PDA

Επιστροφή στο Forum : ρετάρει

priestjohn
13-10-14, 22:51
Παιδιά σος...η γριούλα μου 22 χρόνων ρετάρει και δε ξέρω τ φταίει κάναμε σέρβις αλλά δεν εξαφανίστηκε το ρεταρισμα. Bmw e36 316 Είναι κ έχει 643000 χιλιόμετρα.

tokiko
14-10-14, 00:22
Τι σέρβις κάνατε? αν αλλάξατε λάδια μην περιμένεις να φτιάξει!!
Τροφοδοσία να κοιτάξετε και ρεύματα...thumb

priestjohn
14-10-14, 00:54
ρετάρει,παρπαριζει,γουργου ρίζει έτσι θα χαρακτήριζα τον ήχο καλύτερα για να σας δώσω να καταλάβετε.φίλε Μιχάλη αλλάξαμε λάδια μπουζι φίλτρο αυτά αν θυμάμαι καλά.

tokiko
14-10-14, 01:44
Εεε αυτό εννοώ και εγώ κάτι άλλο είναι, βγάζει μήπως καπνό πίσω?
Κάποια φλάντζα ίσως, εισαγωγής εξαγωγής ?

fanisk
14-10-14, 02:03
Καπου μπαζει αερα. Δες σωληνακια, φλατζες κλπ.

priestjohn
14-10-14, 10:00
Δε βγάζει ακαυτη βλέπω απ καθρέφτες στ δρόμο δεν έχω τέτοια κρούσματα.θα πάω τώρα στ συνεργείο να τ κοιτάξω.σας ευχαριστω, θα δω τ θα μου πουν οι ειδικοί κ θα σας ενημερώσω.

Stunt Mike
14-10-14, 11:03
Τηλεδιαγνωση 090-56784590 παρε τωρα να λυθει το προβλημα σου αυτοματα!!
Για περνα κι απο το συνεργειο μια βολτα....Αν ειναι δυνατον να λυσεις το προβλημα σου με υποθεσεις!

tokiko
14-10-14, 22:22
Τηλεδιαγνωση 090-56784590 παρε τωρα να λυθει το προβλημα σου αυτοματα!!
Για περνα κι απο το συνεργειο μια βολτα....Αν ειναι δυνατον να λυσεις το προβλημα σου με υποθεσεις!

Γιατί ρε συνονόματε...,τότε τι το κρατάμε το μαγαζί ? :th_Laie_67-1:

Stunt Mike
15-10-14, 12:13
Δεν νομιζω οτι αρεσει σε κανεναν ενα φορουμ που να γινει "Μαντειο των Δελφων" και να χανει την αξιοπιστια του...

tokiko
15-10-14, 21:01
Δεν νομιζω οτι αρεσει σε κανεναν ενα φορουμ που να γινει "Μαντειο των Δελφων" και να χανει την αξιοπιστια του...

Την αξιοπιστία του ως προς το τι ?
Πρέπει να κολλήσουμε επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου μηχανολογίας για να αναφερθούμε σε μηχανολογικά προβλήματα ?

nikos bob
15-10-14, 21:45
Σκισμενη φουσκα εισαγωγης εχεις φιλε, Φαρυγγα το λενε 'η ξεκουμπωσε το σωληνακι αερα βαλβιδας ρελαντί, ....στα 630,000 χλμ ...είναι πολύ πιθανον ...να συμβει !! ακομα κι αν εχεις αλλαξει λαδια και ''ξυδια'' .

Stunt Mike
15-10-14, 23:30
Την αξιοπιστία του ως προς το τι ?
Πρέπει να κολλήσουμε επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου μηχανολογίας για να αναφερθούμε σε μηχανολογικά προβλήματα ?

Οχι...τετοιες αποριες του τυπου ''η αοριστια παει συννεφο'' σαν του κυριου priestjohn,επιφερουν 100 ερμηνειες,αδυνατο να προσδιοριστουν εξ αποστασεως κι ως εκ τουτου χρηζουν αντιμετωπισης συνεργειου κι οχι μαντειου...Ο λογος που πολλοι μαστοροι και ανθρωποι της πιατσας γελανε με τα φορουμ,ειναι κι αυτος...γνωμη μου παντα και καπου την εχω επαναλαβει..

tokiko
15-10-14, 23:55
Οχι...τετοιες αποριες του τυπου ''η αοριστια παει συννεφο'' σαν του κυριου priestjohn,επιφερουν 100 ερμηνειες,αδυνατο να προσδιοριστουν εξ αποστασεως κι ως εκ τουτου χρηζουν αντιμετωπισης συνεργειου κι οχι μαντειου...Ο λογος που πολλοι μαστοροι και ανθρωποι της πιατσας γελανε με τα φορουμ,ειναι κι αυτος...γνωμη μου παντα και καπου την εχω επαναλαβει..

Συμφωνώ ότι εξ αποστάσεως δε λύνονται αυτά τα θέματα.
Από τα γραφόμενα του κύριου priestjohn κατάλαβα ότι το είχε το πρόβλημα και αφού κάνανε service δεν άλλαξε κάτι. Ας δούμε τι θα μας απαντήσει ο άνθρωπος...

fanisk
16-10-14, 00:04

Υπαρχουν ενα σωρο λογοι για να γελα καποιος με ενα φορουμ. Το να ρωτησει καποιος για να εχει 4-5 πραγματα κατα νου δεν ειναι ενα απο αυτα. Και αν ο priestjohn βγαλει ακρη και το ποσταρει, θα χαλασει τον επομενο που θα εχει κατα νου και αλλη μια λυση?

Stunt Mike
16-10-14, 00:19
Υπαρχουν ενα σωρο λογοι για να γελα καποιος με ενα φορουμ. Το να ρωτησει καποιος για να εχει 4-5 πραγματα κατα νου δεν ειναι ενα απο αυτα. Και αν ο priestjohn βγαλει ακρη και το ποσταρει, θα χαλασει τον επομενο που θα εχει κατα νου και αλλη μια λυση?

Ειναι πιο γονιμο να βγαλει ασφαλες συμπερασμα πρωτα και μετα να ποσταρει για να επιβεβαιωσει το προβλημα και την προελευση του με τις γνωμες και εμπειριες των συμφορουμιτων.......Οπως πιθανοτατα καταλαβες,θεωρω αστεια ΜΟΝΟ τετοια αοριστα προβληματα,πχ ρεταρει,δεν παιρνει μπρος,κατι κανει γκουπ κτλ κτλ που ειναι αδυνατο να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα μεσω πληκτρολογιου,παρα ΜΟΝΟ μαντεψιες!!Κι αυτο ειναι αστειο....στην πιατσα μου τουλαχιστον....
Συνηθως δε,αυτοι που τα ποσταρουν,ειναι παντελως ασχετοι με το αντικειμενο,απλα θελουν ν'αποφυγουν το συνεργειο γιατι δεν συνειδητοποιουν οτι η κατοχη αυτοκινητου θελει χρημα ποικιλοτροπως....Εξ ου και η απαντηση μου στην αρχη του thread....

priestjohn
19-10-14, 09:56
Κύριοι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας επάνω στ θέμα, δε θέλω να εξαπτεστε κ να εκνευρίζεστε το πρόβλημα μου προς το παρόν λύθηκε κ θα αργήσει να εμφανιστεί ξανά στ ίδιο σημείοΗ λύση ήρθε απ την αλλαγή των μπουζοκαλωδίων διότι τα προηγούμενα ήταν τρύπια το ένα συγκεκριμένα που πήγαινε στον αισθητήρα στροφών κ εφόσον ήταν τρύπιο δεν έδινε σπίθα στο μπουζι κ την πετούσε έξω αλλάξαμε όλα τα καλώδια κ τώρα δουλεύει σαν γερμανικό ρολόι 22 χρόνων.

tokiko
19-10-14, 17:11
Τι σέρβις κάνατε? αν αλλάξατε λάδια μην περιμένεις να φτιάξει!!
Τροφοδοσία να κοιτάξετε και ρεύματα...thumb

thumb οπότε δεν ήτανε και τόσο κακό που σου είπαμε και μια γνώμη παραπάνω...:thumbsup:

priestjohn
19-10-14, 19:49
Όχι προς Θεού ήταν χρήσιμες όλες οι γνώμες εξ άλλου επιθυμώ να μαθαίνω τ προβλήματα μπορεί να εμφανίσει ένα αυτοκίνητο γτ θέλω να ακολουθήσω το επάγγελμα συγκεκριμένα μόνο πάνω στη bmw.

tokiko
19-10-14, 20:42
Συνέχισε να γράφεις ασφαλή χιλιόμετρα με το εργαλείο και εύχομαι να πατήσει με το καλό τα 700κ km. thumb

priestjohn
20-10-14, 00:53
Να σαι καλά Μιχάλη Σ ευχαριστώ πολύ.να σ ρωτήσω λίγο κτ θέλω πάνω σ ένα θέμα που συζητούσα σήμερα Κ δεν ήξερα. Θέλω να κάνω κάποια στιγμή οικονομικής άνεσης ρεκτιφιέ στη μηχανή κ σκεφτόμουν μετά για υγραέριο, το υγραέριο θα καίει όσα λίτρα καίει και η βενζίνη στ συγκεκριμένο αυτοκίνητο; Είναι ασφαλή το υγραέριο; Έχει την ίδια απόδοση στην ταχύτητα; Ξέρω ότι δεν είναι τ αρμόδιο θέμα αυτό για να μου απαντήσεις αλλά δε θα ήθελα να φορτώσω τ Φόρουμ με πολλά ερωτήματα.

tokiko
20-10-14, 01:42
Με αέριο και λοιπά δεν ασχολήθηκα ποτέ μιας και όχι μόνο είμαι κατά αλλά και επειδή δε χρειάστηκε ποτέ. Ψάξε στο φόρουμ να δεις αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλιώς άνοιξε ένα θέμα και θα σου απαντήσουν αυτοί που ξέρουν.