Επιστροφή στο Forum : Φανοποιια και Φανοποιοι
Δεν βρηκα κατι αντιστοιχο οποτε ανοιγω καινουριο!
Οπως κατα καιρους λεμε γνωμες για συνεργεια και πολλοι εχουμε βγει ωφελημενοι απο αυτο, ετσι καλο θα ειναι να ξερουμε και κανα κανα καλο φανοποιειο!
Εγω εχω θετικη εμπειρια απο την auto therapy (https://www.4ty.gr/merchant/21526/el/AUTO%20THERAPY%20-%20%CE%A6%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%9 5%CE%99%CE%91%20%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE% A3%CE%99%CE%9D%CE%99%20-%20%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9B%CE%97%CE%A3%20%C E%A3%CE%A0%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5) στο κερατσινι οταν με ειχαν χτυπησει μπροστα, και μπορω να τον συστησω !
Οποτε για πειτε και εσεις να κανουμε μια λιστα να εχουμε!
Ετοιμαζομαι να φτιαξω καποια πραγματακια οποτε θελω να παρω και αλλες προσφορες! :whistle::whistle:
M-pack γκουχ γκουχ :fountwtis:
Εγω λεω να το χοντρυνουμε λιγο και να αναφερθούμε και σε εξωτερικές μετατροπές τύπου M3-M5
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και αυτο μεσα ειναι ......εκει μαλιστα χρειαζεται και πολυ περισσοτερη τεχνη σε σχεση με ενα βαψιματακι ή μια τοπικη!
:fountwtis::fountwtis:
stratos mak
08-02-15, 22:51
εγω ξερω εναν πολυ καλο ζωγραφου ειναι και πιανετε λαι με μεγαλες ζημιες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΥ
09-02-15, 06:17
Δεν βρηκα κατι αντιστοιχο οποτε ανοιγω καινουριο!
Οπως κατα καιρους λεμε γνωμες για συνεργεια και πολλοι εχουμε βγει ωφελημενοι απο αυτο, ετσι καλο θα ειναι να ξερουμε και κανα κανα καλο φανοποιειο!
Εγω εχω θετικη εμπειρια απο την auto therapy (https://www.4ty.gr/merchant/21526/el/AUTO%20THERAPY%20-%20%CE%A6%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%9 5%CE%99%CE%91%20%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE% A3%CE%99%CE%9D%CE%99%20-%20%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9B%CE%97%CE%A3%20%C E%A3%CE%A0%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5) στο κερατσινι οταν με ειχαν χτυπησει μπροστα, και μπορω να τον συστησω !
Οποτε για πειτε και εσεις να κανουμε μια λιστα να εχουμε!
Ετοιμαζομαι να φτιαξω καποια πραγματακια οποτε θελω να παρω και αλλες προσφορες! :whistle::whistle:
M-pack γκουχ γκουχ :fountwtis:
ελπιζω τωρα πια ο Βασιλης να εχει ξεπερασει την μετριοτητα! το μαγαζι του μαζι το στησαμε αλλα εχω να τον δω 7 χρονια θα περασω απο εκει και τα λεμε
https://m.facebook.com/profile.php?id=218454354969584&refsrc=https%3A%2F%2Fel-gr.facebook.com%2Fpages%2FMakridis-Car-Body-Painting-Service%2F218454354969584
Μακριδης στη Λ. Φιλαδελφειας 149.
Χρησιμοποιει karcher χρωματα και αντιχαρακτικο βερνικι.
Ειναι δυο αδελφια νεοι με πολυ ορεξη και μερακι και ψειρες μεχρι αηδιας. Το μαγαζι εχει παντα πολυ δουλεια (συνεργαζονται και με ασφαλιστικες αν δεν κανω λαθος) και το μειονεκτημα τους ειναι οτι το αυτοκινητο θα αργησει λιγο παραπανω να τελειωσει.
Οσοι με ξερετε, γνωριζετε οτι δεν ειμαι ο κλασικος "φορουμιστας" - ασχετος ο οποιος πιανει ενα πλκτρολογιο και παιρνει κοσμο στο κεφαλι του.
Γραφω μονο και μονο για να βοηθησω. Το συγκεκριμενο φανοποιειο το γνωριζουν διαφοροι ψαγμενοι με τα αυτοκινητα τους και το προτιμουν.
Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κι αλλοι αξιολογοι φανοποιοι.
Τυχαινει ομως να ξερω δουλειες που εχουν κανει στο συγκεκριμενο φανοποιειο και τα αυτοκινητα δεν ξεχωριζουν απο εργοστασιακα.
Ελπιζω να βοηθησα καποιον που δεν εχει και τοση σχεση με το θεμα και θελει να παει σε φανοποιο και να εχει το κεφαλι του ησυχο.
Το παραπανω φανοποιειο συμμετεχει και στο auto battleships festival:
https://www.autobattleships.gr/news/makridis/155
dionisisM3
09-02-15, 10:20
Μουσχουτζης Αλέξανδρος , Κωνσταντινούπολεως Μπουρνάζι . εβαψα εξωτερικά το Μ3 μου χωρίς το παραμικρό ψεγάδι . όταν το πουλησα σε έλεγχο του αγοραστή σε εξουσιοδοτημένο στα βορεια προάστεια δεν κατάλαβαν οτι ηταν βαμμένο . ακομα έχει φουσκώσει ενα ε92 και το αποτέλεσμα ηταν εργοστασιακό . χρησιμοποιει χρωματα και βερνίκια dupont με διαλυτικά
dionisisM3
09-02-15, 10:27
Το 92αρι είναι ενα 335λευκο που πωλείται στο car.gr και εξωτερικά είναι όλο Μ3
Μπραβο παιδια ! Καλο ειναι να ξερουμε τους καλους ( δοκιμασμενα) επαγγελματιες του χωρου!
Παναγιωτόπουλος Χρήστος, Ηρους 23, Κολωνός. Κατά την άποψη μου πάντα, άψογος τεχνίτης, με "τρελα" για το τέλειο αποτέλεσμα, γνώσεις πολλές για τα χαρακτηριστικά των υλικών (λαμαρίνες, βερνίκια, κτλ.) και γενικά πολύ μεράκι για την δουλειά του.
**********************, Πετρούπολη.
Πολύ κακός στη δουλειά του. Να τον αποφύγετε.
Με είχαν τρακάρει και χρειαζόταν να αλλάξω φτερό και καπό και να βάψω φτερό, καπό και προφυλακτήρα.
1. Μου κράτησε το αμάξι μέσα για πάνω από μήνα, χωρίς να ασχολείται μαζί του και αφού είχε ξεμπερδέψει με τον πραγματογνώμονα. Μόνο τις τελευταίες 4 μέρες έκανε δουλειά στο αμάξι, οι οποίες 4 μέρες ήταν μετά την προθεσμία που του είχα δώσει γιατί έφευγα για διακοπές. Δηλαδή καθυστέρησα και την αναχώρησή μου περιμένοντας να βάψει και να μοντάρει.
2. Μου βρήκε φτερό για το E30 χωρίς τρύπα για το φλας. Την έκανε μόνος του, την έκανε στραβά!
3. Μου βρήκε τρακαρισμένο καπό, το οποίο το έφτιαξε για να το βάλει επάνω.
4. Το σήμα BMW στο καπό είναι ξεβαμμένο.
Σημείωση: βρωμάει ο τόπος από φτερά με τρύπα και καπό από E30, τα οποία έχουν σήμα πάνω που είναι σαν καινούριο. Εκείνη την περίοδο δούλευα 12 ώρες τη μέρα και δεν είχα χρόνο να του πάω εγώ τα ανταλλακτικά και να τον κυνηγήσω.
5. Δεν έκανε καλό βάψιμο. Το χρώμα υπό γωνία μοιάζει με φλούδα πορτοκαλιού και είναι διαφορετικό από ότι στο υπόλοιπο αμάξι, που δε βάφτηκε.
6. Άφησε σημεία άβαφα, στα οποία φαίνεται το αστάρι (άσπρο).
Πήρε από την ασφαλιστική 610 ευρώ για να κάνει τη δουλειά, χωρίς το κόστος των ανταλλακτικών. (στη δουλειά, συμπεριλαμβάνεται και το ίσιωμα της μίας βάσης του προφυλακτήρα).
Και αν θέλετε και ένα 7ο, ήθελε να βάλω ιμιτασιόν ανταλλακτικά στο αμάξι.
PetrosD (https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=4225) Φίλε Πέτρο αν θες να καταγγείλεις τον εν λόγω επαγγελματία πρέπει πρώτα να επικοινωνήσεις με τη διαχειριστική ομάδα του φόρουμ και μετά να βγεί το όνομα στον αέρα.
Η "διαφήμιση" απο προσωπική εμπειρία μέλους επιτρέπεται.Όμως είμαστε πιο προσεκτικοί με ότι έχει να κάνει με οποιαδηποτε δυσφήμιση :thnx:
Έχεις δίκιο. Νόμιζα είναι το ίδιο.
Μπορείς να κάνεις όποια καταγγελία θές,όμως θα πρέπει πρώτα να μας δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου (όνομα,επίθετο,διεύθυνση,τη λέφωνο)έτσι ώστε αν τυχόν μας ζητηθούν απο τον επαγγελματία να τα έχουμε στη διαθεσή του .
Αυτός είναι ο κανόνας όταν κάποιο μέλος θέλει να καταγγείλει κάποιον επαγγελματία.
Θα έπρεπε να το έχεις διαβάσει στους όρους συμμετοχής του bmwfans.
Νομίζω δεν αξίζει η φασαρία.
Νομίζω δεν αξίζει η φασαρία.
Γιατι? Εχεις να χασεις κατι?
all dent magic στο Κερατσινι για τοπικη βαφη. Μανωλης Κορωναιος. Ειναι ο πιο φθηνος με διαφορα και πετυχαινει το χρωμα ακριβως! μου εφτιαξε και το χαλαζι χωρις βαψιμο. Πριν 7 χρονια πήγα με το rav4 για τοπικη βαφη και μου το γυαλισε όλο και απο τοτε το εχω σαν καινουργιο και ξαναπαω για τοπικη βαφη. Εχει περασει απο όλα τα πρωινάδικα στην τηλεοραση, τους φτιαχνει και τα αυτοκινητα. Δεστε τον στο youtube και στο site του. Σκοτωμός απο κόσμο. Πατε βραδυ για εκτιμηση γιατι γίνεται χαμός το πρωι
Καλημερα
χτυπησα λιγο χτες το Opel corsa:ranting2: ...ελαχιστα λιγο χρωμα εβγαλε απο τον προφυλακτηρα
Εχετε να προτεινετε κανα φανοποιο εδω κοντα Νοτια προαστια γιατι οσα εχουν αναφερθει ειναι πολυ μακρια για να τρεχω για μια τοπικη !
:thanks::thanks:
george.x82
19-07-15, 16:06
Και για Θεσσαλονίκη παλικάρια δεν έχουμε τίποτα;
Ενδιαφέρομαι για ολικό σε Ε30 οπότε καταλαβαίνεται να πιάνουν τα χέρια του και να γνωρίζει γενικά το σκάφος
Παιδια εμπιστεύεστε φανόπιο για μεγάλωμα φτερού για να μη βρίσκει σε φαρδυτερο λαστιχο ;
michaelp900
19-07-15, 22:46
Ενδιαφέρομαι για ολικό σε Ε30 οπότε καταλαβαίνεται να πιάνουν τα χέρια του και να γνωρίζει γενικά το σκάφος
Θα πας στον Βασίλη στην Νισσαν Ανορ απέναντι από το παπαγεωργιου. Πες πως σε έστειλε ο Μιχάλης με το Ε90
Στάλθηκε από το D2005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο γείτονας έκοβε τα χόρτα του με χορτοκοπτικό και λογικά πεταγόντουσαν πετραδάκια πάνω στο αμάξι(έλειπα στην δουλεία γιαυτό και δεν το μετακίνησα αμέσως)έτσι λοιπόν απέκτησα ένα χτυπηματάκι κοντά στο πορτάκι του ρεζερβουάρ και έφυγε και το χρώμα στο μέγεθος φακής περίπου,ξέρετε κανέναν πολύ καλό σε τοπική βαφή?δεν με νοιάζει να είναι οικονομικός με νοιάζει να είναι πολύ καλός γιατί το βλέπω και αρρωσταίνω.
george.x82
26-09-15, 19:29
Θα πας στον Βασίλη στην Νισσαν Ανορ απέναντι από το παπαγεωργιου. Πες πως σε έστειλε ο Μιχάλης με το Ε90
Στάλθηκε από το D2005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ φίλε
Μόνο ένας υπάρχει;
Πρόσφατα σφυριλάτησα πίσω φτερό σε αλμερα. Η εργασία έγινε στο πρώην Φέσσα δίπλα στο Κτελ Χαλιδικής. Εμεινα απόλυτα ικανοπιημένος.
michaelp900
27-09-15, 01:22
Ευχαριστώ φίλε
Μόνο ένας υπάρχει;
Έχεις π.μ
george.x82
27-09-15, 10:57
Έχεις π.μ
Οκ!
Απλά η ερώτηση μου ήταν γενικά μήπως ξέρει και κανένας άλλος
κατι δοκιμασμένο να παρω 3-4 προσφορές, να δω δουλειά τους
Καλησπέρα,
Πρόσφατα αγόρασα μια BMW Z3 του 2002. Ήταν ένα αυτοκίνητο που είχα και παλαιότερα έπειτα το πούλησα αλλά η αγάπη μου για το μοντέλο με ξανά γύρισε πίσω :)
Ενδιαφέρομαι κάποια στιγμή να κάνω αλλαγή χρώματος. Είναι ασημί και σκέφτομαι είτε για μαύρο είτε για ανθρακί/ποντικί. Από μια σύντομη έρευνα άκουσα ποσά κοντά στα 1.500 ευρώ. Σας φαίνονται αρκετά/λίγα? Επίσης επειδή το αμάξι πρόκειται να το κρατήσω και δεν θέλω να γίνει κακή δουλειά, υπάρχουν κάποια φανοποιεία στην Αθήνα που να κάνουν σοβαρή δουλειά? Έαν κάποιος έχει κάτι να προτείνει θα το εκτιμούσα.
Φιλικά
Βασίλης
Καλησπέρα,
Πρόσφατα αγόρασα μια BMW Z3 του 2002. Ήταν ένα αυτοκίνητο που είχα και παλαιότερα έπειτα το πούλησα αλλά η αγάπη μου για το μοντέλο με ξανά γύρισε πίσω :)
Ενδιαφέρομαι κάποια στιγμή να κάνω αλλαγή χρώματος. Είναι ασημί και σκέφτομαι είτε για μαύρο είτε για ανθρακί/ποντικί. Από μια σύντομη έρευνα άκουσα ποσά κοντά στα 1.500 ευρώ. Σας φαίνονται αρκετά/λίγα? Επίσης επειδή το αμάξι πρόκειται να το κρατήσω και δεν θέλω να γίνει κακή δουλειά, υπάρχουν κάποια φανοποιεία στην Αθήνα που να κάνουν σοβαρή δουλειά? Έαν κάποιος έχει κάτι να προτείνει θα το εκτιμούσα.
Φιλικά
Βασίλης
Αρχικά καλωσήρθες στην παρέας μας συνονόματε :viannen_01: Αν θες πέρνα και απο εδώ να μας συστηθείς και να ποστάρεις και καμία φωτό απο το καμάρι σου :original: https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
Για το θέμα που ρωτάς, τα λεφτά αυτά τα ζητάνε για να το κάνουν μόνο εξωτερική βαφή ή για να γδυθεί όλο?
Γεια σου Βασίλη. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Όπως όλοι οι τεχνίτες που θέλουν να πουλήσουν μου είπε ότι δεν θα βάψει το αμάξι με ταινίες αλλά θα αφαιρέσω καπο, πορτπαγκαζ και τις πόρτες για να μπορέσει να κάνει καλή δουλειά.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου φάνηκαν ούτε πολλά ούτε λίγα. Απλά στις μέρες μας προσπαθείς να βρεις κάτι πιο οικονομικό και σίγουρα όχι ξεπέτα δουλειά.
Ευχαριστώ,
Βασίλης
Υ.Γ. Θα συστηθώ μόλις βγάλω φωτογραφίες :)
LEONIDASKAL
25-11-16, 22:31
λοιπον τυχερος εισαι.......
το ιδιο πραγμα σχεδον κανω και γω με στο ζετακι μου.λοιπον η τιμη ειναι σχετικη σε σχεση με τις εργασιες που θα γινουν .
στα 1500 ευρω πηρα προσφορα για.
1.ξεμονταρισμα αυτοκινητου,το ζετακι θα θυμιζει καρτ οταν γδυθει , και ξαναμονταρισμα αφου βαφει
2.ασταρωμα βαμιμο αυτοκινητου , σε κοματια και ψησιμο σε φουρνο
3.χρωματα και υλικα επιλογης μου κοστος για ακριβο υλικο (δεν αναφερω μαρκα ) 300 ευρω
4.βαψιμο δαγκανες και εσωτερικο θυρων και καπο
5.εργφασια μηχανικου , λαμαρινα βαφεα
εσενα τιπεριλαμβανει για να σου πω αν ειναι καλα η οχι .γιατι αν ειναι να στο βαψουν χωρις ξεμονταρισμα ειναι και κλεψιμο και λαθος για το αυτοκιητο
Λεωνίδα ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Απ' όσο κατάλαβα όχι δεν περιελάμβανε λύσιμο όλου του αυτόκινήτου μιας και μου είπε ότι δεν θα έβαφε τη μηχανή σε αυτή την τιμή.
Επομένως γι' αυτό κι εμένα μου φάνηκαν ουτε λίγα - ούτε πολλά.
Η αλήθεια είναι ότι εάν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά το αμάξι θα πρέπει να λυθεί αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη σε κάποιο τυχαίο φανοποιό που απλά μου έδωσε καλή τιμή...
Γι' αυτό εάν υπάρχει κάποιος στο λεκανοπέδιο Αττικής που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο θα το εκτιμούσα εάν μπορούσε να μου συστήσει κάποιον.
Ευχαριστώ και πάλι.
θεσσαλονικη και αν γινεται ανατολικα ξερουμε 2-3 μαστορες που να κανουν καλη δουλεια με τα χρωματα μας?
Για να μην ανοίγω νέο νήμα, γράφω εδώ.
Την προηγούμενη βδομάδα, φίλος βρήκε το αμάξι του όπως φαίνεται στις φωτο:
45197
45198
Από τον Σεπτέμβρη που το πήρε, είναι η 3η (τρίτη) φορά που του κάνουν ζημιά και δεν αφήνουν ούτε καν σημείωμα. :ranting2:
Αυτή τη φορά κάτι έπιασε μια κάμερα βέβαια, αλλά ακόμα ψάχνεται (δεν είναι αυτό το θέμα όμως τώρα).
Σε έναν φανοποιό που πήγε (εκεί που το επισκεύασε τις προηγούμενες 2 φορές), του είπε οτι θέλει αλλαγή το φτερό (κόψιμο και ράψιμο το καινούργιο) με 4ψήφιο κόστος!!
Γνωρίζετε κάποιον μάγκα φαναρτζή στην Αθήνα που να επαναφέρει το ίδιο (ποντάρισμα και τράβηγμα)?
Το παιδί 2-3 τρίχες φλου έχει στο κεφάλι και θα του φύγουν και αυτές με αυτά που του συμβαίνουν... :p
Τελευταία στο youtube παίζονται πολλά βίντεο από έναν φαναρτζη Γαμπιερακη στη νέα Χαλκηδόνα.
Φτιαχνει παπάδες.
σορρυ που το ξαναποσταρω, θα πηγαινα να το φτιαξω στον ανδρεα dazzle στην θεσσαλονικη που ειχε τους καλυτερους αλλα δυστυχως το τμημα φανοποιειο εκει εκλεισε..επειδη μπορω μονο ανατολικα θεσσαλονικη,αντε μεχρι τουμπα- χαλκιδικη ,γνωριζει κανεις καποιον που να ξερει καλα τα χρωματα της bmw?
michaelp900
21-05-21, 04:38
σορρυ που το ξαναποσταρω, θα πηγαινα να το φτιαξω στον ανδρεα dazzle στην θεσσαλονικη που ειχε τους καλυτερους αλλα δυστυχως το τμημα φανοποιειο εκει εκλεισε..επειδη μπορω μονο ανατολικα θεσσαλονικη,αντε μεχρι τουμπα- χαλκιδικη ,γνωριζει κανεις καποιον που να ξερει καλα τα χρωματα της bmw?
Γιατί δεν μιλάς με τον Βαγγέλη τον λαμαρίνα που δούλευε εκεί και ξέρει σίγουρα άριστους φανοποιους; [emoji2371]
Sent from my iPhone using Tapatalk
μιλησα,αυτη την στιγμη κανεις απο την ομαδα δεν εργαζεται καπου.μετα πρεπει να βρω και βαφεα αλλου.λιγο ταλαιπωρια ειναι..καλα ηταν εκει που ηταν συγκεντρωμενοι ολοι.κριμα που εχασε η πολη μας ενα τετοιο συνεργειο..ειδα τον ανδρεα προχθες στον δρομο..θα μου προτεινει σε λιγες μερες ,ηθελε να ψαξει.
υ.γ το ξερεις οτι φευγει σε λιγο καιρο θα φυγει απο εκει ,θα παει διπλα στο πλαισιο..θα βγαλει ανακοινωση μου ειπε..
Update για τον Γαμπιερακη.
Δεν ειδα προσωπικα τη δουλεια, αλλα ο φιλος εμεινε φουλ ευχαριστημενος.
Σε ευχαριστω και παλι!
Στο διαδίκτυο τον πέτυχα κι εγω τυχαία.
Να τον έχουμε υπόψη!!!
Αχρείαστος να είναι....
πήγα για πρώτο service αφού το πήρα, το μέχρι πρότινος ατρακάριστο αυτοκίνητό μου και όταν πήγα να το παραλάβω το βρήκα έτσι και οι μηχανικοί έκαναν τους κινέζους. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΕΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΓΙΑ service!
Σκέφτομαι να δοκιμάσω τον Γαμπιεράκη - θα έχετε νέα για την όλη εμπειρία.
Δείτε φωτογραφίες πριν και μετά :
45465
45466
45467
....
...ίσως πάμε για Λαμπρινό - θα έχετε update να δούμε πως θα συνεχιστεί αυτή η ταλαιπωρία
ευχαριστώ τα υπέροχα μέλη που με το ένα γνωριζόμαστε 12 χρόνια και με το άλλο πάνω από 40 :th_Laie_67-1:
update :
Ο Λαμπρινός είχε waiting list :) 2μήνες
ευτυχώς μέσα σε αυτή την ταλαιπωρία πήγα σε ένα φανοποιείο, στον Κώστα Τρουλινό που έκανε εκπληκτική εργασία. Tο χρώμα του αυτοκινήτου είναι πολύ δύσκολο για να ταιριάξει, εγώ απαιτητικός μέχρι αηδίας, ευτυχώς έγινε η δουλειά σε σημείο που δεν περίμενα να γίνει. Τέλος καλό, όλα καλά. Να είναι καλά ο μάστορας.
:thnx:
https://m.facebook.com/profile.php?id=218454354969584&refsrc=https%3A%2F%2Fel-gr.facebook.com%2Fpages%2FMakridis-Car-Body-Painting-Service%2F218454354969584
Μακριδης στη Λ. Φιλαδελφειας 149.
Χρησιμοποιει karcher χρωματα και αντιχαρακτικο βερνικι.
Ο Μακρίδης έχει κλείσει ή έχει μεταφερθεί αλλού; Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες ούτε στο facebook
Κάποια πρόταση (από πρόσφατη εργασία) για φανοποιείο στην Αθήνα?
Ντάξη τωρα απο φωτο δεν μπορείς να βγαλης άκρη το πριν και μετά πάντως στην ουσία πολλύ ωραίο το'χεις κρατησέ το έτσι
Πρόταση φανοποιείου στην Αθήνα (βορειο-ανατολική αττική) για βαφή πίσω προφυλακτήρα και εμπρόσθιου φτερού οδηγού?
Σωθηκες. Οι πιο πολλοι ειναι «με τις μερες τους». Δευτερα κανουνε παπαδες, Τριτη κανουνε κουραδες.
Δοκιμασε σε αυτους:
NUMBER 43 - ΒΑΡΣΑΜΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕ
Βαλαωρίτου 25Α, Μεταμόρφωση, 14452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μου βαψανε προφυλακτηρα με γδαρσιμο σε χρωμα Magnesium Black Metallic (Μ01) αλλα τον εκαναν ολοκληρο απο την αρχη. Ξυσιμο ασταρωμα βαψιμο. Καμμια διαφορα με το υπολοιπο αμαξι, καλη υφη, πολυ καλη γυαλαδα.
Κρατησαν το αμαξι τρεις μερες και μου το επεστρεψαν πλυμενο.
Αλλα οπως ειπα, δεν ειμαι εγω ο μαστορας, μπορει μια μερα να εχει τις μαυρες του και να μην εχει κεφι. (Οχι ο συγκεκριμενος, ολοι).
Ευχαριστώ. Δε θέλω τοπική βαφή. Ξύσιμο αστάρωμα και βάψιμο.