PDA

Επιστροφή στο Forum : bmw 116d

atha
09-09-15, 11:34
geia xara

loipon paidia oi goneis mou endiaferontai gia to 116d lci. apo ena psaximo pou exo kanei katalava oti apo ton martio kai meta exoun balei ton 3 kilindo .i antiprosopia tis kavalas mas dinei stin idia timi me ton palio ton tetrakylidro

epeidi opos katalavainete den xero kai polla akoma apo auta ta modella tha ithela para poly na me boithisete me tis gnoseis sas se auta ta modella oson afora tin axiopistia kai ti na prosexo .

sas euxaristo para poly :original:

GVIT
09-09-15, 15:11
geia xara

loipon paidia oi goneis mou endiaferontai gia to 116d lci. apo ena psaximo pou exo kanei katalava oti apo ton martio kai meta exoun balei ton 3 kilindo .i antiprosopia tis kavalas mas dinei stin idia timi me ton palio ton tetrakylidro

epeidi opos katalavainete den xero kai polla akoma apo auta ta modella tha ithela para poly na me boithisete me tis gnoseis sas se auta ta modella oson afora tin axiopistia kai ti na prosexo .

sas euxaristo para poly :original:

Το παλιό έχει κινητήρα PSA- citroen 1.600 κυβικά. έχω κάνει πάνω από 100.000χλμ με τέτοια αυτοκίνητα ως εταιρικά. πολύ αξιόπιστα και οικονομικά με μέση κατανάλωση 6 λίτρα/100χλμ.
το νέο είναι τρικύλινδρο της ΒΜW λογικά πιο οικονομικό και βγαίνει και σε αυτόματο κάτι που δεν είχε το προηγούμενο με κινητήρα 1.6 diesel.
αν το θέλεις αυτόματο μονοδρομος το καινούργιο. αν το θέλεις χειροκίνητο εξαρτάται η διαφορά τιμής. Παίζουν προωθητικά πακέτα και στα καινούργια πολύ καλά. οπότε θέλει προσοχή μην σου δώσουν το παλιο όσο έχει το καινούργιο.....

atha
12-09-15, 13:47
simera pigame kai ekana test drive to 116d , auto me ton trikylidro , i alitheia einai ego to odigisa molis gia 5 km mia kai to pio simantiko itan i gnomi ton gonion mou afou gi aytous einai to amaxi .
sxetika aneto, mesa me to i drive tou na einai pleon eti fotos mprosta apo to diko mou pou sernetai.o thorybos tou kinira me xenise ligo mia kai akougetai san na retarei diesel touota carina apo to 90s, tora apo gazia asta na pane alla eipame den proorizetai gia mena kai san na mou fanike ligo pio grigoro apo to 316 e46 pou exoun . stigmiaia katanalosi egrafe kati 4,1 kati 4,0 pou ego den mporo oute kan na ta oneireuto sto diko mou.
synolika kalo autokinito pou omos me tipota den mporei na dikaiologisei se mena ta 25000 xiliarika pou kostizei me tin ekptosi.
parageilame ena gri metalik me zantes alouminiou .