Επιστροφή στο Forum : VOLVO S40 το νεο μου οχημα
Καλησπερα στην παρεα, ας ανεβασω εδω το νεο μου αποκτημα, μετα απο χρονια με bmw (σχεδον 12 χρονια με e36-e46) ηρθε η σειρα του volvo, δε λεω καλα τα bmw αλλα και τα volvo δε πανε πισω, το εχω περιπου κανα 6μηνο, το κατεβασα απο Γερμανια και ειναι 16αρι turbo diesel με 27 κιλα ροπη και 2011 μοντελο, αν και μπροστα κινηση εχει πολυ καλη οδικη συμεριφορα, το συγκεκριμενο μεχρι και σημερα εχει 0 τελη κυκλοφοριας (του χρονου δε ξερω ποσο θα φτασει :thumbsdown:) και πολυ λιγη καταναλωση , με 52 λιτρα ρεζερβουαρ που εχει κανω 1000 + χιλιομετρα , αφου να φανταστειτε πρωτη φορα βλεπω συνεχεια φουλαρισμενο , εχει αρκετα extra, οπως αυτοματο πιλοτο ,start stop ,gps, ηχοσυστημα με bluetooth κλπ κλπ , επειδη αλλαξα στρατοπεδο αυτο δε σημαινει πως δε θα συμμετεχω στην ωραια παρεα που υπαρχει σε αυτο εδω το forum , αυτα τα λιγα και δυο φωτο απο το νεο μου οχημα :mpaks:
Christopherk
28-05-15, 20:09
Μ αρέσει! καλά ταξίδια να το χαρείς όσο μπορείς.
να σαι καλα φιλε, σ ευχαριστω.
πιστευω απο τα πιο ομορφα τετραπορτα που εχει βγαλει η βολβο μαρεσει καλοταξιδο
Σ ευχαριστω πολυ Μαρκο :original:
katsaraios
28-05-15, 22:37
Mια χαρα εφοσον ειναι ευχαριστο στην οδηγηση και στην τσεπη σου !
Ερωτηση,η οθονη του navi σε αυτη την θεση μενει η ανοιγει περισσοτερο??
φιλε μου σκετη απολαυση ειναι η οδηγηση του, ανετη και ξεκουραστη ,η αληθεια ειναι οτι δε το περιμενα τοσο καλο , απλα αν ειχε κανα δυο αλογακια παραπανω θα ηταν τελειο, οσο αφορα τωρα την οθονη μεχρι εκει ανοιγει, μια θεση εχει και ανοιγει-κλεινει ηλεκτρικα με ενα joystick μοχλο που εχει πισω απο το τιμονι στην δεξια μερια η με το τηλεκοντρολ που διαθετει, δε χρειαζετε περισσοτερο ανοιγμα, ειναι ιδανικη η θεση του
Ωραίος, να παραμείνει έτσι απροβλημάτιστο Δημήτρη.
Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει upgrade η Volvo. :)
Γιωργο σ ευχαριστω πολυ, με την πρωτη ευκαιρια θα πιουμε καφεδακι thumb
Καλοταξιδο Δημητρη!!!:thumbsup:
Ωραιο το οχημα και οπως προειπαν,αμα εσυ εισαι ευχαριστημενος,ολα τ'αλα περισσευουν.:original:
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, προς το παρών με καλύπτει, αργότερα αν έχουμε άλλες ανάγκες βλέπουμε πάλι :)
Καλοταξιδο να ναι και χωρις προβληματα....μια χαρα αρμα το βολβο!
Γιωργο σ ευχαριστω πολυ, με την πρωτη ευκαιρια θα πιουμε καφεδακι thumb
Και φυσικά θα πιούμε. thumb
btw σαν σήμερα έβαζα το dynavin στην μπέμπα και την επομένη νομίζω το είχες περάσει εσύ και είχαμε πιεί καφεδάκι με τον tsagio στο Les Amis στα Καρφούρ. :original:
Σε παραδέχομαι φίλε, όλα τα θυμάσαι :)
Kαλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Μεγεια! :thumbsup:
Να σαι καλα Βασιλη, σ ευχαριστω :original:
ωραιο αμαξι, ιδιαιτερο κ με σκανδιναβικη αποψη. μπραβο!
(τα νεα μοντελα της βολβο παιζουν κ σε κινεζικο "ταμπλο" , οχι οτι ειναι κακο αυτο μιας κ ηδη δειχνουν αρκετα μοντερνα κ φορτωμενα με πολλα ηλεκτρονικα καλουδια κ αν εξακολουθουν να εχουν την ποιοτητα των σουηδων θα σκιζουν σε λιγα χρονια).
αν δεν κανω λαθος ο κινητηρας ειναι γαλλος απο PSA?
Λευτέρη ευχαριστώ, όσο για τον κινητήρα δε ξέρω αν είναι γαλλος, πρώτη φορά το ακούω από σένα
Ο κινητήρας είναι Γάλλος όπως στα περισσότερα diesel που κυκλοφορούν... (και στα bmw...)
Ευχαριστώ Μάρκο ,δε το γνώριζα :)