Επιστροφή στο Forum : Mini cooper D
Καλησπερα σε ολους... Εδω και κατι μερες μου εχει καρδωθει η ιδεα για αγορα ενος diesel και συγκεκριμενα ενος mini diesel... Λογο τον πολλων χιλιομετρων που κανω εδω στην Γερμανια δεν με συμφερει να πολυκυκλοφορω με το e46... Επισης μου περασε απο το μυαλο να το παρω με leasing αλλα δεν ξερω τι γινεται με αυτα... Εχω ψαξει σε συγκεκριμενα site αλλα δεν βλεπω να τα πουλανε πολλοι... Δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο... Θα ηθελα την αποψη σας...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Διευκρίνησε μας αν θέλεις ποιο mini ψάχνεις και ποια έκδοσή του;
R56? F56?
Mini one D?
Mini cooper D?
Mini cooper SD? και ποια έκδοση; 3θ ; 5θ; countryman?
Με ενδιαφερει το cooper D ή το cooper SD σε 3θ...
O Γαλλικός κινητήρας είναι αξιόπιστος.
Δεν βγάζουν προβλήματα.
https://suchen.mobile.de/auto/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=17500&makeModelVariant1.modelId=20&makeModelVariant1.modelDescription=&makeModelVariantExclusions%5B0%5D.makeId=&minSeats=&maxSeats=&doorCount=&minFirstRegistrationDate=2012-01-01&maxFirstRegistrationDate=&minMileage=&maxMileage=60000&minPrice=&maxPrice=&minPowerAsArray=&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=PS&minPowerAsArray=PS&minCubicCapacity=&maxCubicCapacity=&ambitCountry=&zipcode=&climatisation=&airbag=&daysAfterCreation=&adLimitation=&export=&vatable=&maxConsumptionCombined=&emissionClass=&emissionsSticker=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&numberOfPreviousOwners=&minHu=&usedCarSeals=
871 mini cooper D μετά το 2012 και μέχρι 60.000 χλμ
https://suchen.mobile.de/auto/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=17500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.modelDescription=&makeModelVariantExclusions%5B0%5D.makeId=&minSeats=&maxSeats=&doorCount=&minFirstRegistrationDate=2012-01-01&maxFirstRegistrationDate=&minMileage=&maxMileage=60000&minPrice=&maxPrice=&minPowerAsArray=&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=PS&minPowerAsArray=PS&minCubicCapacity=&maxCubicCapacity=&ambitCountry=&zipcode=&climatisation=&airbag=&daysAfterCreation=&adLimitation=&export=&vatable=&maxConsumptionCombined=&emissionClass=&emissionsSticker=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&numberOfPreviousOwners=&minHu=&usedCarSeals=
372 cooper SD με τα ίδια ακριβώς κριτήρια...
Νομίζω κάτι θα βρεθεί του γούστου σου...
Πού κοίταξες εαν επιτρέπεται και δεν βρήκες κανένα τέτοιο αμάξι...;
Στο mobile.de... Δεν βρηκα κατι του γουστου μου... Αλλα ισως κατι βρεθει... Δεν βιαζομαι
Θες να μου πεις είτε από εδώ είτε μέσω pm τι ψάχνεις μήπως μπορώ να σε βοηθήσω;
Να σου πω την αληθεια δεν εβρισκα πολλα σε ακτινα 150 χιλιομετρων... Απο οτι ειδα στα λινκ που ανεβασες υπαρχουν καμποσα να πω την αληθεια αλλα ειναι λιιιγο μακρυα... Αν ομως δεν βρεθει τιποτα εδω στα κοντα τοτε θα κανουμε το ταξιδακι...
Συγκεκριμενα τωρα, ψαχνω ενα mini sd με navi οπωςδηποτε και ηλιοροφη... Τα αλλα μεχρι στιγμης δεν με απασχολουν...
Το τελευταίο SD , είναι πολύ καλό .
Σφιχτό αρκετά , το αισθάνεσαι ένα κομμάτι , πολύ καλές επιδόσεις , πολύ καλή κατανάλωση , σπορ αίσθηση ... Αρκετά πιο σπορ από πολλά αυτοκίνητα η αίσθηση .
Στρίβει πολύ όμορφα κ γρήγορα , κ γενικά δίνει την αίσθηση ότι το φοράς κ φεύγεις .
Να σου πω την αληθεια μου αρεσει που ειναι μικρο, μου αρεσει το design του και επισης που εχει χαμηλη καταναλωση... Και το 325 που πηρα τι καταλαβα... Προς Θεου δεν το μετανιωσα αλλα δεν προκειται να μπω ποτε σε πιστα και εξαλου στην autobahn οσα αλογα και να εχεις παντα θα υπαρχει καποιος που θα σε "παιζει" τα φωτα να πας δεξια... Οποτε πιστευω ειναι καλη επιλογη το sd και απο την αποδοση που λες αλλα και απο την καταναλωση...
Συγκεκριμενα τωρα, ψαχνω ενα mini sd με navi οπωςδηποτε και ηλιοροφη... Τα αλλα μεχρι στιγμης δεν με απασχολουν...
Το F56 ή το R56 ψάχνεις για να σου προτείνω κάποια...;
Το r56
Ρίξε μια ματιά αν σε βοηθάει...
https://suchen.mobile.de/auto/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=17500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.modelDescription=&makeModelVariantExclusions%5B0%5D.makeId=&minSeats=&maxSeats=&doorCount=&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&maxFirstRegistrationDate=2013-12-31&minMileage=&maxMileage=&minPrice=&maxPrice=&minPowerAsArray=&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=PS&minPowerAsArray=PS&minCubicCapacity=&maxCubicCapacity=&ambitCountry=&zipcode=&climatisation=&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=SUNROOF&features=XENON_HEADLIGHTS&airbag=&daysAfterCreation=&adLimitation=&export=&vatable=&maxConsumptionCombined=&emissionClass=&emissionsSticker=&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&numberOfPreviousOwners=&minHu=&usedCarSeals=
Το r56
Τα σχόλια μου αφορούσαν το f56 sd . Για το r56 δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη , δεν το έχω οδηγήσει .
Το θεμα μου ειναι αν ισχυει αυτο που λεγαν καποτε πολλοι "μηχανικοι" της καφετεριας... Το οτι πηρες μινι - κανε συμβολαιο με συνεργειο... Γιατι βγαζει πολλα προβληματα κτλ....
Το θεμα μου ειναι αν ισχυει αυτο που λεγαν καποτε πολλοι "μηχανικοι" της καφετεριας... Το οτι πηρες μινι - κανε συμβολαιο με συνεργειο... Γιατι βγαζει πολλα προβληματα κτλ....
Ενώ με το BMW...
Αλλη πονεμενη ιστορια...
Αυτο ισχυε πολυ με τα πρωτα mini R50 κλπ.
Αυτα ειχανε απειρα θεματα...φιλος εχει παντρευτει τη minispeed [emoji15] .
Τα επομενα παιζει να ειναι καπως καλυτερα.
Αλλα οπως ειπε ο φιλος παραπανω...BMW
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Να σου πω την αληθεια εδω στην Γερμανια που ρωτησα εναν που δουλευει σε συνεργειο και τυχαινει να ηταν γειτονας, ποια αυτοκινητα δεν ερχονται συχνα στο συνεργειο η απαντηση του ηταν mercedes... Τα audi ερχονται με ηλεκτρικα και τα bmw λιγο απο ολα...