Επιστροφή στο Forum : κλειδι και τηλεχειρισμος...
giannisaris
28-12-14, 15:49
καλησπερα και καλες γιορτες σε ολους..
εχω μια E60 και εχω το εξης προβλημα ...και τα δυο μου κλειδια δεν πιανουν- δεν ανοιγουν τις πορτες πανω απο 1,5 μετρο αποσταση....ποιος ο λογος???γνωριζει κανεις???προτου απαντησει καπιος να πω οτι τα κλειδια και τα δυο τα δουλευω εναλαξ για να ειναι οι μπαταριες τους σε πληρη φορτηση..
Ευχαριστω...
Η κεραια στο αυτοκινητο που ειναι; Καλωδιο;
tapatalking
stratos mak
28-12-14, 19:11
Το ίδιο κάνει και σε εμένα στην Ε90 μου και σκέφτομαι να αλλαξω μπαταρία.
Δεν αλλάζουν οι μπαταρίες στα απλά κλειδιά.Μόνο στα Comfort Access μοντέλα τους.
giannisaris
29-12-14, 20:42
οταν οι μπαταριες ειναι αδειες σου βγαζει μηνυμα...ετυχε σε φιλο μου αυτο...
Αν η μπαταρία είναι εντάξει τότε καθόλου απίθανο ο ενισχυτής της κεραίας να "άρπαξε" από την υγρασία,ίσως λίγη σκουριά να έπιασε και να κάνει την ζημιά.
Αν η μπαταρία είναι εντάξει τότε καθόλου απίθανο ο ενισχυτής της κεραίας να "άρπαξε" από την υγρασία,ίσως λίγη σκουριά να έπιασε και να κάνει την ζημιά.
Για να γεμίσει η μπαταρία θέλει μια μεγάλη βόλτα ή αν και αρκετά επίφοβο αυτό,το γνωστό κόλπο με την συσκευή φόρτωσης
giannisaris
30-12-14, 18:16
μεγαλη βολτα εχω κανει (450χλμ) και παλι δεν αλαξε τιποτα...για ποιον ενισχυτη λες???και που ακριβως βρισκεται;
Καλησπέρα και καλώς σας βρηκα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στην e60 μου. Τις περισσότερες φορές πρέπει να φτάσω στο 1 μέτρο για να ξεκλειδωσει. Το ένα κλειδί το αγόρασα πριν κανένα μήνα οπότε δεν είναι αυτό. Σε ξένα φόρα διάβασα ότι φταίει συχνά ο ενισχυτής της κεραίας (diversity antenna) που απλά πέφτει η απόδοση του. Συνήθως συνδυάζεται και με πτώση στο σήμα στο ραδιόφωνο. Ακολούθησα ένα diy και την έβγαλα και την καθάρισα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επομένως θέλει μάλλον καινούρια. Η κεραία βρίσκεται στον ουρανό πίσω, πάνω από το προσκεφαλο απο τη μερια του συνοδηγού. Για να βγει θέλει να βγάλεις το καπάκι από το c pillar και να ξεκουμπωσεις και ένα κλιπ απο την ταπετσαρία του ουρανου καθώς και το καπάκι του 3ου στοπ. Αυτά είναι τα εύκολα. Μετα επειδή η πρόσβαση παραμένει δυσκολη πρέπει να ξεκουμπωσεις με προσοχή τα 10 περίπου κλιπ της κεραίας, να τη βγάλεις και να καθαρίσεις τις επαφές μήπως και στρώσει. Το μονταρισμα μετά είναι εύκολο. Συνολικά θέλει καμία ώρα αν δεν το έχεις ξανακάνει. Θα ανεβάσω και φωτο σε λίγο.
giannisaris
02-01-15, 17:13
καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση..αλλα εχω μια αποροια...αμα αλαξεις τον ενισχυτη θελει καποιον προγραμματισμο στην bmw η οχι???απλα αλαζεις και τελος???
Απλά να προσέξεις τα MHz του να είναι ίδια με το κλειδί. Απο όσο ξέρω έχει 3 συχνότητες. Δες πίσω από το κλειδί τι γράφει.
giannisaris
19-05-15, 12:14
τελικα ηταν η κεραια.την αλαξα με μια αλλη και ολα καλα...απο ebay με 50 ευρω.απλα προσοχη να ειναι συμβατη με το αυτοκινητο σας...δεν ειναι ολες οι κεραιες ιδιες.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.