Επιστροφή στο Forum : ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
savvas bmwdakias
23-12-14, 20:09
Καλησπερα στους φιλους, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με εισαγωγη αυτοκινητου απο Γερμανια. Καταρχην:
1)συμφερει? το εχει ψαξει κανεις?
2)Οταν εισαγεται ενα αυτοκινητο τα τελη του ειναι με βαση τους ρυπους, εφοσον θα εχει αδεια 2014 και μετα?
3)για πετρελειο πρεπει να ειναι euro 5 και πανω?
Leonidas_E39
07-01-15, 22:02
Σάββα ανάλογα με το τι θα φέρεις euro 5 οπωσδήποτε πρεπει να είναι για να έχει λιγότερους ρύπους και αναλογικά λιγότερα τέλη κυκλοφοριας υπολόγισε ενα 30% επι του τιμολογιου για αμάξι μέχρι 1991 κυβικά αν δεν κάνω λάθος και 50% απο δύλιτρο και πανω!!
Παιδες ο καθενας κανει οτι θελει,
ομως ας λαβουμε υποψη μας οτι αυτη τη στιγμη βρισκονται στις αγγελιες ενα σωρο αυτοκινητα τα οποια πωλουνται απο ιδιωτες η πλειοψηφια των οποιων τα δινουν επειδη καταστραφηκαν απο την ανεργια και την παράλογη ισοπεδωτικη φορολογικη πολιτικη.
Επειδη ισως να βρεθουμε και εμεις σε αυτη τη θεση, καλυτερα να πανε τα χρηματα μας σε ιδιοκτητη αυτοκινητου στην ελλαδα.
Μιληστε γνωριστε τον ιδιοκτητη του αυτοκινητου και ζητηστε μια καλυτερη τιμη για να δωσετε τα μετρητα σας.
Συγνωμη που γραφω, αλλά ευκολα καταλαβαινει κανεις οτι σε αυτες τις δυσκολες στιγμες πρεπει να βοηθουμε ο ενας τον αλλο... ισως εχουμε βρεθει σε αναλογη θεση ειτε εμεις ειτε φιλοι μας... ή ισως να βρεθουμε καποια στιγμη.... μακαρι ποτέ αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
ετσι οπως εχουν εξευτελιστει οι τιμες των αυτοκινητων στην χωρα μας δεν συμφερει η αγορα απο εξω ειδικα αν μιλαμε για μεγαλου κυβισμου αυτοκινητου......αλλα δεν μας λες για τι αμαξι κοιτασ κιολασ κυθβικα κ.τ.λ.
savvas bmwdakias
11-01-15, 13:36
Οταν το γραψα ειχα στο μυαλο μου για diesel μεχρι 1.3. Πρεπει να κατεβασουμε λιγο τα λειτουργηκα εξοδα. Προς το παρον μεγαλο αυτοκινητο δεν ξαναπαιρνω. Τωρα εχω ενα δυλιτρο το οποιο ειναι τακαρισμενο χωρις πινακιδες και αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο να το κραταω. Καθε χρονο το βαζω για πουλημα και μολις το κανω μια βολτα με ανοιχτη την κουκουλα παω και την βγαζω.
ομως ας λαβουμε υποψη μας οτι αυτη τη στιγμη βρισκονται στις αγγελιες ενα σωρο αυτοκινητα τα οποια πωλουνται απο ιδιωτες η πλειοψηφια των οποιων τα δινουν επειδη καταστραφηκαν απο την ανεργια και την παράλογη ισοπεδωτικη φορολογικη πολιτικη.
Επειδη ισως να βρεθουμε και εμεις σε αυτη τη θεση, καλυτερα να πανε τα χρηματα μας σε ιδιοκτητη αυτοκινητου στην ελλαδα.
Μιληστε γνωριστε τον ιδιοκτητη του αυτοκινητου και ζητηστε μια καλυτερη τιμη για να δωσετε τα μετρητα σας.
Συγνωμη που γραφω, αλλά ευκολα καταλαβαινει κανεις οτι σε αυτες τις δυσκολες στιγμες πρεπει να βοηθουμε ο ενας τον αλλο... ισως εχουμε βρεθει σε αναλογη θεση ειτε εμεις ειτε φιλοι μας... ή ισως να βρεθουμε καποια στιγμη.... μακαρι ποτέ αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Πάρα πολύ σωστός... thumb
savvas bmwdakias
12-01-15, 12:10
Αν και ξεφευγουμε απο το θεμα θα απαντησω σαυτο. Δεν ειμαι κατα της βοηθειας του συνανθρωπου αλλα για το συγκεκριμενο θεμα θα διαφωνισω. Καταρχην αν αποφασισω να παρω ξανα αμαξι εαν εχω μετρητα δεν προκειτε για κανεναν μα κανενα λογω να παω σε εμπορο. Γιατι ρε φιλε να παω να πληρωσω το κερδος του οταν μπορω να παω να παρω το ιδιο αμαξι μονος μου και να μου βγει φθηνοτερο? Γιατι να παρω ενα αμαξι με κατεβασμενα χιλιομετρα??? Μη μου πειτε οτι δεν το κανουν σχεδον ολοι οι εμποροι , αυτη ειναι η δουλεια τους, και γω αν ημουν εμπορος αυτο θα κανα. Για τους παραπανω λογους δεν θα δοσω σε κανενα π@@στη τα λεφτα μου. Εδω ιδιωτες εφτασαν να το κανουν και να το παιζουν εμποροι βγαλε ακρη. Στην περιπτωση που εχω μετρητα και βρω εναν ιδιωτη ο οποιος ειναι νυκοκοιρης με βιβλιο σερβις και λογικη τιμη μονο τοτε θα τον προτιμησω. Εχουν δει πολλα τα ματια μου με αυτοκινητα που αλλαξα και μηχανακια και ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
Αν και ξεφευγουμε απο το θεμα θα απαντησω σαυτο. Δεν ειμαι κατα της βοηθειας του συνανθρωπου αλλα για το συγκεκριμενο θεμα θα διαφωνισω. Καταρχην αν αποφασισω να παρω ξανα αμαξι εαν εχω μετρητα δεν προκειτε για κανεναν μα κανενα λογω να παω σε εμπορο. Γιατι ρε φιλε να παω να πληρωσω το κερδος του οταν μπορω να παω να παρω το ιδιο αμαξι μονος μου και να μου βγει φθηνοτερο? Γιατι να παρω ενα αμαξι με κατεβασμενα χιλιομετρα???
Μη μου πειτε οτι δεν το κανουν σχεδον ολοι οι εμποροι , αυτη ειναι η δουλεια τους, και γω αν ημουν εμπορος αυτο θα κανα.
Για τους παραπανω λογους δεν θα δοσω σε κανενα π@@στη τα λεφτα μου.
Εδω ιδιωτες εφτασαν να το κανουν και να το παιζουν εμποροι βγαλε ακρη. Στην περιπτωση που εχω μετρητα και βρω εναν ιδιωτη ο οποιος ειναι νυκοκοιρης με βιβλιο σερβις και λογικη τιμη μονο τοτε θα τον προτιμησω. Εχουν δει πολλα τα ματια μου με αυτοκινητα που αλλαξα και μηχανακια και ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
Μια και ξεφυγαμε, θα ηθελα (ρητορικα) να ρωτησω:
Με ποια λογικη μπορεις και γραφεις το πρασινο, οταν εχεις γραψει το κοκκινο ?
savvas bmwdakias
12-01-15, 15:28
Μια και ξεφυγαμε, θα ηθελα (ρητορικα) να ρωτησω:
Με ποια λογικη μπορεις και γραφεις το πρασινο, οταν εχεις γραψει το κοκκινο ?
Καταρχην δεν ειμαι εμπορος ετσι το καταλαβαμε αυτο. Το οτι θα το εκανα και εγω δεν σημαινει οτι τους δικαιολογω και γω το ιδιο απατεωνας θα ημουν και λαμογιο. Γιαυτο λεω αν τυχει και παρω παλι αμαξι μεταχειρισμενο θα τα βαλω κατω και αν με συμφερει θα συνδιασω και ταξιδακι και θα παω να το φερω μονος μου.
Δεν ειπα οτι εισαι εμπορος.
Αλληγορικά... εννοω οτι δεν θα αγοραζες ουτε απο τον εαυτο σου :D
katsaraios
12-01-15, 15:36
Συμφερει απο Ελλαδα μικρο ντιζελ απο Γερμανια οχι και μην εισαι σιγουρος οτι οι εμποροι στην Γερμανια δεν κανουν πα@@@ιες.thumb