Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Την γνώμη σας παρακαλώ...για αγορά Μ3 Ε46

Lykouras
21-05-15, 17:39
Καλησπέρα συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες,

ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ψάχνω χαλαρά για Μ3 Ε46 για αγορά.Αυτή τη φορά, η χαλαρή αναζήτηση μετουσιώθηκε σε έντονο ενδιαφέρον.
Το αυτοκίνητο είναι αυτό
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6086681/
Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο για έλεγχο . Ο έλεγχος έδειξε φυσικές και κλασικές φθορές για τέτοιο αυτοκίνητο (κρακ πίσω στο πάτωμα:ranting2:, θέλει 4 λάστιχα, έχει διαρροή στο διαφορικό, δίσκους και τακάκια μπροστά και σωληνάκι υψηλής πίεσης τιμονιού). Είναι όντως γνήσιο, ελληνικό και ατρακάριστο (δλδ δεν έχει πέσει από την Ακρόπολη :original:).
Είναι βαμμένο ολόκληρο λευκό πέρλα, αντί του οριτζιναλ carbon schwarz metallic. Επίσης έχει επενδυθεί όλο το σαλόνι με δέρμα καφέ ανοικτό.
Από το διάβασμα του κλειδιού διαπιστώθηκε ότι το αμάξι τον 08/2008 είχε 160.000 χλμ. Τότε ξαφνικά τα χλμ γυρίστηκαν στις 73.000 χλμ περίπου. Ο μαντράς μου είπε ότι ο ιδιοκτήτης του είπε ότι τότε άλλαξε μοτέρ και ότι γύρισαν και τα χλμ για να ανταποκρίνονται σε αυτά του νέου μοτέρ(πίστευε και μη ερεύνα). Το αυτοκίνητο τώρα βάσει κλειδιού έχει 143.900 χλμ.
Από το μπρίζωμα προέκυψε misfiring σε όλους τους κυλίνδρους το οποίο μου είπαν ότι μπορεί να είναι πχ και από χαμηλή στάθμη βενζίνης. Τεστ vanos πέρασε. Το αυτοκίνητο όταν είχα πάει να το δω στην μάντρα, είχε μείνει από μπαταρία και το βάλαμε με καλώδια μπροστά.Το ντεπόζιτο της βενζίνης ήταν εντελώς άδειο (απορώ πώς πήρε μπροστά). Τότε άναψε check engine το οποίο όμως είχε σβήσει όταν το αμάξι ήρθε μερικές μέρες αργότερα για έλεγχο στο συνεργείο. Το μοτέρ ακούγεται καλά.
Μήπως γνωρίζει κανείς το αυτοκίνητο (το είχε ψάξει στο παρελθόν);Με προβληματίζουν τα 24000 χτυπήματα της αγγελίας.
Να συνεχίσω να ασχολούμαι ή να κοιτάξω αλλού;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες.

Lykouras
21-05-15, 17:52
Ξέχασα να αναφέρω ότι ψάχνω σε μάντρα γιατί θέλω να δώσω το δικό μου ανταλλαγή συν μετρητά εννοείται.

Christos 330
21-05-15, 18:08
Το αυτοκινητο αγοραστηκε απο Κατερινη στα 9.000 ευρω . . .

Οταν εφυγε Αθηνα το κοντερ ελεγε 210φευγα . . .

Χωρις πολλα πολλα διοτι σε δημοσιο χωρο μιλαμε το αμαξι δεν εχει το καλυτερο ονομα !!!

Και σε χρηση και σε διαφορες δουλιτσες επανω του !!!

Τα 240 χτυπηματα του car ειναι λογικο ασπρο Μ3 Ε46 με μεγαλες ζαντες ολοι θα το

χαζευουν και μεχρι εκει !!!

Με τα χτυπηματα δεν αγοραζεις αυτοκινητο καλυτερα να εχει λιγα χτυπηματα στο καρ και

να ειναι οκ παρα φρου φρου και αρωματα αλλα δεν !!!

Lykouras
21-05-15, 18:16
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.thumb
Όσον αφορά τα χτυπήματα, το θεωρώ αρνητικό να έχει τόσα πολλά και όχι θετικό. Δεν μπορεί να το χουν δει τόσα άτομα και να μην έχει πουληθεί ακόμα.
Πρώτη άδεια ήταν Κατερίνη, το είδα κι εγώ στο ρεπόρτ που μου έδωσε το συνεργείο. Όσον αφορά το χρώμα, το ότι είναι βαμμένο είναι αρνητικό γιατί χάνει μεταπωλητική αξία. Αλλά όλα αυτά δεν με ενδιαφέρουν. ¨οπως σωστά είπες, άλλα μετράνε και όχι τα φρου φρου.

Lykouras
21-05-15, 18:53
Σε ευχαριστώ επίσης διότι είχα κατά νου να κάνω μεγαλύτερη προσφορά δίνοντας και το δικό μου το οποίο το έχω φέρει εκεί που θέλω και δεν χρειάζεται ούτε βίδα. Τελικά ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και το BMWfans.gr. :thanks::thnx:

Vassilis ///M
21-05-15, 19:11
To πίσω μέρος γτ είναι τόσο σηκωμένο σε σχέση με μπροστά???
Έχει διαφορετικά ελατήρια πίσω και άλλα μπροστά???

Πραγματικά μπερδεύτηκα με τα χλμ...:facepalm:

Lykouras
21-05-15, 19:24
To πίσω μέρος γτ είναι τόσο σηκωμένο σε σχέση με μπροστά???
Έχει διαφορετικά ελατήρια πίσω και άλλα μπροστά???

Πραγματικά μπερδεύτηκα με τα χλμ...:facepalm:

Όσον αφορά γιατί είναι τόσο σηκωμένο πίσω, δεν γνωρίζω.
Όσον αφορά τα χλμ, αν σκεφτείς ότι το 2008 ειχε 160.000 χλμ, μετά γυρίστηκε στα 70.000 χλμ και σήμερα το κοντέρ γράφει 145.000 χλμ, τότε τα συνολικά χλμ ειναι 160.000 + (145.000-70.000) = 235.000 χλμ.:whistle:
Πράγμα που συνάδει με αυτά που προανέφερε ο Χρήστος.

PetrosD
21-05-15, 21:15
Άμα έφυγε από Κατερίνη με 210, γυρίστηκε στα 70 και τώρα λέει 145, τότε μάλλον έχει κάνει πάνω από 285 χιλιάδες.

BILL007
21-05-15, 21:21
Κάλυτερα άστο και πήγαινε για άλλο...Δεν είναι και η προσφορά του αιώνα στα 8-9Κ να πείς άντε χαλάλι, θα δώσω και άλλα 5 να το στρώσω...

JiMk86
21-05-15, 21:27
Πάρε τηλ σε αυτόν να δεις τη διαφορά θέλει. Πάρε αυτό αν είναι καλό κ φέρτο στα μέτρα σου εσύ.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3888182/

Δες κ αυτό, με λίγο παζάρι αν είμαι καλό το αμάξι είσαι μια χαρά...

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6477942/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leonidas_E39
21-05-15, 22:54
Μητσο το 2ο παιζει να ειναι μετατροπη πουλιοταν ενα ιδιο πριν κανα δυο χρονια στην ελευσινα

σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!

JiMk86
21-05-15, 23:07
Μητσο το 2ο παιζει να ειναι μετατροπη πουλιοταν ενα ιδιο πριν κανα δυο χρονια στην ελευσινα

Αυτό βρίσκετε εύκολα... Έχει κ άλλα ας ψαχτεί λίγο παραπάνω ο φίλος, τα θεματάκια του Μ λίγο πολύ είναι γνωστά...

Έχει μια δέσμευση λόγω ανταλλαγής βέβαια...

Καλύτερα σπρώξε το δικό σου σε χαμηλότερη τιμή να πας να αγοράσεις με πακέτο... Μία η άλλη είναι...

Lykouras
22-05-15, 00:30
Κάλυτερα άστο και πήγαινε για άλλο...Δεν είναι και η προσφορά του αιώνα στα 8-9Κ να πείς άντε χαλάλι, θα δώσω και άλλα 5 να το στρώσω...

Αν το κατεβαςω με παζαρια στα 9000 ,πιστευεις οτι αξιζει;Εγω παλιε αυτα που διαβαζω δεν ψηνομαι ουτε με τοσα.Το αμαξι απο τα λεγομενα του Χρηστου φαινεται να ναι ταλαιπωρημενο πολυ.Ευχαριστω παντως.

Lykouras
22-05-15, 00:40
Άμα έφυγε από Κατερίνη με 210, γυρίστηκε στα 70 και τώρα λέει 145, τότε μάλλον έχει κάνει πάνω από 285 χιλιάδες.

Στο συνεργειο 210000 χλμ απο το κλειδι δεν ειδαμε.Οπως προειπα τον Αυγουστο του 2008 ειχε 160000,ξαφνικα εμφανιζεται ενα 3000φευγα χλμ, την ιδια μερα 73600 και τωρα που το πηγα για ελεγχο 143900.Τελος παντων μικρη σημασια εχουν ολα αυτα,το θεμα ειναι οτι οπως φαινεται ειναι ταλαιπωρημενο και δεν αξιζει ο κοπος.Τωρα εξηγουνται και τα 24000 χτυπηματα στο καρ και ακομα απουλητο!!

stef
22-05-15, 11:26
Εκφράζοντας αποκλειστικά και μόνο τη γνώμη μου θα πω τα εξής: Μ3/5/6 που δεν γνωρίζουμε ΠΛΗΡΕΣ ιστορικό δεν τα αγγίζουμε!
Αυτοκίνητα που δεν έχουν book service Γερμανία & Ελλάδα σε εξουσιοδοτημένα & εξειδικευμένα συνεργεία BMW απλά μην ασχολείστε!
Καλύτερα να πάρετε σωστό non M αυτοκίνητο παρά να λέμε ότι έχουμε Μ και να είναι αγνώστων χλμ και ιστορικού..
Καθαρά λέω γνώμη μου.
Οποιαδήποτε τοποθέτηση ευπρόσδεκτη.

savvas bmwdakias
22-05-15, 12:59
Επειδη το φτηνο βγαινει ακριβο και μιλαμε για αυτοκινητα 10 15 χρονων ειναι δυσκολα να βρεις καλο αυτοκινητο και αν βρεις θα ναι ακριβο. Εγω θα εψαχνα ενα αμαξι σχετικα φτηνο το οποιο απο λαμαρινα-σασι να ειναι ενταξει και μετα θα κοιτουσα να θελει οσο γινεται λιγοτερα μαζεματα. Αυτοκινητο που εχει περασει απο μαντρα δεν υπαρχει περιπτωση να εχει σωστα χλμ, οποτε το θεμα χλμ δεν θα με απασχολουσε και πολυ. Δυσκολο αμαξι δυσκολοι καιροι καλη αναζητηση.

NickM3CS
22-05-15, 14:07
μου αρεσει αυτο, φαινεται σε πολυ καλη κατασταση !

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6490725/

Christos 330
22-05-15, 15:25
Χωρις να θελω να σε αποτρεψω απο κατι μιας και απ¨οτι βλπω εχεις Ε46 γιατι δεν

αλλαζεις τελειως παραστασεις σε καροτσα μοντελο κτλ ???

Δες εδω ενα ομορφο αυτοκινητο που φαινετε αρκετα καθαρο απο τις φωτο !!!

Με πιο λιγα λεφτα και σε αγορα και σε κοστος συντηρησεως και φυσικα σε μια καροτσα

που κυκλοφορει απο το 1999 ολα θα ειναι υπερ σου μεχρι και στην επομενη μεταπωληση !!!

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6365500/

Δεν σου λεω να παρεις αυτο σου δειχνω ενα παραδειγμα !!!

Καλο χρυσο το Μ3 θα ειναι και θα ειναι αυτο που ειναι για πολλα χρονια αλλα αν παιζεις

σε αυτο το ποσο πιστευω ειναι μια καλη περιπτωση γενικης αλλαγης . . .

Για να παρεις Μ3 με 12 χιλιαρικα και με λιγα χλμ χωρις μαζεματα και χωρις απο μερους

σου να δωσεις 3-4 χιλιαρικα για τακτικη συντηρηση ειναι πραγμα πολυ πολυ δυσκολο !!!

Lykouras
22-05-15, 16:49
Χωρις να θελω να σε αποτρεψω απο κατι μιας και απ¨οτι βλπω εχεις Ε46 γιατι δεν

αλλαζεις τελειως παραστασεις σε καροτσα μοντελο κτλ ???

Δες εδω ενα ομορφο αυτοκινητο που φαινετε αρκετα καθαρο απο τις φωτο !!!

Με πιο λιγα λεφτα και σε αγορα και σε κοστος συντηρησεως και φυσικα σε μια καροτσα

που κυκλοφορει απο το 1999 ολα θα ειναι υπερ σου μεχρι και στην επομενη μεταπωληση !!!

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6365500/

Δεν σου λεω να παρεις αυτο σου δειχνω ενα παραδειγμα !!!

Καλο χρυσο το Μ3 θα ειναι και θα ειναι αυτο που ειναι για πολλα χρονια αλλα αν παιζεις

σε αυτο το ποσο πιστευω ειναι μια καλη περιπτωση γενικης αλλαγης . . .

Για να παρεις Μ3 με 12 χιλιαρικα και με λιγα χλμ χωρις μαζεματα και χωρις απο μερους

σου να δωσεις 3-4 χιλιαρικα για τακτικη συντηρηση ειναι πραγμα πολυ πολυ δυσκολο !!!

Χρήστο, οι λόγοι που δεν θέλω Ε92 ή και μεταγενέστερο,πολλοί

1)Πολύ κυριλέ καρότσα για τα γούστα μου
2)Πολύ διαστημικό το εσωτερικό
3)Νταβατζιλίκι φόρος πολυτελείας
4)Πολύ ευαίσθητα τα ηλεκτρονικά του και όχι μόνο
5)Και το καλύτερο για το τέλος :

Αυτός ο ήχος απλά δεν παίζεται και δεν συγκρίνεται με των μεταγενέστερων:

https://www.youtube.com/watch?v=yXKrqi46JC4

JiMk86
22-05-15, 16:53
Χρήστο, οι λόγοι που δεν θέλω Ε92 ή και μεταγενέστερο,πολλοί

1)Πολύ κυριλέ καρότσα για τα γούστα μου

2)Πολύ διαστημικό το εσωτερικό

3)Νταβατζιλίκι φόρος πολυτελείας

4)Πολύ ευαίσθητα τα ηλεκτρονικά του και όχι μόνο

5)Και το καλύτερο για το τέλος :

Αυτός ο ήχος απλά δεν παίζεται και δεν συγκρίνεται με των μεταγενέστερων:

https://www.youtube.com/watch?v=yXKrqi46JC4

Συμφωνώ μαζί σου εν μέρη, όμως δες το πως φαίνεται με mpack κλπ. Μη κολάς στο 320 απλά στο δείχνω σαν καρότσα να το δεις..

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6495650/

Lykouras
22-05-15, 17:11
Συμφωνώ μαζί σου εν μέρη, όμως δες το πως φαίνεται με mpack κλπ. Μη κολάς στο 320 απλά στο δείχνω σαν καρότσα να το δεις..

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6495650/

Ευχαριστώ για τις πολύ καλές υποδείξεις/προτάσεις σου, αλλά σκοπός μου είναι να αποκτήσω ένα Μ3 Ε46 γιατί είναι όνειρό μου από τα 20 μου (2000) που πρωτοδήγησα BMW και πρωτοκυκλοφόρησε το συγκεκριμένο. Πλέον μπορώ να το υποστηρίξω, οπότε αν το αφήσω κι άλλο, λόγω ηλικίας του αυτοκινήτου σε λίγα χρόνια δεν θα μπορώ να βρω πλέον αξιόλογο.Ήδη είναι πολύ δύσκολο όπως βλέπω.Θα συνεχίσω το ψάξιμο και βλέπουμε.:warriorsmiley:

JiMk86
22-05-15, 17:18
Ευχαριστώ για τις πολύ καλές υποδείξεις/προτάσεις σου, αλλά σκοπός μου είναι να αποκτήσω ένα Μ3 Ε46 γιατί είναι όνειρό μου από τα 20 μου (2000) που πρωτοδήγησα BMW και πρωτοκυκλοφόρησε το συγκεκριμένο. Πλέον μπορώ να το υποστηρίξω, οπότε αν το αφήσω κι άλλο, λόγω ηλικίας του αυτοκινήτου σε λίγα χρόνια δεν θα μπορώ να βρω πλέον αξιόλογο.Ήδη είναι πολύ δύσκολο όπως βλέπω.Θα συνεχίσω το ψάξιμο και βλέπουμε.:warriorsmiley:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

Ετοιμάσου για 20άρικο για να πάρεις καλό...

Δε ξέρω το ιστορικό του αυτοκινήτου, μου φαίνεται καθαρό και εργοστασιακό

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6465237/

Γράφει κ ανταλαγή με καρ, πάρτον έμα τηλ μπορεί τον έμπορο να τον ενδιαφέρει αφού
Έχεις 46αρι λιγότερα κυβικά είναι ποιο εμπορικό... Κάνε μια δοκιμή, ποτέ δε ξέρεις... Είσαι απο Αθήνα;

Είμαστε αρκετοί απο εδώ
Βόρεια να σε
Βοηθήσουμε
Αν χρειαστείς κάτι...

A8hnaios
22-05-15, 17:21
αλλά σκοπός μου είναι να αποκτήσω ένα Μ3 Ε46 γιατί είναι όνειρό μου από τα 20 μου (2000) που πρωτοδήγησα BMW και πρωτοκυκλοφόρησε το συγκεκριμένο. Πλέον μπορώ να το υποστηρίξω.

Kαντο πραγματικοτητα thumb thumb

Lykouras
22-05-15, 17:22
Σε ευχαριστώ πολύ, ναι από Αθήνα είμαι. Ό,τι χρειαστώ και πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση, θα σας συμβουλευτώ όπως έκανα άλλωστε και με το λευκό:thumbsup::thanks:

Leonidas_E39
22-05-15, 17:24
Τα απωθημενα πρεπει στη ζωη μας να τα κανουμε, σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου ετσι την πατησα την καψουρα και εγω με το 39αρι τελικα το πηρα και ηρεμησα προχωρα γιατι αν δεν.το κανεις θα σου τρυπαει το.μυαλο καθημερινα .

Lykouras
22-05-15, 17:25
Kαντο πραγματικοτητα thumb thumb

Θα προσπαθήσω, Αθηναίε, ευχαριστώ!thumb

Bazil Van Sinner
22-05-15, 17:51
... σκοπός μου είναι να αποκτήσω ένα Μ3 Ε46 γιατί είναι όνειρό μου από τα 20 μου (2000) που πρωτοδήγησα BMW και πρωτοκυκλοφόρησε το συγκεκριμένο. Πλέον μπορώ να το υποστηρίξω, οπότε αν το αφήσω κι άλλο, λόγω ηλικίας του αυτοκινήτου σε λίγα χρόνια δεν θα μπορώ να βρω πλέον αξιόλογο.Ήδη είναι πολύ δύσκολο όπως βλέπω.Θα συνεχίσω το ψάξιμο και βλέπουμε.:warriorsmiley:

:notworthy::notworthy::notworthy:

Σειρούλα προχώρα γιατί και μείς είμαστε σε μυστήρια ηλικία :th_Laie_67-1:

.... 1980 :thumbsup:

Lykouras
22-05-15, 17:59
:notworthy::notworthy::notworthy:

Σειρούλα προχώρα γιατί και μείς είμαστε σε μυστήρια ηλικία :th_Laie_67-1:

.... 1980 :thumbsup:

Εγώ 1981, παιδί της αλλαγής:doh: και του σεισμού:th_Laie_67-1:

menios
22-05-15, 19:10
Πάρτο ρε μεγάλε αν το μπορείς είναι αμάξι για όλα είναι αμάξι που θα μείνει για πάντα στην ιστορία! αν και πάρα πολύ νεότερος με χρόνια μπροστά το αμάξι αυτό είναι ακόμα ευσεβής πόθος! καλή τύχη στην αναζήτηση

Lykouras
26-05-15, 19:22
Το λευκό Μ3 πουλήθηκε μάλλον. Δεν υπάρχει η αγγελία πλέον. Πάει το "κελεπούρι".:th_Laie_67-1:

Lykouras
30-06-15, 17:43
Φίλες και φίλοι συμφορουμίτες,

αν και θα ήθελα αυτή την ώρα που γράφω η κατάσταση να ήταν διαφορετική στη χώρα μας και ίσως μια τέτοια ανάρτηση να μην ταιριάζει αυτήν την περίοδο, εν τούτοις η χαρά μου είναι τόσο μεγάλη που κάπου αντισταθμίζει την μίζερη καθημερινότητα των τελευταίων ημερών.
Έκανα, όπως με προτρέπατε, το όνειρο και απωθημένο μου πραγματικότητα.
Από τις 25/06 είμαι πανευτυχής και υπερήφανος ιδιοκτήτης μιας BMW M3 E46 coupe του 2002 full extra χρώματος laguna seca.:wub::clap:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Βαγγέλη (deepblue), ο οποίος σε μια από τις τελευταίες συναντήσεις του κλαμπ μου πρότεινε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Οι πρώτες εντυπώσεις φανταστικές. Ο ήχος και μόνο του μοτέρ είναι μουσική στα αυτιά μου!
Ευχαριστώ και όλους σας για τις γνώσεις και συμβουλές σας επί του θέματος!:thanks::thnx:
Θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες σύντομα!
Μέχρι τότε :rally::drive::fountwtis:

nikos valvetronic
30-06-15, 17:47
Καλορίζικο φίλε να το χαρείς με την ψυχή σου, καλές βόλτες περιμένουμε φώτο!

VanVIC
30-06-15, 18:22
Σου ευχομαι καλές βόλτες, να το χαρείς όπως του αρμόζει !

BILL007
30-06-15, 19:14
ΜΕΓΕΙΕΕΣΣΣΣ!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Φοβερή αμαξάρα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

A8hnaios
30-06-15, 20:40
Μπραβο! Καλοριζικο και καλες βολτες... να το χαρεις οπως εσυ θες....

:mpaks:

BILL007
30-06-15, 20:59
:worthlesswithoutpic :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lykouras
30-06-15, 21:20
:worthlesswithoutpic :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Βασίλη,κανονίστε καμιά συνάντηση για "ζωντανές" φωτογραφίες;-)
Άντε,πήρε ο Βαγγέλης τα νησιά και χαθήκαμε. Καμιά βραδινή βόλτα ας πούμε.
Θα ανεβάσω το συντομότερο:thumbsup:

BILL007
30-06-15, 21:56
Βασίλη,κανονίστε καμιά συνάντηση για "ζωντανές" φωτογραφίες;-)
Άντε,πήρε ο Βαγγέλης τα νησιά και χαθήκαμε. Καμιά βραδινή βόλτα ας πούμε.
Θα ανεβάσω το συντομότερο:thumbsup:

Κάτι θα κανονιστεί απο εβδομάδα αν όλα πάνε καλά στη χώρα μας ,γιατί τώρα η διάθεση είναι περιορισμένη όπως και να έχει...

Lykouras
30-06-15, 22:05
Κάτι θα κανονιστεί απο εβδομάδα αν όλα πάνε καλά στη χώρα μας ,γιατί τώρα η διάθεση είναι περιορισμένη όπως και να έχει...

Συμφωνώ Βασίλη.
Εύχομαι όλα να πανε καλά και σύντομα να βγούμε από αυτή την κατάσταση!!

mark e92
30-06-15, 22:36
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!

Τι έκανες τελικά με το δικό σου;
Βάλε φωτο να το δούμε...

Lykouras
09-07-15, 09:44
Και κάποιες φωτογραφίες όπως σας είχα υποσχεθεί:original:

menios
09-07-15, 09:48
Το καλύτερο χρώμα! Πανέμορφο. Απροβλημάτιστο εύχομαι με πολλά διασκεδαστικά χιλιόμετρα!

farmgeo
09-07-15, 09:50
Πανέμορφο!!Καλοτάξιδο να ειναι!!!

panose30
09-07-15, 10:19
Κουκλι
Καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα.

Lykouras
09-07-15, 10:20
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!

Τι έκανες τελικά με το δικό σου;
Βάλε φωτο να το δούμε...

Το δικό μου το πουλάω, αλλά όχι όσο όσο και όχι σε οποιονδήποτε.
Θα πάει σε κάποιον που ξέρει από BMW και θα το εκτιμήσειthumb

panose30
09-07-15, 10:26
Απο πατωμα πισω εχει κανει καμμια επεμβαση ο προηγουμενος ιδιοκτητης η δεν υπηρχαν ρωγμες?

Lykouras
09-07-15, 10:33
Απο πατωμα πισω εχει κανει καμμια επεμβαση ο προηγουμενος ιδιοκτητης η δεν υπηρχαν ρωγμες?

Δεν είχε ρωγμή, αλλά θα το ενισχύσω προληπτικά κάποια στιγμή.Μόνο 2 σινεμπλόκ πίσω θέλει.Θα βάλω Powerflex.

panose30
09-07-15, 10:46
Πιστευω εισαι απο τους πολυ τυχερους που δν τους εχει ραγισει το πατωμα
Οποτε στη θεση σου θα πηγαινα απευθειας για ενισχυση

Lykouras
09-07-15, 10:51
Ναι, όντως.
Ο προηγούμενος το πρόσεχε πολύ και το αποδεικνύει και η συντήρηση που του έκανε.Έχω όλο το ιστορικό επισκευών και συντήρησης από το 2006.
Ήταν και μεγαλύτερης ηλικίας οπότε όπως καταλαβαίνεις λιγότερο λιώσιμο.

sierra
09-07-15, 12:46
Καλορίζικο, καλοτάξιδο και να είσαι καλά να κάνεις πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα... :thumbsup:

Lykouras
09-07-15, 12:56
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Άντε με το καλό να τα πούμε σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις του φόρουμ!:thanks::thnx:

Vassilis ///M
09-07-15, 17:55
Γιατί μου βγάζει διχρωμία η πόρτα του οδηγού με το πίσω φτερό???
Το έλεγξες και βεβαιώθηκες ότι δεν είναι ξαναβαμμένο???
Φωτό από κινητήρα έχεις???

Καλά και ασφαλή χλμ πάνω απ'όλα και όλα τα άλλα γίνονται...

Lykouras
09-07-15, 18:27
Κάποια μέρη είναι ξαναβαμμένα (πχ μπροστινος προφυλακτηρας) , ενδεχομενως και η πόρτα του οδηγού ή το φτερό όπως λες, αλλά δεν έχει πέσει από την Ακρόπολη. Σε αμάξι 13 ετών είναι φυσιολογικό να έχει ξαναβαφτεί , είτε λόγω γρατζουνιών είτε ξεθωριασματος του χρώματος, ακόμα και λόγω τρακαρισματος με λαμαρινοζημιά.
Το αμάξι ελέχθηκε σε μηχανικό εξειδικευμενο και μου ειπε ότι μηχανικά είναι από τα καλύτερα Μ3 Ε46 που έχει ελέγξει.
Οπότε, όπως είπες, όλα τα άλλα γίνονται.
Φωτογραφία από μοτέρ δεν έχω προλάβει να βγάλω ακόμα. Προς το παρών μόνο το ακούω και....παραμιλάω μόνος μου στην καμπίνα (πρέπει καποια στιγμή να ανεβάσω βίντεο να γελάσετε!!!):hystericalbs1::th_Laie_67-1:

mark e92
10-07-15, 00:19
Πολύ ωραίο χρώμα!
Καλορίζικο!!!

mark e92
10-07-15, 00:23
Το δικό μου το πουλάω, αλλά όχι όσο όσο και όχι σε οποιονδήποτε.
Θα πάει σε κάποιον που ξέρει από BMW και θα το εκτιμήσειthumb

Δεν στο είπα κακοπροαιρετα μην αρπάζεσαι, μια ερώτηση έκανα.

Lykouras
10-07-15, 00:33
Καμία σχέση Μάρκο, σόρρυ αν το εξέλαβες στραβά.
Κάποιες φορές τα γραπτά παρερμηνεύονται:whistle:
Αν με γνωρίσεις,θα καταλάβεις ότι δεν αρπάζομαι εύκολα, το αντίθετο μάλλον:thumbsup:

mark e92
10-07-15, 00:36
Καμία σχέση Μάρκο, σόρρυ αν το εξέλαβες στραβά.
Κάποιες φορές τα γραπτά παρερμηνεύονται:whistle:
Αν με γνωρίσεις,θα καταλάβεις ότι δεν αρπάζομαι εύκολα, το αντίθετο μάλλον:thumbsup:
Οκ
Αντε να δούμε πότε θα δούμε από κοντά το μπλεδακι!

Lykouras
10-07-15, 00:41
Ελπίζω σύντομα.
Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Bill007, στον Wheelman και στον...Τσίπρα!!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1:

BILL007
10-07-15, 00:43
Ελπίζω σύντομα.
Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Bill007, στον Wheelman και στον...Τσίπρα!!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
wheelman (https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=1990) :D :D :D

alexm
10-07-15, 00:44
Καλορίζικο - καλοτάξιδο, πολύ ωραίο χρώμα!!!

Lykouras
10-07-15, 00:47
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
wheelman (https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=1990) :D :D :D

Τώρα σώθηκα, ε Βασίλη;;;;;;;:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:

BILL007
10-07-15, 00:48
Μνημόνιο ΝΟ4 θα φέρουμε :D :D :D

Χρίστος
10-07-15, 01:16
Τώρα σώθηκα, ε Βασίλη;;;;;;;:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
εχει πεσει παντοφλα στον Ηλια μαλλον...:whistle:
τι κουοτ, τι μενσιον, τι μνμτ του εχουμε στειλει..... στο λαγουμι του ο σκατοβαζελος :hystericalbs1:

περασα να το δω το αμαξι μετα τη μασα του ζαχου που το συζηταγαμε.

Το χρωμα ειναι το αγαπημενο μου και πιστευω πολυ ποιο εντυπωσιακο απο το εστοριλ που προτιμουν πολλοι!!!

Ευχομαι καλοταξιδο πανω απο ολα.
Να το σεβαστεις και να το προσεξεις οπως του αρμοζειthumb

Lykouras
10-07-15, 01:24
Ευχαριστω πολυ Χριστο!Τελικα οι καλυτερες συζητησεις γινονται στο Ζαχο;-)Εκει ξεκινησαν ολα!Ευτυχως δεν αρεσε το χρωμα στον Βαγγελη!!;-))):hystericalbs1:

aristent
10-07-15, 06:46
Καλοταξιδη!!!:thumbsup:

....δεν βλεπεις συχνα αυτο το χρωμα (νομιζω οτι ειναι μονο για //Μ σειρες),ομως απο κοντα ειναι ακομη πιο εντυπωσιακο απ'οτι στις φωτογραφιες!!!(το εχω δει στην Ιτεα σε 46αρι Μ3 με 19αρες CSL....:tt1:....)

εδω μια φωτο απο το νετ σε σκια:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/07/3834959951_a022376d72_b-1.jpg

Lykouras
10-07-15, 08:31
Ευχαριστώ!
Το θέμα με αυτό το χρώμα είναι ότι ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις,γιατί όπως και να το κάνεις,ξεφεύγει από τα κλασσικά χρώματα.Εγώ προσωπικά με το που το είδα, το λάτρεψα!:tt1:

EVERGET
10-07-15, 08:45
Καλοτάξιδο, πολύ ωραίο!

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως σε Laguna Seca Blue ήταν τα πρώτα Μ3 Ε46 που βγήκανε από τη γραμμή παραγωγής τον 09/2000.

doctore
10-07-15, 12:10
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, και να το διασκεδάσεις όσο πιο πολύ μπορείς :thumbsup:

BILL007
10-07-15, 14:47
Ευτυχως δεν αρεσε το χρωμα στον Βαγγελη!!;-))):hystericalbs1:

TRUEEE!! :D :D :D :D :D

Christopherk
10-07-15, 16:52
Καλορίζικο και το χρώμα είναι χρωματάρα!! Από φώτο δε δείχνει πολύ άλλα το έχω πετύχει από κοντά και είναι άστα να πάνε, τέλειο.

NickM3CS
12-07-15, 18:52
Καλοτάξιδο! να εισαι παντα καλα να το χαιρεσαι!

teritakos
12-07-15, 22:24
Καλοριζικο κ απροβληματιστο ευχομαι κ να το χαρεις οσο δε παει.

zaharias
13-07-15, 08:03
Καλοριζικο και πολλα & απροβληματιστα χλμ ευχομαι!!

m_power_lunatic
13-07-15, 09:51
Καλοριζικο,ελπιζω να το βαζεις σε γκαραζ.Καλοταξιδο και καλα χλμ.

Lykouras
13-07-15, 09:55
Καλοριζικο,ελπιζω να το βαζεις σε γκαραζ.Καλοταξιδο και καλα χλμ.

Ευχαριστώ!
Σε γκαράζ το βάζω, αλλά για χάρη των φωτογραφιών το είχα αφήσει για λίγο έξω!

Lykouras
14-07-15, 13:43
Κύριοι,
δυστυχώς τα πράγματα έχουν αγριέψει πάρα πολύ με τις κλοπές αυτοκινήτων. Χτες τα μεσάνυχτα,βγαίνοντας από ένα φιλικό σπίτι που είχα πάει επίσκεψη για μια μολις ώρα,κάνω από μακριά (περιπου 10 μετρα) να ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο και με το που αναβουν τα φωτα μεσα στην καμπινα, τι να δω:
έναν τύπο να κάθεται στη θέση του οδηγού και να προσπαθεί να μου κλέψει το αυτοκίνητο.
Του φωνάζω: τι κάνεις εκει ρε πού...η και το βάζει στα πόδια κοιτωντας προς το μέρος μου και μου λεει: ολα καλα φιλε ολα καλα....
Περιτο να σας πω ότι αιφνιδιάστηκα και δεν τον κυνηγησα, πρώτον λόγω του σοκ και δευετρον επειδή το αυτοκίνητο ήταν τεντα ανοικτο: παραθυρα ηλιοροφη κλπ.
Φωναξα αστυνομια,κατεγραψε το γεγονος, μετα οδική βοηθεια που κατεγραψε το συμβαν για να αποζημιωθω απο την ασφαλιστική.
Η ζημια ευτυχώς μόνο υλική: κατεστραμενη κλειδαρια πορτας οδηγου (την τρυπησε με κατι σαν τρυπανι), εχει κανει ζημια στην μιζα προσπαθώντας να ξεκλειδώσει το τιμονι με αποτελεσμα το κλειδι να γυριζει με μεγαλη δυσκολια απο τη θεση 0 σε 1 και 2 για να παρει μπροστα και επισης εχει σπασει το ντουλαπακι κατω αριστερα απο το τιμονι προσπαθώντας να πειραξει κατι καλωδια που εχει μεσα.
Ευτυχως σταθηκα τυχερος πάνω στην ατυχία μου. Κι εγω είμαι ζωντανος και η M στη θέση της:thumbsup:. Θα μπορουσε να εχει εξελιχθεί πολύ χειρότερα το όλο θεμα.
Τωρα ξεκιναει πολεμος με την ασφαλιστική και τρεξιμο για άμμεση τοποθέτηση αντικλεπτικου.

aristent
14-07-15, 13:56
:shok:

...στο ματιασαμε!!!:ranting2:

....ευτυχως ο κλεφτης δεν πρεπει να ηταν και πολυ "επαγγελματιας".....ουτε τσιρακια ουτε τιποτε???...ετσι απλα τον αιφνιδιασες.....επισης σημαντικο που δεν εβγαλε κανενα οπλο....εκει μετα θα ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα....

τυχερος μεσα στην ατυχια σου.

BILL007
14-07-15, 14:27
Αυτά είναι...Στάθηκες πολύ τυχερός για πάρα πολλούς λόγους...Βάλε καλό αντικλεπτικό γιατί πας κάπου και δεν ξέρεις να θα το βρεις στη θέση του!

Lykouras
14-07-15, 14:34
:shok:

...στο ματιασαμε!!!:ranting2:

....ευτυχως ο κλεφτης δεν πρεπει να ηταν και πολυ "επαγγελματιας".....ουτε τσιρακια ουτε τιποτε???...ετσι απλα τον αιφνιδιασες.....επισης σημαντικο που δεν εβγαλε κανενα οπλο....εκει μετα θα ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα....

τυχερος μεσα στην ατυχια σου.

Μπα, δεν ήταν επαγγελματίας, φάνηκε από τις κινησεις του. Επίσης όλη τη δουλεια την εκαναν τα φωτα της καμπινας που άναψαν ξαφνικά πατώντας για να ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο. Εκεί πρέπει να τα είδε όλα:th_Laie_67-1:
Αυτος πίστευε οτι 12 τα μεσανυχτα θα ειχα πέσει για υπνο,αμ δε......
Αν ειχε βγαλει όπλό θα έκανα 0-100 σε κάτω από 5" :hystericalbs1::hystericalbs1: Μην το ειδατε τον Παναή!!!
Αν από την άλλη δεν ειχε όπλο (που δεν πρεπει να ειχε) και ειχα κάποιον παρέα ωστε να φυλαει το αμαξι και τον ειχα παρει στο κυνηγι, τωρα θα ήταν αυτος νοσοκομειο (στην καλύτερη) μιας και ηταν σαν ιαπωνικη αποβολή, και εγω σε κανα αστυνομικο τμημα!!!
Τεσπα, υπάρχουν και χειροτερα, τελος καλο ολα καλα!

Dermatis
14-07-15, 15:08
:shok::shok::shok::shok::shok:

Tελος καλο ολα καλα αλλα......
τι ειναι αυτη η μαστιγα με τα Μ3 δηλαδη και γκαραζ να εχεις αμα πας καπου εξω πρεπει να εχεις αμεση οπτικη επαφη με το αμαξι.
Σταθηκες πραγματικα τυχερος σε καθε περιπτωση και στο οτι τυχαι βγηκες να δεις το αμαξι και οτι δεν ηταν επαγγελματιας και οτι εδειξες μια Α ψυχραιμια thumb

NickM3CS
14-07-15, 15:35
ειναι παντως αγχος το να πηγαινεις βολτα και να εχεις συνεχεια το νου σου με ολα αυτα που ακουμε!! εκτος απο καλη ασφαλεια σιγουρα ενα καλο αντικλεπτικο μπορει (δεν ειμαι και πολυ σιγουρος) να αποτρεψει καποιον καλο επαγγελματια ...

Lykouras
14-07-15, 16:07
ειναι παντως αγχος το να πηγαινεις βολτα και να εχεις συνεχεια το νου σου με ολα αυτα που ακουμε!! εκτος απο καλη ασφαλεια σιγουρα ενα καλο αντικλεπτικο μπορει (δεν ειμαι και πολυ σιγουρος) να αποτρεψει καποιον καλο επαγγελματια ...

Ναι,μου τα έλεγαν όταν πήρα το αυτοκίνητο ότι τα κλέβουν αβέρτα!Αλλα αυτο παραπάει.Να θέλω να πάω μια γαμ.....η βόλτα και να πρέπει να έχω το νου μου και το βλέμμα μου συνεχώς στο αυτοκίνητο;;;Έχει καταντήσει αηδία το θέμα με τις κλοπές.Ασφάλεια έχω, θα βάλω και καλό αντικλεπτικό και θεός βοηθός!!!!

farmgeo
14-07-15, 17:00
Επισης παρκαρισμα μονο σε κλειστο parking και τα κλειδια να τα εχεις ΕΣΥ και
οχι ο παρκαδορος καθως επισης μην το αφηνεις απο τα ματια σου οταν το αφησεις σε κοινη θεα....!!

Δυστυχως ''στη βγαζουν απο τα ρουθουνια'' την απολαυση ενος καλου αυτοκινητου αλλα τι να κανεις ετσι οπως καταντησαν την κοινωνια..??

deepBLUE
14-07-15, 17:38
Ναι,μου τα έλεγαν όταν πήρα το αυτοκίνητο ότι τα κλέβουν αβέρτα!Αλλα αυτο παραπάει.Να θέλω να πάω μια γαμ.....η βόλτα και να πρέπει να έχω το νου μου και το βλέμμα μου συνεχώς στο αυτοκίνητο;;;Έχει καταντήσει αηδία το θέμα με τις κλοπές.Ασφάλεια έχω, θα βάλω και καλό αντικλεπτικό και θεός βοηθός!!!!

Πολύ λυπάμαι για οτι συνέβη ,ευτυχώς όμως που τη γλίτωσες .
Κάνε αυτά που σου είπα ;)

Lykouras
14-07-15, 17:47
Θα το κάνω Βαγγέλη, αύριο κιόλας!thumb

NickM3CS
15-07-15, 09:20
Πολύ λυπάμαι για οτι συνέβη ,ευτυχώς όμως που τη γλίτωσες .
Κάνε αυτά που σου είπα ;)

καλημέρα Βαγγέλη ... ! θα μου πεις και μενα ? :original: (εφοσον αφορα καμια καλη ιδεα για καλο αντικλεπτικο συστημα?) !! :original:
στειλε μου pm ...

m_power_lunatic
15-07-15, 09:41
Αναμενομενο για αυτο σου ειπα για γκαραζ,νουμερο 1 αυτοκινητο για κλεψιμο η Μ3 Ε46,ειναι και ο λογος που δεν θα ξαναπαρω τουλαχιστον στην Ελλαδα για οσο ειμαι ακομη, στο εξωτερικο θα το σκεφτω και παλι αρκετα.

Ολοι θυμουνται την περιπετεια μου με την δικια μου Μ3 Ε46 αλλα παλι καλα ολα καλα και με την ασφαλιστικη που μου καλυψε κλειδαρια-κλειδια κτλ.Βεβαια μετα την πουλησα.

Φιλε μου,πηρες μια κρυαδα πρεπει να σκαρφιζεσαι κολπα γι ανα την προστατευεις και βεβαια εξτρα κοστος σε παρκινγκ οπου πας κτλ.

andreas_R
15-07-15, 13:38
Η μαλακία είναι ότι το έχουν βάλει στο μάτι τώρα..

Lykouras
15-07-15, 13:48
Απλά δεν ξαναπάω με το Μ εκεί και τελείωσε το θέμα.Κι εκείνη τη μέρα επίσκεψη είχα πάει, δεν είναι ότι πάω κάθε μέρα. Γενικά δεν ξαναπάω οπουδήποτε όπου δεν θα υπάρχει πάρκινγκ να το βάλω. Δόξα το θεό, έχω κι άλλο αυτοκίνητο για να μετακινούμαι.

Ptboul
15-07-15, 13:53
καλημέρα Βαγγέλη ... ! θα μου πεις και μενα ? :original: (εφοσον αφορα καμια καλη ιδεα για καλο αντικλεπτικο συστημα?) !! :original:
στειλε μου pm ...

Παίδες κρυφό διακόπτη μη βάλετε μόνο..

Κατά τα λοιπά, πλέον τείνουμε να είμαστε σκλάβοι ενός οχήματος που αγαπάμε κ όχι μόνο να μη το ευχαριστιόμαστε αλλά κάθε βόλτα να μας τρώει. (έτσι αισθάνομαι εγώ τουλ. με το μηχανάκι όπου το φως του ήλιου δε το ματαείδε μακρυά από το βλέμμα μου).

deepBLUE
15-07-15, 14:02
Θα το κάνω Βαγγέλη, αύριο κιόλας!thumb

Πες στο Φλασκη να στο δώσει έτοιμο ;)
Όταν εχεις και χρόνο πάρε και ένα τηλέφωνο να τα πούμε :)

Bazil Van Sinner
15-07-15, 14:15
Πωωω ρε φίλε,χαρά στην ψυχραιμία σου :shok:

Lykouras
15-07-15, 14:16
Πες στο Φλασκη να στο δώσει έτοιμο ;)
Όταν εχεις και χρόνο πάρε και ένα τηλέφωνο να τα πούμε :)

Εκεί ήμουν σήμερα να συνεννοηθούμε!Έτοιμο θα το πάρωthumb

Lykouras
15-07-15, 14:17
Πωωω ρε φίλε,χαρά στην ψυχραιμία σου :shok:

Η καρδούλα μου το ξέρει Βασίλη...

farmgeo
15-07-15, 14:32
Μπορω να μαθω και εγω παιδια σε π.μ.για να προστατευσω το αμαξι μου??
Σας αυχαριστω προκαταβολικα!

maris7
15-07-15, 15:38
Μ3 και δεν εχει συναγερμο?

m_power_lunatic
15-07-15, 16:00
Ο συναγερμός του ειναι για τα πανηγύρια.

deepBLUE
15-07-15, 16:01
Εκεί ήμουν σήμερα να συνεννοηθούμε!Έτοιμο θα το πάρωthumb

Όταν λέω έτοιμο εννοώ με το αντικλεπτικό ;)

Lykouras
15-07-15, 19:37
Ο συναγερμός του ειναι για τα πανηγύρια.

Εντελως ομως!Πρεπει να σαι διπλα στο αμαξι για να τον ακουσεις!!

maris7
15-07-15, 22:13
τοτε πρωτεινω τον viper βαζεις εμπρος απο αποσαταση το σβηνεις κιολας και το εντοπιζεις μεσω gps

mark e92
15-07-15, 22:40
Βάλε οπωσδήποτε gps track.

NickM3CS
16-07-15, 09:13
Παίδες κρυφό διακόπτη μη βάλετε μόνο..

Κατά τα λοιπά, πλέον τείνουμε να είμαστε σκλάβοι ενός οχήματος που αγαπάμε κ όχι μόνο να μη το ευχαριστιόμαστε αλλά κάθε βόλτα να μας τρώει. (έτσι αισθάνομαι εγώ τουλ. με το μηχανάκι όπου το φως του ήλιου δε το ματαείδε μακρυά από το βλέμμα μου).

γιατι να μην βαλουμ εκρυφο διακόπτη?

aristent
16-07-15, 10:02

ειχε ο Χαντες ...το ακουσε που πηρε εμπρος και εφευγε...ετοιμος ηταν να τους φωναξει οτι πρεπει να ανοιγοκλεισουν τον ΚΡΥΦΟ διακοπτη 3 φορες,αλλιως θα ανατιναχτει το οχημα,αλλα αυτοι/ος εγιναν καπνος.....*

....πιθανον οι επιτηδιοι ξερουν πολυ καλα τα 10-15 σημεια που θα κοιταξουν εντος δευτερολεπτων,να το βρουν και να ξεπερασουν και αυτο το θεματακι....

*....εννοητε οτι κανω πλακα,τιποτε δεν ειπε,....μια μπυρα ανοιξε ο ανθρωπος στι 4 το πρωϊ να "πνιξει" το αδικο της ολης φασης.....

Ptboul
16-07-15, 13:34

Το είπα εν είδει χιούμορ για τη γνωστή ιστορία που ανέφερε ο Άρης :original:

paganis
19-07-15, 10:26
κανεις τον κρυφο διακοπτη , τοσο εμφανη ..που δεν παει το μυαλο του κλεφτη οτι ειναι αυτο.
βρισκεις εναν εργοστασιακο διακοπτη που δεν σου ειναι απαραιτητος και τον κανεις διακοπτη εκκινησης..και ασε τον κλεφτη να παιζει με τα κουμπακια.

freddys
19-07-15, 12:01
κανεις τον κρυφο διακοπτη , τοσο εμφανη ..που δεν παει το μυαλο του κλεφτη οτι ειναι αυτο.
βρισκεις εναν εργοστασιακο διακοπτη που δεν σου ειναι απαραιτητος και τον κανεις διακοπτη εκκινησης..και ασε τον κλεφτη να παιζει με τα κουμπακια.

Δηλαδη θες να μου πεις,εχουν βαλει το αμαξι μου στο ματι,βρισκουν καποια στιγμη που δεν το προσεχω,(το βραδυ που κοιμαμαι),και δεν θα ειναι καταλληλα προετοιμασμενοι για οποιοδηποτε αντιμετρο εχω;
Το εχουν ξανα πει ,ο καλυτερος συναγερμος=>ασφαλεια κλοπης.
Απο εκει και περα τι διακοπτες,τι gps,τι κλειδωμενα τιμονια,αν ειναι καταλληλα προετοιμασμενοι και το εχουν στοχοποιησει...
Απο jammers,μεχρι κατσαβιδι για να σπασει η κλειδαρια..
Γνωριζω υποθεση,λεωφορειο με συναγερμο gps βρεθηκε απο Κατερινη στο Λιβανο....
Και μην ξεχναμε την υποθεση με τα δυο παλικαρια που ακουσαν φασαρια στην πυλωτη κατεβηκαν να δουν τι γινεται και τους γαζωσαν...
Σε παραπλησιο νημα δεν ειχε γινει θεμα πως απο την πυλωτη εβγαλαν πρωτα το ενα αμαξι που δεν τους ενδιεφερε και μετα πηγαν στην μπεμπα;
Εχοντας ολα τα παραπανω υποψιν,δεν νομιζεις οτι καλυτερα μια ασφαλεια κλοπης να ησυχασεις;
Οπως ειπωθηκε προσεχτικα το που παρκαρεις.:cheers:

paganis
19-07-15, 12:30
Δηλαδη θες να μου πεις,εχουν βαλει το αμαξι μου στο ματι,βρισκουν καποια στιγμη που δεν το προσεχω,(το βραδυ που κοιμαμαι),και δεν θα ειναι καταλληλα προετοιμασμενοι για οποιοδηποτε αντιμετρο εχω;
Το εχουν ξανα πει ,ο καλυτερος συναγερμος=>ασφαλεια κλοπης.
Απο εκει και περα τι διακοπτες,τι gps,τι κλειδωμενα τιμονια,αν ειναι καταλληλα προετοιμασμενοι και το εχουν στοχοποιησει...
Απο jammers,μεχρι κατσαβιδι για να σπασει η κλειδαρια..
Γνωριζω υποθεση,λεωφορειο με συναγερμο gps βρεθηκε απο Κατερινη στο Λιβανο....
Και μην ξεχναμε την υποθεση με τα δυο παλικαρια που ακουσαν φασαρια στην πυλωτη κατεβηκαν να δουν τι γινεται και τους γαζωσαν...
Σε παραπλησιο νημα δεν ειχε γινει θεμα πως απο την πυλωτη εβγαλαν πρωτα το ενα αμαξι που δεν τους ενδιεφερε και μετα πηγαν στην μπεμπα;
Εχοντας ολα τα παραπανω υποψιν,δεν νομιζεις οτι καλυτερα μια ασφαλεια κλοπης να ησυχασεις;
Οπως ειπωθηκε προσεχτικα το που παρκαρεις.:cheers:

απο την στιγμη που στο εχουν βαλει στο ματι..και ο ιδιος να βαρας 24ωρες σκοπιες, συνηθως θα στο παρουν..οταν θα πας για κατουρημα.
η απαντηση μου ηταν περι ''κρυφου'' διακοπτη και κατα ποσο γνωριμα μπορει να ειναι τα σημεια τοποθετησης του, σε εναν κλεφτη.
μια καλη ασφαλεια σιγουρα θα σε αποζημιωσει..αλλα θα σε αφησει για καποιους μηνες χωρις αμαξι..οποτε αν μπορω με μια πολυ απλη διαδικασια, να τους καθυστερησω ...ωστε με καποιο τυχαιο γεγονος(περαστικος, περιπολια, να μην βρισκουν τον διακοπτη, κτλ) να γλυτωσω το αμαξι..δεν ειναι κακο να το φτιαξω.

VanVIC
21-11-15, 11:44
μην το χάνεις απο τα μάτια σου thumb

aristent
21-11-15, 17:46
αυτο το μπλε.....:tt1:

επισης καλη ειναι και η Μ5!!!....σε οτι χρωμα να 'ναι!!!:thumbsup:

Lykouras
21-11-15, 19:53
μην το χάνεις απο τα μάτια σου thumb

VanVic, η πινακίδα χαρίζει!!:thumbsup:

Lykouras
25-11-15, 19:02
Το λευκό Μ3 πουλήθηκε μάλλον. Δεν υπάρχει η αγγελία πλέον. Πάει το "κελεπούρι".:th_Laie_67-1:

Κι όμως, το κελεπούρι δεν πάει και ... βγήκε πάλι παγανιά:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Για του λόγου το αληθές:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7110859/
:facepalm:

BILL007
25-11-15, 23:13
Κι όμως, το κελεπούρι δεν πάει και ... βγήκε πάλι παγανιά:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Για του λόγου το αληθές:

:tt1::tt1::tt1::tt1::tt1::tt1::tt1::tt1: ΕΦΥΓΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕ ΓΙΑ ΜΙΤΡΙΙΙΙΟΟΟΟΟ!!!! :D :D :D :D :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Lykouras
25-11-15, 23:20
Το ξέρεις ότι εσένα σκέφτηκα αμέσως που μου είχες πει το πολύ σοφό: για κάθε αυτοκίνητο θα βρεθεί κάποιος που θα το πάρει:original:

BILL007
25-11-15, 23:22
Το ξέρεις ότι εσένα σκέφτηκα αμέσως που μου είχες πει το πολύ σοφό: για κάθε αυτοκίνητο θα βρεθεί κάποιος που θα το πάρει:original:

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/11/wnod-1.gif

:D :D :D :D

Lykouras
25-11-15, 23:24
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/11/wnod-1.gif

:D :D :D :D

:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μόνο τα χιλιόμετρα δες, τπτ άλλο δε σου λέω!!

BILL007
25-11-15, 23:28
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μόνο τα χιλιόμετρα δες, τπτ άλλο δε σου λέω!!

Φιλε δεν τα λες καλα... Εχει book service λεμεεεε!!!! :D :D :D

mark e92
27-11-15, 15:49
Για του λόγου το αληθές:
Λέει ότι είναι γνήσιο αληθεύει;

Lykouras
27-11-15, 19:04
Ναι Μαρκο,είναι!Αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που πουλήθηκε αρχες Ιουνίου,έξανε απότι λέει ένα κάρο εργασίες και το πουλαει μετάα από ουτε 5 μηνες εχοντας ξαναγυρισει τα χλμ (εχω χασει το λογαριασμο πλεον ποσες φορες εχουν γυριστεί!!!)

pilot
04-01-16, 00:44
Φίλος καλός εξ'Αθηνών θέλει να πάρει Μ3..ειχε 46ρι 318, 46ρι 330 και τώρα έχει 39ρι.. γνωρίζουμε κάτι για το παρακάτω?

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7024141/

doctore
04-01-16, 00:55
Φίλος καλός εξ'Αθηνών θέλει να πάρει Μ3..ειχε 46ρι 318, 46ρι 330 και τώρα έχει 39ρι.. γνωρίζουμε κάτι για το παρακάτω?

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7024141/

Χωρίς να ξέρω το αμάξι, αν ήταν φίλος μου θα τον συμβούλευα να μην το πάρει.

BILL007
04-01-16, 19:15
Χωρίς να ξέρω το αμάξι, αν ήταν φίλος μου θα τον συμβούλευα να μην το πάρει.
:think: :think: :think:

doctore
04-01-16, 20:33
:think: :think: :think:

78 x 2.5

diosak
04-01-16, 20:52
78 x 2.5

Υπονοείς ότι έχει 78*2,5=195k χιλιόμετρα πραγματικά?

pilot
09-01-16, 14:40
Τελικα γνωριζουμε κατι για το συγκεκριμενο? Αξιζει να ασχοληθει ο ανθρωπος? :thanks: