PDA

Επιστροφή στο Forum : Z3 ΣΙΝΕΜΠΛΟΚ

LEONIDASKAL
10-07-15, 20:36
καλησπερα σε ολους προ ημερων (προ του ΚΡΑΧ ΤΣΙΠΡΑ ) πηγα τοο ζετακι μου συνεργειο να του κανω την πρωτη αντικατασταση δισκου και πλατο.ολα καλα φυσικα απλα μου ειπε ο μαστορας οτι καποια στιγμη θα πρεπει να σκεφτω αντικατασταση σινεμπλοκ ψαλιδιων .
δεν ειναι χαλασμενα αλλα ταλαιπωριμενα και ετοιμα να χαλασουν
επισης να μην παρω απο Μ αλλα τα δικα του για να μην γινει κουτσουρο
θελω την γνωμη σας γιατι δεν θα περιμενω να μου διαλυσου στο δρομο.
ασχετο η μαλλον λιγο σχετικο την τετατρτη και πεμπτη κατεβηκα αθηνα για δουλεια και εκανα μια ερευνα αγορας.
μα καλα τι τιμες ειναι αυτες ρε παιδια σας κλεβουν .παραδειγμα επωνυμο προιον για δερματα σε τρια καταστηματα σε διαφορες περιοχες 7 ευρω διαφορα??????
δηλαδη εδω 10,80 και εκει 17,99 και πανω ............παναγια μου

BILL007
12-07-15, 09:39
Για ποιο προιόν περιποίησης δέρματος μιλάς αν επιτρέπεται?

Οσο για τα σινεμπλόκ στους ελληνικούς καρόδρομους δυο είναι οι επιλογές. "Σκληρά" και κοπάνημα αλλά αλλαγή αρκετά χρόνια μετά ή "μαλακά" χωρίς κοπανήματα και αντικατάσταση δραματικά πιο γρήγορα. Στο Ε46 τα "μαλακά" κράτησαν μόνο 2 χρόνια!

Επειδή το Ζ3 είναι roadster και το κοπάνημα είναι ακόμα μεγαλύτερο εγώ προσωπικά θα διάλεγα τα "μαλακά".

LEONIDASKAL
12-07-15, 17:34
Για ποιο προιόν περιποίησης δέρματος μιλάς αν επιτρέπεται?

Οσο για τα σινεμπλόκ στους ελληνικούς καρόδρομους δυο είναι οι επιλογές. "Σκληρά" και κοπάνημα αλλά αλλαγή αρκετά χρόνια μετά ή "μαλακά" χωρίς κοπανήματα και αντικατάσταση δραματικά πιο γρήγορα. Στο Ε46 τα "μαλακά" κράτησαν μόνο 2 χρόνια!

Επειδή το Ζ3 είναι roadster και το κοπάνημα είναι ακόμα μεγαλύτερο εγώ προσωπικά θα διάλεγα τα "μαλακά".

mister leather της formula 1 . και να κανω και την διορθωση τελικη τιμη 8 ευρω απο 17,99.τεραστια διαφορα απο καταστημα τοπικο σε τρια διαφορετικα εντος λεκανοπεδιου

BILL007
12-07-15, 18:55
mister leather της formula 1 . και να κανω και την διορθωση τελικη τιμη 8 ευρω απο 17,99.τεραστια διαφορα απο καταστημα τοπικο σε τρια διαφορετικα εντος λεκανοπεδιου

Aυτό είναι?

https://www.amazon.com/Mr-Leather-707310-Conditioner-Liquid/dp/B000KI7DZM

LEONIDASKAL
12-07-15, 19:13
νομιζω πως ειναι τον ιδιο.το χρησιμοποιω χρονια πολλα και εχω κρατησει δερματινη ανεπαφη για δεκα χρονια. δεν λεω οτι ειναι το πιο καλο αλλα για την τιμη του ειναι ανταγωνιστικο σε σχεση με το αποτελεσμα.
τονιζω οτι δεν εχω καποιο επαγγελματικο συμφερον δεν ειμαι στο χωρο του εμποριου
31909

vaspap
14-02-16, 23:10
Τα συνεμπλοκ για M να βαλεις, δε θα χαλάσει την ανεση ούτε θα γινει κούτσουρο, ορισμένοι λενε διαφορα και δεν ξέρουν τι λένε. Όλα τα Ζ3 έχουν προβλήματα αστάθειας στα πολλά χλμ. Και ο λόγος ειναι τα μαλ....να συνεμπλοκ, με τα Μ θα γινει τέλειο, ακουει καλα ειναι πιο σταθερό στα πολλά χλμ. Και δεν χαλάει την ανεση γινετε μονο πιο απόλυτο, απότομο δηλαδη όταν εισαι φυσικά κι εσύ απότομος.

LEONIDASKAL
15-02-16, 14:44
Τα συνεμπλοκ για M να βαλεις, δε θα χαλάσει την ανεση ούτε θα γινει κούτσουρο, ορισμένοι λενε διαφορα και δεν ξέρουν τι λένε. Όλα τα Ζ3 έχουν προβλήματα αστάθειας στα πολλά χλμ. Και ο λόγος ειναι τα μαλ....να συνεμπλοκ, με τα Μ θα γινει τέλειο, ακουει καλα ειναι πιο σταθερό στα πολλά χλμ. Και δεν χαλάει την ανεση γινετε μονο πιο απόλυτο, απότομο δηλαδη όταν εισαι φυσικά κι εσύ απότομος.

το thread ειναι σχετικο παλιο αλλα αυτα εβαλα και εχεις απολυτο δικιο.το εγραψες ακριβως οπως ειναι.καμια σχεση με τα παλια και εννοειται πιο απολυτο και μακραν πιο καλο