίαση, θα το δεχτούν και θα συνέχισει το πράγμα οπως πάει εδώ και τόσα χρόνια.

Αυτο που με πειράζει εμένα, ειναι όλη αυτη η αμάθεια, αυτη η άρνηση της πραγματικότητας του ποιος πραγματικά φταίει. Φυσικά ακούς τον κάθε βλάκα κάθε μέρα να αναλύει ενα καρό μπούρδες, ενα καρό ασυναρτησίες, δίχως να εχει κάνει τον κόπο να σκεφτεί για 5 λεπτά του ποια ειναι η κατάσταση.

Στην π@@στια για ακομα μια φορά, μια ελληνική κυβέρνηση, χαντακώνει για άλλη μια φορά την χώρα, ακομα πιο βαθιά, επειδή δεν μπορει να κάνει το ορθό. Ε να φυγεις ρε μάγκα άμα δεν μπορείς.

turbodog
09-05-16, 22:01
Εγω δεν ειπα οτι φταινε οι ξενοι για την καταντια της χωρας. Σαφως και το προβλημα ειναι αλλου.

Συμφωνω μαζι σου οτι θελουν και επιμενουν να μαζεψουν το μπ@υρδελοδημοσιο και τα εξοδα του, οχι γιατι ειναι ψυχοπονιαρηδες ομως, αλλα γιατι αυτο ειναι η πιο σιγουρη λυση να βγουν τα νουμερα.

Αν ηταν σιγουροι οτι με την αυξηση φορων θα ειχαν και σιγουρη αυξηση των εσοδων δεν θα ειχαν καποιο προβλημα με αυτο, παρα τις οποιες επιβαρυνσεις δεχοταν ο Ελληνικος λαος. Αλλα επειδη το εχουν ζησει το εργο με τα θα των Ελληνων, κρατανε μικρο καλαθι για το τι επιπλεον θα εισπραξουν με τους νεους φορους. Αυτο ειναι το προβλημα για αυτους.

Η κυβερνηση φυσικα ακολουθει την γνωστη συνταγη της προστασιας του ποσοστου που θα την ξαναψηφισουν, οτι δηλαδη εκαναν και οι προηγουμενες κυβερνησεις με τα γαλαζια και πρασινα παιδια. Ειναι ενας φαυλος κυκλος που δυστυχως δεν βλεπω να βγαινουμε, οποιο κομμα και να κυβερνησει

Ο παρακατω πινακας απο το Capital τα λεει ολα (% ποσοστο του πληθυσμου που εχει αμεση εξαρτηση απο δημοσια χρηματοδοτηση)

"Οι αριθμοί υποδηλώνουν ότι το 67 τοις εκατό του πληθυσμού στην Ελλάδα είναι πλήρως εξαρτημένο από την ελληνική κυβέρνηση, για να του παρέχει τα εισοδήματά του. Με μια τέτοια κυριαρχη ενισχυμένη πλειοψηφία, το να αλλαξεις το σύστημα αυτό με τη δημοκρατική διαδικασία είναι αδύνατο, το 67 τοις εκατό έχει ισχυρά κίνητρα να συνεχίσει να ψηφίζει ωστε το άλλο 33 τοις εκατό - και, επίσης, αλλοδαπες οντοτητες( δηλαδη ΚΡΑΤΗ) - να καλύπτουν τα έξοδα διαβίωσής του"

mikegr
10-05-16, 12:59
Η δεξαμενη ψηφοφορων πρεπει να προστατευτει με καθε θυσια. (του ελευθερου επαγγελματια)

deepBLUE
10-05-16, 20:38
Τέλη-μέγγενη από 1ης Ιουνίου για τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. (https://www.thepressroom.gr/ellada/teli-meggeni-apo-1is-ioynioy-gia-toys-idioktites-ih?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork)

A8hnaios
11-05-16, 14:48
Η δεξαμενη ψηφοφορων πρεπει να προστατευτει με καθε θυσια. (του ελευθερου επαγγελματια)

Ετσι ετσι ακριβως...

Κυβερνηση Συριζα

mikegr
11-05-16, 16:38
γιατι ξεχασαν και τον Κουλογλου? Επιδη ειναι στην ευρωβουλη?

A8hnaios
11-05-16, 18:45
Οσο και να κατεβει το αφορολογητο η φοροδιαφυγη δεν θα αντιμετωπιστει.-

Ανθρωποι νομιμοτατοι πολλα χρονια πλεον για να ζησουνε την οικογενεια τους φοροδιαφευγουνε ασυστολα, οχι μονο αυτο αλλα προτρεπουνε ασταματητα και αλλους.

Πιστευεις τωρα σοβαρα Γιαννη η οποιος αλλος εδω μεσα, οτι η φοροδιαφυγη θα αντιμετωπιστει;;;

Δλδ θα βγει καποτε μια Κυβερνηση ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ...

Παιδια την πιασαμε τη φοροδιαφυγη :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Χαζοι δεν ειναι παντως

Υ.Γ Οσουνουπω οι καινούργιες επιγραφές των ΔΟΥ όλης της χώρας !! :th_Laie_67-1:

LEONIDASKAL
11-05-16, 19:04
Η φοροδιαφυγή πιάνεται εύκολα. Δεν θελουν
θέλουν να την σταματήσουν απλά γιατί τότε θα πεθάνει ο κόσμος από την πείνα.
Με ένα total capital control
Δηλαδή καθόλου μετρητά μονό κάρτες θα δεις για πια φοροδιαφυγή θα μιλάμε. Αν σου απαγόρευσουν το χαρτονόμισμα πως θα πληρώσεις. Εκεί όμως θα φανούν τα μέτρα που έχουν πάρει αυτά τα χρόνια.

A8hnaios
11-05-16, 19:46
Η φοροδιαφυγή πιάνεται εύκολα..
Με ένα total capital control
Δηλαδή καθόλου μετρητά μονό κάρτες

:no: :no:
Ουτε στο cinema δε γινεται αυτο... Καταργηση φυσικου χρηματος δλδ

LEONIDASKAL
11-05-16, 20:02
Όχι no no no. ΣΕ πιάνω αδιάβαστω, είναι η φυσική εξέλιξη της οικονομίας το πλαστικό χρήμα. Άλλωστε το μέτρο προτάθηκε από το ΔΝΤ και δεν απορρίφθηκε ούτε από την κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα ούτε από το ΕΚΤ. Όχι λοιπόν δεν λέμε γιατί έτσι λέγαμε και για μισθούς και συντάξεις και να τι έγινε. Το έργο παίχτηκε στο cinema και οι Έλληνες ήταν οι προταγωνιστες.

A8hnaios
11-05-16, 22:18
Ποια φοροδιαφυγη;;;; Παραφράζοντας τη γνωστη διαφημιση...

https://www.efsyn.gr/arthro/menoyme-panama-0

:popcorn: :popcorn:

A8hnaios
12-05-16, 01:30
Back in 70's... Σα να μη πέρασε μιά μέρα ε;;

Τότε που "ψηλός" είχε δικό του κόμμα..

ΕΣΥ έχεις κάποιον δικό σου που διορίστηκε;;;;

m_power_lunatic
13-05-16, 12:55
Πιστευεις τωρα σοβαρα Γιαννη η οποιος αλλος εδω μεσα, οτι η φοροδιαφυγη θα αντιμετωπιστει;;;

Δλδ θα βγει καποτε μια Κυβερνηση ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ...

Παιδια την πιασαμε τη φοροδιαφυγη :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Χαζοι δεν ειναι παντως

Υ.Γ Οσουνουπω οι καινούργιες επιγραφές των ΔΟΥ όλης της χώρας !! :th_Laie_67-1:

Όχι βέβαια δεν θα αντιμετωπιστεί,αυτό έγραψα πιο πάνω!

Σιγά μην την πιασουνε ειδικά τώρα με την υπερφορολογηση.......τώρα έχει εκτιναχθεί!

A8hnaios
13-05-16, 17:14
Επιχειρηματίες, κυρίως σε τουριστικές περιοχές, είναι στο... κόλπο - Δείτε πώς στήνεται ο μηχανισμός

Νέο κόλπο για να παρακάμψουν τα capital controls έχουν βρει οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιχειρηματίες, κυρίως σε τουριστικές περιοχές, όπως η Σαντορίνη, με πολλούς ξένους, χρησιμοποιούν δύο μηχανάκια POS, ένα ελληνικό κι ένα εξωτερικού, για να βγάλουν τα χρήματά τους εκτός Ελλάδας.

Το κόλπο έχει ως εξής: Ο επιχειρηματίας συστήνει μια εταιρεία, με την ίδια επωνυμία με την ελληνική, σε μία χώρα του εξωτερικού (π.χ. Βουλγαρία), μέσω της οποίας συνδέει το δεύτερο POS με έναν τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού.

Έτσι, όταν γίνεται η πληρωμή από τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες (στο POS του εξωτερικού) τα χρήματα μεταφέρονται αυτόματα εκτός Ελλάδος, παρακάμπτοντας τα capital controls. Από εκεί κι ύστερα ο επιχειρηματίας μπορεί είτε να εισπράξει τα χρήματα αυτά στην Ελλάδα μέσω ξένης πιστωτικής κάρτας ή να τα διοχετεύσει σε άλλους λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το αν προκύπτει και θέμα φοροδιαφυγής με τον «μηχανισμό» αυτό, καθώς εάν οι επιχειρηματίες στήνουν και «ξένες» ταμειακές μηχανές, οι συναλλαγές παρακάμπτουν πλήρως το ελληνικό κράτος, χωρίς να καταβάλλεται ο ΦΠΑ στη χώρα μας.

Για το θέμα πάντως έχουν ξεκινήσει έρευνες.

Ολα τα λεφτα στα σχολια! :popcorn:

https://www.protothema.gr/economy/article/577845/pos-me-voulgarika-pos-parakabtoun-ta-capital-controls-kai-tin-eforia/

A8hnaios
15-05-16, 13:31
Γράφει ο Μ.Βουλαρίνος

Τον Αλέξη τον Τσίπρα τον έχω κοροϊδέψει πολύ και δεν μπορώ να πω πως δεν το αξίζει. Είναι παπατζής, είναι λαϊκιστής, είναι αδίστακτος, είναι λυσσασμένος για εξουσία, με λίγα λόγια είναι τόσο ΠΑΣΟΚ όσο οι αξέχαστες εκπομπές του Βαγγέλη του Γιαννόπουλου στο κανάλι 29 ή όσο κάθε ζεϊμπέκικο του Άκη του Τσοχατζόπουλου. Αλλά υπάρχουν και στιγμές που είναι γενναίος. Γιατί θέλει γενναιότητα το να ομολογήσεις πως πολιτεύτηκες και κυβέρνησες παρασυρμένος από τις αυταπάτες σου. Θέλει ξεχωριστό θάρρος να πεις –έστω και εμμέσως– πως δεν είσαι απατεώνας αλλά περιορισμένων πνευματικών ικανοτήτων.

Και μόνο γιΆ αυτήν την ομολογία του αξίζει ένα ζεστό χειροκρότημα και ένα ενθαρρυντικό χτύπημα στην πλάτη. Αλλά δεν θα είναι αρκετό. Γιατί τα κατορθώματα του πρωθυπουργού είναι πολύ περισσότερα και πολύ σπουδαιότερα από την ομολογία του προφανούς και για να γίνω πιο σαφής επιτρέψτε μου να παραθέσω όλα αυτά που κάποτε θα ονομάζονται «Οι Άθλοι του Ρεμπεσκέως». Αν δεν θέλετε να χειροκροτείτε μπορείτε απλώς να φωνάζετε ΟΛΕ στο τέλος κάθε λόγου.

1. Βοήθησε να καταρρεύσει το φεστιβαλικό παραμύθι του άλλου κόσμου που είναι εφικτός και καλύτερος. Όλοι πια ξέρουμε πως οι μόνοι άλλοι εφικτοί κόσμοι σφάζονται για ένα μπουκάλι γάλα στη Νότια την Αμερική ή έχουν ηγέτη τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

2. Απέδειξε πως η Αριστερά και η Δεξιά δεν είναι τίποτα περισσότερο από δύο ομάδες που παλεύουν για πρωτάθλημα στο ίδιο παιχνίδι, αυτό της Εξουσίας.

3. Επέτρεψε να αποκαλυφθεί σε όλο του το καταστροφικό μεγαλείο το αυτάρεσκο παπατζιλίκι του ανθρώπου παγόνι και των τσιρλίντερ του. (αυτό μπορεί να είναι και κακό καθώς ο Γιάνης ο Βαρουφάκης πια δρα στο εξωτερικό και εμείς γελάμε λιγότερο)

4. Εξέθεσε τους «επαναστάτες» του δημόσιου λόγου. Το σπαθί δημοσιογράφων σχολιαστών και λοιπών συγγενών που δεν σήκωνε ούτε μύγα ξαφνικά έγινε τόσο ανθεκτικό που σηκώνει ελέφαντες. Αυτοί που επιμένουν να παριστάνουν τους επαναστάτες αποδυναμώθηκαν, τα καλτσόν τους είναι γεμάτα τρύπες και οι γάιδαροί τους έχουν χάσει τα φτερά τους.

5. Απενοχοποίησε το μνημόνιο. Το μνημόνιο δεν είναι πιο ένα τεκμήριο προδοσίας αλλά ένας τρόπος ελέγχου των ανεύθυνων ελληνικών ηγεσιών. Οι μόνοι που πια ενοχλούνται με την ιδέα του μνημονίου είναι αυτοί οι 7 που δεν τρέμουν στην ιδέα του Αλέξη και του Πάνου που αποφασίζουν ανεμπόδιστοι.

6. Βοήθησε (και κάτι μου λέει πως στο μέλλον θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο) να αποδυναμωθεί η κατάρα των συντεχνιών. Προκαλώντας την υποστηρικτική στην κυβέρνηση απεργία της ΕΣΗΕΑ αλλά και την νταβατζιλίδικα (με την πολιτική έννοια του όρου βεβαίως) αντικυβερνητική στάση του ΤΕΕ που απαίτησε από τους βουλευτές να ψηφίσουν ως κλαδικοί αντιπρόσωποι, αποξενώνει όλο και περισσότερους από τη μεγάλη πληγή των εργατοπατέρων.

7. Ηρέμησε τους αγανακτισμένους. Θες γιατί τους ανάγκασε να πάρουν τα φάρμακά τους, θες γιατί τους υποσχέθηκε δουλειές, θες γιατί τους διαβεβαίωσε πως ό,τι και να (μην) κάνουν δεν θα χάσουν αυτές που έχουν… ό,τι κι αν έκανε, κατάφερε οι αγανακτισμένοι να αράζουν πλέον στην καναπεδάρα τους έτσι ώστε να μην αμφιβάλλει κανείς για το πόσο γιαλαντζί και κομματοσκυλίσια ήταν η αγανάκτησή τους.

8. Έγραψε χρυσές σελίδες στην κωμωδία, κυρίως χάρη στους ανθρώπους που έχει επιλέξει για το υπουργικό του συμβούλιο. Δεν το έκανε επίτηδες, δεν έχει λιγότερο αστείους, αλλά σε κάθε περίπτωση το γέλιο είναι γέλιο και δεν πρέπει να μένει χωρίς χειροκρότημα.

Για να τονίσω ακόμα περισσότερο το μέγεθος του κατορθώματός του να πω πως όλα τα παραπάνω τα έχει καταφέρει μέσα σε μόλις 1,5 χρόνο διακυβέρνησης. Αν σκεφτούμε ότι τα περισσότερα είναι πληγές δεκαετιών, ο πρωθυπουργός αξίζει το χειροκρότημα και ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Μπορεί να τα κάνει θάλασσα, αλλά αυτή η θάλασσα πρώτα από όλα πνίγει όλα τα καταστροφικά παραμύθια και τους παραμυθάδες της μεταπολίτευσης που τον έφεραν στην εξουσία. Και μπράβο του.
Μ. Βουλαρινος

BILL007
20-05-16, 08:44
Πάει και αυτό... :( Υπομονή, δεν θα μείνει τίποτα! :facepalm:

Έκλεισε οριστικά το βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» στην Πανεπιστημίου

HuffPost Greece | Νάγια Κωστιάνη

Δημοσιεύθηκε: 19/05/2016 3:30 μμ EEST Ενημερώθηκε: 19/05/2016 3:30 μμ EEST PAPASOTIRIOU BOOKSTORE

Ο Vincent Van Gogh είχε πει πως «τα βιβλιοπωλεία μου θυμίζουν πάντα πως υπάρχουν καλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο». Δυστυχώς, σύμφωνα με αυτή τη σοφή διαπίστωση του μεγάλου ζωγράφου, ο κόσμος της Αθήνας έχασε πρόσφατα ένα (ακόμα) καλό χαρακτηριστικό του.

Το βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» στον αριθμό 37 της οδού Πανεπιστημίου κατέβασε οριστικά τα ρολά του το περασμένο Σάββατο, νικημένο από την κλιμακούμενη κρίση χρεών στην οποία έχει περιέλθει η αλυσίδα τα τελευταία 2 χρόνια.
Ήταν ένα βιβλιοπωλείο σήμα-κατατεθέν της πόλης, καθώς αποτελούσε αγαπημένο προορισμό των απανταχού βιβλιοφάγων, πρώτη επιλογή πολύ κόσμου για την αγορά ποικίλης γραφικής ύλης αλλά και καθιερωμένο σημείο συνάντησης -«ραντεβού έξω από τον Παπασωτηρίου». Μάλιστα το 2013 ο εκδοτικός οίκος Braun, γνωστός για τα βιβλία αρχιτεκτονικής και διακόσμησης που εκδίδει, είχε συμπεριλάβει το κατάστημα στη λίστα με τα 49 πιο καλαίσθητα βιβλιοπωλεία του κόσμου, στην έκδοση «Bookshops: Long established and the most fashionable ones».

braun publishing ag

Ο αρχιτέκτονας Εμμανουήλ Κολοκυθάς είχε γράψει σχετικά:

«Το βιβλιοπωλείο σχεδιάστηκε :

Ως συνέχεια της Πόλεως:
Το βιβλιοπωλείο επικοινωνεί με το απέναντι κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης, το Πανεπιστήμιο και την Ακαδημία.

Ως κατοικία:
Τα ξύλινα δάπεδα, τα δερμάτινα καθίσματα, ο υφασμάτινος φωτισμός, επιλέχτηκαν ώστε να δημιουργούν ιδιωτικότητα,
σπιτική θαλπωρή. Και ρεμβασμό.

Ως αναφορά στο χρόνο:
Ανατολή & Δύση, Αρχαία Ελλάδα, Αναγέννηση και Νεωτερικότητα συνδιαλέγονται, εκεί, διαλεκτικά…»

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thecaller.gr, είχε προηγηθεί το οριστικό κλείσιμο των υποκαταστημάτων της αλυσίδας στην Κηφισιά και τη Λάρισα, καθώς παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους υπεύθυνους το τελευταίο διάστημα, δεν βρέθηκε τελικά βιώσιμη λύση για τη διαχείριση του χρέους της επιχείρησης.

https://www.huffingtonpost.gr/2016/05/19/culture-ekleise-oristika-o-papasotiriou-sth-panepistimiou_n_10044472.html

mikegr
23-05-16, 15:59
"πηγαινετε να κλεψετε καμια δεκαρια σπιτια ακομα και μετα βλεπουμε για φυλακη"

https://www.koolnews.gr/politiki/apateones-kai-aristeroi-tzentlemen-vgikan-me-nomo-paraskeyopoyloy-kai-ekanan-62-listeies

topmar
24-05-16, 19:15
Δήμος Σερρών.... Οδός Βενιζέλου 134....φανάρι ....

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/05/f067dd1d06d071f87cd013a2df01a77f-1.jpg

Μια κοντινή...

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/05/f370537dd54e2bd13c35d85dd405c8ec-1.jpg

Μικρή λεπτομέρεια: είναι μπροστά σε Δημοτικό Σχολείο και το χρησιμοποιούν παιδάκια!!

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

BILL007
25-05-16, 08:25
Δήμος Σερρών.... Οδός Βενιζέλου 134....φανάρι ....

Μια κοντινή...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

PAOKFANS όπως λέμε BMWFANS? :D :D :D

Thomelef
26-05-16, 08:27
το ΦΠΑ 24% είναι αντισυνταγματικό. και αυτό το λέει υπουργός, ο οποίος το υπερψήφισε. με λίγα λόγια δλδ, βγαίνει με μεγάλο θράσος και λέει ότι καταπάτησε τον βουλευτικό του όρκο. δλδ την τήρηση του συντάγματος, αυτό δλδ για το οποίο τον ψήφισε ο κόσμος. είναι ίσως η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο απο υπουργό/βουλευτή, δλδ δημόσια απολογία ότι καταπάτησε τον όρκο του.

δήλωσε την παραίτηση του αλλά δεν έγινε δεκτή, άρα ο κακόμοιρος δεν μπορεί ούτε την καρέκλα του να αφήσει...τι μας λές...τέτοια τραγωδία περνάει ο καμμένος!!!συγκινήθηκα τόσο που μου ήρθε χέσιμο.

αυτή η αδικία θα αποκατασταθεί με νέα μέτρα. χαχαχαχα!!!αυτοί γνωρίζουν πως ακόμα υπάρχουν ηλίθιοι που τους πιστεύουν!

όποιος τους ψήφισε, δεν δικαιούται να ομιλεί, ούτε και να παραπονιέται. πλέον δεν υπάρχει το μας είπαν ψέμματα και μας εξαπάτησαν. ήταν φανερό πως απο ότι έλεγαν, τπτ απολύτως δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει.

https://www.youtube.com/watch?v=Buh8KCKOv0E

mikegr
26-05-16, 13:16
"πηγαινετε να κλεψετε καμια δεκαρια σπιτια ακομα και μετα βλεπουμε για φυλακη"

https://www.koolnews.gr/politiki/apateones-kai-aristeroi-tzentlemen-vgikan-me-nomo-paraskeyopoyloy-kai-ekanan-62-listeies

εχει και συνεχεια. Το κρατος εκθετει την αστυνομια και οι εγκληματιες πανηγυριζουν

https://news.in.gr/greece/article/?aid=1500079897

mikegr
27-05-16, 17:02
κοινωνικης διαβρωσης συνεχεια:
https://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1423685/katarghsh-parelaseon-sholeio-horis-vathmoys-kai.html?ref=yfp
υποθετω οτι το επομενο σταδιο ειναι ο στρατος

friendgr
31-05-16, 14:11
Ερχεται η ανάπτυξη...

https://www.newsit.gr/ellada/Loyketo-sto-Athens-Ledra-Episxesi-ergasias-apo-to-prosopiko-Ofeiles-ekatommyrion-eyro/624277

A8hnaios
31-05-16, 20:33
Καλά ρε σε τι Απατεώνες πέσαμε;; :ranting2:

Γεμίσαμε με ψευτικα πτυχια κ βιογραφικά ακομα κ απο υπουργούς..

Δε τον ξερουν τα πανεπηστημια που υποτίθετε οτι δίδασκε..!!!

:facepalm: :facepalm:

LEONIDASKAL
31-05-16, 20:37
κοινωνικης διαβρωσης συνεχεια:
https://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1423685/katarghsh-parelaseon-sholeio-horis-vathmoys-kai.html?ref=yfp
υποθετω οτι το επομενο σταδιο ειναι ο στρατος

EEEEΚΑΛΑ τωρα τι περιμενες απο το συριζα στη μακακια και στα δηθεν αριστεροφρονηματα ειναι πρωτοι.
οπως πρωτοι ειναι και στο ψεμα και στη ασχετοσυνη περι πραγματικοτητας.
που θα παει θα ερθει και αυτους η ωρα της κρισης συντομα ,πολυ συντομα
ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΝΤΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΟ ΣΥΝΝΕΦΟ .

wheelman
31-05-16, 21:18
Ανάπτυξη λέμε :facepalm:

Ένα ακόμη λουκέτο συγκλονίζει την αγορά.

Πρόκειται για την εταιρία security «Πυρσός», η οποία κλείνει ρολά στέλνοντας στην ανεργία 700 – 800 άτομα.

https://newsone.gr/lifestyle/1025549-neo-kanoni-stin-agora-pia-etairia-security-eklise-800-ergazomeni-ston-dromo

friendgr
31-05-16, 22:01
EEEEΚΑΛΑ τωρα τι περιμενες απο το συριζα στη μακακια και στα δηθεν αριστεροφρονηματα ειναι πρωτοι.
οπως πρωτοι ειναι και στο ψεμα και στη ασχετοσυνη περι πραγματικοτητας.
που θα παει θα ερθει και αυτους η ωρα της κρισης συντομα ,πολυ συντομα
ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΝΤΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΟ ΣΥΝΝΕΦΟ .

Κι όμως, όχι μονο δεν παει σύννεφο, αλλα επιβραβεύτηκαν για τριτη συνεχόμενη φορά.

Βέβαια θα μου πεις απο τον Σεπτέμβριο έχουν γίνει πόλλα,καίγεται το φυτίλι και αυτών σιγά σιγά.

Τι να το κανεις.....και να φύγουν αυτοι, έχουν αφήσει γερή "παρακαταθήκη" ....

friendgr
31-05-16, 22:06
Πως το βλέπετε να εφαρμόζεται η αύξηση του ΦΠΑ απο αύριο;

Θεωρώ οτι τα μικρομάγαζα παλι θα το καταπιουν. Ουτε καν περνάει απο το μυαλό τους η λεξη αύξηση της τιμής του προιόντος.

Οι μεγάλοι και επώνυμοι εννοείται θα κανουν αναπροσαρμογές και ειδικα στα εισαγόμενα ειδη θα τον πιούμε (one more time) .

A8hnaios
01-06-16, 09:25
Μια απ τα ιδια δεν θα αλλαξει τιπτ...
Μη πουμε για Ζιμενς κτλ κτλ
....
το 2000
ο Κουλης προσελήφθη στην ΕΤΕ με εντολή Σημίτη παρακάμπτοντας τον ΑΣΕΠ
στη θεση του διευθυντή χρηματοοικονομικών και επενδυτικών προϊόντων με μηνιαίο μισθό 10.000 ¤
όλα αυτά με μόνο βιογραφικό
ένα χρόνο τραπεζικής εργασίας σε αμερικανική τράπεζα
---------------------------------------------------------
Ο Κουλής το καλοκαίρι του 2013

(όταν κανένας απ τη ΝΔ δεν ήθελε τη
συγκεκριμένη θέση γιατί οι δανειστές
απαιτούσαν απολύσεις)

ανέλαβε υπουργός Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης
και έφερε μαζί του στο υπουργείο 25 μετακλητούς(!!!)

πέταξε στο δρόμο
σχολικούς φύλακες
καθαρίστριες
εκπαιδευτικούς
και έδινε κ εντολή στα ΜΑΤ να τους σπάσουν στο ξύλο όταν πήγαν για διαμαρτυρία κάτω απ το γραφείο του

---------------------------------------------------------

την ίδια ώρα που απέλυε τις καθαρίστριες
έδινε την καθαριότητα των δημοσίων κτιρίων
σε ιδιωτικές εταιρείες με τριπλάσια τιμή απ τους μισθούς των καθαριστριών
ενώ ο εισαγγελέας βρήκε κ εικονικά τιμολόγια των εταιρειών αυτών
ύψους 25.717.533¤

friendgr
01-06-16, 09:34
Μην τον δούμε πρωθυπουργό λέω γω πριν το τέλος του 2016....

Thomelef
01-06-16, 11:59
Μην τον δούμε πρωθυπουργό λέω γω πριν το τέλος του 2016....

αυτό το σενάριο δεν παίζει...δεν κουνιούνται οι άλλοι απο τις καρέκλες τους, ούτε και υπάρχει λόγος εκλογών. με 153 άτομα στις έδρες, έχουν πλέον φανεί τα σημάδια ότι ότι και να φέρουν προς ψήφιση θα ψηφιστεί.

τετραετία θα βγάλουν οι άχρηστοι...

m_power_lunatic
01-06-16, 12:30
Παιδια,η αριστερα ειναι συνδεδεμενη με την ''κουταλα'' και την μασα.Ειναι μαστορια,καθηγητες σε αυτο......ειναι πως το λεμε ......α ναι,το συγκριτικο πλεονεκτημα-κατα το ηθικο πλεονεκτημα (π@π@ρι@).

stef
01-06-16, 13:57
Παιδια,η αριστερα ειναι συνδεδεμενη με την ''κουταλα'' και την μασα.Ειναι μαστορια,καθηγητες σε αυτο......ειναι πως το λεμε ......α ναι,το συγκριτικο πλεονεκτημα-κατα το ηθικο πλεονεκτημα (π@π@ρι@).

Η πλάκα είναι ότι το κουτόχορτο το τρώνε και σου λέει η δεξιά είναι με το κεφάλαιο, κάτσε να ψηφίσω Αλέξη. Δεν καταλαβαίνουν ότι ο Αλέξης και η συμμορία του είναι πιο πεινάλες από όλους τους άλλους & θα πουλήσουν και την γυναίκα τους αρκεί να λέγονται κυβέρνηση...

m_power_lunatic
01-06-16, 16:05
Λέει ο κουμπάρος μου για να τους κοροιδεψει,"ποιο από όλα τα Πασοκ να ψηφίσει κανείς?"

Έχετε αναρωτηθεί πόσα Πασοκ υπάρχουνε?

vagmag
01-06-16, 16:50
αυτό το σενάριο δεν παίζει...δεν κουνιούνται οι άλλοι απο τις καρέκλες τους, ούτε και υπάρχει λόγος εκλογών. με 153 άτομα στις έδρες, έχουν πλέον φανεί τα σημάδια ότι ότι και να φέρουν προς ψήφιση θα ψηφιστεί.

τετραετία θα βγάλουν οι άχρηστοι...

Κ όμως μια ελπίδα θα υπήρχε ... Η παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας ...
Αλλά αυτός ούτε πέρυσι κουνήθηκε ... Που πέφταμε στο γκρεμό ...
Άλλος δεμένος με την καρέκλα !!!

Bitz
01-06-16, 17:26
Κ όμως μια ελπίδα θα υπήρχε ... Η παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας ...
Αλλά αυτός ούτε πέρυσι κουνήθηκε ... Που πέφταμε στο γκρεμό ...
Άλλος δεμένος με την καρέκλα !!!

Πλακα κανεις? εδω ο κασιδιαρης πλακωσε την αλλη στα χαστουκια και αυτος δεν κουνηθηκε απο την καρεκλα...."εμεινα παυλοπουλος" δεν λεμε??
:th_Laie_67-1:

A8hnaios
02-06-16, 09:43
Ο Καρανίκας και «συντονιστής επιστημόνων» για την ακτινοβολία από κινητά!

Νέος ρόλος για τον πολυπράγμονα σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού. Αφού έδωσε συμβουλές για τη θεραπεία του καρκίνου με χασισέλαιο, τώρα αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή της ομάδας εργασίας για τη μείωση της ακτινοβολίας από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

https://www.protothema.gr/politics/article/583572/o-karanikas-kai-sudonistis-epistimonon-gia-tin-aktinovolia-apo-kinita/

Δε σωζεται με τιποτα η παρτίδα...

mikegr
03-06-16, 09:22
Πλακα κανεις? εδω ο κασιδιαρης πλακωσε την αλλη στα χαστουκια και αυτος δεν κουνηθηκε απο την καρεκλα...."εμεινα παυλοπουλος" δεν λεμε??

εγω θα ειχα πεταχτει σφεντοντα ορθιος.
Και θα την πλακωνα μαζι του...

A8hnaios
04-06-16, 09:46
Συμφωνω με το αρθρο... ετσι ειναι τα πραγματα... thumb

Μπορεί όλοι πια σήμερα να συμφωνούν ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, ωστόσο η κρίση που ξέσπασε στην Ελλάδα στα τέλη του 2009 δεν ξεκίνησε από το ύψος του δημοσίου χρέους. Το έναυσμα της κρίσης έδωσαν η κακοδιαχείριση, τα υψηλά ελλείμματα και, κυρίως, η διάλυση της αξιοπιστίας της χώρας. Ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός και η αναξιοπιστία ήταν αυτά που έσπειραν ανησυχίες και αβεβαιότητα στις αγορές για το αν η Ελλάδα θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να εξυπηρετεί το χρέος της.

Η χώρα μας μπήκε στο ραντάρ των αγορών, όταν μετατόπισαν το ενδιαφέρον τους από την κατάσταση των τραπεζών στην ικανότητα των χωρών να εξυπηρετούν τις δανειακές τους υποχρεώσεις. Με τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2009, η Ελλάδα ξεχώριζε σαν τι μύγα μέσα στο γάλα. Οι αγορές είδαν τη σταθερά ανοδική πορεία του ελλείμματος μετά το 2004 (το οποίο αναρριχήθηκε στο 9,4% του ΑΕΠ το 2008, για να εκτοξευτεί, τελικά, στο 15% το 2009) και τις επιπτώσεις του στο δημόσιο χρέος. Δεν χρειαζόταν και καμία βαθιά ανάλυση: Με αυτήν τη δυναμική, η Ελλάδα σύντομα δεν θα μπορούσε να εξυπηρετεί τις υποχρεώσεις της.

Τη χαριστική βολή στη χώρα έδωσε η αναξιοπιστία. Το 2009 το έλλειμμα έκλεισε 7,5 φορές υψηλότερα απΆ όσο προέβλεπε ο προϋπολογισμός του έτους, ενώ στο διάστημα Ιανουάριος 2009 – 21 Οκτωβρίου 2009 τα στοιχεία αναθεωρήθηκαν τέσσερις φορές (ακολούθησαν και άλλες το 2010)! Κάθε φορά τα νέα αναθεωρημένα στοιχεία ήταν θεαματικά χειρότερα από τα προηγούμενα. Ηταν κάτι χωρίς προηγούμενο.

Με την αξιοπιστία της χώρας ήδη σμπαράλια από την άστοχη απογραφή Αλογοσκούφη το 2004 αλλά και την αμφισβητούμενη αναθεώρηση - αύξηση του ΑΕΠ κατά 25,7%, που επιχειρήθηκε το 2006 και απορρίφθηκε από την Κομισιόν, εκείνες του 2009 έδωσαν τη χαριστική βολή. Η Ελλάδα αντιμετωπίστηκε περίπου ως κράτος-παρωδία. Οι αγορές «έκλεισαν» και τον Μάιο 2010 μπήκαμε στην εποχή των μνημονίων.

Ομως ακόμα και τότε το πρόβλημα δεν ήταν το χρέος. Ηταν μεν υψηλό, αλλά κινούνταν στα επίπεδα της Ιταλίας. Το πρόβλημα του χρέους ήρθε αρκετά μετά και δεν ήταν αποτέλεσμα τόσο της μεγάλης «αύξησης του δανεισμού» ή των «τοκογλυφικών επιτοκίων» που έφεραν τα μνημόνια, όσο της κατάρρευσης της οικονομίας. Είναι γεγονός ότι το πρώτο μνημόνιο προέβλεπε ένα μεγάλο δάνειο που έπρεπε να εξοφληθεί σε μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο αυτό το έντονα τιμωρητικό στοιχείο αφαιρέθηκε στις επόμενες συμφωνίες (επιμήκυνση και μείωση των επιτοκίων). Το χρέος ανήλθε στα 330 δισ. ευρώ το 2010 από 264 δισ. το 2008, λόγω της κακοδιαχείρισης Καραμανλή και εν συνεχεία της αδράνειας της κυβέρνησης Παπανδρέου. Ακόμα όμως και στο τέλος του 2009 το χρέος διαμορφωνόταν στο 126,8% του ΑΕΠ, περίπου όσο της Ιταλίας.

Ο έλεγχος χάθηκε μετά το 2011. Κατά τη μνημονιακή εποχή 2010-2015, το δημόσιο χρέος από το επίπεδο των 330 δισ. ευρώ (2010) μειώθηκε στα 311 δισ. ευρώ (2015), όμως, παρά τη μείωση, το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ αυξήθηκε, φτάνοντας το 180%, επίπεδο που πια είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί βιώσιμο.

Τι συνέβη; Πώς το χρέος σκαρφάλωσε στο δυσθεώρητο ύψος του 180% του ΑΕΠ, ενώ όχι μόνο δεν αυξήθηκε αλλά μειώθηκε κατά περίπου 20 δισ. ευρώ λόγω του PSI; Το χρέος έγινε μη βιώσιμο εξαιτίας της κατάρρευσης του ΑΕΠ, το οποίο έχασε πάνω από 50 δισ. ευρώ τη 6ετία 2010-2015. Σε σχέση με το 2008, το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 65 δισ.! Ετσι, ο λόγος χρέους ως προς το ΑΕΠ σκαρφάλωσε σε μη βιώσιμα επίπεδα. Και μπορεί τα μνημόνια, και ειδικά το πρώτο, να είχαν πολλά λάθη, αστοχίες και υπερβολές, ωστόσο όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την τραγική επιπολαιότητα και την εγκληματική δημαγωγία του πολιτικού προσωπικού, που οδήγησαν τη χώρα στα βράχια.

Αν το 2009, το 2010, το 2011 ή και αργότερα είχαν αναγνωρίσει την κρισιμότητα της κατάστασης και των προβλημάτων και είχαν συμφωνήσει σε ένα σχέδιο περικοπών και μεταρρυθμίσεων, τότε η Ελλάδα θα είχε ανακτήσει γρηγορότερα τον βηματισμό της και με κατά πολύ μικρότερες περικοπές και λιγότερα φορολογικά μέτρα. Τα μνημόνια θα ήταν παρελθόν εδώ και καιρό.

Καταστροφή μετά επτά χρόνια ύφεσης

Και ενώ τα κομματικά επιτελεία είχαν καταληφθεί από τον πυρετό της εξουσίας, οδηγώντας τη χώρα σε παρατεταμένη αβεβαιότητα και αστάθεια, η οικονομία και η κοινωνία κατέρρεαν: το ΑΕΠ υποχώρησε κατά 4,4% το 2009, κατά 5,4% το 2010, κατά 8,9% το 2011, κατά 6,6% το 2012 και κατά 3,9% το 2013. Η ανεργία από 9,6% το 2009 εκτοξεύτηκε στο 17,9% το 2011 και στο 27,5% το 2013! Το 2014 υπήρξε μια οριακή βελτίωση, αλλά από το τέλος του έτους η χώρα μπήκε ξανά σε προεκλογική περίοδο και το 2015 επιστρέψαμε σε ύφεση!

Σήμερα η ανεργία παραμένει στο 25%, με την ανεργία των νέων να φτάνει το 50%. Οι επενδύσεις έχουν υποχωρήσει στο χαμηλότερα επίπεδο από τη δεκαετία του 1960! Το τραπεζικό σύστημα διαλύθηκε: οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 120 δισ. ευρώ (από 237 δισ. ευρώ το 2009 στα 120 δισ. ευρώ τον Ιούλιο του 2015), τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια ξεπέρασαν τα 100 δισ. ευρώ, περίπου το 50% του συνόλου των δανείων, ενώ οι τράπεζες, για να διασωθούν, ανακεφαλαιοποιήθηκαν τρεις φορές με κρατικά και ιδιωτικά κεφάλαια (2013, 2014 και 2015)! Κάπως έτσι η αρχική δημοσιονομική κρίση του 2009, μέσα από τις συνεχείς αναζωπυρώσεις που προκάλεσαν η πολιτική αστάθεια και η αβεβαιότητα, εξελίχθηκε στην άνευ προηγουμένου κοινωνικοοικονομική καταστροφή. Δεν είναι τόσο ότι αυξήθηκε το χρέος, αλλά, έπειτα από 7 χρόνια βαθιάς ύφεσης, η οικονομία έχει πλέον συρρικνωθεί τόσο πολύ, που τα νούμερα του χρέους δεν βγαίνουν!

Υποσχέσεις, ψέματα και μαγικές λύσεις

Το πολιτικό προσωπικό οδήγησε τη χώρα στο δημοσιονομικό αδιέξοδο του 2009 και εν συνεχεία στον γκρεμό, μετατρέποντας τελικά το αρχικό δημοσιονομικό πρόβλημα σε κρίση βιωσιμότητας χρέους. Η χώρα, χρόνο με τον χρόνο, βυθιζόταν στην κρίση και τα κόμματα ζητούσαν μονότονα εκλογές, χαϊδεύοντας αυτιά και μοιράζοντας αφειδώς υποσχέσεις για μια μαγική διαφυγή από την κρίση. Εχοντας γαλουχηθεί για δεκαετίες στη στείρα άρνηση, τον καταγγελτικό λόγο, τη συνθηματολογία, τις υποσχέσεις και τα ψέματα με μόνο στόχο την αρπαγή της εξουσίας, τα κόμματα ούτε καν προσποιήθηκαν να συνεννοηθούν (όπως έγινε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες) στο πλαίσιο μιας εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της κρίσης. Εν πολλοίς για όλα έφταιγε η όποια κυβέρνηση, οι κακοί δανειστές και τα μνημόνια.

Εκτός από το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν», είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είπε τι στον δημαγωγικό αγώνα για την αρπαγή της εξουσίας: «η συνέχεια του λάθους με την τρόικα συνιστά συνειδητή εγκληματική πράξη κατά της πατρίδας», «εσείς εδώ προτείνετε ένα φάρμακο σε δοσολογία που κινδυνεύει να σκοτώσει τον ασθενή και δεν μπορούμε να το ανεχτούμε», «σκάνδαλο απιστίας εις βάρος των συμφερόντων της χώρας», «η πολιτική σας έχει οδηγήσει τη χώρα σε ανείπωτη καταστροφή», «ας το γνωρίζουν αυτό οι υποψήφιοι αγοραστές. Δεν τους εκφοβίζουμε, τους ενημερώνουμε προκαταβολικά», «να συναινέσω σε τι; Σε αυτό που διαλύει τη χώρα μου;», «κοινωνικό ολοκαύτωμα», «μείγμα ασφυξίας που παραλύει και τραυματίζει τον κοινωνικό ιστό», «δεν ψάχνετε για στήριξη, αλλά για συνενόχους στην καταστροφή», «δεν είμαστε ανυπόμονοι να κυβερνήσουμε, είμαστε ανυπόμονοι να σώσουμε την κοινωνία από την επερχόμενη καταστροφή», «συναίνεση σε λάθος πολιτική είναι έγκλημα», «να σταματήσετε να ποτίζετε με δηλητήριο την οικονομία και τον λαό», «δεν θα συναινέσουμε σε αυτό το πολιτικό έγκλημα» κ.ά. Ολα αυτά και πολλά άλλα έχουν ειπωθεί κατά το διάστημα 2009 - 2015 από τον Γ. Παπανδρέου, τον Α. Σαμαρά και τον Αλ. Τσίπρα, όσο βρίσκονταν στην αντιπολίτευση. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τι είπε ποιος. Μάλλον επαναλαμβάνονται. Ολα αυτά είχαν έναν και μόνο στόχο: να χαϊδέψουν αυτιά για να αποσπάσουν ψήφους!

Από το 2009 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 πραγματοποιήθηκαν πέντε φορές εθνικές εκλογές, όλες πρόωρες, και σχηματίστηκαν κυβερνήσεις με πρωθυπουργούς τους Γιώργο Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμο, Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα. Επιπλέον είχαμε και δύο υπηρεσιακούς πρωθυπουργούς. Από την εξαιρετικά κρίσιμη θέση του υπουργού Οικονομικών πέρασαν δέκα άτομα! Ποιος να διαπραγματευτεί με ποιον;

Οι πρόωρες εκλογές του 2009 προκλήθηκαν διότι ο Παπανδρέου αρνήθηκε να ψηφίσει την πρόταση της Ν.Δ. για την ανανέωση της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας (και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ) Κάρολου Παπούλια, τον οποίο όμως ψήφισε λίγο αργότερα, αφού είχε κέρδισε τις εκλογές! Οι πρόωρες εκλογές του 2012 προκλήθηκαν γιατί ο Σαμαράς αρνήθηκε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ζητώντας «ισχυρή εντολή» για να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο, αν και οι δημοσκοπήσεις της εποχής έδιναν στη Ν.Δ. από 20,1% έως 25,6% (για να λάβει τελικά στις εκλογές του Μαΐου 18%).

Τελικά στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου Ά12, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ έλαβαν 40% (από 77% που είχαν στις εκλογές του Ιουνίου 2009). Ωστόσο η Ν.Δ. ήταν πρώτο κόμμα, ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός και πλέον οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν ήταν «πηγή αστάθειας», όπως υποστήριζε προεκλογικά, αλλά η «αρχή μιας νέας εποχής τολμηρών συναινέσεων». Μετά την εκλογή Σαμαρά ξεχάστηκαν τα «δεν συναινώ στο λάθος», ότι η συναίνεση στο μνημόνιο ήταν «συνενοχή στην καταστροφή» και ότι το μνημόνιο ήταν «ένα φάρμακο πιο επικίνδυνο από την ίδια την ασθένεια»! Οι πρόωρες εκλογές του 2015 προκλήθηκαν γιατί ο Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανατρέποντας τον Σαμαρά, υποσχόμενος να «σκίσει» τα μνημόνια «με ένα νόμο – ένα άρθρο», να «τερματίσει τη λιτότητα στην Ευρώπη», διαβεβαιώνοντας ότι «δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να πει όχι η κ. Μέρκελ» στα σχέδιά του. Τελικά όλα αυτά ο κ. Τσίπρας παραδέχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω παρά αυταπάτες!

Ετσι, ενώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες που μπήκαν σε μνημόνια αργότερα από την Ελλάδα ολοκλήρωναν τα προγράμματά τους και επέστρεφαν στην κανονικότητα των αγορών, εμείς πηγαίνουμε από μνημόνιο σε μνημόνιο. Το 2010, η χώρα υπέγραψε το 1ο μνημόνιο με κύριο στόχο να βάλει τάξη στα δημοσιονομικά, κάτι που επιτεύχθηκε με την άγρια φοροεπιδρομή και τις περικοπές. Σήμερα –μετά τη συντριβή όλων των αυταπατών– βρισκόμαστε στο 3ο μνημόνιο, με μια ακόμα πιο άγρια φοροεπιδρομή και περικοπές, αυτή τη φορά για να πετύχουμε εξωπραγματικά πλεονάσματα της τάξης του 3,5%, ώστε το χρέος να είναι βιώσιμο

Thomelef
04-06-16, 10:27
Η άλλη η θέα η Γεροβασίλη ξεστόμισε ότι μια θέση στο δημόσιο αντιστοιχεί με τρεις στον ιδιωτικό τομέα.

Ας βγει ένας να πει της μαλακος, πως, αν ίσχυε αυτο σημερα με 1,5εκ ανέργους θα έπρεπε να έχουν απολυθεί ήδη 500κ δημόσιοι. Κάτι το οποίο φυσικά και δεν ισχύει.

Αυτο ειναι άλλο ενα τουβλακι, έτσι ώστε να βλέπουν όλοι τι ηλίθιους και άσχετους βλάκες πήγαν και ψήφισαν.

Η μεγάλη πλάκα θα ειναι το Νοέμβρη. Που έχουν νούμερο στόχου εσόδων απο τις δηλώσεις που βγαίνουν τωρα. Χθες που πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά, όλοι μόλοι είπαν το ίδιο πράγμα. Θα αφήνουμε κάθε δόση λιξηπροθεσμη, για να την ρυθμίσουμε σε 12μηνο.

Ευχαριστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ που θα ειναι η κυβέρνηση που θα καταστρέψει τα πάντα στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης και θα το πάρουμε απο την αρχή το πράγμα πιο γρήγορα απ'οτι με οποιονδήποτε άλλο.

LEONIDASKAL
04-06-16, 12:40
Όλα έχουν τη βάση τους στην εξουσιολαγνεια των δήθεν πατριωτων πολιτικών μας. Κανένας δεν είπε την αλήθεια και το τι έπρεπε να γίνει εξ αρχής.
Ευθύνη που αφορά όλο το πολιτικό σύστημα αριστερο και δεξί. Με μια διαφορά τώρα οι επιπτώσεις είναι βαρυτερες. Αν στο παρελθόν η πασοκονεαδημοκρατια έκανε 20 χρονια για να μας ρίξει στο χάος , τα ψέματα του Συριζα έφεραν το ίδιο αποτέλεσμα σε 1 χρόνο. Φυσικά φέρει ισαξια ευθύνη

A8hnaios
04-06-16, 23:26
Δείτε την περιουσία (κινητή και ακίνητη) που διαθέτουν οι Εθνοσωτήρες μας...

Πλούσιοι Εθνοπατέρες της απόλυτης συμφοράς.... Δείτε την περιουσία (κινητή και ακίνητη) που διαθέτουν οι Εθνοσωτήρες μας... 1) Φορολογούνται για το 25 % του εισοδήματός των 2) Πολλοί εξ αυτών διαθέτουν δεκάδες περιουσιακά στοιχεία σε ακίνητα, μετοχές και Ομόλογα (ΟΧΙ όμως του Ελληνικού Δημοσίου, αυτά ήταν για τα κορόϊδα που τους καταλήστεψαν) 3) Διαθέτουν πενιχρές Καταθέσεις σε Ελληνικές Τράπεζες ...

θαυμάστε τους Εθνοσωτήρες

https://www.hellenicparliament.gr/Organosi-kai-Leitourgia/epitropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/Diloseis-Periousiakis-Katastasis

:ranting2: :ranting2:

friendgr
06-06-16, 10:53
Μπορούμε να έχουμε και των άμεσων συγγενών τους; :whistle:

mikegr
06-06-16, 11:02
Πρεπει ομως να καταλαβετε οτι στην δημοκρατια δε γινεσαι πολιτικος αμα παιρνεις μισθο 1000 ευρω. Πρεπει να εχεις απο πριν. Η πολιτικη ειναι το αθλημα των πλουσιων

dafidack
11-06-16, 10:25
:shok::sad::pc1:
https://www.newsbeast.gr/car/arthro/2265858/eki-pou-ta-politeli-aftokinita-pethenoun

A8hnaios
14-06-16, 07:53
Απο τα καλύτερα σκιτσα ενόψιν Brexit...

mikegr
14-06-16, 08:23
και απ οτι καταλαβα τωρα που η κυβερνηση χανει το παιχνδι των εκλογων, ψαχνει να βρει τροπο να καταργησει το μπονους των 50 εδρων

A8hnaios
14-06-16, 08:55
Σκέψεις να πάει στο μισο λεει....25 εδρες. :facepalm:

A8hnaios
15-06-16, 13:37
Πρέπει να κατανοήσουν οι Έλληνες φιλοευρωπαίοι ότι η Ελλάδα δεν έχει τα ίδια γεωπολιτικά συμφέροντα με τις χώρες της ενωμένης Ευρώπης, ούτε τις ίδιες ανάγκες εθνικής ασφαλείας.
Οι γεωπολιτικές αντιλήψεις Άγγλων, Ρώσσων, και Ισραηλινών, θα έπρεπε να παραδειγματίζουν τους Έλληνες.

Στην ιδεολογική σύγκρουση που διεξάγουμε με τους ελληνόφωνους ευρωπαϊστές, οφείλουμε να τονίζουμε ότι κοιτάζοντας τον χάρτη της Μεσογείου, η Χώρα μας έχει διαφορετικά συμφέροντα και διαφορετικές ανάγκες εθνικής ασφαλείας από την πχ Πολωνία, ή το Βέλγιο.
Από γεωπολιτικής απόψεως είναι φυσιολογικό οι χώρες του Benelux να επιδιώκουν μία ευρωπαϊκή ένωση διότι σε δύο παγκοσμίους πολέμους βρέθηκαν εν μέσω γαλλικών και γερμανικών πυρών.
Για την Πολωνία είναι φυσιολογικό να επιδιώκει την ένταξή της στο ΝΑΤΟ αφού επί αιώνες αντιμετωπίζει πρόβλημα ασφαλείας από την Ρωσσία και την Γερμανία. Προσπαθεί να αμυνθεί μέσω του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσσίας, και μέσω του Intermarium κατά του Γερμανικού οικονομικού επεκτατισμού.
Αλλά αυτές οι γεωπολιτικές συνθήκες δεν απηχούν τα Ελληνικά συμφέροντα.
Η Ελλάδα έχει ως πρώτο εχθρό την νεοθωμανική Τουρκία, και όχι την Ρωσσία. Αλλά λόγω του δόγματος "Ανήκομεν εις την Δύσιν" αυτή την στιγμή, ενδέχεται να πολεμήσουμε στο πλευρό της Πολωνίας κατά της Ρωσσίας, για τα συμφέροντα της Πολωνίας και των Βαλτικών χωρών.
Αν ήμασταν ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος θα έπρεπε να επιδιώκουμε η Πολωνία και οι Βαλτικές χώρες να πολεμήσουν στο πλευρό μας κατά της νεοθωμανικής Τουρκίας.

Αγγλία, Ρωσσία, και Ισραήλ είναι τρεις χώρες που πρέπει να μας παραδειγματίζουν με την γεωπολιτική τους συμπεριφορά.

Αγγλία: Παραδοσιακώς δεν εγκλωβίζεται στην ηπειρωτική Ευρώπη. Έχει παγκόσμια εμπορική αντίληψη και αποικιακή κληρονομιά. Η Βρετανική Κοινοπολιτεία της εξασφαλίζει πολλαπλές συμμαχίες. Τα τελευταία 40 χρόνια εντάξεως στην ΕΕ αποτελούν παρέκκλιση, και όχι κανόνα της Αγγλικής γεωπολιτικής.

Ρωσσία: Κοιτάζει προς την Ασία και την Ευρώπη ταυτοχρόνως. Έχει αυτοκρατορική γεωπολιτική αντίληψη, και δεν εγκλωβίζεται σε δυτικές πολιτικοκοινωνικές υποδομές. Η δεκαετία του Γιέλτσιν αποτελεί παρέκκλιση, και όχι κανόνα της Ρωσσικής γεωπολιτικής.

Ισραήλ: Ο Εβραϊσμός έχει νομαδική και παγκόσμια αντίληψη. Στα Μεσαιωνικά χρόνια ένοιωθε ασφαλέστερος συμμαχών με τους μουσουλμάνους. Τώρα νοιώθει ασφαλέστερος συμμαχών με τους χριστιανούς. Αισθάνεται την δημογραφική και πολιτισμική πίεση της μουσουλμανικής ενδοχώρας, και πολεμά για να μην αφομοιωθεί από τις πολιτικές υποδομές της Μέσης Ανατολής.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να εγκλωβίζεται στην ηπειρωτική Ευρώπη. Πρέπει να έχει παγκόσμια γεωπολιτική αντίληψη και να συμμαχεί με εξωευρωπαϊκές δυνάμεις. Η Ελλάδα έχει ένα ευρωπαϊκό εδαφικό σκέλος, αλλά συγχρόνως έχει ένα ασιατικό και ένα αφρικανικό σκέλος τα οποία δεν επιτρέπεται να λησμονεί. Η Ελλάδα πρέπει να έχει συνείδηση της δημογραφικής και πολιτισμικής πιέσεως που της ασκεί η ευρωπαϊκή ενδοχώρα, και γι' αυτό πρέπει να πολεμά με κάθε μέσον για να μην αφομοιωθεί στις πολιτικές υποδομές της Ευρώπης.

:gr: :gr:

dafidack
16-06-16, 12:00
Λεω να αλλαξω λαστιχα... :thumbsup:

https://www.tilestwra.com/afto-ine-to-akrivotero-elastiko-tou-kosmou-ke-kostizi-e535-000/

friendgr
16-06-16, 12:18
Και προσοχή στα πεζοδρόμια... :th_Laie_67-1:

vagmag
16-06-16, 13:05
Και προβληματίζομαι......

Στέλνεις φάκελο στο εξωτερικό...

Παίρνεις γραμματόσημο.,. ΕΑΜ 75 χρόνια...... Φιλοευρωπαϊστης....

Δεν ήξερα ότι είχαμε βγάλει και τέτοια
https://www.tovima.gr/culture/article/?aid=778717

Δε θέλω να πάω στην κουβέντα, στο ότι αν δεν υπήρχε η αντίσταση, που θα βρισκόμασταν εμείς.

Απλά , στην προσπάθεια που γίνεται πανευρωπαϊκά... να μην υπάρχουν διαφορές... εμείς... τις οξύνουμε ....

Ξέρω ξέρω ... ψιλά γράμματα...

wantone
16-06-16, 17:21
Για τους ευρωπαιους είναι αυτά 'η για εσωτερικη καταναλωση?

vagmag
16-06-16, 17:41
Για τους ευρωπαιους είναι αυτά 'η για εσωτερικη καταναλωση?

Εμείς που στείλαμε σήμερα σε Ιταλία κ Γερμανία .... Αυτά μας έδωσαν κ βάλαμε επάνω ....

A8hnaios
21-06-16, 10:16
The best reality.... !

Thomelef
21-06-16, 17:45
Τελικα οι αριστεροί δεν ειναι υποκριτές.

Ειναι όντως ηλίθιοι...

LEONIDASKAL
21-06-16, 21:39
The best reality.... !

αυτο δεν παιζει , δεν γινεται ,τιτλοι τελος απο το πρωτο επισοδειο.
καλησπερα και αντε για για την δεν ειναι ο τομεας μου .Ειναι σαν να βαλεις ναυτικο να κανει κουμαντο σε αεροπλανο.
ΑΛΛΑ θα ηταν πολυ διδακτικο για την κοινωνια θα βουλωναν πολλα στοματακια.
ρε ΣΥ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ,ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ τι γιναν αυτα τα παιδια .................

LEONIDASKAL
21-06-16, 21:44
Τελικα οι αριστεροί δεν ειναι υποκριτές.

Ειναι όντως ηλίθιοι...

δεν ειναι ηλιθιοτητα ειναι ασχετοσυνη ,πληρης αγνοια της πραγματοκοτητας.αλλα οπως ειπα που ειναι αυτα τα παιδια , μην τους ειδατε μην τους απαντησατε,
αλλα η λεμονοκουπα και το ζαρζαβατικο δεν ειναι μακρια

A8hnaios
22-06-16, 12:26
Τατούλης Family..!

friendgr
24-06-16, 09:27
Νόμιζαν ότι η ελλαδίτσα είναι το πρόβλημα. Τώρα θα δούνε ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα....

m_power_lunatic
24-06-16, 09:41
Τα ποντικια φευγουνε πρωτα απο το καραβι λεει η γυναικα μου,ητανε σιγουρη οτι θα φυγουνε εγω θεωρουσα μετα την δολοφονια της γυναικας θα γυρναγε ξεκαθαρα.

m_power_lunatic
24-06-16, 10:09
Παντως μου κανει εντυπωση η επιμονη του Καμερον να παραιτηθει.......''οχι μεγαλε να μην παραιτηθεις,εδω ο βρωμιαρης ο Τσιπρας το 10% το εκανε κωλοτουμπα και ειναι καβαλα στο αλογο και εσυ δεν μπορεις να φερεις βολτα ενα 2% κοτζαμ Καμερον σοβαρος ανθρωπος (οχι μ@λ@κ@ς Τσιπρας δηλαδη)????''

vded
24-06-16, 10:14
Ο Cameron είναι ταυτοπροσωπία του δικού μας άμπαλου. Οπουρτουνιστής, άσχετος με την πολιτική, και θα μείνει στην ιστορία για την καταστροφή 2 ενώσεων. Της Βρετανικής και της Ευρωπαϊκής.

A8hnaios
24-06-16, 16:50

LEONIDASKAL
24-06-16, 16:56

Thomelef
24-06-16, 17:07
Τωρα δλδ θα μπορούν να κανουν δίκη τους εξωτερική/εσωτερική πολιτική χωρίς να δίνουν λογαριασμο πουθενά. Παρέα με τα κολλητάρια τους Αμερικανούς.

Μια τεράστια χώρα, με δυνατό νόμισμα, με βιομηχανία, τεχνολογία και υποδομές.

Και υπάρχουν μ@λ@κες που συγκρίνουν το brexit με το grexit. Συγκρίνουν οι βλάκες τον ζητιάνο της Ευρώπης με μια απο τις δυνατότερες χώρες της.

Για αυτο ρε δεν θα πάμε μπροστά. Γιατι ειμαστε ηλίθιοι που μονάχα μιλάμε και κανουμε τους σχολιαστές δίχως αντίληψη, δίχως να κανουμε την παραμικρή σκέψη πιο πριν για αυτο που συζητάμε. Απλά να ανοίξουμε το στόμα μας να ακουστεί κάτι.

Βαρέθηκα σημερα να ακούω ενα καρό μ@λ@κιες, απο ενα καρό βλ@κες που ξαφνικά απέκτησαν άποψη εδώ και 2-3 χρόνια.

Το τι θα γινει, δεν ξέρει κανείς και ολα ειναι θεωρίες. Το μονο που ισχύει, ειναι ότι η Αγγλία εχει τα φόντα να πορευτεί και μοναχή της, αν, η Ευρώπη φτάνει στο σημείο να υπερθιγει το εθνικό συμφέρον της χώρας της. Η Αγγλία δεν ειναι Ελλάδα.

Η σοσιαλιστοαηδια που προσπαθεί να πασάρει η Ευρώπη εχει αποτύχει. Θα ακολουθήσουν και άλλοι λογικά.

Εμείς απλά θα καταστραφούμε γιατι δεν έχουμε τπτ...α ναι, ξέχασα, έχουμε τουρισμό...Χαχαχα!!! Και ζούμε μονάχα με δανεικά.

A8hnaios
24-06-16, 17:21
Ετσι οπως τα λεει ο Θωμας και ακομα παραπανω..

Αγγλία: Παραδοσιακώς δεν εγκλωβίζεται στην ηπειρωτική Ευρώπη. Έχει παγκόσμια εμπορική αντίληψη και αποικιακή κληρονομιά. Η Βρετανική Κοινοπολιτεία της εξασφαλίζει πολλαπλές συμμαχίες. Τα τελευταία 40 χρόνια εντάξεως στην ΕΕ αποτελούν παρέκκλιση, και όχι κανόνα της Αγγλικής γεωπολιτικής.

friendgr
24-06-16, 21:13
Κι εγώ πιστεύω μια χαρά θα πορευτεί η Αγγλία. Για την Αγγλία μιλάμε....

Κι επειδή θα πορευτεί μια χαρά, θ' αρχίσουν να ζητάνε κι άλλες χώρες (με άγνωστη την τύχη τους) όσο θα υπάρχει German Union.

LEONIDASKAL
24-06-16, 21:17
Αυτό είναι τελικά μιλάμε για germanic union όχι ευρωπαϊκή.

Bitz
24-06-16, 21:19
Μία χώρα που τζιραρει στο city 13 τρις το χρόνο στην τελική δεν παθαίνει τίποτα.

A8hnaios
24-06-16, 21:25
Πρόσθετη χρηματοδότηση 250 δισ. στερλινών ετοιμάζει η Bank of England

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1119765/prostheti-xrimatodotisi-250-dis-sterlinon-etoimazei-i-bank-of-england

Σχεδον οσο το χρεος μας....!

A8hnaios
24-06-16, 23:21
Τα ποντικια φευγουνε πρωτα απο το καραβι λεει η γυναικα μου,ητανε σιγουρη οτι θα φυγουνε εγω θεωρουσα μετα την δολοφονια της γυναικας θα γυρναγε ξεκαθαρα.

Και γω το ιδιο νομιζα με τη δολοφονια αλλά..... ειχε δικιο η γυναικα σου.. :whistle:

A8hnaios
26-06-16, 23:31
Τα αποτελέσματα αναλυτικά....

LEONIDASKAL
27-06-16, 08:40
Δεν θα είναι απίθανο να μείνει η Σκοτία στην EU.

LEONIDASKAL
27-06-16, 08:47
Είναι και ένας τρόπος αναστροφης του δημοψιφισματος. Τρομοκρατία και επίθεση των βρετανικών συμφερόντων για δύο χρόνια (τόσο θα κάνει για να ξεκινήσει το brexit) προσαρτηση της Σκωτίας στην EU χωρίς να θιγει η βρετανική ένωση. Μετά από 2 χρόνια και σε καθεστώς τρομοκρατίας ξαναψιφιζουν και εκεί να δεις. Μήπως το σενάριο σας θυμίζει κάτι????????

friendgr
27-06-16, 09:01
Ενννοείται ότι (οι ευρωπαίοι) θα τους κάνουν την "ζωή" δύσκολη για παραδειγματισμό για να μην ανοίξουν ορέξεις και σε άλλες χώρες.

mikegr
27-06-16, 13:22
Eυρωπη... μόνο με το ζορι πλεον. Αν ανοιξουν τα δημοψηφισματα και σε αλλες χωρες, στο τελος μονο η Ελλαδα και η Γερμανια θα μεινουνε.
Ασε που καθε φορα που θα συμβαινει κατι οι αδυναμες οικονομιες ειναι αυτες που πληρωνουν το τιμημα. Το χρηματηστηριο στο Λονδινο επεσε 3% και στην Αθηνα 13!

friendgr
27-06-16, 14:21
Eυρωπη... μόνο με το ζορι πλεον. Αν ανοιξουν τα δημοψηφισματα και σε αλλες χωρες, στο τελος μονο η Ελλαδα και η Γερμανια θα μεινουνε.

μέχρι και τα παιδιά πλέον έχουν πάρει γραμμή τι παίζεται.
Αυτό ακριβώς είπε χθες ο γιός μου (15 χρονών) !

LEONIDASKAL
27-06-16, 20:44
δεν νομιζω παντως οτι το brexit αν τελικα γινει θα μας βγει σε κακο.
η ευρωπαικη ιδεα ειναι πλεον ριζομενη στο μυαλλο των λαων της ενωσης και οι ακροδεξιες και ακροαριστερες φανφαρες ειναι για τον χαζο οχλο.
μην μασατε και μην οχλαγωγηται . ποιος θα ξυπνησει μια μερα και θα σταματισει να αποκαλει τον εαυτο του ευρωπαιο .
δεν μιλαω για την πολιτικη της γερμανιας ουτε τους greekpsys οπως μας αποκαλουν
μιλαω για τις αντιληψεις των ανθρωπων που ακομα και οταν αποφασισαν το brexit μουδιασαν με το αποτελεσμα
μια εξοδο αν γινει ισως φερει μια πιο ανθρωπιστικη αντιμετωπιση των λαων της ενωσης και τη γερμανια στα ορια της.
βεβαια οι γερμανοι ειναι γνωστοι για την επιμονη τους μεχρι το τελος αλλα και μοναχοι τους το πολυ να αναδιαμορφωθουν εκ των εσω.
ξεχναμε πως η ευρωπαικη ιδεα δεν ειναι κατι θεωριτικο αλλα κατι που βιωνει την γενηση της η μαλλον τα τελικα σταδια της γενησης της.
οι μονοι που χαιρονται ειναι τα αμερικανακια γιατι η ενωση ποτε δεν ηταν στα σχεδια τους
μην τους φτιαχνεται λοιπον την μερα η και την δεκαετια

A8hnaios
28-06-16, 12:42
Χρόνια πολλά...... :facepalm: :facepalm:

LEONIDASKAL
28-06-16, 12:51
Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις, εδώ δε το γάμησες , εδώ γάμησες με την εύστοχα σου

A8hnaios
28-06-16, 12:55
Και μιά ματιά για το τι έγινε....
https://www.protothema.gr/economy/article/590581/i-mauri-epeteios-ton-capital-controls-pos-hathikan-100-dis-euro-se-ena-hrono/

friendgr
28-06-16, 14:06
Αντε και του χρόνου (και του παραχρόνου και του παρα-παρα χρόνου κλπ κλπ )

vagmag
28-06-16, 15:29
Και μιά ματιά για το τι έγινε....
https://www.protothema.gr/economy/article/590581/i-mauri-epeteios-ton-capital-controls-pos-hathikan-100-dis-euro-se-ena-hrono/

Και όλα αυτά γιατί ;;;;

Γιατί ο Τσίπρας ειπε ψέμματα στο λαό για να βγεί....
Γιατι υποτίθεται διαπραγματευόταν....
Γιατί ΔΕΝ ήθελε την Τρόικα
Γιατί ΔΕΝ ήθελε ΝΕΑ δανεικά
Γιατι ΔΕΝ ήθελε αξιολόγηση...

Γιατί έπρεπε κάπως τα παραπάνω να τα καλύψει.....

Οπότε έκανε .... δημοψήφισμα.... ... και προκάλεσε ΌΛΑ όσα λέει το άρθρο....

Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με τις ζημιές...

Το μόνο που πετύχαμε.... είναι απλά να κρατήσει ο Τσιπρας την καρέκλα του.

Για το προσωπικό όφελος ενός πολιτικού ( και των δικών του) έγιναν όλα τα παραπάνω. Εννοείτε πως για το αντίστοιχο προσωπικό όφελος κάποιων άλλων πολιτικών, τα προηγούμενα χρονια, έφτασε η χώρα στο 2009, και στο 2011, και στο 2014 κλπ κλπ κλπ

Μπράβο μας.

friendgr
28-06-16, 16:16
Και το θέμα είναι ότι ξαναβγήκε αφού ήδη έγιναν ΟΛΑ αυτά!

A8hnaios
28-06-16, 16:25
Πολύ σωστα τα λες Βαγγέλη..Εδω το Φλεβάρη του '15 ηταν να παρει 7 δις απο υπολοιπο δοσης,και ειπε ο Μπαρούφας οτι δεν τα χρειαζομαστε..
Τον Μαιο ζηταγε δανεικα κ αγυριστα απο δημους Νοσοκομεία,Πανεπιστήμια κτλ..

vagmag
28-06-16, 16:43
Πολύ σωστα τα λες Βαγγέλη..Εδω το Φλεβάρη του '15 ηταν να παρει 7 δις απο υπολοιπο δοσης,και ειπε ο Μπαρούφας οτι δεν τα χρειαζομαστε..
Τον Μαιο ζηταγε δανεικα κ αγυριστα απο δημους Νοσοκομεία,Πανεπιστήμια κτλ..

ΗΡΩΕΣ !!!!!

Για να καταλάβετε το σάπιο του συστήματος....
Για το ΜΟΝΟ που θα έπρεπε να έχουν ευθύνη οι υπουργοί, βουλευτές, Πρωθυπουργοί και λοιποί οποιοιδήποτε υποψήφιοι.... είναι οι εξαγγελίες τους, οι υποσχέσεις του κλπ.....

Σήμερα ΜΠΟΡΟΥΝ να ξεστομίσουν οτιδήποτε και οποιοδήποτε ψέμα με σκοπό την ψήφο..... Αλλά ΔΕ φερουν ΚΑΜΜΙΑ ευθύνη για την εξαπάτηση, ή για τις λάθος αποφάσεις τους.... (ΟΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ... και ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ... ΚΕΡΔΙΖΕΙ ) .

Οι εξαπατημένοι πολίτες..... ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.

Ίσως έτσι μετρούσαν τα λόγια τους, ίσως έτσι έκαναν δεύτερες σκέψεις , ίσως έτσι ήταν πιο συνετοί, ίσως έτσι τα λαμόγια δεν είχαν τόσες ευκαιρίες.

Ξέρω.. πάλι ψιλά γράμματα.

Panagiotise46
28-06-16, 17:49
Ας μου επιτράπει μία άποψη.

Έχω την εντύπωση ότι στην Ελλάδα ο κόσμος ψηφίζει όπως πάει να παίξει τζόκερ. Θυμάστε τη διαφήμιση που έλεγε "και αν σου κάτσει??? ".

Έτσι όποιος πολιτικός βγαίνει και του χαίδευεί τα αυτιά τάζοντας λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα και δε ξέρω τι άλλο, σκέφτεται " και αν τα κάνει???" και έτσι ψηφίζει σα να παίζει τζόγο, χωρίς καν να δει ότι μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει το τζόκερ, πάρα ο πολιτικός να κάνει αυτά που υπόσχεται...

Αν φύγουμε από αυτή τη νοοτροπία του τζόγου και σταματήσουμε να περιμένουμε συνέχεια από κάποιον άλλο (πολιτικό) να μας σώσει, τότε και όλοι αυτοί θα σταματήσουν να λένε ψέμματα, γιατί απλά θα δουν ότι δεν τους παίρνει πια.

Ή με άλλα λόγια η σωτηρία μπορεί να έρθει και από τα κάτω από εμάς τους ίδιους δηλαδή, χωρίς να περιμένουμε σωτήρες, αρκεί να το πιστεύουμε και να παλεύουμε μέσα σε αυτή την αθλιότητα.

I_MNL
28-06-16, 17:50
Δεν θα είναι απίθανο να μείνει η Σκοτία στην EU.

Απ΄ότι έχω ακούσει, αυτό είναι δύσκολο. Πρέπει πρώτα να ανεξαρτητοποιηθεί η Σκωτία απο το Ηνωμένο Βασίλειο και μετά να κανει αίτηση για παραμονή στην ΕΕ. Ομως 2ο δημοψήφισμα για ανεξαρτητοποίηση δεν θα γίνει (είπε ο Καμερον), διότι όπως ο ίδιος υποστήριξε "The UK is the country of referendums and not neverendums..." (σικ εδώ με το ωραιο λογοπαίγνιο)
Οπως καταλαβαίνετε, όλοι αλλιώς θα θέλουν 2ο και 3ο και ούτω καθεξής δημοψήφισμα....

wantone
28-06-16, 20:57
Δεν νομιζω να παιρνει κανενας στα σοβαρα πια τον Καμερον.

Thomelef
28-06-16, 21:38
Δε νομιζω να παίρνουν στα σοβαρά κανέναν πολιτικό αρχηγό της Βρετανίας πλέον...

A8hnaios
28-06-16, 22:36
Για το ΜΟΝΟ που θα έπρεπε να έχουν ευθύνη οι υπουργοί, βουλευτές, Πρωθυπουργοί και λοιποί οποιοιδήποτε υποψήφιοι.... είναι οι εξαγγελίες τους, οι υποσχέσεις του κλπ..... .

Ρε Βαγγέλη εχουν ευθύνη.. Τη Πολιτική.. :hystericalbs1: :hystericalbs1:

A8hnaios
29-06-16, 11:48
Ο Μαρινόπουλος και η νοσηρότητα της μεταπρατικής οικονομίας....

Αναβλήθηκε τελικά η συζήτηση για την υπαγωγή της «Μαρινόπουλος» στο άρθρο 99, για την 1η Ιουλίου, προκειμένου να κληθούν στη συζήτηση βασικοί πιστωτές της εταιρείας, όπως και το ΙΚΑ και το Δημόσιο.

https://www.liberal.gr/arthro/61226/apopsi/a-zampoukas/o-marinopoulos-kai-i-nosirotita-tis-metapratikis-oikonomias.html#pageundefined

stef
29-06-16, 14:02
Μην ακούσω δικαιολογία από προμηθευτή του Μαρινόπουλου ότι δεν ήξερε θα γελάω!
Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσα μαζί τους και τους τα χω πει εδώ και χρόνια και αυτοί το μόνο που λέγανε ήταν ότι σιγά μην μπει στο άρθρο 99
Από την άλλη 2 προμηθευτές φίλοι τον σταμάτησαν από 12/2013 και μόνο χαμένοι δεν βγήκαν.
Εν κατακλείδι σε πολλά πράγματα είμαστε συνυπεύθυνοι...

LEONIDASKAL
29-06-16, 21:10
Μην ακούσω δικαιολογία από προμηθευτή του Μαρινόπουλου ότι δεν ήξερε θα γελάω!
Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσα μαζί τους και τους τα χω πει εδώ και χρόνια και αυτοί το μόνο που λέγανε ήταν ότι σιγά μην μπει στο άρθρο 99
Από την άλλη 2 προμηθευτές φίλοι τον σταμάτησαν από 12/2013 και μόνο χαμένοι δεν βγήκαν.
Εν κατακλείδι σε πολλά πράγματα είμαστε συνυπεύθυνοι...

μεγαλα και ιστορικα τα κανονια και τα φεσια του μαρινοπουλου .τα τελευταια χρονια φαγαν πολλα απο προμυθευτες και εργολαβους οποιος ξερει καταλαβαινει.οποιος δεν ξερει καλα θα κανει να μαθει.
τουλαχιστον πρα την << παρακρατικοι >> βοηθεΙα επιτελους θα κλεισει το καρκινωμα τουτο,
οι μαρινοπουλοι του δημοσιου ποτε θα κλεισουν (βλεπε ΕΡΤ, ΔΕΗ ,ΟΣΕ και αλλα τσιφλικια) μεχρι ποτε θα κριβουμε την χασουρα τους.

LEONIDASKAL
29-06-16, 21:13
μην ξεχασω το ΠΑΜΕ και κατι αριστεροπαρατρεχαμενοι θα πανε στους εργαζομενους.
αλλα αυτοι δεν ειναι του δημοσιου ξεχασα........συγνωμη............
απλα να μην τα ξεχασουμε οταν ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ

LEONIDASKAL
29-06-16, 21:38
ΤΕΛΙΚΑ.....
ποιος θα ειναι ο χαμενος τοθ brexit εμεις οι αυτοι................
και γιατι θα χαθει η ευρωπη απο ενα μελλος ''πορνη'' ,που ηθελε να το δινει στην ευρωπη γιατι την βολευε εμπορικα αλλα το ευρω ουτε κουβεντα ,
να ξενοκοιτα το usa γιατι ειναι συμφερουσα η φιλια με το μαμια της γειτονιας.
πως αυτοι οι πολιτες της χωρας "πορνης " ειναι μαγκες που φευγουν ,γιατι ηταν μονο στα μπικινια μαζι μας .
δεν κανω το εξυπνο ουτε ξερω κατι περισσοτερο ρωτω
η εκφραση πορνη δεν αποτελει χαρακτηρισμο ενος λαου αλλα μιας αρρωστημενης κρατικης σχεσης και μονο, προς αποφυγη αντιδρασεων

Thomelef
30-06-16, 08:19
1) η Αγγλία είναι η πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία στον πλανήτη.
2) είναι μια τεράστια χώρα και πληθυσμιακά και σαν έκταση.
3) είναι διπλωμάτης.
4) έχει βιομηχανία.
5) έχει τεχνολογία.
6) επενδύει ανά τον κόσμο και φέρνει επενδύσεις και μέσα στην χώρα.
7) έχει γενικότερα υποδομές.
8) είναι νομισματικά ανεξάρτητη.

η Αγγλία δεν χρειάζεται την ευρωπαϊκή ένωση και την Γερμανία παρέα με κράτη κλανιές να της κουνάνε το δάχτυλο για το τι εσωτερική πολιτική θα ακολουθήσει. αν η Αγγλία δεν την κάνει ή η Ευρώπη δεν αλλάξει στάση, τότε σε λίγα χρόνια η Αγγλία θα είναι το μεγαλύτερο ισλαμοκρατούμενο κράτος του δυτικού κόσμου.

επίσης, η αγγλία δεν χρειάζεται υποδείξεις με ποιους θα κάνει δουλειές και θα κλείσει συμφωνίες, είναι υπερδύναμη...ούτε και έχει ανάγκη να φορολογεί τους πολίτες της για να μοιράζει λεφτά σε τελειωμένες χώρες όπως τη δικιά μας. μπορεί να κάνει χρήση της ευρωπαϊκής εισφοράς που δίνει κάθε χρόνο(15δις το οποίο αναλογεί με τα ετήσια δανεικά που λαμβάνουμε εμείς ως χώρα από την Ευρώπη) για ιδία οφέλη.

έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τους Ευρωπαίους αξιοματούχους να λένε αυτά που λένε αυτές τις μέρες, γνωρίζουν όμως ότι θα πρέπει να αντικαταστήσουν το ΑΕΠ που χάνεται από την ευρωπαϊκή ένωση με αυτή την αποχώρηση και δεν είναι καθόλου μικρό. γι'αυτό και βλέπεις την Τουρκία να τρίβει τα χεράκια της, γι'αυτό και οι ρώσσοι τείνουν να τα βρουν 3 μήνες μετά το συμβάν της κατάρριψης των ρωσικού αεροσκάφους.

για την Αγγλία όλα αυτά δεν περνάνε απαρατήρητα, ενώ ταυτόχρονα έχει την Αμερική στο πλάι της.

με λίγα λόγια, μιλάμε για μια χώρα η οποία κοιτάει το συμφέρον της και ο κάμερον, το παιδί της Ευρώπης έκανε την μεγαλύτερη γκάφα που θα μπορούσε να κάνει.

μην μου αρχίσετε παρακαλώ με την πτώση της λίρας κτλ κτλ, κανείς δεν περίμενε ανεβασμένους δείκτες μετά από κάτι τέτοιο. σήμερα οι δείκτες της Αγγλίας είναι πεσμένοι, το μόνο που μένει είναι να έρθει η στιγμή που θα αρχίσουν να ανεβαίνουν πάλι. και θα ανέβουν. αυτό που θα πρέπει να μας νοιάζει είναι όλοι οι υπόλοιποι δείκτες που είναι και αυτοί πεσμένοι και το ΠΟΤΕ θα ανέβουν, ΠΟΣΟ θα ανέβουν ή Στο χειρότερο σενάριο ΑΝ θα ανέβουν. επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε στο μέλλον, πόσα άλλα κράτη θα ακολουθήσουν και πόσο ακόμα ΑΕΠ θα χαθεί από την ευρωπαϊκή ένωση.

vagmag
30-06-16, 11:33
Είναι τεράστια αλλαγή για την ΕΕ η αποχώρηση αυτή, της Αγγλίας. Τόσο για την Αγγλία όσο και για την ΕΕ.

Ο χρόνος θα δείξει... Προσωπική άποψη είναι ότι το συμφέρον αμφότερα ήταν να μην υπάρξουν συγκλονιστικές αλλαγές....

Γενικότερα όσο υπάρχει ηρεμία, ασφάλεια κλπ είναι πιο εύκολα τα πράγματα.... Στις μεγάλες φουρτούνες, οι πολλοί χάνουν και μόνο κάποιοι λίγοι ... επιτήδειοι κερδίζουν (βλ. επενδυτές τύπου Σόρος, πολιτικοί τύπου Φάρατζ κλπ κλπ).

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση , που ενώ εμείς πρέπει να κοιτάμε, τα του οίκου μας, το μαγαζί μας κλπ (γιατί αν δεν δουλέψουμε προσωπικά... κανείς δε θα μας ταΐσει ).... μπήκαμε σε μία διαδικασία να κουτσομπολεύουμε, ασχολούμαστε, πανηγυρίζουμε κλπ κλπ για την Αγγλία... ενώ το δικό μας καράβι... βουλιάζει, επιπλέει με το ζόρι ... κλπ κλπ

Συμπεριλαμβανομένου και εμού... έχουμε γίνει οι κουτσομπόληδες του πλανήτη, είμαστε στοχαστές, γινόμαστε μέρος του κάθε γεγονότος, και τέλος γινόμαστε φωστήρες, παντογνώστες και φιλόσοφοι !!!!!

Αυτά που κρατάω προς στιγμήν από το BREXIT, είναι ότι λαϊκισμός καλά κρατεί παντού, ότι αν υπάρχουν αναταράξεις για μία τόσο μεγάλη δύναμη όπως η Αγγλία με την αποχωρηση ... που πηγαίναμε εμεις βρε Καραμήτρο χαχαχα

Ας γυρίσουμε στα δικά μας λοιπόν ... να κάνουμε τον αγώνα μας, να ιδρώσουμε τη φανέλα μας.... Ίσως ειχε δίκιο ο Θωμάς... που έλεγε εδώ και καιρο.... ας κοιτάξουμε την πάρτη μας ( και ίσως εννοόντας όχι τη χωρα συνολικά... αλλά την προσωπική) . Δεν μου αρέσει... σαν νοοτροπία, αλλά στην προσπάθεια να γράψω, να μεταφέρω αυτό που θεωρώ καλύτερο για τον τόπο και το μέλλον της επόμενης γενιάς, συνήθως γίνομαι "κακός" , μη αρεστός, έρχομαι σε κόντρες με φίλους, γνωστούς , συγγενείς.... οι οποίοι θίγονται γιατί το παίρνουν προσωπικά. Δεν αξίζει.....

A8hnaios
01-07-16, 19:04
Περυσι τετοια μέρα... :facepalm:

LEONIDASKAL
01-07-16, 20:29
Μπρρρρρρρρ έξω από εδώ παναθεμα σε

A8hnaios
01-07-16, 23:45
Νεο κανόνι στην Αγορά...

https://m.tvxs.gr/mo/i/205428/f/news/ellada/neo-kanoni-stin-agora-prosefyge-sto-arthro-99-i-jetoil.html

A8hnaios
03-07-16, 15:48
Αυτοκτόνησε ο Κυριάκος Μαμιδάκης της Jetoil

https://www.iefimerida.gr/news/275943/aytoktonise-o-kyriakos-mamidakis-tis-jetoil

tsaltinho
04-07-16, 12:09
1/3 αντλιες πειραγμενη.
Γιατι δεν μας λενε ομως σε ποια πρατηρια βρηκαν τις αντλιες πειραγμενες.

https://www.protothema.gr/economy/article/592117/me-peiragmenes-adlies-ena-sta-tria-venzinadika-/

A8hnaios
04-07-16, 12:38
Ονόματα διευθύνσεις..Πρόστιμο και κλείσιμο τουλάχιστον κανα 6μηνο..

A8hnaios
04-07-16, 12:58
30 συλλήψεις – 4 ληστείες και 137 διαρρήξεις – 2.000.000 ευρώ τα κλοπιμαία – Eίχαν “χτυπήσει” σε Ηλιούπολη και Νέα Σμύρνη - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες με τα κλοπιμαία. :shok: :shok:

https://geitoniamou.gr/2016/07/30-sillipsis-4-listies-ke-137-diarrixis-2-000-000-evro

mikegr
04-07-16, 17:50
Περυσι τετοια μέρα... :facepalm:

αρα παμε καλυτερα

TakisKal
07-07-16, 16:02
Ο 25χρονος κτηνοβάτης επισκέπτονταν συχνά τον στάβλο του γείτονα του κάτι που κίνησε υποψίες! Οπότε ο ιδιοκτήτης του στάβλου μαζί με ένα συγχωριανό του άρχισε να τον παρακολουθούν και οι υποψίες του δικαιώθηκαν όταν και τον έπιασαν επ' αυτοφώρω να ασελγεί πάνω στην κατσίκα του!

Ο δράστης συνελήφθη και οδήθηκε στο δικαστήριο όπου και καταδικάστηκε σε 16 μήνες κάθειρξη!

Ο 25χρονος Κρητικός άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

https://www.gazzetta.gr/plus/article/949702/25hronos-kritikos-pige-fylaki-giati-viaze-tin-katsika-toy-geitona

Τώρα πρέπει να την αποκαταστήσει την κατσίκα φαντάζομαι! :hystericalbs1:

A8hnaios
08-07-16, 23:21
Ο 25άρης Κρητικός. !!! :hyper:

A8hnaios
12-07-16, 10:49
Εφημερίδα "Σκριπ" (27-10-1905)

Πάντα οι ίδιες κακοδαιμονίες σ' αυτόν τον τόπο...

A8hnaios
18-07-16, 14:04
«Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την παράλογη πραγματικότητα της Τουρκίας....Δεν επρόκειτο για ένα πραγματικό στρατιωτικό πραξικόπημα! Στήθηκε από τον εκλεγμένο ισλαμιστή δικτάτορα και τις μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία. Ηταν μια μεγάλη παραγωγή αλλά και ένα φθηνό παιχνίδι, κανένας πολιτικός ή επίσημος δεν παραδόθηκε πουθενά! Δεν κόπηκε το Ιντερνετ, δεν απαγορεύτηκε το Facebook και το Τwitter (παρά το γεγονός ότι αυτά είναι ρουτίνα για τον Ερντογάν ακόμη και για το πιο λάιτ περιστατικό) μόνο μια φθηνή στρατιωτική επίδειξη, πιθανότατα κάποιων εξαπατημένων χαμηλόβαθμων αξιωματούχων οι οποίοι μάλλον θα θανατωθούν για ένα ψεύτικο πράγμα που εκείνοι πίστεψαν! Φτωχοί μου... Κάτι τέτοια τα συνηθίζει ο πρόεδρος για να κάνει τον εαυτό του να μοιάζει με «ήρωα και υπερασπιστή της δημοκρατίας», ενώ στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Οχι μόνο θα πάρει τις απαραίτητες ψήφους αλλά θα κάμψει και ψυχολογικά τους ψηφοφόρους, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει με άλλο τρόπο, με σκοπό να γίνει ο «δικτάτορας» ενός ψευδούς προεδρικού συστήματος που προσπαθεί να επιβάλλει και να υποκινήσει ενάντια στην πλειοψηφία.

Καλεί τον κόσμο να βγει έξω, ανθρώπους που θέλει να τους κάνει να πιστέψουν ότι είναι ο μοναδικός άνδρας στην Τουρκία, η μόνη αρχή, ο νομοθέτης, ο δικαστής, ο προφήτης (δεν κοροϊδεύω)! Οι πολιτικοί ισλαμιστές που τον υποστηρίζουν είναι στους δρόμους ενάντια στο στρατιωτικό πραξικόπημα! Καλούν για προσευχή από τα τζαμιά, ενώ δεν είναι ώρα για προσευχή. Και αυτό το κάνει για να προκαλέσει τους ισλαμιστές υποστηρικτές να βγουν στους δρόμους! Ετσι, είναι πολύ πιθανό να δούμε μια περισσότερο απολυταρχική, ισλαμιστική Τουρκία και ένα διαιρεμένο έθνος! Και την Τουρκία στο χείλος του εμφυλίου πολέμου! Γράφω την άποψή μου για όσα έγιναν, για αυτό το ψεύτικο πραξικόπημα που στήθηκε γελοία για να χρησιμοποιηθεί ώστε να ακολουθήσει μια νέα απολυταρχική, αναμφισβήτητη εντολή στον Ταγίπ Ερντογάν.

Και ακόμη τώρα, μέσα από αυτό το ψεύτικο πραξικόπημα, εξορθολογίζει τις απαράδεκτης, μη δημοκρατικές ενέργειές του και τη στάση του ως ένας ψεύτης υπερασπιστής της δημοκρατίας.

Και πιθανότατα θα πάμε σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο (κάτι που πολλοί αναλυτές προέβλεπαν) που εγγυημένα θα του εξασφαλίσει την πλειοψηφία των ψήφων. Και αυτό πιθανότατα θα του εξασφαλίσει ακόμη 10 με 15 χρόνια νομιμοποιημένης, εκλεγμένης δικτατορίας. Είναι πιθανό να δούμε μια αλλαγή των θεσμών προς το χειρότερο, όπου θα κυριαρχεί ο λαϊκισμός και ο ισλαμισμός. Και μια περίοδος όπου οι ισλαμιστές και οι τζιχαντιστές θα επικρατήσουν. Αυτή, κατά την άποψή μου είναι η αλήθεια, η οποία δεν έχει ακόμη ξεδιπλωθεί. Αλλά πολλοί άνθρωποι είναι υποψιασμένοι. Το «θέατρο όχι πραξικόπημα» γίνεται hashtag.

Και αυτός τώρα στέλνει sms σε όλους στην Τουρκία! Τι οργάνωση! Και εξακολουθεί να μιλά ακόμη στην τηλεόραση (πραξικόπημα;) για αυτό που συνέβη και αποτέλεσε μια ευκαιρία να καθαρίσει τον τουρκικό στρατό και να κάνει τα πράγματα καλύτερα! Η τουρκική δημοκρατία είναι ακόμη νεκρή κάτω από την εξουσία του. Οποιεσδήποτε και αν είναι οι συνέπειες, σήμερα άρχισε η κηδεία!».

A8hnaios
19-07-16, 14:00
Ερντογάν 2016:"Γιατί να τους ταϊζουμε για χρόνια στις φυλακές;"
Εβρέν 1984: "Θέλετε να τους ταϊζουμε στις φυλακές ή να τους κρεμάσουμε;"

Thomelef
19-07-16, 14:47
1) έκαναν την βλακεία να δώσουν τον λόγο στον λαό για την τύχη των πραξηκοπηματιών.

2) ο λαός αποφάσισε, θέλει θάνατο.

3) πρέπει να κάνουν σύσκεψη του κοινοβουλίου για το αν θα επανέλθει η θανατική ποινή.

4) κάτι τέτοιο είναι ενάντια στην ΕΕ και διακόπτεται οποιαδήποτε συζήτηση για ένταξη της τουρκίας σε αυτήν, εφόσον κάτι τέτοιο είναι ενάντια στα πιστεύω της.

5) κινδυνεύει η θέση της τουρκίας στο νατο.

όποιος πιστεύει ότι εμάς ένα πραξικόπημα θα μας σώσει και φτιάχτηκε με αυτό που είδε την παρασκευή βράδυ, καλά θα κάνει να πάει να τον δει κάνας γιατρός...

με αυτά και με εκείνα, εμείς έχουμε στο τιμόνι τον μέγα ηλίθιο/άχρηστο, για προθυπουργό και έναν βλάκα για υπουργό άμυνας που πιστεύει ότι είναι ικανός για το αξίωμα που του έδωσαν.

A8hnaios
22-07-16, 13:53
"Ποια ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς" σου λέει ο αλλος, που αν δηλώσεις οτιδήποτε άλλο εκτός από "αριστερός" πέφτουνε να σε φάνε, ειδικά σε πανεπιστημιακούς χώρους. Σε μια χώρα που: το Πολυτεχνείο έγινε από σύμβολο αντίστασης, σύμβολο πολιτικής εξαργύρωσης, που το ΠΑΜΕ και λοιπές συνδικαλιστικές/αγωνιστικές οργανώσεις μπορούν να κλείνουν δρόμους, λιμάνια, ΜΜΜ και να καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους όποτε ΑΥΤΟΙ κρίνουν ότι πρέπει, που η "αριστερά" δηλώνει αδικημένη ενώ στην πραγματικότητα έχει απλώσει τα σόβιετ και παρωχημένα "πλοκάμια" της σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας, που έχει δαιμονοποιήσει την εργατικότητα, την ιδιωτική πρωτοβουλία, την παραγωγή, την αριστεία και τον πλούτο (ο αριστερός δικαιούται να κατέχει πλούτο φτάνει όμως να δηλώνει αριστερός και επαναστάτης). Ποιο "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" λες, σπάνια θα βρεις πλέον τέτοιες αξίες, πράγμα που είναι και θετικό από μία άποψη.

Οι δε πασόκοι, είτε προσχώρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας σε κάτι καινούριο-ριζοσπαστικό-αριστερό, είτε παρέμειναν "πιστοί" στο εναπομείναν "παλιό", είτε ακολούθησαν το Κίνημα του ΓΑΠ (ναι, υπάρχουν κι αυτοί), είτε μετακύλησαν προς ΝΔ/Ποτάμι μη βρίσκοντας πλέον κεντροαριστερό εκφραστή, είτε απογοητευμένοι απέχουν πλήρως από τα κομματικά/εκλογικά. Σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό ΣΥΡΙΖΑ, κομμουνισμός και αναρχικοί, όποιος το αμφισβητεί αυτό έχει αυταπάτες και πρόβλημα αντίληψης.
Ο νεοφιλελευθερισμός πάλι, είναι αγαπημένη καραμέλα των "αριστερών" για να απαξιώσουν το συνομιλητή τους (γιατί άραγε;), μία πολιτική ιδεολογία είναι και αυτή, γι αυτό άλλωστε και υπάρχουν και διαφορετικά κόμματα (θα θέλατε να υπάρχουν μόνο αυτά που φέρουν κομμουνιστικά ιδεώδη στη βάση τους αλλά δε λειτουργεί έτσι μια δημοκρατία).

Το ότι θα δουλέψεις σε ένα καπιταλιστικό σύστημα και θα ασπαστείς πλήρως αυτά που επί τόσα χρόνια απαξίωνες, μπορεί να μη σου αφαιρεί την ιδεολογία αλλά αυτή η μετέπειτα εξέλιξη και στροφή καθιστούν τουλάχιστον υποκριτικό τον πρότερο "αριστερό-επαναστατικό-ριζοσπαστικό" βίο. Το έχουμε δει άπειρες φορές το έργο, σίγουρα θα το δούμε και στο μέλλον. Βολέματα σε εταιρίες (ιδιωτικές-κεφαλαιοκρατικές-"κακές") και κηφηνοποίηση στο δημόσιο, συνήθως ως φορείς συνδικαλισμού. "Έλα μωρέ δε βαριέσαι, αφού όλοι τα ίδια κάνουν, μακάκας είμαι εγώ να χάσω την ευκαιρία;". Αυτή είναι η "αριστερά", συγκαλύπτεται με υποκριτικό πέπλο ισότητας, αγωνιστικότητας και ανθρωπισμού, μέχρι να βρεθεί σε θέση ισχύος και να σφυρίξει αδιάφορα και το ξαναλέω, την ξεχωρίζω από την πραγματική αριστερά (αλλά ίσως τελικά να μη διαφέρει και πολύ από τη "φασιστερά" των ανίκανων, τυχοδιωχτών και καιροσκόπων που κυβερνούν αυτή τη στιγμή. Ειδική μνεία στους "δεξιούς" ΑΝΕΛ που έγιναν "αριστερότεροι της αριστεράς" για να κρατήσουν τις καρέκλες της εξουσίας.

mikegr
24-07-16, 07:43
Στο μεταξυ αναλυτικα ο νεος ΕΝΦΙΑ. Ως και διπλος απο περσι αφου η κυβερνηση "δεν προλαβε" να εφαρμοσει την αποφαση του ΣΤΕ για μειωμενες αντικειμενικες αξιες 20%

https://news.in.gr/economy/article/?aid=1500092003

friendgr
24-07-16, 12:09
που να μην έσκιζε και τα μνημόνια....

A8hnaios
26-07-16, 12:43
Κοιτάς αριστερά, τζιχαντιστές.
Κοιτάς δεξιά, Τραμπ.
Κοιτάς μπροστά, μνημόνια.
Κοιτάς πίσω, ΕΝΦΙΑ.

Πάμε να φύγουμε ρε...

friendgr
26-07-16, 13:05
Κοίτα προς Νότο (Μελβούρνη) ;)

A8hnaios
28-07-16, 06:28
Εδώ Ουγκάντα!Μολις ψήφισαν τροπολογία για χωρις όριο οι δαπάνες συνοδών Π/Θ κ ΥΠ Αμυνας!Τυχαια στην Παρο πάνε για εγκαίνια κ (ΠΣΚ) 54 άτομα!

Να και η απόφαση του Γενικού Λογιστηριου: κατάργηση του ορίου δαπανών για να μένουν όλοι στο 5στερο με τον ΠΘ... :ranting2:

optostyle
28-07-16, 07:42
Η αλητεία σε ολο της το μεγαλείο!
Opto

turbodog
28-07-16, 12:41
https://news.in.gr/greece/article/?aid=1500092252

turbodog
28-07-16, 12:47
Αυτα ειναι κυριοι για οσους εχουν την παραμικρη αμφιβολια οτι αυτοι που μας κυβερνουν ειναι διαφορετικοι απο τα προηγουμενα λαμογια που μας κυβερνουσαν

Εν τω μεταξυ βλεπω εδω μεσα ακομα καποιους που υποστηριζουν οτι πρεπει εμεις να εχουμε φορολογικη συνειδηση.

Χαχα ωραιο αστειο να γελασουμε

Εννοειται οτι θα κλεβω οσο το δυνατον μπορω αυτο το μπ@υρδελο, και με οποιον τροπο μπορω και ας ερθει καποιος να μου μιλησει για φορολογικη ευσυνειδησια :ranting2::ranting2:

friendgr
28-07-16, 12:48
Με τα ψιλικοκό θα ασχολούνται τώρα με χίλιες δυό καθυστερήσεις, διαφωνίες κλπ ;;;

Οσονούπω έρχεται η ΣΙΓΟΥΡΗ η MEGA Αρπαχτή κοντά 2 δις από τον ΕΝΦΙΑ (one more time)

mikegr
29-07-16, 12:34
Με τα ψιλικοκό θα ασχολούνται τώρα με χίλιες δυό καθυστερήσεις, διαφωνίες κλπ ;;;

Οσονούπω έρχεται η ΣΙΓΟΥΡΗ η MEGA Αρπαχτή κοντά 2 δις από τον ΕΝΦΙΑ (one more time)

3,5...

friendgr
29-07-16, 12:44
συγνώμη... :thnx:

A8hnaios
31-07-16, 22:06
Έλληνας επιχειρηματίας με εργοστάσιο 710 ατόμων παραγωγής επίπλων στην Βουλγαρία, σε μια προσωπική συζήτηση δηλώνει γιατί έφυγε από την Ελλάδα και λέει:

«Αν αλλάξουν αυτά, εγώ αύριο κλείνω το εργοστάσιο μου στην Βουλγαρία και τα φέρνω όλα στην Ελλάδα:

1. Συνδικαλιστές με εκβίαζαν κάθε φορά και ζητούσαν μίζες για να μην μου κλείσουν την παραγωγή με απεργίες. Είναι μαφιόζοι !

2. Το Ελληνικό κράτος μου επιστρέφει το ΦΠΑ μετά από 3 με 4 χρόνια, ενώ στην Βουλγαρία τα παίρνω σε 40 μέρες πίσω τα λεφτά.

3. Προκαταβολή φόρου. Γιατί μου ζητά το κράτος φόρο για του χρόνου που ακόμα δεν έχω δουλέψει ;

4. Με τα ελληνικά δικαστήρια χρειάζεται να περάσουν 2 με 3 χρόνια για να απαιτήσεις τα χρωστούμενα από κάποιον αντίδικο, ενώ στην Βουλγαρία η υπόθεση λύνεται σε 10 με 15 μέρες.

5. Ενώ σε όλον τον κόσμο τα εισαγόμενα προϊόντα φορολογούνται βάσει τιμολογίου, στην Ελλάδα τα τελωνεία έχουν δικό τους τιμολόγιο, δεν πα να έχεις αγοράσει εσύ ένα προϊόν π.χ 10 ευρώ γιατί βρήκες ευκαιρία, αυτοί αυθαίρετα βάζουν μια δική τους τιμή που είναι διπλάσια και τριπλάσια και ζητούν φόρους ΟΧΙ για το ποσό του τιμολογίου, αλλά στο ποσό που οι ίδιοι βγάζουν αυθαίρετα.
Βρε τους δείχνεις καταθέσεις από την τράπεζα, τα συμβόλαια, μέχρι και την επίσημη καταχώρηση τιμής σε άλλη χώρα, αυτοί συνεχίζουν να λειτουργούν αυθαίρετα !

6. Το παραμύθι ότι η Βουλγαρία έχει φθηνό προσωπικό δεν ισχύει, γιατί και εκεί για να βρεις ικανούς εργαζόμενους πρέπει να πληρώσεις 500 και 600 και 1000 ευρώ τον μήνα, αν θέλεις ότι ναΆναι θα βρεις με 300 ευρώ, αλλά αυτοί δεν μπορούν να σου βγάλουν παραγωγή και να λειτουργήσουν το εργοστάσιο. Για αυτό, αν άλλαζαν αυτά, εγώ σε μια νύχτα έρχομαι πίσω στην Ελλάδα !

friendgr
01-08-16, 10:14
και ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους δεν θα έρθει ποτέ πίσω.

m_power_lunatic
01-08-16, 10:48
Φετος κουναω και εγω το μαντηλι,υπαρχει επιλογη μεταξυ Βουλγαριας/Κυπρου θα δουμε πού θα κατσει η μπιλια.......

A8hnaios
01-08-16, 14:02
Αντε Γιαννη να πάρεις κείνο το Evo E30.... thumb

LEONIDASKAL
01-08-16, 18:49
Εεεεεεεε και εγώ για εκεί λέω όχι θα κάτσω εδώ να με βασανιζουν

m_power_lunatic
02-08-16, 00:43
Στην Χ.Ε υπάρχουνε προς πώληση αυτή την στιγμή 12.700-13.000 αγγελίες κατοικιών από 1.000.000 ευρώ και πάνω.

Φαντάζομαι ότι υπάρχουνε και άλλα τέτοια σπίτια τα οποία δεν πουλιούνται.

Βασικά πόσα λεφτά υπάρχουνε στην Ελλάδα???

Κάτι σχετικο,στο Beverly Hills αν δει κάποιος τι σπίτι αγοράζεις με 4.5 εκ δολλαρια σε συγκριση με την Ελλαδα θα αρχίσει τα μπινελικια......

Σαφώς και δεν κοιτάω τίποτα από αυτά για εμένα απλά σε μία συζήτηση με φίλο του εξωτερικού το συζητηγαμε και μου έστελνε φωτο αγγελίες από την Αμερικη και εγώ του έστελνα από Ελλαδα.

Κάποια στιγμή μου λέει..."μ@λ@κ@ τι κάνετε εκεί πέρα?"........

BILL007
02-08-16, 07:49
Και νοθεία στο υγραέριο?!?!?! :shok: :shok: :shok: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/08/EthnosI-2.jpg

A8hnaios
02-08-16, 08:00
Αναμενόμενο bill...

Υπάρχει μεγάλο κίνητρο

A8hnaios
02-08-16, 08:22
Φετος κουναω και εγω το μαντηλι,υπαρχει επιλογη μεταξυ Βουλγαριας/Κυπρου θα δουμε πού θα κατσει η μπιλια.......

Εεεεεεεε και εγώ για εκεί λέω όχι θα κάτσω εδώ να με βασανιζουν

Εγω προτείνω Βουλγαρία παιδιά, εχεις κ αμεση,χερσαία προσβαση στην πατριδα(!). Ασε που εχει λεωφορειάκια σε παν κ σου εξηγουν τα πάντα!!!// :cheers: :cheers:

mikegr
02-08-16, 10:42
ετσι για να συνελθουν λιγο

https://news.in.gr/economy/article/?aid=1500093576

ghost-rider
02-08-16, 10:43
Σε καποιες περιοχες της Βουλγαριας εχουν αφορολογητο για νεοφερμενες εταιρειες.
Ετσι ακουσα δλδ.
Για δειτε το.

A8hnaios
02-08-16, 10:55
Πάνε καλά ρέεεε. :ranting2: :ranting2:

https://www.skai.gr/mobile/article?aid=321692

ghost-rider
02-08-16, 21:19
Ερωτηση.
Εστω οτι εχουμε μια κατασκευαστικη οε με 4 μελη ασφαλισμενα στο τσμεδε.
Τα κερδη φορολογουνται κατα το ημιση στην εταιρεια και το υπολοιπο 50% παει στα μελη σωστα?
Με το ταμειο τι γινεται?
Το 50% που χρεωνεται στην εταιρεια γλιτωνει της επιβαρυνσης 20% για τον ασφαλιστικο φορεα?

mikegr
02-08-16, 22:00
Σε καποιες περιοχες της Βουλγαριας εχουν αφορολογητο για νεοφερμενες εταιρειες.
Ετσι ακουσα δλδ.
Για δειτε το.

Γι αυτο ηταν ολο χαρα ο Βουλγαρος που συναντησε τον Τσιπρα.
"Φερε κι αλλες επιχειρησεις, φερε κι αλλες..."

tsaltinho
02-08-16, 22:14
Πάνε καλά ρέεεε. :ranting2: :ranting2:

https://www.skai.gr/mobile/article?aid=321692

Αυτη τη στιγμη ολα τα ιδιωτικα σχολεια εχουν ενταχθει παρανομα στο ενιαιο μισθολογιο των δημοσιων δασκαλων......που σημσινει οτι οι μισθοι ειναι 12 κσι οχι 14.
Στα περισσοτερα ιδιωτικα σχολεια προχωρουν σε 12μηνες συμβασεις. Υπαρχοιν δασκαλοι που δουλευουν 10ετιες σε αυτα τα σχολεια αλλα λογω των συμβασεων σεν εχουν κανενα εργατικο δικαιωμα.!
Απαρσδεκτος ο νομος περι μονιμοποιησης στον ιδιωτικο τομεα. Απλα για γελια.
Οχι ομως και ηα βγουν απο πσνω οι ιδιοκτητες ιδιωτικων σχολειων.
Γελανε και τα ΚΤΕΛ Κιφησου.

A8hnaios
02-08-16, 22:38
Και νοθεία στο υγραέριο?!?!?! :shok: :shok: :shok: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Οργιο απάτης με το υγραέριο στα αυτοκίνητα -Θύματα τουλάχιστον 200.000 ιδιοκτήτες ΙΧ

https://beteranizhta.blogspot.gr/2016/08/200000.html?spref=fb

ghost-rider
02-08-16, 22:52
Γι αυτο ηταν ολο χαρα ο Βουλγαρος που συναντησε τον Τσιπρα.
"Φερε κι αλλες επιχειρησεις, φερε κι αλλες..."

Αφου εχουν 3-4% επιπλεον αναπτυξη λογω τσιπρα αυτοι... ειναι να μην ειναι χαρουμενος?
Εφερε αναπτυξη παντως ο τυπος.
Απλα οχι εδω. Στη Βουλγαρια..

mikegr
03-08-16, 07:04
σφαλιαρα νο 2 για τους δημοσιοσυνταξιουχους. Ερχεται ο περιβοητος κοφτης

https://news.in.gr/economy/article/?aid=1500093756

friendgr
03-08-16, 08:51
Ακόμα κάνουν επιστροφές φόρων; Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει επιστροφή. Στην καλύτερη περίπτωση είναι 0 η εκκαθάριση της δήλωσης.
Σίγουρα θα περάσουν τροπολογίες για του χρόνου για να μειωθούν οι επιστροφές.

A8hnaios
13-08-16, 08:35
Η είδηση δεν είναι πως το δικαστήριο της Χάγης, στην απόφαση για την καταδίκη του Ράντοβαν Κάρατζιτς τον Μάρτιο, αθώωνε τον Σλομπόνταν Μιλόσεβιτς, αλλά ότι το θέμα είχε παραληφθεί απ' όλα τα θεωρούμενα «σοβαρά» ΜΜΕ.

Συνωμοτικά είχαν θάψει τα ευρήματα της υπόθεσης στην 1.303 σελίδα με μία παράγραφο που παρεμβάλλεται στις 2.590 σελίδες της απόφασης για την καταδίκη του Κάρατζιτς, γνωρίζοντας πως οι ελάχιστοι ενδιαφερόμενοι θα βρεθούν να καθίσουν και να τις διαβάσουν όλες..

https://www.zougla.gr/kosmos/article/a8os-o-milosevits#.V61IJivi3-Y.facebook

A8hnaios
22-08-16, 11:26
Άνοιξε η πόρτα του Κορυδαλλού για έναν από τους πιο γνωστούς κρατούμενους των φυλακών τον Βασίλη Στεφανάκο, μετά από οκτώ χρόνια κράτησης. Ο Βασίλης Στεφανάκος αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα κάνοντας χρήση του “νόμου Παρασκευόπουλου” για την αποσυμφόρηση των φυλακών (4322) ο οποίος προβλέπει υπό προϋποθέσεις αποφυλάκιση κρατουμένων. Στον Βασίλη Σταεφανάκο έχει αποδοθεί, μεταξύ άλλων, αρχηγικός ρόλος στις δραστηριότητες ελληνικής μαφίας αλλά και «σχέσεις συνεργασίας» με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών και τριών μηνών για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που διέπραξε τον Αύγουστο του 2006 ο Αλκέτ Ριζάι αλλά και για την απόδραση Ριζάι και Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό. Επιπλέον, του είχε επιβληθεί , τον Δεκέμβριο του 2006, κάθειρξη 14,5 ετών για εμπλοκή σε υποθέσεις προστασίας και λαθρεμπόριο. Πρόσφατα , ο Βασίλης Στεαφανάκος είχε γίνει πρωτοσέλιδο καθώς του απέδιδαν επίθεση σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα στη φυλακή, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά δηλώνοντας ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας που δημοσίευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες

Πηγη ΑΠΕ.. Μ.Ιγνατίου

m_power_lunatic
23-08-16, 04:27
Με τον ίδιο νόμο αποφυλακίστηκε και ο γεωργιανός αν δεν κάνω λάθος που δολοφόνησε τον 26χρονο χρυσοχόο για όσους θυμούνται.

Μπράβο νταουλιερη Τσιπρα (δεν βρίζω από σεβασμό στην διαχειριστική ομάδα).

Καμαρωστε την αξιοποίηση της ψήφου σας οι συριζαιοι......

A8hnaios
24-08-16, 10:33
Ο Λουκάς είναι πλέον ογδόντα χρονών. Μία ζωή εμπειρίες και κόπο δημιουργίας στον ιδιωτικό τομέα που τον έταξε η παντοκινήτρα τύχη. Πιστός στη θεωρία του περι παραγωγικότητας του πολίτη και κριτής των πάντων πολιτικών όλων των παρατάξεων. Πάντοτε προσπαθούσε να κάνει προβλέψεις με ένα αισιόδοξο μάτι και μια ανοιχτόκαρδη άποψη. ΓιΆ αυτό με ρώτησε προχθές πώς βλέπω την κατάσταση να εξελίσσεται. Τι να σου πώ Λουκά μου, πιθανόν στο απώτερο μέλλον να πάμε και καλά, πάντως προς το παρόν πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί σε κανένα μέρος που κυβέρνησε η αριστερά δεν χόρτασε ο λαός το σταρένιο ψωμί, πολύ για μπομπότα έχω ακούσει. Εγώ μου είπε ο Λουκάς είμαι αισιόδοξος κάτι φαίνεται να βγαίνει από τις προσπάθειες του Τσίπρα. Συμφώνησα, τι άλλο μπορούσα να κάνω;
Εκεί που είχαμε ηρεμήσει συμφωνώντας για τις προθέσεις και τη μεγαλοφυϊα του αριστερού πρωθυπουργού μας έλαμψε πάνω από τα κεφάλια μας η φωτεινή ρομφαία της σύγχρονης πολιτικής αντίληψης των Ελλήνων. Εμείς, μου είπε ο Λουκάς, τακτοποιήσαμε πάνω από δεκαπέντε παιδιά από το χωριό μας και σήμερα δεν μας λένε ούτε καλημέρα. Οταν λες Λουκά ότι τακτοποιήσατε τι ακριβώς εννοείς; Να, μου λέει Ο Λουκάς, τα βολέψαμε όλα σε θέσεις του Δημοσίου.
Ο γιατρός που με εξέτασε μετά με βεβαίωσε πως το εγκεφαλικό ευτυχώς, αν και βαρύ πέρασε ξόφαλτσα, φτηνά τη γλίτωσα.
Δηλαδή Λουκά μου βολέψατε τα παιδιά του χωριού σας και τους εξασφαλίσατε μισθό από το δικό μας δύσκολο μεροκάματο; Δεν κατάλαβα καλά, τα σπρώξατε μέσα στο τεμπελχανείο του Δημοσίου με εγγύηση την δική μας δουλειά; Πολύ δημοκράτες είστε βρε Λουκά με τα δικά μας λεπτά, μα πάρα πολύ δημοκράτες. Δεν σκεφθήκατε βέβαια να τους βάλετε την ιδέα να δημιουργήσουν ένα εργοστάσιο κατασκευής ρουλεμάν τύπου SKF ή μία εμπορική εταιρεία εκμετάλλευσης των Ελληνικών ροδακίνων με στόχο την κάλυψη της Σκανδιναβικής αγοράς, έτσι δεν είναι; Και βέβαια έτσι είναι, εκεί θέλει κόπο, χρόνο, αγωνία, μυαλό, φαντασία και όρεξη. Στην Πολεοδομία και την Νομαρχία που στοιβάξατε τα βλαστάρια της πατρίδας μας χρειάζεται μόνον όρεξη για τσίπουρα και καλό μεζέ. Καλή ζωή και κακή διαθήκη. Αυτές είναι οι ιδεολογικές μας διαφορές αγαπητέ, φίλτατε και συμπαθέστατε Λουκά, αυτές είναι και είναι τεράστιες. Αυτές είναι οι ιδέες που χρειάζονται οι Σουηδοί βιομήχανοι για να πουλούν ανενόχλητοι φορτηγά SCANIA στη Λουάντα της Αγκόλα και το Λορέντσο Μαρκές της Μοζαμβίκης. Αυτές οι Ελληνικές ιδέες τους αρέσουν πολύ και τους διασκεδάζουν επίσης, σκάνε στα γέλια όταν τις ακούνε. Και να φανταστεί κανείς ότι η λέξη emporium είναι Ελληνικής προέλευσης και ετυμολογίας. Μακριά από τον καπιταλισμό ο Ελληνισμός έχει καταρρεύσει, και αυτό συμπληρώνεται και με την ιδέα πως ο Έλληνας είναι ένας κυριολεκτικά δούλος. Τώρα, δούλος του μεγάλου κεφαλαίου, δούλος του καλού Θεού ή κάποιου άλλου δεν ξέρω, πάντως δούλος ακούγεται κάθε Κυριακή πρωί. Κι εκείνος παραμένει σκυφτός, φοβισμένος και υποτελής, απέχοντας χιλιάδες χρόνια και χιλιόμετρα από τον Αριστοτέλη, τον Επίκουρο και τον Σοφοκλή. Ναι, δούλος, η λέξη τα λέει όλα ξεδιάντροπα και κατάμουτρα. Αντε, καλούς διορισμούς να έχουμε και καλή ψυχή.

Ενα ωραίο χρονογράφημα απο μια τοπική εφημερίδα...

Πηγη:Χανιώτικα,νέα...

stef
24-08-16, 11:21
Με τον ίδιο νόμο αποφυλακίστηκε και ο γεωργιανός αν δεν κάνω λάθος που δολοφόνησε τον 26χρονο χρυσοχόο για όσους θυμούνται.

Μπράβο νταουλιερη Τσιπρα (δεν βρίζω από σεβασμό στην διαχειριστική ομάδα).

Καμαρωστε την αξιοποίηση της ψήφου σας οι συριζαιοι......

Οι χαρακτηρισμοί είναι λίγοι μπροστά στο IQ των ψηφοφόρων, οι οποίοι είναι γραφικοί και τσαντίζονται κιολας αντι να παραδεχτούν την αυτοκτονία που έκαναν στο ελληνικό έθνος...
Δεν είδα/άκουσα ποτέ κανέναν απο δαύτους να λέει κάναμε λάθος & μας εξαπάτησε ο Αλέξης, παρά μόνο επίθεση...
Η πλάκα είναι ότι θα ξαναψηφίσουν για να μας ξαναψοφήσουν...
Η ιδεολογία είναι μία φίλε: "ας ψοφήσει η αγελάδα του γείτονα"....

friendgr
24-08-16, 14:19
Οπως το λες. Και μάλιστα την έχουν προχωρήσει και την ιδεολογία πλέον:
"να ψοφήσει και ο γείτονας που τολμά να έχει αγελάδα..... "

alexm
24-08-16, 17:36
μας έκανες την καρδιά περιβόλι...

«Εκπλήσσομαι πώς “έπιασε στα πράσα” τους συναδέλφους (σεισμολόγους) Ιταλούς. Διότι η σεισμολογική κοινότητα στην Ιταλία είναι πολύ προχωρημένη, αντίστοιχη με τη δικιά μας. Ήταν “τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια” η συγκεκριμένη περιοχή» είπε ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, αναλύοντας το σεισμικό ιστορικό της ευρύτερης περιοχής της γειτονικής χώρας.

Και συμπλήρωσε ότι: «Ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα είχαμε σεισμό στη συγκεκριμένη περιοχή».

Ο καθηγητής σεισμολογίας, απαντώντας στο ερώτημα «κατά πόσο είναι πιθανό ο ισχυρός σεισμός της Ιταλίας, να επηρεάσει, να ενεργοποιήσει ρήγματα στον ελλαδικό χώρο» απάντησε:

«Αυτό είναι αδύνατο, δεν υπάρχει πιθανότητα τέτοια, καμία, μηδενική πιθανότητα, διότι το μέγεθος είναι τέτοιο που δεν μπορεί να περάσει σε ελληνικά ρήγματα. Αλλά, όμως, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν θα επηρεάσει, στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε ήσυχοι. Στην Ελλάδα έχουμε καιρό να υποστούμε έναν σημαντικό σεισμό, υπάρχουν ρήγματα τα οποία φορτώνουν. Τα γνωρίζουμε. Είναι ήδη στα όριά τους. Και κάποια στιγμή θα έχουμε σεισμική, έντονη, δράση σε ένα ή περισσότερα από αυτά. Το Γεωδυναμικό τα παρακολουθεί».

Και συμπλήρωσε: «Οι επιστήμονες το ξέρουν και οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι ζουν σε μια σεισμογενή χώρα και να μάθουν, όπως έλεγε ο καθηγητής Δρακόπουλος “όχι να ζούμε με τον σεισμό αλλά να τον εντοπίζουμε τον σεισμό” και εκεί πέρα έχει κάποια συμβολή η πολιτεία. ΓιΆ αυτό το λόγο, το λέω αυτό συνέχεια, κρούω τον κώδωνα ότι πρέπει να είμαστε σε συνεχή ετοιμότητα».

Ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού διευκρίνισε ότι: «Δεν μιλάω για βραχείας διάρκειας πρόβλεψη. Μιλάω ότι στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, το σεισμοτεκτονικό καθεστώς φορτώνει, συνέχεια, επειδή είναι σε ένα καθεστώς συμπίεσης μεταξύ Αφρικής, Ευρασίας και ανατολικά από την Τουρκία, άρα κάποια ρήγματα αναγκαστικά έχουν τρομακτικές τάσεις. Κάποια στιγμή αυτά τα ρήγματα θα πρέπει να διαρρηχθούν. Μιλάω γενικά, λοιπόν».

Και πρόσθεσε: «Δεν μιλάω για εβδομάδα ή μήνα. Μπορεί να μιλάμε για ένα χρόνο, για δύο χρόνια. Αλλά αν θα έχω ένα γεγονός σε ένα ή δύο χρόνια, μεγάλο, δεν πρέπει από τώρα να είμαι έτοιμος;».

πηγη: https://www.enikos.gr/society/405580,O-Tselenths-ston-Real-Fm-978-Yparxoyn-rhgmata-sthn-Ellada-poy-fortwnoyn.html

stef
24-08-16, 18:07
Γιατί δεν μας λέει ο "μάγκας" Τσελέντης ποιες περιοχές της Ελλάδας κάνουν "νιάου νιάου" όπως λέει και ο ίδιος....;
Μετά τον σεισμό όλοι το περίμεναν, πριν το σεισμό δεν το λέγανε μην τρομοκρατήσουν τον κόσμο...

vagmag
24-08-16, 20:01
Εχω φιλο σεισμολογο ....

Ατακα σεισμολογων : στην ταδε περιοχη υπαρχει 40% πιθανοτητα να γινει σεισμος στα επομενα δυο χρονια .

Οποτε αν γινει σεισμος .... το προεβλεψαν
Αν παλι δε γινει...... παλι μεσα επεσαν :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Τοσο ακριβεις ειναι οι προβλεψεις

Thomelef
25-08-16, 10:25
https://www.ametro.gr/page/default.asp?la=1&id=3855

η αλήθεια είναι πως έχει ξεκινήσει και για τα ελληνικά δεδομένα που ξέραμε μέχρι σήμερα, προχωράει με γοργούς ρυθμούς. ειδικότερα πίσω απο τα καρφουρ όπου θα είναι ο κεντρικός σταθμός, οι εργασίες τρέχουν σαν τρελές. επίσης και στο αλλατίνη πυλαίας βλέπω μεγαλη κινητικότητα.

friendgr
25-08-16, 12:01
τύφλα να χει η Πυθία μπροστά στους σεισμολόγους...ο ορισμός της αερολογίας. :th_Laie_67-1::hystericalbs1:

Πέρα όμως από την πλάκα, ακόμα κι αν όντως προβλέπουν τους σεισμούς με 100% ακρίβεια, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο πιθανότητα να βγουν να το πουν δημοσίως για ευνόητους λόγους.

Ptboul
26-08-16, 12:10
Άνεση (https://sports.in.gr/othersports/article/?aid=1500097427)ο Πούτιν και εμείς εδώ..

m_power_lunatic
26-08-16, 16:19
Εμείς εδώ καφε-κουλουρακι και συμπάθειο...........κωλοχωρα.

A8hnaios
26-08-16, 16:37
https://www.ametro.gr/page/default.asp?la=1&id=3855

η αλήθεια είναι πως έχει ξεκινήσει και για τα ελληνικά δεδομένα που ξέραμε μέχρι σήμερα, προχωράει με γοργούς ρυθμούς. ειδικότερα πίσω απο τα καρφουρ όπου θα είναι ο κεντρικός σταθμός, οι εργασίες τρέχουν σαν τρελές. επίσης και στο αλλατίνη πυλαίας βλέπω μεγαλη κινητικότητα.

Θωμά.......

Μετρό Θεσσαλονίκης μετά το 2050. Μέχρι τότε ΟΑΣΘ... :facepalm:

mikegr
28-08-16, 08:06

A8hnaios
28-08-16, 09:26
Kαλα οτι και να γίνει δε σωνεται με τίποτα..!!!

https://www.iefimerida.gr/news/285171/laothalassa-gia-ton-artemi-sorra-yposhetai-na-plirosei-tin-eforia-olon-ton-ellinon

friendgr
30-08-16, 09:55
Εν τω μεταξύ ώσπου να πατηθεί το reset, ο μνημονιοσχίστης ξεκίνησε να στέλνει τα ραβασάκια για την ανάπτυξη (one more time) .
Για ρίξτε μια ματιά στον ενφια. :ranting2:

mikegr
30-08-16, 12:10
νεος φορων λογω επενδυσεων...

https://news.in.gr/economy/article/?aid=1500097993

A8hnaios
30-08-16, 12:16
Το επικό βίντεο στο οποίο ο υπαρχηγός του Σώρρα εξηγεί για τα λεφτά: πούλησε την τεχνολογία του Απόλλωνα στις ΗΠΑ..

:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

https://youtu.be/tNTu8v3tHL8

pilot
30-08-16, 12:22
:shok::shok::shok::shok:

τι πινει ρε αυτος?? χαχαχαχα...Υπηρχαν αρκετοι Ελληνες επιστημονες που συμετειχαν σε ολα τα προγραμματα επανδρωμενων πτησεων της NASA, αλλα ειναι γνωστο σε ολο τον κοσμο πως ο ''εγκεφαλος'' πισω απο τα προγραμματα Mercuri-Gemini και Apollo που κατεληξαν στις προσελληνωσεις, ηταν ο Γερμανος πυραυλικος επιστημονας Dr. Wernher von Braun και η ομαδα του(επισης Γερμανοι) τους οποιους πηραν οι Αμερικανοι μετα τον Β'ΠΠ με το γνωστο σχεδιο Operation Paperclip!

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip

vagmag
30-08-16, 13:54
:shok::shok::shok::shok:

τι πινει ρε αυτος?? χαχαχαχα...Υπηρχαν αρκετοι Ελληνες επιστημονες που συμετειχαν σε ολα τα προγραμματα επανδρωμενων πτησεων της NASA, αλλα ειναι γνωστο σε ολο τον κοσμο πως ο ''εγκεφαλος'' πισω απο τα προγραμματα Mercuri-Gemini και Apollo που κατεληξαν στις προσελληνωσεις, ηταν ο Γερμανος πυραυλικος επιστημονας Dr. Wernher von Braun και η ομαδα του(επισης Γερμανοι) τους οποιους πηραν οι Αμερικανοι μετα τον Β'ΠΠ με το γνωστο σχεδιο Operation Paperclip!

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip

Α ρε Γιώργο .... Απαντάς κ σοβαρά

Εγώ απορώ , πως δεν είμαστε εμείς πρωτοπόροι , καινοτόμοι , στους πυραύλους .... Με τόσα βλήματα που διαθέτει η χώρα χαχαχαχα

A8hnaios
30-08-16, 14:38
«Αεροδρομιόσημο» 13 ευρώ σε κάθε εισιτήριο υπέρ Fraport - ΟΧΙ αυτό είναι καλό, γιατί το θεσπίζει κυβέρνηση της... Αριστεράς - ΌΧΙ, δεν είναι γερμανοτσολιάδες, οι άλλοι ήταν...
Κοινή Υπουργική Απόφαση Σπίρτζη και Τσακαλώτου

https://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/08/13-fraport.html?spref=fb&m=1

:ranting2:

Bitz
31-08-16, 15:36
37758

A8hnaios
01-09-16, 12:14
. Π. Ψυχάρης: «Με αέρα πήραμε τα δάνεια»

. Παναγιώτης Ψυχάρης Το MEGA δεν το κλείνει κανένας, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ

https://www.efsyn.gr/arthro/mega-den-kleinei-kanenas

https://youtu.be/dYzhR2cIv8o

pilot
01-09-16, 14:38
Α ρε Γιώργο .... Απαντάς κ σοβαρά

Εγώ απορώ , πως δεν είμαστε εμείς πρωτοπόροι , καινοτόμοι , στους πυραύλους .... Με τόσα βλήματα που διαθέτει η χώρα χαχαχαχα

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

ειλικρινά τώρα πρόσεξα αυτό που λέει για τα καύσιμα! Οτι 17 μήνες ''πετούσε'' και που βρήκε τόσα καύσιμα!! χαχαχαχαχαχαχαχα...βρε ΓΙΔΙ, καύσιμα θες για να μπεις σε τροχιά και λίγα μόνο ακόμα για να βγεις!! Όσο είσαι σε τροχιά δεν χρειάζεσαι μηχανές!! χαχαχαχαχαχαχαχαχ....Και το φεγγάρι ρε πστ μου τόσα εκατομμύρια χρόνια με τι καύσιμα μένει σε τροχιά??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

A8hnaios
03-09-16, 19:14
Πάει τρελλαθήκαμε εντελώς..

Αρτεμης Σωρρας

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ !
ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ !
ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ !
ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ !
ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !
ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ !!!!

. Δηλώνω ότι έχω πολεμιστές σε όλο τον πλανήτη και δηλώνω ότι έχω οργανωμένες δυνάμεις και δυνατότητες, θα το φτάσω μέχρι το τέλος και δεν φαντάζεστε τι έχει να γίνει! Εσείς δεν ξέρετε! Οι άλλοι ξέρουν! . :facepalm: :facepalm:

https://alfeiospotamos.gr/?p=24811

A8hnaios
04-09-16, 16:28
Έλεοος τόση προπαγάνδα πλέον;; :ranting2:

Των Σανέλ ειναΙ το καλύτερο...

mikegr
06-09-16, 09:54
Και τώρα με τα νέα κανάλια να δεις τι έχει να γίνει...

Skyline_IS
07-09-16, 09:44
Έλεοος τόση προπαγάνδα πλέον;; :ranting2:

Των Σανέλ ειναΙ το καλύτερο...

Η παράνοια σε αυτή τη χώρα ζει και βασιλεύει..

friendgr
07-09-16, 14:16
Και ΘΑ ζει και ΘΑ βασιλεύει.

https://www.protothema.gr/life-style/article/608477/mihalis-hatzigiannis-athoos-kai-me-apozimiosi-gia-ti-forodiafugi/

friendgr
07-09-16, 14:27
Αν είναι να πληρώνουμε πάλι τα σπασμένα εμείς, να τους πει κάποιος να σταματήσουν τους ελέγχους ! :facepalm::th_Laie_67-1:

A8hnaios
08-09-16, 09:36
Πληροφορίες αναφέρουν μποτιλιάρισμα αρκετών χιλιομέτρων στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης καθώς το απόγευμα ξεκίνησαν τα κυβερνητικά αυτοκίνητα με το υλικό για την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

tsoukas77
08-09-16, 09:47
Καθε κοινωνια εχει την κυβερνηση που της αξιζει.Οποτε βρεθηκαν 2-3 σοβαρα ατομα να πουνε μερικες αληθειες,εξαφανιστηκαν κακην κακως δυστυχως.

A8hnaios
09-09-16, 00:26
1) Χαμός στη Καλαμάτα...

2) Αμέσως ο Αντώνης,εχει ψωμί η δουλειά..

vded
09-09-16, 19:39
Καλά έκανε ο Αντώνης, είναι συντοπίτης και ήρθε να υποστηρίξει τους συντοπίτες του.
Αλλά τι λέω χαλούσε ο Αντωνάκης γιατί απλά θα μείωνε τον ΕΝΦΙΑ.
Τσααααακ!!!!

tsoukas77
09-09-16, 19:57
Βεβαια!Προτιμησαμε να σκισουμε τα μνημονια με εναν νομο απο το να γινουμε σιγα σιγα κανονικη χωρα και να βγουμε φυσιολογικα.

A8hnaios
11-09-16, 13:30
Αφιέρωμα του Eonomist στην "Τέχνη του Ψεύδους". Κυκλοφόρησε ανήμερα της πρωθυπουργικής ομιλίας στη ΔΕΘ.
Οποία ομοιότης με προσωπα και πράγματα,ειναΙ εντελώς συμπτωματική (sic!). :whistle:

stef
14-09-16, 13:13
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/09/7a2dd516d28b4984a5bc62ac1a5157e6-1.jpg

Αυτή είναι η κυβέρνηση που με διαφάνεια κάνει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες & ο Πολάκης την έχει κάνει "λάστιχο"....
Εσείς πού ήσασταν όταν έπεσε το Χ στην ΕΡΤ;
#ερτ_τσόντες #syriza_xeftyles

LEONIDASKAL
18-09-16, 15:59
Δηλαδή για να καταλάβω και παρακαλώ διορθώστε με παρακαλώ
Αυτή η κυβέρνηση των υπέρτατων μαχητων της εργατιας, της δικαιοσύνης και του αντιμνημονιασμου έκλεισε πολύ δημοκρατικά τα ιδιωτικά κανάλια και ξαναανοιξε την ΕΡΤ.
Δηλαδή έστειλε στον δρόμο 5000 εργαζομενους 8 ιδιωτικών επιχειρήσεων με ένα νόμο από της οποίες επιχειρήσεις λαμβανε ΦΠΑ και φόρους και κρατά την κρατικοδιαιτη ΕΡΤ που φασιστικα μας υποχρεωνει να πληρώνουμε συνδρομή.
Πρώτη φορά αριστερά μπράβο μας, καλά να πάθουμε

LEONIDASKAL
18-09-16, 17:49
Η συνδρομή που αναφέρω παραπάνω ειναι το κουστούμι που πληρώνει ο Έλληνας στο μπιλιετακι της ΔΕΗ που αν δεν γουστάρεις ΕΡΤ (που δεν βλέπεται) δεν μπορείς πάρα να το πληρώσεις.

pilot
20-09-16, 08:58
Δυστηχως σημερα το πρωι συνετριβη ενα Apache που συμετειχε στην ασκηση ''Σαρισα", στον κολπο του Ορφανου! Οι χειριστες ειναι σωοι!

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/47057/ptosi-elikopteroy-apatsi-sti-voreio-ellada

HLIAS - E36
20-09-16, 15:27
Πολύ σωστά! Σήμερα στις 9:00 το πρωί, 15 περίπου μέτρα από τη στεριά συνετρίβει εντός θαλάσσιου χώρου ένα Apache (AH-64DHA)... Κυβερνήτης και συγκυβερνητης ευτυχώς είναι σώοι με τη βοήθεια στελεχών των ειδικών δυνάμεων που βρισκόταν στην παραλία για την άσκηση...

Τα αίτια παραμένουν άγνωστα, σήμερα αν δεν αλλάξει κάτι θα μεταφερθεί το ελικόπτερο και θα ξεκινήσουν οι έρευνες...

Αυτό που έχω να πω εγώ μέσα από το χώρο των ελικοπτέρων (κι ας είμαι στα Apache πρώτης γενιάς) είναι ότι κανάλια και site δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα... Έχω διαβάσει σήμερα τις μεγαλύτερες μ@λ@κιες της ζωής μου και αυτό το λέω επειδή γνωρίζω το γεγονός πολύ καλύτερα λόγω δουλειάς...

Ευτυχώς που δεν έπαθαν κάτι σοβαρό οι χειριστές!

A8hnaios
20-09-16, 15:45
Λευτεριά στον Χίο.....

https://www.makeleio.gr/free_xios-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%C E%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7/

pilot
20-09-16, 19:10
και βίντεο απο την συντριβή!

https://www.youtube.com/watch?v=DSv-rvGrkgU

Δεν υπάρχει κανένα ειδησεογραφικο σαιτ που να έχει γνώστες οι ειδικούς εννοείται! Μόνο εξειδικευμένα τύπου avherald κλπ...για τα αίτια πρέπει να περιμένουμε το επίσημο πόρισμα βεβαίως.

sheriff
20-09-16, 21:09
Χωρις να ειμαι γνωστης απο το βιντεο νομιζω πρεπει να αποκλειστει η πιθανοτητα της μηχανικης βλαβης...