Επιστροφή στο Forum : διαφορες καταναλωσης Volkswagen Golf FSI 1.6 με ibiza 1.4
επειδη ο πεθερος θελει αυτοκινητο εχω δει αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5799231/ τωρα εχει το ibiza glx 1.4 αν θυμαμαι καλα (δεν θυμαμαι μοντελο καπου 2002 με 2005 )μπορειτε να μου πειτε διαφορα στην καταναλωση παιδια? δλδ ειναι τρομερες η διαφορες στο 1.6 με το 1.4 που εχει? καποιος που ξερει για να κλεισω το αυτοκινητο :thumbsup:
Αμελητέα διαφορά.Ίσα ίσα.
Αμελητέα διαφορά.Ίσα ίσα.
περιπου?? σορρυ ρε παιδια απλα θελω να ξερω!:thnx::thnx:
Θα σου πω απλα οτι ειχα για 2 εβδομαδες το αμαξι του αφεντικου μου που ειναι ενα Golf Plus 1.6 fsi και ειχε καταναλωση απο 6.8 εως 7.2
Θα σου πω απλα οτι ειχα για 2 εβδομαδες το αμαξι του αφεντικου μου που ειναι ενα Golf Plus 1.6 fsi και ειχε καταναλωση απο 6.8 εως 7.2
σαν αμαξι τι ελεγε?
Ωραιο ηταν ανετο μαλακο.
μαλιστα... κατι σε αριθμους με τις καταναλωσεις ρε παιδια που θα βρω? ξερει κανενας το σεατ ειναι του 99 1.4
προσωπικα κ φιλικα δεν θα πηγαινα σε κινητηρα που εχει μπει στο ραφι εδω κ πολλα χρονια (να μου πεις, οι δικοι μας οι κινητηρες πανε πισω; )
ισως να εψαχνα κατι σε 1.4Τ σαν πιο συγχρονο ή και 1.2Τ
το ιμπιζα που εχει τωρα ο ανθρωπος ειναι με το 75αρι ή το 100αρι μοτερ; τα εχω οδηγησει κ τα 2 μοτερ σε ιμπιζα κ ειδικα το δευτερο δεν το θεωρω κ τοσο οικονομικο για τα δεδομενα του...
προσωπικα κ φιλικα δεν θα πηγαινα σε κινητηρα που εχει μπει στο ραφι εδω κ πολλα χρονια (να μου πεις, οι δικοι μας οι κινητηρες πανε πισω; )
ισως να εψαχνα κατι σε 1.4Τ σαν πιο συγχρονο ή και 1.2Τ
το ιμπιζα που εχει τωρα ο ανθρωπος ειναι με το 75αρι ή το 100αρι μοτερ; τα εχω οδηγησει κ τα 2 μοτερ σε ιμπιζα κ ειδικα το δευτερο δεν το θεωρω κ τοσο οικονομικο για τα δεδομενα του...
εχεις απολυτο δικιο απλα σαν αμαξι-τιμη-κατασταση ειναι μια χαρα... και δεν θα ειναι για πολη αλλα πηγαινε-ελα απο το χωριο 120χλμ καθε φορα..
Απλά δεν είχα ακούσει καλά λόγια για τα fsi μοτέρ. Ότι καίγανε λάδια κτλπ.
Δεν ξέρω αν ήταν τα πρώτα βέβαια και αν διορθώθηκε αργότερα αυτό.