Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : αεροτομη Μ3 Ε36

konstantinaM3
16-11-14, 21:38
καλησπερα... θελω σας παρακαλω να μου πειτε την γνωμη σας ελεγα να αλλαξω την αεροτομη εχω τωρα την πολυ μικρη το νυχακι... κ ηθελα να βαλω του evo πια η γνωμη σας???? καγκουρας κ ετσι????:whistle: :original: κ λεω να βαλω αυτη που φοραει το κιτρινακι...

dark knight
16-11-14, 22:03
είναι του M3 GT. θεωρω το νυχακι που εχεις τωρα είναι διακριτικο και κομψο. προσωπικα δεν θα την εβαζα αλλα δεν θα την χαρακτηριζα και κακογουστη

konstantinaM3
16-11-14, 22:05
είναι του M3 GT. θεωρω το νυχακι που εχεις τωρα είναι διακριτικο και κομψο. προσωπικα δεν θα την εβαζα αλλα δεν θα την χαρακτηριζα και κακογουστη

ειμαι αναμεσα στο ναι να την βαλω κ στο οχι να μην την βαλω γιαυτο θελω κ αλλη μια γνωμη.... :original::original:

tokiko
16-11-14, 23:27
Θεωρώ ότι δείχνει ωραίο αλλά λίγο πιο εξτρίμ. Η πλειοψηφία που δεν έχει ιδέα θα το θεωρήσει καγκουριά, αλλά δε νομίζω να σε απασχολεί για την πάρτη σου θα την βάλεις!! thumb

tokiko
16-11-14, 23:28
Δες και το επιπλέον φριδάκι που έχει!

konstantinaM3
17-11-14, 05:51
:think::think::think:

Samaro
17-11-14, 06:49
Να αφήσεις αυτή που έχεις !
Είναι κομψή & διακριτική αλλά, κυρίως, είναι και πιο αεροδυναμική για το πορτοφόλι σου. thumb

andreas_R
17-11-14, 09:24
Εγω θα την έβαζα!

NickM3CS
17-11-14, 09:40
νομιζω πως αυτο που φοραει το κιτρινακι ειναι λιγο υπερβολικο!! αυτο που εχεις ειναι ομορφο και διακριτικο! :original:

andreas_R
17-11-14, 09:57
Εγω ψηφιζω αυτη στο πρασινο το μαχιμο

NickM3CS
17-11-14, 10:12
Δες και το επιπλέον φριδάκι που έχει!

αυτη εδω ειναι πολυ καλυτερη ... κατι μεταξυ του δικου σου και του κιτρινου και αρκετα πιο διακριτικη και ομορφη!! thumb

konstantinaM3
17-11-14, 11:27
Την κιτρινη την εχω βρει γιαυτο εβαλα συγκεκριμενη φωτογραφια :)

Vassilis ///M
17-11-14, 16:30
Kι εγώ θα την έβαζα...
Μ'αρέσει!!!!!

ducatista
17-11-14, 16:39
τσου....!

mark e92
17-11-14, 16:50
Αν σου αρέσει εσένα βάλτην .
Το νυχάκι είναι πιο όμορφο και διακριτικό.

beck m power
17-11-14, 17:05
Παιδια καλησπερα!!Απο πλευρα εμφανισης η αεροτομη ειναι καθαρα θεμα γουστου!! εμενα προσωπικα μου αρεσει η αεροτομη του GT

Απλα να ξερεις πως θα σου μειωσει την τελικη ταχυτητα και θα σου αυξηση την καταναλωση!!! στο λεω απο προσωπικη εμπειρια! Εχω το ιδιο αυτοκινητο με την ιδια αεροτομη μαζι με το εμπροσθιο σποιλερ του GT η διαφορα στα πολλα χιλιομετρα ειναι μεγαλη!!! πριν και μετα!!

ΥΓ:Mε τις φτερουγες τρομαζεις να πιασεις κοφτη τελικης!!! Δραμα!!!! χαχαχα

konstantinaM3
17-11-14, 17:38
Παιδια καλησπερα!!Απο πλευρα εμφανισης η αεροτομη ειναι καθαρα θεμα γουστου!! εμενα προσωπικα μου αρεσει η αεροτομη του GT

Απλα να ξερεις πως θα σου μειωσει την τελικη ταχυτητα και θα σου αυξηση την καταναλωση!!! στο λεω απο προσωπικη εμπειρια! Εχω το ιδιο αυτοκινητο με την ιδια αεροτομη μαζι με το εμπροσθιο σποιλερ του GT η διαφορα στα πολλα χιλιομετρα ειναι μεγαλη!!! πριν και μετα!!

Ωχ δεν το ηξερα οτι καιει περισσοτερο καλα απο θεμα τελικης η αληθεια ειναι οτι δεν το τελικιαζω συχνα διοτι δεν εχουμε δρομους φυσικα αλλα αυτο με την καταναλωση με προβληματισε τωρα..... :(

BILL007
17-11-14, 18:18
:+1: στο μπάξιμο! :D

teo36
17-11-14, 18:32
Εγώ θα έβγαζα και αυτή που εχεις!! προσωπικό γούστο.

nikos325
17-11-14, 21:24
Προσωπικα δεν θα εβαζα του GT... Παντως αν το παρεις αποφαση στειλε μου ενα π.μ... thumb

prodigy7
17-11-14, 22:17

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ M COUPE??? :shok:
To εστοριλ εννοώ...
Και για να μην ειμαι τελείως of topic μην την βάλεις την αεροτομή :original:

konstantinaM3
18-11-14, 10:16
Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες παιδια να ειστε καλα :)

Χρίστος
18-11-14, 19:35
Το αμαξι σου κωσταντινα δεν ειναι μονο "βολτας".

Η διαφορα στη καταναλωση ειναι μηδαμινη για το τροπο οδηγησης σου οσο σε ξερω και δε κρινω οτι αυτο ειναι ανασταλτικος παραγωντας..

Εγω θα σου ελεγα να τη βαλεις.

Μ3 με νυχακι θα δεις εκατονταδες καθημερινα.
Μ3 με gt προσθετα και αεροτομη δυσκολα...

konstantinaM3
19-11-14, 12:52
Το αμαξι σου κωσταντινα δεν ειναι μονο "βολτας".

Η διαφορα στη καταναλωση ειναι μηδαμινη για το τροπο οδηγησης σου οσο σε ξερω και δε κρινω οτι αυτο ειναι ανασταλτικος παραγωντας..

Εγω θα σου ελεγα να τη βαλεις.

Μ3 με νυχακι θα δεις εκατονταδες καθημερινα.
Μ3 με gt προσθετα και αεροτομη δυσκολα...

λες ε??????? λες να την βαλω? απλα δεν μαρεσει να λενε α να ο καγκουρας!!:original::original:

giorgak_IS
19-11-14, 12:53
λες ε??????? λες να την βαλω? απλα δεν μαρεσει να λενε α να ο καγκουρας!!:original::original:

Αφου σου αρεσει εσενα,το τι λενε οι αλλοι απλα περισευει...thumbthumb

konstantinaM3
19-11-14, 12:57
Αφου σου αρεσει εσενα,το τι λενε οι αλλοι απλα περισευει...thumbthumb

σωστο κ αυτο που λες!thumb απλα θελω να δω οι περισσοτεροι τι λενε μηπως καταβαθος κανω λαθος κ δεν θα εχει ωραια εμφανιση! :)

mark e92
19-11-14, 15:22
Ακόμα δεν την τοποθέτησες ?

:popcorn:

Skyline_IS
19-11-14, 16:49
Προσωπικά θα την έβαζα. :original:

Akis 330Ci
19-11-14, 17:11
Καλησπέρα! Και εγω προσωπικά θα την έβαζα. Είναι πολύ όμορφη και το design της είναι στο όριο για να μην την πει κανείς καγκούρικη. Πιο εύκολα κάποιος θα έλεγε καγκουρικη την αεροτομή clubsport του Ε46 παρά αυτή.

innovitis
19-11-14, 18:44
Εγω,γνωμη μου αν ειναι να βαλεις βαλε μια και καλη μαζι με της προσθηκες αν εισαι FUN LOW η ασε αυτη που εχεις.. φωτο ---->

konstantinaM3
19-11-14, 20:38
Εγω,γνωμη μου αν ειναι να βαλεις βαλε μια και καλη μαζι με της προσθηκες αν εισαι FUN LOW η ασε αυτη που εχεις.. φωτο ---->

:think::think::think: τσου φιλε μου αυτη στην φωτο μου πεφτει καπως ... :) :)