Επιστροφή στο Forum : προβλημα!αλλαγη μοτερ σε e36 318is.
Γεια σε όλους και καλό μήνα!
θα μπω κατευθείαν στο θέμα! Έχω ένα Ε36 318is του 94 και το μοτέρ μάζεψε πολλά και ερχόταν η αλλαγή μοτέρ με επισκευή το ίδιο! Βρήκα ένα 318is του 99 και πήγα και το εβαλα!Πάνω όταν το έβαλα δεν στέλνει βενζίνη και δεν κουνιεται! Η πλεξούδα και εγκέφαλος είναι του 94 μήπως κάνας εδώ μπορεί να δώσει καμιά πληροφορία; γιατί δεν έχει ο μηχανικός το διαγνωστικό και αρχίζω και σκέφτομαι να το κάνω κονσέρβα!
giorgak_IS
05-03-15, 14:22
μπορεί να είναι χαζή ερώτηση (αλλά ποτέ δεν ξέρεις) μήπως είχες μ42 μοτέρ και έβαλες το μ44 χωρίς να αλλάξεις εγκέφαλο και πλεξούδα?
φίλε το έχω σκεφτεί το έχω ψείρισε αλλά εκ τον ύστερον! Μου ειπαν οτι ταιριαζει, και μετα ειδα και εμαθα! αρα χωρις πλεξουδα και εγκεφαλο δεν;
giorgak_IS
05-03-15, 14:26
λογικά όχι,αλλά ας απαντήσουν και οι πιο ειδικοί της παρέας..
...... αν αλλαξω το μοτερ και βρω ενα του 94 πιθανότατα να δουλεψει χωρις προβλημα;
ευχαριστω παντως για την απαντηση!
giorgak_IS
05-03-15, 14:31
μάλλον ναι,αλλά αφού έχεις πάρει το μοτέρ καλύτερα βρες και τα υπόλοιπα από το μ44 και κανε τις αλλαγές σου.Θα έχεις και πιο καινούριο μοτέρ.:original:
εχεις καμια εικονα ποσο θα παει ολο αυτο γιατι πες οτι τα βρω τι με συνφερει μετα ! το μοτερ ειναι κουκλα αλλα μην πληρωσω τα μαλλια μου!
giorgak_IS
05-03-15, 14:38
αν το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο εγκέφαλος και η πλεξούδα δεν νομίζω να χρειάζεσαι πολλά ακόμα..περίμενε να απαντήσουν και τα παιδιά που τα ξέρουν πιο καλά τα πράγματα για να σου πουν τι χρειάζεσαι.
χωρις να κατεχω πολλα, ο θειος εχει is τελος του '94 και την προηγουμενη βδομαδα που χρειαστηκε εγκεφαλο το αμαξι του, ψαξαμε (ο ηλεκτρολογος δλδ εψαξε) κ εβαλε συγκεκριμενο ανταλλακτικο γτ ενω ειχαμε στα χερια μας αλλο εγκεφαλο απο μοντελο του '97 ή '98 τελικα δεν μας εκανε. αρα μαλλον (χωρις να το δεσεις κομπο) θες εγκεφαλο αντιστοιχο του πιο "νεου" μοτερ σου.
ενημερωτικα, ο μεταχειρισμενος με τοποθετηση του πηγε 250 ευρω.
ουτε η πλεξουδα ταιριαζει.
θα χρειαστει και ηλεκτρολογο να ταιριαξει την πλεξουδα του νεου μοτερ με την πλεξουδα τις καροτσας γιατι εχουν διαφορα τα καλωδια στην κεντρικη φισσα.
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! αρα παω να δω μοτερ του 94
γιατι αμα περιμενω στο μερος που ειμαι αλλαγη πλεξουδας καλα χριστουγεννα!
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! αρα παω να δω μοτερ του 94
γιατι αμα περιμενω στο μερος που ειμαι αλλαγη πλεξουδας καλα χριστουγεννα!
ψαχνεις μοτερ 92 - 95. μετα το β εξαμηνο του 95 αλλαζει.