Επιστροφή στο Forum : Alfa Romeo Giulia
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/06/150624_Alfa_Romeo_Giulia_HP2700x448-1.jpg
https://www.autoblog.gr/2015/06/24/alfa-romeo-giulia-qv/
Ας βάλει κάποιος φωτό κ κείμενο ... Δυσκολεύομαι απο το κινητο .
Βρε λέτε ;;;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
25-06-15, 21:33
Και μια αντιπαραβολή με τη Μ3 https://f80.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1143299
Σαν προδιαγραφές φαντάζει το ιδανικό sport sedan. Σαν design: αμφιλεγόμενο, καγκούρικο, καθόλου ιταλικό, ο κλέψας του κλέψαντος από στοιχεία σχεδιασμού BMW M, Audi RS, Lexus κλπ. Επειδή από τότε που παρουσιάστηκε οι Alfisti έχουν λαλήσει και το εκθειάζουν ως το μοντέλο που κατατρόπωσε το Μ Division, θα τους συμβούλευα να κρατάνε μικρό καλάθι: Εδώ η Maserati δεν έχει καταφέρει να αγγίξει τα Μ, θα τα καταφέρει το μικρό αδερφάκι της Ghibli? Kαι αν κρίνω από την πρόσφατη ιστορία, ας θυμηθούμε πως όλοι υποδεχτήκαμε την 4C με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και τελικά αποδείχτηκε....rotten tomato...πολύ πιθανόν το ίδιο να συμβεί και με την Gulia. Όσο για τα 510 ps....ήδη προβλέπω την κόντρα του GT BOard με τον Gustav σε Μ3 F80 να ρίχνει κάτι καρότσια στα 510 ψοφίμια της Alfa.
Y.Γ. Μπορεί να γίνομαι κακός....αλλά τόσα χρόνια βλέπω alfisti να παραμένουν παθιασμένοι με το τίποτα και απορώ....
το επομενο μου αυτοκινητο.........
και ασε την BMW να βγαζει μπροστοκινητα και να μας φερεται σαν να ειμαστε και υποχρεωμενοι που ειμαστε πελατες της........
πολύ καλό. το τετράπορτο με χαλάει τραγικά, δεν μπορεί σπορ αμάξι να βγαίνει τετράθυρο, χωρίς πρώτα να έχει βγεί κουπέ.
τα σπορ αμάξια βγαίνουν κουπέ και έπειτα βγαίνουν και σε τετράπορτη μορφή.
τα νούμερα δείχνουν ωραία, και ο σχεδιασμός του επίσης.
Οι προδιαγραφές της ιδανικές, αλλά να την δούμε και στην πράξη.
Ποσο λετε να κοστολογιθει στην Ελλαδα η εκδοση με τα 510 ?....για να γελασουμε λιγο.
Ένα 120άρι στο νερό πιστεύω. Χαντακωμένο απ τα αποδυτήρια για πολλούς λόγους.
στοχος και αυτων, ειναι η Αμερικανικη αγορα......
οπως και ολων των αλλων...
την Ευρωπαϊκη αγορα την εχουν ξεγραμμενη-χεσμενη ολοι μια και ξερουν που βαδιζει το πραγμα....
Συμφωνώ...
Για κανέναν λόγο....
Σαν προδιαγραφές φαντάζει το ιδανικό sport sedan. Σαν design: αμφιλεγόμενο, καγκούρικο, καθόλου ιταλικό, ο κλέψας του κλέψαντος από στοιχεία σχεδιασμού BMW M, Audi RS, Lexus κλπ. Επειδή από τότε που παρουσιάστηκε οι Alfisti έχουν λαλήσει και το εκθειάζουν ως το μοντέλο που κατατρόπωσε το Μ Division, θα τους συμβούλευα να κρατάνε μικρό καλάθι: Εδώ η Maserati δεν έχει καταφέρει να αγγίξει τα Μ, θα τα καταφέρει το μικρό αδερφάκι της Ghibli? Kαι αν κρίνω από την πρόσφατη ιστορία, ας θυμηθούμε πως όλοι υποδεχτήκαμε την 4C με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και τελικά αποδείχτηκε....rotten tomato...πολύ πιθανόν το ίδιο να συμβεί και με την Gulia. Όσο για τα 510 ps....ήδη προβλέπω την κόντρα του GT BOard με τον Gustav σε Μ3 F80 να ρίχνει κάτι καρότσια στα 510 ψοφίμια της Alfa.
Y.Γ. Μπορεί να γίνομαι κακός....αλλά τόσα χρόνια βλέπω alfisti να παραμένουν παθιασμένοι με το τίποτα και απορώ....
Ρε φίλε και εμείς τόσα χρόνια ΠΑΟΚ είμαστε, και έχουμε να δούμε τίτλο, ή την ομάδα μας να παίζει μπάλα 30 χρόνια ... αλλά δεν παύει να την αγαπάμε!!!! :th_Laie_67-1:
Επειδή μεγάλωσα με Alfa, ελπίζω να βγει καλό το αυτοκίνητο.
Όσον αφορά την ποιότητα πάντως η bmw , για πολλά χρόνια ήταν πολύ μπροστά, αλλά σήμερα εξαργυρώνει αυτή την υπεροχή της σε πωλήσεις, αλλά όχι σε ανάλογη ποιότητα στον πελάτη. Η F30 με έχει απογοητεύσει στα πλαστικά του εσωτερικού της.... Ούτε στα Jumbo τόσο χάλια πλαστικά....
Σου πλασάρει ένα χοντρό τιμόνι και εκεί τελειώνουν όλα....
κ στην στιβαροτητα του πλαισιου οι ιταλοι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια...και η 159 ειναι πιο στιβαρη απο την Ε90 στα νουμερα (torsional rigidity)
αυτο ισχυριζονται και με την Giulia τωρα...για να δουμε.
Τι να λεμε πανεμορφο.ισως ενα facelift σε 5 χρονια bmw τριαρι....
Στάλθηκε από το ASUS_T00G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και έπειτα προέρχεται από την Ιταλία, μια χώρα με παραπλήσια προβλήματα όπως η Ελλάδα. Οπότε thumb
Για να σταματήσει τελείως η Ελλάδα (και η υπόλοιπες μη προνομιούχες Ευρωπαικές χώρες) να αγοράζει γερμανικά αυτοκίνητα, να δούμε τι θα κάνουνε μετά οι Γερμανοί με τα μνημόνιά τους
σωστο κι αυτο! οκ, τα ιταλικα ειχαν θεματα την δεκαετια του 80...εχουν περασει ποσο? 35 χρονια απο τοτε? σιγουρα οταν πληρωνεις φτηνα για ενα πουντο πρεπει να περιμενεις οτι ακομα και τα αναλωσιμα του θα χριζουν πιο συχνη αλλαγη (π.χ. δισκοπλακες που σε αυτα τα αμαξια πανε μαζι με τα τακακια). παντως οτι ιταλικο εχω οδηγησει της τελευταιας δεκαετιας στεκεται μια χαρα στο δρομο (για να μην πω οτι μπορει να σε εκπληξει ευχαριστα).
σωστο κι αυτο! οκ, τα ιταλικα ειχαν θεματα την δεκαετια του 80...εχουν περασει ποσο? 35 χρονια απο τοτε? σιγουρα οταν πληρωνεις φτηνα για ενα πουντο πρεπει να περιμενεις οτι ακομα και τα αναλωσιμα του θα χριζουν πιο συχνη αλλαγη (π.χ. δισκοπλακες που σε αυτα τα αμαξια πανε μαζι με τα τακακια). παντως οτι ιταλικο εχω οδηγησει της τελευταιας δεκαετιας στεκεται μια χαρα στο δρομο (για να μην πω οτι μπορει να σε εκπληξει ευχαριστα).
Εδώ πληρώσαμε ακριβά για γερμανικά premium και γιαπωνέζικα αλεξίσφαιρα και την βγάζαμε σε συνεργεία με γελοίες βλάβες και ακριβά ανταλλακτικά ...
οπότε εμπάργκο ολέ (όσο γίνεται) σε ό,τι γερμανικό ή γερμανικής ιδιοκτησίας
Έχουμε και λέμε κατά αλφαβητική σειρά
ALPINA (BMW group related)
Audi (VAG group)
Bentley (VAG group)
BMW (BMW group)
Chrysler (Daimler-Chrysler group)
Lamborgini (VAG group)
Mercedes-Benz (Daimler-Chrysler group)
Mini (BMW group)
Opel (AG Opel)
Rolls-Royce (BMW group)
Seat (VAG group)
Skoda (VAG group)
Smart (Daimler-Chrysler group)
Porsche (VAG group)
Volkswagen (VAG group)
οπότε εμπάργκο ολέ (όσο γίνεται) σε ό,τι γερμανικό ή γερμανικής ιδιοκτησίας
Έχουμε και λέμε κατά αλφαβητική σειρά
ALPINA (BMW group related)
Audi (VAG group)
Bentley (VAG group)
BMW (BMW group)
Chrysler (Daimler-Chrysler group)
Lamborgini (VAG group)
Mercedes-Benz (Daimler-Chrysler group)
Mini (BMW group)
Opel (AG Opel)
Rolls-Royce (BMW group)
Seat (VAG group)
Skoda (VAG group)
Smart (Daimler-Chrysler group)
Porsche (VAG group)
Volkswagen (VAG group)
Γιατί να κάνουμε εμπάργκο στα γερμανικά ;
Και οι Ιταλοί κ οι Γάλλοι θέλουν μνημόνιο για εμας ...
Να αγοράζαμε τίποτα ρωσικό , κινεζικό ή αμερικανικό ;
Εδώ πληρώσαμε ακριβά για γερμανικά premium και γιαπωνέζικα αλεξίσφαιρα και την βγάζαμε σε συνεργεία με γελοίες βλάβες και ακριβά ανταλλακτικά ...
Απλά συνέχισα αυτό... μάλλον παρερμηνεία...
Σε λίγο όπως πάει, αν συνεχιστεί χωρίς λυση :ranting2:, μάλλον για πατίνια θα μιλάμε...οπότε άστα να πάνε
Σόρυ για το :offtopic:
πολύ καλό. το τετράπορτο με χαλάει τραγικά, δεν μπορεί σπορ αμάξι να βγαίνει τετράθυρο, χωρίς πρώτα να έχει βγεί κουπέ.
τα σπορ αμάξια βγαίνουν κουπέ και έπειτα βγαίνουν και σε τετράπορτη μορφή.
τα νούμερα δείχνουν ωραία, και ο σχεδιασμός του επίσης.
Γιατί σε χαλάει το 4πορτο ?
ξέχασες τον Ιάπωνα?
Μ5?
New Alfa Romeo Giulia..........
https://www.youtube.com/watch?v=Ib_fXfaafBo&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=NoKRPU2NDGw
https://www.worldcarfans.com/115091598919/307-kmh-alfa-romeo-giulia-quadrifoglio-live-from-iaa
Aπό 79k ευρώ στην Ιταλία το 510 ίππων καγκουράμαξο της Alfa Romeo, στην έκδοση Quadrifoglio, με τα εμπρός φώτα από 1 series, τα πίσω φώτα από Audi, τους διαχύτες από Lexus, το εσωτερικό με κεντρική κονσόλα Audi, οθώνη και χειριστήριο α λα idrive, αεραγωγούς από Merc, κλπ στοιχεία από τα πάντα εκτός Alfa. Ναι δεν μου αρέσει....είναι εμφανές.
georggge46
16-09-15, 10:38
Giulia QV με 95.000¤ και χρόνο ρεκόρ στο Nurburgring...
https://www.autogreeknews.gr/teleutaia-nea/7728-alfa-romeo-giulia-qv-me-95-000-kai-xrono-rekor-sto-ring
https://www.worldcarfans.com/115091598919/307-kmh-alfa-romeo-giulia-quadrifoglio-live-from-iaa
Aπό 79k ευρώ στην Ιταλία το 510 ίππων καγκουράμαξο της Alfa Romeo, στην έκδοση Quadrifoglio, με τα εμπρός φώτα από 1 series, τα πίσω φώτα από Audi, τους διαχύτες από Lexus, το εσωτερικό με κεντρική κονσόλα Audi, οθώνη και χειριστήριο α λα idrive, αεραγωγούς από Merc, κλπ στοιχεία από τα πάντα εκτός Alfa. Ναι δεν μου αρέσει....είναι εμφανές.
Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, γιατί η σχεδίαση του αυτοκινήτου έχει επιρροές από παλαιότερες AR. Κάνε μια αναζήτηση και θα το διαπιστώσεις από μόνος σου.
Αλλά οκ, η ζήλια αυτά προκαλεί.
Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί.
Είναι υπέροχο και γρήγορο αυτοκίνητο.
Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, γιατί η σχεδίαση του αυτοκινήτου έχει επιρροές από παλαιότερες AR. Κάνε μια αναζήτηση και θα το διαπιστώσεις από μόνος σου.
Αλλά οκ, η ζήλια αυτά προκαλεί.
Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί.
Είναι υπέροχο και γρήγορο αυτοκίνητο.
Καλώς το φίλο μας τον Alfisti! Για τη ζήλια δεν θα σχολιάσω περαιτέρω μιας και ακόμη δεν πήρα Μ4 για να ζηλέψω που δεν περίμενα να πάρω Giulia....
Για όλα τα υπόλοιπα μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/09/10553468362047813517-1.jpg
Αlfa Romeo ή καγκουρεμένο Kia???? that's a quiz :original:
Εμένα μπορώ να πω ότι μου αρέσει , αλλά εγώ έχω ιδιαίτερη αγάπη για τις Alfa Romeo , κ επίσης οδηγώ sedan e39...
Σχόλιο ιταλού μόδιστρου στο alfisti.gr:
"Εκεί να πήξουν με τισ σαβούρες τους" (εννοεί τα BMW)
Ποιες σαβούρες είναι αδερφέ τα BMW? Μήπως τα Μ3, Μ5, Μ6 που τα ληγουρεύεστε και το μόνο που έχετε να κανετε είναι να πάτε κάθε δεύτερη βδομάδα συνεργείο λόγο ηλεκτρολογικών προβλημάτων?
Ή μήπως να μιλήσουμε για τη διαφορά ποιοτητας κατασκευής μεταξύ BMW & Αλφα Ρομέο?
Αλλά ξέχασα, ανήκεις στους εραστές της αυτοκίνησης που δεν σε νοιάζει πόσο λάδι καίει το αμάξι εν έτη 2015, αλλά να στρίβει τρένο και ας σηκώνεται ο ένας εκ των δύο μπροστινών τροχών...
Όσα δεν φτάνει η αλεπού λέω εγώ, και τα quote σε ξένο forum δεν είναι ωραία, ότι έχεις να πεις πέστο εδώ.
Καλώς το φίλο μας τον Alfisti!
...
Εχουμε επισκέψεις απο τον "επίτιμο" ?
:th_Laie_67-1:
ghost-rider
16-09-15, 21:27
Καλα τα λεει ο αλφιστι.
κατα βαθος ολοι εδω μεσα ονειρευομαστε μια αλφα αλλα δεν μπορεσαμε να την αποκτησουμε.
Οταν πηρα την 3αρα η αλφα αντιπροτεινε την 156.
Ενα εκπληκτικο τετρατροχο με κινηση μπροστα, κατανομη βαρους 60-40, μια υπεροχη γκαμα κινητηρων που μονο στην εκδοση 1,6 ηταν ανταγωνιστικη κ πλαισιο προερχομενο απο φιατ τιπο.
Εχασα την ευκαιρια της ζωης μου και πηρα ενα μπουρδελο 46αρι που σημερα εχει 315.000 χλμ, δεν καιει λαδια και γραφει τα ιδια 400αρια που εγραφε καινουριο...
Ειναι πισωκινητο, ειναι εξακυλινδρο, ξηλωνει 159 κ brera ιδιου κυβισμου(2,2) κ κανει υπεροχες παντες...
Το χω σκυλομετανιωσει κ ζηλευω τις αλφες...
Τωρα ενταξει. Βγαλαν μια φορα αμαξι που μπορει να σταθει διπλα στα Μ.
Μπραβο παιδια. Εντυπωσιακο.
Για καποιο λογο ομως θα δειτε οτι οποιο σωστο σπορ πισωκινητο παρουσιαζεται, οι επιδοσεις του και οι χρονοι του θα συγκρινονται με βαση το Μ.
Οχι με βαση το τζουλια.
Ισως καποιο να ειναι λιγο καλυτερο απο το Μ.
Ισως καποιο πολυ χειροτερο.
Ενα Μ ομως ανεξαρτητως μοντελου και χρονολογιας θα ειναι ΠΑΝΤΑ το σημειο αναφορας στην κατηγορια.
Αυτο εκει στην alfa εχετε να το ζησετε 30 χρονια και δεν ηρθε ακομα η ωρα της ανατροπης.
Απ οταν πωληθηκε η αλφα στη μπουρδελοφιατ η bmw παιζει μπαλα μονη της.
Ενα καλο μοντελο δεν κανει τη διαφορα.
Η αλφα εδω και χρονια κατασκευαζει μπρικια.
Διαβάζω για τον χρόνο στο ring, ότι ήταν λέει πιο γρήγορη από την Μ4.
Ωραία, και λοιπόν?
Πόσο πραγματική σημασία έχει αυτό? Λες και κάποιος που ψωνίζει τέτοια αυτοκίνητα κοιτάει τον χρόνο στο ring? Λες και τον ενδιαφέρει πραγματικά αν ήταν κατά 2,7% πιο γρήγορο από την Μ4.
Αυτοί που ασχολούνται με τον χρόνο στο ring, το πιο πιθανό είναι να μην είναι ΠΟΤΕ πιθανοί αγοραστές τέτοιου αυτοκινήτου σε αυτά τα χρήματα.
Κι αν ήταν πιο φθηνό να πω εντάξει. Αξίζει.
Αλλά 90.000 ευρώ στην Ιταλία με αυτό τον εξοπλισμό?
Η Alfa προσπαθεί να τοποθετηθεί τιμολογιακά απέναντι στη BMW και θα χάσει το παιχνίδι πάλι, όπως έγινε με την 159. Προσπαθεί να τοποθετηθεί εμπρός από την ///Μ αλλά ξεχνάει ότι μιλάμε για ένα division της BMW που έχει χτίσει ένα απίστευτο όνομα με παράδοση και ιστορία κάτι που η Alfa προσπαθεί να ξεκινήσει τώρα με το QV. Το ίδιο ισχύει και τα RSxx της Audi, mind you.
Λοιπόν, η γνώμη μου είναι δε μπορεί. Γιατί αυτός που "πάει ταμείο" με τα 90 του χιλιάρικα, λίγο τον ενδιαφέρει αν γύρισε κατά 2,7% ταχύτερα από τη M4. Ψωνίζει με άλλη φιλοσοφία και το ///Μ είναι ένα brand που η BMW το έχει φτιάξει και το έχει στήσει με αυτή τη φιλοσοφία και με αυτό το κοινό επί χρόνια.
Ρωτήστε 100 ανθρώπους αν γνωρίζουν ένα ///Μ-car ή QV car και πείτε μου τι είπαν.
Η γνώμη μου είναι ότι αν θέλει αυτό το αυτοκίνητο -το οποίο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά- να είναι πετυχημένο, θα πρέπει να τοποθετηθεί τιμολογιακά τουλάχιστον 15%-20% κάτω από τα Μ για να πετύχει.
Στην ίδια τιμή, δεν υπάρχει περίπτωση. Γνώμη μου.
Αν δεν εχει σημασια ο χρονος στο ring γιατι ολοι το διαφημιζουν οταν πετυχουν ενα καλο χρονο?Αν θα πετυχει εμπορικα ειναι αλλο θεμα,και εγω πιστευω οτι δεν ....
Αν δεν εχει σημασια ο χρονος στο ring γιατι ολοι το διαφημιζουν οταν πετυχουν ενα καλο χρονο?Αν θα πετυχει εμπορικα ειναι αλλο θεμα,και εγω πιστευω οτι δεν ....
Τι εννοείς ΟΛΟΙ ?
Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα όλων αυτών οι οποίοι διαφημιζουν τον χρόνο που έκαναν?
Έχεις δει την Audi, τη BMW, τη Mercedes, τη Ferrari, τη Jaguar, τη Chevrolet. τη Lamborghini να διαφημιζουν τον χρόνο τους? Εννοώ έχεις δει επίσημη διαφήμιση, "εμείς γυρίσαμε τόσο, εσείς"?
Όσοι ασχολούνται με το motorsport γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πίστα είναι ένας ζωντανός οργανισμός και ο χρόνος δε σημαίνει απολύτως τίποτα όταν γίνεται με διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας αέρα, πίστας, ελαστικών, γομας κλπ.
Ειδικά όταν μιλάμε για πίστα που γυρίζει πάνω από 7 λεπτά.
Αν και το ring δεν είναι καθόλου πίστα, είναι δρόμος. Λίγο παραπάνω σκόνη να έχει, τέλος.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ρε παιδιά, δεν έχει απαγορευτεί η δημοσίευση (https://www.autoblog.gr/2015/06/19/the-nurburgring-just-banned-lap-records/), από τις κατασκευάστριες εταιρίες, των χρόνων στο Ring?
Επίσης, έχει αλλάξει τόσο πολύ η πίστα και συνεχίζει να αλλάζει (βλ. όρια ταχυτήτων κλπ.) που λίγη σημασία έχει. Βλέπω κόσμο να ενθουσιάζεται, να φωνάζει η ιταλίδα θα σκίσει τους γερμαναράδες και άλλα τέτοια.
Ας περιμένουμε να δούμε σε πραγματικές συνθήκες. Εγώ άμα δεν δω Chris Harris να λέει πως είναι καλύτερο αμάξι από την M3/4 δεν πιστεύω λέξη.
ΥΓ. Μακάρι να είναι άξιο αυτοκίνητο, γιατί πάντα ο ανταγωνισμός κάνει καλό ;)
m_power_lunatic
17-09-15, 10:55
Ένταξει οι ALFISTI είναι μια περιεργη ρατσα, σαν τους HONDAIους.
Έχουνε υψηλές προσδοκίες.......πολύ υψηλές θα έλεγα.
Εγώ δεν έχω παρωπιδες οπως εχω ξαναπει και το εχουνε καταλαβει οποιοι με γνωριζουνε.
Θεωρω οτι η ALFA αν θελει να κανει επανεκινηση και να μπει χοντρα στο παιχνιδι στα χωραφια του M-DIVISION πρεπει να κανει επιδειξη τεχνικης και ικανοτητας (η FERRARI εχει παιξει ρολο,ισως χρειαστει και περισσοτερο στο μελλον) εστω και αν δεν βγαλει μια.....εστω και αν μπει μεσα απο το συγκεκριμενο μοντελο.
Αν παει πολυ κοντα τιμολογιακα.....ειναι χαμενη.Πρεπει το value for money να ειναι ικανο να δημιουργησει αμφιβολιες στον υποψηφιο αγοραστη εναντι της Μ3-Μ4.
Όλα αυτα προυποθετουνε οτι το αμαξι ειναι αριστο οδηγικα....τουλαχιστον.Για να μην πω διθυραμβικο......
Aκόμη είναι νωρίς για να κρίνουμε εάν οδηγικά είναι καλό. Μπορούμε να κρίνουμε όμως την αισθητική του και ό,τι μπορούμε να διακρίνουμε από το trimming quality του αυτοκινήτου. Μιας και τιμολογιακά θα κινηθεί πολύ κοντά με Μ3/Μ4, θα πρέπει η ποιότητά του να είναι αντίστοιχη. Αισθητικά το έκρινα βάσει των δικών μου κριτηρίων παραπάνω. Από άποψης ποιότητας βλέπω τα εξής:
Το κουρτινάκι είναι χειροκίνητο, όταν η bmw έχει βάλει από τα '80s ηλεκτρικό. Μεγάλο φάουλ σε αυτή την κατηγορία τιμής και ας φαίνεται ασήμαντο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/09/328934489876250102-1.jpg
Δείχνει ποιοτικά μη προσεγμένο ένα μηχανοστάσιο με ένα σωρό μπερδεμένα χύμα καλώδια. Μου θυμίζει κάτι citroen των 80s που κάτω από το καπό τα καλώδια ήταν παντού κουβάρι:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/09/9449491712014029574-1.jpg
Αυτά με μία γρήγορη ματιά. Θα ήθελα επίσης να μάθαινα εάν η Alfa θα προσφέρει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και φώτα led για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Η Alfa Romeo έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή να βροντοφωνάξει ότι είναι εδώ και ο χρόνος στο Ring, είναι κάτι που θα κάνει "θόρυβο" ξανά γύρω από το όνομά της. Όπως έκανε και η Nissan με το GTR.....
Ναι θα κλέψει κάποιους πελάτες από την κάθε Bmw...
Όχι δεν θα πουλήσει όσο η bmw, ούτε στα απλά μοντέλα.
Έχετε δίκιο ότι για να χτίσει το όνομα της ξανά, θέλει χρόνο και κόπο !
Αλλά marketινστικα έπρεπε τόσο να είναι καλύτερη (έστω να φωνάξει ότι είναι καλύτερη στο χρόνο στο ring), όσο και να τοποθετηθεί κάπου τιμολογιακά.
Ανάλογα τον οδηγό, ανάλογα και τα κρητηρια.
Το ότι μια εταιρεία εντελώς ντεφορμέ κατάφερε να βγάλει πιο γρήγορο αμάξι από τον ντιβιζιον, είναι θέμα.
Περί σχεδιαστικού η το αν το μισό αμάξι είναι κόπια κτλ δε μου λέει και τπτ, αρκεί να μου αρέσει. Προσωπικά δεν τρελάθηκα με την εμφάνιση του, σιχαίνομαι τα τετράποδα "σπορ", αλλά μου αρέσει γιατί είναι γρήγορο και αποτελεσματικο.
Τα λεφτά του θεωρώ ότι είναι κοροϊδία, μιας και υστερεί πολύ σε σχέση με άλλα στο ίδιο target price.
Σχετικά με την ποιότητα και η πεμβε δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο, μιας και όλοι έχουμε δει στα αμάξια μας πλαστικά να ξεφλουδιζουν, χερούλια να σκάνε, λάστιχα να ξεραινονται από τη ζέστη στο μισό χρόνο από άλλες μάρκες και διάφορα άλλα πολύ σοβαρότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία.
Η άλφα θα έπρεπε με τέτοιες κατασκευές πάντως να στοχεύσει σε χαμηλότερο κόστος για να μπορέσει να μπει στο παιχνίδι.
Με 50κ θα μπορούσε να κλέψει πολύ κοινό και οπωσδήποτε με μια έκδοση κουπέ. Στο ύψος που βρίσκεται η τιμή της όμως, δεν έχει καμία τύχη.
Επίσης το όνομα είναι για τα μπάζα. Δεν έχει καμία δυναμική στα αυτιά του καταναλωτή έναντι του Μ ή του AMG. Ένα GTQ για παράδειγμα θα ακουγόταν πολύ καλύτερο.
Τα άλφα πάντα μου άρεσαν, αλλά το έχει χάσει η εταιρεία εδώ και πολύ καιρό. Τα τελευταία καλά της χρόνια ήταν μέχρι τον 1.7 μποξέρ ενώ προηγούνταν τα ν6 24ν που φορούσαν τα πολύ ωραία gtv & spider.
Από εκεί και πέρα σειρά πήραν τα twin spark και χάθηκε όλο το παιχνίδι.
Πιο γρήγορο ναι, ποιοτικότερο όχι, σαφώς πιο ακριβό από όσο θα έπρεπε να είναι. Αποτυχία όχι σίγουρα δεν θα επαναφέρει την εταιρεία εκεί που στοχεύει.
Τα τελευταία καλά της χρόνια ήταν μέχρι τον 1.7 μποξέρ
Αν δεν έπαιρναν φωτιά* καλά ήταν.
*Αληθινό παράδειγμα Χ2 φορές μάλιστα σε φίλο-τρελαμένος αλφάκιας ο πατέρας του στα 90ς. Τελικά κατέληξε με Japan αμάξι στα γεράματα.
Ανάλογα τον οδηγό, ανάλογα και τα κρητηρια.
Το ότι μια εταιρεία εντελώς ντεφορμέ κατάφερε να βγάλει πιο γρήγορο αμάξι από τον ντιβιζιον, είναι θέμα. .
Περί σχεδιαστικού η το αν το μισό αμάξι είναι κόπια κτλ δε μου λέει και τπτ, αρκεί να μου αρέσει. Προσωπικά δεν τρελάθηκα με την εμφάνιση του, σιχαίνομαι τα τετράποδα "σπορ", αλλά μου αρέσει γιατί είναι γρήγορο και αποτελεσματικο. .
Αποτελεσματικό είναι , όμορφο για τετράπορτο το λες... αλλά ίσως και λίγο κραυγαλέο..... (προσπαθεί πολύ)
Τα λεφτά του θεωρώ ότι είναι κοροϊδία, μιας και υστερεί πολύ σε σχέση με άλλα στο ίδιο target price. .
Γιατί θεωρείς κοροϊδία τα 75000 ευρώ που έχει αρχική τιμή ;; 95000 ευρώ είναι η ειδική έκδοση που λανσαρίστηκε νομίζω.
Σχετικά με την ποιότητα και η πεμβε δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο, μιας και όλοι έχουμε δει στα αμάξια μας πλαστικά να ξεφλουδιζουν, χερούλια να σκάνε, λάστιχα να ξεραινονται από τη ζέστη στο μισό χρόνο από άλλες μάρκες και διάφορα άλλα πολύ σοβαρότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία.
Η άλφα θα έπρεπε με τέτοιες κατασκευές πάντως να στοχεύσει σε χαμηλότερο κόστος για να μπορέσει να μπει στο παιχνίδι.
Με 50κ θα μπορούσε να κλέψει πολύ κοινό και οπωσδήποτε με μια έκδοση κουπέ. Στο ύψος που βρίσκεται η τιμή της όμως, δεν έχει καμία τύχη.
Επίσης το όνομα είναι για τα μπάζα. Δεν έχει καμία δυναμική στα αυτιά του καταναλωτή έναντι του Μ ή του AMG. Ένα GTQ για παράδειγμα θα ακουγόταν πολύ καλύτερο.
Τα άλφα πάντα μου άρεσαν, αλλά το έχει χάσει η εταιρεία εδώ και πολύ καιρό. Τα τελευταία καλά της χρόνια ήταν μέχρι τον 1.7 μποξέρ ενώ προηγούνταν τα ν6 24ν που φορούσαν τα πολύ ωραία gtv & spider.
Από εκεί και πέρα σειρά πήραν τα twin spark και χάθηκε όλο το παιχνίδι.
Πιο γρήγορο ναι, ποιοτικότερο όχι, σαφώς πιο ακριβό από όσο θα έπρεπε να είναι. Αποτυχία όχι σίγουρα δεν θα επαναφέρει την εταιρεία εκεί που στοχεύει.
Εντάξει και εγώ θεωρώ ότι η ποιότητα των bmw είναι πολύ πεσμένη τα τελευταία χρόνια...
Γιατί όμως θεωρούμε ότι η alfa ΔΕΝ θα έχει καλή ποιότητα και ότι θα πρέπει να πουλήσει φτηνά ;;;;
Νομίζω ότι το τοποθέτησε εκεί από θέμα τιμής, για να δείξει κύρος, και σε ποιους στοχεύει!
Επίσης αν και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν εκπτώσεις, νομίζω ότι γνωρίζουν ότι θα πουλήσουν λίγα σχετικά με την bmw, οπότε μάλλον το σκεπτικό είναι ότι λίγα με υψηλό κέρδος ... είναι καλύτερα από λίγα με μικρό κέρδος χαχαχαχα
Για να επανέλθει η εταιρία ... θέλει πολύ χρόνο !
Ότι τα τελευταία χρόνια έχασε το δρόμο της.... είναι φανερό... αλλά μία τέτοια αλλαγή πορείας περιμένουμε τόσα χρόνια !!!!
ΥΓ: Θωμά δουλειά δεν έχουμε... και ασχολούμαστε με μελλοντικές alfa:th_Laie_67-1:
οσον αφορα την ταχυτητα του, μην ξεχναμε οτι ειναι και 80 αλογα πανω ετσι?
πόσα κυβικά είναι η Μ3 και πόσα η Alfa ? άλογα , ροπή ;;;;
2.9 V6 510hp και 60 κιλα ροπη. το Μ4 3.0 L6 425hp 55 κιλα..ολα αυτα ονομαστικες τιμες.
Όσο δύσκολα χτίζεται η φήμη τόσο εύκολα γκρεμίζεται!
2.9 V6 510hp και 60 κιλα ροπη. το Μ4 3.0 L6 425hp 55 κιλα..ολα αυτα ονομαστικες τιμες.
Που στα νέα υπερτροφοδοτούμενα Μ η BMW κάνει συνεχώς underestimation....το Μ4 δηλαδή στην πραγματικότητα είναι 40 άλογα πάνω:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/09/2_59681-1.jpg
Claimed data:
Horsepower 431 Hp @ 5500-7300 rpm
Torque 550 Nm @ 1850-5500 rpm
Actual data:
Horsepower 471,2 Hp @ 6305 rpm
Torque 592,6 Nm @ 3530 rpm
Η BMW είναι γνωστή για το underestimation, οι Ιταλοί πάλι απατεώνες...
Η BMW είναι γνωστή για το underestimation, οι Ιταλοί πάλι απατεώνες...
Το πιστεύω ότι οι Ιταλοί , μπορεί να υπερβάλουν λίγο , ακομα και το ότι οι Γερμανοί μπορεί σήμερα να δηλώνουν λιγότερα αλλά στα m3 e46 κ m5 e39 έχω την εντύπωση ότι επίσης δήλωναν κάτι τις παραπάνω , μιας κ τα περισσότερα έχουν μετρηθεί με μικρότερη δύναμη από την ονομαστική !
Εν καιρω καλά είναι να δούμε και δυναμό μετρήσεις , για να δούμε ποσά είναι ζωντανά και ποσά ψόφια , αλλ κ πως αποδίδονται , μιας κ με μεγαλύτερη λίγο πίεση εύκολα πιάνεις κάποια peak .
Πάντως αυτός ο ανταγωνισμός , μόνο καλό μπορεί να φέρει για εμάς τους καταναλωτές .
Αν δεν έπαιρναν φωτιά* καλά ήταν.
*Αληθινό παράδειγμα Χ2 φορές μάλιστα σε φίλο-τρελαμένος αλφάκιας ο πατέρας του στα 90ς. Τελικά κατέληξε με Japan αμάξι στα γεράματα.
Και τα Μ3 Μ5 όταν δεν σπάνε από μεταλα μπουλ, και αυτά καλά είναι. Πέραν τούτου και τα μεν και τα δεν, είναι μοτέρ απολαυστικοτατα για τον οδηγό.
Από αυτή τη πλευρά μιλάω και όχι από άποψη αξιοπιστίας.
Το 1.7 ήταν ένα ιδιαίτερο μοτέρ, που έκανε την 145 να είναι αμαξάρα για την εποχή του 94-95-96.
Αποτελεσματικό είναι , όμορφο για τετράπορτο το λες... αλλά ίσως και λίγο κραυγαλέο..... (προσπαθεί πολύ)
Γιατί θεωρείς κοροϊδία τα 75000 ευρώ που έχει αρχική τιμή ;; 95000 ευρώ είναι η ειδική έκδοση που λανσαρίστηκε νομίζω.
Εντάξει και εγώ θεωρώ ότι η ποιότητα των bmw είναι πολύ πεσμένη τα τελευταία χρόνια...
Γιατί όμως θεωρούμε ότι η alfa ΔΕΝ θα έχει καλή ποιότητα και ότι θα πρέπει να πουλήσει φτηνά ;;;;
Νομίζω ότι το τοποθέτησε εκεί από θέμα τιμής, για να δείξει κύρος, και σε ποιους στοχεύει!
Επίσης αν και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν εκπτώσεις, νομίζω ότι γνωρίζουν ότι θα πουλήσουν λίγα σχετικά με την bmw, οπότε μάλλον το σκεπτικό είναι ότι λίγα με υψηλό κέρδος ... είναι καλύτερα από λίγα με μικρό κέρδος χαχαχαχα
Για να επανέλθει η εταιρία ... θέλει πολύ χρόνο !
Ότι τα τελευταία χρόνια έχασε το δρόμο της.... είναι φανερό... αλλά μία τέτοια αλλαγή πορείας περιμένουμε τόσα χρόνια !!!!
ΥΓ: Θωμά δουλειά δεν έχουμε... και ασχολούμαστε με μελλοντικές alfa:th_Laie_67-1:
Βαγγέλη, εγώ δεν κάνω θέμα σχετικά με την ποιότητα, απλά αναφέρω ότι και η πεμβε δεν είναι και τέρας ποιότητας.
Σχετικά με το αν είναι κοροϊδία η τιμή του, φαντάσου αν θα πλήρωνες 90-100κ για να πάρεις ένα SEAT με 510 άλογα.
Το να πεταχτείς μια και έξω στην ίδια κατηγορία με τα Μ, προϋποθέτει και κάποια πράγματα, με λίγα λόγια πρέπει να το δει ο κόσμος και να μείνει με το στόμα ανοιχτό.
Παντως αν ειναι πραγματικα στο ρινγκ 7" ταχυτερη απο την Μ4 αυτο κατι πρεπει να λεει και για την δυναμη του κινητηρα.Ειναι αληθεια οτι για διαφορους λογους οι γερμανοι δηλωνουν λιγοτερη ιπποδυναμη.
Και τα Μ3 Μ5 όταν δεν σπάνε από μεταλα μπουλ, και αυτά καλά είναι. Πέραν τούτου και τα μεν και τα δεν, είναι μοτέρ απολαυστικοτατα για τον οδηγό.
Από αυτή τη πλευρά μιλάω και όχι από άποψη αξιοπιστίας.
Το 1.7 ήταν ένα ιδιαίτερο μοτέρ, που έκανε την 145 να είναι αμαξάρα για την εποχή του 94-95-96.
Βαγγέλη, εγώ δεν κάνω θέμα σχετικά με την ποιότητα, απλά αναφέρω ότι και η πεμβε δεν είναι και τέρας ποιότητας.
Σχετικά με το αν είναι κοροϊδία η τιμή του, φαντάσου αν θα πλήρωνες 90-100κ για να πάρεις ένα SEAT με 510 άλογα.
Το να πεταχτείς μια και έξω στην ίδια κατηγορία με τα Μ, προϋποθέτει και κάποια πράγματα, με λίγα λόγια πρέπει να το δει ο κόσμος και να μείνει με το στόμα ανοιχτό.
Όντως θέλει πιο πολύ βάθος η ιστορία , αλλά αν δεν προσπαθήσει να κάνει σαματά τώρα , κ ο χρόνος στο ring βοηθάει να ρίξουν όλοι μια ματιά , ένα σχόλιο κλπ .... Κυνδινευει να ξεχαστεί μόλις περάσει κ η δίκη μας η γενια , όπως ξεχάστηκε κ η lancia . Κάτι σαν τελευταία ευκαιρία ...
Κ η ιστορία της Alfa δεν είναι τύπου seat . (Προσωπικά θεωρώ ότι seat κ skoda έκαναν αλματα ), απλά η Alfa μάλλον θελει να τοποθετηθεί σε μια ακριβή κατηγορία ως sport λόγω αγωνιστικής ιστορίας κ συναισθήματος και όχι σαν απλά πολυτελής , σαν value for money κλπ .
Δεν στοχευει στην Porsche ...
Πως πχ η jag στοχεύει σε μια λίγο πιο πολυτελής εκδοχή της Bmw , κ πιο sport της merc ίσως ....
Κάπως έτσι κ η Alfa , έχει στόχο να μην θεωρηθεί στην κατηγορία του Opel insignia opc κλπ κλπ
Δεν ξέρω αν θα καταφέρει κάτι , είναι ίσως μια καλή αρχή , αλλά και για την Bmw είναι Κολακία , το ότι είναι το benchmark στην κατηγορία !
Άλλωστε την Alfa θα την περιμένουνε στην γωνία , για να την κράξουμε αν δεν καταφέρει να είναι άνετη όπως αρμόζει στις ημέρες μας , γρήγορη όπως η ίδια δηλώνει , αξιόπιστη όπως πρέπει για να διώξει τους παλιούς δαίμονες , κλπ κλπ
Έχει πολύ δύσκολο έργο .
Ένα ανάλογο παράδειγμα είναι η Jaguar F-Type !
Τοποθετήθηκε τιμολογιακά κόντρα στην 911 .
Είναι πολύ όμορφη , λιγότερο προσεγμένη , πολύ βαριά , κάνει ωραίο θόρυβο , αλλά υπολείπεται πολύ της 911 τόσο σε ποιότητα , σε χρηστικότητα , όσο κ σε οδική συμπεριφορά .
Δεν πουλάει όσο η 911 , αλλά είναι διαφορετική ! Και αυτό για πολλούς φτάνει !
παιδια για μενα προσωπικα το θεμα guilia μπαζει απο παντου...και να εξηγησω
1ο καρφωμα το οτι βγαζει το "γρηγορο" μοντελο με την μια...ναι μπραβο το μοτερ ειναι φερραρι κτλ κτλ..αλλα μηπως καποιος προσπαθει να χτισει αιγλη?
2ο καρφωμα το οτι με την μια ο χρονος στο ring...μου θυμιζει λιγο καινουργιο honda type r και nissan gtr φαση....ολο "μουλαρια" μεσα στην πιστα...και μεταξυ μας...γινεται σενταν να κανει ιδιο χρονο με murcielago, ετσι για πλακα?κατι δεν παει καλα....μπορει να ειναι και ιδια φαση με s2k που εγραφε χρονους...και μολις περναγες το οριο-αρχιζες και ελεγες κανω το σταυρο μ...μηπως λοιπον το αμαξι ειναι λιγο δυστροπο-στο βωμο του χρονου...οπως ελεγε σοφα ο james may??
3o καρφωμα...ναι η αλφα εριξε παρα πολυ χρημα σε αυτο το αμαξι και το ξερουμε...αλλα μηπως ολη αυτη η υπερδημοσιοτητα ειναι η αναγκη για πωλησεις?????το αλλο που δεν εχει εμφανιστει ουτε ενα κατωτερο μοντελο που το βαζετε????και εδω ειναι το σημειο που οι ιταλοι παντα υπερεκτιμουν τα προιοντα τους...και ειναι φλυαροι και αισιοδοξοι...σε ολα....
υγ..πραγματικα απο καρδιας θα ηθελα η alfa και λογω ιστοριας να τα παει καλα με αυτο το αμαξι....και ναι θεωρω οτι τα alfa οταν δεν μλκιζονται μπορει να ειναι true drivers cars...αλλα ολος αυτος ο χαμος με παει προς την αλλη κατευθυνση....ας οψονται οι επικες πατατες που εχουν κανει ανα τα χρονια...ιδωμεν...οψομεθα εις φιλιππους...
Aυτό το είδατε? Έχουν φτιάξει μέχρι και event στο facebook, κηδεία των M3/M4 στη Φρανκφούρτη....
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/09/m3_funeral_1-1.jpg
αυτά είναι φτιαγμένα απο γελοία ανθρωπάκια που δεν ξέρουν να σέβονται τπτ και προκειμένου να φανούνε κάποιοι, κάνουν τέτοιες παπαριές.
απο κάτι τέτοιους ηλίθιους γεννιέται ο φανατισμός, ο παρωπιδισμός και κάνει τους ανθρώπους να αφορίζουν κάθε τι το οποίο δεν είναι του γούστου τους, φυσικά χωρίς επιχειρήματα και χωρίς να έχουν πραγματική εικόνα και άποψη του περί τήνος πρόκειται.
και το λέω αυτό, γιατί οι μισοί και πολύ παραπάνω απο αυτή την ομάδα, όχι μόνο δεν πρόκειται να αποκτήσουν κάποιο απο τα δύο, αλλά δεν έχουν την τύχη να οδηγήσουν ένα απο τα δύο, έστω και για 100 μέτρα.
Aυτό το είδατε? Έχουν φτιάξει μέχρι και event στο facebook, κηδεία των M3/M4 στη Φρανκφούρτη....
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/09/m3_funeral_1-1.jpg
παντα τον καλυτερο θελουν να ριξουν νασσο..τιμιτικο ειναι για μας!
ghost-rider
21-09-15, 13:32
Αργα το βλεπουμε... Που εγινε αυτη η μαζωξη ρε παιδια?
Με ποιο εγινε η κηδεια?
Βρεθηκε τζουλια στα χερια τους η ξηλωσαν το Μ4 με κανενα 155 κ@λοτουμπανιασμενο?
καπου διαβασα αλλα ειμουν απο κινητο και λογο της στιγμης δεν συγκρατησα καν την πηγη
τι διαβασα λοιπον: οτι πλεον η πιστα ειναι κατα 3κμ μικροτερη σε μηκος και το "ρεκορ" εγινε πλεον με τα νεα δεδομενα
ισχυει κατι τετοιο? εχει οντος μειωθει το μηκος κατα 3 κμ?
ξερει κανεις τιποτα?
γιατι εαν εχει συμβει αυτο και εχουν βγει οι ιταλοι και πανηγυριζουν
μηλαμε για μεγαλο φιασκο
καπου διαβασα αλλα ειμουν απο κινητο και λογο της στιγμης δεν συγκρατησα καν την πηγη
τι διαβασα λοιπον: οτι πλεον η πιστα ειναι κατα 3κμ μικροτερη σε μηκος και το "ρεκορ" εγινε πλεον με τα νεα δεδομενα
ξερει κανεις τιποτα?
μηλαμε για μεγαλο φιασκο
Που το διάβασες αυτό?
Για ψάχτο λίγο...
ghost-rider
22-09-15, 18:37
Ψαχνοντας στο νετ βρισκω οτι ειναι 20,8 χλμ σημερα και οι επισημες δοκιμες γινονται σε κομματι μηκους 20,6 χλμ.
Ηταν περισσοτερο παλιοτερα?
aimiliosbmw
22-09-15, 20:21
Αλλά και έτσι να είναι τα νούμερα ρε παιδιά εμένα προσωπικά δεν μου λένε τίποτα οι χρόνοι ειδικά στο ring που είναι πίστα 20,830 khm
Βάζοντας υπόψη…. διαφορετικές καιρικές συνθήκες ,setup αυτοκίνητων, κατάσταση πίστας και το πιο σημαντικό για μένα ότι έχουμε να κάνουμε με διαφορετικές ικανότητες οδηγών.
Σεβαστή και υπολογίσιμη η ιστορία της ALFA αλλά και λίγο σεβασμός στον ανταγωνισμό δε βλάπτει όταν ξεμυτάς μετά από τόσα χρόνια αφάνειας…άλλο ένα Ιταλικό πυροτέχνημα βλέπω.
Ετσι όπως το πάνε να περιμένετε τον επόμενο αντικαταστάτη giulia κατά το 2050.Ελπιζω μέχρι τότε να τη προλάβω…
και για να μην ξεχνιομαστε...το προηγουμενο πυροτεχνημα αλφα..οπως λεει και ο αιμιλιος..βαζοντας τα με την πιο στανταρ πορσε που υπαρχει...
https://www.youtube.com/watch?v=rgO0ir7DPLc
υγ...τα συμπερασματα δικα σας...
ghost-rider
23-09-15, 13:25
Που φτασαμε ομως.
Μια εταιρεια που ηταν δεδομενο οτι με καθε νεο μοντελο θα φερει την επανασταση να φτιαχνει κουβαδες και να ειμαστε διστακτικοι με τα νεα μοντελα της...
Εμ βεβαια. Μας φλομωσε στα κλανιστηρια...
Μακαρι να ειναι ετσι οπως υποσχεται η νεα τζουλια.
Και μακαρι να ακολουθησουν και αλλα μοντελα.
Μακαρι να σταματησει να αποκαλειται τζουλιετα ενα προσθιοκινητο κλανιστηρι!!!
Αυτα.
Αμην.
Ερχονται και τα δικα μας προσθιοκινητα κλανιστηρια,και ειναι και αλμυρουτσικα.Δυστυχως.-
ξερει κανεις τιποτα?
μηλαμε για μεγαλο φιασκο
Οντως η διαδρομη εχει αλλαξει αλλα πριν απο πολλα χρονια.Αυτο τουλαχιστον ξερω.
ghost-rider
23-09-15, 18:35
Ερχονται και τα δικα μας προσθιοκινητα κλανιστηρια,και ειναι και αλμυρουτσικα.Δυστυχως.-
Σωστα.
Και?
Θα συνεχισουμε να αγοραζουμε bmw αμα το γυρισει στην προσθιοκινηση?
Υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια...
Σωστα.
Και?
Θα συνεχισουμε να αγοραζουμε bmw αμα το γυρισει στην προσθιοκινηση?
Υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια...
Κοιτά εδώ Hyundai , που κουνάει τον ποπο του σαν Bmw
https://m.youtube.com/watch?v=Crf22kTt2Zw
Απο το Αγγλικο EVO.LATEST POL Best car from the 2015 Frankfurt motor show. 21-09-2015
1.-Alfa Romeo Giulia 54%
2.-Porsche Mission E concept 14%
3.-Ford Focus RS 9%
4.-Honda 4%
Η συγκεκριμενη εκδοση μαλλον εντυπωσιαζει.Δεν θυμαμαι ποτε ενα αυτοκινητο να ξεχωρισε τοσο πολυ στην προτιμηση του κοινου σε καμια εκθεση.
Απο το Αγγλικο EVO.LATEST POL Best car from the 2015 Frankfurt motor show. 21-09-2015
1.-Alfa Romeo Giulia 54%
2.-Porsche Mission E concept 14%
3.-Ford Focus RS 9%
4.-Honda 4%
Η συγκεκριμενη εκδοση μαλλον εντυπωσιαζει.Δεν θυμαμαι ποτε ενα αυτοκινητο να ξεχωρισε τοσο πολυ στην προτιμηση του κοινου σε καμια εκθεση.
με τοση προωθηση!!!!!!
Αρκετά με το Mondeo...Δεν θα κυκλοφορήσει ούτε ένα κομμάτι στην Ελλάδα και έτσι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να το "οδηγήσουμε" σε λιώσιμο σωληνώσεων (είδατε το μηχανοστάσιο..) στην εθνική οδό. Πάντως αν θέλετε την ταπεινή μου άποψη, εδώ οι περισσότεροι κάτοχοι αυτοκινήτων με πάνω από 300 πισωκίνητα άλογα δεν έχουν βγάλει ποτέ το antispin και θα έρθει ο τύπος με τη Giulia να περάσει σε πραγματικές συνθήκες τα Μ3 και Μ4..;; Εγώ πάντως με 4η και antispin off σε δημόσιο δρόμο κάνω τον σταυρό μου.
Οτι και να λεμε ο "σοφος λαος" ψηφιζει και Λεβεντη!.-Η συγκεκριμενη εκδοση δεν ειναι για ολους,απ"οσους την παρουν ελαχιστοι θα ψαξουν τα ορια της.Αυτο βεβαια γινεται με τα περισσοτερα "supercars" με η χωρις εισαγωγικα.-
Εγώ πάντως με 4η και antispin off σε δημόσιο δρόμο κάνω τον σταυρό μου.
αυριο το πρωι...
κανουμε χαρτια....
αυτο ψαχνω μια ζωη...
αυτη την γ@μημενη 4η να την γυριζει!!!!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::thumbsup:
αυριο το πρωι...
κανουμε χαρτια....
αυτο ψαχνω μια ζωη...
αυτη την γ@μημενη 4η να την γυριζει!!!!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::thumbsup:
Πρόσεχε τι εύχεσαι..
Πάντως ο ήχος είναι εξαιρετικός
https://www.youtube.com/watch?v=EK5Gl6K_glE
Λέτε να είναι απλά διαφημιστικό τρικ , για να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της η Alfa ? Δεν μπόρεσα να κάνω copy , όλο το άρθρο , αλλά δυστυχώς μπορεί να έχει κ δίκιο .... Ελπίζω να μην βγει αληθινός .
Alfa Romeo Giulia: Αυτοκίνητο ή… μακέτο;
https://4drivers.gr/gnomi/item/4263-alfa_romeo_giulia_aftokinito_h_moketo.html
ghost-rider
27-09-15, 10:16
Εχει πολυ λογικη παντως.
Και καλα το μοτερ. Θα τροποποιησουν μπλοκ κ θα βγαλουν μοτερ.
Που θα βρουν σασμαν?
Ισως τελικα απευθυνουν σε καμια μερκ για μοτερ η εστω μονο για σασμαν.
Κανει κατι τετοιες αγαθοεργιες με το αζημιωτο εκει στη μερσεντες.
Κ οσο για τους περιβοητους χρονους στο ριγκ, ας αφησουμε στην ακρη αυτους που ανακοινωνει το εργοστασιο και ας περιμενουμε να την πιασουν στα χερια τους δημοσιογραφοι και να γραψουν χρονους με τους ιδιους οδηγους.
Να υπαρχει ενα σημειο αναφορας.
Γιατί δε μπορεί να βγει στη παραγωγή με αυτό το μοτέρ δηλαδή?
Γιατί δε μπορεί να βγει στη παραγωγή με αυτό το μοτέρ δηλαδή?
Φυσικά κ μπορεί , όπως κ με το αντίστοιχο κιβώτιο .
Όμως δεν μπορεί να μείνει , ΜΟΝΟ , σε αυτό το μοτέρ .
Πρέπει να παρουσιαστούν μοτέρ βενζίνης κ πετρελαίου , για να καλύψει μια μεγάλη γκάμα . Παράλληλα αυτά πρέπει να συνδυαστούν με χειροκίνητα κ αυτόματα κιβώτια που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στην εταιρία ... Δυστυχώς .
Κ εγώ ελπίζω , αλλά όντως για να δημιουργηθεί αντίπαλο δέος για την 320d , 320i , 335d , 335i , 330d , τετρακίνητα , βάγκον κλπ κλπ είναι πολύ μακριά .
Μακάρι όσο μιλάμε να εξελίσσουν μοτερια κ σασμάν ...
Διαφωνώ με το άρθρο.
Νομίζω ότι σκοπός του είναι να ρίξει λάδι στη φωτιά της διαμάχης που έχει ξεκινήσει για τη giulia.
Μια χαρά μπορεί να πορευτει με ένα μοντέλο και μια χαρά θα μπορέσει να βγάλει κι άλλα μοτέρ (τα έχει ήδη ανακοινώσει νομίζω, κάπου το πήρε το μάτι μου).
Μη πιστεύετε τον κάθε μπλογκερ.
Αλοιμονο αν ενας ομιλος σαν αυτον δεν μπορει να βγαλει κιβωτια και κινητηρες Και για να μην ξεχνιομαστε στο πετρελαιο ειναι απο τους πρωτοπορους.Το ποσο αξιοπιστο αυτοκινητο θα ειναι ειναι αλλο θεμα.
Αλοιμονο αν ενας ομιλος σαν αυτον δεν μπορει να βγαλει κιβωτια και κινητηρες Και για να μην ξεχνιομαστε στο πετρελαιο ειναι απο τους πρωτοπορους.Το ποσο αξιοπιστο αυτοκινητο θα ειναι ειναι αλλο θεμα.
Γιατί?
Σορυ αλλά οι τελευταίες alfa (tbi, qv, 2.2 κλπ) έχουν βγει πιο αξιόπιστες από κάποιες BMW.
Ας φτιάξουν πρώτα καμιά ζαντα της προκοπής (30 χρόνια τώρα, το ίδιο σχέδιο "μαργαρίτα") και μετά μιλάμε για κιβώτια και κινητήρες...
...........................................>
Ας φτιάξουν πρώτα καμιά ζαντα της προκοπής (30 χρόνια τώρα, το ίδιο σχέδιο "μαργαρίτα") και μετά μιλάμε για κιβώτια και κινητήρες...
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/09/alfa_romeo__159_1_8_16v_turismo_tbi_ti_2-1.jpg
Έβγαινε και σε μολυβί...
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/09/alfa_romeo__159_series_2_1_8_16v_turismo-1.jpg
Πάντως αν θες τη παίρνεις και με άλλες ζάντες:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/09/12015085_1466092097034028_11290827951827-1.jpg
Σε κάθε παρουσίαση καινούργιας Alfa, το ίδιο σχέδιο παίζει, αυτό εννοώ. Τώρα, αν ήταν να δώσω 90χιλ για αυτοκίνητο, πίστεψε με το τελευταίο που θα με απασχολούσε είναι οι ζάντες της Alfa. Μπορείς όμως να μας πεις ποια είναι τα μοντέλα της bmw που βγήκαν λιγότερο αξιόπιστα από τα tbi, qv και 2,2??
Σε κάθε παρουσίαση καινούργιας Alfa, το ίδιο σχέδιο παίζει, αυτό εννοώ. Τώρα, αν ήταν να δώσω 90χιλ για αυτοκίνητο, πίστεψε με το τελευταίο που θα με απασχολούσε είναι οι ζάντες της Alfa. Μπορείς όμως να μας πεις ποια είναι τα μοντέλα της bmw που βγήκαν λιγότερο αξιόπιστα από τα tbi, qv και 2,2??
Το σχέδιο παίζει για κάποιο λόγο. Έγραψες να φτιάξουν και σου απάντησα ότι εχουν.
Τα 2λτ ed που είχαν θέμα με πολλαπλασιαστες, μη τα ξεχνάμε. Καθώς επίσης και κάποια 335 με μπεκ.
Εσύ μπορείς να μου πεις τι προβλήματα αξιοπιστίας έχουν οι alfa που αναφέρεις?
Ναι, έχουν κανα δυο ακόμα. Πόσα δίλιτρα και πόσα 335 πουλήθηκαν και κυκλοφορούν και πόσα από αυτά (tbi κλπ) που αναφέρεις; Για να το δούμε ποσοστιαία. Από την άλλη, δεν έγραψα κάπου ότι τα bmw είναι πιο αξιόπιστα από τα alfa, εσύ το έγραψες, οπότε από εσένα θα ήθελα μια απάντηση, από ποιές bmw είναι πιο αξιόπιστες και πως προκύπτει αυτό.thumb
Ναι, έχουν κανα δυο ακόμα. Πόσα δίλιτρα και πόσα 335 πουλήθηκαν και κυκλοφορούν και πόσα από αυτά (tbi κλπ) που αναφέρεις; Για να το δούμε ποσοστιαία. Από την άλλη, δεν έγραψα κάπου ότι τα bmw είναι πιο αξιόπιστα από τα alfa, εσύ το έγραψες, οπότε από εσένα θα ήθελα μια απάντηση, από ποιές bmw είναι πιο αξιόπιστες και πως προκύπτει αυτό.thumb
Σου απάντησα παραπάνω.
Ο μεσος ανθρωπος θεωρει τον εαυτο του πολυ εξυπνο, για το λογω αυτο θεωρει και τις επιλογες του τις σωστοτερες ολων και τις επιλογες των αλλων ηλιθιοτητες.Τωρα να κρητικαρουμε με απαξιωτικο τροπο το ιταλικο βοιομηχανικο desine(οχι την αξιοπιστια) και μαλιστα στην αυτοκινητοβ/χανια ειναι τουλαχιστον ατυχες.-
sory αλλά το συγκεκριμένο αμάξι δεν είναι παράδειγμα η κάτι το συνώνυμο ή έστω αντιπροσωπευτικό του όρου "ιταλικό design"
σχετικά με ότι άλλο γράφεται και ότι σύγκριση γίνεται, δεν μπορώ συμμετέχω. ούτως η άλλως και το Μ4 και η άλφα, είναι κτήνη και ιδιαίτερα οχήματα.
προσωπικά δεν μου αρέσει αυτή η σύγκριση, γιατί την βλέπω όπως έβλεπα τις συγκρίσεις των 335 με άλλα τουρμπο αυτοκίνητα. μέχρι και το Ε92, μπορεί ο κάθε κάγκουρας να έλεγε ότι ήθελε με τα φουσκωμένα φυσητήρια του περί επιδόσεων κτλ κτλ, μη έχοντας την παραμικρή ιδέα απο μοτέρ, γελοιοποιώντας τον εαυτό του και το εκάστοτε αμάξι που σύγκρινε.
Ο μεσος ανθρωπος θεωρει τον εαυτο του πολυ εξυπνο, για το λογω αυτο θεωρει και τις επιλογες του τις σωστοτερες ολων και τις επιλογες των αλλων ηλιθιοτητες.Τωρα να κρητικαρουμε με απαξιωτικο τροπο το ιταλικο βοιομηχανικο desine(οχι την αξιοπιστια) και μαλιστα στην αυτοκινητοβ/χανια ειναι τουλαχιστον ατυχες.-
Δηλαδή ό,τι Ιταλικό συνεπάγεται αυτόματα και όμορφο? Δεν το νομίζω....
Οχι βεβαια αλλα και οτι Ιταλικο ασχημο και αχρηστο ενω οτι γερμανικο υπερανω κριτικης και εξ'ορισμου τελειο?
κάθε άλλο. απλά το συγκεκριμένο αμάξι για να το πώ λίγο χοντρά, ασχέτως επιδόσεων, δείχνει "λίγο" σύμφωνα με την τιμή του και την κατηγορία που θέλει να ενταχθεί, ώντας εντελώς outsider.
η πεμβε ή η άουντι δεν χρειάζεται να ιδρώσουν και πολύ, είναι ήδη ενταγμένοι στην κατηγορία, γνωρίζουν το παιχνίδι, καθε μια ακολουθεί τη γραμμή της, έχει κοινό που παρακολουθούν την εξέλιξη τους και είναι κατοχυρωμένες στην κατηγορία αυτή.
για να μπορέσει να μπεί στο παιχνίδι και η άλφα, εγώ προσωπικά θεωρώ πως έπρεπε να παρουσιάσουν ένα σαφώς αρκετά καλύτερο εμφανησιακά αυτοκίνητο απο αυτό που βλέπουμε και κατά τη δική μου γνώμη κουπε και όχι τετράθυρο.
Εμένα δε μου αρέσουν οι ακρότητες και τα προσωνυμία.
Πχ οι Alfa χαλάνε.
Λάθος. Γιατί οι BMW δε χαλάνε? Δε μένουν στο δρόμο?
Η Alfa έχει βελτιωθεί πάρα πολύ (το γράφει κάποιος που είχε 147 και έβριζε από τα διάφορα μικροθέματα και 2 αξιόπιστες BMW), ειδικά στα τελευταία μοντέλα σε σχέση με το παρελθόν.
Γενικώς ο όμιλος έχει βελτιωθεί στην αξιοπιστία (πχ Fiat).
Αυτό που χρειάζεται επίκριση (και το έχω αναφέρει εξ'αρχής) είναι το marketing και πως πάει να τοποθετηθεί στην αγορά, ως ακριβό αντίστοιχα των Μ αλλά με ΓΑΜΑΤΟ χρόνο στο Ring. ΟΚ, δε ξέρω τι θα κάνει έτσι αλλά δε νομίζω να πουλάνε σαν ζεστά ψωμιά στα 100 χιλιάρικα.
Ούτε οι ζάντες, ούτε το design (το οποίο εκτός από το πίσω μέρος, το θεωρώ ωραίο), ούτε η αξιοπιστία.
χωρίς να εννοώ τίποτε...
https://www.youtube.com/watch?v=EQvEsCQSGTQ
ghost-rider
22-10-15, 10:36
"Αντε γεια Giulia
Η M4 GTS λοιπόν είναι γεγονός και αποτελεί πλέον και επισήμως την κορυφαία έκδοσης της M4 Coupe, καθώς διαθέτει 500 ίππους, 600 Nm ροπής και γυρίζει το Nurburgring σε μόλις 7 λεπτά και 28 δλ. Νούμερο που αφήνει αρκετά πίσω την Alfa Romeo Giulia με το 7.39.
Το μοτέρ σε συνδυασμό με το 7τάχυτο M DCT κιβώτιο διπλού συμπλέκτη χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δλ. και τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα. Και όλα αυτά με μέση εργοστασιακή κατανάλωση στα 8,3 λτ./100 χλμ και 194 γρ/χλμ CO2.
Δεν είναι όμως μόνο το μοτέρ και το κιβώτιο που χαρίζουν στην BMW M4 GTS Coupe τέτοιος χρόνους. Είναι το μειωμένο βάρος στα 1.510 κιλά που συνεπάγεται αναλογία 3,0 κιλά/ίππο, οι αλλαγές στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου (καπό, η οροφή, splitter, ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, διαχύτης) καθώς και η νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση coilover."
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Ante-geia-Giulia_128769.asp#
Kαι πάνω που κοκορευόντουσαν οι λάτρεις των ενεργοβόρων υψηλόστροφων κινητήρων μηδενικής ροπής τοποθετημένων σε πανάθλιες καρότσες οτι η λατρεία τους κατασκεύασε κάτι που είναι ανώτερο από το σημείο αναφοράς των καρδαμομένων καθημερινών αυτοκινήτων...
Έσκασε η GTS...
Και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.
Κρατώ την ουσία απο μερικά και επιθυμώ να σχολιάσω...
"Tους έτσουξε πολύ"
Καθόλου θα έλεγα. Μα πάντα υπήρχε μια special Μ3.
Και στο Ε46 και στο Ε9Χ και τώρα.
Το ότι θα κατέφτανε μάλλον έπρεπε να το περιμένουν.
Δε νομίζω ότι ασχολήθηκαν ούτε στην Μ ούτε στην amg ούτε στην RS με το τι χρόνο έκανε το αυτοανατιναζόμενο σπαγκετίνι.
"Είναι coupe, όχι σεντάν"
Ε... Εντάξει. Και το σεντάν το 3άρι το ίδιο αμάξι είναι αλλά τέλος πάντων.
H bmw ανέκαθεν είχε αδυναμία στα κουπέ αμαξώματα της.
Παλιοτέρα μάλιστα κάποιες σειρές ήταν αμιγώς κουπέ.
Η κορυφαία έκδοση της 3άρας θα ήταν κουπέ(δλδ 4αρα).
Ε, ας βγάλουν τρίπορτη τζούλια να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.
"Είναι πολύ ακριβότερη"
Είναι ακριβότερη γιατί είναι ανώτερη.
Ισχύει σε όλα τα μοντέλα και όλες τις κατηγορίες.
Η alfa είναι μπιχλιμπιδάτο fiat... Και πόσα να δώσεις για μπιχλιμπίδια?
"Έχει cage, δεν έχει πίσω καθίσματα, έχει φτερούγα. Άν ήταν και η Giulia έτσι..."
Αν ήταν έτσι τι?
Και η γιαγια μου αν είχε καρούλια θα ήταν πατίνι...
Εεεεε....
"Είναι περιορισμένης παραγωγής"
Καλέ, το καμάρι της alfa romeo, το αυτοκίνητο που έχτισε το θρύλο της alfa, το GTAm(ναι αυτό είναι υπέροχο αυτοκίνητο. Το θέλω κ εγώ. Το ποθώ. Αυτό όμως ε.. Όχι τα fiat)... Μήπως γνωρίζετε σε πόσα κομμάτια κατασκευάστηκε?
Όσα τρέχαν στους αγώνες ήταν ρέπλικες.
Το αμάξι το γνωρίσαμε από τις ρέπλικες.
Μην αγχώνεστε και το ίδιο θα συμβεί και με τη GTS.
Μπορεί να παραχθούν λίγα αλλά εσείς στο δρόμο θα πετυχαίνεται πολλά να σας προβληματίζουν.
Βαριά τους κάθισαν τα 11 sec με 10 λιγότερα άλογα νομίζω.
Τι να πείς?
Καλοχώνευτο!!
Giant test Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Typo 952 vs. BMW M4 Competition Package F82 vs. Mercedes-AMG C63 S Coupe C205 and Lexus RC-
https://drive-my.com/en/test-drive/item/2410-giant-test-alfa-romeo-giulia-quadrifoglio-typo-952-vs-bmw-m4-competition-package-f82-vs-mercedes-amg-c63-s-coupe-c205-and-lexus-rc-f.html
"Dan, Will and I are all in agreement. The winner of this test is either the C63 S or the Giulia Quadrifoglio. Take a moment to digest that. We all believe that the Giulia is more exciting and enjoyable than the M4 Competition Package. I think itΆs faster, too. The way it changes direction is quite amazing and the grip offered by the Pirelli tyres is above and beyond the rest of the cars here. The Lexus? I love its alternative take on, well, everything, but itΆs just not quite sharp enough to run with the pack here. Pretty soon, everyone is loitering near the C63 S or Alfa for one last drive to decide which way itΆs going to go"
https://www.youtube.com/watch?v=XT8LrA21vuo"]https://www.youtube.com/watch?v=XT8LrA21vuo
https://www.youtube.com/watch?v=XT8LrA21vuo
Αν και BMW fan, κομψι-κομψα και με τροπο..., λεει οτι η Giulia ειναι πιο συναρπαστικη, πιο ενδιαφερουσα και πιο ανετη απο το Μ3 :original:
Αν και BMW fan, κομψι-κομψα και με τροπο..., λεει οτι η Giulia ειναι πιο συναρπαστικη, πιο ενδιαφερουσα και πιο ανετη απο το Μ3 :original:
:D :D :D :D: D: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αυτη η alfa ειναι κουκλι, τα τελευταια χρονια η εταιρια κανει σοβαρες προσπαθειες να ξαναβρει τον χαμενο... εαυτο της, αυτον της δεκετιας του 70 που τα alfasud πηγαιναν στο βρεγμενο οπως ολα τα αλλα στο στεγνο...:whistle:
Αυτη η alfa ειναι κουκλι, τα τελευταια χρονια η εταιρια κανει σοβαρες προσπαθειες να ξαναβρει τον χαμενο... εαυτο της, αυτον της δεκετιας του 70 που τα alfasud πηγαιναν στο βρεγμενο οπως ολα τα αλλα στο στεγνο...:whistle:
Για τα μηχανικά τους δεν ξέρω, αλλά το design τους είναι πολύ καλό σαν αποτέλεσμα! :thumbsup: :tt1::tt1: :ban:
Η λεξη design επρεπε να γραφεται μονο στα Ιταλικα "disegno", στα σχεδιαστικα κεντρα στην Ιταλια τα μολυβια... ανεκαθεν ειχαν αλλη χάρη... thumb
Οσο για τα μηχανικα, βλεποντας στο σαιντ της alfa τα σπεκ της Quadrifoglio, μαλλον εχει γινει πολυ καλη δουλεια.
Για την αξιοπιστια στο χρονο δεν ξερω τι βελτιωσεις εχουν κανει, απο την αλλη ειδα και τα δικα μας...:whistle:
auto :ban:
μμμ..δεν νομίζω! Έξαλλου το λέει καθαρά οτι είναι σπουδαία προσπάθεια αλλα όχι τόσο καλή όσο η Μ3!
μμμ..δεν νομίζω! Έξαλλου το λέει καθαρά οτι είναι σπουδαία προσπάθεια αλλα όχι τόσο καλή όσο η Μ3!
Πρέπει να βελτιωσεις τα αγγλικά σου ή να βγαλεις τις παρωπίδες...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ξανά..δεν νομίζω! στο 7:30 το λέει ξεκάθαρα..''δεν είναι καλύτερη απο την Μ3''
Το σίγουρο, κατά την γνώμη του, είναι πως είναι ποιο άνετη! κΛαιν!! χαχαχαχ...και είναι και καμιά 100ρα αλογάκια πάνω ε?
https://www.youtube.com/watch?v=vqGX7Y0GZXE
Δες πόσο ποιο ενθουσιώδεις είναι!
Υ.Γ. παρωπίδες έχω ΜΟΝΟ για την Πόρσε! :whistle::th_Laie_67-1:
Υ.Γ. παρωπίδες έχω ΜΟΝΟ για την Πόρσε! :whistle::th_Laie_67-1:
Τελικά και εσύ group vag??
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
απαξιώ...
tiptronic.... σαν τα Passat :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:
Βαγγελη κοιτα τι θα κανουμε:
Παμε γερμανια, νοικιαζουμε απ ενα 911 gt3 rs 2016, βγαζουμε φωτο, τις ανεβαζουμε στο fans και γραφουμε τα φερνουμε Ελλαδα μεσω Πατρας!!!
Απο την προηγουμενη θα μας περιμενει ο Πιλοτος στο λιμανι...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Περτικαλι εσυ
Μωβουλι εγω
Υ.Γ: γραφω και καμια λαλακια... να περασει η ωρα, για εμενα εννοω, γιατι εσυ βιομηχανος ανθρωπος παιρνεις οτι θες... :original:
Ωραιος μοντ ειμαι τρομαρα μου, παει το off topic συννεφο...:original:
Για τον Γιωργη ομως χαλαλι του, χωστου Βαγγελη οσα θες για τους σκαραβαιους..., μετα θα τα σβησω :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Δεν ξερω αν ο Γιωργος, θα εχει τοση υπομονη .... μαλλον θα μπει στο πρωτο αεροπλανο της aegean .... κ θα ειναι στη γερμανια μεχρι να πιουμε μπυρα :thumbsup:
Μη με λες ρε φιλε βιομηχανο .... ο Τσιπρας πλεον παρακολουθει facebook, instagram, bmwfans κλπ :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Ελληνας βιομηχανος με εδρα την Ελλαδα ...... το αλλο με τον Τοτο , το ξερεις;:hystericalbs1:
καλα καλα...θα σας δειξω εγω...
m_power_lunatic
23-08-16, 21:41
καλα καλα...θα σας δειξω εγω...
Κορυφαια ατακα και απαντηση.....θυμιζει απο περιοδικα με εικονογραφημενα μικυ μαους,μπλεικ κτλ
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ωραιος μοντ ειμαι τρομαρα μου, παει το off topic συννεφο...:original:
Για τον Γιωργη ομως χαλαλι του, χωστου Βαγγελη οσα θες για τους σκαραβαιους..., μετα θα τα σβησω :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μιά χαρά μοντ είσαι. Καταπράσινος :th_Laie_67-1:
Πολύ μ΄αρέσει αυτό το θρεντ.
Από Julia ξεκίνησε, 911 RS βλέπουμε :thanks:
για να επιστρεψουμε στο καμαρι των ιταλων....ενα πολυ καλο video...only by chris harris...njoy
https://www.youtube.com/watch?v=XT8LrA21vuo
υγ..οποιος διαβαζει evo...αυτη την στιγμη γνωριζει οτι μοτερ, στησιμο ειναι ferrari....με λιγη βοηθεια λοιπον η julia..για να ανταγωνιστει the big boys...
Ευτυχώς που βγήκε και η Giulia και δε θα καταλήξουμε τελικά όλοι με VAG.
Κοντά έπεσες!
https://www.alfaromeo.gr/giulia-quadrifoglio#dynamism
Μόνο αν έχεις 4-5 Ferrari, 2 Maserati θα πάρεις Julia Quadrifoglio, αλλιώς RS4/6, C63 είναι ανώτερα
2900 κυβικά όμως . Μην το ξεχνάμε.
Στο C63 θες 5 ευρώ την γκαζιά....
Θα μας τρελλάνεις; Είναι αυτό κριτήριο αγοράς super sedan?
To Alfa δεν καίει θες να μας πεις;
Το C63 4λιτρο είναι πλέον, μην τα μπερδεύεις
Μόνο αν έχεις 4-5 Ferrari, 2 Maserati θα πάρεις Julia Quadrifoglio, αλλιώς RS4/6, C63 είναι ανώτερα
Μόνο αν είσαι alfaholic θα πάρεις Julia.
Καλή η προσπάθεια, αλλά Μ4 και C63 είναι καλύτερα αυτοκίνητα...
Και αντιστοιχα αυτός που παίρνει Μ4 bmwholic είναι.
Οταν φτάνει κάποιος να δίνει τέτοια ποσά, σιγουρα είναι ......holic με την μάρκα.
Δεν μπαίνει κατά τύχη στην αντιπροσωπεία.
Μόνο αν είσαι alfaholic θα πάρεις Julia.
Καλή η προσπάθεια, αλλά Μ4 και C63 είναι καλύτερα αυτοκίνητα...
Ακριβώς! Και σιγά μην διαλέξεις τέτοιο αμάξι για την κατανάλωση Βασίλη, μην τρελλαθούμε κιόλας!
120 για Άλφα δεν θα δινα με τίποτα.
Ίσα ίσα θα προβληματιζόμουν πολύ να πάρω Μ3/4 με το καινούριο V8 bi-turbo C63...
Germanholic speaking...
Η Merc στα τρια λιτρα εχει πλεον και το διτουρμπινο τετρακινητο C43 AMG που δειχνει εξαιρετικη αγορα συνολικα
Ο ανταγωνισμος εχει ανεβασει τον πηχη ψηλα και ολοι οι Γερμανοι κατασκευαστες εχουν παρουσιασει φοβερα αυτοκινητα
https://www.youtube.com/watch?v=gV0D0pmt3xc
Ισχύει!
Το C43 είναι εξαιρετικότατο, απλά ανέφερα το μεγάλο για σύγκριση με το ιταλικό Gulia.
Σαν τα C63/C43 η bmw θα αργήσει να βγάλει...
Προσωπικά 120 δεν θα έδινα ποτέ για καινουργιο αφού ειναι πλεον γνωστό οτι ενα μεγαλο ποσοστο πάνε πεταμενα σε φόρους.....
Με 120 παίρνεις με πολύ λιγα χιλιομετρα exotic. Κανένα bmwdακι και κανένα mercedάκι.
Παίδες...μισό λεπτό να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
Julia:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/08/alexandratou-1.jpg
Και Giulia:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/08/2017AlfaRomeoGiuliafrontthreequarterinmo-2.jpg
:thumbsup:
m_power_lunatic
27-08-16, 09:18
Το πρωτο μεταχειρισμένο,το έχει καβαλήσει όποιος φοράει παπούτσια και το δεύτερο ολοκαίνουργιο,αβαδιστο.
The italian M3? :D :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=aBBHouaYTpo
Italian & M3 είναι 2 πράγματα αντίθετα....
Παίδες...μισό λεπτό να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
Julia:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/08/alexandratou-1.jpg
Και Giulia:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/08/2017AlfaRomeoGiuliafrontthreequarterinmo-2.jpg
:thumbsup:
απ οτι φαινεται και το πρωτο για να το καβαλησεις θες 120 οποτε δεν απεχουν πολυ
Panagiotise46
28-08-16, 08:11
Καλά μιλάμε για γαμ@@@@@@@@@ τα αυτοκίνητα!!!!!!
Δε το πιστεύω ότι οι Ιτάλοι θα μπορούσαν να φτιάξουν κάτι τέτοιο!!!!!
απ οτι φαινεται και το πρωτο για να το καβαλησεις θες 120 οποτε δεν απεχουν πολυ
Κοίτα, υπάρχει μια διαφορά. Θα προσπαθήσω να το πω ευγενικά.
Στη πρώτο, πρωταγωνιστής της πράξης είσαι εσύ. Στο δεύτερο...το Ελληνικό κράτος. :hystericalbs1:
Καλά μιλάμε για γαμ@@@@@@@@@ τα αυτοκίνητα!!!!!!
Δε το πιστεύω ότι οι Ιτάλοι θα μπορούσαν να φτιάξουν κάτι τέτοιο!!!!!
Γιατι? Αν δεν μπορουσε η Alfa, τοτε δεν θα μπορουσε κανεις! Το πρωτο τους αγωνιστικο το φτιαξανε το 1911! Μπορει τα τελευταια χρονια να εχασαν καπως το ''πνευμα'' τους, αλλα ειναι ενας κατασκευαστης με παρα πολλες καινοτομιες και πολυ μεγαλη αγωνιστικη κληρονομια..
m_power_lunatic
28-08-16, 12:02
Να τα μας-να τα μας οι κρυφομακαροναδες.........
μπαααα...αλλά η αλήθεια να λέγετε Γιαννάρα..:whistle::th_Laie_67-1:
Panagiotise46
28-08-16, 16:28
Γιατι? Αν δεν μπορουσε η Alfa, τοτε δεν θα μπορουσε κανεις! Το πρωτο τους αγωνιστικο το φτιαξανε το 1911! Μπορει τα τελευταια χρονια να εχασαν καπως το ''πνευμα'' τους, αλλα ειναι ενας κατασκευαστης με παρα πολλες καινοτομιες και πολυ μεγαλη αγωνιστικη κληρονομια..
Το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησα ήταν Alfa 33 του 1987 με τα διπλά καρμπυρατέρ, το οποίο για την εποχή του έγραφε. Δυστυχώς όμως τα επόμενα 20 χρόνια η εταιρία έχασε πολύ σε ποιότητα, επιδόσεις και αξιοπιστία. π.χ. Ο πατέρας μου στο επόμενο Alfa 33 κατέληξε να βάζει ντομάτα γύρω από τη ντρόμπα βενχζίνης γιατί με τις θερμοκρασίες το καλόκαιρι κόλαγε! Σα σουβλάκι μύριζε το αυτοκίνητο!
Με αυτό που είδα όμως σήμερα, νομίζω ότι κάνουν ένα μεγάλο come back. Και αν δεν φτιάξει και η BMW το ζήτημα με τις τιμές των ανταλλακτικών της (που για μένα είναι για γέλια πλέον), μάλλον θα τα βρει σκούρα από την Alfa. Δε λέω, bmwδάκηδες είμαστε, αλλά όχι και πρόβατα...!
m_power_lunatic
28-08-16, 16:43
μπαααα...αλλά η αλήθεια να λέγετε Γιαννάρα..:whistle::th_Laie_67-1:
Σε πειραζω βρε αφού το ξέρεις!
ghost-rider
30-08-16, 09:08
H alfa ηταν οντως μια εκπληκτικη εταιρεια κατασκευης αυτοκινητων.
Ειδικα αν ανατρεξουμε στο παρελθον θα δουμε εκπληκτικα αυτοκινητα που πρωταγωνιστουσαν σε αγωνες circuit κλπ.
Η alfa απο το 1986 ανηκει στη φιατ.
Η φιατ ειναι μια εταιρεια που φτιαχνει κουβαδες και αναγκαζει οποιαδηποτε εταιρεια αξαγοραζει να φτιαχνει ομοιως κουβαδες.
Εξαφανισε τη λανσια, την αλφα ρομεο και εκανε τη μασερατι τσιρακι της φερραρι.
Επι της ουσιας υποχωρησε ως ενα βαθμο ΜΟΝΟ στη φερραρι.
Εκει εδωσε λιγο τοπο στην οργη και δε την φιατοποιησε.
Παλι καλα...
Τρανο παραδειγμα φιατοποιησης τα jeep που εξαγορασαν προσφατα και τα ξεκ@λιασαν με το καλημερα.
Ουγγανοι.
Η φιατ υπαρχει μονο για να γκρεμιζει θρυλους.
Η φιατ δε θα επρεπε να υπαρχει.
Η giulia ειναι φωτοβολιδα για να αποσπασουν μεριδιο στην αγορα οι κουβαδες της φιατ.
Η alfa οσο ανηκει στη φιατ θα συνεχισει να κατασκευαζει κουβαδες...
:D
Στα τελευταία μοντέλα έχει ανέβει πολύ ο πήχυς στα alfa romeo λόγω ανταγωνισμού. Καμιά σχέση με τα A33 κλπ ...
Και κάτι άλλο. Η fiat μπορεί να ειναι ότι να είναι αλλά αυτή φέρνει τα φράγκα. (ούτε καν η ferrari δεν φέρνει φράγκα κι ας κοστίζουν μια περιουσία τα αμάξια) .
Αυτή έριξε τα φράγκα και έγιναν σοβαρές αναβαθμίσεις. Αν δεν ήταν όλοι κάτω από την fiat απλά θα είχαν κλείσει και maserati και μπορεί και alfa romeo. Και σίγουρα και η ferrari θα είχε πληγεί ως ένα βαθμό.
Δεν βλέπεται !!!
Από καμία γωνία.
m_power_lunatic
30-08-16, 15:28
Ή FIAT είναι κουβαδοεταιρεια γενικά ΑΛΛΑ τελευταία καααααατι πάει να κάνει.
Στο παρελθόν πάντως είχε ωραία δείγματα,131 mirafiori,uno turbo,punto gt και το θεϊκό coupe για όσους έχουνε αίσθηση σχεδιασμου Chris bangle για όσους δεν το ξέρουνε το εξωτερικό και το εσωτερικό pininfarina.
Η φιατ ειναι μια εταιρεια που φτιαχνει κουβαδες και αναγκαζει οποιαδηποτε εταιρεια αξαγοραζει να φτιαχνει ομοιως κουβαδες.
Ενημερωτικά πάντως, στην FGA ανοίκουν οι εξής εταιρίες:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/08/fiatspacorporategovernancestructure5728-2.jpg?cb=1338516764
Νομίζω ότι δε μπορείς να πεις ότι φτιάχνουν κουβάδες όλοι αυτοί. :original:
Εντάξει έχει μείνει στο μυαλό μας η fiat με τα πεντακοσαράκια τα παλιά, το fiat panda πριν 20 χρόνια κλπ όντως ήταν κουβαδάκια.
Επειδή αντικειμενικά η φήμη της εταιρείας είναι συνιφασμένη μια ζωή με φθηνά αμάξια δεν μπορεί ξαφνικά να βγάλει αυτοκίνητα με τιμές bmw-mercedes-audi. Θα πάει άπατη.
Γι αυτό σκούπισε τα πάντα, έριξε λεφτά και αναβάθμισε τις γραμμές παραγωγής και αφήνει άλλες μάρκες να παίζουν στην κατηγορία luxury/exotic οι οποίες το κάνουν με επιτυχία (maserati/ferrari) π.χ. όσα νέα ghibli πούλησε η maserati, δεν τα έχει πουλήσει σε όλη της την ζωή...
Οπότε σου λέει έχω ένα range από fiat panda των 10 χιλιάδων μέχρι laferrari εκατομυρίων.
Ποιά άλλη εταιρεία έχει τέτοιο range στην γκάμα της;
νομίζω ότι το επιχειρείν δεν έχει θέση στην κουβέντα...εξαγορές έκανε η φίατ γιατί είναι κολοσσός. απο εκεί και πέρα, δεν αγοράζει εταιρείες για να τις υποβαθμίσει, ούτε να τις κλείσει...
αγοράζει έτοιμα στημένα εργοστάσια. τώρα αν μία εταιρεία έχει προβλήματα, λογικό είναι η καινούρια διοίκηση να προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα προκειμένου να μειώσει το κόστος παραγωγής. και το κάνει αυτό, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις, πολύ απλά θα έπρεπε να ανεβάσει τις τιμές. πράγμα καθόλου ευχάριστο για τον κόσμο, αλλά και για τις πωλήσεις.
δείτε και αλλιώς...ίσως, λέω ίσως, αν δεν υπήρχε η φίατ, σήμερα μπορεί να μην υπήρχαν φερράρι...
ghost-rider
31-08-16, 16:53
Κ η vag εχει ενα καρο εταιρειες κ εχουν ολες προσωπικοτητα.
Απο το ταπεινο σκοντα μεχρι τη lampo το πορτσε κ το μπεντλει...
Δεν ειδα πουθενα μετα απο εξαγορα εταιρειας να υποβαθμιζουν κατασκευαστικα κανενα μοντελο.
Αντιθετα στη φιατ με το καλημερα η καθε εταιρεια που εξαγοραζουν ξεκινα να κατασκευαζει μπρικια.
αυτο είναι υπερβολή και δεν είναι αλήθεια. Και τα λαμπο κάποια στιγμή είχανε ακριβώς ιδια κουμπιά με τα Α3, ενώ το πάτωμα τους ήταν αουντι. Άσε που τα ίδια μοτέρ πάνε σε ένα κάρο καροτσες, ενός καρου μάρκες. Χειρότερο παράδειγμα σχετικά με αλοιωση από αυτό της αουντι δεν υπάρχει.
Το ότι η φιατ έβγαζε κατώτερης ποιότητας αυτοκίνητα από την αουντι δεν σημαίνει τπτ. Τα φερραρι είναι όπως πρέπει και τα μαζερατι καλύτερα από ποτέ. Τώρα αν είναι να μιλάμε για άλφα και λαντσια που εινα εκτός αγορά εδώ και χρόνια, οκ. Όσο για την τζιπ, αν αρχίσουν να κολλάνε εκτός δρόμου το συζητάμε. Όσο γ το εσωτερικό τους, το χάλι που είχανε, δεν πήγαινε πιο κάτω.
Κ η vag εχει ενα καρο εταιρειες κ εχουν ολες προσωπικοτητα.
Απο το ταπεινο σκοντα μεχρι τη lampo το πορτσε κ το μπεντλει...
Δεν ειδα πουθενα μετα απο εξαγορα εταιρειας να υποβαθμιζουν κατασκευαστικα κανενα μοντελο.
Αντιθετα στη φιατ με το καλημερα η καθε εταιρεια που εξαγοραζουν ξεκινα να κατασκευαζει μπρικια.
Τι προσωπικότητα δηλαδή έχει η VW? Τι προσωπικότητα έχει η Audi? Τι προσωπικότητα έχει η Skoda? Ίδια αυτοκίνητα με άλλη τιμή και σχήμα δεν είναι?
Τι προσωπικότητα έχουν αυτές που δεν έχει για παράδειγμα η Alfa Romeo, η Lancia, η Ferrari και η Maserati? Σε καμία περίπτωση δε τα λες "κουβάδες" λοιπόν τα αυτοκίνητα που βγάζουν αυτές οι εταιρίες. Επίσης το Panda που λες, είναι ίσως από τα πιο αξιόπιστα μίνι.
Θες να μιλήσουμε τα τελευταία χρόνια για την αξιοπιστία του VAG έναντι της FGA? :original:
Η Giulia όντως είναι ακριβή και το θέμα είναι αν θα παίξει καλά το παιχνίδι των εταιρικών αυτοκινήτων. Εκεί αν μπει δυναμικά με τις τιμές που παίζει η BMW, τότε έχει μεγάλη πιθανότητα να πάει καλά.
τα μοναδικά αυτοκίνητα του γκρουπ που έχουν κρατήσει τον συνολικό τους χαρακτήρα είναι τα Πόρσε, απλά και μόνο επειδή από τη στιγμή της εξαγοράς, η Πόρσε το είχε θέση ως όρο. το ότι θα λειτουργεί αυτόνομα.
όλα τα υπόλοιπα είναι κουβαγκοποιημένα. αυτόν τον tfsi πια, πόοοοοοοσα αμάξια τον κουβαλάνε ρε πστ μου.
άνοιξε δύο παράθυρα στην οθόνη σου και βάλε δίπλα δίπλα εσωτερικό gallardo και audi και βρες τις διαφορές ή τις ομοιότητες (πάνελ χειριστήρια, οθόνες, διακόπτες) .
Κακά τα ψέματα, καμιά εταιρεία δεν είναι άγια.
Η ομαδοποίηση κάποιων ανταλλακτικών είναι κι αυτός ένας σημαντικός παράγοντας του cost cutting και των εξαγορών γενικότερα.
Οποιος θέλει ΚΑΡΑ χειροποίητο ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΛΩΝΟΥΣ αμάξι , υπάρχει και το pagani.
τα μοναδικά αυτοκίνητα του γκρουπ που έχουν κρατήσει τον συνολικό τους χαρακτήρα είναι τα Πόρσε, απλά και μόνο επειδή από τη στιγμή της εξαγοράς, η Πόρσε το είχε θέση ως όρο. το ότι θα λειτουργεί αυτόνομα.
όλα τα υπόλοιπα είναι κουβαγκοποιημένα. αυτόν τον tfsi πια, πόοοοοοοσα αμάξια τον κουβαλάνε ρε πστ μου.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πέστα ρε ψηλέ !!!
Γράψε κι άλλα, καλό μήνα νάχεις, νάσαι καλά !!!
:thanks:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ψηλε τo t fsi φυσαει :th_Laie_67-1:
Καλα και η BMW δεν παει πισω, αυτον τον διτουρμπινο εξακυλινδρο τον ξεκ@λιασε και τον φορανε τα μισα της αυτοκινητα, μεχρι και τα Μ
Καλα και η BMW δεν παει πισω, αυτον τον διτουρμπινο εξακυλινδρο τον ξεκ@λιασε και τον φορανε τα μισα της αυτοκινητα, μεχρι και τα Μ
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
σε λίγο και τα άουδι Ν54 θα φοράνε...
σε λίγο και τα άουδι Ν54 θα φοράνε...
Εχεις μπερδευτει ψηλε, σε λιγο ολα τα Μ θα ειναι quattro :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Εχεις μπερδευτει ψηλε, σε λιγο ολα τα Μ θα ειναι quattro :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ναι, αλλά με κανονική τετρακίνηση και διαφορικά που γ@μ@νε...όχι με χάλντεξ!!!
...
Μάλλον ο turbodog ήταν βιαστικός και δεν έγραψε ολόκληρη τη πρόταση :
Ψηλε τo t fsi φυσάει τους φόρους μακριά
:thanks:
ναι, αλλά με κανονική τετρακίνηση και διαφορικά που γ@μ@νε...όχι με χάλντεξ!!!
Κατσε να σε ξεμπερδεψω. Haldex φορανε τα μικρα και δεν λεγονται quattro. Apo Α4 και πανω τα RS φορανε κανονικη τετρακινηση τορσεν, ψηλε θες μαθηματα :thumbsup:
Κατσε να σε ξεμπερδεψω. Haldex φορανε τα μικρα και δεν λεγονται quattro. Apo Α4 και πανω τα RS φορανε κανονικη τετρακινηση τορσεν, ψηλε θες μαθηματα :thumbsup:
χάλντεξ, τόρσεν, πάλι με τα μούτρα βγαίνουν στα χαντάκια...:th_Laie_67-1:
να και κάτι που μάθαμε σήμερα...
χάλντεξ, τόρσεν, πάλι με τα μούτρα βγαίνουν στα χαντάκια...:th_Laie_67-1:
να και κάτι που μάθαμε σήμερα...
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
παιδια θα σας στεναχωρησω....:shok:
αυτες τις μερες ετυχε να οδηγησω το giυlia...και το αμαξι ακομα και στην εκδοση που το οδηγησα diesel 2.2 185ps....ειναι με μια λεξη φανταστικο....
και οταν λεω φανταστικο το εννοω....να εξηγηθω...το αμαξι το οδηγησα σκληρα σε δρομο που ξεγυμνωνει πλαισια....και εχει εκθεσει πολυ -δηθεν- καλα αμαξια (συνηθως vagoειδη!)...
στροφες λοιπον 2ας-3ης και παμε!το μοτερακι dieselia και μετα τις 4000rpm τοιχος..αλλα τεσπα...πρωτη στροφη και μπαινω με καμποσα...κωλοφρενα να δουμε αν ακουει-γυριζει..και ουτε ιχνος υποστροφης παρα το βαρυδι μπρος!!ισα ισα θελει να μπει μεσα..με παμπολους τροπους....το τιμονι απιστευτο..ακουμπαω πλημνες σχεδον!ωπα κατσε...αυτο ειναι καλο...πολυ καλο...θυμιζει m3....για κατσε να δουμε τι κανει και στην κορυφη αλλα κυριως στην εξοδο...δωσε καλο μ coal burner....παμε με την φορα κι οτι γινει....ελαχιστες μικρομετακινησεις πισω..αλλα το μπροστινο βραχος...και το πλαισιο ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ...με φοβερο κεντρο βαρους...τρελλη αυτοπεποιθηση το αμαξι!μεχρι να συνηδειτοποιησω ολα αυτα...εχω βγει απο την στροφη...και παμε για την επομενη....πρωτο τεστ περναει με flying colors...τωρα ομως εχει 4η....για να σε δω μαγκα μ....πατημενη στροφη λοιπον...και δεν κοιταμε χιλιομετρα (το συνιστω...)....το μπ@υρδελο...τα ιδια...με ακομα μεγαλυτερη συμμετοχη πισω...αλλα ποτε να σε τρομαξει...ουτε καν...πωπω ρε φιλε τι φτιαξαν οι ανθρωποι...και ναι αυτος που το στησε-ναι αυτος που εφτιαξε την 458 speciale -δωστε του μερικα εκατομμυρια....τα αξιζει ο τυπας!!!!!!
ναι ναι ξερω...στα 50χιλιαδες χιλιομετρα θα πεσει το ταμπλο...θα με αφησει στο δρομο στανταρ...θα με εκνευρισουν πολλα...οπως και η ελλειψη χωρων..για τοσο μεγαλο αμαξι...αλλα θα ειμαι ακομα ερωτευμενος...και καθε φορα που θα την βλεπω θα μ θυμιζει γιατι την επελεξα να με αγαπαει....και οχι απλα να με πηγαινει απο δω και απο κει στα χαμενα....α ρε μονικα μας κατεστρεψες!!!!!!
το σασι ειναι το ιδιο με το μεγαλο μοντελο, οπως και πολλα αλλα parts, carbon κεντρικος κλπ κλπ..αυτο ''συμφερει'' και τα μικροτερα μοντελα που ''κολακευονται'' μιας και αυτο το πλαισιο μπορει να διαχειριστει πολλαπλασια ισχυ!
Το μονο ''κακο'' ειναι που δεν βγαινουν ''εκτος'' τα ηλεκτρονικα! Τους τεντωσαν τους αλφιστι με αυτο! χαχαχαχαχ...
...
Το μονο ''κακο'' ειναι που δεν βγαινουν ''εκτος'' τα ηλεκτρονικα! Τους τεντωσαν τους αλφιστι με αυτο! χαχαχαχαχ...
:th_Laie_67-1:
Είναι τεντωμένοι εδώ και δεκαετίες οι αλφίστι, αντέχουνε, το έχουν συνηθίσει :th_Laie_67-1:
το αυτοκινητο στην εκδοση diesel τουλαχιστον....ξεφτυλιζει το μοτερ για πλακα...δεν εχει καμια αναγκη..να βγουν τα συστηματα off...και ναι το λεω εγω αυτο!!!
ειναι τοσο ψηλο το οριο προσφυσης....που θα μεινεις απο γκαζι..με ενα τοσο αδυναμο μοτερ αν χρειαστει να διορθωσεις με αυτα τα χιλιομετρα....ειναι η κλασικη περιπτωση ενος underpowered αμαξιου...με κανταρια προσφυσης..που απλα οταν φυγει...πας για τοιχο!!!!ασε που τα καινουργια συστηματα αφηνουν αρκετο παιχνιδι-αισθηση πριν επεμβουν...
υγ..καλα ολο και καποιος θα βρεθει σε λιγακι να τα βγαζει off τελειως...!!!
...αλλα θα ειμαι ακομα ερωτευμενος...
Συγνώμη Νικ, αλλά 40 χιλιάρικα για χειροκίνητο πετρέλαιο, δεν μπορώ να ερωτευτώ. Δεν μου βγαίνει ο ρομαντισμός.
Συγνώμη Νικ, αλλά 40 χιλιάρικα για χειροκίνητο πετρέλαιο, δεν μπορώ να ερωτευτώ. Δεν μου βγαίνει ο ρομαντισμός.
50 για τετρακινητο-που στελνει 90% πισω-βενζινα 280ps και ακομα περισσοτερη προσφυση?????
υγ..καλα για μεταχειρα μιλαμε παντα...εδω ειναι ελλαδα!
υγ2..αντιστοιχο bmw δεν πρεπει να υπαρχει σε αυτα τα χρηματα!!!
50 για τετρακινητο-που στελνει 90% πισω-βενζινα 280ps και ακομα περισσοτερη προσφυση?????
υγ..καλα για μεταχειρα μιλαμε παντα...εδω ειναι ελλαδα!
υγ2..αντιστοιχο bmw δεν πρεπει να υπαρχει σε αυτα τα χρηματα!!!
Η παρουσίαση που έκανες Νικ ήταν τόσο καλή που.....δεν θα πάρω.
Προτιμώ πιο ισορροπημένα αυτοκίνητα. Αυτά δηλαδή που δεν κυριαρχεί κάτι οπότε σου λείπει κάτι άλλο.
Το Cayman GTS για παράδειγμα δεν μου άρεσε γιατί το πλαίσιο ήταν τόσο καλό που σου έλειπε η δύναμη.
Αν πήγαινα σε σεντάν θα κοίταζα σειρά 2 κουπέ, Μ240, Μ2 κάτι τέτοιο.
Για να δεις πόσο καλή παρουσίαση έκανες, δες αυτή που έκανε ο Τάκης Πουρναράκης:
https://www.protothema.gr/car-and-speed/article/610006/san-to-kalo-krasi/
Σαν το καλό κρασί, σύζυγος και ερωμένη, και τα γνωστά κλισέ, δεκαετίες τώρα, βαρεθήκανε και τα τσιμέντα :th_Laie_67-1:
Η παρουσίαση που έκανες Νικ ήταν τόσο καλή που.....δεν θα πάρω.
Προτιμώ πιο ισορροπημένα αυτοκίνητα. Αυτά δηλαδή που δεν κυριαρχεί κάτι οπότε σου λείπει κάτι άλλο.
Το Cayman GTS για παράδειγμα δεν μου άρεσε γιατί το πλαίσιο ήταν τόσο καλό που σου έλειπε η δύναμη.
Αν πήγαινα σε σεντάν θα κοίταζα σειρά 2 κουπέ, Μ240, Μ2 κάτι τέτοιο.
Για να δεις πόσο καλή παρουσίαση έκανες, δες αυτή που έκανε ο Τάκης Πουρναράκης:
https://www.protothema.gr/car-and-speed/article/610006/san-to-kalo-krasi/
Σαν το καλό κρασί, σύζυγος και ερωμένη, και τα γνωστά κλισέ, δεκαετίες τώρα, βαρεθήκανε και τα τσιμέντα :th_Laie_67-1:
Με τιματε κυριε doctore μας...να ειστε καλα...
Πάντως στα 70 χιλιάρικα καινούργιο δεν νομίζω να υπάρχει ανταγωνισμός ούτε από bmw ούτε από mercedes .....
Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από αυτά που έχω διαβάσει και έχω δει, το αμάξι πρέπει να έχει καταβολές supercar. Δεν μιλάω για τα γκάζια, αλλά μιλάω για το overall στήσιμο, συνδυασμός πλαίσιο-ανάρτηση-φρένα κλπ.
https://www.car.gr/10003744-alfa-romeo-giulia-alfa-romeo-giulia-2-9-v6-bi-tu
Υ.Γ. Η 2 σειρά, μου φαίνεται σαν tender μπροστά του...... για 5 μάλιστα.
m_power_lunatic
31-05-17, 10:29
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα πουλάνε τόσο γρήγορα με τόσο λίγα χλμ,λάθος επιλογή?Πατάτα αμάξι?Για να βγάλουμε κανένα μεροκάματο μετά νούμερα που βλέπω αποκλείεται...
Εκτός αν η τιμή αυτή είναι με ξένες πινακίδες.
Δεν νομιζω.
Λογικά θα το έγραφε.
E60_Arkadia
01-06-17, 21:32
73000 για Alfa Romeo !!! Ποτε...
m_power_lunatic
01-06-17, 21:40
73000 για Alfa Romeo !!! Ποτε...
Χαχαχαχαχα ακριβως......ΠΟΤΕ και για κανεναν λογο.-
:
Η τιμή είναι με ξένες πινακίδες κύριοι....
I found this offer at mobile.de:
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=239471778&utm_source=com.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboa rd&utm_medium=ios
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2.9 Xenon
First Registration: 03/2017
Mileage: 500 km
Fuel Type: Petrol
Price: €75,990
Το αυτοκίνητο Ελλάδα έχει 100+...
Εσείς πιστεύατε ότι με 73 παίρνεις Ελλάδα δαύτο;
Προσέξτε το πλαίσιο πινακίδας που ειναι γερμανικο...
Η τιμή είναι με ξένες πινακίδες κύριοι....
I found this offer at mobile.de:
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=239471778&utm_source=com.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboa rd&utm_medium=ios
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2.9 Xenon
First Registration: 03/2017
Mileage: 500 km
Fuel Type: Petrol
Price: €75,990
Το αυτοκίνητο Ελλάδα έχει 100+...
Εσείς πιστεύατε ότι με 73 παίρνεις Ελλάδα δαύτο;
Προσέξτε το πλαίσιο πινακίδας που ειναι γερμανικο...
σιγα μην ειχε...βασικα και να χε..θα χαμε να τα δωσουμε?αλλου παππα ευαγγελιο αυτο!
τι 75 και 100κ λέτε ρε παιδιά???πλάκα κάνετε? Ελλάδα βρισκόμαστε, που με αυτά τα λεφτά παίρνεις αμάξι με κάτι @@ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
είναι δυνατόν να σκεφτεί κάποιος να δώσει κοντά στα 80κ και βάλε για να αγοράσει άλφα? ε συγνώμη κιόλα, αλλά πρέπει να είσαι εντελώς απο άλλο πλανήτη. δίνεις στην κυριολεξία τα μισά και πιο κάτω στην χειρότερη και παίρνεις ένα ωραιότατο 92άρι Μ3 και είσαι τρελό αρχηγόπουλο. τι να το κάνω το πόσο καλό αμάξι είναι, το πόσο υπακούει, το πόσο γκάζι έχει, το πόσο η μούρη είναι βιδωμένη κάτω, μπλα μπλα μπλα...άλφα ρομέο είναι. από τα τάρταρα που είναι εδώ και 2+ δεκαετίες σχεδόν, πήγαν να κάνουν κάτι και το τέντωσαν, το ξέσκισαν με την τιμή. που πας ρε καραμήτρα να ούμε με αυτά τα κοστολόγια.
Καλά τα λες!!!
Απορώ ποιος ασχολείται με τα φιατάκια!
997 turbo uber alles!!!
ενα φανταστικο review....
https://www.youtube.com/watch?v=lCbKlF53KSM&t=1655s
υγ...φοβερο καναλι!
Ένα από τα ομορφότερα σεντάν ever ������
https://www.youtube.com/watch?v=5gEdJmIVqLY
Εκπληκτικό!
Το λέω όχι για τις επιδόσεις. Σαφώς ανάλογα γκάζια βρίσκεις σε Porsche και σε Lamborghini και σε Ferrari και GTR κλπ....
Αλλά ΚΑΝΕΝΑ από τα παραπάνω δεν συνδυάζει: ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ επιδόσεις, λογική τιμή (δεν μιλάω για το ελλαδιστάν) , πας και την οικογένεια βόλτα, χαμηλή κατανάλωση.
μπραβο στην αλφα για το εκπληκτικο come back που κανει
ο ανταγωνισμος αυξανεται τα περιθωρια στενευουν για τους γερμανους και αυτο μονο
κερδος θα εχει για τον καταναλωτη.
αυτη την στιγμη για μενα προσωπικα αν επαιρνα καινουργιο sedan με κλειστα τα ματια alfa αντι για ελικα με οποιοδηποτε μοτερ πανω
πολυ πιο ομορφο μεσα-εξω,ιδια οδηγικη απολαυση-τιμονι-στησιμο,καλυτερα μοτερ-επιδοσεις,σημαντικα φτηνοτερη γκολ απο τα αποδυτηρια
οχι τιποτε αλλο μηπως προλαβουν οι γερμανοι και απογειωσουν την νεα 3.οχι αλλο καρβουνο
και για να μην λεμε οτι μονο οι ξενοι κανουν ωραιες δοκιμες....οι 4drivers...το αναλυουν εξισου ομορφα...αν οχι καλυτερα!
https://www.4drivers.gr/single-post/-alfa-romeo-giulia-dokimi
m_power_lunatic
19-06-17, 14:50
Mεγιστο φαουλ η ΜΗ απενεργοποιηση του ESP,φαγανε γκολ απο τα αποδυτηρια.Τοσα δις ευρω πηγανε χαμενα απο μια λαθος αποφαση..........ελπιζω να εχουνε υπολογισει ποσους πελατες χασανε.
Ακόμα και στο καλό μοντέλο είναι απενεργοποιημένο;
Mεγιστο φαουλ η ΜΗ απενεργοποιηση του ESP,φαγανε γκολ απο τα αποδυτηρια.Τοσα δις ευρω πηγανε χαμενα απο μια λαθος αποφαση..........ελπιζω να εχουνε υπολογισει ποσους πελατες χασανε.
συμφωνω...αλλα σε πληροφορω οτι ακομα και εμενα δεν μου ελλειψε!!!!!!!ειναι τοσο καλα τα συστηματα...!!!!δεν καταλαβαινεις τιποτα!!!!περαν αυτου βγαζει τοση πολυ προσφυση το αμαξι...που για να μπουν πρεπει να μην κοιταξεις καθολου κοντερ!!!!σκεψου οτι πρεπει να μπηκαν καθολη τη διαρκεια της δοκιμης-καμποσα χιλιομετρα...σε σαπουνοδρομο..1-2 φορες!!!!και το αμαξι κουνιεται οσο πρεπει...για τους περισσοτερους οδηγους ισως και πολυ!!!για να σου δωσω να καταλαβεις λιγο λιγοτερο απο m3 e46 με τα συστηματα στο off!!!
υγ..καποια δικλειδα θα χουν αφησει προκειμενου το tuning να τα βγαζει εκτος!
υγ2..φυσικα και στο qv βγαινουν ολα!!!
και για να μην λεμε οτι μονο οι ξενοι κανουν ωραιες δοκιμες....οι 4drivers...το αναλυουν εξισου ομορφα...αν οχι καλυτερα!
https://www.4drivers.gr/single-post/-alfa-romeo-giulia-dokimi
Πολύ καλή δοκιμή, και αναφέρει και κάποια αρνητικά που πιο γνωστοί δημοσιογράφοι δεν.
συμφωνω...αλλα σε πληροφορω οτι ακομα και εμενα δεν μου ελλειψε!!!!!!!ειναι τοσο καλα τα συστηματα...!!!!δεν καταλαβαινεις τιποτα!!!!περαν αυτου βγαζει τοση πολυ προσφυση το αμαξι...που για να μπουν πρεπει να μην κοιταξεις καθολου κοντερ!!!!σκεψου οτι πρεπει να μπηκαν καθολη τη διαρκεια της δοκιμης-καμποσα χιλιομετρα...σε σαπουνοδρομο..1-2 φορες!!!!και το αμαξι κουνιεται οσο πρεπει...για τους περισσοτερους οδηγους ισως και πολυ!!!για να σου δωσω να καταλαβεις λιγο λιγοτερο απο m3 e46 με τα συστηματα στο off!!!
υγ..καποια δικλειδα θα χουν αφησει προκειμενου το tuning να τα βγαζει εκτος!
υγ2..φυσικα και στο qv βγαινουν ολα!!!
Το θέμα είναι να είμαστε politically incorrect.
Γι αυτό δεν έχουμε πισωκίνητα ?
Για την ευχαρίστηση και την αλητεία !
Κατά την άποψή μου θα πρέπει πάντα να υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης των ηλεκτρονικών, για να μπορεί
όποιος θέλει να ψάξει το κάτι παραπάνω ή έστω να μπορεί να δει τα λάθη του και να βελτιώσει την οδήγηση του.
Δυστυχώς 42 χιλιάρικα, είναι πάρα πολλά λεφτά για χειροκίνητο πετρέλαιο.
Κατά τη γνώμη μου τα χειροκίνητα πετρέλαια είναι από άλλες ρομαντικές εποχές, ή για άλλες χρήσεις όπως Ford Transit.
Τιμή μεταπώλησης, άστο καλύτερα...
Πάνω από 2 χιλ κυβικά, οπότε απαγορευτικό για τους περισσότερους.
Πολλά τα μείον, πρέπει να υπάρχει μεγάλη καψούρα με τη μάρκα για να το αγοράσει κάποιος.
Εγώ πιστεύω εμπορικά θα έχει πάνω κάτω τη πορεία του Brera.
Είδα ένα από κοντά. Οπτικά, δεν μου δίνει την premium εικόνα μια 3άρας, ενός Α4 ή μιας c class ακόμα και ενός volvo. Οπότε, συμφωνώ με τον doc ότι μάλλον θα έχει την τύχη της brera.
Πολύ σωστός ο Βασίλης.
Η πορεία της Giulia είναι προδιαγεγραμμένη. Εμπορικά αν επιτύχει κάπου θα ναι μόνο η Ιταλία για συναισθηματικούς λόγους...
Απο εκεί και πέρα για κανένα λόγο δεν δίνεις 42Κ για τετράπορτο απο την Ιταλία όσο όμορφο και αν ειναι σχεδιαστικά.
Για την σύγκριση με RS4, M3/4, C63s καλύτερα να μην αναφερθούμε μιας και δεν μετράνε μόνο τα άλογα σ αυτή την κατηγορία αλλα το benchmark που έχουν οι ανταγωνιστές της...
δυστυχως και οπως πολυ σωστα ανεφεραν ολοι..ειναι προδιαγγεγραμενη η πορεια...πληρωνουν τις αμαρτιες του παρελθοντος...γιαυτο και εχουν πουληθει 20χιλ αυτοκινητα..οταν οι ιδιοι οι ιταλοι ειχαν θεσει στοχο...75-100!!!
υγ...στην επομενη γενια guilia...τοτε θα κανουν πωλησεις..αν ειναι επισης πολυ καλο!!!
Επειδή βλέπω ότι μια φορά τον χρόνο αναβιώνει αυτό το thread τι πόρισμα έχετε τελικα βγαλει για το quadrifoglio... και πως το βγάλατε?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
εχω πληροφοριες εκ των εσω οτι θα βγει στα μεσα του επομενου χρονου κινητηρας 13αρης με 150 αλογακια..το φανταζεσται? εγω οχι
Επειδή βλέπω ότι μια φορά τον χρόνο αναβιώνει αυτό το thread τι πόρισμα έχετε τελικα βγαλει για το quadrifoglio... και πως το βγάλατε?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
αν και θεωρω ασχετο τον συγκεκριμενο κυριο...μ αρεσε το συγκεκριμενο review του..(που τρολλαρει full)
https://www.youtube.com/watch?v=QaTn3gaCQYk&t=339s
επειδη οδηγω αρκετα συχνα την συγκεκριμενη Κυρια με το επισημο νυκτερινο της ενδυμα (μαυρο), και επειδη ειχα και την ευκαιρια να παιξω back 2 back με Μ3 F80 και C63 s ομολογω οτι οδηγικα με κερδισε η αλφα. Κατι τα tropheo, κατι η σωστα σκληρη αναρτηση και το hyper fast κιβωτιο να καταληγουν σε ενα διαβητη τιμονι που σε κανει να νιωθεις και την μαρκα της γοπας που πατησες... ειναι μια αισθηση που δεν την βρισκεις τοσο εντονη στα αλλα 2 πιο "πολιτισμενα" παραδειγματα...αν δεν ξερεις οτι ειναι τουρμπο το μοτερ μπορει και να το μπερδεψεις με ατμοσφαιρικο...τοσο γραμμικα βγαζει την δυναμη..στο εν λογο παραδειγμα εχουμε επεμβει και με παραλληλο εγκεφαλακι και το εχουμε ανεβασει στα 580...
μπαινεις, βαζεις ζωνη, γυριζεις κλειδι, γυριζεις το κουμπακι λιγο περισσοτερο και το κρατας στο "race" κ το μυαλο χανεται μολις ανοιξουν τα κλαπετα της εξατμισης...χρειαζεται ενα ακομα ζευγαρι χερια στο race mode γιατι η ουρα αν το παρακανεις θελει να σε προσπερασει, αλλα στους γνωστες της τεχνης κανει "παππαδες" ... Προσπαθωντας να γινεις πολιτισμενος, κατεβαινεις μια σκαλα στο "dynamic" mode και ολα ειναι απλα εκει..εχεις τα παντα & την ασφαλεια των ηλεκτρονικων και σε αφηνει με ενα μονιμο χαμογελο ασχετα με το οδηγικο σου επιπεδο..λιγο πριν μεινεις απο βενζινη γυριζεις το διακοπτακι και το κανεις "3κυλινδρο" για οικονομια καυσιμου για να φτασεις μεχρι το βενζιναδικο...
για το σχεδιαστικο εχουν ακουστει πολλα...ειναι λιγο απ ολα...αλλα τουλαχιστον εχει παρει το καλυτερο κομματι απ οπου εχει δανοιστει κατι.... περι ορεξεως...
43367
43368
οι φωτο πριν απο μια πρωινη καταδρομικη απο τα ΒΠ μεχρι το Σουνιο
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup: :hyper::rally: