PDA

Επιστροφή στο Forum : μετατροπη bmw e30 απο 316 σε 325

kostas16bmw
25-02-15, 18:37
Για σας παιδια θελω να βαλω τον κινητιρα απο ενα bmw 325i e30 m20b25 4θυρο σε bmw 316i e30 m40b16...
ο κεντρικος ακξονας τεριαζει η ειναι μακρης?????
και με τιν πλεξουδα ειναι ευκολη η σινδεση?????
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗΤΙΜΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

fanisk
25-02-15, 21:00
Νε φυλε που αικανες join χθαις, μπορυς.

kplc16
25-02-15, 21:15
Κώστα καλησπέρα. Welcome to our club(forum). Αν θες πες πρώτα δυο λογια για σενα και εικοσιδυο για το καμάρι σου. Οι εμπειροι θα σου απαντήσουν σύντομα.

kostas16bmw
26-02-15, 18:19
ειμαι καινοθριος στο forum και δεν ξερω αν σας βοηθισε αθτο το μηνημα.....
ειμαι 25 χροχον και εχω ενα bmw e30 316ι του 1988 2θυρο.. παντα μου αρεσαν τα ε30 και δεν προκιτε να το πουλισω ποτε στιν χιροτερη θα το αφισω μεσα σε μια αποθικη αρκρι να το βλεπω.... πριν ενα χρονο αγορασα ενα bmw325ι 4 θιρο του1985 το μοτερ του δουλευει καλα και πιρα τωρα τιν αποφαση να κανω την μετατροπη...... πιτεμου αν ειναι εθκολη να γινει και τι γνομεσ εχετε για αυτο το μοτερ....τα χιλιομετρα που κανω ειναι καπου στα 15,000-20,000 τον χρονο

nikos1400
27-02-15, 01:24
Φιλε καλωσηρθες,
Με το 30αρι θα κανεις 15-20 χιλιαδες χλμ το χρονο;;;
Και 325;;
Εχουνε σφιξει λιγο τα πραματα με τις μετατροπες
Για ψαξ το λιγο ;)
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

dark knight
27-02-15, 11:02
στειλε ένα π.μ στο μελος bassakos η περιμενε μεχρι να το δει. σκεψου και αυτό που ανεφερε ο νικος πιο πανω. τα πραγματα εχουν σφιξει και αναμενεται να σφιξουν περισσοτερο με τις μετατροπες

kostas16bmw
27-02-15, 13:20
τα μισα χλμ σχεδον τα κανω για την δουλεια και ειναι πληρομενα τα καυσημα... φετος πηρα μηχανη και το καλοκαιρι πιστευω οτι τηα πεσουν και αλλο τα χλμ.... την μετατροπη μαλον θα την κανω μονος μου..

compactM3
27-02-15, 18:52
το οτι δεν μπορεις να την δηλωσεις και οτι αμα σε τσιμπησουν θα τρεχεις και δεν θα φτανεις, να υποθεσω οτι δεν σε νοιαζει....

kostas16bmw
28-02-15, 16:00
δεν την δηλωσω δεν ειμαι και ο πρωτος που το κανει αυτο... πως θα με τσιμπησουν περα απο το κτεο????

Stunt Mike
28-02-15, 16:04
το οτι δεν μπορεις να την δηλωσεις και οτι αμα σε τσιμπησουν θα τρεχεις και δεν θα φτανεις, να υποθεσω οτι δεν σε νοιαζει....

δεν την δηλωσω δεν ειμαι και ο πρωτος που το κανει αυτο... πως θα με τσιμπησουν περα απο το κτεο????

Και ξανα μανα παλι τα ιδια! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
Προτεινω στο επομενο thread που θα'χει σχεση με αλλαγη μοτερ παρανομως,να γινεται αυτοματα μπαναρισμα του συμφορουμιτη(συμμοριτη μηπως καλυτερα? :whistle: ) και κλειδωμα του thread! Tragic......

compactM3
28-02-15, 17:56
νταξει, εγω σηκωνω τα χερια ψηλα......

η βλακεια σε αυτη την χωρα εχει σπασει ολα τα κοντερ.....

A8hnaios
28-02-15, 18:02
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/02/AlbertEinsteinTheUniverseandHumanStupidi-1.jpg

:hystericalbs1:

compactM3
28-02-15, 19:25

αρα μας λεει οτι μαλλον, ουτε ΚΤΕΟ θα το περασει ποτε ?

kostas16bmw
28-02-15, 20:36
εγω ρωτησα 5 πραγματα για να μαθω κατι παραπανω.......ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ...
το πως το γιατι το τι θα κανω ασε να το ξερω εγω καλητερα...
αν δεν εχετε ιδεα μην ασχολιστε καν.......

Stunt Mike
28-02-15, 22:48
εγω ρωτησα 5 πραγματα για να μαθω κατι παραπανω.......ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ...

Επειδη δεν γνωριζεις με ποιους μιλας και τι ακριβως επαγγελονται,δεν μπορεις να εκφρασεις και γνωμη για το αν γνωριζουμε ή οχι(πχ εγω μπορει να δουλευω στο Υπουργειο Συγκοινωνιων ή αλλος στην Εφορια).Εγω κραζω τοσο αυτους εδω στο φορουμ που συνεχως πεταγονται σαν σφηνοπ**τσες για να πουν οτι ειναι παρανομο το αδηλωτο,οσο κι εσενα που με θρασος λες σε δημοσιο φορουμ οτι θα κυκλοφορεις με αδηλωτο αμαξι εν ετει 2015.....Αυτο δεν σημαινει βεβαια,οτι δεν κανω/εχω κανει κι εγω και τοσοι γνωστοι μου το ιδιο πραγμα βεβαια,αλλα δεν το φωναζουμε κιολας!!!Αν ηξερες τι κανεις φιλε μου,δεν θα το φωναζες εδω περα....Προφανως εισαι ενας ακομη Ελληνας που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ξερει τι κανει.....Προσεχε λοιπον και συμβουλη μου ειναι ν'αποφευγεις τα φορουμ για τετοια θεματα thumb

Stunt Mike
28-02-15, 22:51
Για σας παιδια θελω να βαλω τον κινητιρα απο ενα bmw 325i e30 m20b25 4θυρο σε bmw 316i e30 m40b16...
ο κεντρικος ακξονας τεριαζει η ειναι μακρης?????
και με τιν πλεξουδα ειναι ευκολη η σινδεση?????
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗΤΙΜΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Και φυσικα για να απαντησω στο θεμα σου,ναι γινεται η μετατροπη εδω και 30 χρονια απο καποιον που ξερει στοιχειωδως 5 πραγματα για τα Ε30 και που προφανως αν ηξερες,δεν θα μας ρωταγες.....Ξεκινα να μονταρεις τα πραγματα αφου εχεις και τα 2 αυτοκινητα κι οπου κολλησεις στειλε μου μηνυμα να σε ξεκολλησω.....

compactM3
01-03-15, 13:56

εγω λοιπον που δεν ξερω, εχω κανει μετατροπη σε Ε36 Compact απο 316 με Μ3 321 με εξαρι σασμαν και θελοντας να το δηλωσω, εχω καταληξει με ενα αυτοκινητο ακινητο σε ενα γκαραζ για 13 μηνες γιατι δεν μπορω να το δηλωσω.
Αρα οταν μιλαω κατι ξερω.....

Απο την αλλη τωρα, εγω πρεπει να νιωθω μ@λ@κ@ς φυσικα που πληρωνω ενα σκασμο λεφτα σε φορους και τεκμηρια για οτι εχω και εσυ προφανως εισαι ο εξυπνος που πιστευει οτι θα κανει οτι γουσταρει και δεν θα πληρωνει για το γουστο του χωρις να τον πιασουν....
Ουτε φυσικα πρεπει να με ενδιαφερει για το αν θα κυκλοφορει αλλο ενα αυτοκινητο στο δρομο χωρις ΚΤΕΟ και ασφαλεια..........
Γιατι αν κανεις ατυχημα, το αυτοκινητο θεωρειτε ανασφαλιστο !!!

Βασιλης
01-03-15, 18:24

Ωραια σκεφτεσαι για 25 χρονων..Μπραβο σου ..
Το οτι καποιος αλλος μπορει να πληρωνει τα τελη και τους φορους για να εχει 2500cc δεν σε νοιαζει? Αλλα ξεχασα αυτος ειναι βλακας..Ενω εσυ ο εξυπνος θα το εχεις αδηλωτο,,και δεν θα εισαι και ο πρωτος...
Ειδατε γιατι δεν θα παμε ποτε μπροστα σαν λαος...Γιατι εχουμε στο νουμας την κλεψια...

Φιλαρακο εγω θα παω να κοψω το χερι μου,, θα ερθεις και εσυ να κοψεις το δικο σου?Εξαλου δεν θα εισαι και ο πρωτος..

Bassakos
01-03-15, 19:34
στο θεμα του αυτοκινητου βαζεις:
μοτερ-σασμαν-αξονα-πισω γεφυρα με δισκοφρενα και ψαλιδια
οπως επισης και τα μπροστα ακρα με τα φρενα
στο θεμα αναρτηση βαζεις και τα αμορτισερ με ελατηρια μπρως-πισω
πλεξουδα εννοειται με τον εγγεφαλο , τρομπα βενζινης αφηνεις του Μ40 ειναι μια χαρα
,
επισης στα οργανα ανοιγεις και τα 2 καντραν και βαζεις το στροφομοετρο του 6κυλινδρου στα οργανα του Μ40

ps: λεγοντας μοτερ εννοειτε κομπλε με τα ψυγεια του κτλ κτλ
με λιγα λογια ξηλωνεις οτι βλεπεις στο ενα μηχανοστασιο και τα βαζεις στο αλλο
Α! θελεις και το μοχλικο των ταχυτητων του σασμαν μιας και ειναι διαφορετικο απο το Μ40 λογο διαφορετικου μηκους

αυτα ειναι τα "χοντρα" τωρα λεπτωμερειες θα τις δεις στην πορεια
απο την στιγμη που εχεις και τα 2 αμαξια ολοκληρα
βγαζεις απο το ενα ,βαζεις στο αλλο

επισης τωρα διαβασα οτι το αμαξι (325) ειναι του 1985 μη καταλυτικο δλδ
που θα μπει σε καροτσα 1988+ που ειναι καταλυτικο , παιζει να εχεις θεμα
με την φυσα του μοτερ δλδ να μην κουμπωνει αλλα δεν ειμαι σιγουρος
το βλεπεις αυτο
ενας ηλεκτρολογος που εχει ασχοληθει με BMW θα ξερει να σου πει

ψαξε στο ιντερνετ στο r3vlimited.com, E30tech.com θα βρεις ουκ ολιγα θεματα με την μετατροπη που θελεις να κανεις

στο θεμα του αδηλωτου:

μονο μην σου κατσει η στραβη και δεν λεω μπλοκο κτλ κτλ
εχεις γνωριμιες περνας το αμαξι κτεο και παει λεγοντας
αυτο το αφηνω στην ακρη ή αν εισαι εξυπνος αδηλωτος
'η οι αλλοι βλακες που πληρωνουν κτλ
αυτο ειναι το λιγοτερο για μενα ,πραγματικα

διαβασα οτι θα κανεις 15 με 20.000κμ το χρονο σωστα?
οταν χτυπησεις κανεναν ανθρωπο με μηχανακι (παθων γαρ)
χωρις να φταις!! εκει να σε δω!
ξερω τι σου λεω......και η κακια δεν αργει ποτε να ερθει

ερχετε ο αλλος σκαει πανω σου με 30κμ χτυπαει στο κεφαλι, και μενει στον τοπο ή αναπηρος ,δεν φταις μεν, το αμαξι σου αδηλωτο και δεν σε καλυπτει η ασφαλεια

τελος~!!!

τις συνεπειες φανταζομαι τις καταλαβαινεις
αδηλωτο και καθημερινο? .......δυσκολο

και μην νομιζεις οτι ειμαι κανενας αγιος.....