PDA

Επιστροφή στο Forum : χανει νερα..

ducatista
17-09-14, 19:50
Καλησπερα παιδια μια τηλεδιαγνωση κ για μενα... το αμαξι χανει νερα σε κινηση και σταματημενο με αναμμενο μοτερ δεν ξερω ακριβως ποσα προφανος λιγα εχω αλλαξει ψυγειο κολαρα κτλπ αρα μενει τρομπα νερου? Εβαλε ο μηχανικος το κολπο με τον αερα στο ψυγειο να ανεβασει πιεση αλλα δεν εχανε απο πουθενα οποτε τρομπα λεω εγω απο τα λιγα που ξερω εσεις?? Το κοστος περιπου ανταλακτικο και τοποθετηση?? Το αμαξι ειναι z3 1.9 :thanks:

ducatista
17-09-14, 19:57
Καλησπερα παιδια μια τηλεδιαγνωση κ για μενα... το αμαξι χανει νερα σε κινηση και σταματημενο με αναμμενο μοτερ δεν ξερω ακριβως ποσα προφανος λιγα εχω αλλαξει ψυγειο κολαρα κτλπ αρα μενει τρομπα νερου? Εβαλε ο μηχανικος το κολπο με τον αερα στο ψυγειο να ανεβασει πιεση αλλα δεν εχανε απο πουθενα οποτε τρομπα λεω εγω απο τα λιγα που ξερω εσεις?? Το κοστος περιπου ανταλακτικο και τοποθετηση?? Το αμαξι ειναι z3 1.9 :thanks:

Αντλια νερου:th_Laie_67-1:

ghost-rider
17-09-14, 20:06
Πιθανο να ειναι και η αντλια.
Εχει μποσικα γενικα ο αξονας της? Την κοιταξατε?
Αφου δεν βρηκε τπτ στο κυκλωμα, συμπιεση μετρησε?

Πρεπει να το κοιταξει πιο προσεκτικα ο μηχανικος σου.
Αμα χανει και δεν μπορει να καταλαβει απο που, ειναι σκραπας.
Πρεπει να αλλαξεις μηχανικο.

DIMITr|S
17-09-14, 20:12
λογικα αντλια

ducatista
17-09-14, 20:14
Πιθανο να ειναι και η αντλια.
Εχει μποσικα γενικα ο αξονας της? Την κοιταξατε?
Αφου δεν βρηκε τπτ στο κυκλωμα, συμπιεση μετρησε?

Πρεπει να το κοιταξει πιο προσεκτικα ο μηχανικος σου.
Αμα χανει και δεν μπορει να καταλαβει απο που, ειναι σκραπας.
Πρεπει να αλλαξεις μηχανικο.

Μου ειπε να το παρω αυτες τις μερες ισα ισα βιδωσε το κολπο στο ψυγειο να ανεβασει πιεση αλλα δεν εχανε απο πουθενα.. εγω λεω μηπως ειναι αντλια νερου.... κοστος ξερουμε για το δικο μου??

120ie87
17-09-14, 20:31
Υγρασια δεν εχεις στο παρμπριζ ?
(Για να αποκλειστει η περιπτωση ψυγειου καλοριφερ)

- βγαλε τα πλαστικα απο κατω και δες μερικες φορες με ενα φακο που σταζει σταγονες υγρου κυκλωματος ψυξης.
επισης το ψυκτικο υγρο ισως αφησει γαλαζια σημαδια ή ξερα κομματακια στην ενωση που χανει (αν χανει απο καποια ενωση σωληνα)

(Γαλαζια σημαδια εφοσον εχεις το μπλε ψυκτικο υγρο της bmw)

ducatista
17-09-14, 20:54
Υγρασια δεν εχεις στο παρμπριζ ?
(Για να αποκλειστει η περιπτωση ψυγειου καλοριφερ)

- βγαλε τα πλαστικα απο κατω και δες μερικες φορες με ενα φακο που σταζει σταγονες υγρου κυκλωματος ψυξης.
επισης το ψυκτικο υγρο ισως αφησει γαλαζια σημαδια ή ξερα κομματακια στην ενωση που χανει (αν χανει απο καποια ενωση σωληνα)

(Γαλαζια σημαδια εφοσον εχεις το μπλε ψυκτικο υγρο της bmw)

Δεν σταζει χανει αρκετα παραπανω απο κατι σταγονες... αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι χανει παντα

nikos bob
17-09-14, 22:08
για το 1,9
'παιζει και το ενδεχομενο φλαντζας καπακιού, κι εκει τα νερα ΔΕΝ φαινονται, τα καταπινει.
βγαλε μπουζι όταν ειναι παγωμενο και πατα μιζα βαζοντας ένα χαρτι πανω από κάθε στομιο βγαλμενου μπουζι.
Αν εχω δικιο θα σου πεταξει υγρασία στο χαρτι από τον κυλινδρο που εχει το πρόβλημα.
Δεν νομιζω ότι είναι αντλια γιατι θα ειχε ''πιτσιλισει'' γυρω γυρω τα νερα στο δουλεμα της.

Δεν αποκλειεται όμως, γαιαυτο θελει πολύ προσοχη στο ψαξιμο.

ducatista
17-09-14, 22:19
για το 1,9
'παιζει και το ενδεχομενο φλαντζας καπακιού, κι εκει τα νερα ΔΕΝ φαινονται, τα καταπινει.
βγαλε μπουζι όταν ειναι παγωμενο και πατα μιζα βαζοντας ένα χαρτι πανω από κάθε στομιο βγαλμενου μπουζι.
Αν εχω δικιο θα σου πεταξει υγρασία στο χαρτι από τον κυλινδρο που εχει το πρόβλημα.
Δεν νομιζω ότι είναι αντλια γιατι θα ειχε ''πιτσιλισει'' γυρω γυρω τα νερα στο δουλεμα της.

Δεν αποκλειεται όμως, γαιαυτο θελει πολύ προσοχη στο ψαξιμο.

Τα νερα τα βλεπω απο κατω!

nikos bob
17-09-14, 22:21
Τοτε θελει ψαξιμο σιγουρα, είναι το 16βαλβιδο Μ44 ;;

ducatista
18-09-14, 00:02
Τοτε θελει ψαξιμο σιγουρα, είναι το 16βαλβιδο Μ44 ;;

8βαλβιδο!

compactM3
18-09-14, 10:01
99% το πλαστικο στο πισω μερος του μοτερ, πανω απο το σαζμαν, εκει που παει το ενα κολλαρο του ψυγειου ή το πλαστικο πανω στο μπλοκ κατω απο την εισαγωγη.
Σαπιζουν και χανουν.
Ειναι φτηνα αλλα ειναι δουλεια για φυλακισμενο......

BILL007
18-09-14, 14:01
99% το πλαστικο στο πισω μερος του μοτερ, πανω απο το σαζμαν, εκει που παει το ενα κολλαρο του ψυγειου ή το πλαστικο πανω στο μπλοκ κατω απο την εισαγωγη.
Σαπιζουν και χανουν.
Ειναι φτηνα αλλα ειναι δουλεια για φυλακισμενο......

Αυτός ο διακλαδωτήρας απο την πίσω μεριά είναι το κάτι άλλο στο Μ43... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

nikos bob
18-09-14, 14:05
8βαλβιδο!

Αν ειναι το οκταβαλβιδο εχειςκαποιο σπασμενο πλαστικο.

ducatista
18-09-14, 17:58
Παιδια πλαστικακια κολαρα και τα σεα τα εχω αλλαξει ολα... δεν ειναι απο εκει σε τεστ του μηχανικου μου σημερα δουλεμενο το αμαξι και μετα απο μεγαλη βολτα δεν εχασε ουτε σταγονα... καποιος μιυ κανει πλακα