PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγορα ελαστικων gislaved eurofrost 5

dimtz
02-12-14, 21:47
Καλησπερα στην παρεα, εχεις κανεις εμπειρια με τα χειμωνιατικα ελαστικα gislaved eurofrost 5; εχετε να προτεινετε κατι αλλο δοκιμασμενο? μ ενδιαφερει να αντεχει στο χρονο (δηλαδη και στα τρια του χρονια να ειναι αξιοπιστα)

Konstantinos E60
03-12-14, 08:20
Nokian όλη η σειρά Hakkapeliitta αν θέλεις να πηγαίνεις σε χιόνια και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η gislaved απο τότε που την πήρε υπο την σκέπη της η continental εχει μείνει πίσω μιας και η conti προωθεί τα δικά της χειμερινά.
Το "να αντέχει στον χρόνο" είναι πολύ σχετικό και εχει να κάνει με το πόσο τα προσέχεις εσυ.

dimtz
03-12-14, 08:45
Κώστα, ευχαριστώ φίλε, το Nokia w+ και το d3 ανήκει στην κατηγορία που λες; gislaved να τ αποφύγω; μάπα δηλαδή;

Konstantinos E60
03-12-14, 09:13
Κώστα, ευχαριστώ φίλε, το Nokia w+ και το d3 ανήκει στην κατηγορία που λες; gislaved να τ αποφύγω; μάπα δηλαδή;

Βλέπω οτι εσαι Κοζάνη οπότε θέλεις κατι "καλό" γιατι ο χιονιάς σας επισκεπτεται καθε χρόνο. Αν έχεις στο μυαλό σου το gislaved Nord Frost 3 που έβγαζε κάποτε....απλά ξέχασέ το. Δεν πρόκειται να ξαναβγεί τέτοιο χιονολάστιχο.
Τα ηνία πλέον πήρe η Nokian !! Ψαξε για Hakkapeliitta R2 αλλα θα προσέχεις λίγο στο βρεγμένο. Αν δεν βρείς R2 και βαλεις κατι αλλο τουλάχιστων να εχει χαμηλό δεικτη ταχυτητας R ή T.

dimtz
03-12-14, 09:20
Οκ φίλε, η Nokia απ ότι λες είναι μονόδρομος, μάλιστα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για τον χρόνο σου, αν έχει να προσθέσει κάνεις κάτι άλλο ας μου πει

ΔημήτρηςΜ3
03-12-14, 15:33
Ξέρω πως οι Σουηδοί φορούν gislaved αυτό κατι λέει !!!

Konstantinos E60
03-12-14, 16:13
Μήτσο παλιά ναι. Τωρα ομως οι περισσότεροι προτιμουν nokian.
Και απο την δική μου εμπειρία μετα το nord frost 3 που φορούσα
στο 46αρι το nord frost 5 δεν εκλ@νε μία, ετσι το γύρισα στη nokian και
στα hakkapelita και προς το παρων ειμαι οκ. Αν και μεγαλύτερο ρολο
παιζει ο δείκτης ταχύτητας παρα η μάρκα.