Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Z3 HARDTOP

LEONIDASKAL
30-06-15, 15:16
καλησπερα και βοηθεια μας με αυτα που ζουμε
ξερω οτι ειναι πολυτελεια για τις ωρες αυτες αλλα να ρωτησω κατι ετσι για να ξεφυγει το κεφαλι μου
αγορασα ενα hardtop στο ζετακι μου ,φυσικα ειναι αλλο αυτοκινητο , το προτεινω σε ολους πραγματικα καμια σχεση κυριως στην εθνικη.
το θεμα ειναι οτι στα παραθυρα εχω ενα μικρο θεματακι και βαζω ελαχιστο νερακι.
μπορει καποιος να βοηθησει σκεφτομε ακομα και αντικατασταση των ελαστικων

deepBLUE
30-06-15, 16:21
Όλα βάζουν και πράγματι είναι ενα θέμα .
Η λύση είναι καινούργια λάστιχα αλλά το κόστος είναι σχετικά μεγάλο.
Η αλλη λύση βαζελίνη που θα βρεις σε καταστήματα με καταδυτικό εξοπλισμό (άσπρου χρώματος)όπου θα την περάσεις κατά μήκος στη πάνω πλευρά του μπροστινού παρμπρίζ απΒ΄ακρη σΒ΄ακρη και αφού βέβαια σηκώσεις το hardtop.

ΥΓ.Δωσε πληροφορίες για το hardtop πόσο το αγόρασες ;
Απο ιδιώτη η απο μάντρα ;

paganis
30-06-15, 21:03
καλοριζικο το hardtop, οντως κανει διαφορα στον ηχο μιας και τα προφεισλιφτ , δεν εχουν εσωτερικη μονωση στην κουκουλα.
οσο για το νερο, ελπιζω να ειναι απο τα λαστιχα και να μην αγορασες ενα στραβο hardtop , που επαιζε εδω και καιρο .

LEONIDASKAL
30-06-15, 23:07
καλοριζικο το hardtop, οντως κανει διαφορα στον ηχο μιας και τα προφεισλιφτ , δεν εχουν εσωτερικη μονωση στην κουκουλα.
οσο για το νερο, ελπιζω να ειναι απο τα λαστιχα και να μην αγορασες ενα στραβο hardtop , που επαιζε εδω και καιρο .

οχι το πηγα και σε λαμαρινα. εχω ενα θεματακι στα λαστιχα.σκεφτηκα κατι και θελω τη γνωμη σου.
καταρχην τα λαστηχα στα ορια του παραθυρου εφαρμοζουν τελεια.μετα και την σωστη τοποθετηση των βασεων στο σασι του αυτοκινητου εγινε μασιφ.
το προβλημα ειναι στο σημειο επαφης των ελαστικων των παραθυρων στο παρπριζ.εχω ενα ελαχιστο κενο.ολα τα υπολοιπα ειναι αψογα πουθενα προβλημα
λεω λοιπον να παρω αυτοκολητα σφουγκαρακια σαν αυτα που βαζουμε στα ποδια των καρεκλων και να τα παρεμβαλω
greek patent και αγιος ο θεος:hyper:

LEONIDASKAL
30-06-15, 23:14
Όλα βάζουν και πράγματι είναι ενα θέμα .
Η λύση είναι καινούργια λάστιχα αλλά το κόστος είναι σχετικά μεγάλο.
Η αλλη λύση βαζελίνη που θα βρεις σε καταστήματα με καταδυτικό εξοπλισμό (άσπρου χρώματος)όπου θα την περάσεις κατά μήκος στη πάνω πλευρά του μπροστινού παρμπρίζ απΒ΄ακρη σΒ΄ακρη και αφού βέβαια σηκώσεις το hardtop.

ΥΓ.Δωσε πληροφορίες για το hardtop πόσο το αγόρασες ;
Απο ιδιώτη η απο μάντρα ;

το εχω κανει στην κουκουλα μου που χαζο εβαζε καμια φορα και οντως ΤΕΛΟΣ. καμια διαροη.το hardtop δεν βαζει απο τα λαστηχα που εφαρμοζουν στο παρπριζ αλλα απο τα παραθυρα.
το πηρα απο ιδιωτη και μαλλον ειναι μελος εδω μεσα .για τιμη αν θελεις σε pm καταλαβαινεις ....... το καλο ειναι οτι δεν ηθελε καν βαψιμο.
κανενα link για νεα λαστιχα

Stunt Mike
02-07-15, 01:29
Εσυ πηρες του γιατρου το hard top? :) :) :) μαυρο ε??

LEONIDASKAL
03-07-15, 21:43
Εσυ πηρες του γιατρου το hard top? :) :) :) μαυρο ε??
ναι ναι ναι καλο παλικαρι. πολυ ενταξει

BILL007
03-07-15, 22:34
Ουδέν κρυπτόν υπο του φόρουμ :D :D :D :D