PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7

Harisp
21-04-17, 14:08
Δες το βίντεο εσύ κύριε μη πρόβατο...

Αυτή τη στιγμή δικάζονται τα επεισόδια του κυπέλλου που θέλουν να αφαιρέσουν 6 βαθμούς από τον ΟΣΦΠ για να το πάρει ο ΠΑΟΚ.

Μάρτυρας ο β΄παρατηρητής Περικλής Λασκαράκης, δικηγόρος του ΜΠΕΟΥ...
Λέει εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που γράφτηκαν στην έκθεση του α' παρατηρητή.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ!!! :shok:

Για να δείτε πως πάνε να στήσουν την τιμωρία

katsaraios
21-04-17, 15:16
Χαρη ο Αλεκος λεει εγω επεφτα εσυ γιατι το εδινες ..
Σου αρεσει ?
Ναι ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ να κερδιζετε ετσι ,αυτο λεω εγω προσωπικα και με πολλους φιλους Ολυμπιακους εχουμε συμφωνησει...
Διαλυσατε ομως τον ανταγωνισμο με ομαδες δορυφορους με δανεικους σε ολες τις λαμογιστικες ψευτοφανελλες τυπου Κομποτη και φυσιολογικα βγαινατε εξω ανετοι οτι εχετε υπερομαδα και τρωγατε φαπες..
Αυτο ειναι το ρεζουμε της υποθεσης.
Φυσικα σιγα μην ενοιαζε τον θειο ή το παιδοβουβαλο η πορεια ,τα φραγκα να παιρνουμε τα σιγουρα υπηρχαν απο τα πρωταθληματα και οτι τσιμπησουμε απο Ευρωπη καλοδεχουμενα...
Τωρα ακομα μην σας παρουνε πρωταθλημα και κατι εγινε ...ακομα σκουζετε οταν μολις πριν 3 αγωνιστικες σας ξεφτιλισε ο Παρασχος και το παραρτημα Πλατανιας για ξυλο στο ημιχρονο...
Αστο εξαλου δεν ειναι ολοι τρελοι και εσεις οι λογικοι τοσα χρονια ..

LEONIDASKAL
21-04-17, 15:18
Λεμε για τον ιδιο ΜΠΕΟ κολληταρι του Μαρινακη που εβγαλε το Βολο ευρωπη το 10 , 11 και μετα τον εξαφανησε
Αν λεμε για τον ιδιο τοτε ναι μεγασο σοκ

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Harisp
21-04-17, 15:39
Έλα Κατσαραίο αντικειμενικέ εδώ σε έχω...
Μανωλάς: ''βεβαίως έκανα θέατρο, για το καλό της ομάδος μου κάνω τα πάντα''

https://www.youtube.com/watch?v=aaEDiofArmA

Για τον Κατσαραίο αυτή η δήλωση Μανωλά είναι ειλικρίνεια και αγνή, ενώ η δήλωση Αλεξανδρή είναι κακή(τόσο σας πονάει;;; στο 1:05)

https://www.youtube.com/watch?v=CdB04mEnz1w

Να ο Μπάκας έχει μασκαρευτεί για τις απόκριες...;;;

https://www.youtube.com/watch?v=1HbDmM5CGEE

Ο ίδιος Μπέος είναι. Εμένα όπως δεν μου άρεσε ο Μπέος τότε, δεν μου αρέσει και τώρα.
Δεν λέω κάτι διαφορετικό...

Εσείς πάτε να μας πείσετε ότι ο Μπέος τώρα, ο Κοκκαλιάρης και η νέα ΕΠΟ είναι το 50-50.

katsaraios
21-04-17, 15:46
Τα εχω παραδεχτει ρε φιλε και αυτα και τα μπουκετα στον Μπακα που γραφεις που ουτε τα εζησες ,αλλα τι συνεχιζεις σαν δικηγορος...
Δεν τελειωνει ποτε ποσα θες να βαζουμε ?
Τουλαχιστον 5 χρονια βιντεο θα βλέπουμε. ...
Ολα αυτα για ενα κω@ο ματς που χασατε σας εχει στριψει εντελως...
Ειπαμε μαθατε ετσι μια γενια ....

Harisp
21-04-17, 15:55
Και επειδή δεν τα έζησα εγώ και έχουμε μια διαφορά ηλικίας τι σημαίνει;
Ότι έχεις δίκιο ή ξέρεις καλύτερα;
Ή είσαι πιο αντικειμενικός;

Κάθε φορά πλακώνεσαι στα αθλητικά και είσαι και κάποιας ηλικίας όπως λες, οπότε θα έπρεπε να είσαι και πιο ψύχραιμος-ανώτερος από εμένα τον ''μικρό'' όπως γράφεις.
Να σου θυμίσω που πριν λίγα χρόνια με είπες βλάκα χωρίς λόγο σε νορμάλ αθλητική συζήτηση όπως τώρα και μετά ζήταγες συγνώμη σε Pm; Το έχω το Pm άκομα, πρόσεχε τι θα πεις...

Δεν με ενοχλεί καθόλου που έχασα, ούτε αν χάσω τον τίτλο. Αν δεν έχω ομάδα να μην το πάρω ξανά μέχρι να φτιάξω.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 50-50 ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΣΑΣ...
Ενώ αν ήταν ανάποδα τα σφυρίγματα θα μιλάγατε για ΣΦΑΓΗ
Η κοροϊδία με ενοχλεί των ''αντικειμενικών'' και μόνο

katsaraios
21-04-17, 16:27
Ενταξει μεινε εσυ αντικειμενικος υποστηρικτης τι να κανουμε θα μαθεις το 50 50 και αν εισαι καλυτερος μαγκια σου ..
Με 80 20 εμαθες για αυτο τα περι βλακειας οπαδισμου ,μεγαλωσε ωριμασε λιγο ποδοσφαιρικα ...
Ουτε αυτο καταλαβαινεις?
Ρε δεν πατε καλα λες και αποκλείστηκε η ομαδα σου κανεις...χαλαρωσε
Αντε τα λεμε καλο απογευμα

Υ.ΓΟσον αφορα το π.μ ναι ζητησα συγνωμη γτ σε πειραξε τι πιο σωστο ?

katsaraios
21-04-17, 16:37
https://youtu.be/xr-UMnJBk-c

Κ
Χαρη γελα λιγο ρε ψηλεα πλακιτσα οπαδικη ειναι ετσι και αλλιως δεν αλλαζει κατι...χαχχαχαχα

tsaltinho
21-04-17, 22:59
Αυτο ειναι κλοπη.η αεκ τα τελευταια 20 χρονια δικαιουταντουλαχιστον 2 πρωταθληματα τα οποια πηρες εσυ χωρις να εχεις τιποτα σπουδαιο σαν ομαδα.ολα για τα 20 εκατομυριακια του C.L .
Αυτο ειναι κλοπη γιατι με αυτα τα χρηματα εβγαζες χρονια και εκανες μεταγραφες.διπλα τρωγαν και οι μανατζαραιοι με τους δηθεν παικταραδες( εξαιρεση ο Τουρε που ηταν παιχταρα οντως)

Κατηγορηματικα ΚΑΝΕΝΑ.
Το μονο που της εκλεψαν ηταν αυτο της Λαρισας

maris7
22-04-17, 13:35
Η διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ελληνικές ομάδες είναι οτι σπρώχνει χρήμα για να πάρει πρωτάθλημα ενώ ΟΛΟΙ οι άλλοι θέλουν να την βγάλουν μπεχο

LEONIDASKAL
23-04-17, 10:34
Η διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ελληνικές ομάδες είναι οτι σπρώχνει χρήμα για να πάρει πρωτάθλημα ενώ ΟΛΟΙ οι άλλοι θέλουν να την βγάλουν μπεχο
Εεεε αυτο ειναι το παραμυθι με τα χρηματα .αυτο ταιζουν τις ορδες των προβατων περι δηθεν χρηματων.
Οχι οτι δεν πεφτουν λεφτα αλλα δινουν και οι αλλοι οχι μονο ο ολυμπιακος

maris7
23-04-17, 11:53
Βάλε τα μπάτζετ κάτω να δεις μεταγραφές και συμβόλαια και μετά πες μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

LEONIDASKAL
23-04-17, 12:49
Τι να τα κανω τα μπατζετ , αυτο λεω, το τοπι δεν αγοραζεται ,αν ηταν ετσι, οι φραγκατοι θα περναν μια ζωη πρωταθλημα.
Στο χορτο ειναι το θεμα τι γινεται και μπορει να εχει ριξει ο ολυμπιακος πιο πολλα σε παιχτες αλλα παλι αυτο δεν λεει τιποτα

maris7
23-04-17, 13:58
Φίλε μου το χρήμα κινεί τα νήματα αν έχεις το χρήμα αγοράζεις από το πάνω ράφι παίκτες αλλιώς παραμένεις με τα ταλέντα που έχεις από τη β ομάδα και παλεβεις τώρα το θέμα των ταλέντων θέλει πολύ συζητηση.....

tsaltinho
23-04-17, 23:21
Τι να τα κανω τα μπατζετ , αυτο λεω, το τοπι δεν αγοραζεται ,αν ηταν ετσι, οι φραγκατοι θα περναν μια ζωη πρωταθλημα.
Στο χορτο ειναι το θεμα τι γινεται και μπορει να εχει ριξει ο ολυμπιακος πιο πολλα σε παιχτες αλλα παλι αυτο δεν λεει τιποτα

Προφανως ο Λεβαδειακος μπορει να κερδισει την Μπαρτσελονα!

katsaraios
24-04-17, 00:30
Εεεε αυτο ειναι το παραμυθι με τα χρηματα .αυτο ταιζουν τις ορδες των προβατων περι δηθεν χρηματων.
Οχι οτι δεν πεφτουν λεφτα αλλα δινουν και οι αλλοι οχι μονο ο ολυμπιακος

Σπρωχνει ναι παρα πολυ χρημα ,εφτασαν πριν λιγα χρονια να παιζουν δανεικοι του σε ομαδες καμια 20ρια στρατιωτακια .....

Bitz
24-04-17, 07:52
Σπρωχνει ναι παρα πολυ χρημα ,εφτασαν πριν λιγα χρονια να παιζουν δανεικοι του σε ομαδες καμια 20ρια στρατιωτακια .....

Ηρεμησε μην φας καμια τεσσαρα παλι.

LEONIDASKAL
24-04-17, 11:05
Προφανως ο Λεβαδειακος μπορει να κερδισει την Μπαρτσελονα!
Προφανως οποιαδηποτε ομαδα μπορει να κερδισει καποια αλλη.

LEONIDASKAL
24-04-17, 11:06
Αυτη ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου .αλλα μαλλον οχι του ελληνικου

Harisp
24-04-17, 11:52
Προφανως οποιαδηποτε ομαδα μπορει να κερδισει καποια αλλη.

Αυτό ακριβώς έγινε στο κύπελλο με την ΑΕΚ :th_Laie_67-1:

LEONIDASKAL
24-04-17, 15:50
Αυτό ακριβώς έγινε στο κύπελλο με την ΑΕΚ :th_Laie_67-1:

αν θες την γνωμη μου κατι τετοιο εγινε δεν θεωρω την αεκ καλητερη ομαδα του ολυμπιακου αλλα και η διαφορα τους δεν ειναι και μπαρτσα - λεβαδιακος!!!!!!!
το θεμα του ολυμπιακου δεν ειναι οτι πασχει απο υλικο .απο υλικο εχει καλο , αλλα τα τελευταια χρονια ( 20 ) λιγοι ηταν οι προπονητες που εκαναν δουλεια και παρουσιαζαν αποτελεσμα.
το πως παρθηκαν τα πρωταθληματα το ειπαμε παραπανω.οι αλλες ομαδες τα λαθη των προπονητων τα πληρωναν και βαθμολογικα και οικονομηκα. ο ολυμπιακος και τρεις προπονητες να αλλαζε παλι ορωταθλημα θα επερνε (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ).

Harisp
25-04-17, 12:34
(ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ).
Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν εύνοια από τη διαιτησία.
Δες τι γίνεται σε Ισπανία, δες τι γίνεται σε CL...

Σφυρίγματα που όταν γίνονται εδώ τα λέμε ''Εγκλήματα''

Y.Γ: Μια ερώτηση που μπορεί να είναι και χαζή...
Λένε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, να ανοίξουν οι κάμερες από τα αποδυτήρια...
Υπάρχουν κάμερες στα αποδυτήρια; Μπορεί δηλαδή να καταγράφει ο γηπεδούχος τι λέει ο προπονητής, τι οδηγίες δίνει κτλπ κτλπ;
Μου φαίνεται παράλογο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

tsaltinho
25-04-17, 13:38
Στην Ελλαδα σε διαφορες βοθροεκμπομπες βγαινουν και κανουν κριτικη γιατι ο εποπτης δεν ειδε αν το παπουτσι του επιθετικου ειναι πιο μπροστα και τον χαρακτηριζουν ακαταλληλο με περισσια ευκολη.
Η απαντηση σε αυτους που χαρακτηριζουν καθως και τους ομοιδεατες τους, ειναι τα 2 παιχνιδια Ρεαλ-Μπαγερν.

LEONIDASKAL
25-04-17, 14:15
Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν εύνοια από τη διαιτησία.
Δες τι γίνεται σε Ισπανία, δες τι γίνεται σε CL...

Σφυρίγματα που όταν γίνονται εδώ τα λέμε ''Εγκλήματα''

Y.Γ: Μια ερώτηση που μπορεί να είναι και χαζή...
Λένε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, να ανοίξουν οι κάμερες από τα αποδυτήρια...
Υπάρχουν κάμερες στα αποδυτήρια; Μπορεί δηλαδή να καταγράφει ο γηπεδούχος τι λέει ο προπονητής, τι οδηγίες δίνει κτλπ κτλπ;
Μου φαίνεται παράλογο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Δεν υπαρχουν καμερες εντος του χωρου αλλα σε ολους τους παρακειμενους.σε διαδρομους φυσουνες , χωρο διαιτητων καθως και στην υποδοχη των ομαδων
Αν π.χ μπει καποιος εκτος ομαδας στα αποδυτηρια αυτο το βλεπεις
Επειτα αλλο καμερα ασφαλειας που δειχνει εικονα και αλλο καμερα με μικροφωνο που καταγραφει συνομιλιες

LEONIDASKAL
25-04-17, 14:24
Το σχολιο "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "αφορα το ατοπο της αλλαγης του προπονητη σε σχεση με την πορεια της ομαδας και το τελικο αποτελεσμα.
Τι εννοω.Η αλλαγη του προπονητη δηλωνει οτι η ομαδα δεν παιζει καλα ,τα αποτελεσματα δεν ειναι τα αναμενομενα, απωλεια στοχων κτλπ.
Εεεεε λοιπον οχι στον ολυμπιακο που οσους προπονητες και να αλλαξει το πρωταθλημα ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ .τοτε τι τις κανεις τις αλλαγες
Δεν υπαρχει ομαδα σε σοβαρα πρωταθληματα που να αλλαζει μακροπροθεσμα προπονητες με το κιλο και να μην το πληρωνει στο γηπεδο,
Καμια ομαδα μικρη η μεγαλη δεν διεκδικει τιτλους χωρις βασεις μια απο τις οποιες ειναι και ο προπονητης της.

LEONIDASKAL
25-04-17, 14:26
Ολες οι αλλες ομαδες στο ellada τον λαθος προπονητη τον πληρωσαν με απωλειες βαθμων και τιτλων ,

tsaltinho
25-04-17, 14:41
Ολες οι αλλες ομαδες στο ellada τον λαθος προπονητη τον πληρωσαν με απωλειες βαθμων και τιτλων ,

Φιλε, το εχουμε καταλαβει...Για ολα φταιει ο Ολυμπιακος!

ΥΓ. Υπαρχει ομαδα που αλλαξε προπονητη εντος της σεζον και πηρε Champions league!!!
ΥΓ2. Υπαρχει ελληνικη ομαδα περαν του Ολυμπιακου που εδιωξε τον προπονητη που κατεκτησε νταμπλ....ως αποτυχημενο!

LEONIDASKAL
25-04-17, 14:48
Ποσες φορες εχει γινει αυτο και ποσες φορες εχει συμβει στον ολυμπιακο
Εεε ρε παιδια υπαρχει η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα αλλα οχι οι εξαιρεσεις που καταργουν την λογικη
Και ναι σε πολλα φταει ο ολυμπιακος οχι σε ολα αλλα σε παρα πολλα και ειδικα τα τελευταια 20 χρονια

tsaltinho
25-04-17, 15:02
Ποσες φορες εχει γινει αυτο και ποσες φορες εχει συμβει στον ολυμπιακο
Εεε ρε παιδια υπαρχει η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα αλλα οχι οι εξαιρεσεις που καταργουν την λογικη
Και ναι σε πολλα φταει ο ολυμπιακος οχι σε ολα αλλα σε παρα πολλα και ειδικα τα τελευταια 20 χρονια

Ο Ολυμπιακος το 2004 & το 2010, που εχασε τα πρωταθληματα αλλαξε 3 προπονητες τη χρονια.
Συγγνωμη αν σου χαλαω τη στατιστικη!

Ισως θα πρεπει να το δεις πιο καλα το θεμα και οχι οπως τα διαβαζεις στα πρασινα site.

Koyotte
25-04-17, 15:05
Σωστά διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ για τη βία. Εδώ, οι διαιτητές και οι παίκτες της ΑΕΚ, δεν δέχονται επίθεση, τα άλλα παιδάκια τους κυνηγάνε για να παίξουν μαζί τους. Ο καλός κύριος στο 0:10 του βίντεο, κερνάει και φωτιά.
https://youtu.be/UXYoUzTQ-eA

tsaltinho
25-04-17, 15:26
Σωστά διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ για τη βία. Εδώ, οι διαιτητές και οι παίκτες της ΑΕΚ, δεν δέχονται επίθεση, τα άλλα παιδάκια τους κυνηγάνε για να παίξουν μαζί τους. Ο καλός κύριος στο 0:10 του βίντεο, κερνάει και φωτιά.
https://youtu.be/UXYoUzTQ-eA

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Το σχολιο σου ολα τα λεφτα

LEONIDASKAL
25-04-17, 15:34
Ναι ναι ναι συμφωνω

Koyotte
25-04-17, 16:08
Διαβάστε τώρα και την τότε υπερασπιστική γραμμή των ίδιων ανθρώπων, που σήμερα άλλα λένε. Ενδεχομένως κι άλλη ομάδα στη θέση τους το ίδιο θα έκανε, γιατί η υποκρισία δυστυχώς περισσεύει...
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=64&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwii3dmH4r_TAhUFExoKHbmnAew4PBAWCDAwAw&url=http%3A%2F%2Fwww.enet.gr%2F%3Fi%3Dnews.el.arti cle%26id%3D264066&usg=AFQjCNE5Hb9NCOfo4-NSIH8DNHpa2BeoUw&sig2=JxWrDBhSuKj56VMZkp0nrg

LEONIDASKAL
26-04-17, 21:30
εεεπ κατι ελεγα εγω γιαα το στοιχηματακι και τα φραγκακια στο ματσακι σημερα.
για αλλη μια φορα θα πρεπει να ευχαριστησω το αγνο ελληνικο ποδοσφαιρο που με εστειλε ταμειο.
μερες στα ξενα το 2πλο ειχε πολυ καλη αποδοση με μια κααθοδικη πορεια ααπο χθες. δυο διπλα ,καλα λεφτα, για μενα που ειμαι αφροψαρο ,φαντασου τα κεφαλια τι πηραν .
αντε τωρα να καθομαστε να σκαμε για τα δηθεν , τα ετσι και τα αλλιως . φουλ προβατοποιηση και καλον υπνο μιλαμε

katsaraios
26-04-17, 22:17
Ατιμη κοινωνια...και εις αλλα με υγεια παιδες !!!

https://www.youtube.com/watch?v=dL9fMg4S4Bg

gant
27-04-17, 08:13
Πάνω από 15 φάουλ σε έναν αγώνα, κίτρινες, κόκκινη στον γαύρο? Αυτό δεν συνέβαινε σε όλο το πρωτάθλημα.
Τι λες τώρα ρημάξανε το ποδόσφαιρο. Αντε μπαρπα-Σάββα που είσαι να τα πεις?

Bitz
27-04-17, 20:14
Πείτε του Ουζουνιδη την επόμενη φορα να βάλει τα δεύτερα.....τρώνε λιγότερα

katsaraios
28-04-17, 00:31
Ηρεμησε μην φας καμια τεσσαρα παλι.41316

Κερναμε !

Harisp
28-04-17, 16:48
Aυτό είναι η κάθαρση λοιπόν...
1ο ματς στο Καραϊσκάκη είδαμε τι έγινε...
2ο ματς έσπρωχνε την Κούλα ο Σιδηρόπουλος όλη την ώρα. Έπρεπε να κάνει 4 φορές το ίδιο σκληρό φάουλ ο Βόζνιος για να πάρει κίτρινη.
Δεν έδωσε απευθείας κόκκινη που πάτησε τον Μάριν όταν ήταν στο έδαφος με σκοπιμότητα.
Α ρε Καρντόσο σε κενό τέρμα να μην το βάλεις εκεί που τρέμανε τα γόνατά τους να πέσουν κάτω με ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ όλοι. Και ας μην πήγαινα να παίξω καν στον τελικό. Δεν με νοιάζει η κούπα. Εγκεφαλικό να πάθαιναν οι εξυγειαντές και μου έφτανε.

Καλά χθες είδαμε τον άλλο δικέφαλο της εξυγείανσης...
Σφαγή στον Αλαφούζο, που σίγουρα δεν έπαιξε καλά, αλλά με ένα πέναλντι στο 1ο ημίχρονο και αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ θα ήταν άλλο ματς.

Εντάξει για τις δηλώσεις του Σαββίδη τι να πεις. Αν έλεγε τα ίδια ο Μαρινάκης θα είχανε πέσει να τον φάνε όλοι ότι δυναμιτίζει, προκαλεί κτλπ κτλπ.

DIM27
28-04-17, 18:04
Εδω σημερα του χαρισανε με καταπτυστη ντροπολογια 38 εκατομυριακια,ετσι ναχει να μοιραζει.Ο παοκ εχει μια ιδιομορφη ασυλια στη γηπεδικη βια.Οποια αλλη ομαδα θα ειχε υποβιβασθει απειρες φορες.

gant
28-04-17, 19:06
Βάλτους 5 τεμάχια ρε γμτ. μου εκεί που δεν ήξεραν που είναι η μπάλα.

Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται.

41317

LEONIDASKAL
28-04-17, 20:07
τα εσουρνα στον ολυμπιακο αλλα λιγο ακυρο το σχολιο φιλε gant.
Δηλαδη ,ενταξει 4 εριξες αλλα ........ απεχει πολυ η τουμπα απο αυτο που εγραψες ,μουφα νικη ,τσιμπουκωτη ,απο του κορακα το σοβρακο και θριαμβολογιες ??????
γαυριζεις λιγο και δεν ειναι καλο ,περιφανος λαος τα παοκια και το τσαμπα μαγκαα δεν τον κανουνε παρεα.
εντελως φιλικα χωρις προσωπικη αναφορα..
το θεοκουφο απο ολα ειναι τα εξωφυλα του γαυροτυπου ......πολιτισμικο σοκ μιλαμε υπερ παναθηναικου και τα ρεστα.......
δικιο εχουν ομως τωρα τα γαυρακια γιατι τα παοκια πηρανε πολυ γαυρικη νικη , οσο για τον βαζελο ,ενταξει κοιμαται τον υπνο του δικαιου, κριμα γιατι ο ουζουνιδης ειναι ελληνας και πολυ καλος προπονητης
μετα θα με πουνε βαζελο , αλλα η δικη μου ομαδα καλητερα στο α τοπικο παρα διαπλεκομενο αφεντικο.

gant
28-04-17, 21:58
Εδώ είναι που γελάνε....πότε έχασε ο βάζελος ντέρμπυ και δεν αδικήθηκε! Βουτιές ο σουηδός και ο Κλωναρίδης, ήταν και δροσερό το χορταράκι, μήπως και κανά πεναλτάκι αλλά δεν.
Αφραγκούζο με πορδές αυγά δεν βάφουν, στάξε λεφτά να κάνεις ομάδα.

CHKO3CI
28-04-17, 22:20
Ο ΠΑΟΚ είναι στον τελικό κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, απλά αν τον ξεγράφεις, μάλλον δεν τον ξέρεις.

Ο Παναθηναϊκός ακολουθώντας την πάγια τακτική του άρχισε να βγάζει ανακοινώσεις και να κυνηγάει τον Κύζα. Εγω λέω πως ο Κύζας είχε να διευθύνει ένα παιχνίδι υψηλής έντασης που δεν τον βοήθησαν και οι παίκτες των δύο ομάδων. Αλλά κυρίως αυτοί του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν ουκ ολίγες τεχνητές εντάσεις.

Με τα δεδομένα αυτά, μια χαρά τα πήγε και απορώ πως είναι δυνατόν μία ΠΑΕ να βλέπει παντού αδικία και ο προπονητής της μιλώντας ποδοσφαιρικά να αποδέχεται πως η ευθύνη του αποκλεισμού είναι δικιά τους.

Μιλάμε για σφαγές σε παιχνίδι που έγινε τέσσερα τετ α τετ από την πλευρά τους. Σφαγή είναι όταν δεν περνάς το κέντρο. Ας ρωτήσουν τον Σπάθα να τους πει.

LEONIDASKAL
28-04-17, 22:22
το αφραγκουζο μου αρεσε ,καλο ,θα το λεω να γελαω .
ο βαζελος οντως το χει και λιγο καραμελιτσα ,οταν χανει μια παγκοσμια συνομωσια ενα πραγμα ......ο παοκ εχει σκασει φραγκα και εχει κανει ομαδα????????οχι ακομα , θρυλιζεις gant

LEONIDASKAL
28-04-17, 22:31
Ο ΠΑΟΚ είναι στον τελικό κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, απλά αν τον ξεγράφεις, μάλλον δεν τον ξέρεις.

Ο Παναθηναϊκός ακολουθώντας την πάγια τακτική του άρχισε να βγάζει ανακοινώσεις και να κυνηγάει τον Κύζα. Εγω λέω πως ο Κύζας είχε να διευθύνει ένα παιχνίδι υψηλής έντασης που δεν τον βοήθησαν και οι παίκτες των δύο ομάδων. Αλλά κυρίως αυτοί του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν ουκ ολίγες τεχνητές εντάσεις.

Με τα δεδομένα αυτά, μια χαρά τα πήγε και απορώ πως είναι δυνατόν μία ΠΑΕ να βλέπει παντού αδικία και ο προπονητής της μιλώντας ποδοσφαιρικά να αποδέχεται πως η ευθύνη του αποκλεισμού είναι δικιά τους.

Μιλάμε για σφαγές σε παιχνίδι που έγινε τέσσερα τετ α τετ από την πλευρά τους. Σφαγή είναι όταν δεν περνάς το κέντρο. Ας ρωτήσουν τον Σπάθα να τους πει.

Τον Σπαθα μπρρρρρρρ ,ξουΟΥΟΥΟΥ μαυρογατα
Ο ΠΑΟΚ φετος ,ηταν στις ομαδες που υπολογιζοταν για το κυπελο , ο ουζουνιδης ειπε και αλλα ..........
γενικα για να μην αδικησουμε και τον παοκ σαν ομαδα δικαιουτε ενα τιτλο , αν κερδισει την αεκ να το παρει να παει και στην επαρχια καμια κουπιτσα ρε παιδια ,
(ωχ ξεχασα την λαρισα σορρυ )

vagmag
29-04-17, 07:58
Πραγματικα αυτοι ειμαστε...

Δεν αλλαζει ο Έλληνας... δεν αλλαζει η χώρα...

Δεν εχω δει τον αγωνα... αλλα απο παιδι ημουν ΠΑΟΚ... απλα δεν πολυασχολουμαι...

Ο ΠΑΟΚ ειναι ΣΥΡΙΖΑ... ποσο με λειπει αυτο. Ο κοσμος με το μυαλο του "εδιωξε" το παλιο... κ εφερε το ΣΥΡΙΖΑ που δεν ηταν με τους παλιους λαμογιους αλλα με νεους χαχαχαχα

Απο την αλλη εμεις που σαν Παοκτσηδες τοσα χρονια θεωρουμαστε αδικημενοι κ κατηγορουμε διαιτητες κ συμφέροντα ειμαστε ετοιμοι να στρογγυλοκαθισουμε στην ιδια καρεκλα κ να πανυγιρισουμε παρόμοιους τιτλους κ επιτυχιες... εθελοτυφλοντας κ εμεις.

Στην ιδια μοιρα κ οι Ολυμπιακοί κλπ που ψαχνουν την παραμικρή αφορμη ατασθαλιας για να δικαιολογησουν τις δικες τους τα τελευταια 20 χρονια.

Το ποδοσφαιρο τουλαχιστο το ελληνικο εξυπηρετεί διαφορα πραγματα... αλλα ενα απο αυτα δεν ειναι η ισονομια, ο επαγγελματισμος, το θεαμα.

Με τετοιες νοοτροπιες οχι το ποδόσφαιρο δε θα παει μπροστα... αλλα ουτε η χωρα.

Παλι εκτός θεματος ειμαι χαχαχαχα

LEONIDASKAL
29-04-17, 09:23
Νομιζω οτι εισαι εντος

gant
29-04-17, 09:30
Είσαι πράγματι εκτός θέματος Βαγγέλη, γιατί βλέπεις παντού φαντάσματα του συριζα.

vagmag
29-04-17, 10:45
Είσαι πράγματι εκτός θέματος Βαγγέλη, γιατί βλέπεις παντού φαντάσματα του συριζα.

Βρε κ. Γιώργο... (αν και θα τα πούμε και στον καφέ) ... αν , λέμε αν (ασχέτως κόμματος ) χαριζόταν τα πρόστιμα από τα χρέη του Ολυμπιακού , του Παναθηναικού , της ΑΕΚ κλπ ... σημαία δε θα το είχαμε κάνει ;;; Βγήκε μία ρύθμιση (ασχέτως αν εγώ συμφωνώ μαζί της ή όχι) , μας βόλεψε... και γλίτωσε η ομάδα ένα σορό χρήματα....

Δεν με ενοχλεί το κόμμα... με ενοχλεί ότι όπως γινόταν παλιά, με τα άλλα κόμματα και τη διαπλοκή , συνεχίζετε και σήμερα με νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση ... σαν να γυρίσαμε 20-30 χρόνια πίσω...... Ε δεν είναι ούτε για να καυχιόμαστε ούτε για να πανηγυρίζουμε.

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ για εμένα... είναι όντως φάντασμα και συνέχεια του παλιού ΠΑΣΟΚ .... με ότι αυτό συνεπάγεται... για τον καθένα.

vagmag
29-04-17, 10:52
Επίσης επειδή έγραψα στο άλλο θέμα περί γενεών και ευθυνών ...

Να πω πως θεωρώ και τη δική μας τη γενιά υπεύθυνη .... Όσοι είμαστε 30+ έως 40+ ψηφίζουμε τα τελευταία 15 έως 25 χρόνια ....
Να υπενθυμίσω ότι εξελέγησαν οι Αντρέας Παπανδρέου, Σημίτης, Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Σαμαράς και Τσίπρας....
Δεν είμαστε άμοιροι (αλήθεια έτσι γράφεται ;;;) ευθυνών !!!

gant
29-04-17, 11:00
Βρε κ. Γιώργο... (αν και θα τα πούμε και στον καφέ) ... αν , λέμε αν (ασχέτως κόμματος ) χαριζόταν τα πρόστιμα από τα χρέη του Ολυμπιακού , του Παναθηναικού , της ΑΕΚ κλπ ... σημαία δε θα το είχαμε κάνει ;;; Βγήκε μία ρύθμιση (ασχέτως αν εγώ συμφωνώ μαζί της ή όχι) , μας βόλεψε... και γλίτωσε η ομάδα ένα σορό χρήματα....

Δεν με ενοχλεί το κόμμα... με ενοχλεί ότι όπως γινόταν παλιά, με τα άλλα κόμματα και τη διαπλοκή , συνεχίζετε και σήμερα με νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση ... σαν να γυρίσαμε 20-30 χρόνια πίσω...... Ε δεν είναι ούτε για να καυχιόμαστε ούτε για να πανηγυρίζουμε.

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ για εμένα... είναι όντως φάντασμα και συνέχεια του παλιού ΠΑΣΟΚ .... με ότι αυτό συνεπάγεται... για τον καθένα.

Μα το ποδόσφαιρο στις μέρες μας σαν επαγγελματικό είναι μπίζνες και διαπλοκή δεν βλέπει πολιτικές αποχρώσεις ουτε καταγωγές ιδιοκτητών γιατί διαβάζω κάτι χαζά περί επιδρομής Ρώσων κλπ.
Οι Αραβες και οι κινέζοι έχουν αλώσει Βρεττανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία.
Όσο για την ρύθμιση απ όσα λίγα γνωρίζω ο Σββίδης έδωσε κάπου 15 εκ. αρνούμενος κάπου άλλα τόσα αμαρτήματα παλαιότερων του.
Εσύ λοιπόν τι θα διάλεγες προκείμενου τίποτα η έστω τα 15?
Όσο για το παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλάβω, 4 πεντακάθαρα γκολ. Το δέχτηκαν όλοι. Ακύρωσε κάποιο γκολ του βάζελου? έβγαλε άκυρα οφσάιντ?
Ο προπονητής και ο παιχταράς το παρδέχτηκαν, αυτοκτονήσαμε μόνοι μας.

Bitz
29-04-17, 11:33
Εξυγιανση....Ξεκινησε
41319

vagmag
29-04-17, 16:07
Μα το ποδόσφαιρο στις μέρες μας σαν επαγγελματικό είναι μπίζνες και διαπλοκή δεν βλέπει πολιτικές αποχρώσεις ουτε καταγωγές ιδιοκτητών γιατί διαβάζω κάτι χαζά περί επιδρομής Ρώσων κλπ.
Οι Αραβες και οι κινέζοι έχουν αλώσει Βρεττανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία.
Όσο για την ρύθμιση απ όσα λίγα γνωρίζω ο Σββίδης έδωσε κάπου 15 εκ. αρνούμενος κάπου άλλα τόσα αμαρτήματα παλαιότερων του.
Εσύ λοιπόν τι θα διάλεγες προκείμενου τίποτα η έστω τα 15?
Όσο για το παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλάβω, 4 πεντακάθαρα γκολ. Το δέχτηκαν όλοι. Ακύρωσε κάποιο γκολ του βάζελου? έβγαλε άκυρα οφσάιντ?
Ο προπονητής και ο παιχταράς το παρδέχτηκαν, αυτοκτονήσαμε μόνοι μας.

Ενα ενα....

Οπου μπιζνες, δε σημαινει κ διαπλοκη . Ελπιζω σε αυτο να συμφωνουμε ... αλλιως να τα κλεισουμε ολοι ολα.

Το ποδοσφαιρο στην Ελλάδα Δυστυχώς έχει πολιτικές αποχρώσεις... όπως και απο τους επενδυτές / προεδρους κπλ εχει συγκεκριμενους λογους που το χρησιμοποιούν ( διαφήμιση ο πιο απλός, εως ξεπλυμα χρηματος κ βοηθεια ή προστασια λογω λαου πχ) . Διαφωνειτε?

Φυσικά κ δε με ενοχλεί, ισα ισα μακαρι να επενδυαν κ στην Ελλάδα Άραβες, ρωσσοι, Κινέζοι κλπ κλπ κ ας ξεκινουσαν κ απο τις ομαδες μας.

Οσον αφορα τα προστιμα... αφου φτασαμε εκει ... εννοειτε οτι προτιμω να πληρωθει τουλαχιστο η αληθινη οφειλη αντι για τίποτα.
Αν θελω να ειμαι ομως ισοτιμος κ το κρατος μας ισονομο απέναντι σε ολους, θα πρεπει κ οι ομαδες - ιδιοκτήτες να μην χρωστανε ή να εχουν τις αναλογες κυρωσεις ( πχ αλλαγη κατηγοριας κπλ) . Εμεις για πολλα χρονια μειναμε στην Α κατηγορια κ χρωστουσαμε της Μιχαλους.
Το μονο παρηγορο ειναι οτι για το δικο μας χρεος οταν βρεθηκε επενδυτης βρεθηκε ρύθμιση που αφορουσε ολους τους Έλληνες κ δε χαρηστηκε μονο το δικο μας οπως πχ με Ολυμπιακό κλπ καποτε

Koyotte
29-04-17, 19:03
Εγώ έχω μια απορία τόσα χρόνια: φωνάζουν όλες οι ομάδες ότι θέλουν γήπεδο, το οποίο όμως δεν θέλουν να το φτιάξουν σε δικό τους ακίνητο και με δικά τους χρήματα αλλά απαιτούν να τους παραχωρήσει χώρο η πολιτεία και να τους χρηματοδοτησει κιόλας για την ανέγερση! Αυτοί μετά θα πληρώνουν τύπου ενοίκιο κλπ.Η ευσχημη δικαιολογία είναι πως δεν μπορεί η ομαδαρα μας με τόσο λαό να μην έχει δικό της γήπεδο. Μιλάμε όμως για ανώνυμες εταιρείες! Να έρθει δηλαδή και η Coca Cola πχ και να πει τόσο λαό έχω που αγοράζει τα προϊόντα μου παραχωρηστε μου οικόπεδο, χρηματοδοτηστε και την ανέγερση του εργοστασίου μου, και τα βρίσκουμε...
Ελλαδαρα ρε φίλε. Δεν θα ισιωσουμε ούτε μετά από 150 μνημονια...

Panos 316T
29-04-17, 22:18
Ποδοσφαιρικη αναλυση

Ο παο επαιξε την ωραια μπαλα που ξερει στο α ημιχρονο (οπως με οσφπ και αεκ) και πληρωσε την αδυναμια που εχει οτι η τριαδα πισω απο μπεργκ δεν εχει το γκολ ευκολα.Ταυτοχρονα ο παοκ δεν αλλαζει 2η μπαλια που οφειλοταν τοσο στην πιεση του παο οσο και στη λαθος ταλτικη και 11αδα που κατεβασε ο ιβιτς.

Στο 2ο ευτυχησε να βαλει γρηγορα το 2ο και να διορθωσει ο ιβιτς τις ανορθογραφιες του με την εισοδο του μποεμ τυπου με την αφανα σε συνδυασμο με την αποτομη καθιζιση του παο λογω φυσικων δυναμεων.
Ο ιβιτς για μενα τωρα μαθαινει αλλα ειναι τυχερος που εχει μεγαλο και ποιοτικο ροστερ.

Εν συνεχεια μετρησε η ποιοτητα των πολλων παιχτων που εχει ο παοκ σε σχεση με μας που12ο παιχτη δεν εχουμε και ποσο μαλλον ελλειψη ζεκα.3ο μειονεκτημα της ομαδας μου ειναι οτι δεν ξερει να αμυνεται μαζικα οταν χρειαστει σε κατασταση πιεσης και το πληρωσε.

Διαιτησια
Η λεξη Αντεικειμενικα για μενα δεν υπαρχει οποτε θα σας πω την υποκειμενικη μου αποψη

Φανηκε απο το 1ο δευτερολεπτο με τον εμποκου που ο αλλος εβαλε το χερι του και τον σταματησε ατσαλα και κυζας δεν εδωσε τιποτα.
Ολες οι φασεις του κλωναριδη δεν ηταν για πεναλτυ ισα ισα για κιτρινη καρτα για θεατρο.
Το φαουλ του 1ου γκολ δεν υπαρχει και ειναι καθαρο σφυριγμα εδρας.
Στη φαση που λενε για πεναλτυ στο μπεργκ δεν την εχω δει καλα για να διαπιστωσω αν ο σουηδος σπρωχνει πρωτος τον βαρελα και κατα το πεσιμο του ριχνει κλωτσια ή το αντιθετο.
Το κλασσικο σφυριγμα της εδρας , θα πω εγω , οταν ενω γινεται φαουλ υπερ μας αλλα εχουμε κατοχη και βγαινουμε στον ελευθερο χωρο απο τα πλαγια ,το σταματαει ο κυζας για να δωσει φαουλ.
Καναμε καραγκιοζιλικια και μεις στο γηπεδο οπως και ο ματος που κερδισε τη 2η κιτρινη του χουλτ.

Γενικα εννοειται πως αξιζε την προκριση ο παοκ .

Οσο για τον κυζα , παλαιοτερα ειχε αδικησει και τον παοκ το οποιο αυτο σημαινει οτι ειναι ανθρωπος του συστηματος .

Το θεμα ειναι ποιανου συστηματος; του φθαρμενου οσφπ ; της αεκ ; ή του παοκ; χαχαχα

tsaltinho
30-04-17, 09:02
Στη φαση του μπεργκ, σπρωχνονται ακριβως την ιδια στιγμη.
Αφου η μπαλα εχει παει αλλου, ο βαρελα κτυπαει με κλωτσια εκτος φασης τον μπεργκ.
Κοκκινη στον βαρελα και πεναλντι για τον παναθηναικο.
Για το φαουλ δεν λεω τιποτα, γιατι ειναι σφυριγμα που δεν διαμορφωνει αποτελεσμα, ασχετα αν μπηκε το γκολ.
Στη φαση τρωει κοκκινη ο χουλτ, απλα δεν υπαρχει και ειναι κιτρινη στον Ματος για θεατρο. Αν θυμαμαι καλα θα ηταν η δευτερη κιτρινη, οποτε κοκκινη. Αντι για πεναλτι και 2 κοκκινες κατα, ειχες μια κοκκινη υπερ....και εξακουθουμε να λεμε οτι ο Κυζας σφυριζε εδρα....;

katsaraios
01-05-17, 00:28
413214132241323

Γιωργο ,ηταν η πρωτη φορα που εβλεπα ζωντανα τον Κουδα ,ξεχωριζε σαν την μυγα μες το γαλα ,ποτε το κεφαλι κατω φοβερη τεχνικη και παθος να σηκωσει την κουπα μονος του ..
Θυμαμαι καπου στο 2ο ημιχρονο να χανει το απολυτο γκολ ισως απο τυχη του κοντου του Αρβανιτη που βρηκε την μπαλλα οσο χρειαζοταν και δεν γραφτηκε το 1-1...ισως αλλαζε μετα το ματς...
ΑΕΚ τοτε με παιχταραδες μεσα κατι αγεννητοι τοτε τολμανε τωρα να μιλανε για παικτες ,και να κανουν μαθηματα,χαρακτηριστικο στιγμιοτυπο το 2ο γκολ που η μπαλλα γυριζει γυρω στις 7 φορες μεχρι να την μαζεψει ο Μπλαντεν απο το πορτοκαλι διχτυ...
Εποχες που ηταν στο φορτε οι συνδεσμοι και δυστυχως και τα επεισοδια που ελπιζω να μην ξαναδουμε ...

Υ.Γ οποτε εχουμε αποκλεισει τον γαυρο σε ημιτελικο πηραμε και το κυπελο ,για να δουμε το Σαββατο...

Koyotte
02-05-17, 11:15
https://youtu.be/BZnDAZ4o8uE?t=60

Α, ρε Αποστολόπουλε αξιόπιστε! Ακούστε τι έλεγε το παλικάρι πριν κάνει την καταγγελία. Μετά την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη εμπλουτίστηκε η μνήμη του. Έτσι περιμένετε να πάρετε πρωτάθλημα; Να δούμε ποιοί θα πάνε κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα.
ΥΓ. Τάκης Λεμονής, 4 Πρωταθλήματα...

Harisp
02-05-17, 12:02
Πόσο ξεφτιλισμένοι...
https://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/pae-olympiakos-kath-ypodeiksh-toy-paok-h-kataggelia-apostolopoyloy.4651531.html
Δηλώνει(ακούστε το ηχητικό στο ράδιο) ο παίκτης ότι δεν ήταν στην φυσούνα και ότι άκουσε ότι έγινε μανούρα και βγαίνει τώρα και λέει ότι https://www.newsit.gr/athlitika/Ivits-Diakopi-synergasias-me-Apostolopoylo-meta-tin-kataggelia-gia-to-Olympiakos-Platanias/722103

Τον αδειάζει μέχρι και ο Ίβιτς γιατί κάνει κρα ότι τον βάλανε να τα κάνει τούμπα όλοι...

Τέτοια ξεφτίλα της τριάδας https://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/koinh-emfanish-melissanidh-savvidh-sto-volo.4651730.html

vagmag
02-05-17, 19:12
https://www.protothema.gr/politics/article/675767/ivan-savvidis-o-tsipras-sti-vouli-mou-thumise-ton-poutin/

Ιβαν υποστηρίζει Τσίπρα

LEONIDASKAL
02-05-17, 19:44
Εεεεελααααα γιατι μονο 38 εκατομυριακια του χαρισε.Με αυτα θα παρει και το mega .

Konstantinos E60
03-05-17, 13:51
Τι εγινε ρε λεβέντες ? Σας παιρνουν τα πρωτεία της λαμογιάς και αρχίσατε την γκρίνια ? Τοσα χρονια γιατι ήσασταν μούγκα ??? Βόλευε εεε ?
Ωραία ήταν ετσι ?? "Στρωμένα" όλα ,κούνημα το σεντονάκι καθε χρόνο ζεστά φραγκάκια στην ομαδούλα κτλ κτλ...!!!
Γελάνε και οι πετρες μωρε !!

Πριν κραξετε τον Πόντιο για τα 38 μυρια που λετε οτι του χαρηστηκαν ψαχτείτε λιγο !!!!

tsaltinho
03-05-17, 14:22
Τι εγινε ρε λεβέντες ? Σας παιρνουν τα πρωτεία της λαμογιάς και αρχίσατε την γκρίνια ? Τοσα χρονια γιατι ήσασταν μούγκα ??? Βόλευε εεε ?
Ωραία ήταν ετσι ?? "Στρωμένα" όλα ,κούνημα το σεντονάκι καθε χρόνο ζεστά φραγκάκια στην ομαδούλα κτλ κτλ...!!!

Πριν κραξετε τον Πόντιο για τα 38 μυρια που λετε οτι του χαρηστηκαν ψαχτείτε λιγο !!!!

Στον Σαββιδη δουλευεις ?

katsaraios
03-05-17, 14:53
Δεν χαριστηκαν φυσικα τα χρεη σε κανεναν ,τα χρεη απαιτουνται αν θελουν να τα παρουν απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες δλδ το κρατος που επιχοροηγουσε με τα λεφτα μας την ΣΕΚΑΠ και πιεζε με τον Αντωνακη να μπει ο Σαββίδης στον διαγωνισμο απο το 2012- 13 .
Το πολυ οπαδιλικι τυφλωνει ,ροδα ειναι και γυριζει χαλαρωστε υπαρχουν διαπλεκομενα τοσα χρονια ,τωωωωρα ξυπνησατε ....

Koyotte
03-05-17, 15:58
Να θέσω ένα απλό ερώτημα: Αν πουλάω το αυτοκίνητό μου 10.000 ευρώ και θέλει λάστιχα, σερβις, βαψίματα, ποιός θα το αγοράσει, αυτός που ξέρει οτι θα του το δώσω 10.000 με όλα φτιαγμένα απο εμένα ή ο άλλος που του λέω 10.000 και πάρτο όπως είναι;

LEONIDASKAL
03-05-17, 16:06

οχι ρε συ μη λεσ τετοια τωρα , αν και δεν ειμαι γαυρακος , να κραζουμε την παραγκα την μια , αλλααα... και την αλλη που παει να γινει
λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει, λιγη εστω τοση δα....

LEONIDASKAL
03-05-17, 16:12
Να θέσω ένα απλό ερώτημα: Αν πουλάω το αυτοκίνητό μου 10.000 ευρώ και θέλει λάστιχα, σερβις, βαψίματα, ποιός θα το αγοράσει, αυτός που ξέρει οτι θα του το δώσω 10.000 με όλα φτιαγμένα απο εμένα ή ο άλλος που του λέω 10.000 και πάρτο όπως είναι;

απολυτα σωστος , μια επιχειρηση και ποσο μαλλον μια α.ε κουβαλαα και τα χρεη της .οπωσ και με το γαυρακο , τα χρεη ειναι μερος τησ επιχειρησης δεν μενουν στον προυγουμενο.
αν ειναι να πααρεις κατι χρεομενο με 5 ευρω η ξεχρεοτο με 10 δεν μπορεις να ζητας να δωσεις 5 ευρω κααι να πληρωσει αλλος τα φραγκακια. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΩΡΟ .ΞΥΠΝΑΑΑΑ εσυ που εγραψες τοσο αφελεστατα περι υπνου

katsaraios
03-05-17, 16:49
Εταιρεις επιχορηγουνενες απο το κρατος παυουν να ειναι αε ,μαλλον δεν ξερετε καλα την διαπλοκη οπου υπαρχει κρατος..
Τρανο παραδειγμα για να μην τυφλωνει το οπαδικο ειναι η πωληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλους οπου θα χαριστουν χρεη 800 μυρια ..
Μην πιανεστε απο μια λεξη ,το νοημα αυτο ειναι,με χρεη αλλων δεν αγοραζει κανεις ειναι αυτοκτονια ...
Το ιδιο δεν εκανε και ο Μελισσανιδης?
Απλα εκει ριξανε και την ομαδα αφου δεν ηταν συνεπεις ουτε στην παλαιοτερη ρυθμιση..
Οποιος δεν το βλεπει περα απο οπαδικα δεν θελει να καταλαβει ...
Λιγο χιουμορακι κανουμε και τσιμπατε αμεσως

Konstantinos E60
03-05-17, 16:51
Καντε τον κόπο να διαβασετε την συνέντευξη που εδωσε στο θεμα,αυτην που ανέβασε ο Βαγγελης παραπάνω, και αν πραγματικά πιστευετε οτι αυτος ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα για να φτιάξει παραγκες και για να κοροϊδέψει-κλέψει κόσμο τότε μαζί σας...να φυγει !

katsaraios
03-05-17, 17:03
Καντε τον κόπο να διαβασετε την συνέντευξη που εδωσε στο θεμα,αυτην που ανέβασε ο Βαγγελης παραπάνω, και αν πραγματικά πιστευετε οτι αυτος ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα για να φτιάξει παραγκες και για να κοροϊδέψει-κλέψει κόσμο τότε μαζί σας...να φυγει !

Χαλαει την πιατσα απλα ο ποντιος ,τα τζακια πολιτικα και οικονομικα ή θα τον εχουν αντιπαλο ή συμπαικτη ...
Δηλωνει για ευκαιριες βλεπεις και ακομα καποιοι δεν εχουν ξεζουμισει οτι απεμεινε...
Μενει να δουμε αυτος ποσο θα ειναι "καθαρος" και οχι Φαταουλ

LEONIDASKAL
03-05-17, 20:54

ποιος ειπε ναα φυγει δε νομιζω ναα ειπε κανενασ κατι τετοιο .
ισα ισαα που αανθρωποι σαν τον ΙΒΑΝ πρεπει να ερθουν στην ελλααδα και στο ελληνικο ποδοσφααιρο.
δεν αναφερομααι στον χαρακτηρα και στο ιθος του δεν τον γνωριζω .μιλαω για το χρημα και τηνεπιχειρηματικοτητα που κινει και αντιπροσωπευει. τεραστια για μια χωρα στην κατασταση της ελλαδας.
στο ποδοσφαιρο δε επιτελους κααι ο ΠΑΟΚ οπως και πολλες ομαδες δικαιουτε εναν υπολογισιμο ανθρωπο στο τιμονι του. να παρει και αυτος αυτο που χρονια δικαια ανααζητα , τιτλους και διακρισεις.
περαν των αθλητικων προτιμησεων να λεμε το σωστο και το συμφερων ολων . ενας δυνατος παοκ ειναι καλος για τον εαυτο του πρωτα απο ολα και για ολους τους αλλους λογω ανταγωνισμου.
ΟΧΙ , ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ομως στην μονοφαγια και στην εγκληματικη μονοπωληση του γαυρου που μονο καταστροφη και εξαθλιωση εφερε

LEONIDASKAL
03-05-17, 20:58
Χαλαει την πιατσα απλα ο ποντιος ,τα τζακια πολιτικα και οικονομικα ή θα τον εχουν αντιπαλο ή συμπαικτη ...
Δηλωνει για ευκαιριες βλεπεις και ακομα καποιοι δεν εχουν ξεζουμισει οτι απεμεινε...
Μενει να δουμε αυτος ποσο θα ειναι "καθαρος" και οχι Φαταουλ

ασε ακομα δεν εχει αποδειξει τι ακριβως ειναι . ολοι ομως αυτοι οι ανθρωποι ειναι λιγο πολυ φαταουλες . οσο βρισκουν κανουν αν ειναι μονοι τους τοτε κακο δικο μας αν υπαρχει και ανταγωνισμος τοτε περιοριζεται το κακο.

Koyotte
06-05-17, 20:08
Γειά σου Σαββίδη με τις παρθένες σου, που δεν ξέρουν από βία...ούτε για τοπικό δεν είστε. Είναι που θα έμενε στην ιστορία ο τελικός με τους εξυγιαντες!

LEONIDASKAL
06-05-17, 20:51
Γειά σου Σαββίδη με τις παρθένες σου, που δεν ξέρουν από βία...ούτε για τοπικό δεν είστε. Είναι που θα έμενε στην ιστορία ο τελικός με τους εξυγιαντες!
Μη βλεπεις πολυ τηλεοραση.δεν εχει γινει και τιποτα τραγικο

Στάλθηκε από το SM-T365 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

LEONIDASKAL
06-05-17, 20:53
Ποιο καλος ο παοκ στο πρωτο μερος. πιο ουσιαστικος αν και η αεκ τυχερη και με ανουσια κατοχη

Koyotte
06-05-17, 21:21
Νταξ', διαβάζω 11 τραυματίες, ο ένας αστυνομικός, μαχαιρώματα... Ο Ολυμπιακός έκανε χειρότερα, τι να λέμε... Γουστάρω να δω Αλαφούζο, παρέμβαση για τιμωρία παοκ - αεκ και -3 στον καθένα. Όλα εδώ πληρώνονται, θα φάει καλά ο εξυγιαντης που μας τα ζάλισε με τη νομιμότητα...

LEONIDASKAL
06-05-17, 21:53
Νταξ', διαβάζω 11 τραυματίες, ο ένας αστυνομικός, μαχαιρώματα... Ο Ολυμπιακός έκανε χειρότερα, τι να λέμε... Γουστάρω να δω Αλαφούζο, παρέμβαση για τιμωρία παοκ - αεκ και -3 στον καθένα. Όλα εδώ πληρώνονται, θα φάει καλά ο εξυγιαντης που μας τα ζάλισε με τη νομιμότητα...
Δε ξερω αν το εδειξε η tv , μεγαλο offside το 2ο του παοκ.απορω τι δεν ειδε ο διαιτητης.ολη η εξεδρα το ειδε

tsaltinho
06-05-17, 22:17
Μη βλεπεις πολυ τηλεοραση.δεν εχει γινει και τιποτα τραγικο

θελω να πιστευω οτι το post σου ειναι ειρωνικο!

LEONIDASKAL
06-05-17, 22:32
θελω να πιστευω οτι το post σου ειναι ειρωνικο!
Οχι απλα εξω απο το γηπεδο εγιναν πραγματα ,μεσα δεν καταλαβα και πολλα, δεν ειδα τι εδειξε η τηλεοραση.
Παντως εγιναν σκηνικα ωρες πριν το ματσακι,κυριως με την αστυνομια .
Δεν ειρωνευτικα πριν μενω διπλα στο γηπεδο .το ζετακι το εξαφανησα απο χθες για καλο και για κακο

tsaltinho
06-05-17, 22:36
Οχι απλα εξω απο το γηπεδο εγιναν πραγματα ,μεσα δεν καταλαβα και πολλα, δεν ειδα τι εδειξε η τηλεοραση.
Παντως εγιναν σκηνικα ωρες πριν το ματσακι,κυριως με την αστυνομια .
Δεν ειρωνευτικα πριν μενω διπλα στο γηπεδο .το ζετακι το εξαφανησα απο χθες για καλο και για κακο

σου παραθετω τον παρακατω συνδεσμο :

https://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/oi-fwtografies-apo-tis-maxes-sto-panthessaliko.4659184.html

Στην 18η ο τυπος με κατεβασμενα τα σοβρακα, ερωτευτηκε....εναν Θεσσαλονικιο!

Koyotte
06-05-17, 22:51
Στην 18η ο τυπος με κατεβασμενα τα σοβρακα, ερωτευτηκε....εναν Θεσσαλονικιο![/QUOTE]
Μη και πιάσει κόψιμο ένα χριστιανο, αμέσως στο κακό ο νου σου!

tsaltinho
06-05-17, 23:05
Μη και πιάσει κόψιμο ένα χριστιανο, αμέσως στο κακό ο νου σου![/QUOTE]

Τελικος του κωλου

LEONIDASKAL
06-05-17, 23:08
σου παραθετω τον παρακατω συνδεσμο :

https://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/oi-fwtografies-apo-tis-maxes-sto-panthessaliko.4659184.html

σου το εγραψα εξω απο το γηπεδο εγιναν σκηνικα . μην μου γραφεις τωρα διαφορα , μεσα στο γηπεδο δεν καταλαβα και πολλα .
οι πο πολλες φωτο που μου δειχνεις ειναι εκτος γηπεδου. οι αλλες εντος ειναι στην πεζογεφυρα που ενωνει τα δυο πεταλα και την ανατολικη εξεδρα που ηταν αδεια ,εχει μια γεφυρα εκει γιατι δεν προλαβαν το 2004 να χτισουν το δευτερο διαζωμα και αντ' ααυτου κανανε αυτο το πραγμα που για ανοητο λογω ηταν αφυλαχτο και ανοιχτο .λογικο ηταν να συμβει συγκρουση.το ολο θεμα το ξεκινησαν οιμ αεκτζιδες και κυριως το ντοπιο club που ξερει το γηπεδο.
ηξεραν λοιπον πως ναα πανε εκει κααθως τα μπουνιδια επεσαν πανω απο το πεταλο των παικτζιδων . οι αλλοι για να ερθουν διεσχησαν αποσταση ανενοχλητοι και για να το κανεις αυτο πρεπει να ξερεις που πας.
παντως τραγικα πραγματα δεν εγιναν . μην το παρατραβαμε τωρα .και οσο ακι να επιμενεις τα ματακια μου ξερουν καλητερα

Koyotte
06-05-17, 23:28
Μιας και τα έβλεπες, τίποτα ασθενοφορα με μαχαιρωμενους κλπ είδες έξω από το γήπεδο ή το ΕΚΑΒ στο Βόλο συνηθίζει να παίρνει τραυματίες από αλλά σημεία, να τους κάνει ένα τουρ από το Πανθεσσαλικο και μετά να τους πηγαίνει στο νοσοκομείο? Στις φωτογραφίες οι τύποι έχουν αίματα ή είναι φωτο από την Παμπλόνα που έχουν έθιμο να παίζουν ντοματοπολεμο? Άμα ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού θα έλεγες τα ίδια? Γιατί για αυτά που δεν είδε κανείς αλλά στηρίζονται σε Λασκαρακηδες, Αποστολοπουλους κλπ μας έλεγες για τιμωριες της εγκληματικής οργάνωσης κλπ.

A8hnaios
06-05-17, 23:29
Νταξ', διαβάζω 11 τραυματίες, ο ένας αστυνομικός, μαχαιρώματα....

Επαληθεύτηκαν όσοι υποστήριζαν ότι το νοσοκομείο του Βόλου είναι πολύ μικρής χωρητικότητας για να φιλοξενήσει τον τελικό.

A8hnaios
06-05-17, 23:35
-"Πάρτε αυτό το κάθισμα να καθίσετε ειναι πιο άνετο"
-"Οχι κύριε μου ευχαριστώ προτιμώ όρθιος "
-"Μα επιμένω κύριε μου πάρτε το"...!

Harisp
07-05-17, 00:07
Οι εξυγειαντές τα καταφέρανε!!!
Τώρα σας φταίει ο Ολυμπιακός;;;

Έξω και μέσα στο γήπεδο σφαζόντουσαν-πετροβολάγανε-μαχαιρωνόντουσαν οι οπαδοί...

Σαν Ολυμπιακός, παρακαλούσα να σφάξουν την ΑΕΚ για το σπρώξιμο που έφαγε στα παιχνίδια ανάμεσά μας.
Ο διαιτητής έπαιζε γενικά ένα 60-40 υπέρ ΠΑΟΚ χωρίς κάτι χοντρό, εκτός από κάτι κάρτες που έπρεπε να δείξει και ίσως άλλαζαν την αριθμητική ισορροπία.
Ο ΠΑΟΚ γενικά πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, έφαγε ένα αστείο γκολ αλλά το παιχνίδι πολύ προσεκτικό και από τις δύο ομάδες στην άμυνα.
Και έρχεται η φάση του 2ου γκολ με οφσαιντ 1-1.5 μέτρο και τον επόπτη να έχει την καλύτερη δυνατή θέση, πάνω στην γραμμή του ριπλέι στην ευθεία της άμυνας...
Πως κατάφερε και του ξέφυγε;;; Εξυγείανση κύριοι!!!

Του χρόνου προβλέπω να χύνεται αίμα και τα πράγματα μόνο θα χειροτερεύσουν στο θέμα διαιτησία, γιατί όπως είπα και πριν λίγες ημέρες, δεν σας ενδιαφέρει το 50-50 παρά μόνο να σφάξετε τους υπόλοιπους.
Μιλάω για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟ διοικητικά δεν μπορεί να προστατεύει στην ομάδα του από διαιτησίες.

Οπότε του χρόνου όπου μπορώ, μακάρι να σας σφάζω και θα το κάνω χωρίς τύψεις γιατί μέσα σε ένα μήνα αποδείξατε και οι δύο δικέφαλοι τι προσδοκάτε από το 50-50 και την εξυγείανση.

Υ.Γ: Αν ο ΟΣΦΠ κέρδιζε με τέτοιο γκολ-οφσαιντ το κύπελλο θα ουρλιάζανε όλοι...τώρα δεν έγινε και τίποτα.

gant
07-05-17, 00:25
Α χα χα ρε τα γαυρακια κλαψ κλαψ

katsaraios
07-05-17, 00:46

Έξω και μέσα στο γήπεδο σφαζόντουσαν-πετροβολάγανε-μαχαιρωνόντουσαν οι οπαδοί...

Σαν Ολυμπιακός, παρακαλούσα να σφάξουν την ΑΕΚ για το σπρώξιμο που έφαγε στα παιχνίδια ανάμεσά μας.
Ο διαιτητής έπαιζε γενικά ένα 60-40 υπέρ ΠΑΟΚ χωρίς κάτι χοντρό, εκτός από κάτι κάρτες που έπρεπε να δείξει και ίσως άλλαζαν την αριθμητική ισορροπία.
Ο ΠΑΟΚ γενικά πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, έφαγε ένα αστείο γκολ αλλά το παιχνίδι πολύ προσεκτικό και από τις δύο ομάδες στην άμυνα.
Και έρχεται η φάση του 2ου γκολ με οφσαιντ 1-1.5 μέτρο και τον επόπτη να έχει την καλύτερη δυνατή θέση, πάνω στην γραμμή του ριπλέι στην ευθεία της άμυνας...

Του χρόνου προβλέπω να χύνεται αίμα και τα πράγματα μόνο θα χειροτερεύσουν στο θέμα διαιτησία, γιατί όπως είπα και πριν λίγες ημέρες, δεν σας ενδιαφέρει το 50-50 παρά μόνο να σφάξετε τους υπόλοιπους.
Μιλάω για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟ διοικητικά δεν μπορεί να προστατεύει στην ομάδα του από διαιτησίες.

Οπότε του χρόνου όπου μπορώ, μακάρι να σας σφάζω και θα το κάνω χωρίς τύψεις γιατί μέσα σε ένα μήνα αποδείξατε και οι δύο δικέφαλοι τι προσδοκάτε από το 50-50 και την εξυγείανση.

Υ.Γ: Αν ο ΟΣΦΠ κέρδιζε με τέτοιο γκολ-οφσαιντ το κύπελλο θα ουρλιάζανε όλοι...τώρα δεν έγινε και τίποτα.

Aπορω ρε Χαρη γιατι ασχολεισαι με μικρες ομαδες και καθεσαι να τις βλεπεις απο τον καναπε....

Bitz
07-05-17, 08:25
Ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος

41352

LEONIDASKAL
07-05-17, 08:48
Μιας και τα έβλεπες, τίποτα ασθενοφορα με μαχαιρωμενους κλπ είδες έξω από το γήπεδο ή το ΕΚΑΒ στο Βόλο συνηθίζει να παίρνει τραυματίες από αλλά σημεία, να τους κάνει ένα τουρ από το Πανθεσσαλικο και μετά να τους πηγαίνει στο νοσοκομείο? Στις φωτογραφίες οι τύποι έχουν αίματα ή είναι φωτο από την Παμπλόνα που έχουν έθιμο να παίζουν ντοματοπολεμο? Άμα ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού θα έλεγες τα ίδια? Γιατί για αυτά που δεν είδε κανείς αλλά στηρίζονται σε Λασκαρακηδες, Αποστολοπουλους κλπ μας έλεγες για τιμωριες της εγκληματικής οργάνωσης κλπ.
Οχι δεν ειδα. Οτι ειδα στο ειπα και σου εξηγησα πως εγινε το κακο.και ποιος φταει .
Νταξ δεν εγινε και ριζουπολη εχθες.
Η τηλεοραση τα τραγικοποιει λιγο τα πραγματα
Σιγουρα φασαριες ειδαμε .πολλα περιστατικα εκτος γηπεδου .και πριν τον αγωνα πολλα επισης.

LEONIDASKAL
07-05-17, 08:55

Λεμε .....λοιπον .....πετσινο το κυπελακι
Λοιπον μου θυμιζεις μια ιστορια που λεει........
Η πουτανα κραζει την κορη της γειτονησας γιατι βρηκε νεο γκομενο.
Πλακα μας κανεις τωρα.............

gant
07-05-17, 09:14
Εσύ το κανες το βήμα 1 με 1,5 μέτρα ο τσαλαπετεινός είπε στο τιγρη για 2 μέτρα και αυτός απάντησε με 2,5 μέτρα. Ρε βγάλτε την αράχνη απ τα μάτια σας και λέτε τα πράγματα όπως συνέβησαν, ποσο άνοιγμα έχει το ένα βήμα του Ενρίκε?

Α και ξέχασα κοιτάξτε να αναδιοργανώσετε το παλιό τιμημένο ΠΟΚ, το βλέπω να ξαναχρειασθεί.

LEONIDASKAL
07-05-17, 09:36
Εσύ το κανες το βήμα 1 με 1,5 μέτρα ο τσαλαπετεινός είπε στο τιγρη για 2 μέτρα και αυτός απάντησε με 2,5 μέτρα. Ρε βγάλτε την αράχνη απ τα μάτια σας και λέτε τα πράγματα όπως συνέβησαν, ποσο άνοιγμα έχει το ένα βήμα του Ενρίκε?

Α και ξέχασα κοιτάξτε να αναδιοργανώσετε το παλιό τιμημένο ΠΟΚ, το βλέπω να ξαναχρειασθεί.

αν αυτο ειναι προσωπικο σχολιο .σου απαντω οτι πετσινο το κυπελο και τερασττιο οφσαιντ που εβγαζε ματια.
εγω που καθομουν προς τη σεντρα κονταα στο χωρο της απονομης σε πολυ λαθος γωνιαα και το ειδα .ο διαιτητης την δεν ειδε θελαα να ξερω
που ναα δειτε ττι ελεγε και ο σαβιδης σε κατι δημοσιογραφους εχθες. δεν τα ειδα; στην τηλεοραση αν ταα δειξει θα τρομαξετε

gant
07-05-17, 09:48
αν αυτο ειναι προσωπικο σχολιο .σου απαντω οτι πετσινο το κυπελο και τερασττιο οφσαιντ που εβγαζε ματια.
εγω που καθομουν προς τη σεντρα κονταα στο χωρο της απονομης σε πολυ λαθος γωνιαα και το ειδα .ο διαιτητης την δεν ειδε θελαα να ξερω
που ναα δειτε ττι ελεγε και ο σαβιδης σε κατι δημοσιογραφους εχθες. δεν τα ειδα; στην τηλεοραση αν ταα δειξει θα τρομαξετε
Σπυ είπα ότι δεν ήταν οφσάιντ? Αυτό κατάλαβες? Τώρα τις παραφιλολογίες τι είπε και τι έκανε ο Σαββίδης άστο καλύτερα, σας καίει αλλά θα το ξπεράσετε.

Nino
07-05-17, 09:53
41353
respect!!!

Bitz
07-05-17, 10:01
Παιδιά μη τσακώνεστε....Μέχρι και δύο μέτρα είναι υπέρ του επενδυτή

gant
07-05-17, 10:08
Παιδιά μη τσακώνεστε....Μέχρι και δύο μέτρα είναι υπέρ του επενδυτή
Έχεις εμπειρία εσύ για να το λές.. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Bitz
07-05-17, 10:18
Όποιος πιστεύει οτι δεν ηταν οφσάιντ να σηκώσει το χέρι του

41354

Nino
07-05-17, 11:01
ελα bitz επειδη απο ιδια πειρα ψαχνετε προθεση και παράγκες για δες και ενα καρε ακομα και βρες τη προθεση... μεγενθυνε τη και λιγο!

.41355

Bitz
07-05-17, 11:33
ελα bitz επειδη απο ιδια πειρα ψαχνετε προθεση και παράγκες για δες και ενα καρε ακομα και βρες τη προθεση... μεγενθυνε τη και λιγο!

.41355

????????

Koyotte
07-05-17, 12:06
Ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος

41352

Σαν σκηνή από το ΡΑΚΟΣ νο 14 με τον αείμνηστο Ψάλτη...

atha
07-05-17, 15:11
Υ.Γ: Αν ο ΟΣΦΠ κέρδιζε με τέτοιο γκολ-οφσαιντ το κύπελλο θα ουρλιάζανε όλοι...τώρα δεν έγινε και τίποτα.[/QUOTE]

o gavros me tetoia goal kedrizei protathlimata edo kai 20 xronia re kai milate 25 myria tin xronia stin banka epi 20 xronia ?akoma kai tous fetinous +6 apo sproximo me tetoia goal tous exete(atromitos ,panionios iraklis ,paok). to penalty ston krespo prin tin sedra tou goal giati avava oloi sas?
kai go xenerosa pou pirame to kupelo me ofside oxi kai na exo typseis omos , alla tora bgikan oloi oi kleftes edo kai 30 xronia kai klaine mono kai mono giati fovountai mipos erxontai 30 xronia tou paok
to goal tou lympe to 2011 sto teliko ti itan? kala gia to xeri tou maniati asta ,
tora gia ta episodia ti na po , mia zoi ta idia zoa sto elladistan

Harisp
07-05-17, 15:31
Kαλά ο άλλος λέει δεν έγινε και τίποτα σοβαρό με 50 τραυματίες και 2 άτομα να κινδυνεύει η ζωή τους...

.41355
Με την μπάλα στον αέρα τι ακριβώς βλέπουμε; :shok::shok::shok:

1.5 μέτρο ήταν ακάλυπτος.

Aπορω ρε Χαρη γιατι ασχολεισαι με μικρες ομαδες και καθεσαι να τις βλεπεις απο τον καναπε....

Ήμουν περίεργος να δω τον τελικό της εξυγείανσης που όπως δήλωσε η διοργανώτρια αρχή θα άφηνε εποχή

Ας κάτσω και εγώ μια φορά στον καναπέ που τον έχετε λιώσει οι δικέφαλοι τόσα χρόνια.

Ότι κάνατε εσείς στον ημιτελικό με το καταφανές χέρι στο 2ο γκολ το ίδιο σας κάνανε χθες.
Περαστικά σας

DIM27
07-05-17, 16:26
Τελικα η καφριλα δεν εχει χρωμα.Οπως εχει γραψει,πριν παρα πλλα χρονια,ο Λεμπεσης στο σχετικο του πονημα,η δυναμη των ηλιθιων ειναι ανικητη.!!
,
,

Panos 316T
07-05-17, 16:50
Δυστυχως δε παμε μπροστα ετσι οταν εμεις οι φιλαθλοι ευθυγραμμιζομαστε με τις παε και ειδικα λεγοντας αυτα ειναι χρωστουμενα ή οι απεξω να κραζουν λεγοντας ιδου η εξυγιανση.
Αλλαχτε ροτα για να αλλαχθουν και τα υπολοιπα, τραβηξτε γραμμη για να παμε παρακατω!

Panos 316T
07-05-17, 17:09
Συμφωνω απολυτα!

Είμαστε στο ξεκίνημα μίας νέας εποχής στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν έγινε αντιληπτό στον τελικό. Έχουν γίνει πολλά μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους που αποδεικνύουν πως άλλαξαν οι καταστάσεις. Πλέον ο Σαββίδης έχει μπει πολύ δυναμικά, έφερε τούμπα την κατάσταση που επικρατούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με το οφσάιντ γκολ του Ενρίκε, μπήκε απλά η σφραγίδα.

Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΤΛΟ
Νέα εποχή ξεκίνησε και επειδή δεν ήρθε με μία επιβλητική εμφάνιση, αλλά με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, σε ένα πολύ χαμηλού επιπέδου τελικό. Αφήνει την αίσθηση πως ξεκινά μία νέα περίοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσουν σύντομα ξανά τίτλο. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, έτσι λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν ο τίτλος ερχόταν μέσα από κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, η κατάκτηση δεν θα είχε την ίδια δυναμική.

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
Διαβάζω συναδέλφους, ακούω φιλάθλους στα ραδιόφωνα, αναρτήσεις στα social media. Βλέπω μία απίστευτη υποκρισία. Πραγματικά απορώ με το θράσος οπαδών άλλων ομάδων. Είμαι 40 χρονών και πρώτη φορά μία ομάδα από άλλη πόλη, και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ, κατακτά κάτι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια κυριαρχούν οι ομάδες τους ένα σωρό τρόπαια, κάτι που συνέβαινε και πολλές φορές εις βάρος του ΠΑΟΚ. Δηλαδή στην Θεσσαλονίκη δεν έχουν ψυχή; Ζούμε κάτι διαφορετικό το τελευταίο διάστημα από αυτό που συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Το παιχνίδι παίζεται με συγκεκριμένους όρους: Πρώτα προσπαθείς να κερδίσεις τις εκλογές της ΕΠΟ, στην συνέχεια να έχεις μαζί σου την πλειοψηφία των ομάδων στο πρωτάθλημα και στην συνέχεια το γλυκό "δένει" με διαιτητική εύνοια. Στις εποχές που κυριάρχησε ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, δημιούργησε κανένας τους συνθήκες για κάτι το διαφορετικό; Το γεγονός πως αντιδρούν οπαδοί και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Ολυμπιακό, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν την απόλυτη κυριαρχία, με ξεπερνά. Αρνούμαι να μοιραστώ τον πόνο τους και τον φόβο τους, πως θα πάρει και κάποιος άλλος τίτλους σε αυτήν την χώρα.

ADVERTISING

Είναι σίγουρα μικρότερη η διάρκεια, αλλά ρωτώ: Οταν στον Παναθηναϊκό δημιουργήθηκε η πολυμετοχικότητα, έγινε προσπάθεια για κάτι διαφορετικό; Εδώ έφτασε στο σημείο ο Πατέρας, να θέλει να βάλει τον Καννελόπουλο, που είχε ασελγήσει στα χρόνια της παντοκρατορίας Κόκκαλη εναντίον του Παναθηναϊκού, αντιπρόεδρο στην ΠΑΕ.

Πάμε παλιά, αλλά επί Μελισανίδη - Καρρά η ΆΕΚ, στα τρία κολλητά που πήρε, δεν έπαιξε στο ίδιο παιχνίδι; Ήρθε η ώρα και μίας ομάδας από την Θεσσαλονίκη, ήρθε και η ώρα του ΠΑΟΚ, και στην Θεσσαλονίκη έχουν ψυχή. Και αυτοί οπαδοί αγαπάνε την ομάδα τους και έχουν το δικαίωμα να χαρούν. Δυστυχώς στην Ελλάδα, έτσι παίζεται το παιχνίδι. Η επιβολή δεν έρχεται στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά έξω από αυτούς. Στην ίδια λογική πήγαν όλοι όσοι ήθελαν να ρίξουν το κατεστημένο του Ολυμπιακού. Δεν είδα τον Μελισανίδη να ρίχνει χρήμα, περισσότερο ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ, παρά με το να φτιάξει την ομάδα του. Όταν έπρεπε να επιλέξει προπονητή, πήρε τον Κετσπάγια με το που έμαθε τις απαιτήσεις του Μοντανιέ.

ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
Το παιχνίδι στο ελληνικό ποδόσφαιρο παίζεται με αυτόν τον τρόπο εδώ και χρόνια. Με έναν τρόπο που οι ομάδες της Αθήνας έχουν πάρει αρκετούς τίτλους από τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι αστείες οι φωνές διαμαρτυρίας. Διαβάζω πράγματα και νοιώθω πως βρίσκομαι σε άλλη χώρα. Ναι, ο Κύζας έσπρωξε τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε και για εμένα στο τέλος της σεζόν ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα στην δημιουργία στην Ελλάδα. Αλλά όχι, δεν ήταν η μεγαλύτερη σφαγή που έχουμε δει. Το γκολ του Ενρίκε δεν έπρεπε να μετρήσει, ήταν καταφανέστατο οφσάιντ, σε ένα παιχνίδι όμως που μέχρι σε εκείνο το σημείο βλέπαμε μία 50ρίσια διαιτησία και στο τέλος του, ο επόπτης παραδέχτηκε το λάθος του και παραιτήθηκε. Συγνώμη αλλά έχουμε ζήσει σε αυτή την χώρα πολύ πιο ακραίες καταστάσεις.

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ
Τώρα μένει να δούμε την επόμενη σεζόν αν ο Ιβάν Σαββίδης, πράγματι θα γίνει ο νέος χαλίφης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο τρόπος που κατέκτησε το κύπελλο, οι αλλαγές στην ΕΠΟ, η μετακίνηση ομάδων της Super League στο δικό του μπλογκ, δείχνουν πώς έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες: Να λέει τώρα ο Ιβάν και οι άνθρωποι που δουλεύουν για αυτόν, «κάντε επενδύσεις».

Ξέρω πως από κάτω θα φάω πολλά επιθετικά σχόλια, γεμάτα υποκρισία. Προσωπικά όμως, κάνω αυτή την δουλειά μόνο και μόνο γιατί λατρεύω αυτό το άθλημα, σπαταλάω πολύ χρόνο μέσα στην καθημερινότητά μου και για να παρακολουθώ όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται και για να το μάθω καλύτερα. Δυστυχώς όμως το παιχνίδι στην Ελλάδα παίζεται με αυτόν τον τρόπο. Αν πάρεις έναν τίτλο, επειδή έτυχε να κάνεις κάτι καλό στο γήπεδο, μία καλή σεζόν προπονητή και επιλογών, όπως ο Παναθηναϊκός το 2014 που κατέκτησε το κύπελλο με τον Αναστασίου, είναι δύσκολο να βρεις διάρκεια.

Αν κάνεις όμως το κουμάντο σου έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, έχεις στην ΕΠΟ δικούς σου ανθρώπους, ψηφίζουν οι υπόλοιπες ομάδες ό,τι εξυπηρετεί τα συμφέροντα σου, οι διαιτητές φοβούνται να χάσεις, τότε έχεις δημιουργήσει τις συνθήκες για να κατακτήσεις τίτλους και να έχεις διάρκεια. Συγγνώμη, αλλά αυτούς τους κανόνες ο ΠΑΟΚ δεν τους έφτιαξε. Ο Σαββίδης τους βρήκε και με αυτούς παίζει. Αυτοί που έχουν μάθει να πανηγυρίζουν τέτοιους τίτλους, δεν δικαιούνται τώρα να φωνάζουν και να κατακρίνουν.

https://m.sport24.gr/Columns/Charlie/kai-sth-thessalonikh-exoyn-psyxh.4660498.html

Harisp
07-05-17, 19:12
Μα δεν διαφωνούμε φίλε Πάνο.

Απλά κράζουμε γιατί διοικήσεις και οπαδοί μιλούσανε για εξυγίανση.
Και στην πρώτη ευκαιρία γρήγορα γρήγορα αποδεικνύουν ότι κανένας δεν θέλει εξυγίανση...
Να σφάζει ο ένας τον άλλο θέλει.

Αν ήταν μάγκας ο Σαββίδης ας έβγαινε να πει ''εμείς δεν θέλουμε να σηκώνουμε κούπες έτσι...''

Και ας μην το πίστευε...Το ίδιο ας λέγανε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Τώρα απλά άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...

Tώρα αν νομίζουν ΠΑΟΚτζήδες και ΑΕΚτζήδες ότι γύρισε τούμπα η ιστορία και ο ΟΣΦΠ ξαφνικά θα περάσει πέτρινα χρόνια κτλπ κτλπ, απλά πιστεύω ότι βιάζονται πολύ.
Το μόνο που καταφέρανε τόσο ως διοικήσεις όσο και ως οπαδοί(δείτε τις συζητήσεις εδώ μέσα του του τύπου ''δεν δικαιούστε να μιλάτε μετά από τόσα χρόνια'' αντί να πουν ''οκ εμείς δεν θέλουμε να κερδίζουμε έτσι''), είναι να αθωώσουν συνοπτικά ότι έκανε και ότι θα κάνει ο ΟΣΦΠ στο μέλλον.

gant
07-05-17, 19:28
Ενώ εσείς βάλατε πλερέζες το 2013!

gant
07-05-17, 19:36
Και για να ξεστραβωθούν μερικοί το επίσημο στοπ καρέ του οφσάιντ.
41356

Η φάση ήταν τόσο γρήγορη που κανένας αεκτσής δεν διαμαρτυρήθηκε, πλήν του τερματοφύλακα που σήκωσε τα χέρια του.

Harisp
07-05-17, 19:43
Ενώ εσείς βάλατε πλερέζες το 2013!
Προσωπικά εμένα και πολλών φίλων Ολυμπιακών που μιλάμε, δεν μας άρεσε αυτό που έγινε και δεν το πανηγύρισα.
Ας το έπαιρνε ο Αστέρας...

Σαν τον ΣΥΡΙΖΑ το κάνετε ακριβώς.
Κράζανε πριν γίνουν κυβέρνηση για την διαφθορά 40 χρόνια και τώρα που κάνουν τα ίδια λένε ''εσείς δεν δικαιούστε να μιλείτε''

Οκ, αν σας ικανοποιεί αυτό, πάσο.

gant
07-05-17, 20:13
Προσωπικά εμένα και πολλών φίλων Ολυμπιακών που μιλάμε, δεν μας άρεσε αυτό που έγινε και δεν το πανηγύρισα.
Ας το έπαιρνε ο Αστέρας...

Σαν τον ΣΥΡΙΖΑ το κάνετε ακριβώς.
Κράζανε πριν γίνουν κυβέρνηση για την διαφθορά 40 χρόνια και τώρα που κάνουν τα ίδια λένε ''εσείς δεν δικαιούστε να μιλείτε''

Οκ, αν σας ικανοποιεί αυτό, πάσο.
Προσωπικά κι εμένα καθόλου, θα ήθελα μια καθαρή νίκη αλλά διαφθορά?
Εγώ βλέπω ανθρώπινο λάθος.Την φάση του πέναλτυ ακριβώς πριν το γκολ οφσάιντ την είδες? 3 μέτρα είναι ο Κομίνης και βλέπει και το γκρέμισμα του Κρέσπο αλλά κάνει τον ινδιάνο.

DIM27
07-05-17, 20:13
Ο Σαβιδης καβαλησε καλαμι.Θα εχει την τυχη του Κοσκωτα και του Βγενοπουλου.Νομιζει οτι θα οριζει ποιος θα γινεται πρωθυπουργος.!

Harisp
07-05-17, 20:32
Καπάκι μετά την διαιτησία με ΠΑΟ, δεν μπορεί και αυτό να είναι ανθρώπινο λάθος...Να είμαστε σοβαροί.
Καλά για πέναλντι δεν μίλησε κανένας και ποτέ. Που το είδατε;

Ένα άλλο που είδα και γέλαγα είναι σε μια φάση έχει πιάσει παίκτης του ΠΑΟΚ αν θυμάμαι σωστά από την φανέλα παίκτη της ΑΕΚ και τον τραβάει όπως προσπαθεί να τρέξει μπροστά και ο παίκτης της ΑΕΚ αντίστοιχα τραβάει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ από την φανέλα που πάει να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι. Αποτέλεσμα κάρτα μόνο στον παίκτη της ΑΕΚ.

gant
07-05-17, 20:33
Ο Σαβιδης καβαλησε καλαμι.Θα εχει την τυχη του Κοσκωτα και του Βγενοπουλου.Νομιζει οτι θα οριζει ποιος θα γινεται πρωθυπουργος.!

Αυτοί ήταν φούσκες, ο Ρώσσος έχει φουσκωμένες τσέπες! :)

gant
07-05-17, 20:35
Ασπίδα από τα ματ μεσα στο κλειστό, παραμένου εγκλωβισμένοι οι παίκτες του παοκ
Λαμόγια της ερα προαπαθείτε ραδιοφωνικά να τα κουκουλώσετε.
Που είσαι μπαρπά Σάββα γραφικέ με του αγνούς φιλάθλους σου.

gant
07-05-17, 20:39
Καπάκι μετά την διαιτησία με ΠΑΟ, δεν μπορεί και αυτό να είναι ανθρώπινο λάθος...Να είμαστε σοβαροί.
Καλά για πέναλντι δεν μίλησε κανένας και ποτέ. Που το είδατε;

Ένα άλλο που είδα και γέλαγα είναι σε μια φάση έχει πιάσει παίκτης του ΠΑΟΚ αν θυμάμαι σωστά από την φανέλα παίκτη της ΑΕΚ και τον τραβάει όπως προσπαθεί να τρέξει μπροστά και ο παίκτης της ΑΕΚ αντίστοιχα τραβάει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ από την φανέλα που πάει να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι. Αποτέλεσμα κάρτα μόνο στον παίκτη της ΑΕΚ.

Μάλλον βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις. ψαξε να το βρεις το βίντεο, δεν μπορώ να το κατεβάσω όσο και αν προσπάθησα είναι gif.

DIM27
07-05-17, 20:51
Ο Κλωναριδης χαρισε το κυπελο.Λετε να τον δουμε βορεια?

gant
07-05-17, 20:55
Αααα βαζελάκι είσαι? καλά αστο.

CHKO3CI
07-05-17, 21:01
Φαίνεται πως υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο «Δικέφαλος» τους κοιτάζει όλους στα μάτια και για αυτό τον λόγο γίνεται προσπάθεια να μειωθεί η χτεσινή επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Οι «αντικειμενικοί» λοιπόν στέκονται ΜΟΝΟ στη φάση που σκοράρει ο Ενρίκε, ο οποίος στο ριπλέι φαίνεται πως είναι σε θέση οφσάιντ και ΑΓΝΟΟΥΝ παντελώς το πέναλτι που υπάρχει στον Κρέσπο, δευτερόλεπτα πριν, το οποίο γίνεται μπροστά στα μάτια του Κομίνη, κι αν σφυριζόταν όπως έπρεπε δε θα είχε προκύψει καν η φάση με τον Βραζιλιάνο του ΠΑΟΚ.

Το πεντακάθαρο πέναλτι γίνεται από τον Σιμόες στον Κρέσπο κι ο Πορτογάλος της ΑΕΚ θα έβλεπε αν δινόταν όπως έπρεπε η εσχάτη των ποινών και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβαλλόταν.

Αυτό δεν είναι αλλοίωση;

Γιατί "κλείνουν" τα μάτια και δεν αναφέρονται καθόλου στη φάση που γίνεται δευτερόλεπτα πριν με το ολοκάθαρο τράβηγμα της φανέλας στον Κρέσπο εντός της μεγάλης περιοχής και τον μη καταλογισμό του πέναλτι;

Μήπως οι άνθρωποι αυτοί θα έπρεπε να αισθανθούν επιτέλους λίγο ντροπή για το γεγονός ότι προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία του ΠΑΟΚ;

Γιατί δε διαβάζουμε ΠΟΥΘΕΝΑ σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο εκτός των ρεπορτάζ που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ για το πέναλτι στον Κρέσπο, το οποίο ακόμα κι αν οι «αντικειμενικοί» διαφωνούν είναι ξεκάθαρα κομμάτι των αμφισβητούμενων φάσεων;

Είναι ξεκάθαρο! Γιατί πρέπει να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και πρέπει να βγει «σκάρτος» ο ΠΑΟΚ.

Αυτοί που δεν αισθάνονται ντροπή που «έπνιξαν» στις αναφορές τους το πέναλτι στον Κρέσπο ας δουν ξανά τη συγκεκριμένη φάση,στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=JLjbe-tJhew

gant
07-05-17, 21:18
Χρηστάρα απ την γαυρογριά Παρλοπαπαρίνι και όλοι οι υπόλοιποι της κοσμοτε ήταν σαν θλιμμένες π@@τανες.
Και όσοι φιλοι άκουγαν την ερα, ουρλιάζαν σε κάθε επίθεη των χανούμισων και μουρμουρίζαν στις επιθέσεις του παοκ
Φυσικά και οι υπόλοιποι της Αθηναικής κυριακής δεν πάνε όλη την περίοδο παρακάτω.

Harisp
07-05-17, 21:23
Κλασικοί Μπαοκτζηδες...
Γιατί το σπας; Γιατί έχει Αθηναϊκές πινακίδες, το αθηναϊκό κατεστημένο, η Αθήνα φταίει για όλα κτλπ.

gant
07-05-17, 21:28
Σιγά ρε φίλε από παρθενόγεννηση βγήκατε.

CHKO3CI
07-05-17, 21:31
ΧΩΡΙΣ βασικό διαγώνιο,με δυο αλλαγές προπονητών,απώλεια του κουβανού Κάλβου,οι δύο τραυματισμοί του Γκόμεζ,εκανε ΞΑΝΑ το μπρέικ στο βόλλευ,και πήρε το πιο ΜΑΓΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτασει στο αεροδρόμιο,λιγο μετά τις 12+00.....

gant
07-05-17, 21:38
ΧΩΡΙΣ βασικό διαγώνιο,με δυο αλλαγές προπονητών,απώλεια του κουβανού Κάλβου,οι δύο τραυματισμοί του Γκόμεζ,εκανε ΞΑΝΑ το μπρέικ στο βόλλευ,και πήρε το πιο ΜΑΓΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτασει στο αεροδρόμιο,λιγο μετά τις 12+00.....
Διασυρμός σκέτος 2-10, 6-16 και τέλος 14-25 το 3ο σετ. :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

gant
07-05-17, 21:45
Καλά ρε Σαββίδη και στο βόλευ έβαλες το χέρι σου? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Harisp
07-05-17, 21:48
Διασυρμός σκέτος 2-10, 6-16 και τέλος 14-25 το 3ο σετ. :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Μπράβο για το βόλλευ.
Παλικαρίσιο και πεντακάθαρο.

tsaltinho
07-05-17, 22:24
Φαίνεται πως υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο «Δικέφαλος» τους κοιτάζει όλους στα μάτια και για αυτό τον λόγο γίνεται προσπάθεια να μειωθεί η χτεσινή επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Οι «αντικειμενικοί» λοιπόν στέκονται ΜΟΝΟ στη φάση που σκοράρει ο Ενρίκε, ο οποίος στο ριπλέι φαίνεται πως είναι σε θέση οφσάιντ και ΑΓΝΟΟΥΝ παντελώς το πέναλτι που υπάρχει στον Κρέσπο, δευτερόλεπτα πριν, το οποίο γίνεται μπροστά στα μάτια του Κομίνη, κι αν σφυριζόταν όπως έπρεπε δε θα είχε προκύψει καν η φάση με τον Βραζιλιάνο του ΠΑΟΚ.

Το πεντακάθαρο πέναλτι γίνεται από τον Σιμόες στον Κρέσπο κι ο Πορτογάλος της ΑΕΚ θα έβλεπε αν δινόταν όπως έπρεπε η εσχάτη των ποινών και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβαλλόταν.

Αυτό δεν είναι αλλοίωση;

Γιατί "κλείνουν" τα μάτια και δεν αναφέρονται καθόλου στη φάση που γίνεται δευτερόλεπτα πριν με το ολοκάθαρο τράβηγμα της φανέλας στον Κρέσπο εντός της μεγάλης περιοχής και τον μη καταλογισμό του πέναλτι;

Μήπως οι άνθρωποι αυτοί θα έπρεπε να αισθανθούν επιτέλους λίγο ντροπή για το γεγονός ότι προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία του ΠΑΟΚ;

Γιατί δε διαβάζουμε ΠΟΥΘΕΝΑ σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο εκτός των ρεπορτάζ που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ για το πέναλτι στον Κρέσπο, το οποίο ακόμα κι αν οι «αντικειμενικοί» διαφωνούν είναι ξεκάθαρα κομμάτι των αμφισβητούμενων φάσεων;

Είναι ξεκάθαρο! Γιατί πρέπει να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και πρέπει να βγει «σκάρτος» ο ΠΑΟΚ.

Αυτοί που δεν αισθάνονται ντροπή που «έπνιξαν» στις αναφορές τους το πέναλτι στον Κρέσπο ας δουν ξανά τη συγκεκριμένη φάση,στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=JLjbe-tJhew

Ωραιο το βιντεο. Κομμενο και ραμμενο εκει που το θες..
Γιατι ομως δεν δειχνεις και 5 δευτερολεπτα πριν, που ο Κρεσπο κανει πεντακαθαρο φαουλ στον Σιμοες.....?
Αυτοι ειστε και γι αυτο εχετε ενα τιτλο καθε 15 χρονια, ακονα και με αυτον τον τροπο

CHKO3CI
07-05-17, 22:43
Ωραιο το βιντεο. Κομμενο και ραμμενο εκει που το θες..
Γιατι ομως δεν δειχνεις και 5 δευτερολεπτα πριν, που ο Κρεσπο κανει πεντακαθαρο φαουλ στον Σιμοες.....?
Αυτοι ειστε και γι αυτο εχετε ενα τιτλο καθε 15 χρονια, ακονα και με αυτον τον τροπο

Εσυ γιατί δεν κάνεις ένα βίντεο?
Εγω ξέρω πολύ καλά ποιός είμαι, παιρνω κύπελλο όποτε το αξίζω, δεν μου έχει χαρίσει ποτέ και κανένας τίποτα, οτι έχω κατακτήσει ειναι ΑΛΗΘΙΝΟ, με έχουν αφαιρέσει πρωταθλήματα και κύπελλα, γι αυτο φτιάχνω οπαδους απο τους οπαδούς μου..

tsaltinho
07-05-17, 22:58
Εσυ γιατί δεν κάνεις ένα βίντεο?
Εγω ξέρω πολύ καλά ποιός είμαι, παιρνω κύπελλο όποτε το αξίζω, δεν μου έχει χαρίσει ποτέ και κανένας τίποτα, οτι έχω κατακτήσει ειναι ΑΛΗΘΙΝΟ, με έχουν αφαιρέσει πρωταθλήματα και κύπελλα, γι αυτο φτιάχνω οπαδους απο τους οπαδούς μου..

Συγχαρητηρια λοιπον για τους τιτλους. Πες μου ομως, γιατι εκοψες το βιντεο; εγινε φαουλ πριν το πεναλντι;
Τα υπολοιπα περι αληθινων τιτλων, δεν μπαινω στον κοπο να αντιπαρατεθω μαζι σου!

katsaraios
08-05-17, 01:06

.41355
Βρε φιλε και εσυ στην ιδια τρυπα? εχει φυγει πριν πολλη ωρα η μπαλλα ...αστο τωρα τι ψαχνετε ειπαμε χαλαλι

Λιγο εγκρατεια δεν βλαπτει γιατι διαβαζω περι ΠΟΚ και μου σηκωνεται η τριχα ,αν καποιος εσπασε το ΠΟΚ ηταν η ΑΕΚ και μονο...
Μαζευτε και λιγο τον πιτσιρικο με τα λεφτα του μπαμπα ,γραψτε καμια συμβουλη στον μικρουλη

gant
08-05-17, 09:52
Συγχαρητηρια λοιπον για τους τιτλους. Πες μου ομως, γιατι εκοψες το βιντεο; εγινε φαουλ πριν το πεναλντι;
Τα υπολοιπα περι αληθινων τιτλων, δεν μπαινω στον κοπο να αντιπαρατεθω μαζι σου!

Για βάλε μας εσύ ένα βιντεο με το φάουλ. Εμεις σε βάλαμε και φώτο με το 2,5 οφσάιντ και βίντεο με το πεναλτάκι.

Konstantinos E60
08-05-17, 10:27
Ξαφνικά τα βλέπετε όλα !!! Και τα οφσαιντ και τους στημένους διαιτητές και τους τυφλούς επόπτες και τις παράγκες που φτιάχνονται..όλα αρχίσατε να
τα βλέπετε...!! Καλό κολύριο σας έδωσε ο Πόντιος :th_Laie_67-1:

vded
08-05-17, 11:00
Δε θα μιλήσω για τον "τελικό". Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε.

Μόνο αηδιασμένος νιώθω βλέποντας τις δηλώσεις του Σαββίδη. Και λυπάμαι για όσους τον υποστηρίζουν. Πραγματικά.

Konstantinos E60
08-05-17, 11:24
Δε θα μιλήσω για τον "τελικό". Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε.

Μόνο αηδιασμένος νιώθω βλέποντας τις δηλώσεις του Σαββίδη. Και λυπάμαι για όσους τον υποστηρίζουν. Πραγματικά.

Αααα καλά !! Ξερεις πόσες φορες αηδιάσαμε με τους γαυροβάζελους προέδρους ??
Και τι έγινε ? Μην τους βλέπετε αν δεν μπορείτε μας έλεγαν...έτσι εναι το ποδόσφαιρο μας έλεγαν και το καλύτερο που μας έλεγαν...ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ !!

Και για να τελειώνουμε με τις πλάκες, τις καζούρες και τις αηδίες ριξτε μια ματιά στα στατιστικά των ομαδων για να καταλάβετε οτι μόνο
τυχαίο δεν ειναι που ο φετινός ΠΑΟΚ εκανε οτι εκανε.

tsaltinho
08-05-17, 11:25
Για βάλε μας εσύ ένα βιντεο με το φάουλ. Εμεις σε βάλαμε και φώτο με το 2,5 οφσάιντ και βίντεο με το πεναλτάκι.

Προφανως η ερωτηση μου ειναι για αποφοιτους του ΜΙΤ, γι αυτο δεν παιρνω καμια απαντηση.
Δεν χρειαζεται καμια φωτο και κανενα βιντεο, τα ματια σας ειναι ο καλυτερος κριτης.

vded
08-05-17, 11:29
Αααα καλά !! Ξερεις πόσες φορες αηδιάσαμε με τους γαυροβάζελους προέδρους ??
Και τι έγινε ? Μην τους βλέπετε αν δεν μπορείτε μας έλεγαν...έτσι εναι το ποδόσφαιρο μας έλεγαν και το καλύτερο που μας έλεγαν...ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ !!

Και για να τελειώνουμε με τις πλάκες, τις καζούρες και τις αηδίες ριξτε μια ματιά στα στατιστικά των ομαδων για να καταλάβετε οτι μόνο
τυχαίο δεν ειναι που ο φετινός ΠΑΟΚ εκανε οτι εκανε.
Να'ναι καλά ο Τσίπρας τότε ε;
Τίποτα δεν έκανε ο φετινός ΠΑΟΚ, μετά από 15 χρόνια σήκωσε ένα κύπελλο. Σπρώχνωντας τον από 1000 μεριές.

tsaltinho
08-05-17, 11:32
Ξαφνικά τα βλέπετε όλα !!! Και τα οφσαιντ και τους στημένους διαιτητές και τους τυφλούς επόπτες και τις παράγκες που φτιάχνονται..όλα αρχίσατε να
τα βλέπετε...!! Καλό κολύριο σας έδωσε ο Πόντιος :th_Laie_67-1:

Μας επεσε βαρια η εξυγιανση

Konstantinos E60
08-05-17, 11:42
Να'ναι καλά ο Τσίπρας τότε ε;
Τίποτα δεν έκανε ο φετινός ΠΑΟΚ, μετά από 15 χρόνια σήκωσε ένα κύπελλο. Σπρώχνωντας τον από 1000 μεριές.

Ε και εσυ γιατι θυμώνεις ??? Ετσι δεν δουλευει το σύστημα ??? Κατσε τώρα να το δεις και απο την αλλη μεριά !

Μεχρι τωρα δεν βλέπατε τιποτα το μεμπτο στα γαυροπρωταθλήματα και στα βαζελοκύπελλα και ξαφνικά ειδατε οτι
φτιάχνεται νεα παραγκα. Και μας την λετε κιολας οτι κανουμε τα ιδια με εσας ενω μιλουσαμε για εξυγίανση.
Ποιος κοροιδευει ποιον ??

gant
08-05-17, 11:51
Προφανως η ερωτηση μου ειναι για αποφοιτους του ΜΙΤ, γι αυτο δεν παιρνω καμια απαντηση.
Δεν χρειαζεται καμια φωτο και κανενα βιντεο, τα ματια σας ειναι ο καλυτερος κριτης.
Αλλα λογια να αγαπιομαστε...δεν ξερεις τι να πεις

Straight six
08-05-17, 12:14
υπαρχει μια μεγαλη διαφορα..

ο ολυμπιακος ειχε παντα ομαδα με τεραστια διαφορα απο ολους...ακομα και τωρα μεχρι το χειμωνα ειχε παιχτες που οι αλλοι δεν εχουν δει ποτε....ακομα και οταν σερνοταν επαιρνε την κουπα μεχρι και περυσι με ενα καρο βαθμους διαφορα...ειναι λογικο να εχει ευνοια οταν μεχρι και περυσι οι υπολοιποι ηταν ανυπαρκτοι με προεδρους καβουρες...σχεδον και φετος...βλεπετε τι γινεται σε Ισπανια..ακομα και στο τσουλου...φωναζετε για διαιτησια αλλα χωρις ομαδες...τουλαχιστον εμεις ειχαμε ομαδα...να μην κατσουμε να αριθμησουμε παικτες....και ποσο πια ευνοησε η διαιτησια οταν το καθαριζαμε απο τις γιορτες με ενα καρο ποντους διαφορα.....η πραγματικοτητα παγκοσμιως αυτη ειναι...φωναζει η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ με κατι ανυπαρκτους παικτες χωρις γηπεδα...το 50-50 τωρα το θυμηθηκαν που ο Ολυμπιακος δεν εχει παικτες...παλιοτερα το εκαναν γαργαρα γτ απλα ηταν ολοι ανυπαρκτοι..οποτε τοτε μονο διαιτησια και καλα...λες και αν ηταν παντα 50 50 θα παιρνατε κουπα με αυτους που ειχατε....φτιαχτε ομαδα και εγω μαζι σας...και δεν δικαιολογω την ευνοια αλλα αυτο συμβαινει παντου...με την διαφορα και της ομαδας ομως που εσεις ποτε δεν ειχατε και ουτε βλεπω να κανετε..ο γαυρος επαιρνε το χρημα απο το τσουλου καθε χρονο γτ πολυ απλα οι υπολοιπες ομαδες ηταν για περιπατο μαζι με τη διαφορα δυναμικοτητας...λες και αμα ειχε την ΕΠΟ ο Αλαφουζος θα επαιρνε κουπα. ημαρτον

katsaraios
08-05-17, 12:22
Ολα καλα μεσα στον αγωνα εγινε οτι εγινε.
Δυστυχως ομως εξω δεν μπορουν να κρατησουν 200 ατομα που σφαχτηκανε. ..
Υπεύθυνη πρωτα η καθε ΠΑΕ και συνυπευθυνη η ΕΛΑΣ που καταφερε να μην εχει ελεγχο στην γεφυρα στο πιο μικρο δλδ κομματι που θα επρεπε να φυλαξει μαζι με την διαχωριστική κερκιδα..
Δεν ξερω αν εγιναν φασαριες αλλου οποτε στο τελος δικαιωνεται ο τραγικος χοντρος Νο2 του Ελληνικου ποδοσφαιρου που τα ριχνει στην αστυνομια και βαφτιζει τον καλυτερο τελικο της 10ετιας...
Σχεδον 4 δεκαετιες που παω σε γηπεδα ολο τα ίδια αν ηθελαν θα τους μάζευαν λεμε...
Αρα τους εξυπηρετουν να γινονται τα επεισοδια ...
Θα φανει και στα πλειοφ κιχ δεν θα γινει ....

Koyotte
08-05-17, 12:27
Όταν παίρνει σφύριγμα ο Ολυμπιακός είναι εγκληματική οργάνωση και σκόπιμο. Όταν παίρνει ο νεόκοπος εξυγιαντής είναι ανθρώπινο λάθος που δεν αξίζει να ασχολούμαστε. Όταν λέει κάποιος οτι έγιναν επεισόδια που δεν τα είδαμε, ο λόγος του είναι ευαγγέλιο και πρέπει ο Ολυμπιακός να πέσει γ' εθνική. Όταν μαχαιρώνουν και καίνε μπροστά στα μάτια μας οι Παοκτζήδες είναι "ο υπέροχος λαός" και "ο καλύτερος τελικός".
ΥΓ Για εμένα, σαν Ολυμπιακός, αντίπαλος μεγάλος είναι μόνο ο Παναθηναϊκος και μετά η ΑΕΚ. Έτσι μεγάλωσα και έτσι έμαθα. Κάπως σαν τα αυτοκίνητα είναι το λεγόμενο ΠΟΚ: BMW, MERCEDES, AUDI, σε όποια σειρά θέλετε. Υπάρχει μια αύρα, μια ποιότητα, το μέταλλο του πολυνίκη που μόνο η συνολική εικόνα, η διάρκεια στην απόδοση και οι τίτλοι δίνουν. Το να σε περάσει ένα ΚΙΑ κάποια στιγμή, μικρό το κακό, χάνει σε πολλά άλλα...

Bitz
08-05-17, 12:30

Αφηστε ρε το βολευ τωρα πηρατε κουπα......εχετε χρονο ολη την ζωη μπροστα σας,απο του χρονου παλι θα ασχολειστε με τα υπολοιπα αθληματα οπως το χαντμπολ το πινκ πονκ κλπ

katsaraios
08-05-17, 12:31
υπαρχει μια μεγαλη διαφορα..

ο ολυμπιακος ειχε παντα ομαδα με τεραστια διαφορα απο ολους...ακομα και τωρα μεχρι το χειμωνα ειχε παιχτες που οι αλλοι δεν εχουν δει ποτε....ακομα και οταν σερνοταν επαιρνε την κουπα μεχρι και περυσι με ενα καρο βαθμους διαφορα...ειναι λογικο να εχει ευνοια οταν μεχρι και περυσι οι υπολοιποι ηταν ανυπαρκτοι με προεδρους καβουρες...σχεδον και φετος...βλεπετε τι γινεται σε Ισπανια..ακομα και στο τσουλου...φωναζετε για διαιτησια αλλα χωρις ομαδες...τουλαχιστον εμεις ειχαμε ομαδα...να μην κατσουμε να αριθμησουμε παικτες....και ποσο πια ευνοησε η διαιτησια οταν το καθαριζαμε απο τις γιορτες με ενα καρο ποντους διαφορα.....η πραγματικοτητα παγκοσμιως αυτη ειναι...φωναζει η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ με κατι ανυπαρκτους παικτες χωρις γηπεδα...το 50-50 τωρα το θυμηθηκαν που ο Ολυμπιακος δεν εχει παικτες...παλιοτερα το εκαναν γαργαρα γτ απλα ηταν ολοι ανυπαρκτοι..οποτε τοτε μονο διαιτησια και καλα...λες και αν ηταν παντα 50 50 θα παιρνατε κουπα με αυτους που ειχατε....φτιαχτε ομαδα και εγω μαζι σας...και δεν δικαιολογω την ευνοια αλλα αυτο συμβαινει παντου...με την διαφορα και της ομαδας ομως που εσεις ποτε δεν ειχατε και ουτε βλεπω να κανετε..ο γαυρος επαιρνε το χρημα απο το τσουλου καθε χρονο γτ πολυ απλα οι υπολοιπες ομαδες ηταν για περιπατο μαζι με τη διαφορα δυναμικοτητας...λες και αμα ειχε την ΕΠΟ ο Αλαφουζος θα επαιρνε κουπα. ημαρτον

Φιλε μου απο το 96 και μετα εχουμε δει τρελλη ευνοια οσο και καλυτερη ομαδα να εχει οταν δεν αφηνεις να παρει ανασα κανεις δεν υπαρχει ανταγωνισμος...για αυτο αντιστοιχα τρωτε αρες εξω μην λεμε τα ιδια..
Εχασες ενα πρωταθλημα απο τον βαζελο εξαλου και ενα που πηρες στα χαρτια απο την ΑΕΚ ...παλι ειχες καλυτερη ομαδα?
Τοτε γιατι βριζατε εσεις οι ιδιοι τον προεδρο σας ?
Τι θες να θυμηθουμε δικες σας αντιδρασεις με κορνεδες και ξυλο στου Ρεντη οταν κανατε γκελες?
Αστο να τελειωνει το θεατρο φετος και απο του χρονου αν υπαρχει πρωταθλημα θα δουμε

Bitz
08-05-17, 12:37
Το κακο με το παοκακι ειναι οτι ανακαμπτει η αεκ.....παλι τεταρτοπεμπτους σας βλεπω

Straight six
08-05-17, 12:39
πριν το ματς οι μεγαλοι εξυγιαντες φαγανε μαζι τρομαρα τους..μετα ηταν στημενος ο εποπτης....τραγικοι οι τυποι....θα ριξουμε την χουντα της ΕΠΟ. θα αλλαξουμε το ποδοσφαιρο και οι 2 μαζι. (θα παιρνουμε και κουπες πια αλλα με καβουρια στην τσεπη χωρις γηπεδο). μετα ηταν στημενος ο εποπτης απο τον μεγαλο τιμιο τιγρη με τις εγκαταστασεις διπλα στα σπιτια στη Δραπετσωνα, εννοειται παρανομως οπως παντα και απο τον σαμπιντι που ειναι πραγματικος ελληνας και του χαρησαν τα 38 μυρια (αρα ο τσιπρας ειναι φιλος μου και ας λενε οι δικοι του οτι δεν υπηρξε γενοκτονια με ποντιους ενω εγω ηγουμαι των ποντιων) για γελια και οι 2...αν τα προσθεσουν και οι 2 ποσα βγαινουν ολα μαζι ειπαμε???

Straight six
08-05-17, 12:47
Φιλε μου απο το 96 και μετα εχουμε δει τρελλη ευνοια οσο και καλυτερη ομαδα να εχει οταν δεν αφηνεις να παρει ανασα κανεις δεν υπαρχει ανταγωνισμος...για αυτο αντιστοιχα τρωτε αρες εξω μην λεμε τα ιδια..
Εχασες ενα πρωταθλημα απο τον βαζελο εξαλου και ενα που πηρες στα χαρτια απο την ΑΕΚ ...παλι ειχες καλυτερη ομαδα?
Τοτε γιατι βριζατε εσεις οι ιδιοι τον προεδρο σας ?
Τι θες να θυμηθουμε δικες σας αντιδρασεις με κορνεδες και ξυλο στου Ρεντη οταν κανατε γκελες?
Αστο να τελειωνει το θεατρο φετος και απο του χρονου αν υπαρχει πρωταθλημα θα δουμε

κοιτα φιλε κανενας δεν απογορευσε στους αλλους 2 να βαλουν λεφτα ....απλα αυτοι θελουν κουπα χωρις ποτε λεφτα αλλα και 50/50...ηθελαν πολλους μετοχους...τι να κανουμε..οσα για τα υπολοιπα αυτα συμβαινουν με ολες τις ομαδες..αλλα οτι ο Ολυμπιακος ηταν και ειναι μακρια αποο τους αλλους και ΟΧΙ λογω διαιτησιας, τι να κανουμε ισχυει...ας παρουν παικτες και να κανουν και γηπεδα και ας με φανε...ετσι που το θελουν δε γινεται....μη τρελαθουμε τωρα οτι απο την ευνοια και μονο ο Ολυμπιακος τα πηρε ολα αυτα...ημαρτον....αφου οι τυποι δεν υπαρχουν...κανε ομαδα Αλασκουζε και βαψε τα καγκελα εσυ και οχι οι συνδεσμοι σου, και αν και τοτε τα χανεις και οντως σε αδικει η διαιτ, θα σου πω ναι ρε φιλε εχεις δικιο...

katsaraios
08-05-17, 12:48
πριν το ματς οι μεγαλοι εξυγιαντες φαγανε μαζι τρομαρα τους..μετα ηταν στημενος ο εποπτης....τραγικοι οι τυποι....θα ριξουμε την χουντα της ΕΠΟ. θα αλλαξουμε το ποδοσφαιρο και οι 2 μαζι. (θα παιρνουμε και κουπες πια αλλα με καβουρια στην τσεπη χωρις γηπεδο). μετα ηταν στημενος ο εποπτης απο τον μεγαλο τιμιο τιγρη με τις εγκαταστασεις διπλα στα σπιτια στη Δραπετσωνα, εννοειται παρανομως οπως παντα και απο τον σαμπιντι που ειναι πραγματικος ελληνας και του χαρησαν τα 38 μυρια (αρα ο τσιπρας ειναι φιλος μου και ας λενε οι δικοι του οτι δεν υπηρξε γενοκτονια με ποντιους ενω εγω ηγουμαι των ποντιων) για γελια και οι 2...αν τα προσθεσουν και οι 2 ποσα βγαινουν ολα μαζι ειπαμε???
Ελα Κεφαλαρι κανα βραδακι και μπορει να μην πιστεύεις στα ματια σου ποιος τρωει μαζι με ποιον αυτα που λες ειναι ανακατεμα επιχειρησεων ,πολιτικης και ποδοσφαίρου. .
Θες να δεις με ποιον τρωει ο χοντρουλης προεδρος σου?
Μην μπερδεύεσαι

Straight six
08-05-17, 12:56
Ελα Κεφαλαρι κανα βραδακι και μπορει να μην πιστεύεις στα ματια σου ποιος τρωει μαζι με ποιον αυτα που λες ειναι ανακατεμα επιχειρησεων ,πολιτικης και ποδοσφαίρου. .
Θες να δεις με ποιον τρωει ο χοντρουλης προεδρος σου?
Μην μπερδεύεσαι

αυτα τα γνωριζουν πολλοι και ναι δεν ειναι μονο ο αθλητισμος στη μεση....αλλα δε σημαινει οτι τα παραπανω δεν ισχυουν...σε μεγαλο επιπεδο ναι μπιζνες ειναι

Harisp
08-05-17, 12:58
Ένας γνωστός μου μεγάλης ηλικίας που έχει βρεθεί σε καρέ με όλους αυτούς(Καπετάνιο, Σωκράτη, Ψωμιάδη, Μπέο), όχι ταυτόχρονα, μου έχει εξιστορήσει ότι ένας από αυτούς του είπε επί λέξη: Μανώλη, οι ομάδες και τα κόμματα είναι για να τσακώνονται οι χαζοί...

Αυτοί μια χαρά φιλαράκια είναι στην πραγματικότητα.
Έχω δει και εγώ το ζευγάρι αυτό που λες Κατσαραίε τόσο στο Κεφαλάρι όσο και στο Ν.Ψυχικό.

Koyotte
08-05-17, 12:59
Ένας γνωστός μου μεγάλης ηλικίας που έχει βρεθεί σε καρέ με όλους αυτούς(Καπετάνιο, Σωκράτη, Ψωμιάδη, Μπέο), όχι ταυτόχρονα, μου έχει εξιστορήσει ότι ένας από αυτούς του είπε επί λέξη: Μανώλη, οι ομάδες και τα κόμματα είναι για να τσακώνονται οι χαζοί...

Αυτοί μια χαρά φιλαράκια είναι στην πραγματικότητα.
Έχω δει και εγώ το ζευγάρι αυτό που λες Κατσαραίε τόσο στο Κεφαλάρι όσο και στο Ν.Ψυχικό.
Με Dimple στους Διόσκουρους, έτσι;
Στο καρέ με τον Ψωμιάδη, να μαντέψω ποιος κέρδισε;

Harisp
08-05-17, 13:05
Με Dimple στους Διόσκουρους, έτσι;
Στο καρέ με τον Ψωμιάδη, να μαντέψω ποιος κέρδισε;
Ο Ψωμιάδης μου έχει πει ότι ήταν ο πιο εντυπωσιακός από όλους.
Ο πιο καλοντυμένος πάντα, πέρναγε και μύριζε αρώματα κτλπ
Αλλά φαινόταν μεγάλος γκάνγκστερ...

Υπάρχει ένα μαγαζί σε ένα στενό το kiku, όπου είναι ψιλοκαβάτζα και δεν σε βλέπουν από έξω. Εκεί γίνονται πολλές συναντήσεις τέτοιου τύπου.

katsaraios
08-05-17, 13:11
Ο Μαρινακης παντως μενει παααραααα πολυ κοντα χαχαχχα
Μην γραψουμε για κοτερα ...
Οπως τα λετε ειναι για αυτο καμια φορα πεταω κανα ξυπνηστε ολοι ειμαστε ο χαβαλες ΤΟΥΣ....
Χαβαλε και εμεις λοιπον το λεω χρονια

Koyotte
08-05-17, 13:14
Ο Ψωμιάδης μου έχει πει ότι ήταν ο πιο εντυπωσιακός από όλους.
Ο πιο καλοντυμένος πάντα, πέρναγε και μύριζε αρώματα κτλπ
Αλλά φαινόταν μεγάλος γκάνγκστερ...

Υπάρχει ένα μαγαζί σε ένα στενό το kiku, όπου είναι ψιλοκαβάτζα και δεν σε βλέπουν από έξω. Εκεί γίνονται πολλές συναντήσεις τέτοιου τύπου.
I know... και σε κοζάρουν εξονυχιστικά τα παλουκάρια αν παρκάρεις κοντά στο όχημα διαφυγής...

Koyotte
08-05-17, 13:18
Ο Μαρινακης παντως μενει παααραααα πολυ κοντα χαχαχχα
Μην γραψουμε για κοτερα ...
Οπως τα λετε ειναι για αυτο καμια φορα πεταω κανα ξυπνηστε ολοι ειμαστε ο χαβαλες ΤΟΥΣ....
Χαβαλε και εμεις λοιπον το λεω χρονια
Απέναντι, αλλά εκεί δεν βρίκεις ούτε τσίχλα και τον Πρόεδρο τον πιάνουν συχνά λιγούρες:hystericalbs1:

gant
08-05-17, 13:46
Μάλιστα το διαβάσαμε και αυτό... η αριστοκρατία του γαύρου. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

gant
08-05-17, 13:53
Γατάκια για το παμπόρι απ την Περσία.....που πέθανε όλως τυχαίως και ο 8ος μάρτυρας μούγκα. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

tsaltinho
08-05-17, 14:33
Γατάκια για το παμπόρι απ την Περσία.....που πέθανε όλως τυχαίως και ο 8ος μάρτυρας μούγκα. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Αλλος ειναι μπλεγμενος φιλε με το βαπορι. Σκεψου λιγο πιο ανοιχτα

gant
08-05-17, 14:44
Αλλος ειναι μπλεγμενος φιλε με το βαπορι. Σκεψου λιγο πιο ανοιχτα

Ναι ε! ότι θες. :th_Laie_67-1:

tsaltinho
08-05-17, 15:22
Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη και ισονομία, άρα δίωξη και δίκαιη τιμωρία του Ολυμπιακού. Εφόσον από αυτή τη διαδικασία ο ΠΑΟΚ βρεθεί στην πρώτη θέση, δεν θα παραλάβουμε πρωτάθλημα, το τρόπαιο θα μείνει στον συνεταιρισμό και τα οικονομικά οφέλη θα επιστραφούν στη Λίγκα. Πρωτάθλημα εμείς στα χαρτιά δεν θέλουμε, άλλοι έχουν πανηγυρίσει πρωταθλήματα βίας και νοθείας. Επιμένουμε όμως ότι δεν είναι δυνατό να μην υπάρχουν δίκαιες και σκληρές τιμωρίες για τον Ολυμπιακό», ανέφερε.

:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

ΥΓ. Σταματαω να ασχολουμε με τον Παοκ και πως να σχοληθω με μια ομαδα που παιρνει εναν τιτλο καθε 15 χρονια.
:whistle:

Nino
08-05-17, 15:32
Βρε φιλε και εσυ στην ιδια τρυπα? εχει φυγει πριν πολλη ωρα η μπαλλα ...αστο τωρα τι ψαχνετε ειπαμε χαλαλι

Λιγο εγκρατεια δεν βλαπτει γιατι διαβαζω περι ΠΟΚ και μου σηκωνεται η τριχα ,αν καποιος εσπασε το ΠΟΚ ηταν η ΑΕΚ και μονο...
Μαζευτε και λιγο τον πιτσιρικο με τα λεφτα του μπαμπα ,γραψτε καμια συμβουλη στον μικρουλη

οχι ρε geprge σε καμια τρυπα το γκολ ειναι ξεκαθαρο οφσαιτ και κανενας δεν το αμφισβητησε!! ομως αλλο αυτο και αλλο δυο μερες τωρα μας τα εχουν κανει τσουρεκια γιατι πηγε ενας τιτλος στη Θεσσαλονικη μετα απο τοσα χρονια. Προθεση στημενα παραγκες, ο Σαββιδης νεος μαρινακης και λπ κλπ. Λογια λογια και ξερεις κατι ειναι απιθανο να μπορουσε να το δει το οφσαιτ τοσο γρηγορα που εγινε η φαση και ειδικα οταν εχει προηγηθει και ανατροπη σχεδον στον αυτο χρονο.Ναι εκανε λαθος ο επόπτης αλλα αυτο τι σημαινει? οτι θα πρεπει να ακυρώσουμε τον τελικο' να εχουμε για μια ζωη τυψεις? ή να λογοδοτησουμε σε αυτους που για δεκαετιες σαπισαν το ποδοσφαιρο με τις παραγκες τους? και ξερεις και κατι θα μπορουσε να γινει γιορτη του ποδοσφαιρου ο τελικος αλλα πεταξαν τα οργανωμένα σκυλιά και εγιναν αυτα που εγιναν με σκοπιμοτητα.

gant
08-05-17, 16:00
Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη και ισονομία, άρα δίωξη και δίκαιη τιμωρία του Ολυμπιακού. Εφόσον από αυτή τη διαδικασία ο ΠΑΟΚ βρεθεί στην πρώτη θέση, δεν θα παραλάβουμε πρωτάθλημα, το τρόπαιο θα μείνει στον συνεταιρισμό και τα οικονομικά οφέλη θα επιστραφούν στη Λίγκα. Πρωτάθλημα εμείς στα χαρτιά δεν θέλουμε, άλλοι έχουν πανηγυρίσει πρωταθλήματα βίας και νοθείας. Επιμένουμε όμως ότι δεν είναι δυνατό να μην υπάρχουν δίκαιες και σκληρές τιμωρίες για τον Ολυμπιακό», ανέφερε.

:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

ΥΓ. Σταματαω να ασχολουμε με τον Παοκ και πως να σχοληθω με μια ομαδα που παιρνει εναν τιτλο καθε 15 χρονια.
:whistle:

Βλέπω ότι είσαι high class, επομένως αυτό θα σου αρέσει πιστεύω.

41375

katsaraios
08-05-17, 20:38
Εγω γραφω 2 μερες χαλαλι σας ...
Καποιοι εδω και σε φβ γραφουν για κουλες και κλαμματα ,για γιδια και σανο για προβατα και κλεφτες...
Αυτο δεν κρατησατε ως προς την ΑΕΚ τουλαχιστον και δεν αξιζει τετοια χλευη..
Αλλα μιας και ειστε τοσο ανοιχτομυαλοι θελω καποιον απο Θεσσαλονικη να μας γραψει τι θα ακολουθησει τωρα τον μεγα τσοπανη Σαββιδη που εδωσε γραμμη Συριζα ή θα πατε αντιθετα αφού ο Συριζα μας εχει κανει ρδελο ?
Ποια θαειναι τα νεα προβατα οπως βιαστηκατε να γραφετε ή να υιοθετειτε σε γραπτα δικα σας ή φιλων σας?
Τουλαχιστον προσωπικα δεν εγραψα για κανεναν κουλη ουτε για γιδια οπως θαυμασα στα γραπτα καποιων που ξερω,ειπα το πηρε τελος οπως εγινε εγινε...
Τωρα μαγκες μου ειναι η αρχη της κωλοτουμπας ή η αρνηση του μαντρωματος ?
Για αυτο επειδη με στεναχωρησατε με τα γραπτα δεν θα μου κακοφανει οταν θα σας επιστραφουν αφου δεν κρατηθηκατε σε αυτο το λεβεντικο υφος που ειχατε παλαιοτερα αλλα ριξατε λασπη ειρωνεια και σε λιγο θα μας βγαλετε και στο κλαρι ....
Φυσικα παλι θα πεσει νερο στον μυλο του κατεστημενου στο σουβλακι καλαμακι,στο μετρο και στο κασερι...
Ο ηγετης ομως και θαυματοποιος σας περιμενει ,αντε να δούμε αφού σας αρεσει το υπερφιαλο στυλακι και οι ειρωνειες αν θα σας αρεσει ο οχετος που θα φατε επι δικαιω και αδικω...
Προσωπικα απαξιω να χαρακτηρισω οπως μας χαρακτηρισατε λογω του οτι η στερηση φερνει τρελλα το περασαμε και το περναμε εν καιρω και οι Αεκτζηδες ...
Απο μενα με αγαπη

LEONIDASKAL
08-05-17, 21:05
κοιτα φιλε κανενας δεν απογορευσε στους αλλους 2 να βαλουν λεφτα ....απλα αυτοι θελουν κουπα χωρις ποτε λεφτα αλλα και 50/50...ηθελαν πολλους μετοχους...τι να κανουμε..οσα για τα υπολοιπα αυτα συμβαινουν με ολες τις ομαδες..αλλα οτι ο Ολυμπιακος ηταν και ειναι μακρια αποο τους αλλους και ΟΧΙ λογω διαιτησιας, τι να κανουμε ισχυει...ας παρουν παικτες και να κανουν και γηπεδα και ας με φανε...ετσι που το θελουν δε γινεται....μη τρελαθουμε τωρα οτι απο την ευνοια και μονο ο Ολυμπιακος τα πηρε ολα αυτα...ημαρτον....αφου οι τυποι δεν υπαρχουν...κανε ομαδα Αλασκουζε και βαψε τα καγκελα εσυ και οχι οι συνδεσμοι σου, και αν και τοτε τα χανεις και οντως σε αδικει η διαιτ, θα σου πω ναι ρε φιλε εχεις δικιο...

Για ποια γηπεδα μιλας ?????? ποιο γηπεδο εκανε ο ολυμπιακος , δικο του ειναι ??????? με ποσα λεφτα το εκανε ???????

tsaltinho
08-05-17, 22:04
Για ποια γηπεδα μιλας ?????? ποιο γηπεδο εκανε ο ολυμπιακος , δικο του ειναι ??????? με ποσα λεφτα το εκανε ???????
Καραισκακη, δεν ειναι δικο του και το εχτισε με δανεια απο τις τραπεζες που θα αποπληρωθουν σε 15 χρονια απο την εναρξη της δανειακης συμβασης

Koyotte
08-05-17, 22:08

Με σύμβαση του 2003 ανέλαβε εξ ολοκλήρου την κατασκευή ο Ολυμπιακός. Κόστος 60 εκατομμύρια, 20 έβαλε ο Ολυμπιακός και 40 από τραπεζικό δανεισμό. Για 50 κάτι χρόνια ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα εκμετάλλευσης. Έχει όμως και την υποχρέωση συντήρησης, ενώ η πολιτεία από το 2019 θα παίρνει 15% από τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις στον περιβάλλοντα χώρο.
Για τζαμπατζηδες ψάξτε αλλού...

LEONIDASKAL
08-05-17, 22:09
Αααα εγω ξερω ,70 τις εκατο χρηματοδοτηση απο τα λεφτα μας λογω ολυμπιακων αγωνων .30 τις εκατο χρηματοδοτηση απο την παε.
Τωρα απευθειας αναθεση σε εταιρεια του τοτε προεδρου στο συνολο του εργου λογω καθυστερησης εναρξης των εργασιων.
Το 30 τις εκατο λοιπον παει περιπατο.ετσι ξαναχτιζω και γω την ακροπολη.

LEONIDASKAL
08-05-17, 22:17
Το 2003 δεν δημοπρατηθηκε το συνολο του εργου αλλα το υπολοιπο του εργου που ηταν μεχρι τοτε εκτος χρονοδιαγραμματος.το εργο το πηρε αλλη εταιρεια ιδιων συμφεροντων με την προυγουμενη που ειχε καθυστερηση .μονο που στην μεση μπηκε και η παε τοτε που αλλαξε τον εργολαβο . βεβαια ολοι οι παραπανω ηταν εταιρειες του προεδρου.
Ετσι ξαναχτιζω παλι την ακροπολη να λεω οτι ειμαι και επενδητης.

Koyotte
08-05-17, 22:18
Αααα εγω ξερω ,70 τις εκατο χρηματοδοτηση απο τα λεφτα μας λογω ολυμπιακων αγωνων .30 τις εκατο χρηματοδοτηση απο την παε.
Τωρα απευθειας αναθεση σε εταιρεια του τοτε προεδρου στο συνολο του εργου λογω καθυστερησης εναρξης των εργασιων.

Ξαναχτιστη, εύκολο είναι όπως βλέπεις. Να την περάσετε όμως και ένα χέρι μινιο, όπως τα κάγκελα στη Λεωφόρο...

LEONIDASKAL
08-05-17, 22:21
Οταν σου λενε την αληθεια να μην το ριχνεις στην ειρωνια δειχνει αδυναμια λογου.
Αν εχεις κατι να απαντησεις γραψε κατι ουσιαστικο μπορει να μαθουμε και κατι .
Μαθε λοιπον κατι αληθινο για την ομαδα σου που δηθεν βαζει φραγκα. Αλλα οχι ειρωνια .....

LEONIDASKAL
08-05-17, 22:24
Αυτοι τουλαχιστον το περασαν σε δικο τους καγκελο οχι δανεικο

Koyotte
08-05-17, 22:44
Το γήπεδο δεν μπήκε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Πληρώθηκαν από τη ΓΓΑ μόνο προκάτ κατασκευές για τους ολυμπιακούς αγώνες που αμέσως μετά αφαιρέθηκαν. Ούτε ένα ευρώ δεν έβαλε το κράτος, το καταλαβαινεις ελπίζω. Αν έχεις αντίθετα στοιχεία δωστα να τα μάθουμε κι εμείς, όχι τις μ@λ@κιες που έγραφε ο κάθε πικραμένος τότε επειδή κανείς άλλος δεν μπορούσε να φτιάξει γήπεδο. Ποιος είχε να δώσει 20 μύρια και δυνατότητα να δανειστεί αλλά 40?
Για ειρωνεία μη λες κάτι, στα μισά σου ποστ στο τοπικ μιλάς για πρόβατα, για ε.ο., για σανό κλπ

Bitz
09-05-17, 07:51
Αυτοι τουλαχιστον το περασαν σε δικο τους καγκελο οχι δανεικο

Το γηπεδο Απ.Νικολαιδης ανηκει στο δημο Αθηνων το οποιο διεκδικει ο ερασιτεχνης παναθηναικος.

tsaltinho
09-05-17, 10:04
Το 2003 δεν δημοπρατηθηκε το συνολο του εργου αλλα το υπολοιπο του εργου που ηταν μεχρι τοτε εκτος χρονοδιαγραμματος.το εργο το πηρε αλλη εταιρεια ιδιων συμφεροντων με την προυγουμενη που ειχε καθυστερηση .μονο που στην μεση μπηκε και η παε τοτε που αλλαξε τον εργολαβο . βεβαια ολοι οι παραπανω ηταν εταιρειες του προεδρου.
Ετσι ξαναχτιζω παλι την ακροπολη να λεω οτι ειμαι και επενδητης.

Παρε εδω και την λιστα που κατατεθηκε στην Βουλη τον Δεκεμβριο του 2004 που αναφερεται ξεκαθαρα οτι ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ δεν υπηρξε απο το προγραμμα Δημοσιων επενδυσεων.

https://www.enikos.gr/economy/67965/olokliri-i-lista-me-tis-yperkostologiseis-tou-2004

Μπορεις να μας πεις εσυ που διαβασες αυτα που αναφερεις....? Γιατι μιλησες για επιχειρηματα

Koyotte
09-05-17, 13:58
Μην ξεχνιόμαστε, κάθε Μάη τηρούμε τα έθιμα:

https://www.youtube.com/watch?v=Zt5GdBOVzbk

gant
09-05-17, 15:38
Αυτό με τα play off τι μακακία είναι ρε γμτ.
Απ όσο γνωρίζω μόνο η Σκωτία και το Βέλγιο έχουν κάτι αντίστοιχο.
Και ενώ έλεγαν ότι θα τελείωνε το 2016, το ξαναψήφισαν και μάλιστα προς το βελτιωμένο, θα συμμετάσχει και ο 1ος της κανονικής περιόδου.

Bitz
09-05-17, 15:43
Αυτό με τα play off τι μακακία είναι ρε γμτ.
Απ όσο γνωρίζω μόνο η Σκωτία και το Βέλγιο έχουν κάτι αντίστοιχο.
Και ενώ έλεγαν ότι θα τελείωνε το 2016, το ξαναψήφισαν και μάλιστα προς το βελτιωμένο, θα συμμετάσχει και ο 1ος της κανονικής περιόδου.

Ναι απο του χρονου θα συμμετασχει και ο πρωτος....μπας και γινει καμια στραβη και παρει και κανενας αλλος πρωταθλημα

CHKO3CI
09-05-17, 15:45
Ναι απο του χρονου θα συμμετασχει και ο πρωτος....μπας και γινει καμια στραβη και παρει και κανενας αλλος πρωταθλημα

Μάλλον....πρόκειται να το πάρει κάποιος άλλος,οπότε μάλλον σου λέει..........κάτσε να καβαντζωθούμε απο φέτος...

Bitz
09-05-17, 15:47
Μάλλον....πρόκειται να το πάρει κάποιος άλλος,οπότε μάλλον σου λέει..........κάτσε να καβαντζωθούμε απο φέτος...

??????????

CHKO3CI
09-05-17, 15:48
Π.Α.Ο.Κ...

Harisp
09-05-17, 15:53

Καλά...έχω πέσει από την καρέκλα και γελάω.

Για δες ποιοι προωθήσανε το θέμα για play off και μετά ξαναμίλα.

Εντάξει εσείς κάθε καλοκαίρι είστε πρωταθλητές και κάθε Δεκέμβρη στο -20 και κλαίτε...

Bitz
09-05-17, 16:04
Π.Α.Ο.Κ...

Αριθμο προτεραιοτητας εχει ο παο και μετα η αεκ φιλε μου.

tsaltinho
09-05-17, 16:07

Απο το 2030 ομως. Να τα λεμε ολα

Koyotte
09-05-17, 16:09
Πραγματικά, μεγάλο ξεφτυλίκι τα πλεϊ ωχ. Σιγά-σιγά θα τους βάζουν όλους, μέχρι και τον τελευταίο, να ξαναπαίζουν, μπας και βγάλουν τα σπασμένα:thumbsdown:

CHKO3CI
09-05-17, 16:10
Καλά...έχω πέσει από την καρέκλα και γελάω.

Για δες ποιοι προωθήσανε το θέμα για play off και μετά ξαναμίλα.

Εντάξει εσείς κάθε καλοκαίρι είστε πρωταθλητές και κάθε Δεκέμβρη στο -20 και κλαίτε...

Πρόσεξε να μην χτυπήσεις πουθενα πέφτοντας.......

Τα play-off δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα,το εχουν ψιλοπαραδεχθει ολοι,γίνεται ΜΟΝΟ για τα τηλεοπτικά.
Ποιός ο λόγος να αλλάξει φέτος,και να προσθεθει ο πρωταθλητής για του χρόνου......
Γιατί να μην ακολουθηθεί η ΙΔΙΑ διαδικασία και στην αρχή της καθιέρωσης αυτής της ανώφελης διαδικασίας.......

Πρωταθλητισμό ΠΡΕΠΕΙ να κάνει πάντα,ωστόσο τελευταία υπήρξαν δύο φορες σε μήνα Δεκέμβρη,που κάποιοι την ψαχουλέφθηκαν λίγο......

Bitz
09-05-17, 16:12
Απο το 2030 ομως. Να τα λεμε ολα

Το 2030 θα εχει και Αρη το μενου και θα σκοτωνεστε για την πεμτη θεση παλι.....να αυτα ειναι τα γαμωτα της υποθεσης.

CHKO3CI
09-05-17, 16:18

Γειά σου και εσένα φίλε....

..............συμφωνώ μαζί σου,σε διαβάζω και σε άλλα θέματα,συμφωνώ μαζί σου στο 99,99999%

Απλά βλέπω τις αποχωρήσεις στον ένα,την οικονομική δυστοκία,και την αναποφαστικότητα,και το υποστηρίζω...

Να είσαι καλά φίλε....thumb

Bitz
09-05-17, 16:24
Γειά σου και εσένα φίλε....

..............συμφωνώ μαζί σου,σε διαβάζω και σε άλλα θέματα,συμφωνώ μαζί σου στο 99,99999%

Απλά βλέπω τις αποχωρήσεις στον ένα,την οικονομική δυστοκία,και την αναποφαστικότητα,και το υποστηρίζω...

Να είσαι καλά φίλε....thumb

Περα απο την πλακα....αν οι ομαδες της Αθηνας δεν παιξουν καλυτερη μπαλα του χρονου η κουπα παει βορεια,με την προυποθεση οτι παοκ τερματισει πρωτος και με μια διαφορα βαθμων τουλαχιστον 3 με 4 διοτι στα pleyoff η τελικη βαθμολογια συνοδευει την ομαδα.

gant
09-05-17, 16:25

Μάικ μη μου το πας οπαδικά...απλά στον θεσμό στέκομαι, νομίζω όλες οι παε το ψήφισαν και πιστεύω είναι άδικο να δίνεις 35 αγώνες και μετα όλη την προσπάθεια να την διακινδυνεύεις σε 6 παιχνίδια.

Bitz
09-05-17, 16:29
Μάικ μη μου το πας οπαδικά...νομίζω όλες οι παε το ψήφισαν και πιστεύω είναι άδικο να δίνεις 35 αγώνες και μετα όλη την προσπάθεια να την διακινδυνεύεις σε 6 παιχνίδια.

Εγραψα πριν για τα playoff Γιωργο αν τερματισεις με μια καλη διαφορα δεν φοβασαι.

gant
09-05-17, 17:19
Εγραψα πριν για τα playoff Γιωργο αν τερματισεις με μια καλη διαφορα δεν φοβασαι.

Τέσπα, σαν γκαλοπ ας το κάνουμε. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου, εσένα?

Bitz
09-05-17, 17:54
Τέσπα, σαν γκαλοπ ας το κάνουμε. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου, εσένα?

Εχουν υπερ και κατα,αν μια ομαδα τερματισει με διαφορα 15-20 βαθμους δεν εχουν κανενα νοημα και μπορουμε να πουμε οτι ειναι δικαια πρωταθλητης,αν ομως υπαρχει διαφορα 2-3-4 βαθμοι ειναι και λιγο αδικο τουλαχιστον για τον δευτερο που πιθανον ειχε ενα σταβροπατημα με μια κολοπετινιτσα και εχαχε εκει βαθμους.Ισως ειναι και μια δευτερη ευκαιρια για καποιες ομαδες να αποδειξουν οτι ηταν καλυτερες στην σεζον.Παντως ξεκαθαρη αποψη δεν εχω.

LEONIDASKAL
09-05-17, 20:32
Παρε εδω και την λιστα που κατατεθηκε στην Βουλη τον Δεκεμβριο του 2004 που αναφερεται ξεκαθαρα οτι ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ δεν υπηρξε απο το προγραμμα Δημοσιων επενδυσεων.

https://www.enikos.gr/economy/67965/olokliri-i-lista-me-tis-yperkostologiseis-tou-2004

Μπορεις να μας πεις εσυ που διαβασες αυτα που αναφερεις....? Γιατι μιλησες για επιχειρηματα

Αααααππππ με επιασες αδιαβαστο.ξεχασαα στην ελλαδαα ολα γινονται με διααφαανεια και τα χαρτιαα ειναι χαρτια.
αααααααααα απο χαρτουρα ...............
μην το τραβας το θεμα δεν μπορω να στο αποδειξω με χαρτια ,απλα αναφερω τι εζησα εκεινη την τρελη εποχη στις κατασκευαστηκες που δουλευα

CHKO3CI
09-05-17, 23:59
https://www.youtube.com/watch?v=Q0--iLIsjS8

tsaltinho
10-05-17, 09:43
Αααααππππ με επιασες αδιαβαστο.ξεχασαα στην ελλαδαα ολα γινονται με διααφαανεια και τα χαρτιαα ειναι χαρτια.
μην το τραβας το θεμα δεν μπορω να στο αποδειξω με χαρτια ,απλα αναφερω τι εζησα εκεινη την τρελη εποχη στις κατασκευαστηκες που δουλευα

Καταλαβαινω καλα? Σου παραθετω απτες αποδειξεις και τις αμφισβητεις επειδη.....κατι αλλα ακουγονταν στην πιατσα εκεινο τον καιρο....?

LEONIDASKAL
10-05-17, 10:20
Καταλαβαινω καλα? Σου παραθετω απτες αποδειξεις και τις αμφισβητεις επειδη.....κατι αλλα ακουγονταν στην πιατσα εκεινο τον καιρο....?
Δουλευοντας την πιατσα εκεινο τον καιρο.εχει διαφορα ξαι αυτο που παραθετεις ειναι απλα πινακες και οχι αποδειξεις.
Στο ελλαδισταν εχει ουσια αυτο που λεω
Ωραια τα χαρτια που λες αλλα αρκετος κοσμος εκανε χρηματα εκεινα τα χρονια και δεν αναγραφεται σε κσνενα χαρτι .
Ολα νομοτυπα ειναι γραμμενα .δεν μπορω να στο αποδειξω αλλα το εζησα.ετσι απλα διαμορφωνω αποψη.
Τωρα αν θες να μεινεις στα χαρτια μεινε.

Koyotte
10-05-17, 10:40

Οταν σου λενε την αληθεια να μην το ριχνεις στην ειρωνια δειχνει αδυναμια λογου.
Αν εχεις κατι να απαντησεις γραψε κατι ουσιαστικο μπορει να μαθουμε και κατι .
Μαθε λοιπον κατι αληθινο για την ομαδα σου που δηθεν βαζει φραγκα. Αλλα οχι ειρωνια .....

Ή τρολλάρεις ή το μένος σου κατά του Ολυμπιακού είναι τέτοιο, που για να υποστηρίξεις την άποψή σου προσπαθείς να κάνεις το άσπρο-μαύρο. Πετάς ένα 70-30 χωρίς στοιχεία, μετά ζητάς κάτι ουσιαστικό, σου δίνουμε συγκεκριμμένα στοιχεία και αποδείξεις και τελικά όλα είναι τίποτα μπροστα στην απόλυτη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια που μόνο εσύ είσαι σε θέση να γνωρίζεις, λόγω... εμπειρίας στον κατασκευαστικό τομέα. Αν αντιστρέψουμε τις θέσεις μας και στα έλεγε αυτά ένας Ολυμπιακός, θα μίλαγες για πρόβατα, σανό κλπ, ναι ή όχι;

LEONIDASKAL
10-05-17, 17:51
ελπιζω να μην εισαι δικηγορος φιλε στην ζωη σου.
το οτι ξεσικωσες πεντε πινακακια δεν σημαινει οτι παραθετεις αποδειξεις .
σου εξηγω για πολλοστη φορα οτι μιλαω με βαση αυτα που εζησα και ζω ακομη , αυτα δεν τα ξερω μονο εγω λογω καποιας ιδιοτητας αλλα βουηζει η χωρα ολοκληρη.(οχι μονο φυσικα για τον ολυμπιακο )
τωρα αν περιμενεις τη ρεμουλα , και την απατεωνια του καθε ενα νατην βρεις αναρτημενη στο διαδυκτιο τοτε...............καλα μιλαω για σανο και χορτα δικιο εχω
δεν εχω μενος και καμια κακια για τον ολυμπιακο , τον κραζω οπως κραζω και τους αλλους ,

Bitz
10-05-17, 18:45
Πιστεύω ότι δεν χρειάζονται αναλύσεις σε τέτοιο βαθμό για πράγματα και καταστάσεις που εμείς είναι αδύνατον να γνωρίζουμε,αν περιορίσουμε τα σχόλια στο βαθμό που επιτρέπει ένα ποδοσφαιρικό γεγονός,λίγο πλάκα λίγο καζούρα....νομιζω θα είναι καλύτερα

Koyotte
10-05-17, 19:28
ελπιζω να μην εισαι δικηγορος φιλε στην ζωη σου.
το οτι ξεσικωσες πεντε πινακακια δεν σημαινει οτι παραθετεις αποδειξεις .
σου εξηγω για πολλοστη φορα οτι μιλαω με βαση αυτα που εζησα και ζω ακομη , αυτα δεν τα ξερω μονο εγω λογω καποιας ιδιοτητας αλλα βουηζει η χωρα ολοκληρη.(οχι μονο φυσικα για τον ολυμπιακο )
τωρα αν περιμενεις τη ρεμουλα , και την απατεωνια του καθε ενα νατην βρεις αναρτημενη στο διαδυκτιο τοτε...............καλα μιλαω για σανο και χορτα δικιο εχω
δεν εχω μενος και καμια κακια για τον ολυμπιακο , τον κραζω οπως κραζω και τους αλλους ,

Τα πινακακια, τα οποία δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω, τα έβαλε άλλος. Αν θες να στηρίζεσαι σε φήμες, δικαίωμα σου, εγώ έχω μάθει να κρίνω με αποδείξεις. Οπότε, φίλε μου, θα σε προτιμούσα για μάρτυρα του αντιδικου και όχι δικό μου.
Για να επανέλθουμε, μιας και τους κράζεις όλους όπως λες, για την Πυλαία και τη Λεωφόρο, υποθέτω κάτι θα ξέρεις...

LEONIDASKAL
10-05-17, 19:33
Ουουουου ορεξη να εχεις να γραφεις.οχι ομως περισσοτερα απο οσα ειδη λεγονται

vagmag
14-05-17, 05:54
https://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/mpales/11-aksexastes-diaithtikes-sfages-sthn-ellada.4668917.html?utm_source=Contra&utm_medium=epiloges_home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2

Το διαβασα κ θεωρησα οτι μπορει να ταιριαζει

Bitz
18-05-17, 10:05
Καλα το πατε....καλα ξεμπερδεματα.
41446

atha
18-05-17, 10:23
ti na po gia to xtesino mats, exase o vazelos diko tou mats, anyparktoi emeis , sosti i kokkini tou termata min leme oti theloume, dyo kitrineas se 5 lepta apo ton ilithio komini gia na isoropisei to mats, alla kai pali tipota emeis , ekneuristikos pia kai o enrique pou mou fainetai poly serseris.
einai lypiro pou troei proponitis mpyra sto kefali ,akoma pio lypiro pou oloi asxolountai an itan gemati i adeio kai an ekane theatro ,
kai meis valame kapote fotia ston saxa tis aek kai to synexise o diatitis (kakos), kai o glykos tin efage apo aerobolo an thymamai stin 7 kai den graftike pouthena tipota , pali kakos,
epitelous prepei na diakoptontai ola auta ta paixnidia , exo sixathei tin mpalla

edose tin eukairia o ilithios na paroume mats sta xartia pou eimastan gia klamata, mipos leo thelei na tin kanei o afragouzos kai vrike aformi?

den mporei diatites lather mia zoi na synexizoun, afou eimaste anikanoi as eisagoume kai diatites apo opoia xora mas tairiazei san koultoura, kameres kai skylia sta gipeda mpas kai doume kai podosfairo ,

atha
18-05-17, 10:29
mia xara to pame , o vazelos ginetai o kainourgios sas platanias , as prosexan

Harisp
18-05-17, 11:37
Μια χαρά τα πάτε οι εξυγειαντές.
Παράγοντες, παίκτες, οπαδοί, διαιτητές.

Αλλά ξέχασα, ο Ολυμπιακός φταίει για όλα...

Atha εντελώς φιλικά να σου πω ότι οι ΠΑΟΚτζήδες έχετε πάρει φόρα και βγάζετε φοβερή υπεροψία πολύ βιαστικά. Όσο πιο ψηλά νομίζεις ότι είσαι, τόσο πιο απότομη είναι η πτώση. Λίγο ηρεμία δεν βλάπτει.

Koyotte
18-05-17, 12:18
Η Τάμτα... θα πετάξει μια μπύρα χωρίς αλκοόλ...

tsaltinho
18-05-17, 12:36
ti na po gia to xtesino mats, exase o vazelos diko tou mats, anyparktoi emeis , sosti i kokkini tou termata min leme oti theloume, dyo kitrineas se 5 lepta apo ton ilithio komini gia na isoropisei to mats, alla kai pali tipota emeis , ekneuristikos pia kai o enrique pou mou fainetai poly serseris.
einai lypiro pou troei proponitis mpyra sto kefali ,akoma pio lypiro pou oloi asxolountai an itan gemati i adeio kai an ekane theatro ,
kai meis valame kapote fotia ston saxa tis aek kai to synexise o diatitis (kakos), kai o glykos tin efage apo aerobolo an thymamai stin 7 kai den graftike pouthena tipota , pali kakos,
epitelous prepei na diakoptontai ola auta ta paixnidia , exo sixathei tin mpalla

edose tin eukairia o ilithios na paroume mats sta xartia pou eimastan gia klamata, mipos leo thelei na tin kanei o afragouzos kai vrike aformi?

den mporei diatites lather mia zoi na synexizoun, afou eimaste anikanoi as eisagoume kai diatites apo opoia xora mas tairiazei san koultoura, kameres kai skylia sta gipeda mpas kai doume kai podosfairo ,

Φιλε συμφωνω σε ολα εκτος απο την κοκκινη του τερματος. Καθαρο φαουλ και κιτρινη. Γλυστρα ο Ενρικε και χανε αυτο που λεμε " προφανης θεση για γκολ " . Αλλα και να μην γλυστραγε παλι ηταν διπλα ο Μολεντο που μπορουσε να τον ανακοψει!

Bitz
18-05-17, 12:41
41447

atha
18-05-17, 12:59
kai ti m auto ? epeidi petouse mpoukali ti theleis na peis?nomizo i apopsi mou einai safis pio pano

einai to paixnidi pou eixame meinei me 9 mpas kai nikisete an thymamai ,

Konstantinos E60
18-05-17, 13:00
Μιχαλη βαλε ρε συ και το κωλοδαχτυλο του πίθικου του δικού σας στην Τούμπα.

gant
18-05-17, 13:27
Ο Καραπαπας στηρίζει Παναθηναικό! Α χα χα χα!

ΕΔΩ ΕΔΩ το ΠΟΚ παραμένει ισχυρό! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Βαζέλες - Γαύροι- Χανούμισες ενωθείτε!

tsaltinho
18-05-17, 13:57
Μιχαλη βαλε ρε συ και το κωλοδαχτυλο του πίθικου του δικού σας στην Τούμπα.

Να βαλουμε και το γυαλινο μπουκαλι στο κεφαλι του Μιραλας?

Bitz
18-05-17, 14:00
Ετσι εκανε και στο καραισκακη που φωναζε στους παιχτες παμε-παμε.....μπας και παρουμε κανενα παιχνιδι στα χαρτια σκεφτηκε,τοτε τον ειχαν ενοχλησει τα καπνογονα
Φυσικα καταδικαζουμε ολοι πιστευω την ενεργεια με την μπυρα ασχετα οτι του βγηκε σε καλο αφου πηρε το παιχνιδι
Τωρα αν καποιους ενοχλει η φωτο που εβαλα παραπανω θα βαλω και μια δευτερη ωστε να συγκρινετε και να βρειτε τις διαφορες με την δικια σας κοτα.
41448

tsaltinho
18-05-17, 14:08
το πληρωσαν με 5000 προστιμο.....τσαμπα.

Ισως γιατι ο αγωνας ηταν κεκλεισμενων.......

Bitz
18-05-17, 14:09
Να βαλουμε και το γυαλινο μπουκαλι στο κεφαλι του Μιραλας?

Τσαμπα την βγαλανε....5000 προστιμο.

Bitz
18-05-17, 14:11
Ισως γιατι ο αγωνας ηταν κεκλεισμενων.......

τι κεκλεισμενων ??

tsaltinho
18-05-17, 14:21
τι κεκλεισμενων ??

Ο αγωνας ειχε γινει χωρις Θεατες. Το μπουκαλι το εφαγε απο εναν απο τους 50 επισημους με διαπιστευση!!!!

CHKO3CI
18-05-17, 14:37
Ο Καραπαπας στηρίζει Παναθηναικό! Α χα χα χα!

ΕΔΩ ΕΔΩ το ΠΟΚ παραμένει ισχυρό! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Βαζέλες - Γαύροι- Χανούμισες ενωθείτε!

41449

Πριν από περίπου τρία χρόνια, ο Παναθηναϊκός ωρυόταν για μέρες μέσα από τα αγαπημένα του μιντιακά συγκροτήματα για το περιστατικό στο "Γ.Καραϊσκάκης" και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τι ακριβώς είχε συμβεί τότε; Δευτερόλεπτα μετά τον καταλογισμό πέναλτι στους «ερυθρόλευκους» κι ενώ ο Γιάννης Αναστασίου διαμαρτυρόταν για την απόφαση του διαιτητή, δέχτηκε στο κεφάλι ένα πλαστικό ποτήρι αναψυκτικού, προερχόμενο από τις «ακριβές» θέσεις του γηπέδου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σωριάστηκε τότε στο έδαφος και αμέσως προς το μέρος του «έτρεξαν» οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου για τις πρώτες βοήθειες.

Οι "πράσινοι" , μέσω κύκλων, ωρύονταν πως σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα το παιχνίδι θα είχε διακοπεί με όλα αυτά τα ντροπιαστικά γεγονότα που έλαβαν χώρα, θυμίζοντας ότι ο Τάσος Κάκκος δεν είχε διστάσει να διακόψει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος πριν μερικά χρόνια.

Για ένα πλαστικό ποτήρι αναψυκτικού -λοιπόν- ο Παναθηναϊκός έφερε τα πάνω - κάτω. Πρόκειται για την ίδια ομάδα που δεν διστάζει σήμερα να κατηγορήσει τον Βλάνταν Ίβιτς για ηθοποιία , στον οποίο δεν εκτοξεύτηκε ένα απλό πλαστικό ποτήρι αναψυκτικού αλλά τενεκεδάκι μπύρας (!).

Σαφώς και οι δυο περιπτώσεις συνιστούν αλητεία, μικρότερή ή μεγαλύτερη δεν έχει σημασία, εκείνο που είναι αξιοσημείωτο είναι η υποκριτική προσέγγιση του θέματος από τους "πράσινους" στη μια και στην άλλη υπόθεση...

atha
18-05-17, 19:17
file mou oute exoume psilosei oute yperopsia(aloimono m ena kypelaki tora ) , apla den skyboume to kefali opos palia ,ego nomizo oti oi 3 ekei kato exoun panikovlithei kai fobountai les kai erxetai i elliniki barcelona se ola ta epipeda (paixtes,lefta, paragontes,eunoia diatisias) les kai erxetai to telos tou kosmou .panikovlites kiniseis apo anthropakia xortasmnena stin lamogia kai sto paraskinio mia zoi tora , giati na fovountai toso toso poly ena 60-40 eno eixan to to 90-10 yper tous 40 xronia (eite o kokkinos eite o prasinos).exoun klepsei apooles tis omades tis ellados ta panta ola ayta ta xronia kai tora kapoios sikose kefali kai anti na organothoun kan dimiourgisoun baseis pou den ekanan tosa xronia kanoun san freskoxorismenes gomenes stin klapsa
kai go tha xeneroso an do oti mas paizoume 80 -20 alla akoma oxi , kai elpizo gia to kalo tis omadas mou kai oi perisoteroi paoktsides.
prosexe me ego toulaxiston den thelo na ginoume o neos gauros i o neos vazelos , den thelo na tous moiaxoume kai kanena mas den egine paok apo ta niata mas giati pername protathlimata me to ena i ton allo tropo
kai siga pirame kai ena kypelaki kai ti egine?
akoma kai to protathlima na pername me tous -6 tou gaurou (an fysika den eixan prolavei na epikyrosoun tin bathmologia ) apla tha itan kati kalo giati pisteuo fetos emeis eimastan i kalyteri omada oli tin xronia, apo tin stigmi pia pou den dinei omilous champions league kateutheian kai to paketo mazi den trelathikame kiolas ,

panta filika etsi :-)

A8hnaios
19-05-17, 19:41
Μπράβο στον γαύρο..Νίκησε με ψυχή.. μπράβο συγκλονιστικός αγώνας....

Πρόκριση στον τελικό της Κυριακής..

Για το τέταρτο ευρωπαικό Αστέρι..

A8hnaios
24-05-17, 20:28
Μητσοτακης-Μαρινακης-και Σαββιδης..!

https://www.youtube.com/watch?v=4b431PRr73E

gant
24-05-17, 21:31
Χανούμια μου θέλετε και σεντόνι.
Όταν γίνει η Αγια Σοφιά, βλέπουμε......

katsaraios
25-05-17, 15:08
Γελαει ο κοσμος ...

41504

https://youtu.be/rAjEVDi2kEo

LEONIDASKAL
26-05-17, 21:55
πωπωπωπωπωπωπω
τι νεκρα ειναι αυτη . με play off και κανενας ουτε σχολιο για τα ξενερουα παιχνιδια και τα εγκληματα .
εκραξα γαυρο αλλα αυτος παει διακοπες οποτε.......
1.ΠΑΟΚ μετα το κομπλεξ κατωτεροτητας τοσων χρονων πεταξαμε την κλαψαα και την ψευτοπεριφανια του ελληνα και φτιαξαμε παραγκα , οτι επαθε κανει οποτε ..............
2.ΑΕΚ τα εχει ξανακανει και δεν θα ντραπει να τα ξανακανει, ομαδα δεν εχει σπουδαια μαλλον την χειροτερη εκ των τεσσαρων και τα χανουμια τρωνε κουτοχορτο απο τον προεδρο περι χρηματων και νεας εποχης .προσ στιγμην δεν ειδαμε τιποτα απο αυτα οποτε............
3.Π.Α.Ο και να ηθελε δεν μπορει να κανει τιποτα οι αλλοι δεν τον αφηνουν , η πιο δουλεμενη ομαδα εκ των τεσσαρων. διοικηση μηδεν και στο elladda αυτη παιζει μπαλα και οχι ο μπεργκ οποτε..........
4.πανιωνιος σφηνα αλλα τσαμπα κουραζεται γιατι οι παραπανω ειναι πιο πολυ του συστηματος παρα της μπαλας οποτε...............
ΟΠΟΤΕ.............μαπα το καρπουζι πιο μαπα και απο περσι . Αλλα ο ελλην φιλαθλος ακομα παθιαζεται και ασ τον δουλευουν μπροστα στα ματια του. Οποτε καλο καλοκαιρι και του χρονου με νεα κααραγκιοζιλικια για οσους ακομα μασανε κουτοχορτο.
οσο για μενα που ασχοληθηκα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ (αυτοκριτικη)

LEONIDASKAL
26-05-17, 22:01
κατι που ξεχασα
κριμα στο μπασκετακι για τον γαυρο αλλαααααα
ο τρις μεγιστος ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ξερει καλα πως να μαμαει τα παιδια του.
ΑΚΟΥΣ σπανουλη με τα πρασινα εμαθες μπασκετακι και τωρα ο δασκαλος σε κανει ντα.
με κατεβασμενη ταχυτητα η φενερ μπηκε και βγηκε αλλαααααα
κριμα γιατι το ελληνικο μπασκετακι τον ειχε αναγκη αυτο τον τιτλο τωρα που ειναι λιγο σε μια μεταβατικη φαση .

atha
28-05-17, 12:48
oraios o gauros sto mpasket ,kai me pollous neous ellines pou m aresei , kalyteri i fener pou den eixe oute ena tourko,

tora gia ta play off, aidia, xenera, traumatismenoi paixtes krampes oloi , kalytera ma nim eixame play off ,ti exypiretei , oute kan eisitiria den bgazei

katsaraios
31-05-17, 21:29
Χαχαχαχαχαχαχα
Λαλαλαλαλαλαλα
Ραρραραραραρρα
α41521

Bitz
31-05-17, 21:41
Φίλε...πιάσε μια μπύρα

platanos
31-05-17, 22:12
Τρυγισαμε τριφυλλαρα 1ης ποιοτητας

41522

katsaraios
31-05-17, 22:15
Φίλε...πιάσε μια μπύρα
41523

Ελα και ενα για το χαμενο ονειρο

https://www.youtube.com/watch?v=rAjEVDi2kEo

alexm
31-05-17, 22:28
Η ενότητα από λάθος δικό μου κλείδωσε στις 9 Δεκ 2016 και παρόλο που από τότε ανέβασα 2 ποστ εγώ και ένα ο Deepblue (μπορούμε να το κάνουμε σαν διαχειριστές), δεν το πρόσεξε κανείς μας μέχρι χθες που ρωτήθηκα στο καθιερωμένο Σαββατιάτικο καφέ μας, από συμφορουμίτες τον λόγο κλεισίματος.

Η έρευνα λοιπόν έδειξε πως αυτουργός ήμουν εγώ.
Το thread άνοιξε πάλι χθες και όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει. :)

Τι το ήθελες το ξεκλείδωμα gantακο μου, να δω που να βρεις σεντόνι... να πιαστείς τώρα που θα έχουμε αναταράξεις :thefinger::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

gant
31-05-17, 23:25
Τι το ήθελες το ξεκλείδωμα gantακο μου, να δω που να βρεις σεντόνι... να πιαστείς τώρα που θα έχουμε αναταράξεις :thefinger::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ενωμένο ποκ δυνατό ισχυρό, αλλά δεν μασάμε.

Ε ρε πίπες και γέλιο που θα πέσουν στα προκριματικά, δυό αγώνες θα προλάβετε πάλι. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

katsaraios
01-06-17, 00:16
Χανούμια μου θέλετε και σεντόνι.
Όταν γίνει η Αγια Σοφιά, βλέπουμε......
Eλα Γιωργο μου ειπες κατι??
Πεταξου μεχρι την μπουτικ σας και τσακω προσφορα τα εβαλε ο γιος του Ιβαν...

41525

:mpaks:

gant
01-06-17, 00:37
Eλα Γιωργο μου ειπες κατι??
Πεταξου μεχρι την μπουτικ σας και τσακω προσφορα τα εβαλε ο γιος του Ιβαν...

41525

:mpaks:

Γιωργο μια φορά θα προλάβετε να το δείτε, ο λαθρέμπορος σας δουλεύει κανονικά.

katsaraios
01-06-17, 01:18
Καλα δεν πειραζει εχουμε καιρο να δουμε ποιος δουλευει ποιον και ποιον αρμεγουν οι ειδημονες...
Ετσι και αλλιως με τετοιους αντιπαλους στα προκριματικα μονο με θαυμα περναει Ελληνικη ομαδα....

vded
01-06-17, 09:16
Μπουγατσα: Ανάβουμε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά.
Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί (30 Χ 35 εκ.) με ένα πινέλο.
Απλώνουμε 2 βουτυρωμένα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο στη βάση του ταψιού.
Τα υπόλοιπα τα βουτυρώνουμε, τα κάνουμε σαν «πατσαβούρι» και τα βάζουμε στο ταψί το ένα δίπλα στο άλλο (σαν ακορντεόν).
Προσέχουμε να μη τα πιέζουμε πολύ και χάσουν τον όγκο τους. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα.
Αν μείνει βούτυρο το ρίχνουμε από πάνω.
Ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά ή μέχρι να γίνει τραγανό και να πάρει ωραίο χρώμα το φύλλο μας.
Καλό είναι να κοιτάξουμε να έχει χρώμα και από κάτω (αυτό θα το πετύχουμε αν το ταψί είναι ψηλά και όχι χαμηλά στο φούρνο)
Καθώς ψήνεται το γλυκό ετοιμάζουμε την κρέμα. Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη σε ένα μπολ με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Ρίχνουμε τη βανίλια, το μπέικιν, το γάλα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα μας, σε μία κανάτα για να μπορέσουμε να το ρίξουμε πιο εύκολα στο ταψί μας.
Όταν ψηθούν τα φύλλα βγάζουμε από τον φούρνο, χαμηλώνουμε στους 180°C και ρίχνουμε το μείγμα της κρέμας πάνω στα φύλλα και πασπαλίζουμε με τη μαύρη ζάχαρη.
Επιστρέφουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά ακόμα.
Πασπαλίζουμε με μαύρη ζάχαρη και κανέλα.

Harisp
01-06-17, 10:28
Όταν έλεγα ότι έχουν πάρει φόρα και έρχονται με την όπισθεν οι κότες του Βορρά, δεν με πίστευαν.

Ας τα πάρουμε από την αρχή...
Αν βγαίνατε 1οι θα ήταν κλοπή αφού με τον ΠΑΟ θα το χάνατε το παιχνίδι αν δεν είχε γίνει ότι έγινε.
Τι έγινε; Πριν πετάξουν το κουτάκι στον κρόταφο του Ίβιτς, είχε σηκωθεί-εκτοξευθεί απότομα από τον πάγκο και χτύπησε το κεφάλι του στο πάνω μέρος που είχε την αμυχή και μάλιστα σχεδόν ζαλίστηκε από τον πόνο και πήγε να πέσει. Μετά του σκαέι το άδειο κουτί(απαράδεχτη πράξη κατά τα άλλα και έπρεπε να υπάρξει μια τιμωρία στον ΠΑΟ) στον κρόταφο και ξαφνικά πέφτει κάτω σφαδάζοντας γιατί βρήκε την ευκαιρία να διακοπεί το ματς και να σώσει το τομάρι του...πιο ξεκάθαρα δεν γίνονται τα πράγματα.

Η τιμωρία του ΠΑΟ για το κουτί βγήκε στο άψε σβήσε και η τιμωρία του κυπέλλου που ήταν πιο παλιό γεγονός βγήκε χθες...γελάνε ρε...Αν χτες ο ΠΑΟΚ ήταν 2ος δεν θα υπήρχε τιμωρία. Αυτό περίμεναν. Τώρα αφού δεν βγήκε CL σου λένε άσε να τιμωρηθούμε να μην έχουν να λένε οι άλλοι στην Αθήνα.

Χτες μόνο φάπες(ΔΟΛ, καναπές κτλπ).

KΑι βγαίνει ο απίθανος ο Ιβάν και λέει αν θέλω τον τελειώνω τον διαιτητή, περιμένω να γίνουν εκλογές και μετά θα δείτε και άλλα τέτοια...ας του πει κάποιος να μην μιλάει γιατί εκτίθεται συνέχεια. :facepalm:

Bitz
01-06-17, 10:53
Tο πρωι χανεις το MEGA και βγαινεις και κανεις δηλωση οτι προσπαθησες να πληρωσουν οσο το δυνατον περισσοτερα αυτοι που θα το παρουν....λαγος παλι οπως τοτε με τις συχνοτητες,το βραδυ πας να παρεις σεντονι σε παστελωνουν επι τρια, βγαινεις και λες οτι ο ολυμπιακος πρεπει να πεσει β.εθνικηκαι οτι σε πολεμανε απο την αθηνα....λαγος και εδω,παλι καλα που πηρες ενα πετσινο κυπελο και εχεις κατι να λες.
Απλα ειναι τα πραγματα

pilot
01-06-17, 12:07
Αυτό το θρεντ μαζί με το άλλο για τα πολιτικά έχουν γ@μησει το φόρουμ...

Bitz
01-06-17, 12:43
Αυτό το θρεντ μαζί με το άλλο για τα πολιτικά έχουν γ@μησει το φόρουμ...

Γινε ποιο σαφης.

pilot
01-06-17, 13:07
Τι ποιο σαφείς να γίνω ρε Μιχάλη? Χθες έγινες μέλος εδώ? Ειρωνεία πάει και έρχεται εκατέρωθεν, φίλοι παρεξηγιουντε, 10δες ενεργά μέλη φύγανε.. θρεντ για πίστες, βόλτες κλπ έχουν 2 3 σελίδες και τα πολιτικά και η γαμωμπαλα έχουν 200 σελίδες κάθε βδομάδα..

Koyotte
01-06-17, 14:04
Πω ρε φούστη, λέγαμε για τον Αλαφ, αλλά ετούτος δίνει ρεσιτάλ. Πραγματικά, εκτός συναγωνισμού. Τι θέλει κανάλι για να τον ξυπνάει όπως η μάνα του, τι υποστήριζε Ολυμπιακό με Μπεσίκτας (ενώ έπαιζε με Φενέρ), τι θα φτιάξει τρίχρωμες μπλούζες, τι θα πρέπει να πέσει κατηγορία ο Ολυμπιακός, τι ο Ιβιτς θέλει να φύγει γιατί έχει παιδιά ο αδερφός του (ναι,τρέμουν όλοι το νέο Μουρίνιο). Εβίβα...

katsaraios
01-06-17, 14:34
Οταν θα γινει η τρισμεγιστη κ@λοτουμπα με την πολιτικη του τοποθετηση θα ξαναπει ημουν λαγος...
Μεχρι τοτε λεφτα υπαρχουν ας κανει επενδυσεις αλλου γιατι το ελληνικο φουτμπολ ειναι μονο ψηφαλακια ναθινγκ ελς....

Koyotte
01-06-17, 14:47
Οταν θα γινει η τρισμεγιστη κ@λοτουμπα με την πολιτικη του τοποθετηση θα ξαναπει ημουν λαγος...
Μεχρι τοτε λεφτα υπαρχουν ας κανει επενδυσεις αλλου γιατι το ελληνικο φουτμπολ ειναι μονο ψηφαλακια ναθινγκ ελς....

Ήδη άρχισε να τα γυρίζει, τι είπε εχθές; Εγώ δεν ανήκω σε κανένα πολιικό κόμμα κλπ. Αυτός δεν εκθείαζε τον Τσίπρα (Πούτιν τον έλεγε) και κατηγορούσε το γιο του "i'll be back" (δε γράφω το όνομα μην πέσει ο σέρβερ);

alexm
01-06-17, 14:55
Γιώργο εδώ γίνετε πλακιτσα και λίγο πείραγμα... εκατέρωθεν, τίποτα περισσότερο - τίποτα λιγότερο και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση παρεξήγησης μεταξύ των μελών που συμμετέχουν στο θρεντ.
Παρ' ολα αυτά, εάν κάποιο μέλος κάποια στιγμή ξεφύγει..., είναι τέτοια η σχέση μεταξύ μας, που επανέρχεται... μόνος του!!!

Για τα πολιτικά θα συμφωνήσω μαζί σου, ποτέ δεν μου άρεσε σαν θρεντ thumb

Για τα τα μέλη που έχουν αποχωρίσει δεν φταίει το φόρουμ, ούτε η θεματολογία, σε όλα τα φόρουμ αυτοκινητιστικά και μη κάποια στιγμή επέρχεται η κούραση και σε συνδυασμό με την διαφορετικότητα των απόψεων κάποια από αυτά αποχωρούν ή γίνονται ανενεργά.

Στα καυτά θρεντ για πίστες - βόλτες - κόντρες - μπαξιματα..., τα πολλά-πολλά Γιώργο ξέχασε τα προς το παρόν, η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες!!!
Με τι ψυχολογία να πάρω το evo από το πάρκινγκ ρε... φίλε και να κάτσω να γράψω τι είδα, όταν από τις 5 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα έχω κάνει 20 μεροκάματα!!!

Ο σκοπός Γιωργο είναι να κρατήσουμε το φόρουμ ζεστό... όσο μπορεί ο καθένας από την μεριά του, ευελπιστώντας ότι καποιααααααααααααααααααα στιγμή θα ξανά έχουμε την διάθεση και τα φράγκα να σηκώσουμε τα ανάλογα θρεντ στα ύψη!!!

Αυτά από εμένα σαν Αλέξης και όχι σαν μοντ, αν και πάλι θέλετε να συζητήσουμε για κάποια θρεντ που μπορεί να ενοχλούν..., να ανοιχτεί ανάλογο θέμα να το συζητήσουμε και να αποφασίσουμε... thumb

gant
01-06-17, 23:08
Ποιος εισηγήθηκε την τιμωρία του ΠΑΟΚ μήπως ο γαύρος εισαγγελέας που πανηγύριζε στην Πόλη?

Συγχαρητήρια ο βάζελος στα χανούμια...... στήρηξη ο γαύρος στον βάζελο για την διακοπή.
Σας τάραξε τα νερά ο Σαββίδης και ξαναενωθήκατε βλέπω.

Αλλά δεν είναι εποχή Παντελάκη, τώρα μιλάει το χρήμα.
Λυσσάξανε τα παπαγαλάκια για τα 170 εκ που χρωστάει ο ΔΟΛ. Τώρα που πήρε και πακέτο ο χοντρός τουμπεκί ψιλοκομμένο άπαντες.

Εκεί στη λεωφόρο πάντως καθυστερημένοι είστε, πετάτε κουτιά μπύρας και τρώτε μείωση βαθμών, οι επιστήμονες το ξέρουν καλύτερα ρίχνουν σφαλιάρες στα μουλωχτά και τρώνε μόνο χωρίς θεατές. :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

A8hnaios
01-06-17, 23:48
Καταπληκτικός..!!!
:shok: :shok:

https://youtu.be/bvzUY50k8ag