Επιστροφή στο Forum : Work Emotion CR-CAI σε Ε89 Ζ4
Karizma Z4
05-11-14, 20:53
Καλησπερα υστερα απο παρα πολυ καιρο στην παρεα!
Για οσους θυμαστε το ειχα ονειρο και καημο να αλλαξω τις εργοστασιακες 19αρες που ειχα και να βαλω aftermarket 18αρες με συμβατικα λαστιχα!
Η αποφαση παρθηκε και κατεληξα στις Work Emotion CR-CAI σε διασταση 8,5Χ18 για μπροστα και 9,5Χ18 για πισω με λαστιχα Dunlop Sport Maxx RT σε διασταση 225/40/18 μπροστα και 255/35/18 πισω με 38αρι offset μπροστα και πισω!Οι ζαντες και τα ελαστικα αγοραστηκαν απο τον εδω αντιπροσωπο στην Ελλαδα,τον κυριο Καρλη στην Νικαια,τον οποιο και ευχαριστω παρα πολυ για την πολυ καλη δουλεια που εκανε και για τις συμβουλες του!
Οι πρωτες εντυπωσεις οσον αφορα την φιλικοτητα και το πατημα ειναι οτι το αυτοκινητο πλεον μαλακωσε και εγινε ανετο στον δρομο,χωρις τους ενοχλητικους κραδασμους που ειχα πριν με τα runflat!Δεν εχω πλεον το μικρο σφυριγμα που ειχα στα ταξιδια,τα καινουρια λαστιχα ζεσταινονται με ελαχιστη προσπαθεια και σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα και το grip που προσφερουν ειναι μερα με την νυχτα σε σχεση με τα runflat!
Το αυτοκινητο εγινε πολυ πιο ευελικτο και πιο ακαριαιο στις επιταχυνσεις του,αφου ελαφρωσε αρκετα σε σχεση με το προηγουμενο setup "19αρες-runflat"!
Εδω και ορισμενες φωτογραφιες απο το καινουριο μπαξιμο :
Πολύ ωραία ζάντα !Μεγια!
Πως και δεν την έβαλες σε 19" ;
Karizma Z4
05-11-14, 21:05
Πολύ ωραία ζάντα !Μεγια!
Πως και δεν την έβαλες σε 19" ;
Ευχαριστω πολυ!
Ηθελα να κερδισω λιγο ακομα σε επιδοσεις και ανεση και να ριξω και λιγο το budget,οποτε οι 18αρες ηταν μονοδρομος! thumb
Λίγο ακόμα σε επιδόσεις;;
Α ξέχασα δεν πάει καθόλου:th_Laie_67-1:
Ειχε μεγάλη διάφορα η 19"?
Σου ραγιζαν και εσένα οι 19"?
Karizma Z4
05-11-14, 21:14
Λίγο ακόμα σε επιδόσεις;;
Α ξέχασα δεν πάει καθόλου:th_Laie_67-1:
Ειχε μεγάλη διάφορα η 19"?
Σε πατημα 60-280 εχω κερδισει 1,5-2 αυτοκινητα και ειδικα στο "πατα"!!! :original:
Αυτο που θελω να δω τωρα ειναι οι επιδοσεις απο σταση,αλλα αυτον τον καιρο δουλευουμε με τον προγραμματιστη μου το software για το launch control!!! thumb
Οταν εχω εξελιξεις θα ενημερωσω με τα ευχαριστα το forum!!! :thumbsup:
Karizma Z4
05-11-14, 21:16
Σου ραγιζαν και εσένα οι 19"?
Ναι δυστυχως!
Δεν ξερω για τους δρομους της Αθηνας ή της επαρχιας,παντως για χρηση στην περιοχη του Ασπροπυργου που μενω δεν ειναι οι καταλληλες!
Κριμα γιατι ειναι πολυ ομορφες ζαντες και του πηγαιναν! :crying:
Δυστυχώς για Ελλάδα δεν κάνανε, δεν ξέρω με συμβατικά 19αρια αν αλλαζε η κατάσταση...
Karizma Z4
05-11-14, 21:25
Δυστυχώς για Ελλάδα δεν κάνανε, δεν ξέρω με συμβατικά 19αρια αν αλλαζε η κατάσταση...
Δυστυχως δεν προλαβα να βαλω συμβατικα λαστιχα στις δικες μου για να τις δοκιμασω και να πω εντυπωσεις!!!
Εμενα με φοβησαν και δεν το επιχείρησα ποτέ 4 αλλαγές με R/F.
Mε γεια!!!!:thumbsup:
Κουκλα ηταν και ειναι,απλα τωρα ειναι καπως πιο "ψαρωτικη" να πω?:original:
Karizma Z4
05-11-14, 21:37
Mε γεια!!!!:thumbsup:
Κουκλα ηταν και ειναι,απλα τωρα ειναι καπως πιο "ψαρωτικη" να πω?:original:
Χρωσταω μερικες φωτο ακομα,γιατι προσφατα εβαψα τις καρδιες και τα φιλετα στον εμπρος προφυλακτηρα μαυρα!!! Ειναι πολυ πιο ομορφη ετσι και η γνωμη μου ειναι πως μεγαλωσε ακομα η μουρη της!!! :original:
Πολύ όμορφο ΚΑΙ με 18ρες...
Πολύ όμορφο...τι κόστος οι ζάντες;
Karizma Z4
06-11-14, 18:34
Πολύ όμορφο...τι κόστος οι ζάντες;
Απο 2000 ευρω αρχικη,1450 Χαρη!
Νομιζω ψωνισα καλα! thumb
Εγώ σκέφτομαι για τίποτε Apex σε 17ρες 9-9x9,5 σε square setup με semi. Λίγο πιο ψτηνές από τις δικές σου.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/11/8291921663_199ae942fd_c-1.jpg
Karizma Z4
06-11-14, 18:54
Εγώ σκέφτομαι για τίποτε Apex σε 17ρες 9-9x9,5 σε square setup με semi. Λίγο πιο ψτηνές από τις δικές σου.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/11/8291921663_199ae942fd_c-1.jpg
Να τις βαλεις Χαρη!Ειναι πανεμορφες! thumb
Πολύ εργαλείο με τις ζάντες μπράβο...τελικά και οι work είναι σαν τις BBS σε όποιο αμάξι και να μπούνε το κάνουνε τούμπανο!! thumb
Χρωσταω μερικες φωτο ακομα,γιατι προσφατα εβαψα τις καρδιες και τα φιλετα στον εμπρος προφυλακτηρα μαυρα!!! Ειναι πολυ πιο ομορφη ετσι και η γνωμη μου ειναι πως μεγαλωσε ακομα η μουρη της!!! :original:
Αναμένω φωτό με μουράκλα!
Πολύ όμορφες οι ζάντες :tt1:, όπως και ολόκληρη η κούκλα! Μεγειές και καλοσπινιάριστες!
Μπραβο Δημητρη, πολυ καλο !
Πολυ ωραιο!!:tt1::tt1::tt1::tt1:
Ωραιος χρωματικος συνδυασμος!!
Μηπως θελει λιγο χαμηλωμα τωρα..??
Karizma Z4
07-11-14, 13:30
Πολυ ωραιο!!:tt1::tt1::tt1::tt1:
Ωραιος χρωματικος συνδυασμος!!
Μηπως θελει λιγο χαμηλωμα τωρα..??
Το θελει φιλε Ζαχαρια!Λιγο...αλλα το θελει!
H&R ελατηρια ειναι στο προγραμμα για να χαμηλωσει το αυτοκινητο 1cm μπρος και πισω! thumb
Το θελει φιλε Ζαχαρια!Λιγο...αλλα το θελει!
H&R ελατηρια ειναι στο προγραμμα για να χαμηλωσει το αυτοκινητο 1cm μπρος και πισω! thumb
Με γειες, Τζιμ. Χαρά στο κουράγιο σου τόσο καιρό rft και 19άρες.
ΜΗ βάλεις H&R, θα σου χαμηλώσει αρκετά περισσότερο πίσω και ούτε οπτικά ούτε οδηγικά θα σου αρέσει. Έλα πάρε αυτά https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=22832 αν θες να τα δοκιμάσεις κι αν σου αρέσουν τα κρατάς.
Εχει δικιο ο Γιαννης, Δημητρη...τα φοραω εγω τα eibach και ειναι μια χαρα..thumb
Karizma Z4
07-11-14, 18:00
Α ρε παιδες!!! Μου εχετε λειψει εσεις και οι συμβουλες σας!!! Τι θα εκανα εγω χωρις εσας ;;;
Πρεπει να οδηγησω ενα απο τα 2 για να κρινω!!!
Α ρε παιδες!!! Μου εχετε λειψει εσεις και οι συμβουλες σας!!! Τι θα εκανα εγω χωρις εσας ;;;
Οποτε θες ελα να το δεις απο κοντα.....:original:
Πρεπει να οδηγησω ενα απο τα 2 για να κρινω!!!
Πάρ' του Γιάννη, θα σκοτω θείς με τόση δύναμη:th_Laie_67-1:
Πάρ' του Γιάννη, θα σκοτω θείς με τόση δύναμη:th_Laie_67-1:
α πα πα...θα μου το καψει.....:drive:
Τα H&r τα κόκκινα χαμηλώνουν 3 ή 3,5 πόντους?