PDA

Επιστροφή στο Forum : Ε36 Απορίες - Ερωτήσεις

VasilisG85
26-03-15, 10:58
Καλημέρα παιδιά,
ανοίγω νέο θέμα γιατί όσο και αν έψαξα δε βρήκα κάτι παρόμοιο στο forum.
Ξέρει κανένας αν τα φωτάκια πινακίδας (όλο το σύστημα, όχι μόνο η λάμπα) από Ε46 ταιριάζουν σε Ε36? (Ή από ποιο άλλο μοντέλο αν υπάρχει ταιριάζει σε Ε36?)
Το ρωτάω για τον εξής λόγο, θέλω να βάλω κάμερα οπισθοπορείας όπως στη φωτογραφία πιο κάτω και δεν μπορώ να βρω με τίποτα για Ε36, αντίθετα για διάφορα άλλα μοντέλα της BMW υπάρχει πληθώρα.

29736

leo328
26-03-15, 13:15
εγω στη θεση σου θα εβαζα ενα γνησιο κιτ μεταχειρισμενο pdc απο ε36...
ολα τα απαιραιτητα μαζι με τα τριμ πισω με τις τρυπες κομπλε 100ε (τοσο το ειχα παρει προπερσι ολα κομπλε) και οτι παρει ο ηλεκτρολογος στο συνεργειο..οταν το κοστος δεν ειναι υπερβολικο πηγαινε σε oem λυσεις...ειναι παλιο και κλασικο αμαξι πλεον και οσο μπορεις τα aftermarket Πραματα να τα αποφευγεις κυριως για αισθητικους λογους οταν ειναι σε εμφανεις σημεια..
υ.γ. αμα θες πες μου να σου βρω κιτ μεταχειρο και εχω και γκονγκ καβατζα...:thumbsup:

VasilisG85
26-03-15, 13:51
Leo ευχαριστώ για τη γνώμη σου φίλε.
Δεν θέλω να ψάξεις για μεταχειρισμένους oem αισθητήρες παρκαρίσματος γιατί ήδη έχω τοποθετήσει ηλεκτρομαγνητικούς. απλά θέλω να βάλω και κάμερα για καλύτερη υποβοήθηση. δεν θέλω να κάνω καμιά τρύπα και καμία παρέμβαση σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου. είμαι της άποψης βάζω κάτι αν το μετανιώσω μετά από 10 χρόνια το βγάζω και είναι σα να μην το έβαλα ποτέ.

Η ερώτησή μου είναι σαφής και παραμένει...

leo328
26-03-15, 20:45
Leo ευχαριστώ για τη γνώμη σου φίλε.
Δεν θέλω να ψάξεις για μεταχειρισμένους oem αισθητήρες παρκαρίσματος γιατί ήδη έχω τοποθετήσει ηλεκτρομαγνητικούς. απλά θέλω να βάλω και κάμερα για καλύτερη υποβοήθηση. δεν θέλω να κάνω καμιά τρύπα και καμία παρέμβαση σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου. είμαι της άποψης βάζω κάτι αν το μετανιώσω μετά από 10 χρόνια το βγάζω και είναι σα να μην το έβαλα ποτέ.

Η ερώτησή μου είναι σαφής και παραμένει...

οτι αγαπας φιλε..δικο σου ειναι..
εγω παντως στο all time classic εσωτερικο του ε36 οθονες αφτερμαρκετ ραδια κ.λ.π. που να με πληρωναν δεν εβαζα...
υ.γ. σορρυ για το offtopic...

VasilisG85
26-03-15, 20:56
οτι αγαπας φιλε..δικο σου ειναι..
εγω παντως στο all time classic εσωτερικο του ε36 οθονες αφτερμαρκετ ραδια κ.λ.π. που να με πληρωναν δεν εβαζα...
υ.γ. σορρυ για το offtopic...

Κανένα πρόβλημα φίλε, γνωμες ανταλάσουμε εδώ και απόψεις..
έχω ήδη DVD GPS TV και τα σχετικά που μπορει να έχει μια οθόνη 1 din.

Για την ιστορία του thread τείνω να καταλήξω σε κάτι τέτοιο...

29743

gant
26-03-15, 21:42
Κανένα πρόβλημα φίλε, γνωμες ανταλάσουμε εδώ και απόψεις..
έχω ήδη DVD GPS TV και τα σχετικά που μπορει να έχει μια οθόνη 1 din.

Για την ιστορία του thread τείνω να καταλήξω σε κάτι τέτοιο...

29743

Παρόμοια έχω κι εγώ εδώ και 2 χρόνια, έγχρωμη φυσικά και με πολύ καλή ευκρίνεια. Δουλεύει άψογα με το dynavin.