Επιστροφή στο Forum : E34 Πλαγιομετωπικη συγκρουση.
Πηγαινω απο Ταναγρα προσ Σχηματαρι,κατα τις 21,00..
Εξω απο το τουβλαδικο του Βαβουλιωτη στον παραδρομο προς Αθηναβλεπω φωτα να μου ερχονται καταπανω.Γνωστος θα ειναι και θα μου κανει πλακα λεω..
Κανω τερμα δεξια με φρενο,σχεδον σταματαω και ερχεται ο ινδος με mazda 323 τυφλα στο μεθυσι και μου την ριχνει.
Αν δεν παθω το εγγεφαλικο σημερα δεν θα το παθω ποτε..
Η κουκλαμου δεν αξιζει και δεν θελω να την φτιαξω..
Το θεμα ειναι παιδια οτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα και δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναβρω 34αρι σε αυτην την αψογη κατασταση..
Δεν θα το πεταξω,θα το κρατησω για να θυμαμαι ποσο καλα με προφυλαξε.
ΔΕν επαθα το παραμικρο,ουτε οι αεροσακοι δεν ανοιξαν.Δεν καταλαβα τιποτα..
Μακαρι να μπορεσω να αποζημιωθω και να βρω ενα στη κατασταση του δικου μου.
Δε θα επεκταθω, ουτε θα ψαξω για ευθυνες.
Οταν και αμα γινει κατι εγινε. Αν τα πραγματα εγιναν οπως τα περιεγραψες δεν μπορουσες να κανεις κατι παραπανω...
Οσο και αν τα αγαπαμε, λαμαρινες ειναι και ξαναγινονται.
Φτανει που εσυ εισαι καλα.
Το ξερω ρε Χριστο αλλα..Υπαρχει ενα μεγαλο αλλα για τον κικαιωνα που εχω να τραβηξω τωρα..
Απο που να ξεκινησω..Οτι ηταν τυφλα και οδηγαγε,οτι ετρεχε,οτι με αφησε χωρις αυτοκινητο..((Και τι αυτοκινητο..20 χρονια σε γκαραζ και αψογη κατασταση..Δεν ειχε το παραμικρο ψεγαδ))ι.. Η για τον κικαιωνα που με περιμενει με την ασφαλιστικη?
Ποσα θα μου δωσουν και τι θα παρω με αυτα που θα μου δωσουν?
Ειναι πολλα ρε παιδια που μπαινουν στο μυαλο μου..Πελαγωσα, εχω αρωστησει..
Αν ηταν ενα αμαξι που θα μπορουσα να το βρω ευκολα σε καλη κατασταση δεν θα με πειραζε τοσο.
1. Δεν αξιζει να αρρωστησεις για καμια λαμαρινα σε οτι κατασταση και αν ηταν, φτανει που εισαι καλα και δεν τραυματιστηκε κανεις.
2. Η κουκλα σου βγηκε αχρηστη ενω "ουτε οι αεροσακοι δεν ανοιξαν" : οπως εχει αναφερθει ξανα εδω, η bmw προτεινει αλλαγη ολων των αεροσακων στην 8ετια*. Οι αεροσακοι δεν ανοιξαν επειδη δεν θα ανοιγαν ποτε. Ηταν αχρηστοι δηλαδη (συγνωμη ειλικρινα αν λεω απλα την αληθεια)
*θυμαστε σε αναλογο ατυχημα με bmw οι αεροσακοι δεν ανοιξαν και ο κατοχος ηθελε να κανει μηνυση στη bmw, σε επικοινωνια με τα κεντρικα ομως πηρε την απαντηση οτι στην 8ετια θα επρεπε να τους ειχε αντικαταστησει ολους και οτι δεν εχει ευθυνη η bmw αλλά αυτος που δεν τους αντικατεστησε στο προβλεπομενο απο το αρχειο συντηρησης διαστημα
Ευχομαι συντομα ολα να ειναι παρελθον και να αποκτησεις ενα αξιοπιστο μη γερμανικο οχημα
Δε θα επεκταθω, ουτε θα ψαξω για ευθυνες.
Οταν και αμα γινει κατι εγινε. Αν τα πραγματα εγιναν οπως τα περιεγραψες δεν μπορουσες να κανεις κατι παραπανω...
Οσο και αν τα αγαπαμε, λαμαρινες ειναι και ξαναγινονται.
Φτανει που εσυ εισαι καλα.
:+1:
Βασιλη,οτι και να σου πουμε,εσυ τη στεναχωρια σου θα την εχεις,ειδικα μεχρι να ξεκαθαρισουν τα πραγματα,....προσπαθησε ομως να ηρεμησεις και να παρεις σωστες αποφασεις για τις μελλοντικες σου κινησεις,ωστε να εκπληρωσεις το ρητο "ουδέν κακόν αμιγές καλού" οσο και αν σου φαινεται απιθανο τωρα οτι μπορει να βγει κατι καλο.....φυσικα το οτι δεν τραυματιστικες, ειναι ηδη ενα καλο.....αλλα ελπιζω και στη συνεχεια να βγει κατι αλλο ακομη καλυτερο.
Aν το βλεπατε απο κοντα σε τι κατασταση ηταν,τι αθορυβο ταξιδι εκανε,με τι μερακι το φροντιζα,ποσο το γουσταρα και τι αδοξο τελος ειχε θα στεναχωριοσασταν και εσεις..
Παντως ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον σας..
Έτσι την έπαθα και εγώ το 2007 ένα όμορφο Σαββατιάτικο πρωϊνό.
Πήγαινα μες την τρελή χαρά στο χωριό σε έναν δρόμο που τον κάνω 30+ χρόνια μεχρι που κάποιος ντόπιος Αργείτης είχε αποφασίσει πριν να πιει τα ποτηράκια του πρωί - πρωί και επειδή είμαστε μάγκες κ δε μασάμε όταν πίνουμε, πήραμε το αγροτικό και στα @@ μας όλα επάνω στη στροφή.
Έτσι χάσαμε το αμάξι μας - ολική - μετά από 20 χρόνια. Ήταν το οικογενιακό μας αμάξι από το 1987 όπότε καταλαβαίνω απόλυτα πως νοιώθεις.
Επειδή όπως μιλάμε για 34άρι και όχι για οποιαδήποτε Bmw δες το εύρος των ζημιών και αποφασίζεις.
Bazil Van Sinner
18-02-15, 07:56
:sad: αχ ρε Βασίλη...... το μεράκι σου λυπάμαι μόνο,τόσο δουλειά του είχες ρίξει.
Σου εύχομαι την καλύτερη πιθανή λύση και γρήγορο ξεμπέρδεμα.
Την βασική του δουλειά την έκανε το 34αρι,σ'εβγαλε αγρατσούνιστοthumb
Ptboul δεν νομιζω να αξιζει να φτιαχτει απο την στιγμη που πηρε το ραμφος..
Συνονοματε μονο να εβλεπες το νισαν πως εγινε.
Μουρη ταμπλο τιμονι και οδηγος ενα σωμα..Ασε που τα ποδια φρακαραν στα πεταλια..Του μπηκε ο τροχος μεσα..
Τωρα τι κανουμε Μπιλι βρισκω ενα ιδιο σε καλη κατασταση και ριχνω τα πραγματα μου πανω.
Η ζοριζομαι και παω για 39αρι?
Τη δουλεια του την εκανε, βγηκες απο μεσα χωρις να χτυπησεις ή να παθεις κατι χειροτερο. Αφου πηδηξεις τον ινδο για να μαθει να μη πινει και οδηγει ο ******ς, βρες ενα 34αρι και πετα πανω τα πραγματα σου. Η ασφαλιστικη θα σου δωσει ο,τι θελει. Αν εχεις ορεξη κυνηγα το, να παρεις οσα ελεγε το συμβολαιο. Ο hades7 εχει προσφατη ιστορια να διαβασεις.
Μπράβο ρε ΦάΝ αυτό ήθελα να γράψω πριν και ξεχάστηκα, εμείς πήραμε 1.300 ευρώ αποζημίωση από την ασφάλεια του άλλου όταν στο car η μέση τιμή ήταν στα 1000-1300.
Επειδή είναι παλιά αμάξια θεωρώ ότι θα πάρεις ένα αξιόλογο ποσό (τουλ. 2Κ ) ώστε να το αντικαταστήσεις με κάτι αντίστοιχα καλό. Εκεί πρέπει να το πολεμήσεις και εσύ.
Φίλε μου ευτυχώς που είσαι καλά στην υγεία σου.
Για τί κόστος επισκευής μιλάμε;; Γιατί δεν αξίζει;; Δεν έχω εμπειρία από φανοποιία, αλλά από τις περιγραφές σου στην αρχή, νόμισα ότι καταστράφηκε το αμάξι. Στην φωτογραφία δεν μου μοιάζει έτσι...
dark knight
18-02-15, 09:44
βασιλη ευτυχως που εισαι καλα. το ξενερωμα και η λυπη σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δεδομενα, ειδικα όταν δεν φταις και αγαπας το αυτοκινητο σου. αν ηταν μεθυσμένος και εγινε αλκοτέστ δεν τον καλυπτει καμια ασφαλιστικη και αρχιζουν τα προβλήματα. ευχομαι να βρεις λυση και να παρεις ότι θες. επειδή εχω παρακολουθησει τα θρεντ που ανεβαζες, ξερω ότι οποιο αμαξι και να παρεις ακομα και να μην είναι στην κατασταση που θες εσυ με το μερακι και την προσωπικη εργασια θα το φερεις στα επίπεδα που θες!
Αν ο οδηγος που προκαλει ατυχημα ειναι μεθυσμενος, τον καλυπτει η ασφαλεια ?
Φυσικά και όχι.
Είχαμε φάει τρελή μανούρα εκείνη τη μέρα, είχαμε πέσει σε περίπτωση.
Όταν έσκασαν οι τσοιμπά, τον ήξεραν τον τύπο (λέω μέσα μου άντε γειά, επαρχία, Άργος κ τα ρέστα, θα με βάλουν να τον πληρώσω κιόλας), επιπλεόν ο τύπος είχε ξαναπιαστεί για μέθη και τώρα με εμάς θα έχανε το δίπλωμα του και μιας κ ήταν επαγγελματίας καταλαβαίνετε τι σημαίνει..
Τελικά όλα λειτούργησαν για καλό, ο τύπος είχε τρελή περιεκτικότητα σε αλκοόλ και οι αστυνόμοι τον άφησαν για ώρα (κ περιμέναμε κ εμείς αιώνες) να πέσει, με καφέδες νερά κλπ ώστε να αποζημιωθούμε και εμείς.
Αν ο οδηγος που προκαλει ατυχημα ειναι μεθυσμενος, τον καλυπτει η ασφαλεια ?
Τα καλυπτει η ασφαλιστικη, και αξιωνει αποζημιωση απο το πελατη της.
https://neoskosmos.com/news/el/node/20492
Αυτό ίσως να μην ίσχυε το 2007, δεν ξέρω κιόλας δεν πολυθυμάμαι, εμείς πάντως αποζημιωθήκαμε από την ασφάλεια του αλλά υπέθεσα ότι τον τον έβγαλαν σχετικά καθαρό οι αστυνόμοι για αυτό κ αποζημιωθήκαμε.
Κρίμα ...
Μήπως αν πάρεις κανένα μτχ να κάνεις σκάντζα τα κομμάτια ?
με 500 ε βρίσκεις ολόκληρο
Βαση νομοθεσιας τρεις ειναι οι βασικοι λογοι που δεν καλυπτει η ασφαλιστικη
-οδηγηση χωρις διπλωμα
-αλλαγη χρησης οχηματος
-οδηγηση σε κατασταση μεθης η κατω απο την επηρεια ναρκωτικων ουσιων
Ομως ειναι στην διαθεση της ασφαλιστικης αν θα σε αποζημιωσει, ξερω οτι η Interamerican το κανει.....σε καλυπτει και μετα κανει επανεισπραξη απο τον πελατη της συνηθως με δοσεις μεσα στο συμβολαιο του.
Δεν αξίζει να το φτιάξεις απο την αποψη οτι με 500 εως 1000 βρίσκεις Ε34 κατά τα άλλα η ζημιά δεν είναι και πολύ μεγάλη είναι επισκευασιμο αν εχει συναισθηματική αξία για σένα και δε θέλεις να το στειλεις στην πρέσα.
γνωριζω πολυ καλα οτι ορισμενες εταιριες σε περιπτωση που αποζημιωσουν τον πελατη, του ζητανε το οχημα....
Προσωπικη εμπειρια απο μικροατυχημα με ενα πιτσιρικα που μου σπασανε μερικα πλαστικα στη μηχανη, οταν πηγα και τα αλλαξα, ηρθε ο εμπειρογνωμονας και μου πηρε τα σπασμενα....
Στην πρεσα δεν το στελνω με τιποτα..
Αν βρω καθαρο 34αρι χωρις σαπισματα βανδαλισμους και τρακαρισμα σοβαρο το παιρνω και κανω τραμπα τον δικο μου εξοπλισμο..
Σοβαρο τρακαρισμα για μενα ειναι οταν παρει καποιο απο τα δυο ραμφη του αυτοκινητου..Εκει η μονη σωστη επισκευη ειναι το ξηλωμα του ραμφους απο τον καθρεπτη.Αυτο συνεπαγεται αρκετα υψηλο κοστος..
Ακομα και εγω δεν αξιζει να ασχοληθω και να το ξυλωσω.
Καλα τα λεει ο Mark και ο Libanner.Δεν αξιζει απο την στιγμη που βρισκεις αλλο φτηνα..Αρκει να ειναι και καλο..
Παλι καλα που το μοιραζομαι μαζισας παιδια και ηρμω λιγο..
Γιατι σκεφτομαι το σκηνικο και χανομαι τελειως..
Το βραδυ που το πηγαινα σπιτι παρακαλαγα να κοιμαμαι και να ειναι ονειρο.
Η τελευταια του φωτο χιονισμενο 11-02-2015..Κοιταχτε ποσο ομορφο ειναι..
Δειτε τι ωραια που ηταν η μουριτσα του με τον schnitzer..Αντε να ξαναβρω προφυλακτηρα σαν αυτον.
Η τελευταια του φωτο χιονισμενο 11-02-2015..Κοιταχτε ποσο ομορφο ειναι..
Δειτε τι ωραια που ηταν η μουριτσα του με τον schnitzer..Αντε να ξαναβρω προφυλακτηρα σαν αυτον.
Δεν το δινω με τιποτα σε καμια εταιρεια..Προτιμω να ξηλωσω οτι θα μου χρειαστει για το επομενο και τα υπολοιπα να τα χαρισω,και να ξερω οτι καπου θα ποιασουν τοπο τα πραγματατου,παρα να κανω μαγκα τον μαντρα η την ανακυκλωση που θα τα παρουν τζαμπα και θα τα μοσχοπουλησουν..
VasilisG85
18-02-15, 14:03
Αν σε παρηγορεί, σε παρόμοια περίπτωση (μόνο που έφταιγα εγώ δε με χτύπησε κανένας) πριν από 7 χρόνια περίπου εγώ αποφάσισα να το κάνω και να μην πάρω άλλο... Η συναισθηματική αξία για μένα ήτα πολύ μεγαλύτερη από το κόστος κατασκευής... Απόδειξη οτι το έχω μέχρι σήμερα... και σκοπεύω να το κρατήσω αρκετά ακόμα...
28963
28964
28965
28966
Στην πρεσα δεν το στελνω με τιποτα..
Αν βρω καθαρο 34αρι χωρις σαπισματα βανδαλισμους και τρακαρισμα σοβαρο το παιρνω και κανω τραμπα τον δικο μου εξοπλισμο..
Συμφωνω..! με τιποτα μη το δωσεις... Βρες ενα και κανε τραμπα..
Ευτυχως που δεν επαθες εσυ τιποτα... :thumbsup:
Φίλε μου φτιάξτο το αμαξι.
Δεν έχει τίποτα.
Kostas Maras
18-02-15, 18:03
Εγω φίλε μου είχα μια παρόμοια εμπειρία......και σκέφτηκα να πάρω καποιο αλλο ίδιο και να κανω τράμπα τα πράγματα μου......αλλα δεν το έκανα διοτι θα αισθανόμουν οτι θα είχα ενα αμάξι τραβεστί.....ετσι λοιπόν το έφτιαξα απο την αρχή κι ας μου στοίχισε τριπλά απο το να αγόραζα ενα αλλο μεταχειρισμένο! Φτιάξε το δικο σου για να ξέρεις τι εχεις, αφου εισαι και δεμένος με το αμάξι σου!
Και μια ερωτηση ακομα...
κατ αρχην σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελέσματα κι αν δεν εχει ''γυρισει το ραμφος μεσα'' , μπορεις να το φτιαξεις ανετότατα.
Θα το συζητήσεις αυτό με την ασφαλιστικη του αλλου και θα τους ζητήσεις επιμονα την ''απαξιωση'' που θα σου κοψουν λογω παλαιότητας να την πληρωσεις εσυ.
Ετσι θα κερδισεις τα ανταλακτικα που εξ αρχης θα μαζεύεις παλαια(μεταχειρισμένα) μεχρι της τελευταιας βιδας.
Και η ερωτηση : -Όταν εσκασε ο άλλος επανω σου ησουν σταματημένος ειπες, δηλαδή χωρις να κινεισαι καθολου, με πατημενο φρενο,σωστα ;;
Δεν δειχνει να εχει τοσο μεγαλη ζημία το αυτοκίνητο σου.Το τσακισμενο ραμφος δε λεει κατι για τη σοβαρότητα της ζημιας εκτός και αν ξανακανεις καρμπον ζημια και πιστεψε με κυκλοφορουν εξω χρεπια με πιο αμφιβολου αποτελέσματος επισκευές.
Και μια ερωτηση ακομα...
κατ αρχην σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελέσματα κι αν δεν εχει ''γυρισει το ραμφος μεσα'' , μπορεις να το φτιαξεις ανετότατα.
Θα το συζητήσεις αυτό με την ασφαλιστικη του αλλου και θα τους ζητήσεις επιμονα την ''απαξιωση'' που θα σου κοψουν λογω παλαιότητας να την πληρωσεις εσυ.
Ετσι θα κερδισεις τα ανταλακτικα που εξ αρχης θα μαζεύεις παλαια(μεταχειρισμένα) μεχρι της τελευταιας βιδας.
Και η ερωτηση : -Όταν εσκασε ο άλλος επανω σου ησουν σταματημένος ειπες, δηλαδή χωρις να κινεισαι καθολου, με πατημενο φρενο,σωστα ;;
Παιζει ρολο το φρενο για τους αεροσακους? Ή για συνυπαιτιοτητα(??) ?
Το φρενο και τα μηδεν χλμ, σημαινουν ακινητο σε θεση στάθμευσης οχημα.
Το Ε34 εχει αισθητήρες στα ραμφη που καταλαβαινουν την αποτομη μεταβολη στα -G-
Από αυτό τα υπολοιπα είναι κατανοητα γιατι ΔΕΝ ανοιξαν .
Για μια στιγμη οταν τον ειδα να μου ερχεται καταπανω εκανα κινηση για να παω αριστερα και να τον αποφυγω βγαινοντας στο ρευμα του,το μετανιωσα εκανα τερμα δεξια σταματησα τελειως και το φρενο ισα που το ακουμπαγα(ηταν κατηφορα για μενα) τον εβλεπα να ερχεται αφρεναριστος πανω μου..
Το μονο που εκανα ηταν να κρατηθω στο τιμονι και να ακουμπισω το κεφαλι μου στο μαξιλαρακι, και να αφησω το φρενο..
Δεν καταλαβα τιποτα μεσα..Εμενα με τιναξε γυρω στα 10 μετρα πισω και αυτος σηκωθηκε η ουρα του αυτοκινητου του και γυρισε πλαι.
Δηλ καθετα στο δρομο με την μουρητου στο ρευμα το δικο μου και το υπολοιπο αυτοκινητο στο δικοτου..Εγω βρεθηκα ελαφρα διαγωνια με την ουρα του αυτοκινητου να εξεχει γυρω στα 40εκ απο το τελειωμα του δρομου ενω η μουρη μου ηταν τελειως ακρη.
Η ταχυτητα του υπλογισαν οτι ηταν 100 με 110 χλμ..Πως το βρηκαν χωρις ιχνη φρενου ο θεος και η ψυχητους..Εγω τον υπολογιζα καμια 80αρια χλμ..
Το καλυτερο το εμαθα σημερα απο φιλο μου στο τμημα..
Ειχαν κανει καταγκελια γυρω στις 20,00 για κοκινο αυτοκινητο να κινειται στο αντιθετο ρευμα απο Σχηματαρι προς ταναγρα και πισω..
Φιλος μου επισης απο την ταναγρα που ειδε το αμαξιμου στο σημειο (το δικοτου το ειχαν παρει) ειπε του αστυνομικου..Κοκινο ηταν το αμαξι? Πριν απο καμια ωρα μου ηρθε εμενα κατα πανω και το εριξα στα χωραφι.Αυτος ειχε 4χ4 και ηταν κοντα σε χωραφι...Εγω ημουν ακριβως εξω απο την μαντρα του τουβλαδικου...Αν ειχα χωραφι σιγουρα θα το φυτεβα μεσα..( το εχω κανει πολες φορες η τελευταια ηταν στα χιονια στις 11-2 με το hilux)
Με 60 πηγαινα ρε παιδια γαμω την τυχη μου.
Δεν θελω να φτιαξω το ιδιο δεν το εμπιστευομαι απο την στιγμη που πηρε το ραμφος το ψαλιδι και η βασητου..Δεν θα με ενοιζε αν η ζημια μου ηταν σε πορτες καπω φτερα προφυλακτηρες,,θα ειχα ξεκινησει να το φτιαχνω ειδη..
Αν εχει καποιος στα υποψην καποιο καλο πενταρι απ 93 εως 95 ας μου το πει να το αγορασω..Ειμαι στο ψαξιμο..
Εχω φαη και σκαλωμα.Να φτιαξω το 34αρι?Η να βρουμε κανενα καλο 39αρι?
Το γουσταρω τρελα το 34 αλλα? Βοηθατε,,,
Έχεις δει με τα μάτια σου το ράμφος που πήρε; Όταν πάει ο πραγματογνώμονας να εκτιμήσει τη ζημιά, ο μάστορας έχει λύσει διάφορα μέρη για να μπορεί ο πρώτος να κάνει τη δουλειά του. Μια φωτογραφία επίσης θα βοηθούσε κι εμάς να καταλάβουμε το μέγεθος της ζημιάς στο ράμφος και να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε μαζί σου στο ότι δεν εμπιστεύεσαι να το φτιάξεις.
katsaraios
19-02-15, 01:59
[QUOTE=Βασιλης;526999]Δεν θελω να φτιαξω το ιδιο
Εχω φαη και σκαλωμα.Να φτιαξω το 34αρι?QUOTE]
Με το συμπαθειο αδελφε χωρις παρεξηγηση μου θυμιζεις απατημενο συζυγο ,να την ξαποστειλω η να την συγχωρεσω??
Το ραμφος φτιαχνεται σε σωστο και μερακλη φανοποιο ,εχω καποιον υποψιν μου μονο που θα πρεπει να δει το αμαξι ,απο το μαγαζι του δεν φευγει...
Λυση λοιπον τραβα οσο πιο καλες και ευδιακριτες φωτογραφιες μπορεις και αν κανονισεις τις βλεπει και σου λεει περιπου ...
Οτι θες π.μ...
Μου αρεσαν τα προτζεκτ στο αμαξι σου για αυτο λεω να ρωτησεις για επισκευη...
καλημέρα,ψαξτο πρωτα να δεις αν επισκευάζεται,αλλα σε καμμια περιπτωση μη το δωσεις είναι κριμα,
Andreas1971
19-02-15, 09:40
Γνώμη μου, μόλις ηρεμήσεις κάτσε και δες το λίγο ψύχραιμα και με πιο καθαρό μυαλό. Το αυτοκίνητο έτσι όπως φαίνεται δεν πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα, αυτό βέβαια θα στο πει κάποιος φανοποιός που θα το δεί απο κοντά, καθώς και τι ζημιά έχει γίνει σε δομικά μέρη του αυτοκινήτου.
Το να πάρεις κάποιο άλλο παρόμοιας χρονολογίας, δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι, και μπορεί να έχει υποστεί και μεγαλύτερο τρακάρισμα απο το δικό σου.
Εαν δεν θέλεις να το αποσύρεις, δεν θα μπορέσεις να το κάνεις ολική διαγραφή, οπότε θα το έχεις για πάντα στο ονομά σου, και απο την άλλη θα σου μείνει στην αυλή να λιώνει με τον καιρό.
Εαν επισκευάζεται με ένα λογικό ποσό εγω θα το έφτιαχνα.
Για μια στιγμη οταν τον ειδα να μου ερχεται καταπανω εκανα κινηση για να παω αριστερα και να τον αποφυγω βγαινοντας στο ρευμα του,το μετανιωσα εκανα τερμα δεξια σταματησα τελειως και το φρενο ισα που το ακουμπαγα(ηταν κατηφορα για μενα) τον εβλεπα να ερχεται αφρεναριστος πανω μου..
Αυτή τη λύση επέλεξα μετά από νανοσεκόντ σκέψης, στη δική μου περίπτωση, όταν τον έβλεπα να έρχεται επάνω μου. Ήξερα ότι ήταν ρίσκο διότι δεν υπήρχε ορατότητα μιας κ ήταν στροφή στο αντίθετο ρεύμα, αλλά δεν υπήρχε επιλογή για κάτι καλύτερο.
Θέλω να πω πως ότι και να έκανες αυτός το ποιο πιθανόν είναι ότι θα έπεφτε επάνω σου.
ps: Τελικά αντί για την δική μου πλευρά τσαλάκωσε της (νυν) συζήγου κ τα τζάμια έπεσαν όλα επάνω της.
Καλά δεν έκανα; :hystericalbs1:
Ευθυμήστε :D
oldcarskickass
19-02-15, 11:19
Βασικά αν έσκαγε πάνω σου με 100χλμ δε θα είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο.-
Στην περίπτωση ολικής του δικού μου ένα ποσό πήρα από την ασφαλιστική και το υπόλοιπο από τον μαντρά που το αγόρασε, πιστεύω ότι αν δε το δώσεις στο μαντρά απλά δεν θα πάρεις τα λεφτά που θα το αγόραζε.
Και εννοείται θα κυνηγήσεις να πάρεις Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ότι λέει το συμβόλαιο. ΑΥτά περί παλαιότητας τα ακούω βερεσε.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5177260/
ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ ,ΕΧΟΥΒΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
:facepalm:
Ptboul ευχαριστω φιλε αλλα ειναι παλιο.Εγω θελω απο 1993 εως 1995..
Αν γνωριζει καποιος κανα καλο ας μου το πει..
Aυτο εδω πως το βλεπετε?Γνωριζετε κατι?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6048250/
Πηγα το φωτογραφησα για να το δειτε και χαλαστηκα αρκετα μολις το ειδα.
Παδια για να σας λεω δεν αξιζει να φτιαχει κατι ξερω..Το ειδα μεσα στην νυχτα με το που βγηκα εξω.
Απο πιτσιρικας στα συνεργεια και τα φαναρτζιδικα ειμαι..
Ξερετε ποσα τρακαρισμενα εχω ξηλωσει και ποσα εχω δει να φτιαχνονται?
Την εχει ακουσει για τα καλα..Οι φωτο δεν δειχνουν καλα την ζημια του..
Να ειμαι τυχερος να βρουμε κανα καλο και να το φτιαξω κουκλα..
Αυτο παντως δεν το πεταω
Aυτο εδω πως το βλεπετε?Γνωριζετε κατι?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6048250/
Καλο φαινεται ορμα με 1300 φτηνο ειναι! :mpaks:
Παω Σαββατο να το δω..Αν δεν εχει σαπισματα το πηρα..
Αυτό που δείχνει σαν προθερμαντήρας πετρελαίου στο καντράν..., τι είναι?
https://s31.carcdn.gr/6048/6048250_7_b.jpg
Eιναι η ενδειξη προθερμανσης για τα μοντελα πετρελαιου..
Στο δικομου παντως δεν φαινεται...
Ωραια παρατηρηση Μιχαλη!!
Ειδα 2 σημερα.
Ενα στην θηβα,Ενα στην Αυλωνα..
Αναθεμα τα χλμ. που εκανα..
Στην θηβα ηταν του 95 με την φαρδια μασκα και 2 αεροσακους..
Το ηθελε 1000 + τα τελη..Αυτο ουτε με αλλα 5000 δεν γινοταν αμαξι..
Το Αλλο ηταν τοσο κακοφτιαχμενο και βανδαλισμενο που με το που το ειδα απεξω εφυγα..
Με πηρε απο κατω ασχημα ...Δυσκολο να ξαναβρω σαν το δικο μου.
Ελπιζω μ αυτο στη Δροσια να κανεις αγορα!
nikos valvetronic
20-02-15, 22:09
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5649016/
https://s18.carcdn.gr/5649/5649016_8_b.jpg
Δυο σάκοι, οροφή, φαρδύ καπό και 96άρι.Θες να πάω να το δώ?
E60_Arkadia
21-02-15, 11:37
Τι ψάχνεις 520 η518?
Τι ψάχνεις 520 η518?
Κατα προτιμιση 520 αλλα και 518 αν ειναι καλο το παιρνω..
Αρκει να μην ζητανε τα μαλια της καφαλης τους..
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5649016/
https://www.bmwfans.gr/forum/
Δυο σάκοι, οροφή, φαρδύ καπό και 96άρι.Θες να πάω να το δώ?
Αν μπορεις Νικο και δεν ειναι κοπος πηγαινε.
Ειδα το μπλε στην δροσια σημερα..
Ειχε αρκετες οξειδωσεις..Το χρωμα του ηταν χαλια..
Η 3η και η 5η ετριζαν..Ειχε τριγμους και αεροδυναμικο θορυβο στην μερια του συνοδηγου.Το μοτερ παροτι δουλευε ωραια δεν τραβαγε..
Το μπροστινο του συστημα κοπαναγε και στο φρενο και στις λακουβες..
Το ταμπλο πιτσικαρισμενο...Οι ταπες απο κατω ειχαν ξεκολησει και μεσα ειχε υγρασιες..ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ...Σαν το 34αρακι μου δεν προκειτε να βρω.
Τωρα παω να του τραβηξω λιγο τον τροχο μπροστα και να το παω στον φανοποιο,να δω τι ακρη θα βγαλουμε.Μηπως και φτιαξω το ιδιο..
To πηγα..Ακομα και πληγωμενο ειναι τελειως αθορυβο..
Παιδια το αυτοκινητο δεν αξιζει να φτιαχτει..Αυτο μου ειπε ο μαστορας, με τον οποιο εχω χρονια συνεργασια,καθως του μονταρω και ξεμονταρω τα μηχ.μερη απο τα τρακαρισμενα..
Η ασφαλεια μου ειπε θα σου δωσει στην καλυτερη κανα 1500αρι..
Αν το φτιαξουμε θελουμε μια μουρη κομπλε ωστε να ξεπονταρουμε ολον τον αριστερο θολο και ραμφος και να το βαλουμε στο δικο μου..
Αρκετα επιπονη διαδικασια καθως θελει κατεβασμα κινητηρας ξηλωμα ολα τα μηχ μερη μπροστα ,το ταμπλο τα πεταλια οι μονωσεις το παρμπριζ ολα τα ηλεκτρικα απο την μουρη καθως και πισω απο το ταμπλο..
Μετα πρεπει να βεθουν οι ποντες απο το δικο μου να ξεπονταριστει και να ξαναπονταριστει ο αλλος θολος με το ραμφος..
Επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα εμβαπτισης σε φωσφατωση εκει που θα πονταρουμε το πολυ σε 2 χρονια θα ξεκινησουν οι οξειδωσεις..
Εγω απο την πλευρα μου θα απαιτησω απο την ασφαλεια αυτοκινητο στην ιδια κατασταση με το δικο μου,και με τον ιδιο εξοπλισμο..
Ας μου βρουν μονο τον αυθεντικο ac schnitzer προφυλακτηρα μου και μετα τα ξαναλεμε...Θα τους τραβηξω δικαστικα και οτι γινει..
Οσο για τον ινδο που ηταν τυφλα θα τον ξεκατινιασω στις μυνησεις...
Επισης πιστευω οτι το εκανε επιτηδες..
Μη μπεις σ αυτη τη διαδικασια.
Παρε τα λ7 συμπληρωσε και πηγαινε σε σειρα 3,εκτος κι αν θες οπωσδηποτε 5αρα:original:
.Θα τους τραβηξω δικαστικα και οτι γινει..
Tι θα τους ζητας Βασιλη..;;
Tι θα τους ζητας Βασιλη..;;
Ηταν δηλωμενος ο schnitzer ?
Παιδια θα ζητησω να μου βρουν αυτοκινητο με 1500ε σε αυτην την κατασταση και με αυτον τον εξοπλισμο..Αν δεν μπορουν ας μου δωσουν 3000 με 3500 να το βρω μονος μου..
Φανη δεν ηταν δηλωμενος..
Εγω το 34αρι το γουσταρω με τα 1000 απο τοτε που το πρωτοειδα..
Το δικο μου το ηξερα απο την μερα που αγοραστηκε.. 20 χρονια σε γκαραζ ητανε,συντηρημενο ευλαβικα στον κεμιδη και με χρωμα μαμα..
Κανενας κερατας μεθυστακας και ουτε η ασφαλεια του θα κανουν οτι γουσταρουν..
Δεν μπορειτε να καταλαβεται ποσο μου λειπη και ποσο νευριασμενος ειμαι που πηγε τοσο αδικα..
Stunt Mike
21-02-15, 19:36
Ευκαιρια ν'ανεβεις κατηγορια! ;) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6060528/
Δεν μου κανει..Το εχω δει.Εγω θελω μοντελο σαν το δικο μου.
Αυτο ειναι καραμπινατο 88αρι..Δεν εχει καμια σχεση με τα μοντελα απο 93 εως 95.. Ευχαριστω παντως..
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1488145/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5547784/
nikos valvetronic
21-02-15, 22:18
Το 4χ4 έχει τουλάχιστον ένα χρόνο στο car (2500cc...) Το άλλο φαίνεται τεφαρίκι γι'αυτό και τσιμπιμένο, πολύ ωραίο σαλόνι και ζάντα και φαρδιά μούρη thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5645020/
Για αυτο εδω τι λετε? Ειναι οντως του 2002 μοντελο..
Βασίλη, όσο κι αν μου αρέσει κι εμένα το E34, πιστεύω ότι θα κάνεις πολύ καλή επιλογή παίρνοντας ένα E39. Δες το σαν το τελείωμα μιας εποχής και το ξεκίνημα μιας νέας. Για το αν είναι όντως του 2002, δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά είναι πανέμορφο.
Πήγαινε δες το, οδήγησέ το.
stef ο ίδιος είναι που ψάχνει, ο Βασίλης.
Βασίλη, όσο κι αν μου αρέσει κι εμένα το E34, πιστεύω ότι θα κάνεις πολύ καλή επιλογή παίρνοντας ένα E39.
Καλη ιδεα! thumb
Eτσι.. και κρατας το 34αρι και το φτιαχνεις εν καιρω... σιγα- σιγα :cheers:
Υ.Γ Παραδιδεις πινακιδες φυσικα...
Leonidas_E39
22-02-15, 11:23
Φαινεται να ειναι του 2002 απο οτι φαινεται αλλα ενα τσεκαρισμα με το vin του θα χρειαστει για να το επιβεβαιωσεις!!!!!!!!
σταλθηκε απο το υπερπεραν!!!!!!!!
E60_Arkadia
22-02-15, 13:05
Καλύτερα Ε39,πιο καλό και νεο αυτοκίνητο με καλύτερα μοτέρ και ποιότητα.Ίσως η καλύτερη πεντάρα απ όλες.Οωσδηποτε δέρματα γτ μια πεντάρα πρέπει να έχει δερμάτινο σαλόνι.Απο κει και πέρα κάθε έξτρα επιπλέον καλοδεχούμενο.Δεν έχω υπολογιστή να σου πρότεινα κανεν που πιστεύω θα είναι καλό.Σε Ε34 λίγα είναι τα καλά στο car και θα τα χρυσοπληρωσεις.Υπάρχει ένα εδώ τριπολη που πωλείται 520,υπάρχει και στο car,δεν ξέρω αν είναι καλό αλλα αν θες πάω να το δω.
E60 ευχαριστω..Ριχτου μια ματια αν μπορεις..
Αθηναιος σιγουρα ετσι θα γινει το 34αρι θα το φτιαξω..
Να πω τωρα την αμαρτια μου? Το 34αρι μου αρεσει περισσοτερο,ειναι μεσα στην καρδια μου.
Πιστευω οτι ειναι ποιοτικοτερο απο το 39 σε πλαστικα και σε παρεμφερη ηλεκτρολογικα..
Μου αρεσει η οδηγοκεντρικη θεση οδηγησης και η ταμπλουδαρα του..
Μου αρεσει που δεν τριζει τι πο τα,σε σχεση με 39αρια που εχουν δυο φιλοι τα οποια ψιλοτριζουν σε σημεια του δρομου που το 34 τα περνα σαν να πατα σε γυαλι..
Εχω δει πολλα 39αρια με θεματα στο abs και σε διαφορους αισθητηρες,που στο 34 απλα δεν υπαρχουν..
Αυτη την στιγμη στο ηλεκτρολογιο φιλου μου ειναι ενα 39αρι για επισκευη μοναδας abs και αλλο ενα για επισκευη μοναδας κλιματισμου..
Δεν θελω να το κατηγορησω και σιγουρα ειναι ποιο αθορυβο και ποιο ανετο,εξαλου για 39αρι με βλεπω, αλλα σαν το 34αρι που ειχα δεν προκειτε να ξαναβρω..
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το εχω παντα μεσα στην καρδια μου και οτι την πρεσα δεν θα την δει ποτε..Δυστηχως το χαρηκα μονο 1 χρονο και 15 μερες...
Ασχοληθηκα τοσο πολυ μαζι του γιατι ηταν χρυσος και το εκανα διαμαντι.
Το 36αρι που ειχα καποτε για σχεδον 10 χρονια, δεν ειδε την φροντιδα που ειδε το 34 σε 1 μηνα..Ολο μαζι του ασχολιομουν..
Ποσες φορες εβγαινα βραδια να χαζευω την μουριτσα του...Ποσα βραδια απλα καθομουν στην σαλοναρα του και ηρεμουσα...
Πειτε με κολημενο και οτι αλλο θελετε εγω δεν ντρεπομαι θα το πω,,μεχρι που φυλαγα τα σηματα του και του μιλαγα...
Δυστηχως το χαρηκα μονο 1 χρονο και 15 μερες...
Όχι, φίλε...... Αυτό πόνεσε...:sad::crying:
E60_Arkadia
22-02-15, 15:00
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6118611/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6124713/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5852549/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5865226/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5076653/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6054733/
Bazil Van Sinner
22-02-15, 15:06
Πειτε με κολημενο και οτι αλλο θελετε εγω δεν ντρεπομαι θα το πω,,μεχρι που φυλαγα τα σηματα του και του μιλαγα...
:notworthy::notworthy:
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το εχω παντα μεσα στην καρδια μου και οτι την πρεσα δεν θα την δει ποτε..Δυστηχως το χαρηκα μονο 1 χρονο και 15 μερες...
Το 36αρι που ειχα καποτε για σχεδον 10 χρονια, δεν ειδε την φροντιδα που ειδε το 34 σε 1 μηνα..Ολο μαζι του ασχολιομουν..
Ποσες φορες εβγαινα βραδια να χαζευω την μουριτσα του...Ποσα βραδια απλα καθομουν στην σαλοναρα του και ηρεμουσα...
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Φανη δεν ηταν δηλωμενος..
Τοτε πως θα ζητησεις αποζημιωση στην αξια που θες, και οχι που πληρωνες και υπογραψατε?
Μη σκας τοσο πολυ παντως, στο τελος τελος..δεν αξιζει. Λαμαρινες ειναι. Τη δουλεια του την εκανε, δεν χτυπησες. Σιγουρα το πονας διπλα με τοση προσωπικη ενασχοληση αλλα ειναι λαμαρινες. Τα υπολοιπα της ζωης ειναι πιο δυσκολα. Αμα δεν ειχε παρει το ραμφος και μια μπαριερα σου ειχε κοψει τα ποδια μεσα απο τα πενταλ (εχει συμβει αρκετες φορες, επειδη δεν ξεκινουν απο το εδαφος οπως στο εξωτερικο) θα ηταν καλυτερα?
Ε60 τι διαμαντια ειναι αυτα?Καλα πως τα βρισκεις?Στραβομαρα εχω?
Φανη εχεις δικιο λαμαρινες ειναι αλλα τις γουσταρουμε..
Αν ησουν μεσα στο αμαξιμου και ζουσες το σκηνικο ειμαι σιγουρος θα ενιωθες οπςως εγω..
E60_Arkadia
22-02-15, 20:34
Προχωρα και μην κολωνεις,παμε για αλλα καλυτερα..
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5645020/
Για αυτο εδω τι λετε? Ειναι οντως του 2002 μοντελο..
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mιλησα με τον ιδιοκτητη του ε34 απο το αργος που μου εστειλες Ε60..
Ειναι γενικα καθαρο..Εχει λιγες σκουριες πισω αριστερα και εχει χτυπηθει μπροστα αριστερα..
Εχει καποια σημαδια το χρωμα γιατι ειναι εδω και 10 χρονια βαμενο..
Δεν εχει πινακιδες,και αυτο ειναι + 660 ..
Αν χαμηλωσει λιγο το αγοραζω..Σιγουρα θα βρω και αλου σαπισματακια πανω του αλα δεν με πειραζει ειναι τοσο ομορφο που θα εχω ορεξη να τα φτιαξω..
Snoo απο που το καταλαβαινεις, για δωσε πληροφοριες?
Mιλησα με τον ιδιοκτητη του ε34 απο το αργος που μου εστειλες Ε60..
Ειναι γενικα καθαρο..Εχει λιγες σκουριες πισω αριστερα και εχει χτυπηθει μπροστα αριστερα..
Εχει καποια σημαδια το χρωμα γιατι ειναι εδω και 10 χρονια βαμενο..
Δεν εχει πινακιδες,και αυτο ειναι + 660 ..
Αν χαμηλωσει λιγο το αγοραζω..Σιγουρα θα βρω και αλου σαπισματακια πανω του αλα δεν με πειραζει ειναι τοσο ομορφο που θα εχω ορεξη να τα φτιαξω..
Snoo απο που το καταλαβαινεις, για δωσε πληροφοριες?
εχεις πμ
nikos valvetronic
24-02-15, 13:21
Αν μπορεις Νικο και δεν ειναι κοπος πηγαινε.
Βασίλη το αμάξι δεν είναι στην μάντρα.Το πήρε κάποιος για έλεγχο και μάλλον θα το αγοράσει.
Ευχαριστω Νικο,δεν πειραζει..
Αρχιζουμε τον γολγοθα.. 10 μερες για να παρω το αντιγραφο απο το βιβλιο συμβαντων και 3 μηνες για να βγει η δικογραφια..
Ο αλλος ο βρωμιαρης εχει εξαφανιστει και δεν εχει κανει δηλωση..
Βασίλη πες μου κάτι να καταλάβω:
Ενδιαφέρεσαι για 34άρι ανεξαρτήτου κυβισμού με σκοπό να βάλεις το 1.8 επάνω ή δεν σε απασχολούν τα κυβικά οπότε ψάχνεις και για 39άρι 2λιτρο ή 34άρι 2λιτρο και επάνω;
Βασίλη πες μου κάτι να καταλάβω:
Ενδιαφέρεσαι για 34άρι ανεξαρτήτου κυβισμού με σκοπό να βάλεις το 1.8 επάνω ή δεν σε απασχολούν τα κυβικά οπότε ψάχνεις και για 39άρι 2λιτρο ή 34άρι 2λιτρο και επάνω;
Το δικο μου ηταν 2λιτρο και με εξοπλισμο που δυσκολα θα βρω..
2αεροσακους 2ζωνικο κλιμα πακετο φωτισμου και δερματα..
Θελω παλι 2λιτρο για να μην μπω στην διαδικασια να δηλωνω κινητηρα...
Πρωτιμω το 34 αν ειναι καλο και με συμφερουσα τιμη..Ψαχνω για μοντελο απο 94 και πανω για να τεριαζουν τα πραγματα μου κυριως τα ηλεκτρικα του και οι μονωσεις.Για μην μπω στην διαδικασια ξηλωματως και αυτων..
Αν βρεθει καλο 39αρι σε λογικη τιμη το θελω..Τα καλα 34αρια ειναι δυσευρετα και ακριβα για την τωρινη οικονομικη μου κατασταση..πχ 2500 ενα καλο που μου εστειλε ο Ε60((τον ευχαριστω)) +τα τελη.Βαζω κατι παραπανω και παω για 39αρι..Ετσι το βλεπω ,μπορει να ειναι και λαθος...
nikos valvetronic
25-02-15, 16:48
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=528135&postcount=1
Έλα Βασίλη όρμα !!
https://s38.carcdn.gr/6137/6137578_2_b.jpg
Νικο ειναι καλο...Μιλαγα τωρα με τον Γιαννη...Κοιταμε το βιν και μαλον θα προχωρησω..
Επισης ειδα το 34αρι της θηβας που ειναι στην αγγελια 1200ε..
Το εριχνε σταδιακα 1000---800---600---500 μεχρι εκει εφτασε...
Κινητο στοκο δεν αγοραζω...Απελπιστηκαμε, και πηγαμε στον φανοποιο...
Με δικια μου εργασια στα μηχανικα και με μουρη αυτοκινητου στα 200ε φτανουμε τα 2000 με 2500...Αν δεν βγαλω ακρη με το λευκο 39αρι λεω να φτιαξω το δικο μου που το ξερω...
Eλα Νικο το εκανες το προξενιο...
Εχω τα 1500 μαζευω εντως των ημερων και τα υπολοιπα και εφυγα για Εδεσσα.
Αυτος ειναι ο εξοπλισμος..Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει τον M54...
Πιστευω και ο Μ52 να ειναι καλος...
Για δωστε πληροφοριες..
Vehicle information
VIN long GP22364
Type code DM11
Type 520I (EUR)
Dev. series E39 ()
Line 5
Body type LIM
Steering LL
Door count 4
Engine M52/TU
Cubical capacity 2.00
Power 110
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour ALPINWEISS 3 (300)
Upholstery STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)
Prod. date 2000-04-25
Order options
No. Description
283 LT/ALY WHEELS BMW STYLING II
302 ALARM SYSTEM
431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D
438 WOOD TRIM
441 SMOKERS PACKAGE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC)
520 FOGLIGHTS
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING
540 CRUISE CONTROL
665 RADIO BMW BUSINESS
694 PREPARATION FOR CD CHANGER
818 MAIN BATTERY SWITCH
853 LANGUAGE VERSION ENGLISH
863 EUROPE/DEALER DIRECTORY
880 ENGLISH / ON-BOARD DOCUMENTATION
Series options
No. Description
548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING
βασιλη ολα οκ την εκανα διαγραφη την αγγελια.
Eυχαριστω Γιαννη θα τα πουμε συντομα
savvas bmwdakias
25-02-15, 18:53
Αντε με το καλο ωραιο και καθαρο φαινεται το ασπρο!
:mpaks:
Καλοριζικο! καλα και απροβληματιστα χλμ να χεις....
να μας πεις εντυπωσεις απο 6κυλινδρο και απο καροτσα...
Oτι και να γινει οτι και να παρω το 34αρι μου θα ειναι παντα μεσα στην καρδια μου..
Να το θυμαστε θα ερθει η μερα που θα παραδοθουν πινακιδες στη γιαπωνεζα, και το 34 θα βγει ξανα στον δρομο..
βασιλη πηγα τον βρηκα και απο κοντα.ειναι ολα οκ τα 500 ευρω θα μας τα κοψει και εχει το σημα του 15 πληρωμενο και μεχρι σημερα το αυτοκινητο ειναι χωρις καμια μηχανικη βλαβη.το επομενο βημα ειναι δικο σου σε περιμενει με το κλειδι στο χερι
Γιαννη σε ευχαριστω για ολα...Ειμαι υποχρεος..Μαζευω τα υπολοιπα και ερχομαι..
Eλα Νικο το εκανες το προξενιο...
Εχω τα 1500 μαζευω εντως των ημερων και τα υπολοιπα και εφυγα για Εδεσσα.
Αυτος ειναι ο εξοπλισμος..Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει τον M54...
Πιστευω και ο Μ52 να ειναι καλος...
Για δωστε πληροφοριες..
Vehicle information
VIN long GP22364
Type code DM11
Type 520I (EUR)
Dev. series E39 ()
Line 5
Body type LIM
Steering LL
Door count 4
Engine M52/TU
Cubical capacity 2.00
Power 110
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour ALPINWEISS 3 (300)
Upholstery STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)
Prod. date 2000-04-25
Order options
No. Description
283 LT/ALY WHEELS BMW STYLING II
302 ALARM SYSTEM
431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D
438 WOOD TRIM
441 SMOKERS PACKAGE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC)
520 FOGLIGHTS
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING
540 CRUISE CONTROL
665 RADIO BMW BUSINESS
694 PREPARATION FOR CD CHANGER
818 MAIN BATTERY SWITCH
853 LANGUAGE VERSION ENGLISH
863 EUROPE/DEALER DIRECTORY
880 ENGLISH / ON-BOARD DOCUMENTATION
Series options
No. Description
548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING
να το χαίρεσαι. θα το ερωτευτείς.
δίλιτρος Μ54 δεν υπάρχει. μόνο 2,2
nikos valvetronic
25-02-15, 23:10
Άντε Βασίλη με το καλό να το πάρεις και να το χαρείς :thumbsup: Και όταν ανέβεις Βόρεια κάνε μια στάση Σαλονίκη να σε γνωρίσουμε :cheers:
Ο 431 κωδικός είναι ο αυτόματος αντιθαμβωτικός εσωτερικός καθρέπτης και o 520 οι προβολείς ομίχλης.Τα άλλα είναι ξεκάθαρα έτσι??
Mε το καλο Βασιλη το 39αρι και καλα να εισαι να βαλεις φωτο με το 34αρι παλι τσιλικο και ωραιο!
Aσχετο: Το 818 MAIN BATTERY SWITCH μπαινει μονο για την μεταφορα και αφαιρειται στην αντιπροσωπεια ετσι ?
Παιδια ευχαριστω για ολα..
Νικο λες να φθασω τοσο κοντα και να μην γνωρισω την παρεα των βορειων?
Θα ενημερωσω 3 μερες πριν..
Dermatis ...το μονο σιγουρο..
stefm5 ..αν και ειμαι ειδη καψουρης,, Θα αφησω λιγο χωρο και για την γιαπωνεζα :th_Laie_67-1:
A8hnaios ,,, απο το στομασου και στου θεου το αυτι
savvas bmwdakias και μενα μαρεσει το ασπρο σαν χρωμα..Στο 34 πιστευω παη περισσοτερο..
Καλο το 39 αλλα το 34,,πως να το πω ....Ειναι λιγο αλητικο λιγο αγριο εχει χαρακτηρα...
Με το καλό το καινούργιο όχημα εύχομαι καλά χιλιόμετρα και να σου σβήσει την δίψα για το 34άρι σου ή τουλάχιστον να σε εξυπηρετήσει εξίσου καλά εώς ότου επιστρέψει ο μεγάλος σου έρωτας! Με γεια!
Καλοτάξιδο.
Είμαι βέβαιος ότι θα το φτιάξεις καλύτερο από το πρώτο:original:
E60_Arkadia
26-02-15, 20:15
Πολυ καλη επιλογη,αμαξαρα με τα ολα της
Το μογκωσα απο τον προφηλακτηρα με τον πισω εργατη για να σηκωθουν οι εμπροσθεν ροδες στον αγερα και να το παω βολτα στην αυλη μου..
Απο την δευτερη φωτο τι καταλαβαινετε εσεις αν δεν γνωριζατε τι εγινε..
Ποις φταιει???????:thnx:
nikos valvetronic
26-02-15, 22:30
Είναι θολή η φώτο Βασίλη, αν βλέπω καλά φαίνεται μόνο ο προφυλακτήρας από τον άλλον έτσι? Αν δεν γνώριζα θα έλεγα ότι έκανες δεξιά για να αποφύγεις.
Απο οτι βλεπω η λευκή μπέμπα είναι από την πόλη μου. Χωρίς να ξέρω το ιστορικό του αμαξιου ουτε τον ιδιοκτητη προσωπικα,
αλλά τον γνωριζω φυσιογνωμικα αυτόν που το έχει θα σου έλεγα να προχωρήσεις στην αγορά του... απο οσο το έχω δει στο δρόμο φαίνεται πολυ καλό! !
Απο οτι βλεπω η λευκή μπέμπα είναι από την πόλη μου. Χωρίς να ξέρω το ιστορικό του αμαξιου ουτε τον ιδιοκτητη προσωπικα,
αλλά τον γνωριζω φυσιογνωμικα αυτόν που το έχει θα σου έλεγα να προχωρήσεις στην αγορά του... απο οσο το έχω δει στο δρόμο φαίνεται πολυ καλό! !
alex εισαι απο τα μερη μας και δεν γνωριζομαστε?εισαι μεσα απο την πολη?γνωριζω προσωπικα τον ιδοκτητη και ειμαι σιγουρος οτι και εσυ τον ξερεις γτ τυχαινει να εχει ενα μαγαζι το οποιο ειναι γνωστο στην πολη.
Ναι ειμαι απο εδω, οντως δεν έτυχε να γνωριστούμε μια που δεν ήξερα ότι είσαι και εσύ από εδώ. .
Με τον Δημήτρη ( jimk86 ) που είναι και αυτός από εδώ έχουμε βρεθεί.
Πρέπει να κανονησουμε να βρεθούμε καμιά μέρα όλοι όσοι είμαστε από εδώ. Αν δεις λευκό Χ1 23d με μαύρες ζάντες εγώ είμαι, κάνε μου νόημα.
Προσωπικά δεν τον γνωρίζω (μετά κατάλαβα ποιος ειναι ) πάρα μόνο ως πελάτης.
Όπως είπα να κανονησουμε αν ερθει τελικά και ο Βασίλης από εδώ για την μπεμπα να βρεθούμε.
Ενημερώστε μόνο νωρίτερα για να βολεύει το πρόγραμμα μου!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5076653/
Ρίξε μια ματιά
Ευχαριστω mark e92,,αλλα ειναι παλιο..
Μιλησα χθες με τον ιδιοκτητη του ε39,ακομα παριμενω να με παρει τηλ.για κατι που ειπαμε...Επειδη δεν θελω να μπλεξω με κατι που δεν το ξερω και επειδη τα 39αρια δεν εχουν και την καλυτερη φημη, αποφασισα μετα απο σκεψη να φτιαξω το 34αρι μου..Αrt1 ξαναβαλε αν θες την αγγελια
Σημερα πορνο πουρνο κατα τις 11.00 μαζεψα τα εργαλεια μου και πηγα στο φανοποιειο για ξηλωμα..
βασιλη αν και δεν καταλαβα τι εννοεις μαλλον περιμενες καποιο τηλ απο τον ιδιοκτητη για καποιο θεμα και μαλλον δεν σε πηρε και ετσι χαλασε η δουλεια?κανενα προβλημα φιλε μου η αγγελια ξαναμπαινει
Καλα μιλαμε εχω παθει......απορω πως αντεχεις:shok:
Βασιλη καλη επιτυχια,Υπομονη και θα το φτιαξεις...Πολυ καλα κανεις και κρατας φωτογραφικο αρχειο...
Κρατα μας ενημερους με τη πορεια της επισκευης....
:popcorn: :popcorn:
δεν μας λες και την φήμη που έχουν τα 39άρια; 5 χρόνια έχω πλήρως απροβλημάτιστα.
επίσης είχα παλαιότερα Μ5 3.6 και 3.8 Ε34 και πίστεψέ με καμία επαφή με το Ε39.
δεν μας λες και την φήμη που έχουν τα 39άρια; 5 χρόνια έχω πλήρως απροβλημάτιστα.
επίσης είχα παλαιότερα Μ5 3.6 και 3.8 Ε34 και πίστεψέ με καμία επαφή με το Ε39.
Συγνωμη δεν θελω να τα κατηγορησω...Απλα οταν ακους οτι βγαζουν ηλεκτρικα προβληματα,καπου φοβασαι..Σαφως και ειναι καλυτερο αυτοκινητο,απλα εγω φοβηθηκα με αυτα που ακουσα και αποφασισα να φτιαξω το δικο μου που το ξερω..
βρε σε ρώτησα για να μάθω..
εγώ κανένα θέμα με ηλεκτρικά και ούτε εχω ακούσει απο άλλους κατόχους. αστικοί μύθοι όπως πάντα.
Leonidas_E39
28-02-15, 19:02
Στα 3 χρονια εναν μηχανισμο παραθυρου και αισθητηρα κεντροφορου εισαγωγης . Μια χαρα μπορω να πω και εγω
σταλθηκε απο το υπερπεραν!!!!!!!!
Απλα εξω ξηλωσει αρκετους εγκεφαλους, αντλιες, καντραν μοναδες abs ,μηχανισμους απο ηλεκτρικα παραθυρα κλειδαριες, μοναδες κλιματισμου διαφορους αισθητηρες στον κινητηρα ,πεταλουδες γκαζιου, maf ,οροφες , ταπετσαριες απο πισω πορτες ειδικα,αρκετους διακοπτες αναφλεξης( ευθυνονται για πολλες δυσλειτουργιες στα ηλεκτρικα.. κτλ κτλ για επισκευη σε φιλο μου ηλεκτρονικο ηλεκτρολογο...Ε ακουσα και κατι που δεν μου αρεσε περιμενα και ενα τηλεφωνημα που δεν εγινε και ετσι πηρα την μεγαλη αποφαση.:original::th_Laie_67-1:
ουαου
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/02/78060_1-1.jpg
just kill the E39...... :whistle:
βασιλη κολλησατε στο τηλ ρε φιλε...ειλικρινα στεναχωρηθηκα που δεν τα βρηκατε ηθελα πολυ να σε εξυπηρετησω.αν θελεις γραψε το που κολλησατε δεν τρεχει κατι μια παρεα ειμαστε
Bazil Van Sinner
01-03-15, 10:31
Bασίλη γερό στομάχι έχεις ρε φίλε!
Καλή επιτυχία στο φτιάξιμο!
:popcorn::popcorn::popcorn:
Καλή επιτυχία και καλά ξεμπερδέματα!
Απο απορία, θα πέσει και καλίμπρα με το καινούργιο ράμφος? Απ'οτι είδα το καινούργιο ράμφος έχει κανα 500άρικο στη BMW.
Αrt1 θα τα πουμε στο τηλ.:original:
Συνονοματε αστα να πανε..:th_Laie_67-1:
BILL007 Ευχαριστω.. θα αγορασω μισο αυτοκινητο.
Εχω βρει ειδη μαζι με κινητηρα 20αρι και σασμαν...Οτι περισεψει θα τα χαρισω..
Εχω βρει και 25αρι,αλλα με κολανε τα 880 που θα θελω μετα για τελη..
Ειμαι υπο σκεψη:fountwtis:
Θα αγορασεις αλλο 5αρι και θα βαλεις τα μηχανικα σου?
andreas_R...Οχι θα φτιαξω το ιδιο. Απο το αλλο θα παρω ολη την μουρη και θα
βαλω στο δικο μου τα παντα εκτος απο κινητηρα δεξι ραμφος και φτερο..
Θα δειτε ολη την διαδικασια της δουλειας με φωτο..
Αυριο θα βγαλω το σεβρο και την μοναδα abs (απο κει και περα θα κανω τον βοηθο) και θα μπει στην καλιμπρα..
Σημερα το ανεβασαμε στην καλιμπρα..
Δεθηκε και ετοιμαστηκε για τραβηγμα..Το τραβηξαμε σε 3 σημεια και ηρθε σε βαθμο που δεν το περιμενα..
Αφου το φεραμε ξηλωσα το σεβρο και την μοναδα του abs,για να διαπιστωσουμε οτι στα σημεια αυτα ηταν ανεπαφο..
Φευγω στο καπακι και παω στο πρωτο ανακυκλωτηριο για να διαπιστωσω
Οτι σημερα το πρωι πρεσαραν το ενα και την ωρα που μιλαγαμε πρεσαριζαν και το δευτερο:ranting2::ranting2::ranting2:
Φευγω για Αρτακη και τα ειχαν λιωσει και τα 5..
Τελος παω στην Ριτσωνα σε εναν αγιογδητη που ειχαμε προϊστορία.
Δεν αργησαν να αναψουν τα αιματα, κουβεντα στην κουβεντα, αντε και λιγο ειρωνεια ((και λιγο τσαμπουκας απο μερους του)) και ειχαμε ξαπλες..
Φευγω για οινοφυτα βρηκα ενα λευκο και περιμενω αυριο τιμη για να το παρω..
nikos valvetronic
02-03-15, 22:16
Έλα ρε Βασίλη μια χαρά θα το κάνεις το εργαλέιο, απ'το μεράκι σου και μόνο θα τα καταφέρεις, τζιτζι θα γίνει thumb
Bazil Van Sinner
02-03-15, 23:28
Βασίλη εδώ (https://www.carblogger.gr/2015/03/2015.html)είναι το λίνκ απο την δημοπρασία στην πάτρα εχεί αυτό (https://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=ga46489) με 500ευρώ .
Απο που να ξεκινησω σημερα..
Παω οινοφυτα κανονιζουμε τιμη και αρχιζω να κατεβαζω μοτερ σασμαν κεντρικο και πισω αξονα..Μετα το κοβουμε στην μεση..
Φωναζω φιλο με τετραξονικο και το φορτωνουμε...
Το κατεβαζουμε στο συνεργειο και αρχιζω το ξηλωμα..
Φτερα φαναρια μετωπη ψυγειο ac γεφυρες κτλ..
Δοκιμαζω την γεφυρα στο δικομου και μπηκε αμεσως:original:Αυτο ειναι ευχαριστο,δειχνει οτι το δοκαρι ηρθε μια χαρα...
Θελει μισο ποντο τραβηγμα εξω και 3mm κατω για να ερθει στην απολυτη ευθεια..
Κουραστηκα αλλα το διασκεδαζουμε κιολας...Παντως αν δεν ξηλωνα μονος τα μηχ μερη και τα ανταλακτικα φανοποιοιας θα το πεταγα..
Υπολογισαμε τις δουλεις μου απο το Σαββατο μεχρι σημερα και τις βγαλαμε 950ε χωρις να εχω τελειωσει..Στην ουσια ο Φανοποιος το μονο που κανει τωρα με εμενα βοηθο ειναι.. Το ισιωμα του θολου,το κοψιμο του μη επισκευασιμου σημειου και την ενωση του νεου..Μετα θα κανει την τοποθετηση της μετωπης του φτερου και του καπω..
Οοοολο το γ@@@ το πεφτει πανω μου..
Συν οτι τα ανταλακτικα ειναι ασπρα και θα μας φυγει το χερι στο τριψιμο της μετωπης,γιατι στα αλλα θα μπει τριβειο..
Σημερα κοπηκε ο στραβος θολος για να μπει ο καλος.
Μονταριστηκαν ολα τα πραγματα πανω και μας εδειξε οτι ηθελε τραβηγμα ο θολος αριστερα.Το αριστερο ραμφος ηθελε τραβηγμα προς τα κατω και το δεξι πρεσαρισμα πανω..Αφου εγιναν αυτες οι δουλειες πονταραμε τον θολο για να ειναι αυριο ετοιμος για κολημα...
Εβγαλα και δισκο πλατω βολαν ρουρεμαν και τσιμουχες να τα αλαξω μιας και εχω τον κινητηρα κατω..
Ωραία! Αλλά γιατί κόπηκε εκεί ο θόλος και δεν κόπηκε από τη βάση του να μπει ο άλλος ολόκληρος;
Kostas Maras
04-03-15, 17:47
Καλό κουράγιο φίλε μου!
Vasilis M3
04-03-15, 17:55
Νομίζω ότι έκανες την καλύτερη επιλογή Βασίλη!!!
Καλό κουράγιο και εύχομαι σύντομα καλές βόλτες με την μπέμπα σου ;)
Ευχαριστω παιδια..Το καλο της ζημιας ηταν οτι πηρε το ραμφος που δενει η γεφυρα, εξωτερικα και μπροστα και δεν χρειαστηκε να ξεμονταριστη απο τον καθρεπτη.
Αλλα ουτε και να κοπη..Κοπηκε μονο ο θολος και το ανω ραμφος 20εκ μπροστα απο την βαση της αναρτησης..
E60_Arkadia
04-03-15, 18:56
Βασιλη καλη επιτυχια
καλα κανεις και το φτιαχνεις θα γινει παλι αμαξαρα.
Ωραία! Αλλά γιατί κόπηκε εκεί ο θόλος και δεν κόπηκε από τη βάση του να μπει ο άλλος ολόκληρος;
Πετρο να λες ευτυχως που δεν χρειαστεικε να κοπει απο την βαση του,που ειναι ενωμενη με τον καθρεπτη.Και δεν ειναι το ξηλωμα του ταμπλο και οτι υπαρχει μεσα,,οσο οι τρυπες που επρεπε να γινουν για να ξεπονταριστει + το κολημα του νεου θολου..Στο κολημα του νεου θολου εχουμε 2πλη μαμαρινα..
Στην ενωση δεν εχουμε δυνατοτητα να κανουμε φωσφατωση η γαλβανισμα με εβαπτιση, ωστε να εισχωρησει μεσα..Αλλα θα βαζαμε εποξεικο ασταρι και μετα αρμοκολα,με αποτελεσμα σε 2 χρονακια να ξεκινουσε η οξειδωση..:original:
Χθες ξαναξηλω8ηκαν ολα..Κοληθηκε τροχιστηκε και βαφτηκε ο θολος..
Σημερα ξεκινησα να μονταρω τα μηχανικα μερη...
Αν ειχα βρει βολαν διπλης μαζας θα ειχα βαλει και κινητηρα..
Ψαχνω βολαν μεταχειρω απο την τεταρτη και δεν βρισκω..
450 που ζητανε για καινουργιο δεν δινω,γιατι βαζω αλλα 150 και περνω τροπετο..
Το καπω και η μετωπη ασταρωθηκαν και βαφτηκαν.
Vassilis ///M
07-03-15, 19:33
Πραγματικά θαυμάζω το μεράκι σου και την υπομονή σου...
Δεν λέω τπτ άλλο...
:thanks:
Βασίλη μπράβο για το μεράκι σου!thumb στο θόλο έχει πλαστικοποίηση ή είναι πισσαρισμένο?
Ψάχνω ένα καλό καλό προϊόν για πλαστικοποίηση σασί, γνωρίζεις κάποιο?
Mιχαλη ολες οι πισες που βλεπεις στις λεγομενες μποτες, των 6και 7ε που ψεκαζονται με πιστολι των 10ε ειναι για τα σκουπιδια..
Δεν εχουν καλη προσφυση,δεν εχουν ελαστικοτητα,ξερενονται και αποκολουνται..
Τα καλα πιστολια που ψεκαζουν λαστιχο ξεκινανε απο τα 200.
Καλα υλικα εχει η ppg η RM η sikkens η καρσυστεμ πχ ks 2100..
Αν θες να κανεις τοπικη επισκευη βαλε αρμοκολα πινελου,εχει καλυτερη ελαστικοτητα...Μπορεις να βαλεις και κεροπισα για καλυτερο αποτελεσμα.
Παιδια δεν ειμαι φανοποιος,απλα ασχολουμε μονος μου για να κανω καλυτερη δουλεια..Και το αμαξιμου το φτιαχνω σε φιλο φανοποιο,επειδη συνεργαζομαι μαζι του,και κανω οτι θελω στο μαγαζι του..
Ειναι δυνατον να μπει το αμαξι μου στην καλιμπρα και εγω να μην ειμαι εκει να πρεσαρω και να μετραω?:th_Laie_67-1:
Και παλι θα δειτε το καλοκαιρι οτι θα το ξηλωσω για να φτιαξω λεπτομερειες που δεν μου αρεσουν..
Αν τραβαγα βιντεο και μας βλεπατε την ωρα που δουλευουμε,θα λεγατε αυτοι θα σφαχτουν..
Δεν με νοιαζει να μην βαφτει καλα το καπω η το φτερο,τα ξαναβαφω..
Τα δομικα μερη του αμαξωματος με ενδιαφερουν να ειναι στανταρ..
Ο Βαγγελης ξερει την αρωστια μου ειναι και λιγο ψειρας και μου κανει τα κεφια..
nikos valvetronic
08-03-15, 20:13
Μπράβο Βασίλη σε παρακολουθούμε με ενδιαφέρον! Έχεις πολύ μεράκι φίλε.Αν έμενα κοντά θα σου είχα κατσικωθεί στο σβέρκο μέχρι να πατήσει άσφαλτο το 34 :th_Laie_67-1: Τρελαίνομαι να περνάω την ώρα μου σε συνεργεία και να μαθαίνω μυστικά και παντώς είδους τεχνικές λεπτομέρειες.Παλιότερα που πήγαινα πολύ Λάρνακα είχα ένα φίλο με μαγαζί tuning και τα βράδια αντί να βγαίνω για καφέ-ποτό πηγαίναμε μια στον εξατμισά του μια στον λαμαρινά την άλλη στον ηλεκτρολόγο, πίτσες μπύρες χαβαλές και μετά καμιά δοκιμή :rally: Ωραία περνούσαμε!
Σόρυ για το ξεχείλωμα του θρεντ :cheers:
katsaraios
08-03-15, 22:41
Μολις με το καλο τελειωσετε θα κανεις ενα ωραιο αυτοκολλητο που θα γραφει
"οι λαμαρινες φτιαχνονται οι ανθρωποι οχι "
Νομιζω οτι απο την αρχη λιγοι στο ειχαμε πει οτι γινεται ,μπραβο για την κα@λα σου να το πετυχεις !
Πιστευω οτι "εσωσε" αρκετα το αμαξωμα οτι δεν φορουσες και θολομπαρα ,αλλιως και δεξια θα ειχες τρελλο θεμα..δεν ξερω αν φορουσες καμια διασπωμενη...
m_power_lunatic
09-03-15, 09:35
Bασιλη το χτυπημα ειναι πληρως επισκευασιμο κα προβλεπομενο απο την BMW για επισκευη ακομα και αν εφτανε να ξηλωσεις ολοκληρο το ραμφος μεχρι τον καθρεφτη το οποιο ομως δεν χρειαζεται.
Επειδη βλεπω ασχολεισαι οπως και εγω με την φανοποιια αρκετα,για να ΜΗΝ γινει σωστη επισκευη απο φανοποιο τετοιο χτυπημα θα πρεπει να ειναι τυφλος ή τυφλός μ@λ@κ@ς.
Εχω μπει σε αυτοκινητα συνοδηγος που εχει κολληθε ολοκληρη μουρη μπροστα...ολοκληρη,αλλα που εχουνε πεσει σε γκρεμο,βραχια οτι θες.Κανενα δεν τραβαγε ουτε αριστερα ουτε δεξια ουτε τιποτα.Εφαρμογη τελεια ολα τα εξαρτηματα,αψογα.
Στους φανοποιους που τα επισκευασανε ομως εκλεινες ραντεβου μετα απο 1 μηνα μονο για να το κοιταξει και ειχανε και κανα-δυο ξενοδοχεια μικρης κατηγοριας στα νησια ο καθενας απο την δουλεια τους,χωρια πολυκατοικιες-σπιτια κτλ.
Ενδεικτικα τα αναφερω για το ποσο καλη δουλεια κανανε και την αμοιβη του κοπου τους,οχι οτι οποιος δεν εχει τετοια περιουσια δεν ειναι καλος φανοποιος.
m_power_lunatic..Το ξερω φιλε μου, αλπα δεν γουσταρω τα αυτοκινητα που τρωνε γερη στουκα...
Σημερα τελειωσα με το νεο βολαν(μεταχειρισμενο) εβαλα δισκο πλατω ρουλεμαν, τσιμουχες στροφαλου και σασμαν,ρουλεμαν βολαν και καινουργια κατω αντλια.Μπηκε ο κινητηρας,αλαξα και τις βασεις του μαζι με του σασμαν
αλαξα και το κομπλερ του ανεμιστηρα..
Εσφιξα ολες τις βιδες στο τιμονι,εκανα και ελενχο στα πισω ψαλιδια,ειδα και την αριστερη ζαντα στραβια και μου φτιαχτηκε η διαθεση..
Το κατεβασα απο το ανεβατωριο,περασα την καλωδιωση του κινητηρα στη θεσητης,δινω ρευμα γυρναω διακοπτη να βαλω μπρος και δεν δουλευε η αντλια..Μετα θυνηθηκα οτι ο φανοποιος εβαλε το χερι του εκει που δεν επρεπε.
Εβγαλε και του βραχυκυκλωσε το καλωδιο που δινει ρευμα στους εγκεφαλους.. Εψαξα να βρω την ασφαλεια,δεν την βρηκα και το παρατησα..
Το ειπα σε φιλο μου ηλεκτρολογο,μου ειπε να παμε να το φτιαξει αλλα ειμαι κοματια,,αυριο η συνεχεια..
Μπηκε η μετωπη το φτερο και το καπω...Ολα δεσαν τελεια πανω του..
Η δουλεια αψογ..Εβαλα υγρα, τιμονιου και ψυξης..
Γυρισα την μιζα χωρις το βισμα της πεταλουδας,ετσι για να το ακουσω να μιζαρει..
Ακομα και η μιζα του εχει γλυκο μελωδικο θορυβο,αφου το χορτασα εβαλα το βισμα και 6 κυλινδροι ηρθαν στην ζωη,με αυτον τον μοναδικο ηχο που μονο οι ευθεις 6κυλινδροι BMW εχουν..Η χαρα μου??????
Bazil Van Sinner
13-03-15, 17:24
......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..
Έτσι ρε Βασίλη,έτσι :thumbsup: σκέτο ποίημα αυτό το δούλεμα :tt1::tt1:
...cause there is no school,like OldSchool thumb
Βασίλη μας είχες κακομάθει με τις φωτογραφείες:th_Laie_67-1:
Βάλε και μια ετσι τελειωμένο να ευχαριστηθούμε
Βασίλη μας είχες κακομάθει με τις φωτογραφείες:th_Laie_67-1:
Βάλε και μια ετσι τελειωμένο να ευχαριστηθούμε
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Δεν εχει τελειωσει ακομα!!!
Απλα μπηκαν τα πραγματα για να δουμε πως καθονται,και μηπως θελει καπου αλου τραβηγμα..
Ξανα βγηκαν για να βαφουν χωριστα,δεν θελω να ψησω ολο το αυτοκινητο στο φουρνο..
Eνω ασχολουμαι με εξαερωση φρενων και συμπλεκτη,βλεπω σταγονες απο το κατω μερος του ψυγειου..
Τα κολαρα ολα ενταξει..Την τυχη μου μεσα λεω..
Φευγω σφεντονα για θηβα,και για καλη μου τυχη το βρισκω σε behr και σε nissens..To behr 130 με την εκπτωση το nissns apo 260 το πηρα 168..
Απο χθες μεχρι σημερα εφυγε γεματο 500αρι..Απο την αρχη της βδομαδας μεχρι σημερα φτασαμε στα 1150ε χωρις να το καταλαβω..
Απο την αρχη της επισκευης εως και σημερα εχω χαλασει 1850ε..
Μπράβο Βασίλη για τη δουλειά που έχεις κάνει.
Δεν πρόλαβα να το γράψω, αλλά από την αρχή πίστευα ότι θα το έφτιαχνες.
Το δέσιμο που θα έχεις με την κούκλα σου από εδώ και πέρα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο! thumb
Με την ασφαλιστική τί έχει γίνει μέχρι στιγμής?
Ο ινδος εξαφανιστηκε..Εκανα δηλωση μονος μου στην ασφαλιστικητου,με το αντιγραφο της τροχαιας..
Μου προτειναν 1000ε και να το βγαλω ολικη..
Τους ειπα βρειτε μου ενα αλλο ιδιο σε αυτην την κατασταση (ατρακαριστο)και εξοπλισμο με 1000ε.Δεν δεχτηκαν ,,ραντεβου στα δικαστηρια..
/vaggelis/
14-03-15, 20:01
Φίλε Βασίλη μπήκα σήμερα μετά από πολύ καιρό στο forum και διάβασα την ιστορία σου. Πραγματικά υποκλίνομαι στην πίστη και το πείσμα σου!
Έχω μια άσπρη 525 Ε34 και σε καταλαβαίνω πλήρως. Πάντως μιας και έκανες το ξήλωμα, κατά τη γνώμη μου πάντα, θα έπρεπε να αλλάξεις και μοτέρ, έστω σε Μ50 αν όχι κάτι παραπάνω.
Από το άσπρο Ε34 έχουν μείνει καθόλου μέρη; Αν ναι ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και καλύτερα να έχεις παρά να ψάχνεις μετά. Πες μου λοιπόν αν έχει περισσέψει τίποτα και πόσο κοστίζει;
Α, και μια τελευταία ερώτηση! Μετά το ατύχημα το αμάξι δούλευε κανονικά; Ρωτάω γιατί η Ε34 έχει το παρατσούκλι πάντσερ!
Φίλε Βασίλη μπήκα σήμερα μετά από πολύ καιρό στο forum και διάβασα την ιστορία σου. Πραγματικά υποκλίνομαι στην πίστη και το πείσμα σου!
Έχω μια άσπρη 525 Ε34 και σε καταλαβαίνω πλήρως. Πάντως μιας και έκανες το ξήλωμα, κατά τη γνώμη μου πάντα, θα έπρεπε να αλλάξεις και μοτέρ, έστω σε Μ50 αν όχι κάτι παραπάνω.
Από το άσπρο Ε34 έχουν μείνει καθόλου μέρη; Αν ναι ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και καλύτερα να έχεις παρά να ψάχνεις μετά. Πες μου λοιπόν αν έχει περισσέψει τίποτα και πόσο κοστίζει;
Α, και μια τελευταία ερώτηση! Μετά το ατύχημα το αμάξι δούλευε κανονικά; Ρωτάω γιατί η Ε34 έχει το παρατσούκλι πάντσερ!
Δεν πουλαω /vaggelis/ αν χρειαστεις κατι πες μου να σου το χαρισω..
Την αποφαση να το φτιαξω, την πηρα γιατι οτι 34αρι ειδα ηταν βανδαλισμενο..
Επισης βοηθησε και η παροτρυνση φιλων μου,και των μελων του φορουμ.
Μια χαρα δουλευε,γιατι εχει αυτο το παρατσουκλι?
Παντως το ντατσουν το διελυσε.. Εγω βγηκα αλωβητος ενω οι επιβατες του ντατσουν με κατι σπασιματακια..
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια..
Το ηλεκτρολογικο θεμα λυθηκε ..Ενα βροχερο βραδυ..χαρη στον φιλο μου,που τον πηρα σηκωτο οταν εφτιαχνε μοναδα επικοινωνιας και καμενη οθονη σε e91.
Διαγνωση..Χωρις ταση κεντρικη γραμη παροχης εγκεφαλων κινητηρα και μοναδας abs..
Ζημια..Καμενη ασφαλεια μεσα στο καλωδιο που δινει ρευμα στον εγκεφαλο..
Ευτυχως που ο Γιαννης ηξερε που ηταν..
Καθως ειπε..Μαζι μου εχεις δει απειρες καλωδιωσεις..
Μπορεις να καταλαβεις την διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης?
Γιαυτο δεν εχουν παρουσιασει ποτε προβλημα αυτα εδω..
Αν ηταν ολα ετσι φτιαχμενα,θα τα ειχαμε κλεισει τα μαγαζια..
Φιλε καλα κανεις και το φτιαχνεις..
Οι φωτο των τελευταιων ημερων που σας χρωσταω..
Ειναι απο την τοποθετηση κινητηρα,μονταρισμα τιμονιου
Επισκευη και τοποθετηση καλωδιωσης..
Η καλωδιωση ντυθηκε με καινουργια υφασματινη μονωτικη..
Καθως και της αλαγης υγρων φρενων και τιμονιου..
Το καπάκι του θερμοστάτη είναι πλαστικό;
Μπραβο Βασιλη! το κανεις καινουργιο... thumb
keep Walking!!
/vaggelis/
14-03-15, 22:21
Δεν πουλαω /vaggelis/ αν χρειαστεις κατι πες μου να σου το χαρισω..
Την αποφαση να το φτιαξω, την πηρα γιατι οτι 34αρι ειδα ηταν βανδαλισμενο..
Επισης βοηθησε και η παροτρυνση φιλων μου,και των μελων του φορουμ.
Μια χαρα δουλευε,γιατι εχει αυτο το παρατσουκλι?
Παντως το ντατσουν το διελυσε.. Εγω βγηκα αλωβητος ενω οι επιβατες του ντατσουν με κατι σπασιματακια..
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια..
Το παρατσούκλι μάλλον του βγήκε με τα χρόνια και με παρόμοιες εμπειρίες σαν τη δική σου από την οποία το άλλο αμάξι παθαίνει πάντα μεγαλύτερη ζημιά, εκτός βέβαια αν πέσεις πάνω σε κανένα άλλο 34άρι ή ακόμα χειρότερα σε 32άρι!
Πριν επτά χρόνια ήμουν στο φανάρι και έρχεται και κοπανάει πίσω μου ένα Atos. Δε μπορώ να πώ κουνήθηκα για τα καλά μάλλον επειδή δεν πατούσα φρένο αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Το Atos μπροστά έγινε αγνώριστο ενώ εμένα έσπασε μόνο ο προφυλακτήρας και στράβωσε λίγο το πορτμπαγκάζ. Βέβαια εγώ έχω και τρέιλερ για το σκάφος και πίσω υπάρχει πάντα κοτσαδόρος με διπλή εξτρά κοιλοδοκό στο εσωτερικό του προφυλακτήρα. Αυτό βέβαια δεν άρεσε και τόσο στην ασφάλεια του άλλου αλλά αφού η υπαιτιότητα ήταν δική του μου πλήρωσε κανονικά τη ζημιά.
m_power_lunatic
15-03-15, 16:14
m_power_lunatic..Το ξερω φιλε μου, αλπα δεν γουσταρω τα αυτοκινητα που τρωνε γερη στουκα...
Σημερα τελειωσα με το νεο βολαν(μεταχειρισμενο) εβαλα δισκο πλατω ρουλεμαν, τσιμουχες στροφαλου και σασμαν,ρουλεμαν βολαν και καινουργια κατω αντλια.Μπηκε ο κινητηρας,αλαξα και τις βασεις του μαζι με του σασμαν
αλαξα και το κομπλερ του ανεμιστηρα..
Εσφιξα ολες τις βιδες στο τιμονι,εκανα και ελενχο στα πισω ψαλιδια,ειδα και την αριστερη ζαντα στραβια και μου φτιαχτηκε η διαθεση..
Το κατεβασα απο το ανεβατωριο,περασα την καλωδιωση του κινητηρα στη θεσητης,δινω ρευμα γυρναω διακοπτη να βαλω μπρος και δεν δουλευε η αντλια..Μετα θυνηθηκα οτι ο φανοποιος εβαλε το χερι του εκει που δεν επρεπε.
Εβγαλε και του βραχυκυκλωσε το καλωδιο που δινει ρευμα στους εγκεφαλους.. Εψαξα να βρω την ασφαλεια,δεν την βρηκα και το παρατησα..
Το ειπα σε φιλο μου ηλεκτρολογο,μου ειπε να παμε να το φτιαξει αλλα ειμαι κοματια,,αυριο η συνεχεια..
Βασιλη ολοι μας το ατρακαριστο θελουμε και ψαχνουμε αλλα μερικες φορες η δουλεια που εχει ενα αυτοκινητο πανω του και η προσοχη που του εχει δοθει ειναι τοσο μεγαλη που δεν αξιζει να το παρατησει καποιος.
Αυτα που ανακατασκευαζονται τοτε με τοσα σαπια τί να πουνε τοτε???
Ατρακαριστα,ολοισια και με αλλαγμενα πατωματα,θολους κτλ.Ποια η διαφορα νομιζεις,λεπτομερειες.
Δεν λεμε να στραβωσει το πατωμα κα να γινε σαν λουκανικο αλλα οταν ενα αμαξι κινειται στην Αθηνα με τοσα αυτοκινητα ΚΑΤΙ θα γινει στατιστικα.
Θυμαμαι ο πατερας μιας φιλης μου πηρε αντι για λεφτα απο εναν εφοπλιστη που του χρωσταγε τα αντερα του απο μια δουλεια ενα PORSCHE 911-996 GT2 ΓΝΗΣΙΟ.....ελληνικο.Το ειχα δει και εκανα να συνελθω 5 λεπτα,με roll cage εργοστασιακο,καθισματαρες απιστευτο.Ο ανθρωπος δεν ειχε ιδεα απο αυτοκινητα,ρωτησε στην PORSCHE ποσο κανει και το πηρε αφου εκλεινε η διαφορα και το πηρε.Μια μερα πινει κατι ουζακια Χαλκιδα και το στελνει στις στροφες στα βραχια και στραβωνει ολοκληρο λογω του cage.
Μοσχοπουληθηκε στο φτερο,φτιαχτηκε,δεν φαινεται κιχ και ζηταγανε πριν 2-3 χρονια τα αντερα τους ακουσα.Θελω να πω ακομα και αυτο που εγινε σαν λουκανικο-μιλαμε δεν εκλεινε τιποτα απο την στουκα οχι αστεια-φτιαχτηκε και πουληθηκε χωρια που δεν επαιρνες χαμπαρι την εκταση της ζημιας.
Eιχαμε εξελιξεις,καθως ξαναμπηκε στην καλιμπρα.
Ειχα μεταξονιο αριστερα 274,7 και δεξια 276,1..
Απο ψαλιδι και κοντρα ψαλιδιου ημουν ενταξει..
Δεν ειχα αλαξει την γεφυρα κοντρας ψαλιδιων και μπροστινης βασης σασμαν
Επειδη απο το 518 δεν ειχε τις βασεις του σασμαν..Εψαξα να βρω σαν την δικια μου,δεν βρηκα και της εκανα μια μετατροπουλα..
Εκοψα τις βασεις απο του 520 και τις κολησα στου 518..
Ολα αυτα την Πεμπτη το απογευμα..
Το ξαναμετραμε και ηταν 275,7.Το μετρησαμε παντου.
Μετρησαμε και χιαστες και βρισκουμε οτι η μουρη θελει λιγο κατω και λιγο εξω..
Το ποσο δεν το ξεραμε,θα μας το εδειχνε το μεταξονιο..
Δεν ειχα και συρμα..
Κυριακη πρωι και με καθαρο μυαλο θα εκανα αυτο που εχω στο μυαλο μου..
Τεχνικη που δεν την εμαθα στην ΣΕΛΕΤΕ αλλα απο εναν γεροντακο ευθυγραμισα που μας βλεπει απο ψηλα..
Βγαζω τροχους το τετραγωνιζω με συρμα ψιλο,παραλιλιζω εμπρος με πισω τροχους(παλιος τροπος ευθυγραμμισης,γινεται και με σπαγκο) βρισκω το σφαλμα στο κεντρο των μουαγιε,βαζω σημαδι στο συρμα,και ξεκιναμε το τραβηγμα.Το που και πως θα τραβηχτει για να ερθει δεν το ηξερα..
Απο κει και περα ξαναεκανα τον βοηθο:th_Laie_67-1:
Βαζουμε τον ενα καραγκιοζη κοντρα στον θολο και με τον αλον τραβαγαμε απο μπροστα και προς τα κατω.
Οταν ηρθε 2mm μπροστα χαλαρωνουμε,και πηγε 275,9..
Ξανατραβηγμα 4mm ποιο μπροστα,χαλαρωνουμε και πηγε 276,1..
Μετα χαλαρωνει τον καραγκιοζη απο τον θολο και το τραβα 2mm προς τα κατω..Ο λογος η ελαστικοτητα που θα παρει οταν πατησει στους τροχους..
Vassilis ///M
23-03-15, 21:08
Απορία:
Αυτά τα νούμερα τα βλέπεις σε ηλεκτρονική καλύμπρα???
Πως ακριβώς γίνετε η μέτρηση Βασίλη???
Mε μετρο μετραμε και τις διαστασεις τις παιρνουμε απο το autodata..
nikos valvetronic
23-03-15, 22:43
Τελικά σε ζόρισε Βασίλη η επισκευή αλλά δεν το βάζεις κάτω thumb
Καλό κουράγιο φίλε!
Vassilis ///M
24-03-15, 08:18
Υπάρχει τέτοιο γράφημα για Ε46αρια????
Πολύ ενδιαφέρον πάνω στην ατυχία σου βέβαια εξελίσσετε το θέμα...
Αντιδημαρχε σιγουρα υπαρχει..
Σημερα ασχοληθηκα για λιγο με τα εμπρος φωτα..
Αυτα που ειχα ηταν της hela.Με ποιο συνχρονο διαιρουμενο προτζεκτορα
διαφορετικη σχεδιαση στο κρυσταλο και στον καθρεπτη,ο οποιος ειναι πλαστικος..
Αυτα που πηρα ειναι της bosch,και τα φοραγαν τα ε30 και τα ε34 εως και το 1992.
Στην πρωτη φωτο βλεπουμε την διαφορα στον προτζεκτορα και στον καθρεπτη
Αριστερα το hela.
Στην δευτερη αριστερα το bosch.
Στις επομενες πως ηταν τα φαναρια και πως γιναν μετα.
Στην τελευταια το αριστερο φαναρι με βαμενο μαυρο το νικελ εσωτερικο στεφανι του προτζεκτορα..Ποιο θα ειναι ποιο ωραιο επανω στο 34αρι..
Υποψιν θα μαυρισω και τα φλας αν τα αφησω ετσι..
Πειτε καμια γνωμη..
Kostas Maras
24-03-15, 20:19
Το σκούρο θα το κάνει πιο άγριο........αυτό θα έβαζα εγω!
savvas bmwdakias
24-03-15, 20:47
Ωραιο με ενα φλας μαυρο του εμποριου, αν σου περισευει κανα φλας βαψτο να δουμε πως καθεται. Απλα μου κανει λιγο ξενο σωμα το μαυρο με το ασημι διπλα απο τα μεγαλα φωτα.
Bazil Van Sinner
24-03-15, 21:33
Aν δεν επηρεάζεται η φωτεινότητα ,βαμμένο είναι πιο όμορφο.
Και με πορτοκαλί φλάς ωραίο είναι.
Ασημί είναι πιο όμορφο ... εκτός και αν κάνεις και το δίπλα μαύρο ...
για τα φλάς μήπως υπάρχουν clear?
Βασιλη δεν εχει σχεση το καλυμα του προτζεκτορα με τον καθρεπτη..
Μark e92 clear ενοεις τα λαυκα? Αν ναι εχω το δεξι..
Bazil Van Sinner
25-03-15, 20:17
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/bw107-1.jpg
αυτά πρέπει να είναι τα clear .
Eν τω μεταξύ μου ήρθε καγγουροιδέα και έψαξα για angel eyes σε Ε34 και δεν γίνεται,θέλει να αγοράσεις ολόκληρο.Έπεσα όμως σε κάτι άλλο,που προσωπικά μ'αρεσει και μάλλον θα το κάνω και στο δικό .Κίτρινο oldschool .
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/m52-1.jpg
Ωραιο το κιτρινο Βασιλη αλα δεν φωτιζδει καλα..
Το ειχαν τα γαλικα συνηθως..
Τα λευκα τα φοραγα πριν το τρακαρισμα μαζι με τον σνιτζερ...
Αυτος ο προφυλακτηρας ειναι σπανιος παιδια,δεν βρισκεται με τιποτα..
Θυμαμαι τον κοπο που ειχα κανει για να τον φτιαξω και να τον βαψω
Την χαρα οταν τον εβαλα πανω και την στενοχωρια οταν τον ειδα κατεστραμενο..
https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/21/dsc00386h.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/141/dsc00390xl9.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/405/dsc00388kx1.jpg
Αυτο ηταν το δικο μου.Τετοιο αμαξι δεν θα ξανακανει η bmw
Οσο για τα φλας ενοειται να τα βαλεις αλλα να βρεις τα λευκα oldschool σαν αυτα που ειχα και εγω
Πανο αυτα ειχα και ηταν και hella ,τωρα εχω μονο το δεξι..
Εκανα κατι ματζουνια και εβαψα ενα μαυρο..
Εχω δυνατοτητα να κανω το χρωμα σε διαφορους τονους
Απο ανοιχτο μεχρι σκουρο..
Τι θα ειναι ποιο ωραιο?
Πανο αυτα ειχα και ηταν και hella ,τωρα εχω μονο το δεξι..
Εκανα κατι ματζουνια και εβαψα ενα μαυρο..
Εχω δυνατοτητα να κανω το χρωμα σε διαφορους τονους
Απο ανοιχτο μεχρι σκουρο..
Τι θα ειναι ποιο ωραιο?
Προτελευταια φωτο ετσι να τα κανεις
Ο ινδος εξαφανιστηκε..Εκανα δηλωση μονος μου στην ασφαλιστικητου,με το αντιγραφο της τροχαιας..
Μου προτειναν 1000ε και να το βγαλω ολικη..
Τους ειπα βρειτε μου ενα αλλο ιδιο σε αυτην την κατασταση (ατρακαριστο)και εξοπλισμο με 1000ε.Δεν δεχτηκαν ,,ραντεβου στα δικαστηρια..
Παρακολούθησα αυτό το νήμα και είναι πολύ λυπηρό αυτό που έγινε. Ελπίζω να δικαιωθείς στο δικαστήριο και να πάρεις την πραγματική αξία του αυτοκινήτου, που υπολογίζω σε μερικά χιλιάρικα.
Καλή επιτυχία!
Ελπίζω και η επισκευή να ολοκληρωθεί επιτυχώς thumb
Δεν θα είναι ωραία φιμε, κάτι τέτοιο έλεγα ότι θα ταίριαζε καλύτερα... https://m.ebay.co.uk/itm/161612594430?nav=SEARCH
Και για καλύτερα αποτελέσματα θα έλεγα με αυτές τις λαμπες https://m.ebay.co.uk/itm/380756347433?nav=SEARCH
Mιας και η μια bbs στραβωσε,βρηκα και πηρα αυτες..
Ηταν σε μαυρο χαλι..
Καθαρισα την μια..Τις υπολοιπες αυριο μεθαυριο και βλεπουμε..
Σε σχεση με τις δικες μου,εχουν γυρω στον μισο ποντο
ποιο μεσα τον αφαλο,δεν γραφουν bmw,αλλα bbs
και ειναι ποιο γυαλιστερο το στεφανι τους..
HLIAS - E36
26-03-15, 18:41
Ωραία ζαντούλα, όμορφη και θα του ταιριάξει... Λίγο λίγο γίνεται κουκλί και πάλι...:thumbsup:
Υ.Γ.: Πολύ καλή δουλειά στο καθάρισμα, μπράβο σου...thumb
E60_Arkadia
27-03-15, 14:22
Το οφσετ προσεξε Βασιλη.Η πενταρες φορανε ΕΤ20.Και λιγο πιο κατω να ειναι θα δειχνει τουμπανο.Στο Ε28 μου εχω ΕΤ11 και ειναι τερας.
Ειναι μισο ποντο αρνιτικο το οφσετ..Λες να βρισκει στα φτερα E60?
Πλησιαζουμε προς το τελος.
Ειχαμε μια ανοδο ξανα στην καλιμπρα
Οταν πατησε στους τροχους εχασε 3χιλ.
Λιγο στριψιμο το ραμφος προς τα δεξια και λιγο κατω..
Ξανακατεβηκε απο την καλιμπρα και πατησε τοσο καλα
που δεν θα χρειαστει ουτε ευθυγραμμιση :thumbsup:
Ρυθμιστηκαν το καπω τα φτερα και ο προφυλακτηρας
οι πορτες σε σχεση με τα φτερα, ηταν αψογες..
Δειτε την δευτερη φωτο και πειτε γνωμες..
Μαυρο η πορτοκαλι φλας?
Μαυρο η νικελ το καλυμα του προτζεκτορα μεσα στο φαναρι?
Το κίτρινο φλας προσδίδει μια κλασική εικόνα στο αυτοκίνητο. Μια κυρία στο δρόμο.
Το μαύρο το κάνει λίγο πιο αλήτικο, πιο κακό.
Το αυτό και για τα φανάρια.
Τελικά το δικό σου αυτοκίνητο θα είναι το πιο ίσιο E34, ακόμα και από ατρακάριστα.
:+1: στο άσπρα φλας και μαύρο νίκελ :original:
Bazil Van Sinner
27-03-15, 19:28
Μάυρος ο προτζέκτορας και πορτοκαλί φλάς,προσωπικά τα φιμέ μου την σπάνε πολύ ....
και σε κάποια ευκαιρία τσιμπάς και ένα σέτ άσπρα φλας για να χεις για αλλαγή thumb
E60_Arkadia
27-03-15, 19:42
Δεν νομιζω να βρισκουν Βασιλη,κανε ενα πολυ καλο πλυσιμο και βαλτες.Για τα φαναρια θα σου πω το εξης,η σειρα 5 επειδη ειναι πολυτελη και προσδιδει κυρος θα πρεπει να ειναι οσο πιο μαμα γινεται,με εξαιρεση μια πολυ ομορφη τετραδα ζαντες κατα προτιμηση BBS και τιποτα αλλο.Θα τα αφησεις μαμα αλλιως κινδυνευεις να φαινεσαι σαν Βουλγαρος που (χωρις να εχω κατι με τους ανθρωπους) πιστευω ειναι οι βασιλιαδες της κακογουστιας στα αυτοκινητα!!
savvas bmwdakias
27-03-15, 20:20
Εγω λεω Βασιλη να τα κανεις οπως ηταν πριν με λευκο φλας. Το βαμμενο με σπρευ φλας μου κανει λιγο καγκουρικο αλλα ουτε και το πορτοκαλι μαρεσει
Καλησπέρα κ εγω τεινω προς τα λευκα φλας..
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Mπερδευτηκα..
Τελικα θα παρω,ενα αριστερο γνησιο φλας
και δυο φωτα με νικελ καλυμα να το κανω ωπος το ειχα..
Ευχαριστω παιδια για τις γνωμες,εχω πελαγωσει.
Ειχα ορεξη για μαστορεμα,κατεβηκα και ανοιξα κατι δεξια φωτα
που ειχα ρεζερβα.
Καθαρισα την βαση τους το μοτερ και τον προβολεα.
Ανοιξα και το φαναρι με τον προτζεκτορα ((φτου δεν ειχα διαβασει τις απαντησεις)) και το εβαψα και αυτο μαυρο..
Για να το ανοιξω ζεστανα με γρηγορες κινησεις την πλαστικη βαση
ενω με μεγαλητερη φλογα και ποιο αργες κινησεις ζεστανα το κρυσταλο.
Αφου δοκιμασα την κολα που εξεξει,αν μαλακωσε
εβαλα την λαβη απο χοντρο κατσαβιδι μεσα στο φαναρι.
Πιεσα ελαφρα την βαση του φαναριου και βγηκε το κρυσταλο πανευκολα..
Τα υπολοιπα στις φωτο..
Βαφη στεγνωμα μονταρισμα..
Λιγο αμα τους αφησεις μονους τους θα την κανουν την μ@@κια..
Ξερει οτι εχω αρωστια ακομα και για μια βιδα..
Εβαλε 6χιλ βιδα στις βασεις των φλας..
Τα ιδια στην βαση της μασκας..
Ενω του ειχα πει απο χθες που τα ξηλωσα για να μπει στον φουρνο,
οτι θα τα βαλω ολα μονος μου..
Βλεπω και μια Μ8 βιδα για ροδελα πισω απο το αριστερο φαναρι..
Και φουσκωσα σαν τουρμπο..
Aυτα μετα γιατι οταν πηγα τον βλεπω, να εχει βαλει την πρεσα με καλουπι στο
σημειο που μπαινει το λαστιχο,στην πορτα του οδηγου,στην κατω γωνια..
Ενω στην πανω ειχε βαλει συνεμπλοκ,για να πρεσαρει χιαστη..
Του ειχα πει οτι δεν χρειαζεται..
Οταν τον ειδα δε με το συνεμπλοκ στην πανω γωνια,αναψα..
Βγαλε το συνεμπλοκ γιατι θα γλυστρισει και θα στραβωσει τα νευρα..
Εγινες και φανοποιος τωρα? Μην με ζογαδιαζεις.. μου απαντησε
Το εβλεπα να ανοιγει η λαμαρινα που κραταει το λαστιχο και να σκιζεται..
Ηρεμα του ειπα βγαλτο..
Για να ακουσω το ασεμε να κανω την δουλεια μου..
Υποψιν δεν φωναζω, καλυτερα να φωναζα,παρα να κανω αυτο που εκανα..
Την μαλακια την συγχωρω.
Την επιμονη να μου την βγει και απο πανω δεν την ανεχτηκα..
Ειδικα οταν ξερει οτι εχω αρωστια με την λεπτομερεια..
Συν οτι δεν ανεχομαι κακοτεχνειες,και του το εχω αποδειξει
οταν με φωναζει για να φτιαξω ζημιες σε μηχανικα μερη ξενων
αυτοκινητων ..Και εχει δει πως δουλευω..
Και του εχω επισημανει πολες φορες σημεια που δεν εχουν γινει σωστα..
Αφου κρατηθηκα και δεν τον εκανα σακο τυχερος ηταν..
Εφυγα για να ηρεμησω..Αν δεν ειχαν γινει αυτα αυριο θα το ειχα στην αυλη μου..
m_power_lunatic
28-03-15, 15:59
Ελα μωρε μια καρπαζια φιλικη επρεπε να του δωσεις....ξερεις αυτη που την νιωθει ο αλλος λιγο πλακα-λιγο θα σε γ@μησω αν κανεις πα@π@ρια...
Bazil Van Sinner
28-03-15, 17:56
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/emoticonmad-1.jpg .... ευχομαι όλα να πάνε καλά Μπίλ!
Όχι ρε συ, με σύγχυσες τώρα... Έπαθε κάτι το αμάξι;
Δεν ειναι οτι καλυτερο να μου κοψει το νευρο της κολωνας..
Εγω αργησα να παω για να στεγνωσει καλα και να αρχισω το μονταρισμα..
Και αυτος αντι να ρεγουλαρει την πορτα πρεσαριζε το πλαισιο..
Ειχε βαλει φαναρια και μασκες και καρδιες με οτι βιδες εβρισκε..
Και του ειχα πει οτι θα τα μονταρω ολα εγω...
Τι να πεις..., κλασικό θέμα...:thumbsdown:
Μόνο η υπομονή θα σε βοηθήσει Βασίλη.thumb
nikos valvetronic
29-03-15, 00:02
Βασίλη τον έφαγες τον γάιδαρο η ουρά σου έμεινε τώρα, άντε
λίγο υπομονή κάνε και θα βγει στο δρόμο η φρεγάτα :thumbsup:
Τα φλας χωρίς ενδιασμό λευκά και αν γινόταν και τα προβόλια μαύρα
όπως τα πορείας οκ αλλά δεν ξέρω αν γίνεται αυτό χωρίς επιπτώσεις
στην απόδοση.Ίσως αν έκανες μετατροπή τα μέσα και έβαζες
προτζέκτορες και σ'αυτά :think:
Παιδια το εχω παρει..Το βαψιμο ειναι χαλια,αλλα δεν με νοιαζει..
Το ξαναβαφω οποτε θελω..Αρκει που ειναι ισιο..
Το ευχαριστο ειναι, οτι παρολο που δεν εχω
κανει ακομα ευθυγραμμιση δεν τραβαει καθολου..
Το συναρμολογω λιγο λιγο γιατι δεν προλαβαινω..
Συντομα φωτο..
Xθες με το που βγηκε απο τον φουρνο,το πηγα για ευθυγραμμιση..
Ολες οι γωνιες ενταξει..Τελικα το συρμα κανει δουλεια..:thumbsup:
Τα φαναρια τα bosch δεν εχουν την αποδοση των hela
Δεν πειραζει θα παρω hela
O φοβος που ειχα οτι θα τριζει μετα το τρακαρισμα στα πολλα χλμ
και στις λακουβες,εξαλειφθηκε .
Ωραιες καροτσες αθανατες και με ποιοτητα σε ολα τους..
Μου ειχε λειψει η ηρεμια στο εσωτερικο του,ο τροπος που περνα τις ανωμαλειες
και ο γλυκος του ηχος..
Παντα μου αρεσε το 34.. Και το 36 που ειχα στα νεανικα μου χρονια,αν και ποτε δεν ασχοληθηκα μαζιτου..Ζουσε στην σκια του 34..
20 χρονων ημουν το 1992 οταν πηρε ο θειος μου ενα ανθρακι 525 απο τον Σπανο..Οταν το ειδα επαθα..
Ο πατερας μου μερσεντακιας,ποτε δεν τα χωνεψα..
Παντα στο 34αρι ταξιδευα,παρεα με τον θειο που ηταν και γκαζακιας..
Το ξεκατινιαζε..Κατεβαζε στα 180 4η και την κοφταριζε..
Μου αρεσει ελεγε, κανει το μουγκρισμα της τιγρης..
Μετα τα 200 παταγε κορνα,ακου ανηψιε δεν ακουγεται μεσα,να την παταω..
Επρεπε να ανοιξουμε παραθυρο για να την ακουσουμε..
To 2005 την πουλησε γιατι καθως ελεγε αισθανοταν αρχαιος με την 5αρα..
Πηρε το 120..Βασιλη αγορι μου αυτο το πραγμα δεν ειναιι bmw το μετανιωσα μου ελεγε..Εμενα μου αρεσε ο ασος ηταν γρηγορος σταθερος και δεν ετριζε..
Στην κατηγορια του ειναι κορυφη ρε θειε του ελεγα,μην το συγκρινεις με την 5αρα..
Ο θειος δεν μπορουσε να δεχτει το ταμπλο που δεν γυρναγε προς τον οδηγο
και τον ηχο του κινητηρα..70 αρης τοτε ο θειος, και τον σηκωνε στον αερα τον ασο..
Μου αρεσει η ταχυτητα αλα τελικα μονο το ε21 και το ε34 με προδιαθεταν, αυτο οχι.. Το εσκιζε ομως...Τωρα ο ασος ειναι στο γκαραζ απο το 2011
Δεν πωλειτε το κραταμε τιμης ενεκεν του θειου..
nikos valvetronic
09-04-15, 21:36
Μπράβο Βασίλη άλλο κακό να μην σε βρει, καλές βόλτες :rally:
Περιμένουμε φώτο έστω χωρίς τον schnitzer!
/vaggelis/
11-04-15, 15:18
Xθες με το που βγηκε απο τον φουρνο,το πηγα για ευθυγραμμιση..
Ολες οι γωνιες ενταξει..Τελικα το συρμα κανει δουλεια..:thumbsup:
Τα φαναρια τα bosch δεν εχουν την αποδοση των hela
Δεν πειραζει θα παρω hela
O φοβος που ειχα οτι θα τριζει μετα το τρακαρισμα στα πολλα χλμ
και στις λακουβες,εξαλειφθηκε .
Ωραιες καροτσες αθανατες και με ποιοτητα σε ολα τους..
Μου ειχε λειψει η ηρεμια στο εσωτερικο του,ο τροπος που περνα τις ανωμαλειες
και ο γλυκος του ηχος..
Παντα μου αρεσε το 34.. Και το 36 που ειχα στα νεανικα μου χρονια,αν και ποτε δεν ασχοληθηκα μαζιτου..Ζουσε στην σκια του 34..
20 χρονων ημουν το 1992 οταν πηρε ο θειος μου ενα ανθρακι 525 απο τον Σπανο..Οταν το ειδα επαθα..
Ο πατερας μου μερσεντακιας,ποτε δεν τα χωνεψα..
Παντα στο 34αρι ταξιδευα,παρεα με τον θειο που ηταν και γκαζακιας..
Το ξεκατινιαζε..Κατεβαζε στα 180 4η και την κοφταριζε..
Μου αρεσει ελεγε, κανει το μουγκρισμα της τιγρης..
Μετα τα 200 παταγε κορνα,ακου ανηψιε δεν ακουγεται μεσα,να την παταω..
Επρεπε να ανοιξουμε παραθυρο για να την ακουσουμε..
To 2005 την πουλησε γιατι καθως ελεγε αισθανοταν αρχαιος με την 5αρα..
Πηρε το 120..Βασιλη αγορι μου αυτο το πραγμα δεν ειναιι bmw το μετανιωσα μου ελεγε..Εμενα μου αρεσε ο ασος ηταν γρηγορος σταθερος και δεν ετριζε..
Στην κατηγορια του ειναι κορυφη ρε θειε του ελεγα,μην το συγκρινεις με την 5αρα..
Ο θειος δεν μπορουσε να δεχτει το ταμπλο που δεν γυρναγε προς τον οδηγο
και τον ηχο του κινητηρα..70 αρης τοτε ο θειος, και τον σηκωνε στον αερα τον ασο..
Μου αρεσει η ταχυτητα αλα τελικα μονο το ε21 και το ε34 με προδιαθεταν, αυτο οχι.. Το εσκιζε ομως...Τωρα ο ασος ειναι στο γκαραζ απο το 2011
Δεν πωλειτε το κραταμε τιμης ενεκεν του θειου..
Βασίλη να ρωτήσω κάτι καθαρά από περιέργεια. Θυμάσαι μήπως πόσα εκατομμύρια είχε πάρει το 525 ο θείος σου; Χωρίς να ξέρω υποθέτω κάπου πάνω από δέκα και κάτω από είκοσι. Μέσα έπεσα; Εγώ το δικό μου το πήρα τον Ιούνιο του 2010 μεταχειρισμένο πρώτο χέρι 2500 (άρα σίγουρα κάτω από το 1/10 της αρχικής του αξίας).
Το 1995 πήγαινα ακόμα δημοτικό. Θυμάμαι λοιπόν ένα απόγευμα γύριζα από τα αγγλικά και είδα πολύ κοντά στο σπίτι μου ένα μαύρο 850 (το έγραφε πίσω το 850 και στο μπροστινό δεξί φτερό είχε σήμα V12) με γερμανικές πινακίδες και φυσικά αυτόματο. Το χάζεψα πάνω από μισή ώρα, έφερα γύρω του καμια δεκαριά βόλτες, μέχρι που βγήκε στο μπαλκόνι ο ιδιοκτήτης του και με φώναξε!
Tο 520 ειχε αρχες δεκαετιας 90 12.000.000..!!
Tο 520 ειχε αρχες δεκαετιας 90 12.000.000..!!
και τέλη της δεκαετίας του 90 το 99 συγκεκριμένα (διαμεσολάβησε και μια υποτίμηση) τόσα έκανε το 318i Ε46 χωρίς κλίμα το ηλεκτρονικό κλιματιστικό έκανε σχεδόν 900.000 δρχ. για να το βάλεις!έτσι για την ιστορία :original:
Δεν ειμαι σιγουρος,και εκει που ειναι δεν μπορω να τον ρωτησω..
Νομιζω κατι πανω απο 19,000,000 το ειχε παρει..
Οι φωτο που χρωσταω τελειωμενο πριν 20 μερες ειναι...
Συνονοματε Bazil εισαι ετοιμος για καλιτεχνικες?
Παιδια σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη..
Bazil Van Sinner
02-05-15, 07:28
Οι φωτο που χρωσταω τελειωμενο πριν 20 μερες ειναι...
Συνονοματε Bazil εισαι ετοιμος για καλιτεχνικες?
Παιδια σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη..
Πάντα έτοιμος ! :thumbsup:
Θα το κανονίσουμε Μπίλ thumb
Παιδια το εχω παρει..Το βαψιμο ειναι χαλια,αλλα δεν με νοιαζει..
Γιατί είναι χάλια? Τι έγινε λάθος αν επιτρέπεται? :think:
nikos valvetronic
02-05-15, 21:51
Μπράβο ρε Βασίλη παιδεύτικες αλλά τα κατάφερες τουλάχιστον thumb
Όλα καλά στο δρόμο? Είσαι ικανοποιημένος τελικά από την επιλογή σου
να το φτιάξεις? Καλά χιλιόμετρα εύχομαι :rally:
Μια χαρα ειναι στον δρομο..
Δεν εχει τραβηγματα και ασταθεια
παρολο το μεταχειρισμενο αριστερο αμορτισερ.
Το χρωμα εχει μελιασμα και βγηκε λιγο ποιο ανοιχτο..
Δεν με νοιαζει θα το ξαναβαψει..
Οσο για τα αμορτισερ.
Εχω βρει ακρα με αεριζομενους δισκους και χοντρομπουκαλα..
Χθες ξηλωσα το σαλονι και του εκανα ενα σπεσιαλ καθαρισμα..
Αχ αυτη η μπεμβεδιλα στο εσωτερικο του..
Απο που να προερχεται αυτη η ωραια μυρωδια που δεν φευγει παρολο τα χρονια του...
Ξερει κανεις??
Από την υγρασία στη μοκέτα;
Υγρασια δεν εχει πουθενα..
Τις εχω σηκωσει τις μοκετες για ελενγχο οταν το ειχα παρει..
Δεν ειχε ουτε καν σκονη απο κατω...
Καπου πρεπει να εχω βαλει και φωτο..
Και τον χειμωνα που ξαναξηλωσα σαλονι και την πισω μοκετα ηταν πεντακαθαρο..
m_power_lunatic
03-05-15, 22:50
Από την υγρασία στη μοκέτα;
Πλακα κανει βρε εσυ....:)
:worthlesswithoutpic
Βάλε πολλές φωτό λέμε να γουστάρουμε :popcorn:
Πλάκα έκανα, ο Γιάννης το κατάλαβε.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: ποσο κριαρι ειμαι.. Δεν το καταλαβα..
Μετα απο πολυ ψαξιμο βρεθηκε δοτης..Γνησιος ac σε αθλια κατασταση.
Σπασμενος και πετσικαρισμενος..
Ξεκινησα ειδη την επισκευη του..
Panos 316T
17-04-16, 20:30
Επισκευαζεται ο σπασμενος; πως;
Κολητηρι μεγαλο.Κοματι πλαστικο ιδιο με του προφυλακτηρα το κοβης σε βεργες μισου ποντου και τα λιωνεις ταυτοχρονα..Μετα ενισχυση με εποξικη ρητινη και ανθρακονημα..
Πάνο οπτικά ναι, όλα επισκευάζονται...Ουσιαστικ� � όμως ο προφυλακτήρας δεν λειτουργεί σωστά.
https://www.hilltop-products.co.uk/steinel-multi-thermoflex-welding-rods.html#.VxS3SU3Rqig
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/04/Car_Repair_rods_1JPG-1.jpg
m_power_lunatic
18-04-16, 21:26
Ρε Βασιλη ποσο καιρο εψαχνες και πως τον βρηκες ρε ανθρωπε? Ειναι πολυ δυσκολο να βρεθεί γνησιος ac schnitzer μπροστινός απο Ε34.Γενικα ολο το πακετο για την Ε34 ητανε πανεμορφο απο την ac schnitzer,μετα δεν ξερω τί παθανε τα τελευταια χρονια.
Ρε Βασιλη ποσο καιρο εψαχνες και πως τον βρηκες ρε ανθρωπε? Ειναι πολυ δυσκολο να βρεθεί γνησιος ac schnitzer μπροστινός απο Ε34.Γενικα ολο το πακετο για την Ε34 ητανε πανεμορφο απο την ac schnitzer,μετα δεν ξερω τί παθανε τα τελευταια χρονια.
Eνα χρονο και βαλε εψαχνα..Τον βρηκα κατα τυχη σε 5αρι που πηγενε για αποσυρση και τον πηρα χωρις δευτερη σκεψη..
Με το που τον κολησω θα φτιαξω αντιγραφη πολυεστερικο καλουπι ωστε να υπαρχη αντιγραφο..
Μεσα στο καλουπι θα παταμε αντιγραφο με εποξικη ριτηνη και ανθρακονημα
ειναι ευκολο..
Οποιος το χρειαστει απλα θα μου το ζηταη..