Επιστροφή στο Forum : φουσκωμα πισω φτερων 92
ερχομενες οι ζαντες Μ3 Ε92 220Μ θελω να τις βαλω σε χαμηλωμενο
αμαξι επιδει υπαρχει θεμα ως γνωστο θελω να φουσκωσω(χωρις βαψιμο εαν γινεται) λιγο πισω για να μην εχω θεμα πισω με τριψιματα
θα ηθελα ενα συνεργειο κατα προτιμηση αθηνα αλλοιως θεσσαλονικη
ευχαριστω
φουσκωμα ενα ποντο με ρολακι ωραιοκαστρο θεσσαλονικης μετα το τζαμπο στο φαναρι δεξια
δεν νομιζω να φτανει το ρολακι με το χαμηλωμα που εχω
μαλλον θα χρειαστω φαναρτζη
επισεις ενα ονομα η' τηλεφωνο?
φαναρτζης και φουσκωμα και χωρις βαψιμο δεν γινονται αυτα
οι πισω ειναι 9,5χ19 με ελαστικο 265-30-19 και οφσετ 23
τωρα οι bbs που εχω ειναι ιδιες διαστασεις με οφσετ 30(χωρις κανενα προβλημα)
δεν ξερω αν το ρολακι θα με καλυψει ειναι 7 χιλιοστα διαφορα
Christos 330
26-03-15, 16:27
Βαλε πισω 255-30-19 με μαμα ελατηρια και θα εισαι οκ χωρις προβληματα !!!
Βαλε πισω 255-30-19 με μαμα ελατηρια και θα εισαι οκ χωρις προβληματα !!!
Το 255 πώς θα κάτσει σε 9,5?
οι πισω ειναι 9,5χ19 με ελαστικο 265-30-19 και οφσετ 23
τωρα οι bbs που εχω ειναι ιδιες διαστασεις με οφσετ 30(χωρις κανενα προβλημα)
δεν ξερω αν το ρολακι θα με καλυψει ειναι 7 χιλιοστα διαφορα
σε 46αρι το ρολακι δινει το πολυ μεχρι 1 ποντο στα πισω φτερα γτ απο το ποντο και πανω σκαει το χρωμα.εσυ μιλας για χιλιοστα ενδεχεται να σε καλυψει.το εκανα και εγω στα πισω φτερα σε 46αρι και ειδα οντως διαφορα
αν βαλω 255 πισω θα εχει μηδεν προστασια στα πεζοδρομια
φιλε ΑΡΤ1 εσυ εχεις βαλει ζαντες απο Μ3 στο δικο σου χωρις προβλημα και χαμηλωμενο?
χρηστο ξερεις ποσο ειναι το οφσετ που χωραει στα Ε92 με ρολακι σε 19''χ9,5 σε 265 λαστιχο?
αν βαλω 255 πισω θα εχει μηδεν προστασια στα πεζοδρομια
φιλε ΑΡΤ1 εσυ εχεις βαλει ζαντες απο Μ3 στο δικο σου χωρις προβλημα και χαμηλωμενο?
χρηστο ξερεις ποσο ειναι το οφσετ που χωραει στα Ε92 με ρολακι σε 19''χ9,5 σε 265 λαστιχο?
ειχα βαλει απο csl δεν μπορεσα να το στρωσω σε καθε ανωμαλια του δρομου εβρισκαν οι τροχοι στους θολους.εκανα με ρολακι το μεσα χειλος του θολου και πιεστηκε κατα 1 ποντο και η κατασταση καλυτερεψε αλλα με 3 ατομα και αποσκευες παλι εβρισκε στις ανωμαλιες του δρομου.πλεον τις εχω βγαλει αυτες τις ζαντες και εχω παλι csl αλλα σε ρεπλικα και 18αρα και με χαμηλωμα πισω 3 ποντους και λαστιχο 255/35 δεν βρισκει
λοιπον επιδει για δυο χρονια ειχα ηρεμησει ηρθε η ωρα να βασανιστω
λοιπον μετα τα νεα λαστιχα michelin pilot sport 4s ηρθε η ωρα του τριψιματος των πισω φτερων
μετα απο δυομιση χρονια εχοντας τοποθετησει continetal,toyo,good year χωρις προβλημα με τα michelin ''ξινουν''πισω
σε πρωτη φαση ψαχνω μαγαζι στην αθηνα για γυρισμα φτερων με ρολακι
Θέλουν πολύ για να μην βρίσκουν; βάλε αν θέλεις μια φωτο.
Ευχαριστώ
για 3-4 χιλιοστα ειναι η υποθεση προς το παρων το ''σκληρινα''λιγο βγαζοντας τα h&r ελατηρια και βαζοντας τα hartge
στα 3 ατομα συν τον μπεμπη πισω ειμαι οκ τωρα περιμενω να φορτωθει και το πορτ παγκαζ στις διακοπες και βλεπουμε τι κανουμε
αν και νομιζω οτι το ρολακι δεν θα πανει και πολλα γιατι βρισκει στο πισω μερος οπου ενωνει ο προφυλακτηρας με το φτερο(το τελειωμα του θολου προς τα πισω) εκει δεν εχει 'π'για να τσακισει
θα τραβηξω φωτο και θα σας κραταω ενημερους
Το ειχα κανει πριν δεκα χρονια περιπου στον Σπανο σε Ε46 (χωρις βαψιμο) για να βαλω τοτε 19αρες απο Μ3.
ξαναγυρισα στην 17αρα ομως για πολλους λογους.
Γνωμη μου, μην το κανεις ειναι υπερβολη!
για 3-4 χιλιοστα ειναι η υποθεση προς το παρων το ''σκληρινα''λιγο βγαζοντας τα h&r ελατηρια και βαζοντας τα hartge
στα 3 ατομα συν τον μπεμπη πισω ειμαι οκ τωρα περιμενω να φορτωθει και το πορτ παγκαζ στις διακοπες και βλεπουμε τι κανουμε
αν και νομιζω οτι το ρολακι δεν θα πανει και πολλα γιατι βρισκει στο πισω μερος οπου ενωνει ο προφυλακτηρας με το φτερο(το τελειωμα του θολου προς τα πισω) εκει δεν εχει 'π'για να τσακισει
θα τραβηξω φωτο και θα σας κραταω ενημερους
Εκεί ναι είναι δύσκολο σημείο δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις κάτι χωρίς βάψιμο.
Δεν ξέρω αν έχει περιθώριο για να πρεσαριστει λίγο αλλά και πάλι μιλάμε για χιλιοστά.