PDA

Επιστροφή στο Forum : Eγγύηση-αντιπροσωπεία

Harisp
09-12-14, 15:42
Μια ερώτηση θέλω να κάνω.
Όταν πηγαίνεις το αμάξι σε αντιπροσωπεία και σου αλλάζουν κάτι στα πλαίσια της διετούς εγγύησης, νομίζω δεν σου δίνουν κάποιο χαρτί αποδεικτικό των αλλαγών που έκαναν όταν φεύγεις. Σωστά ή κάνω λάθος;
Απλά οι επισκευές καταχωρούνται στο ιστορικό του αυτοκινήτου-online σύστημα της Bmw;

Alex_
09-12-14, 16:56
Σου δίνουν την κλασικη φωτοτυπια/αποδειξη οπου λεει τις αλλαγες που εγιναν και έχει χρεωστικο "μηδεν" αν θυμάμαι καλά. ..

gant
09-12-14, 17:40
Σου δίνουν την κλασικη φωτοτυπια/αποδειξη οπου λεει τις αλλαγες που εγιναν και έχει χρεωστικο "μηδεν" αν θυμάμαι καλά. ..

Καλά θυμάσαι και με αυτό έχεις και πάλι διετή εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας. :original:

BILL007
09-12-14, 18:16
Απλά οι επισκευές καταχωρούνται στο ιστορικό του αυτοκινήτου-online σύστημα της Bmw;

Εννοείται ότι καταχωρούνται γιατί γίνεται κανονική "εισαγωγή" του αυτοκινήτου στο συνεργείο thumb Απλά στο τέλος σου κόβουν μηδενική απόδειξη όπως είπαν πριν και τα παιδιά :original:

Harisp
09-12-14, 18:41
Οκ...μου αλλάξανε συμπλέκτη αρχές του έτους επειδή έκανε ένα σκορτσάρισμα συνεχώς...εντός εγγύησης αφού ήταν 1έτους το αμάξι. Δεν θυμάμαι αν και τι χαρτί μου δώσανε.
Μετά από ένα μήνα τους είπα ότι σχεδόν εξαφανίστηκε το πρόβλημα αλλά δεν σταμάτησε εντελώς και μου λέει ο τεχνικός σύμβουλος, οκ ίσως έχει αρπάξει το βολάν, οπότε κάτσε να παραγγείλω σετ βολάν-συμπλέκτη από Γερμανία και μόλις έρθει το βάζουμε. Μου έρχεται sms ότι ήρθε η παραγγελία, κλείνω ραντεβού Απρίλη για τοποθέτηση.
Παίρνω το αμάξι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν μου δώσανε κάτι...

Ένα μήνα πριν λήξη η εγγύηση πάω για έλεγχο σε άλλη αντιπροσωπεία.
Βρίσκουν ένα πρόβλημα, κλείνω ραντεβού για διόρθωση του προβλήματος αυτού και κάποια στιγμή πριν παραλάβω με ενημερώνει ο τεχνικός σύμβουλος ότι το βολάν είναι σε κακό χάλι και δεν έχει αλλαχτεί κατά την άποψή του ποτέ.

:shok::shok::shok:

fanisk
09-12-14, 18:49
Μια χαρα, καποιος παντελονιασε ενα βολαν :th_Laie_67-1:

alexm
09-12-14, 20:06
Καλά θυμάσαι και με αυτό έχεις και πάλι διετή εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας. :original:

Δεν ειναι ετσι Γιωργο.
Ολα τα ανταλλακτικα εχουν εγγυηση 2 ετων οταν αγοραζονται (το πληρωσεις)..., εαν το ανταλλακτικο αυτο χαλασει στους 18 μηνες π.χ, θα αντικατασταθει δωρεαν στο πλαισιο της εγγυησης των 2 ετων και το νεο ανταλλακτικο που παρεις θα εχει εγγυηση 4 μηνων που απομενει απο την αρχικη.
Το ιδιο καθεστως ισχυει και στην 2 χρονων εγγυηση του καινουργιου αυτοκινητου.

Harisp
09-12-14, 20:10
Όταν ρώτησα αν έχω εγγύηση για τις επισκευές που γίνονται εντός εγγύησης μου είπανε ότι έχω. Ψέμματα δηλαδή μου είπανε;

alexm
09-12-14, 20:21
Όταν ρώτησα αν έχω εγγύηση για τις επισκευές που γίνονται εντός εγγύησης μου είπανε ότι έχω. Ψμματα δηλαδή μου είπανε;

Γιατι σου ειπαν ψεματα;
Αληθεια σου ειπαν, αλλα για την χρονικη περιοδο εγγυησης των εγγυησεων ισχυει αυτο που εγραψα.

mark e92
10-12-14, 10:05
Γιατι σου ειπαν ψεματα;
Αληθεια σου ειπαν, αλλα για την χρονικη περιοδο εγγυησης των εγγυησεων ισχυει αυτο που εγραψα.

Καλα λέει ο Αλέξης ότι αλλάζουν στην εγγύηση έχει εγγύηση μέχρι να τελειώσει η εγγύηση του αυτοκινήτου.
Εγώ είχα αλλάξει μέσα στην εγγύηση πολ/στες και μετά από 1 χρόνο άλλαξα πάλι και τον πλήρωσα.

Harisp
10-12-14, 10:44
Γιατι σου ειπαν ψεματα;

Δεν ξέρω αν μου είπανε ψέμματα.
Μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως είναι.
Ίσως μου είπανε ''Ναι ισχύει κανονικά η διετής εγγύηση'' και να παραπλανήθηκα. thumb