Επιστροφή στο Forum : bmw προβλήματα
Καλησπέρα παιδια εχω ενα bmw e28 518i και οταν στριβω το τιμονι δεξια αριστερά καταλαβαίνω χτυπήματα
Καλησπέρα παιδια εχω ενα bmw e28 518i και οταν στριβω το τιμονι δεξια αριστερά καταλαβαίνω χτυπήματα
ετσι οπως το λες για μπιλιαδορο μου κανει
Κανε ελενχο σε σινεμπλοκ ψαλιδιων και μπαλακια..
Ελενξε το παρατιμονο,ειναι πανω στην γεφυρα δεξια..
Δες τον ατερμονα για κενα,αν δεν εχει κοιτα τα σταυρουδακια του αξονα τιμονιου.
Ο μαστορας μου ειπε οτι ειναι ο συνδεσμος τιμονιου και μου λεει δεν εχεις προβλημα εσεις τι λετε?
Και στα 80 τρεμει ενο του χω κανει ζυγοσταθμιση
Αλλα να σημειωσω τα χτυπηματα δεξια αριστερΑ είναι μικρα το κανει οταν πας να σριψεις λιγο ..το τιμονι στρίβει κανονικα στις στροφες.
Αλαξε ρουλεμαν..
Ο μαστορας μου ειπε οτι ειναι ο συνδεσμος τιμονιου και μου λεει δεν εχεις προβλημα εσεις τι λετε?
Εννοεις τον ελαστικο..Αλαξετον...
E60_Arkadia
06-03-15, 10:57
Χα χα χα και εμενα στα 80 γινεται χαμος ενω εχει ζυγοσταθμηση και μαλιστα εχω αλλαξει και ζαντες.Στα αποτομα ζιγκ ζαγκ μου κανει και μενα ενα γκουπ απο κατω.Μιλαω για το 518 που εχω οχι για το 528.thumb
Χα χα χα και εμενα στα 80 γινεται χαμος ενω εχει ζυγοσταθμηση και μαλιστα εχω αλλαξει και ζαντες.Στα αποτομα ζιγκ ζαγκ μου κανει και μενα ενα γκουπ απο κατω.Μιλαω για το 518 που εχω οχι για το 528.thumb
Ρουλεμαν ειναι παιδια και δεν ακουγεται..Της πλημνης {η μουαγιε}συγκεκριμενα..
Αλλα εχουν και ρουλεμαν στο πανω μερος της αναρτησης...
Καλο ειναι να αλαζονται οταν αλαζουμε αναρτησεις..
Βαλτε γρυλο κατω απο το ψαλιδι και κουνηστε τροχο,θα δειτε οτι εχει κενα..
Το φτιαξα αλλαξα λαστιχα και ολα καλα..
Να ρωτησω σε ποιο cite μπορω να βρω ηχομονοτικα καπο
Εχω αυθεντικο απο ε34.
Αν νομιζεις οτι μπορεις να το προσαρμοσεις στο στελνω..
Ειναι απο το αυτοκινητο που αγορασα για ανταλακτικα,και δεν το χρειαζομαι.
Παρτο και προσπαθησε να το βαλεις..
ΚΑΝΕΙ ΣΕ Ε28..Στειλε μια φωτογραφια το ηχομονοτικο.
Κοιτα μηοως φαινεται στις φωτο απο το τρακαρισμα?
Καλησπερα θελω να αναφερω ενα πρόβλημα στο ε28 μου ..οταν δουλευει ημηχανη και στασιμο και στην κινηση ακουγεται ενα τικ τικτικ τικ συνεχομενα τι ειναι λέτε?
Καμιά ωρολογιακή βόμβα ίσως! χαχαχα :-) Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, πχ πιθανόν να είναι οι βαλβίδες.
Στάλθηκε απο το Stealth mobile μου.
Το χω ακουσει απο πολλα bmw κροταλισμα