Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : καντραν cayenne 955 turbo

ducatista
30-06-15, 19:52
παιδια ποιος ξερει αν κανει το καντραν του τουρμπο στο απλο? η διαφορες ειναι απο οτι ειδα στο ασημι πλαισιο στον λευκο φωτισμο στην υποδοχη και τις ταχυτητες εν σειρα! καποιος γνωστης? βεβαια εκει που εχει το μετρητη των bar στο δικο μου εχει για την μπαταρια λογικα εκει δεν ξερω τι γινετε!

vchris
30-06-15, 20:38
Οτι κάνει κάνει!!!! Απλά δεν θα έχεις το turbo boost σε λειτουργια. Έχεις την λειτουργία της πυξίδας? Αν ναι θα λειτουργεί και αυτό!!!

ducatista
01-07-15, 17:49
Οτι κάνει κάνει!!!! Απλά δεν θα έχεις το turbo boost σε λειτουργια. Έχεις την λειτουργία της πυξίδας? Αν ναι θα λειτουργεί και αυτό!!!

δεν ξερω αν εχω το ψαχνω χαχαχαχχα οποτε μενει να βρω καντραν??

vchris
01-07-15, 19:21
δεν ξερω αν εχω το ψαχνω χαχαχαχχα οποτε μενει να βρω καντραν??

Να έχεις υπόψιν σου οτι το μετ/σμενο καντράν θα κουβαλάει τα χιλιόμετρα απο το αυτοκίνητο το οποίο βγήκε.
Θέλει το PIWIS της Porsche για να προγραμματιστεί με το δικό σου. Δεν μπορεί με οποιοδήποτε διαγνωστικό.
Επίσης, το μόνο που δεν θα λειτουργεί είναι η ένδειξη πιίεσης turbo καθώς εσένα είναι ατμοσφαιρικό. Ρίξε μια ματιά σε ebay, κυκλοφορούν αρκετά στα 650-850 ευρά:shok:

ducatista
01-07-15, 19:37
Να έχεις υπόψιν σου οτι το μετ/σμενο καντράν θα κουβαλάει τα χιλιόμετρα απο το αυτοκίνητο το οποίο βγήκε.
Θέλει το PIWIS της Porsche για να προγραμματιστεί με το δικό σου. Δεν μπορεί με οποιοδήποτε διαγνωστικό.
Επίσης, το μόνο που δεν θα λειτουργεί είναι η ένδειξη πιίεσης turbo καθώς εσένα είναι ατμοσφαιρικό. Ρίξε μια ματιά σε ebay, κυκλοφορούν αρκετά στα 650-850 ευρά:shok:

εδω εχουμε ενα μικρο προβλημα καθ οτι δεν εχουμε porsche dealer εδω ροδο! :ranting2::ranting2:

vchris
01-07-15, 20:17
Έχεις PM

stef
02-07-15, 12:25
Ρίξε μια ματιά σε ebay, κυκλοφορούν αρκετά στα 650-850 ευρά:shok:

Ειδικά τώρα που δουλεύουν οι ιντερνετικές αγορές εξωτερικού είναι καλή περίπτωση το ebay...thumb

vchris
02-07-15, 17:41
Ειδικά τώρα που δουλεύουν οι ιντερνετικές αγορές εξωτερικού είναι καλή περίπτωση το ebay...thumb

Ένα δίκιο το έχεις!!!

ducatista
04-07-15, 18:57

850 καλη περιπτωση δεν το λες!:hystericalbs1::hystericalbs1:

ducatista
04-07-15, 18:58
Έχεις PM

ναι φιλαρακι μου!