Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ανάκληση BMW Σειράς 3 (Ε46)

NickM3CS
04-09-14, 10:38
Ανοιγω το thread για οσους μπορει να ενδιαφερονται να ελεγξουν το αυτοκινητο τους ....
παιρνετε τηλεφωνο στο service δινεται αρ.πλαισιου και σας λενε αν χρειαζεται το αυτοκινητο σας να περασει για διορθωση στον αεροσακο συνοδηγου ...

======================
Ανάκληση 18.962 BMW Σειράς 3 (Ε46), για αντικατάσταση του συστήματος αερόσακου του συνοδηγού

https://www.autoblog.gr/2014/08/22/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%C E%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%C F%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%C F%84%CF%89%CE%BD-bmw-%CF%83%CE%B5%CE%B9/

zaharias
04-09-14, 12:44
Καπου πρεπει να υπαρχει ενα αντιστοιχο θρεντ..

NickM3CS
04-09-14, 13:13
Καπου πρεπει να υπαρχει ενα αντιστοιχο θρεντ..

οκ αν υπαρχει αντιστοιχο thread τοτε μπορει να σβησει το δικο μου αν θελει καποιος Admin ... :original:

JiMk86
04-09-14, 13:20
Πέρυσι είχαν ανακληθεί κάποια οχήματα μερικώς με συγκεκριμένες ημερομηνίες.

https://www.drive.gr/news/agora/anaklisi-bmw-seira-3-e46

Εδώ απ ότι διαβάζω μιλάει για ΟΛΑ τα E46.

Sent from my iPhone using Tapatalk

steliosm46
04-09-14, 14:09
μονο αντιπροσωπεια κανει την αντικατασταση? αν ειναι εξουσιοδοτημενο?

εσυ νικο πηρες?

mark e92
04-09-14, 20:38

εσυ νικο πηρες?

Και το εξουσιοδοτημένο μπορεί .

A8hnaios
04-09-14, 20:40
Ανάκληση 18.962 BMW Σειράς 3 (Ε46), για αντικατάσταση του αερόσακου του συνοδηγου

NickM3CS
05-09-14, 09:05

εσυ νικο πηρες?

Καλημερα Στέλιο ..ναι πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια και εκλεισα ραντεβου !! ελεγξαν τον αριθμο πλαισίου του αυτοκινητου και μου ειπαν πως ειμαι για ανακληση!! χαχα :original:

pilot
05-09-14, 14:09
Μέσα και εγώ την άλλη Παρασκευή! :th_Laie_67-1:

steliosm46
05-09-14, 14:23
χα το πηραμε ζεστα το θεμα!

θα παρω και εγω να ρωτησω αμα ειναι! :th_Laie_67-1:

Bazil Van Sinner
05-09-14, 16:01
Πήγα σήμερα στον τοπικό και εκτός ότι δέν είχε σύνδεση για να μπεί να δέι...
μου είπε πώς η καμπάνια έχει ξεκινήσει χωρίς να τους έχει στείλει η bmw τα
airbags.

Τέτοια ώρα μπορούμε να βρούμε αντιπροσωπία ανοιχτή να ρωτήσω?

Moufas E46
30-09-14, 18:13
εγω πηρα σημερα τηλεφωνο σε αντιπροσωπεια στα βορεια προαστια εδωσα το πλαισιο μου ειπαν πως ειμαι σε αυτα της ανακλησης και οτι θα με περνανε τηλεφωνο για ραντεβου. οντως με καλεσαν αλλα μου ειπανε πως δε υπαρχει πουθενα αεροσακος διαθεσιμος οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο και οταν θα χουν νεοτερα θα με ενημερωσουν. καλα χριστουγεννα δηλαδη. πηρε κανεις αλλος τηλεφωνο? λετε να παει η bmw να την κανει γυριστη τη δουλεια με το να μας λεει οτι δε εχουν αεροσακους μεχρι να το ξεχασουμε?

gant
30-09-14, 18:17
Εμένα μου τον αλλάξανε πριν 2 βδομάδες, την επομένη που τηλεφώνησα.

A8hnaios
30-09-14, 18:29
Πήγα σήμερα στον τοπικό και μου είπε πώς η καμπάνια έχει ξεκινήσει χωρίς να τους έχει στείλει η bmw τα airbags.

εγω πηρα σημερα τηλεφωνο σε αντιπροσωπεια στα βορεια προαστια εδωσα το πλαισιο μου ειπαν πως ειμαι σε αυτα της ανακλησης και οτι θα με περνανε τηλεφωνο για ραντεβου. οντως με καλεσαν αλλα μου ειπανε πως δε υπαρχει πουθενα αεροσακος διαθεσιμος οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο και οταν θα χουν νεοτερα θα με ενημερωσουν. καλα χριστουγεννα δηλαδη. πηρε κανεις αλλος τηλεφωνο? λετε να παει η bmw να την κανει γυριστη τη δουλεια με το να μας λεει οτι δε εχουν αεροσακους μεχρι να το ξεχασουμε?

Tα ιδια μου ειπε και μενα ο τοπικος Ντηλερ προχτες :facepalm:

Moufas E46
30-09-14, 18:34
Εμένα μου τον αλλάξανε πριν 2 βδομάδες, την επομένη που τηλεφώνησα.

λες να τελιωσε το στοκ και εμεις που αργησαμε να παρουμε τα τετοια μας? :th_Laie_67-1:

gant
30-09-14, 19:07
Τι να πω? Γιατο σλλο 46αρι της οικογενειας κι εγω στην αναμονη ειμαι.

skaros
30-09-14, 20:29
Ίσως άκυρη η απορία μου, αλλά..... :think:

Κανά χρόνο είναι που 'τρέχει' αυτή η καμπάνια.
Όταν το είχα δει πέρυσι, θυμάμαι ότι αναφερόταν στον αερόσακο οδηγού.

Πριν μια βδομάδα που πήρα μου είπαν για συνοδηγού (όπως και το #1 post).

Τι παίζει??

savvas bmwdakias
30-09-14, 21:49
Εγω εχει εδω και ενα μηνα περιπου που πηγα για αλλαγη του αεροσακου του συνοδηγου ειχα ανοιξει και θρεντ. Εμενα μου προγραμματισαν και τη μοναδα των φωτων εκτος του αεροσακου. Σημερα πηγα ξανα γιατι λεει δεν ειχαν παρει τον κωδικο του αεροσακου και δεν το αναγνωριζε η bmw. Αυτο που θελω να προσθερσω ειναι πως η αλλαγη γινεται προληπτικα και δεν ειναι απαραιτητο ο αεροσακος να ειναι ελλατωματικος.

Moufas E46
30-09-14, 22:42
Εγω εχει εδω και ενα μηνα περιπου που πηγα για αλλαγη του αεροσακου του συνοδηγου ειχα ανοιξει και θρεντ. Εμενα μου προγραμματισαν και τη μοναδα των φωτων εκτος του αεροσακου. Σημερα πηγα ξανα γιατι λεει δεν ειχαν παρει τον κωδικο του αεροσακου και δεν το αναγνωριζε η bmw. Αυτο που θελω να προσθερσω ειναι πως η αλλαγη γινεται προληπτικα και δεν ειναι απαραιτητο ο αεροσακος να ειναι ελλατωματικος.

που πηγες και στο αλλαξανε?

wheelman
01-10-14, 08:50
Εγώ πήρα σήμερα Σπανό κ Σφακιανάκη
και μου είπα να ξανακαλέσω απο βδομάδα,
γιατί δεν έχουν ανταλλακτικό!!!

savvas bmwdakias
01-10-14, 09:39
που πηγες και στο αλλαξανε?

Απο θεσσαλονικη ειμαι φιλε μου στον Αδαμιδη πηγα.

Dermatis
07-10-14, 09:01
Καλημερα!
Σημερα πηρα και εγω ενα τηλεφωνο στον Σπανο!
Ειμαι και εγω στην ανακληση αλλα η απαντηση η ιδια ......περιμενουν εδω και ενα μηνα ανταλλακτικα και μου ειπαν να καλεσω σε 2 βδομαδες:thumbsdown:

steliosm46
07-10-14, 09:37
Απο θεσσαλονικη ειμαι φιλε μου στον Αδαμιδη πηγα.

Σαββα ποτε πηγες στον Αδαμίδη τωρα τελευταία? γιατι απο οτι ξερω την αφησε την BMW και εχει μονο τις αλλες Peugeot κλπ.

Ο τρικαλιώτης είναι τώρα επίσημος στην θεσσαλονικη.

αρα δηλαδη δεν ειναι αναγκη να ειναι ο επισημος. μπορεις να πας και στον παπαδοπουλο ας πουμε?

gant
07-10-14, 11:23
Σαββα ποτε πηγες στον Αδαμίδη τωρα τελευταία? γιατι απο οτι ξερω την αφησε την BMW και εχει μονο τις αλλες Peugeot κλπ.

Ο Τρικαλιώτης είναι τώρα επίσημος στην θεσσαλονικη.

αρα δηλαδη δεν ειναι αναγκη να ειναι ο επισημος. μπορεις να πας και στον παπαδοπουλο ας πουμε?

Στέλιο ο Αδαμίδης και ο Παπαδόπουλος είναι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές πλέον.
Ο Τρικαλιώτης είναι και επίσημος έμπορος.

Μπορείς να δεις ανα την Ελλάδα το τι παίζει εδώ (https://www.bmw.gr/gr/el/general/dealerlocator/content.html). :original:

savvas bmwdakias
07-10-14, 13:17

Ο τρικαλιώτης είναι τώρα επίσημος στην θεσσαλονικη.

Πριν κανα μηνα πηγα οπως ειπε και ο κυριος Γιωργος το service το εχουνε κρατησει.

deepBLUE
07-10-14, 15:33

Τι εννοείς κύριε Γιώργο ;
Και ο Παπαδόπουλος έχει έκθεση και πουλάει bmw μαζί με το Συνεργειο του ,ως επίσημος και μάλιστα Θεσσαλονίκη και Λάρισα .
Για τον Αδαμίδη δε ξέρω .

VanVIC
07-10-14, 16:26

Μπορείς να δεις ανα την Ελλάδα το τι παίζει εδώ (https://www.bmw.gr/gr/el/general/dealerlocator/content.html). :original:

Και ο Παπαδόπουλος έχει έκθεση και πουλάει bmw μαζί με το Συνεργειο του ,ως επίσημος και μάλιστα Θεσσαλονίκη και Λάρισα .

@deepBLUE:
O Παπαδόπουλος πουλούσε και πριν (γίνει και επίσημος έμπορος) BMW παράλληλα με το συνεργείο.
Μετά έγινε και επίσημος έμπορος (και με τη βούλα που λένε) και τώρα απ΄ότι κατλαβαίνω ξαναεπέστρεψε στην αρχική του "κατάσταση" ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής χωρίς να είναι πλεον επίσημος έμπορος.

gant
07-10-14, 17:54

@deepBLUE:
O Παπαδόπουλος πουλούσε και πριν (γίνει και επίσημος έμπορος) BMW παράλληλα με το συνεργείο.
Μετά έγινε και επίσημος έμπορος (και με τη βούλα που λένε) και τώρα απ΄ότι κατλαβαίνω ξαναεπέστρεψε στην αρχική του "κατάσταση" ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής χωρίς να είναι πλεον επίσημος έμπορος.

Έτσι όπως τα λέει ο Βανβικ.
Δεν έχει κανένα καινούργιο εδώ και καιρό στο κατάστημα, δεν έχει και πολλά 2-3, όταν πέρασα εγώ. Σε κατάσταση βιτρίνας μεν αλλά όχι καινούργια.
Με την ευκαιρία και το είχα ξεχάσει, επίσημος έμπορος είναι πλέον στην Λάρισα, φυσικά και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής.

Moufas E46
07-10-14, 19:52
γιατι η bmw στην αθηνα εχει μεινει μονο με 2 επισημους εμπορους και τους αλλους τους υποβαθμισε σε επισκευαστες? το ιδιο εχει και κανει και στην υπολοιπη ελλαδα οπου εχει μονο 6 εμπορους συμπεριλαμβανομενης και της θεσσαλονικης ενω ολοι οι υπολοιποι η καλυτερα οσοι δε εκλεισαν λογω κρισης εχουν γινει μονο επισκευαστες. ξερει κανεις γιατι συνεβει αυτο?

alexm
07-10-14, 20:49
γιατι η bmw στην αθηνα εχει μεινει μονο με 2 επισημους εμπορους και τους αλλους τους υποβαθμισε σε επισκευαστες? το ιδιο εχει και κανει και στην υπολοιπη ελλαδα οπου εχει μονο 6 εμπορους συμπεριλαμβανομενης και της θεσσαλονικης ενω ολοι οι υπολοιποι η καλυτερα οσοι δε εκλεισαν λογω κρισης εχουν γινει μονο επισκευαστες. ξερει κανεις γιατι συνεβει αυτο?

Γιατι οι εποχες που υποχρεωναν τους ντηλερς να ταξινομουν αυτοκινητα χωρις να υπαρχει αγοραστης για να πιασουν τα αφεντικα... τους στοχους των 12000 αυτοκινητων τον χρονο, εχουν περασει ανεπιστρεπτι.
Το δυστυχημα ειναι οτι το 70% αυτων των ντηλερ μολις εκλεισαν οι στροφιγγες (τραπεζες) πηγαν ακλαφτοι και καταχρεωμενοι, ενω τα αφεντικα αναχωρησαν για αλλες Ηπειρους και μαλιστα σαν επιτυχημενοι !!!

VanVIC
07-10-14, 23:23
... ενω τα αφεντικα αναχωρησαν για αλλες Ηπειρους και μαλιστα σαν επιτυχημενοι !!!

όπως στην Αστραλία για παράδειγμα :whistle:
(οποιαδήποτε ομοιότητα με γνωστά πρόσωπα-καταστάσεις-τοποθεσίες είναι εντελώς συμπτωματική)

Bazil Van Sinner
11-10-14, 20:43
και γώ είχα γράψει κάτι έδω.