PDA

Επιστροφή στο Forum : [Ε46 316ci] Αντλία βενζίνης

kotsoskorg
14-02-15, 23:34
Γειά σας κύριοι,

έμεινα σήμερα το μεσημέρι με το αμάξι μου από αντλία βενζίνης. Τα παιδιά από το σέρβις της BMW ήρθαν και μου άλλαξαν επί τόπου την αντλία με μία μεταχειρισμένη που είχαν πρόχειρη και έτσι έφυγα.

Από Δευτέρα θα μου παραγγείλουν μία νέα. Έχει δύο ειδών λέει, την aftermarket και την original. Η original είναι ακριβότερη από την aftermarket. Είναι όμως και καλύτερη.

Ποιά προτείνετε εσείς;

---------------------------------------
Υ.Γ.
Ευχαριστώ στα παιδιά της BMW με τη σούπερ εξυπηρέτηση. Για να λέμε και τα δίκαια.

sierra
15-02-15, 00:34
Αν έχεις την μάρκα και τον τύπο της αντλίας βρες από το ίντερνετ και πάρτην από το εμπόριο...
:thumbsup:

fanisk
15-02-15, 03:26
Γειά σας κύριοι,

έμεινα σήμερα το μεσημέρι με το αμάξι μου από αντλία βενζίνης. Τα παιδιά από το σέρβις της BMW ήρθαν και μου άλλαξαν επί τόπου την αντλία με μία μεταχειρισμένη που είχαν πρόχειρη και έτσι έφυγα.

Από Δευτέρα θα μου παραγγείλουν μία νέα. Έχει δύο ειδών λέει, την aftermarket και την original. Η original είναι ακριβότερη από την aftermarket. Είναι όμως και καλύτερη.

Ποιά προτείνετε εσείς;

---------------------------------------
Υ.Γ.
Ευχαριστώ στα παιδιά της BMW με τη σούπερ εξυπηρέτηση. Για να λέμε και τα δίκαια.

Η original λογικα ειναι VDO με σφραγιδα BMW. Βρες απο το εμποριο VDO με 30% κατω.

wheelman
15-02-15, 09:42
Vdo & Siemens νομιζω

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kotsoskorg
15-02-15, 12:57
Κοιτάξτε λίγο. Λέω να αφήσω τον τεχνικό να το παραγγείλει. Γιατί εντάξει, ο άνθρωπος αυτός άφησε ότι έκανε χθες το Σάββατο και ήρθε για εμένα στην άκρη του πουθενά. Δεν θα ηθελα να του χωθώ με σφήνα ανταλλακτικό, την στιγμή που φοράω και δανεική αντλία δική του.

Θα τον αφήσω να πάρει ο ίδιος την αντλία. Ξέρετε περίπου τις τιμές στην γνήσια και στην aftermarket;

BILL007
15-02-15, 13:11
Αφού σου είπε ότι έχει δυο ειδών την γνήσια και την aftermarket, πες του να σου βάλει την aftermarket...Ίδιες είναι, δεν τίθεται θέμα διαφοράς ποιότητας... ;)

kotsoskorg
16-02-15, 15:54
Λοιπόν, ευχαριστώ άπαντες.
Θα κρατήσω αυτή που μου έβαλε το Σάββατο. Είναι μεταχειρισμένη original αλλά μου την δίνει σε εξαιρετική τιμή οπότε.... you know. :P

Ευχαριστώ.

nikos valvetronic
16-02-15, 21:25
Σε καταλαβαίνω για το κόστος αλλά αν έχεις πάνω από 200.000 καλύτερα να μπει καινούργια γιατί ΚΑΙ αυτή είναι συχνή βλάβη.Εκτός και αν ξέρεις ότι αυτή που μπήκε δεν είχε πολλά χιλιόμετρα.

Stunt Mike
29-03-15, 23:58
Λοιπόν, ευχαριστώ άπαντες.
Θα κρατήσω αυτή που μου έβαλε το Σάββατο. Είναι μεταχειρισμένη original αλλά μου την δίνει σε εξαιρετική τιμή οπότε.... you know. :P

Ευχαριστώ.

Απο περιεργεια,ποσο σου αφησε την μεταχειρισμενη αντλια ο τυπας???

kotsoskorg
30-03-15, 16:54
100 μαζί με την εργασία. Προς το παρόν όλα καλά.