PDA

Επιστροφή στο Forum : ΛΑΜΠΕΣ ΧΕΝΟΝ ΣΕ E90 FACELIFT

gpatera
13-06-15, 10:42
Γνωρίζει κανενας φίλος στο FORUM, αν η αλλαγη των κιτρινων λαμπων σε λάμπες xenon, θα εχουν καλό αποτέλεσμα (κόστος περιπου 100¤);
Η τιμή είναι καλη ή πρεπει να βρω σε κατι πιο ακριβό ; Τι πρεπει να προσεξω στα χαρακτηριστικά των λαμπών;
Δεν ξέρω αν το αποτελεσμα θα είναι όμορφο... δηλαδή ασπρο φως με κίτρινα aggels eyes;

stef
13-06-15, 10:49
Καλημέρα.
Μην κοιτάς το οπτικό αποτέλεσμα φίλε μου αλλά την ασφάλεια προς τους απέναντί σου και μόνο.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ΟΕΜ bi-xenon φανάρια. Αν θεωρείς υψηλό το κόστος τους τότε κατ εμέ παραμένεις όπως ακριβώς είσαι τώρα

gpatera
13-06-15, 10:54
Ξέρεις κόστος για ΟΕΜ bi-xenon φανάρια?

mark e92
13-06-15, 13:20
Aν κατάλαβα καλά θέλεις να βάλεις σε απλό φανάρι xenon?
Γνωρίζεις οτι θα στραβώνεις τους άλλους?

stef
13-06-15, 13:22
Με κανα 1000άρικο βρίσκεις μεταχειρισμένα και θες και κανα 200άρι τοποθέτηση

mark e92
13-06-15, 13:29
Εκτος και αν μπορέσεις και βάλεις αυτά

https://www.ankoltd.com/projector_hid.html

ΔημήτρηςΜ3
13-06-15, 13:48
Το αμαξι ειναι fl ????

spaka
13-06-15, 22:58
Όπως σου είπαν τα παιδιά αν βαλεις xenon στα απλά φανάρια τυφλωνεις τους απέναντι... ήμουν και γω έτσι για ένα διάστημα είχα πρόβλημα. Βρες aftermarket φανάρια με προτζεκτορες για xenon. Εγώ πήρα από eBay και τα πέρασα μόνος. Να υπολογίζεις κάνα 300αρι τα φανάρια συν περαστικά συν τα 100 που είπες για xenon.

Άλλιως βάζεις ένα καλό ζευγάρι άσπρες λάμπες και είσαι πρώτος.

Sent from my V3 Plus using Tapatalk 2

stef
14-06-15, 10:25
Συγγνώμη που το λέω αλλά τίποτα σε aftermarket! Μόνο με ΟΕΜ κάνεις σωστή δουλειά. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα

kapamaru1
14-06-15, 11:14
Stef τι εννοείς? Μπορείς να μου εξηγήσεις τα αρνητικά? Έχω 4 χρόνια xenon-philips στην Ζ4 κ ούτε κανένα λαμπάκι έχει ανάψει, ούτε τίποτα. Σε ρωτάω γιατί είχα βρει κάποιο παλικάρι κ με είχε ρωτήσει 10 φορές αν είναι τα OEM αλλά ποτέ δε κατάλαβα γιατί καίγονταν ΤΟΟΟΣΟ πολύ.

mark e92
14-06-15, 12:13
Μια χαρά είναι τα aftermarket γιατί να χρυσοπληρωσεις τους Γερμανούς; τι θα κερδίσεις;

kapamaru1
14-06-15, 12:18
Φιλαράκο Μαρκ απο τη στιγμή που αγόρασα ΒΜW τους πλήρωσα τους Γερμανούς χαχαχαχαχαχαχαχ.

Πέραν απ τη πλάκα όμως δε μπορώ να καταλάβω τι κακό έχουν τα aftermarket γι αυτό ρωτάω. Αντιθέτως πιστεύω πως στην αυτοκίνηση οι πιο πολύ aftermarket θα πάρουν παρά πανάκριβα OEM (δεν εννοώ κινέζικα aftermarket της πλάκας)

stef
14-06-15, 12:27
Επειδή έχει γραφτεί εδώ μέσα σας το παραθέτω αυτούσιο.
Διαβάστε το και δεν έχω κανένα απολύτως σχόλιο να κάνω!
Είναι όλη η αλήθεια...

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=7329

alexm
14-06-15, 12:59
Πάμε από την αρχή για να βγάλουμε κάποια άκρη.
Γνήσια καινούργια: 1200+ τα φανάρια, 500 η μονάδα φώτων, 300+ ο διακόπτης, 150+ η καλωδίωση, 100+ ο αισθητήρας στο ψαλίδι, 250+ τοποθέτηση - κωδικοποίηση.
Σύνολο: 2500 ευρώ
Μεταχειρισμένα γνήσια: 400 - 500 τα φανάρια, + όλα τα παραπάνω μεταχειρισμένα, εάν και εφόσον βρεθούν!!!
Σύνολο: 1000 - 1500 ευρώ
Ιμιτασιόν καινούργια: Depo V2 (βάζω τα depo γιατί είναι τα μόνα σε επίπεδο ποιότητας ΟΕΜ μην πω και καλύτερα...), από 170 έως 350 ευρώ ανάλογα το πως θα γίνει η αγορά από το eBay ( δημοπρασία - άμεση αγορά ), ένα καλό κιτ xenon can-bus 35 η 55w 150 έως 170 ευρώ.
Σύνολο: 400 - 500 ευρώ
Τα depo υπάρχουν και στην Ελλάδα στην τιμή των 345 ευρώ, προσοχή όμως στην επιλογή της V2 σειράς με την οπτική ίνα 6000 Κέλβιν ( ψυχρό λευκό ) στα δακτυλίδια!!!
Η σειρά V1 είναι με 4 λαμπάκια 2300 Κέλβιν ( κίτρινο φόντο όπως τα bmw)

Αυτά είναι τα δεδομένα και ο καθένας κρίνει και πράττει!!!

Υ.Γ: μην αρχίστε τα σχόλια του στυλ: θαμπώνουν - κιτρινίζουν από τον ήλιο - μπάζουν νερό - πιάνουν υγρασία από μέσα στο πλύσιμο όταν είναι ζεστά - δεν φωτίζουν όπως τα γνήσια - κλπ, γιατί ότι κάνουν τα ορίτζιναλ bmw το ίδιο κάνουν και αυτά, καρατσεκαρισμενο... thumb

stratos mak
14-06-15, 13:03
καλημερα Αλέξη η φωτογραφιά ειναι από το δικό με depo φανάρια??

BILL007
14-06-15, 13:31

Depo είναι Στράτο thumb Το αμάξι πρέπει κατα 99.9% να είναι του Αλέξη :original:

mark e92
14-06-15, 13:32
Πολύ ωραίος Alexm!!!
Kαι να χαλάσουν σε 2-3 χρόνια τόσα που έκαναν...

alexm
14-06-15, 13:36

Ναι, τα πήρα σε δημοπρασία από το eBay de.

xenos
14-06-15, 13:46
Επίσης θυμάμαι ότι Philips, osram, κλπ δεν βγάζουν xenon kit (άλλο τι πουλάνε ορισμένοι). Θα ήθελα λινκ που να διαψεύδει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mark e92
14-06-15, 14:08
Επίσης θυμάμαι ότι Philips, osram, κλπ δεν βγάζουν xenon kit (άλλο τι πουλάνε ορισμένοι). Θα ήθελα λινκ που να διαψεύδει.

https://www.ebay.com/itm/OSRAM-HID-Xenon-Conversion-Kit-H7-6000K-12V-35W-CANBUS-Slim-Ballast-Gen2-GTCS-/141348387549?hash=item20e9053add&vxp=mtr

https://www.ebay.com/itm/H4-8000K-PHILIPS-XENON-HID-KIT-ULTIMATE-PERFORMANCE-GENUINE-ORIGINAL-TOP-MODEL-/331224018984?hash=item4d1e7d7028&vxp=mtr

alexm
14-06-15, 14:08

Λάθος θυμάσαι για την philips.

xenos
14-06-15, 14:23
Οκ, μπορώ να έχω λινκ στο επίσημο site της εταιρίας;

alexm
14-06-15, 15:06
Οκ, μπορώ να έχω λινκ στο επίσημο site της εταιρίας;

Ψάξε να το βρεις εάν θέλεις!!!
Αυτό το ειρωνικό στυλακι του "θέλω λινκ διάψευσης" και " βρείτε μου το λινκ"
άλλου και όχι εδώ!!!
Για το αν αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου είναι σωστά η όχι ψάξε να το βρεις, το φόρουμ και τα μέλη του δεν είναι υπάλληλοι σου για να λες " θέλω "
Όταν μάθεις πως πρεπει να ζητάς αυτό που θέλεις, εδώ είμαστε για να σου απαντήσουμε...thumb

georggge46
14-06-15, 18:10
Πάμε από την αρχή για να βγάλουμε κάποια άκρη.
Γνήσια καινούργια: 1200+ τα φανάρια, 500 η μονάδα φώτων, 300+ ο διακόπτης, 150+ η καλωδίωση, 100+ ο αισθητήρας στο ψαλίδι, 250+ τοποθέτηση - κωδικοποίηση.
Σύνολο: 2500 ευρώ
Μεταχειρισμένα γνήσια: 400 - 500 τα φανάρια, + όλα τα παραπάνω μεταχειρισμένα, εάν και εφόσον βρεθούν!!!
Σύνολο: 1000 - 1500 ευρώ
Ιμιτασιόν καινούργια: Depo V2 (βάζω τα depo γιατί είναι τα μόνα σε επίπεδο ποιότητας ΟΕΜ μην πω και καλύτερα...), από 170 έως 350 ευρώ ανάλογα το πως θα γίνει η αγορά από το eBay ( δημοπρασία - άμεση αγορά ), ένα καλό κιτ xenon can-bus 35 η 55w 150 έως 170 ευρώ.
Σύνολο: 400 - 500 ευρώ
Τα depo υπάρχουν και στην Ελλάδα στην τιμή των 345 ευρώ, προσοχή όμως στην επιλογή της V2 σειράς με την οπτική ίνα 6000 Κέλβιν ( ψυχρό λευκό ) στα δακτυλίδια!!!
Η σειρά V1 είναι με 4 λαμπάκια 2300 Κέλβιν ( κίτρινο φόντο όπως τα bmw)

Αυτά είναι τα δεδομένα και ο καθένας κρίνει και πράττει!!!

Υ.Γ: μην αρχίστε τα σχόλια του στυλ: θαμπώνουν - κιτρινίζουν από τον ήλιο - μπάζουν νερό - πιάνουν υγρασία από μέσα στο πλύσιμο όταν είναι ζεστά - δεν φωτίζουν όπως τα γνήσια - κλπ, γιατί ότι κάνουν τα ορίτζιναλ bmw το ίδιο κάνουν και αυτά, καρατσεκαρισμενο... thumb

thumb depo rules !!! Αυτους που τους περισσευουν ας χρυσοπληρωνουν τα γνησια ...

Andri
14-06-15, 19:01
Google Search (https://www.google.gr/#q=philips+xenon+kit+) : #1 (https://www.philipsxenon.com/bmw-c-334/?zenid=9e1369c254c9106eac3f37b5e78b5b78) #2 (https://www.philips.co.in/c-p/858284KX2/xenon-hid-conversion-kit)

alexm
14-06-15, 19:27
thumb depo rules !!! Αυτους που τους περισσευουν ας χρυσοπληρωνουν τα γνησια ...

Δεν είναι θέμα το εάν περισσεύουν σε κάποιον η όχι.
Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν το μαμά και τίποτα άλλο και καλά κάνουν!!!
Φυσικά παίζει ρόλο και ποσο κοντά... είναι στα ορίτζιναλ, τόσο στην όψη, όσο και στην εφαρμογή.
Στο Ε60 π.χ τα depo δεν ειναι και ότι το καλύτερο!!!
Στην τελική ο καθένας μας έχει τον δικό του τροπο σκέψης...thumb

georggge46
14-06-15, 19:45
Δεν είναι θέμα το εάν περισσεύουν σε κάποιον η όχι.
Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν το μαμά και τίποτα άλλο και καλά κάνουν!!!
Φυσικά παίζει ρόλο και ποσο κοντά... είναι στα ορίτζιναλ, τόσο στην όψη, όσο και στην εφαρμογή.
Στο Ε60 π.χ τα depo δεν ειναι και ότι το καλύτερο!!!
Στην τελική ο καθένας μας έχει τον δικό του τροπο σκέψης...thumb

Ειρωνικο ηταν το ''περισσευουν'', εννοω λεφτα για πεταμα .... Στο Ε46 παντως ειναι και καλυτερα απο γνησια ...

alexm
14-06-15, 20:01
Ειρωνικο ηταν το ''περισσευουν'', εννοω λεφτα για πεταμα .... Στο Ε46 παντως ειναι και καλυτερα απο γνησια ...

Και στον άσσο μια χαρά ειναι, αν και κάτι ξένα σωματακια... τα είχαν μέσα όταν τα παρέλαβα.
Κάναμε επέμβαση λεπτή... για να τα αφαιρέσουμε και να μην γίνει ζημιά!!!

ΔημήτρηςΜ3
14-06-15, 21:26
Φίλε αν ψάξεις και θα βρεις καλές τιμες σε μεταχειρισμένα και δε θα χρειαστεί να πας
Στους αντεροβγαλτες αντιπροσώπους !!
Εχει μεταχειρισμένα πολλα !!! Θελει ψάξιμο !!!
Δε χρειαζεται να αλλάξεις μονάδες διακόπτες ολα προγραμματίζονται !!
Μονο φαναρια θελεις και αυτα που μπαίνουν στα ψαλίδια για το πανω κατω !!!
Το eBay ειναι φουλ απο facelift φαναρια e90 !!
Καλο searching !!

Christopherk
14-06-15, 21:32
Μπορεί και στα δικά του φανάρια να βάλει projectors :whistle:

ΠΧ

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/11429964_10153356543674727_967897355351196443_n.jp g?oh=ee296995ae723cc516ece658a63e7b9d&oe=5627AA90&__gda__=1441808184_a75f7a9e921c205ba834c88a80e3c05 4

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11391218_10153356543744727_4965777661787668842_n.j pg?oh=61c79975a54c1c5974c4918d549317f7&oe=55E95E91

ΔημήτρηςΜ3
14-06-15, 21:35
Δωσε μια καλη πρόσφορα και ξεκινάς !!!
https://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=301660258547&globalID=EBAY-DE

xenos
15-06-15, 09:46
Ψάξε να το βρεις εάν θέλεις!!!

Καταρχάς καλημέρα. Πριν ποστάρω έψαξα στο επίσημο site της εταιρίας και βρήκα ΜΟΝΟ λάμπες xenon και όχι ballasts, kits, κλπ. To philipsxenon δεν μου φαίνεται ότι ανήκει στην επίσημη εταιρία και μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ξέρουμε γιατί κάποιος μπορεί να αγοράσει ένα τέτοιο domain.

Αυτό το ειρωνικό στυλακι του "θέλω λινκ διάψευσης" και " βρείτε μου το λινκ" άλλου και όχι εδώ!!!

Tη μόνη ειρωνεία μέχρι στιγμής, την βρίσκω στο παραπάνω σχόλιο σου. Αν το να διατυπώνεις μια ερώτηση αποτελεί ειρωνεία, μάλλον έχω ξεχάσει εγώ τη σημασία του διαλόγου. Αν πάλι είστε έτοιμοι μόνο για νεύρα και νταηλίκια (του στυλ ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις έτσι κλπ), ok.

Για το αν αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου είναι σωστά η όχι ψάξε να το βρεις, το φόρουμ και τα μέλη του δεν είναι υπάλληλοι σου για να λες " θέλω "

Και πάλι προτάσεις μια κατάσταση που δεν ισχύει, ως επιχείρημά σου. Έδωσα διαταγές; Υπάλληλοι μου; Ανέφερα πουθενά κάτι τέτοιο; Φυσικά και όχι. Έχω συμμετάσχει σε πολλά φόρα, αλλά τέτοια επίθεση από mod, δεν την έχω αντιμετωπίσει.

Συγγνώμη και για την ενόχληση. :original:

ΜΙΧΑΛΗΣ
15-06-15, 09:49
Εγω εβαλα στο δικο μου xenon philips την πιο ακριβη τελευταια σειρα βεβαια και εχει πολυ καλο πεντακαθαρο λευκο φωτισμο χωρις να στραβωνει καθολου τους απεναντι! Δοκιμασα αλλα 5 κιτακια πιο φτηνα απο αλλες μαρκες αλλα ηταν πραγματικα τζιφος το αποτελεσμα απο ολες τις αποψεις.

ΜΙΧΑΛΗΣ
15-06-15, 09:52
φιλε xenos υπαρχει κιτ της philps και οχι μονο λαμπες!Αν προλαβω θα βγαλω φωτο το δικο μου που το γραφει πανω!

Christopherk
15-06-15, 10:29
η philips δεν φτιάχνει ballast, μόνο οι λάμπες είναι δικές της.
Απλά έχει πάρει ballast με τα δικά της στανταρ και έχει περάσει το iso της.
Η μόνη εταιρία που λένε ότι είναι καλύτερη είναι η mtech. Όλα ίδια είναι.

alexm
15-06-15, 16:28
Καταρχάς καλημέρα. Πριν ποστάρω έψαξα στο επίσημο site της εταιρίας και βρήκα ΜΟΝΟ λάμπες xenon και όχι ballasts, kits, κλπ. To philipsxenon δεν μου φαίνεται ότι ανήκει στην επίσημη εταιρία και μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ξέρουμε γιατί κάποιος μπορεί να αγοράσει ένα τέτοιο domain.

Δεν εψαξες καλα ομως και μαλλον επηρεασμενος απο τετοιου (https://www.xenonlights.gr/attention.html) ειδους αναρτησεις ποσταρες με απολυτη σιγουρια την αποψη σου.
Η philips λοιπον εχει Xenon HID conversion kit, τα οποια ομως λογο νομοθεσιας Ευρωπης και Αμερικης δεν μπορει να τα εχει επισημα σε ολα τα σαιτ της.
Στο σαιτ της Αυστραλιας π.χ υπαρχουν τα κιτ κανονικα, πωλουνται για εσωτερικη τους χρηση και το pdf της εταιριας αναφερει:

The Philips Xenon HID conversion kit is your chance to convert from standard halogen headlamps to the brightest and whitest Xenon bulbs

https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=XLDCKG4X2&slg=EN&scy=AU

https://download.p4c.philips.com/files/x/xldckg4x2/xldckg4x2_pss_aenin.pdf

Υπαρχουν φυσικα και κινεζιες... αλλα οχι με τα επισημα διακριτικα της εταιριας.

Tη μόνη ειρωνεία μέχρι στιγμής, την βρίσκω στο παραπάνω σχόλιο σου. Αν το να διατυπώνεις μια ερώτηση αποτελεί ειρωνεία, μάλλον έχω ξεχάσει εγώ τη σημασία του διαλόγου. Αν πάλι είστε έτοιμοι μόνο για νεύρα και νταηλίκια (του στυλ ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις έτσι κλπ), ok.

Επιμενεις να εισαι καπως...
Οσο καιρο εισαι στο φορουμ ειδες καποιον απο τους μοντ να το παιζει νταηλικι ή να εχει νευρα;
Ειδες σε καποιο θρεντ απαντηση του στυλ "ποιος εισαι εσυ";
Αν μη τι αλλο αυτος ο ιντερνοχωρος φημιζεται για τις προσωπικες σχεσεις μεταξυ των μελων που εχουν δημιουργηθει, ασχετα απο τι οχημα εχει ο καθενας μας και τι γνωσεις εχει πανω στο αντικειμενο.
Στο παρελθον υπηρξαν κατι ζιζανια... που μαλλον τους ενοχλουσε αυτο το κλιμα, φροντισε ομως το φορουμ και τα στειλει μαζι με γουβαδακια τους σε αλλη παραλια...
Εδω ειμαστε για βοηθαμε ο ενας το αλλο σε οτι προβλημα μπορει να υπαρχει με στην αγαπημενη μας bmw και οχι μονο!!!
Εσυ το παρακατω σου ποστ το βρισκεις νορμαλ;

Τι απαιτηση ειναι αυτη με το, θα ηθελα λινκ που να διαψευδει

και ενω σου αναφερω οτι λαθος θυμασαι για την philips, συνεχιζεις λες και απευθυνεσαι προς τον υπαλληλο σου (αυτο εννοουσα), Οκ, μπορώ να έχω λινκ στο επίσημο site της εταιρίας;

Και πάλι προτάσεις μια κατάσταση που δεν ισχύει, ως επιχείρημά σου. Έδωσα διαταγές; Υπάλληλοι μου; Ανέφερα πουθενά κάτι τέτοιο; Φυσικά και όχι. Έχω συμμετάσχει σε πολλά φόρα, αλλά τέτοια επίθεση από mod, δεν την έχω αντιμετωπίσει.

Συγγνώμη και για την ενόχληση. :original:

Στα αλλα φορα που συμμετεχεις ετσι κανεις;
Ποσταρεις αυτο που εσυ νομιζεις οτι ειναι σωστο και τους ζητας ετσι με κοφτες... απαντησεις να αποδειξουν οτι κανεις λαθος!!!
Για να τελειωνουμε και να μην υπαρχουν παρεξηγησεις, δεν παιζει ρολο φιλε μου τι γραφεις και αν ειναι σωστο αυτο που γραφεις, το πως το γραφεις ειναι η ουσια και τι αφηνεις να εννοηθει... thumb