Επιστροφή στο Forum : [E39] Εξωτερικο ρετουσαρισμα
Leonidas_E39
30-04-15, 18:36
Μετα απο 4 χρονια διαβιωσης με το επιπλο και λογω καποιων γκαντεμοκαταστασεων ηρθε η ωρα να επιδιορθωθουν οι ζημιες και να βαφτει ωστε να επανελθει στην κατασταση που ηταν.
Γυρνωντας μια μερα απο την δουλεια βρήκα το καπω το δεξι φτερο και τον μπροστινο προφυλακτηρα γεματα στις γραντζουνιες και βγαλμενες τις καρδιες και το σημα.
https://imageshack.com/i/2hdsc00060bhj
https://imageshack.com/i/61dsc00059hcj
https://imageshack.com/i/2qdsc00058jgj
Δυο μήνες μετα περιπου απο κουτσουλια διαβρωθηκε το βερνικι στον ουρανο και μαδησε ενα κομματι 30χ30 εκατοστα . Ο ουρανος τοτε ντυθηκε με μαυρη μεμβρανη. Mετα απο μια αποτυχημενη οπισθεν ενα πρωινο στον τοιχο του παιδικου σταθμου χωρις να δωσω σημασια στο παρκτρονικ εσπασα πισω δεξια στην γωνια τον προφυλακτηρα , το αποκορυφωμα ηταν η χαλαζοπτωση που εφαγα περυσι στην ιταλια και εγινε το αμαξι κοσκινο σε ουρανο καπω πορτπαγκαζ και στα πλαινα τοξα οπου το βερνικι πηρε αερα και αρχισε να ξεφλουδιζεται.
To αμαξι μπηκε την προηγουμενη παρασκευη το απογευμα στο φανοβαφειο μιας αντιπροσωπειας (οχι bmw) και απο την δευτερα που μας περασε αρχισε το ξηλωμα του μπροστα προφυλακτηρα οπου και τον εσπασαν αυτοι την μερα που το επλενα για να τραβηξουν φωτογραφιες για την ασφαλεια.
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30304&thumb=1&d=1430142890
Στη συνεχεια βγαλαν τον πισω προφυλακτηρα και καθαρισαν τον ουρανο απο τις κολλες που ειχε αφησει η μεμβρανη ωστε να τραβηχτουν οι λακουβες που εκανε το χαλαζι για να μην γεμισει στοκο ολο το αυτοκινητο.
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30349&thumb=1&d=1430328255
Leonidas_E39
30-04-15, 18:41
Σημερα το αυτοκινητο ηταν για τραβηγμα των λακουβων και τελειωσαν οι επισκευες στους προφυλακτηρες
30362
30363
Απο βδομαδα μου ειπαν οτι μαλλον θα ξεκινησουν τριψιματα και θα το ασταρωσουν.
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Αντε με το καλό!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Υ.Γ Το συνεργείο είναι honda? :D :D :D :ban:
Leonidas_E39
30-04-15, 19:36
Chevlolet χαχαχαχαχχαχα
Chevlolet χαχαχαχαχχαχα
Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτόν που φτιάχνει λακούβες από χαλάζι
χωρίς βάψιμο, εκεί μέσα.
Leonidas_E39
30-04-15, 19:53
Βασιλη εχεις δικιο ειναι αυτος και ο φημισμενος γιακουμπ.
θα το βαψεις ολο Λεο??
αν ναι.. ποσο το μαλλι..??
Leonidas_E39
30-04-15, 20:20
Το αμαξι θα βαφτει σχεδον ολο εκτος απο τις πορτες το κοστος ειναι 1200 ευρω και εγω θα δωσω 300 μονο συν κανα κατοσταρικο που βγηκαν το λαστιχο της ηλιοροφης και το αριστερο τριγωνακι.του προφυλακτηρα που ειχε σπασει.
Το αμαξι θα βαφτει σχεδον ολο εκτος απο τις πορτες το κοστος ειναι 1200 ευρω και εγω θα δωσω 300 μονο συν κανα κατοσταρικο που βγηκαν το λαστιχο της ηλιοροφης και το αριστερο τριγωνακι.του προφυλακτηρα που ειχε σπασει.
Το χουμε συζητήσει, αλλά στο λέω πάλι Λέο μου κακώς αφήνεις εκτός τις πόρτες.
Leonidas_E39
30-04-15, 20:40
Γιωργο μου το ξερω εχεις δικιο αλλα απο την μια δεν περισευουν αλλα 600 ευρω και απο την αλλη ο βαφεας μου ειπε οτι δεν θα βγαλει διαφορα στο χρωμα . Η μονη διαφορα που μπορει να βγει ειναι στην γυαλαδα του βερνικου αλλα θα γινει αλοιφη στις πορτες και δεν θα φαινεται τιποτα. Το πολυ πολυ να το βαφουν μεχρι να βγει σωστο αυτη ειναι η συμφωνια μας σε περιπτωση που δεν πετυχει.
δλδ αν σσου εκανε αμμοβολη,σου εβγαζε εντελως ολο το χρωμα ποσο θα σου κοστιζε?
Ποσα kg χρωμα θα ηθελε?
Ο κερατας που ξηλωσε το σημα και εκανε τις γρατζουνιες
να παθει τα ιδια και χειροτερα..
Με το καλο να παραλαβεις την αμαξαρα σου κουκλα..
Leonidas_E39
30-04-15, 21:37
Η αμμοβολη απο οτι γνωριζω γινεται σε αμαξωματα τα οποια εχουν προβληματα με σαπια ωστε να βγαζουν τελειως την σκουρια και να βλεπουν το προβλημα σε βαθος. Για αυτοκινητα τα οποια σαν το δικο μου το προβλημα εστιαζεται στην βαφη ριχνουν ασταρι το οποιο δημιουργει καινουργια επιφανεια πανω απο την επισκευασμενη ωστε να δεχτει το χρωμα και το βερνικι και να στρωσουν σωστα τα υλικα και να βγει το τελικο φινιρισμα σωστα.
Τωρα για χρωμα με τα λιγα που ξερω τουλαχιστων 4 με 5 κιλα και αλλα τοσα βερνικι
Stunt Mike
30-04-15, 21:40
H αμμοβολη ειναι η ευκολη (και κακη) λυση του φανοποιου που βαριεται να σου ξεσαπισει με τα χερακια του το αμαξωμα...Δυστυχως προκαλει μεγαλη ζημια στην λαμαρινα,κανει ''πορους'' οπου εκει πλεον ξεκινα να σαπιζει εκ των εσω!Η αμμοβολη ειναι για τα καραβια,οπου το παχος της λαμαρινας ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο των οχηματων!!
Soda blasting είναι ένας απο τους σωστούς τρόπους :original: Αμμοβολή δεν θα έκανα ποτέ σε αυτοκίνητο...
Soda blasting είναι ένας απο τους σωστούς τρόπους :original: Αμμοβολή δεν θα έκανα ποτέ σε αυτοκίνητο...
με ενα γρηγορο ψαξιμο....
Soda blasting είναι η διαδικασία προώθησης Διττανθρακικού Νατρίου (Μαγειρικής Σόδας) με συμπιεσμένο αέρα διαμέσου ενός ειδικού στομίου. Οι μοναδικές ιδιότητες τουΔιττανθρακικού Νατρίου επιτρέπουν την αφαίρεση χρωμάτων, γράσου,μούχλας, λαδιού, καπνιάς και πολλών άλλων ρυπαντών χωρίς να καταστρέφει το γυαλί, το χρώμιο, ακόμα και τα λεπτά φύλλα μετάλλου. Είναι ιδανική για χρήση σευποστρώματα όπως ο πολυεστέρας, το ξύλο, τα πλαστικά, τα ανθρακονήμτα και τα αδρανή υλικά για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Δεν υπάρχουν άλλα υλικά με παρόμοια χαρακτηριστικά. Το Διττανθρακικό Νάτριο αναγνωρίζεται από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων καιΦαρμάκων ως Καθαριστικό κλάσης Α1 και άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μηχανήματα παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων!
Το Soda Blasting είναι μια επαναστατικήκαι οικολογική μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιεί ένα μη-καταστροφικό λειαντικό και εξαλείφει τα επικίνδυνα για το περιβάλλον χημικά.
Αυτή ή νέα τεχνολογία αφαίρεσης στρωμάτων, εξαλείφει την χρήση τοξικών καθαριστικών χημικών.Καθαρίζει πολυστρωματικές επιφάνειες σε οποιοδήποτε επιθυμητό επίπεδο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλειαγια να καθαρίσει μηχανές και μηχανήματα που βρίσκονται σε λειτουργία! Είναι μια ασφαλής, κινητή, υγρή ή ξηρή, μη καταστροφική μέθοδος αφαίρεσης χρωμάτων και ρυπαντών.
Το υλικό που χρησιμοποιεί το soda blasting είναι ειδικά κατεργασμένο Διττανθρακικό Νάτριο – Μαγειρική Σόδα. Αυτό το μη-τοξικό, τρόφιμο υλικό, είναι 100%υδατοδιαλυτό και περιβαλλοντικά ασφαλές.
Το soda blasting χρησιμοποιεί συμπιεσμένο αέρα για να προωθήσει το υλικό επάνω στην επιφάνεια που καθαρίζεται. Όταν το υλικό έρχεται σε επαφή με τον ρυπαντή επάνω στο υπόστρωμα τα σωματίδια του Διττανθρακικού Νατρίου εκρήγνυνται. Η ενέργεια που απελευθερώνεται αποσυνθέτει την επιφάνεια του ρυπαντή αφήνοντας το υπόστρωμα εντελώς ανεπηρέαστο.
Άλλες μέθοδοι όπως ή αμμοβολή, καταστρέφουν τα υποστρώματα. Τείνουν να προκαλούν το φαινόμενο "oil-canning", μια καταστροφική στρέβλωση ή κάμψη των μεταλλικών υποστρωμάτων.
https://sodablasting.gr/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1
https://www.youtube.com/watch?v=BRLBECBiFQQ
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/04/aussiecar-1.jpg
katsaraios
30-04-15, 23:23
Λεω τα φιλετα στους προφυλακτηρες και στα πλαινα ηταν μαυρα?
Αν ναι πιστευω θα τα κανεις και αυτα μπλε ετσι?:warriorsmiley:
Leonidas_E39
30-04-15, 23:23
Θα τα αφησω μαυρα Γιωργο περνει το αμαξι και η γυναικα μην ξεχνιομαστε χαχαχχαα
katsaraios
30-04-15, 23:31
Θα τα αφησω μαυρα Γιωργο περνει το αμαξι και η γυναικα μην ξεχνιομαστε χαχαχχαα
Ναι αλλα εσυ εχεις κανει τις ζημιες:hystericalbs1::hystericalbs1::hysteri calbs1:
Θα ηταν πιο ωραιο πιστευω αλλα πασο φιλε!
Leonidas_E39
30-04-15, 23:32
Η δασκαλα με.το κολαν.εφατιγε οχι εγω χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Leonidas_E39
04-05-15, 14:42
Συνεχεια σημερα ο μπροστα προφυλακκτηρας ειναι ετοιμος να.ασταρωθει ο πισω ειναι ασταρωμενος ηδη. Οι λακουβες απο την χαλαζοπτωση εχουν τραβηχτει σχεδον ολες και μαλλον αυριο κατεβαινει για τριψιμο και ασταρωμα.
30453
30454
30455
30456
30457
[QUOTE=Leonidas_E39;535857]Η δασκαλα με.το κολαν.εφατιγε οχι εγω χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Δεν το βγαζε και αυτη?Θα την γλιτωναμε την ζημια..
savvas bmwdakias
04-05-15, 21:18
Συνεχεια σημερα ο μπροστα προφυλακκτηρας ειναι ετοιμος να.ασταρωθει ο πισω ειναι ασταρωμενος ηδη. Οι λακουβες απο την χαλαζοπτωση εχουν τραβηχτει σχεδον ολες και μαλλον αυριο κατεβαινει για τριψιμο και ασταρωμα.
30453
30454
30455
30456
30457
Πολυ χαλια το βερνικι ρε φιλε. Απο το χαλαζι εγινε ετσι?
Leonidas_E39
04-05-15, 22:12
Σαββα αυτο που βλέπεις ειναι απο την κολλα της μεμβρανης στο ξυλωμα της πηρε και φλουδες βερνικιου.
Leonidas_E39
07-05-15, 15:14
Σημερα το επιπλο τριφτηκε στοκαριστηκε και τωρα που μιλαμε μπαινει για ασταρωμα οπου και θα μεινει ασταρωμενο ολο το σαββατοκυριακο.
30510
3051130513305143051530516
katsaraios
07-05-15, 15:34
Ερωτηση σκανδαλιαρικη και φουντωτικη....
Αντι να μπει το σιδερενιο κομματι στην οροφη ,μηπως να το εψαχνες αν μπαινει το γυαλινο;
Λογικα ιδια ειναι η "κασσετα" με την διαφορα του πανω μερους....
:fountwtis:
Leonidas_E39
07-05-15, 15:38
Το γυαλινο δεν μπαινει εχει αλλες βασεις που πιανει γιωργο θελει κατεβασμα ο ουρανος και αλλαγη ολη η κασετα με κασετα γυαλινης οροφης εδω πο ρωτησα ζητανε 250 κατοσταρικα και ψαχνω απο γερμανια μηπως βρω με κανενα 80αρι ευρω. Σε πρωτη φαση το καπακι θα βαφτει μαυρο για να κανει αντιθεση μεχρι να βρεθει η γυαλινη και να την αλλαξω.
katsaraios
07-05-15, 15:49
Το γυαλινο δεν μπαινει εχει αλλες βασεις που πιανει γιωργο θελει κατεβασμα ο ουρανος και αλλαγη ολη η κασετα με κασετα γυαλινης οροφης εδω πο ρωτησα ζητανε 250 κατοσταρικα και ψαχνω απο γερμανια μηπως βρω με κανενα 80αρι ευρω. Σε πρωτη φαση το καπακι θα βαφτει μαυρο για να κανει αντιθεση μεχρι να βρεθει η γυαλινη και να την αλλαξω.
Εισαι παιχτουρα λεμε!!!!!!
Η ζαντα λεο ειναι τελεια, το κανει κτηνος!!!!καλα τελειωματα ευχομαι
Αντε ρε Λεο,μια και ξερεις οτι εχω αδυναμια στα καλογυαλισμενα οχηματα,ευχομαι να βγει αψεγαδιαστο (οσο αυτο ειναι δυνατον) και να μεινει ετσι για αρκετο καιρο!!!:thumbsup:
Πολυ καλη η ιδεα σου για το μαυρο της ηλιοροφης!!!thumb
εγω που εχω γυαλινη,σπανια παω πισω το εσωτερικο καλυμα για να μπαινει φως......δεν ξερω αν υπαρχει λογος να φωτιζεται η φατσα μου!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
Leonidas_E39
07-05-15, 21:31
Αρη εχουμε τον Calpak (καραφλα) για να μαζευει ηλιο εσυ δεν εχεις θεμα χαχαχαχ
Αρη εχουμε τον Calpak (καραφλα) για να μαζευει ηλιο εσυ δεν εχεις θεμα χαχαχαχ
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
μην το λες,μην το λες.....κοντα ειμαστε,μην κοιτας που καταντησα σαν τον Νικο Κωσταντινιδη και το κρυβω!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/05/maxresdefault-1.jpg
:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
nikos valvetronic
07-05-15, 22:41
Σαν να σε βλέπω μετά από 20 χρόνια Άρη :th_Laie_67-1:
Εγώ πάντως για να κλείσω το σκιάδιο της οροφής πρέπει να με χτυπάει
πολύ ώρα ο ήλιος και να με ζαλίσει.Το γυαλί προσφέρει φωτεινότητα
και κάνει πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα thumb
giannis_compact
07-05-15, 22:57
πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα thumb
Μα τί συναισθηματικό παιδί :wub:
nikos valvetronic
07-05-15, 23:03
^^^^^^
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Η ταπετσαρία της γυαλινης ηλιοροφής δημιουργει ωραια ατμοσφαιρα όταν την σερνουμε προς τα πίσω τις μη καλοκαιρινες μέρες.
Καλά τελειώματα Λεωνίδα. Μήπως μπορεις να κανεις ενα ποστ με 2 ποιο κατατοπιστικες φωτογραφίες του ουρανου προ των εργασιών και με ασταρι;
Αν θες στείλε inbox τα στοιχεια του καλλιτέχνη για να πάω to ντατσουν
Leonidas_E39
08-05-15, 13:21
Ασταρωθηκαμε και περιμενουμε μεχρι τη δευτερα για να δεσει καλα πανω στο αμαξι.
30537
3053830539
Leonidas_E39
08-05-15, 16:27
Βασιλη δεν ξερω θα ρωτησω τη δευτερα και θα σου πω
Leonidas_E39
11-05-15, 15:23
Τι ασταρι ριξατε ?
Το ασταρι ειναι αυτο!
30613
Aπο τα κορυφαια..Μπραβο Λεω..Καλα τελειωματα..
Leonidas_E39
11-05-15, 15:52
Τελειωσαν τα χοντρα τριψιματα σημερα και συνεχιζουν με γυαλοχαρτα νερου.
30615
30616
30617
30618
30619
30620
Τα υλικα προεργασιας και χρωματα βερνικια ειναι της ppg για τυχον αποριες.
:shok:....τοση δουλεια και δεν θα βαψετε πορτες???
και οτι σκεφτομουν να πω στον "Αθηναιο" να βαψει καπο και τα δυο φτερα ,μη σου πω και μεχρι την μιση πορτα,ωστε να χανεται απο το ματι οποιαδηποτε micro διαφορα μπορει να προκυψει!!!
συνηθως οι φανοποιοι λενε θα το γυαλισουμε και δεν θα φαινεται....ομως δεν ειναι θεμα "γυαλαδας" αλλα χρωματος!!!.....βλεπω συχνα αυτες τις "διχρωμιες" σε πολλα αμαξια,αφου δεν φαινεται με την πρωτη ματια κατι ,αλλα μονο υπο "γωνιες" στον ηλιο κλπ.
Leonidas_E39
11-05-15, 18:02
Αρη το μπατζετ ειπαμε φτανει μεχρι εδω δεν παει παραπερα οσο για το αποτελεσμα περιμενω αυριο να ερθει ενας τυπας απο την εταιρια με το φασματογραφο για να βγαλει το χρωμα ωστε να πατησει με τις πορτες. Και εγω ειμαι.περιεργος για το αποτελεσμα να το ξερετε μιας και η αποχρωση μου δεν παταει σε καμια βενταλια χρωματων.
Τι αγρια ομορφια που εχει γυμνο και ασταρωμενο !!!
giannis_compact
11-05-15, 18:33
Να χαρώ εγώ αλητεία, μαγκιά και βρώμικη κυρίλα!
κακως δεν το βαφεις ολο. Εκτος απο τις διχρωμιες ενα εμπειρο ματι διακρινει και το διαφορετικο στρωσιμο της βαφης.
Αρη το μπατζετ ειπαμε φτανει μεχρι εδω δεν παει παραπερα οσο για το αποτελεσμα περιμενω αυριο να ερθει ενας τυπας απο την εταιρια με το φασματογραφο για να βγαλει το χρωμα ωστε να πατησει με τις πορτες. Και εγω ειμαι.περιεργος για το αποτελεσμα να το ξερετε μιας και η αποχρωση μου δεν παταει σε καμια βενταλια χρωματων.
Λεωνιδα σε ενημερωνω εκ των προτερων για να μην εχεις καμια ελπιδα οτι υπαρχει ετω και μια πιθανοτητα να μην φαινεται η διαφορα στο χρωμα.
Εαν δεν γινει σβησιμο στις πορτες ετοιμασου για διχρωμια!!!
Ο φασματογραφος κανει απλα μια πολυ καλη προσεγγιση και τιποτα παραπανω, βοηθαει δηλαδη αυτον που ταιριαζει το χρωμα, μεχρι ομως ενος σημειου!!!
Δεν εχω προθεση να σε στεναχωρησω αλλα να σε προϊδεασω για το τι θα συμβει!!!
Βαλε τις πορτες επανω και καντε σβησιμο, ποσο παραπανω ζηταει ο βαφεας για αυτο;
Εαν στην τελικη δεν σου βγαινουν τα κουκια..., ειναι ποτιμοτερο να το αφησεις με το ασταρι και βαφτο σωστα μετα απο 2-3-4 μηνες, γιατι εαν βαψεις τα φτερα τωρα και μετα απο ενα χρονο π.χ αποφασισεις να βαψεις τις πορτες, θα χρειαστει τοτε να σβησεις στα φτερα...thumb
ειναι προτιμοτερο να το αφησεις με το ασταρι και βαφτο σωστα μετα απο 2-3-4 μηνες, γιατι εαν βαψεις τα φτερα τωρα και μετα απο ενα χρονο π.χ αποφασισεις να βαψεις τις πορτες, θα χρειαστει τοτε να σβησεις στα φτερα...thumb
Όπως τα λέει ο Αλεξ! :+1:
Λεωνιδα σε ενημερωνω εκ των προτερων για να μην εχεις καμια ελπιδα οτι υπαρχει ετω και μια πιθανοτητα να μην φαινεται η διαφορα στο χρωμα.
Εαν δεν γινει σβησιμο στις πορτες ετοιμασου για διχρωμια!!!
Ο φασματογραφος κανει απλα μια πολυ καλη προσεγγιση και τιποτα παραπανω, βοηθαει δηλαδη αυτον που ταιριαζει το χρωμα, μεχρι ομως ενος σημειου!!!
Δεν εχω προθεση να σε στεναχωρησω αλλα να σε προϊδεασω για το τι θα συμβει!!!
Βαλε τις πορτες επανω και καντε σβησιμο, ποσο παραπανω ζηταει ο βαφεας για αυτο;
Εαν στην τελικη δεν σου βγαινουν τα κουκια..., ειναι ποτιμοτερο να το αφησεις με το ασταρι και βαφτο σωστα μετα απο 2-3-4 μηνες, γιατι εαν βαψεις τα φτερα τωρα και μετα απο ενα χρονο π.χ αποφασισεις να βαψεις τις πορτες, θα χρειαστει τοτε να σβησεις στα φτερα...thumb
Όπως τα λέει ο Αλεξ! :+1:
Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε προτου καν το βάλει μέσα.....εκεί ο Λέο πιστεύει τον βαφέα.
nikos valvetronic
11-05-15, 21:33
Ρε κουφαλίτσα πριβέ είναι το μαγαζί για πάρτυ σου???!!! Παιδία όλοι θέλουμε το
καλύτερο για τα καμάρια μας αλλά τα γαμ...να τα κουκιά αυτά είναι! Έτσι κι
αλλιώς ο Λεωνίδας έχει κάνει σύμφωνο γάμου με το 39άρι, αλλάξαν και βέρες
και γερός να είναι να το κάνει μπιμπεΛό! Οι συμβουλές σε κάθε περίπτωση πάντως
είναι πολύτιμες :thnx:
Ρε κουφαλίτσα πριβέ είναι το μαγαζί για πάρτυ σου???!!! Παιδία όλοι θέλουμε το
καλύτερο για τα καμάρια μας αλλά τα γαμ...να τα κουκιά αυτά είναι! Έτσι κι
αλλιώς ο Λεωνίδας έχει κάνει σύμφωνο γάμου με το 39άρι, αλλάξαν και βέρες
και γερός να είναι να το κάνει μπιμπεΛό! Οι συμβουλές σε κάθε περίπτωση πάντως
είναι πολύτιμες :thnx:
Ρε σύ Νικόλα, αυτός αλλάζει τα κινητά σαν τα πουκάμισα, δικαιολογία είναι τα κουκιά, απλά κόλλησε τώρα......:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Leonidas_E39
12-05-15, 09:33
Η αποφαση παρθηκε θα βαφτει ολοκληρο.
nikos valvetronic
12-05-15, 10:37
:notworthy::notworthy::notworthy:
΄χαχαχαχαχα...no mercy ο λεό.
ε ναι ρε μλκ. να έβαφες ένα προφυλακτήρα και ένα φτερό, να πώ οκ. μπήκες στην διαδικασία να κάνεις τέτοια δουλειά, δεν γίνεται να αφήσεις τις πόρτες απ'εξω.
και κάνα ψαλίδι τον μάστορα δεν βλάπτει. παζάρεψε τον και λίγο. συνήθως βάζουν και κάτι παραπάνω αυτοί όταν έχουν να κάνουν με ασφάλειες.
Π@υτσουλαααααααααααα κράτος είσαι ρε πστ!
Leonidas_E39
12-05-15, 13:22
΄χαχαχαχαχα...no mercy ο λεό.
ε ναι ρε μλκ. να έβαφες ένα προφυλακτήρα και ένα φτερό, να πώ οκ. μπήκες στην διαδικασία να κάνεις τέτοια δουλειά, δεν γίνεται να αφήσεις τις πόρτες απ'εξω.
και κάνα ψαλίδι τον μάστορα δεν βλάπτει. παζάρεψε τον και λίγο. συνήθως βάζουν και κάτι παραπάνω αυτοί όταν έχουν να κάνουν με ασφάλειες.
Ηδη φαγανε γερο ψαλιδι Θωμα μου για αυτο και το προχωρησα .
Leonidas_E39
12-05-15, 21:31
Και δυο σημερινες με τελειωμενα τα τριψιματα σε ουρανο και πορτμπαγκαζ.
30655
30656
Kostas Maras
13-05-15, 12:44
Καλή επιτυχία φίλε μου!
Οταν με το καλο τελειώσεις ματοχαντρο και σκόρδο πορσελάνινο
Leonidas_E39
13-05-15, 16:04
Ραντεβου με τον πατερ στο χωριο.
Leonidas_E39
14-05-15, 15:31
Ιδου τα πρωτα αποτελεσματα αυριο θα βαφτουν προφυλακτηρες και ηλιοροφη και δευτερα ξεκιναει το δεσιμο.
30701
30702
Λεο έπραξες το σωστό!! Ξέρεις πως είναι αυτά ξεκινάς για κάτι οικονομικό κ ξεφεύγεις μετά... Το αποτέλεσμα όμως... Χαλάλι. Περιμένουμε τελικά αποτελέσματα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα το πας το Σαββατο στο shell?
Ασχετο η ζάντα τα σπάει. Γνήσια;
Leonidas_E39
14-05-15, 18:39
Πριν την τεταρτη δεν το περνω νικο η ζαντα ειναι ρεπλικα
ALPINAKIAS
14-05-15, 19:30
Τους καθρεφτες θα τους βαψεις?? λεω μηπος..
Konstantinos E60
14-05-15, 19:36
https://www.mother.gr/Thumbnail.ashx?url=/files/news/images/43A42290-D37F-4AD0-ABCC-254011BA69DD.jpg&width=240
Leonidas_E39
14-05-15, 19:39
Το περιμενω να το δω στον ηλιο πως και πως Κωστα
Konstantinos E60
14-05-15, 19:59
Μια χαρά θα είναι ! Και κανένα μπιμπικάκι να έχει δεν τρέχει και τίποτα!
Το περιμενω να το δω στον ηλιο πως και πως Κωστα
Λεωνιδα στον ηλιο δεν βλεπεις τιποτα απολυτως, στον ισκιο φαινονται ολες οι ατελειες!!!
Μια χαρά θα είναι ! Και κανένα μπιμπικάκι να έχει δεν τρέχει και τίποτα!
Μπιμπικακι δεν προκειται να εχει, κανα σκονακι θα εχει, τριψιμο με μαργαριτα - γυαλισμα και ολα οκ..., εξαλου και το εργοστασιο την ιδια ακριβως δουλεια κανει με τα σκονακια και μαλιστα καποια τους ξεφευγουν...:whistle:
Leonidas_E39
14-05-15, 21:07
Δυο μπιμπικια εβγαλε μονο τα οποια θα γινουν αλοιφη. Αν ειναι αλεξη να φαινονται οι ατελιες στην σκια τοτε δεν παρατηρησα κατι.
Καλορίζικο !!!
Κουκλα έγινε , Προσοχή τώρα ε...
Πως και δεν το έκανες Frozen?
Μπιμπικακι δεν προκειται να εχει, κανα σκονακι θα εχει, τριψιμο με μαργαριτα - γυαλισμα και ολα οκ..., εξαλου και το εργοστασιο την ιδια ακριβως δουλεια κανει με τα σκονακια και μαλιστα καποια τους ξεφευγουν...:whistle:
Απλά όταν το αγοράζεις δεν δίνεις πολύ σημασία ενω τώρα θα πάρει και φακό :th_Laie_67-1:
Leonidas_E39
16-05-15, 11:27
Και μια απο πισω
30723
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
HLIAS - E36
16-05-15, 13:16
:notworthy:
Πανέμορφο Λεωνίδα! Μεγειές...:tt1: thumb
Περιμένουμε και ολοκληρωμένες φωτο...:popcorn:
Τα σκονακια του εργοστασιου που λεγαμε... σε δυο φασεις, καθαρισμα πρωτα στο χρωμα και μετα παλι στο βερνικι.
Το κακο ειναι οτι τους ξεφευγουν αρκετα, το coupe Ε46 μου ηρθε το 2001 καινουργιο με ενα τρεξιμο βερνικιου στο κεντρο του πισω καπο, οσο το νυχι στο μεγαλο δαχτυλο του χεριου!!!
Υ.Γ: το video ειναι του HLIAS - E36 απο αλλο θρεντ.
https://www.youtube.com/watch?t=212&v=otOYaIFgiTo
Leonidas_E39
16-05-15, 14:47
Αλεξη υπαρχει και το ενδεχομενο να εχει γραντζουνιστει κατα τη μεταφορα και να εχει φτιαχτει κατα την εισαγωγη του, μου ετυχε με το ματιζακι που ειχα σε πισω πορτα. Το αμαξι κανονικα αν δεν κανω λαθος αφου ετοιμαστει για βαψιμο καθαριζεται με κατι σαν διαλυτικο περνιεται με κεροπανο και βαφεται με το χρωμα. αφου στεγνωσει το χρωμα ξαναπερνιεται με κεροπανο και βερνικωνεται.
Αλεξη υπαρχει και το ενδεχομενο να εχει γραντζουνιστει κατα τη μεταφορα και να εχει φτιαχτει κατα την εισαγωγη του, μου ετυχε με το ματιζακι που ειχα σε πισω πορτα.
Στα bmw Λεο οι μικροεπισκευες... την δεκαετια του 2000 γινονται απο τους ντηλερς, δεν πειραζει τιποτα η bmw hellas, τα εστελνει οπως ηταν στον αντιπροσωπο που εiχει παραγγειλει το οχημα και εκει γινοταν οτι ητανε να γινει!!!
Ασε που απο το 1999 εως το 2008 τα bmw που ερχονταν στην Ελλαδα τα βλεπαμε πρωτα εμεις εδω στο λιμανι της Πατρας και μετα η bmw Hellas...:original:
Τα δικα μου: 2001 coupe e46 - 2004 525 e60 - 2004 525 e60 - 2005 530 e60 τα κατεβασα μονος μου απο τα καραβι και τα τεσσερα.
Το κοκκινο... 525 οταν το κατεβασα ανοιξα το καπο και εβαλα το χερι μου κατω απο την κρεμαργιερα για να πιασω το καλωδιο του σερβοτρονικ που εχα παραγγειλει σαν εξτρα, δεν το ειχε και το αυτοκινητο οταν ηρθε μετα απο 10 ημερες περιπου στην Πατρα πουληθηκε σε αλλον πελατη αφου το σερβοτρονικ δεν μπορουσε να μπει εκ των υστερων.
Γνωριζοντας το αριθμο πλαισιου ξεραμε απο τον μεταφορεα με ποιο καραβι και τι ωρα φτανει το αμαξι στην Πατρα, ξυπνωντας το πρωι για να παμε στο λιμανι να δουμε το αυτοκινητο λεω στην Γεωργια, ειδα στον υπνο μου οτι το αυτοκινητο ηρθε χωρις σερβοτρονικ!!!
Τελικα ειχε γινει λαθος στην παραγγελiα απο την bmw Hellas και εφαγα αλλους 4 μηνες αναμονη μεχρι να ερθει το αλλο!!!
είδα στον υπνο μου οτι το αυτοκινητο ηρθε χωρις σερβοτρονικ!!!
Τελικα ειχε γινει λαθος στην παραγγελiα απο την bmw Hellas και εφαγα αλλους 4 μηνες αναμονη μεχρι να ερθει το αλλο!!!
:shok::shok::shok: :notworthy::notworthy::notworthy:
BMW E32 Modules and Electronics - Servotronic https://bmwe32.masscom.net/johan/electronics/modules.html απο το Ε32 :D :D :D ακόμα το χρεώνανε ως extra στο E60? :th_Laie_67-1: :facepalm:
Leonidas_E39
18-05-15, 14:31
Προφυλακτηρες, καπακι οροφης, καρδιες καπω, ραγες οροφης και αεροτομη ετοιμα βαμμενα για μονταρισμα που θα ξεκινησει αυριο.
308083080930810308113081230813
πανεμορφο!!! να το χαρεις οσο δεν παει!!!!
georggge46
18-05-15, 15:01
κουκλα ... :tt1:
Σκόρδα αρχηγέ και κάνα ξεματιασμα!
Αντε να σε δώ να το φέρεις στο Βράχο να του βγάλουμε καμιά "περιποιημένη" photo, όπως της αρμόζει της καλλονής.
Leonidas_E39
18-05-15, 20:29
Βαγγελη θελω να ερθω αλλα θα δειξει πως θα ειναι η γυναικα μιας και κανει επεμβαση αυριο.
θα δειξει πως θα ειναι η γυναικα μιας και κανει επεμβαση αυριο.
Περαστικα να ειναι Λεο! Σιδερενια..! thumb
Βαγγελη θελω να ερθω αλλα θα δειξει πως θα ειναι η γυναικα μιας και κανει επεμβαση αυριο.
Καλή επιτυχία να έχει με την επέμβαση.
Ευχομαι όλα να πάνε καλά και να τα καταφέρετε να έρθετε.
Leonidas_E39
18-05-15, 21:17
Σας ευχαριστω πολυ!!!!!!
Καλή επιτυχία Λέο !
Όλα καλά θα πάνε !!!
m_power_lunatic
18-05-15, 22:50
Σιδερενιες οι κυριες σου, ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα!
Σιδερενιες οι κυριες σου, ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα!
Λεο,ευχομαι να πανε ολα καλα.:original:
Leonidas_E39
19-05-15, 13:42
Μονταρισματος συνεχεια σημερα, αυριο παραλαμβανω το επιπλο.
30887
30888
30889
Πωπω πωπωπώ!!!
Το φαντάζομαι τελειωμένο και ...τελειώνω ...
Leonidas_E39
19-05-15, 14:50
Αλλαχτηκαν και τα μαυρα πλαστικα που φαινονται στην τελευταια φωτογραφια μιας και ηταν η αιτια του κακου που το πορτ μπαγκαζ ηταν μονιμα σκονισμενο. Το κοστος 17 ευρω ασημαντο για την δουλεια που κανουν.
Leonidas_E39
20-05-15, 08:44
Μεσημερι παραλαμβανω
308973089830899
Μεσημερι παραλαμβανω
308973089830899
Καλύτερα άστο ρε για σήμερα. Κολόκαιρος! :original:
Καλύτερα άστο ρε για σήμερα. Κολόκαιρος! :original:
Τον ρωτάς αν αντέχει να περιμένει μέχρι αυριο;
Λεωνιδαρα μου τις μαυρες τις λωριδες θα τις περιποιηθουν καθολου να μην φαινονται ετσι ασχημα?
Leonidas_E39
20-05-15, 15:02
Παραλαβαμε και λερωσαμε το βρακι μας!!!!!!!
30909309103091130912309133091430915
savvas bmwdakias
20-05-15, 15:06
Μπραβο Λεωνιδα μ@υν@ρα το εργαλειο , εγινε οπως επρεπε να το χαιρεσαι.
Με γεια,κουκλί έχει γίνει να το χαίρεσαι! Βάλτου και μια χάντρα :) Επειδή είσαι βλέπω από θεσ/νίκη μπορείς να μας πεις που έγινε η δουλειά και πόσο στοίχησε αν είναι εύκολο,γιατί ενδεχομένως να έρχεται και η ώρα μου;; Ευχαριστώ!
Αλλαχτηκαν και τα μαυρα πλαστικα που φαινονται στην τελευταια φωτογραφια μιας και ηταν η αιτια του κακου που το πορτ μπαγκαζ ηταν μονιμα σκονισμενο. Το κοστος 17 ευρω ασημαντο για την δουλεια που κανουν.
Προσπαθώ να καταλάβω ποια μαύρα κομάτια εννοείς. Η ηλιοροφή πλέον μοιαζει με γυάλινη
Επίσης μόλις περάσει ενας μήνας κι η μπογιά τραβήξει όσο δε πάει προτινω να ψεκάσεις τα πλαστικά σου με σπρεϊ σιλικόνης
Προσπαθώ να καταλάβω ποια μαύρα κομάτια εννοείς.
Τις περσιδες ενοοει Νικο που ειναι πανω στο κασωμα μεσα απο τα πλαϊνα του πισω προφυλακτηρα και απο εκει διοχετευεται ο αερας της καμπινας.
Με 'γεια Λεο!!!!:thumbsup:
αψογο φαινεται απο τις φωτο,ελπιζω να "ενυδατωσεις" και τα μαυρα προστατευτικα, να δειχνει σα καινουργιο.thumb
Konstantinos E60
20-05-15, 18:08
Πλύσιμο με πίεση το ξεχνάς για κανένα μήνα.
Βγάλε και καμία φωτό προφίλ με ζαντικό να χαζέψουμεthumb
επισης ξεχνας τον παιδικο σταθμο για .....ΠΑΝΤΑ!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
..... Mετα απο μια αποτυχημενη οπισθεν ενα πρωινο στον τοιχο του παιδικου σταθμου χωρις να δωσω σημασια στο παρκτρονικ εσπασα πισω δεξια στην γωνια τον προφυλακτηρα.....
το καταλαβες Λεο???:D
https://th04.deviantart.net/fs71/PRE/i/2014/138/c/7/sexy_teacher_by_viiper93-d7ivx3i.jpg
:thumbsup:
katsaraios
20-05-15, 19:18
SEX BOMB :tt1:
Leonidas_E39
20-05-15, 19:24
επισης ξεχνας τον παιδικο σταθμο για .....ΠΑΝΤΑ!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
το καταλαβες Λεο???:D
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/05/sexy_teacher_by_viiper93d7ivx3i-1.jpg
:thumbsup:
O παιδικος σταθμος απο φετος ειναι παρελθον :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
george.x82
20-05-15, 19:34
Κούκλα.....Να το προσέχεις τώρα λίγο περισσότερο!
Μπορώ να έχω ενα p.m. μια που ψάχνω εδώ και ενα χρόνο καλό χέρι
έχει να δω δουλειά του;
Που είναι αυτός ο γιακουμ;
Leonidas_E39
20-05-15, 19:52
Και να κανουμε και την κριτικη μας για το αποτελεσμα μιας και εχει κανενα 2ωρο που το ψυρισα.
8,5 στα 10 . Αν το κατεβαζα στην ανδραβιδα θα ειχε παρει 10αρι με τονο με κλειστα τα ματια. Σε γενικες γραμμες ομως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος
Καλορίζικο!!!
Μήπως τα μαύρα να τα βάψεις ξανά μαύρα ματ ?
Leonidas_E39
20-05-15, 20:38
Τα μαυρα θα περαστουν με θερμοπιστολο για να ξαναζωντανεψουν επιτηδες δεν τους αφησα να τα βαψουν γιατι θα ειχα θεματα μετα με το παρκτρονικ και δεν ηθελα να μπλεξω.
Με ΄γειά Λέο !!!
Πολύ ωραίο και μου άρεσε πολύ το κόλπο με την οροφή !
Leonidas_E39
21-05-15, 09:57
Και μια απο ψηλα περνωντας εξιτηριο απο το νοσοκομειο η γυναικα μου.
30937
Μπράβο Λέο, να ναι έτσι πιπίλα για πάντα. thumbthumb
Σιδερένια κι η γυναίκα σου !
Κι όπως έγραψα και μερικές σελίδες πρίν, ελάτε με το λουστραρισμένο στο Βράχο, να το βγάλουμε καμιά photo να εγουστέρνουμε κι οι υπόλοιποι που το μπανιζουμε μόνο απο οθόνη.
Αντε, ξεκουβαλίστε !!!
Λεωνίδα κανόνισε να τους ξεσηκώσεις γιατί δε βλέπω "κίνηση" ...
:cheers:
Leonidas_E39
21-05-15, 16:02
Βαγγελη εμεις αν ερθουμε θα παρουμε την αποφαση κυριακη πρωι αναλογως πως θα ειναι η γυναικα μου κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαστε εκει εκτος απροοπτου.
Leonidas_E39
21-05-15, 16:07
Αν ηταν ενα μηνα θα ηταν καλα, σκετο νερο για κανενα 3μηνο οπως επισης απαγορευεται η κουκουλα για κανενα 4 μηνο γενικα θελει προσοχη μεχρι να στεγνωσει - σκληρυνει το βερνικι οπως πρεπει.
Leonidas_E39
12-07-15, 16:43
Περαστηκαν και τα πλαστικα που ειχαν ξεθωριασει με χρωμα της sonax για πλαστικα.
319053190631907
Τωρα μαλιστα,αψογο σε ολα!!!:thumbsup:
Τωρα μπορεις να καθεσαι να πινεις τον καφε σου και να χαζευεις με την ομορφια του!!!:thumbsup:
Kούκλα!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Leonidas_E39
14-07-15, 09:05
Τωρα μαλιστα,αψογο σε ολα!!![emoji106]
Τωρα μπορεις να καθεσαι να πινεις τον καφε σου και να χαζευεις με την ομορφια του!!![emoji106]
Αρη παρκαρισμενο μπροστα μπροστα στη δουλεια για να απολαμβανουμε τον καφε μας φτιαχνοντας τη διαθεση.
31925
Αρη παρκαρισμενο μπροστα μπροστα στη δουλεια για να απολαμβανουμε τον καφε μας φτιαχνοντας τη διαθεση.
31925
Τέλειο!!
Μπράβο πολύ ωραίο
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις έναν καλό ίσκιο γιατι ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο ήλιος για τα αυτοκίνητά μας.
Τέλειο!!
Μπράβο πολύ ωραίο
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις έναν καλό ίσκιο γιατι ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο ήλιος για τα αυτοκίνητά μας.
και οταν λεμε ισκιο δεν ενοουμε κατω απο δεντρο....thumb
και οταν λεμε ισκιο δεν ενοουμε κατω απο δεντρο....thumb
Σαφέστατα!
Αυτά εννοούνται....thumb