Επιστροφή στο Forum : Driving Academy / ενδεχόμενο οργάνωσης συντονισμένης συμμετοχής
Σήμερα το πρωϊ διάβαζα στους 4Τ για την παρουσίαση όλων των γενεών Μ3 στις εγκαταστάσεις του Driving Academy (https://www.drivingacademy.gr (https://www.drivingacademy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=1)) στο παλιό αεροδρόμιο. Δεν έχω άποψη για το τί δουλειά γίνεται εκεί αλλά δείχνει σοβαρή προσπάθεια.
Πώς θα το βλέπατε να οργανώναμε μια συντονισμένη συμμετοχή π.χ. για drift sessions ;
Ισως θα μπορούσε να διοργανωθεί και κάποιο event εκεί. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα ;
Σήμερα το πρωϊ διάβαζα στους 4Τ για την παρουσίαση όλων των γενεών Μ3 στις εγκαταστάσεις του Driving Academy (https://www.drivingacademy.gr (https://www.drivingacademy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=1)) στο παλιό αεροδρόμιο. Δεν έχω άποψη για το τί δουλειά γίνεται εκεί αλλά δείχνει σοβαρή προσπάθεια.
Πώς θα το βλέπατε να οργανώναμε μια συντονισμένη συμμετοχή π.χ. για drift sessions ;
Ισως θα μπορούσε να διοργανωθεί και κάποιο event εκεί. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα ;
+1000
Ένα session με το 34άρι παρακαλώ :warriorsmiley:
θα μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου καθως εχω τρεξει και στην πιστα της driving academy και εχω κανει και το μαθημα του drift, καθως το ειχα κερδισει σε κοπη πιττας.....
καταρχας υπαρχουν 3 level στα μαθηματα drift..το πρωτο για αρχαριους, το δευτερο για λιγο πιο προχωρημενους και το τριτο για αγωνιστικο πλεον επιπεδο...και σε τοποθετουν αναλογα που βρισκεσαι απο θεμα εμπειριας
εγω δυστυχως εκανα το δευτερο καθως ο ιδιοκτητης της πιστας θεωρησε οτι ηταν πολυ ακριβο το 3ο....τα συμπερασματα δικα σας φυσικα...
απο κει και επειτα επελεξα να κανω το μαθημα με τα αυτοκινητα της σχολης και οχι με το ε30 μου ή το μ3 μου...για θεματα καταπονησης αλλα και για να οδηγησω και αλλα αυτοκινητα....
τα μαθηματα ηταν χωρισμενα ως εξης....
1) drift σε κυκλικη πλατεια (φτιαγμενη με κωνους)-nissan 350z
2) drift με κατεβασμα ταχυτητας στην πιστα-nissan 350z
3) αραχνη-vw beetle
4) figure 8-mazda mx5 1.8 lt nc
https://www.youtube.com/watch?v=TRAbflZwkjQ&list=UU2KgdE2GW9GElHUZxFxGuEg
αραχνη στο 1.40min
https://www.youtube.com/watch?v=TYxI_Z9cZHY&list=UU2KgdE2GW9GElHUZxFxGuEg
https://www.youtube.com/watch?v=dNTujiPXIZA&list=UU2KgdE2GW9GElHUZxFxGuEg
προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι για καποιον που εχει ενα δυνατο πισωκινητο και δεν εχει ασχοληθει ποτε με drift πιστευω οτι αξιζει εν μερει να παρακολουθησει αυτα τα σεμιναρια...με μια ομως μικρη επιφυλαξη...μην πιστεψει καποιος οτι ξαφνικα μεσα σε 5 ωρες εμαθε να κανει drift και ειναι ο αρχοντας του δρομου...τα μαθηματα αυτα θα λυσουν εν μερει τα χερια καποιου αλλα αν δεν προπονηθεις και απο κει και επειτα δεν προκειται ποτε να φτασεις σε ενα σοβαρο επιπεδο ασφαλους πλαγιολισθησης....αρα ειναι μια καλη αρχη...αλλα τιποτε παραπανω....το ποσο καλος αλλα και ταυτοχρονα ασφαλης θα γινεις ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.... ειναι μια ωραια εμπειρια που αξιζει να χει καποιος θεωρω...ουτως ωστε να γινεις και με προσπαθεια απο μερια σου ενας αρκετα πιο ασφαλης οδηγος μελλοντικα...
Τα παιδιά εκεί είναι ΑΨΟΓΑ ! και προσπαθούν να σε μάθουν όσο πιο πολλά μπορούν .
Είχα κάνει σεμινάριο (οχι για Drift) και ήταν φοβεροί ! ειδικά ο Τσιγκρης απο το Drive.
Mπορείς να μάθεις πόσο θα στοιχίσει το μάθημα αν πάμε σαν κλαμπ?
Κ εγω εχω πάρει μέρος σε καποιο συμπηκνωμενο τμήμα μέσω αλλου φόρουμ κ μπορω να πω τα καλύτερα .
Πολυ καλη εμπειρία για όποιον μπορει να πάρει μέρος .
Πολυ καλο σχολείο τόσο για τον έμπειρο όσο και τον άπειρο .
Παίζεις κ μαθαίνεις με ασφαλεια .
Το προτείνω .
Αν μαζευτούμε καμιά 10-αριά ενδιαφερόμενοι, υποθέτω θα μπορούμε να μας δεχθούν ως αυτόνομο group.
Θυμάμαι οτι ο Θωμάς Παπαπάσχος ήταν και μέλος σε ελληνικό bmw forum απ'όπου πολλοί απο εμάς ξεκίνησαν τις "βόλτες" τους στον "διαδικτυακούς" δρόμους της BMW.
Σε μια εκδήλωση μάλιστα, στο kartodromo στις Αφίδνες, έδινε ρεσιτάλ drift με (οικογενεικό νομίζω) BMW E34
Stunt Mike
10-11-14, 01:11
Αμα θελετε,μπορουμε να το κανονισουμε παντως.Κι εγω και ο Νικος εχουμε μια επικοινωνια με τον Παπαπασχο και ισως κανονισουμε και περα απο τα μαθηματα,να κανουμε και μια βολτα μεσα στην πιστα,ο καθενας με το δικο του....
330compressor
10-11-14, 16:51
Εχω παει εκει για μαθηματα .....ειναι πολυ καλοι μπραβο τους. Οποιος μπορει να παει τα λεφτα ηταν αρκετα .....δεν ξερω αν εκαναν κατι πιο καλο τωρα.
Stunt Mike
10-11-14, 18:33
Εγώ μέσα
Μα θα ελειπε ο Μαρτης απο τη Σαρακοστη?? :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Αντε κανονιστε το και οποιος θελει θα τον πηγαινω και βολτα εκει μεσα!
Ο Απρίλης μετέπειτα χωράει??? χαχαχα
Στάλθηκε απο το Stealth mobile μου.
παλικαρια οργανωθειτε....
αμα ειμαστε πολλοι..πρωτον θα βγει αρκετα πιο φτηνα....δευτερον θα εχετε την ευκαιρια να μαθετε πραγματα που εμεις πληρωσαμε αδρα για να μαθουμε με trial and error....
+ θα αφησει και το ταπεινο μας drift team να μπει στην πιστα....και συνοδηγηση λοιπον...
και μενα θα με ενδιεφερε αλλα εξαρταται και απο το ποτε θα οργανωθει - ποιο σ.κ - (επειδη υπαρχουν καποια σ.κ που δουλευω)
konstantinaM3
11-11-14, 14:33
κ εγω ειμαι μεσα.... θελω πρωτα να μαθω το κοστος κ δευτερον εαν μπορει να γινει μεχρι τις 31/12 διοτι θα καταθεσω πινακιδες :( κ θα τις παρω παλι πρωτα ο θεος μετα απο ενα 6μηνο...
κ εγω ειμαι μεσα.... θελω πρωτα να μαθω το κοστος κ δευτερον εαν μπορει να γινει μεχρι τις 31/12 διοτι θα καταθεσω πινακιδες :( κ θα τις παρω παλι πρωτα ο θεος μετα απο ενα 6μηνο...
Μπορεί όποιος θέλει να κάνει και με τα αυτοκίνητα της σχολής.
Εγώ με mx5 και 350Ζ έκανα... γιατί το prius με το οποίο πήγα δεν ήταν καλό στο drift :hystericalbs1::hystericalbs1:
μεσα κι εγω παιδες.. εχει κανεις ιδεα πανω κατω ποσο θα κοστισει?
konstantinaM3
11-11-14, 16:14
θα προτιμουσα να εκανα με το δικο μου :) :) εαν προλαβω φυσικα πριν καταθεσω..
Stunt Mike
11-11-14, 20:53
Υπαρχουν 3 τροποι οργανωσης....
1)Κανονιζουμε εξορμηση στην πιστα του Παπαπασχου,καφεδακι ανα χειρας και λιωνουμε τα δικα μας αυτοκινητα και λαστιχα με κοστος χαμηλο(10-30 ευρω μαξιμουμ το ατομο)
2)Κανονιζουμε μαθηματα ντριφτ κατα ατομο(με δικο τους αυτοκινητο ή της οργανωσης)....συννενοηση με Παπαπασχο παλι,αλλα δεν μπορουν να πανε πολλα ατομα την ιδια μερα,γιατι δεν θα υπαρχει χρονος.Φανταζομαι οτι μεχρι 10 ατομα θα μπορει να τα εξυπηρετησει.Το μειονεκτημα ειναι οτι ειναι βαρετο για τους υπολοιπους που απλως θα βλεπουν
3) κανονιζουμε μια εξορμηση στην πιστα του,με δικα μας αυτοκινητα και οποιος γουσταρει,δηλωνει συμμετοχη σε μαθηματα ντριφτ με τ'αυτοκινητα της σχολης....
Στην 1η περιπτωση παντως νομιζω θα'χει πιο πολυ πλακα και παρειστικο κλιμα+οτι θα μπορειτε να μαθετε 5 πραγματα στα δικα σας αυτοκινητα ή/και συνοδηγοι σε καποιους αλλους
Το 2ο μάλλον είναι και το πιο σωστό .
Πρέπει να μάθουμε κόστος ...
Stunt Mike
11-11-14, 20:56
Σημειωστε οτι ετερο φορουμ,εχει κανει 2 φορες Κοπη-τη-Πιτα στον συγκεκριμενο χωρο και περασανε ομορφα ακομα κι αυτοι που απλως παρευρεθησαν για το θεαμα......Ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο οποιοδηποτε φορουμ αυτοκινησης,να μην οργανωνει κατι παρομοιο,τουλαχιστον 1 φορα το χρονο.....
Stunt Mike
11-11-14, 20:57
Το 2ο μάλλον είναι και το πιο σωστό .
Πρέπει να μάθουμε κόστος ...
Απο 150 για το πρωτο session μεχρι 300 ευρω αν φτασεις στο τελικο σταδιο...δεν ειναι και λιγα....
Απο 150 για το πρωτο session μεχρι 300 ευρω αν φτασεις στο τελικο σταδιο...δεν ειναι και λιγα....
Παρα πολλά θα έλεγα για 4-5 ώρες μάθημα.
Stunt Mike
11-11-14, 21:08
Παρα πολλά θα έλεγα για 4-5 ώρες μάθημα.
Εεεμ τι σας λεω....ηξερα οτι μολις ακουσουν το κοστος,9 στους 10 θα ριξουν ακυρο....παμε πιστα λοιπον και θα περασουμε καλα ετσι κι αλλιως....Τωρα αν καποιος τα διαθετει,μπορει να δοκιμασει ή να κανονισει να παει μια αλλη μερα μονος....Μακαρι να μπορουσαμε να παμε Μεγαρα,αλλα δεν....Η ετερη λυση ειναι μια μαζωξη στην αλανα του Θριασειου,οπου πηγαινουμε συχνα-πυκνα για προπονηση...Ειναι τζαμπα,εχει πλακα,κι εχουμε ελευθερια χρονου...Το κακο ειναι οτι παιζει να'ρθει η αστυνομια και να μας διωξει λογω φασαριας....