PDA

Επιστροφή στο Forum : Δήλωση κινητήρα

ΠΟΝΤΙΟΣ
27-08-14, 19:55
καλησπέρα σε όλους
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής
έχω ένα BMW E30 αραχτό στο γκαράζ και σκοπεύω όταν θα μπορώ να αλλάξω τον κινητήρα του από 316 σε 318is. Έχω ήδη ότι χρειάζεται από τα μηχανικά μέρη και αναρωτιέμαι όταν χρειαστεί να δηλώσω το νέο κινητήρα τι θα γίνει.Τον αγόρασα από ιδιώτη .Τι να του ζητήσω ; Υπεύθυνη δήλωση με τον αριθμό κινητήρα ; Για βοηθήστε χωριανοί !!!

bmw m3 evo
27-08-14, 20:32
πηγαινε στο μηχανολογικο κ πεϛ πωϛ αλλαξεϛ τη μηχανη... θα σουπουν εκει τι πρεπει να κανειϛ... μα ποιοϛ ο λογοϛ να το δηλωσειϛ ρε φιλε τσ τσ τσ τσ......

compactM3
27-08-14, 23:52
ισως το οτι αν τον σταματησουν θα χασει το αυτοκινητο του ειναι αρκετος λογος....

και κυνηγανε σαν τρελοι εδω και μερικους μηνες........

mark e92
28-08-14, 16:13
Για να το δηλώσεις θέλεις τιμολόγιο αγοράς οπότε με Υπ. Δήλωση νομίζω κάνεις δουλειά.

giorgos320d
28-08-14, 17:20
Χρηαζεσε τα εξεις,
1 τιμολογιο αγορας μηχανης.
2 δηλοση απο μηχανολογο ιδηωτη οτι εχει γηνει η αλαγη κινητηρα ή δηλωση απο συνεργειο που τοποθετησε τον κηνητηρα.
3 την αδια του αυτοκηνητου, ενοητε οτι πληρωνεις τα τελη
4 χαρτι απο κτεο.
5 παραβολο απο τραπεζα.
νομηζω πως δεν ξεχασα κατι!!!

compactM3
28-08-14, 19:18
παμε ξανα.....

ΔΕΝ μπορει να το δηλωσει.......

compactM3
28-08-14, 19:19
Χρηαζεσε τα εξεις,
1 τιμολογιο αγορας μηχανης.
2 δηλοση απο μηχανολογο ιδηωτη οτι εχει γηνει η αλαγη κινητηρα ή δηλωση απο συνεργειο που τοποθετησε τον κηνητηρα.
3 την αδια του αυτοκηνητου, ενοητε οτι πληρωνεις τα τελη
4 χαρτι απο κτεο.
5 παραβολο απο τραπεζα.
νομηζω πως δεν ξεχασα κατι!!!

ξεχασες το χαρτι απο την BMW Hellas οτι το επιτρεπει...
και ΔΕΝ το δινει......

ΠΟΝΤΙΟΣ
28-08-14, 21:35
και όσοι έχουν δηλώσει τέτοια μετατροπή πώς τα κατάφεραν; πάντα νόμιμα .εδώ πριν από 20 χρόνια δήλωσε ο πατέρας μου μετατροπή στο TOYOTA COROLLA που από 1200 κ.ε έγινε 1350 και είναι αδύνατον να γίνει στην BMW ;

mark e92
29-08-14, 09:21
https://www.entypa.info/aytokinhto/54-antikatastash-kinhthra.html

ghost-rider
29-08-14, 10:13
ξεχασες το χαρτι απο την BMW Hellas οτι το επιτρεπει...
και ΔΕΝ το δινει......

Nα ρωτησω κατι?
Δεν το δινει γενικα?
Η δεν το δινει οταν εχει λογο να μην το δωσει?

Eσυ, αν θυμαμαι σωστα, ηθελες να δηλωσεις ενα compact σε Μ3, μηπως δεν το δινουν επειδη το compact βγηκε μεχρι 2,5 πχ και δεν βγηκε ποτε με μοτερ τριων χιλιαδων κυβικων plus?
Mηπως αν επροκειτο για μια μετατροπη που οδηγει σε ενα αυτοκινητο επι της ουσιας εργοστασικο, να την εδιναν κανονικα?

Μηπως σε ενα coupe-sedan να εδιναν μεχρι 3.000cc?

Τωρα βεβαιως απο τη μερια μας το compact το βλεπουμε ως αλλο ενα Ε46, συνεπως φερε μια βεβαιωση οτι τα Ε46 βγηκαν με μοτερ μεχρι και 3,2.
Αυτο βεβαια καποιος ειναι τυπικος δε θα το δεχθει και δεν θα εκδοσει τιποτα.

mark e92
29-08-14, 10:46
Του φίλου μας του Πόντιου είναι μια απλή αλλαγή κινητήρα δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στην δήλωση του.

Christopherk
29-08-14, 10:50
Μπορείς να δηλώσεις + ή - 25% από τον αρχικό κινητήρα του αμαξιου. Όχι όμως μετατροπές M η από ατμόσφαιρα πχ σε 335i.

Created and sent from my Galaxy Siii

compactM3
29-08-14, 12:39
α) Η BMW Hellas ΔΕΝ το δινει για κανενα αυτοκινητο και για κανενα λογο.
β) το +/- 25% ισχυει οχι μονο για τον κυβισμο ΑΛΛΑ ΚΑΙ για την ιπποδυναμη.
γ) χωρις αυτο το χαρτι ΔΕΝ μπορεις να δηλωσεις ΤΙΠΟΤΑ.
δ) ΜΕ αυτο το χαρτι, μπορεις να δηλωσεις τα παντα.

Δεν παιζει ρολο αν ειναι Μ ή 335......

dionisisM3
29-08-14, 12:52
με τον "καφε" κερασμενο στο σωστο ατομο δηλωνονται και ξεδηλωνονται τα παντα . δεν ειμαστε μονακο ακομα .... greek rules ...

VanVIC
29-08-14, 13:20
με τον "καφε" κερασμενο στο σωστο ατομο δηλωνονται και ξεδηλωνονται τα παντα . δεν ειμαστε μονακο ακομα .... greek rules ...

Ενδεχομένως να γίνεται (ακόμα) όπως το γράφεις αλλά μετά κοιμάσαι ήσυχος;
Θα ξέρεις ίσως οτι έχουν αγρίεψει οι καταστάσεις (και καλά κάνουν)

trifonas
29-08-14, 13:23
Τιμολογιο αγορας κινητηρα,
Τιμολογιο τοποθετησης απο συνεργειο,
Μελετη και εγκριση μηχανολογου μηχανικου,
Κτεο,
Παροβολο υπ. συγκοινωνιων
ο νομιμος τροπος και μπορεις να τοποθετησεις 25% πανω κατω απο την τον κυβισμο σου.

dionisisM3
29-08-14, 19:07
Ενδεχομένως να γίνεται (ακόμα) όπως το γράφεις αλλά μετά κοιμάσαι ήσυχος;
Θα ξέρεις ίσως οτι έχουν αγρίεψει οι καταστάσεις (και καλά κάνουν)

μεχρι τωρα εχουν περασει απο τα χερια μου 3 μετατροπες και 1 μονο γνησιο (το Μ) παλια με τις μετατροπες ειχα παντα το τιμολογιο ετοιμο και την μια και μοναδικη φορα που με τσιμπησανε ημουν ετοιμος να το δηλωσω . απλα μετα δεν "χρειαστηκε" .
μπορω να σου πω με σιγουρια οτι τοτε με τις μετατροπες κοιμομουν ησυχος . πλεον με το γνησιο δεν κοιμαμαι :original: ειδικα οταν φτανει το τελος του χρονου και πρεπει να πεσουν τα 1100. :original:

compactM3
29-08-14, 19:35

Δεν ισχυει πλεον.

compactM3
29-08-14, 19:36
Τιμολογιο αγορας κινητηρα,
Τιμολογιο τοποθετησης απο συνεργειο,
Μελετη και εγκριση μηχανολογου μηχανικου,
Κτεο,
Παροβολο υπ. συγκοινωνιων
ο νομιμος τροπος και μπορεις να τοποθετησεις 25% πανω κατω απο την τον κυβισμο σου.

ΔΕΝ ισχυει πλεον.
ισχυει οτι και οπως σας ειπα........

σε ΚΑΘΕ αλλη περιπτωση χανεις το αυτοκινητο σου .............

giorgos320d
29-08-14, 22:50
παμε ξανα.....

ΔΕΝ μπορει να το δηλωσει.......

Το λες με συγουρια αυτο? Εγω δεν τα εγραψα αυτα επηδη τα ηδα απο το ιντερνετ, με αυτα τα χαρτια τα οποια και μου ζητησαν απο το συγκηνονιων οχι μονο δηλωσα τον κηνητηρα αλλα και απο 2000 κιβικα το δηλωσα 1600. και δεν μου ζητησαν κανενα χαρτι απο bmw. Θα συμφονησω μαζι σου εαν εχουν αλαξει τα πραγματα τα τελευτεα δυο χρονια.

dionisisM3
29-08-14, 22:59
Δεν ισχυει πλεον.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ξεδηλωθηκε ένα Μ3 που από 316 είχε γίνει 3200 και ξανάγινε 316 πλέον . Οποίος φίλος χρειαστεί βοήθεια μπορώ να του δώσω πληροφορίες σε πμ

compactM3
29-08-14, 23:24
Το λες με συγουρια αυτο? Εγω δεν τα εγραψα αυτα επηδη τα ηδα απο το ιντερνετ, με αυτα τα χαρτια τα οποια και μου ζητησαν απο το συγκηνονιων οχι μονο δηλωσα τον κηνητηρα αλλα και απο 2000 κιβικα το δηλωσα 1600. και δεν μου ζητησαν κανενα χαρτι απο bmw. Θα συμφονησω μαζι σου εαν εχουν αλαξει τα πραγματα τα τελευτεα δυο χρονια.

Πριν ποσα χρονια το εκανες αυτο ?

compactM3
29-08-14, 23:25
Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ξεδηλωθηκε ένα Μ3 που από 316 είχε γίνει 3200 και ξανάγινε 316 πλέον . Οποίος φίλος χρειαστεί βοήθεια μπορώ να του δώσω πληροφορίες σε πμ

Εγω ξερω οτι εxω ΟΛΑ τα χαρτια που χρειαζονται ΕΚΤΟΣ απο το χαρτι που δεν δινει η BMW Hellas, το αυτοκινητο μου ειναι στο υπογειο ακινητο εδω και 6 μηνες............... και η αδεια του στο υπουργειο..................

trifonas
30-08-14, 07:59
Παιζει να επεσες σε πολυ αυστηρα οργανα. Δεν μπορει αλλο να ισχυει Καβαλα αλλο αθηνα αλλο πατρα αλλο Κρήτη. Για να καταλαβω σου εχουν κατάσχεσει το αυτοκίνητο; γιατι που ειναι η παρανομια; ηταν 25% η μετατροπή σε διαφορα;

dionisisM3
30-08-14, 10:02
Εγω ξερω οτι εxω ΟΛΑ τα χαρτια που χρειαζονται ΕΚΤΟΣ απο το χαρτι που δεν δινει η BMW Hellas, το αυτοκινητο μου ειναι στο υπογειο ακινητο εδω και 6 μηνες............... και η αδεια του στο υπουργειο..................

compact 46 εχεις μετατροπη σε Μ?

VanVIC
30-08-14, 11:39

Δηλαδή και το δικό μου Ζ3 που απο 1900cc έγινε επισήμως 3000cc, αν αποφασίσω τώρα να του βάλω κινητήρα 2000cc μπορεί να δηλωθεί κανονικά και νόμιμα;
Δύσκολο εώς απίθανο μου φαίνεται.

dionisisM3
30-08-14, 11:57
Δηλαδή και το δικό μου Ζ3 που απο 1900cc έγινε επισήμως 3000cc, αν αποφασίσω τώρα να του βάλω κινητήρα 2000cc μπορεί να δηλωθεί κανονικά και νόμιμα;
Δύσκολο εώς απίθανο μου φαίνεται.

σβεισε κανα πμ σου ωστε να μπορεις να λαβεις νεα εισερχομενα .:original:

VanVIC
30-08-14, 12:08
σβεισε κανα πμ σου ωστε να μπορεις να λαβεις νεα εισερχομενα .:original:

vanvic_2@hotmail.com
Τα pm μου τα έχει μπλοκάρει η διοίκηση επειδή είμαι αντικαθεστωτικός.:ranting2:

330Ci STEPTRONIC
30-08-14, 12:23
παιδια το νομιμο ειναι το "σην" "πλιν" +-25% απο εκει και πανω θελει χαρτι απο την ΒΜW ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 και μετά (εκτος και αν πίνουν και εκει καφέδες....που δεν το ξέρω)

εγω ηθελα να κανω υποκυβισμο απο 3000 στα 2200 και δεν με αφησαν....γιατι ηταν 27% ......:ranting2::ranting2::ranting2:

μου ηπαν βάλε το 2500 και δεν υπάρχει πρόβλημα...δηλαδη δωρον αδωρον...

αυτος που φορουσε 2000 και εβαλε 1600 ειναι νομοτυπος πάντοςthumb

ΠΟΝΤΙΟΣ
30-08-14, 15:25
Δηλαδή σε μια μετατροπή από 316i σε 318is ενώ είμαι καλυμμένος στην αύξηση των κυβικών 1600 σε 1795 είμαι ακάλυπτος στην ιπποδύναμη , από 102 σε 136 ;Αν κατάλαβα καλά η μετατροπή μου είναι αδύνατον να είναι νόμιμη.

Και να σκεφτείτε ότι είναι κάτι που το σχεδίαζα και το ονειρευόμουν πάνω από 15 χρόνια. Ούτε το μεράκι μας δεν μπορούμε να κάνουμε. ΧΑΛΑΡΑ!!

trifonas
30-08-14, 16:50
Δηλαδή σε μια μετατροπή από 316i σε 318is ενώ είμαι καλυμμένος στην αύξηση των κυβικών 1600 σε 1795 είμαι ακάλυπτος στην ιπποδύναμη , από 102 σε 136 ;Αν κατάλαβα καλά η μετατροπή μου είναι αδύνατον να είναι νόμιμη.

Και να σκεφτείτε ότι είναι κάτι που το σχεδίαζα και το ονειρευόμουν πάνω από 15 χρόνια. Ούτε το μεράκι μας δεν μπορούμε να κάνουμε. ΧΑΛΑΡΑ!!
Σε κυβικα οχι ιπποδύναμη.

compactM3
30-08-14, 19:56
και σε κυβικα ΚΑΙ σε ιπποδυναμη .....

compactM3
30-08-14, 19:57
compact 46 εχεις μετατροπη σε Μ?

Compact E36 απο 316 σε Μ3.......

compactM3
30-08-14, 20:01
Παιζει να επεσες σε πολυ αυστηρα οργανα. Δεν μπορει αλλο να ισχυει Καβαλα αλλο αθηνα αλλο πατρα αλλο Κρήτη. Για να καταλαβω σου εχουν κατάσχεσει το αυτοκίνητο; γιατι που ειναι η παρανομια; ηταν 25% η μετατροπή σε διαφορα;

Επεσα σε βλαχο μπατσο που ενω ειχα ακομα 20 μερες περιθωριο για να το δηλωσω, με πηγε σαν τον Ροχαμη στην τροχαια, και εκει ενας αλλος βλαχος μου κρατησε το αυτοκινητο στην τροχαια 15 μερες μεχρι να αποφασισουν αν πρεπει να με πανε στο ΚΤΕΟ Ελληνικου (το μονο αρμοδιο στην Ελλαδα, ή στο υπουργειο.
Στο υπουργειο μου ειπανε ΟΤΙ σας ειπα, και μου κρατησαν την αδεια ΜΟΝΟ.
Το αυτοκινητο ειναι σπιτι μου ΜΕ πινακιδες..........................
Την αδεια θα την παρω πισω ΜΟΝΟ αν το ξανακανω 316...........

Αν σε πιασουν ΧΩΡΙΣ τιμολογιο με σωστη ημερομηνια επανω, το αυτοκινητο κατασχεται και παει στο ΟΔΔΥ και εσεις με μηνυση για φοροδιαγυγη και ανασφαλιστο......

HULK
30-08-14, 20:08
Φιλε CompactΜ3 πριν προχωρησεις σε μετατροπη επρεπε να ψαξεις το θεμα της δηλωσης και αν ησουν σιγουρος οτι θα μπορουσε καποιος να στην κανει,να προχωραγες.Το compact δεν ξερω αν μπορει να δηλωθει Μ3 γιατι δεν υπηρξε ποτε.Ευχομαι πραγματικα μεσα απο αυτο το θεμα που ανοιχτηκε να μπορεσει καποιος να σε βοηθησει και να κυκλοφορησεις ξανα το αμαξι.

ΠΟΝΤΙΟΣ
30-08-14, 20:22
Παιδιά, για να είμαστε ακριβής : ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΝΕΙ Η BMW HELLAS ,ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ; Έστω και αν δεν το δίνει θα με βοηθούσε να μάθω το περιεχόμενό του.
ευχαριστώ

compactM3
30-08-14, 20:43
Φιλε CompactΜ3 πριν προχωρησεις σε μετατροπη επρεπε να ψαξεις το θεμα της δηλωσης και αν ησουν σιγουρος οτι θα μπορουσε καποιος να στην κανει,να προχωραγες.Το compact δεν ξερω αν μπορει να δηλωθει Μ3 γιατι δεν υπηρξε ποτε.Ευχομαι πραγματικα μεσα απο αυτο το θεμα που ανοιχτηκε να μπορεσει καποιος να σε βοηθησει και να κυκλοφορησεις ξανα το αμαξι.

Φιλε μου, μετα απο 12 χρονια στο χωρο των βελτιωσεων και μετατροπων (τα παρατησα το 2007), ηξερα τι ισχυε και ειχα μιλησει και με ανθρωπους για να ειναι ετοιμοι για την δηλωση.....
Ολα ηταν ετοιμα...
Το αυτοκινητο οπως εχω πει πολλες φορες, φτιαχτηκε μεσα σε εξουσιοδοτημενο με ολα καινουρια και γνησια μια και λυθηκε ολο και βαφτηκε και απο την αρχη.... φτιαχνοταν σχεδον 10 μηνες........
Ολα αλλαξαν οταν με τα παραπανω εφτασα χωρις την θεληση μου στο υπουργειο (αν ειχα ξεκινησει εγω την διαδικασια, θα ειχα μαθει τα "νεα" με αλλο τροπο και θα ειχα πραξει αναλογα.
Ο λογος που δεν ηξερα τι εχει αλλαξει οπως βλεπω οτι δεν ξερει και κανεις αλλος εδω μεσα, ειναι απλος.....
ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ εβαλαν στην μεση το θεμα του 25% αλλα και του χαρτιου της αντιπροσωπιας ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΒΥΣΜΟΥΣ !!!!!.
Το χαρτι της αντιπροσωπιας το ζητανε γιατι λογο μνημονιου, ΔΕΝ μπορουν να στελεχωσουν τα εργαστηρια του ΚΤΕΟ Ελληνικου (ειπαμε, το μονο αρμοδιο) για να κανει πιστοποιησεις και να δινει εγκρισεις τυπου (ετσι περνουσαν παλια οι μετατροπες).
Αυτα τα εμαθα απο τους μηχανολογους στο υπουργειο, οι οποιοι ηταν ευγενεστατοι, εξυπηρετικοτατοι και προσπαθησαν ειλικρινα και μπροστα μου ή να μου δωσουν πισω την αδεια του αυτοκινητου μεχρι να βρεθει λυση, ή να πεισουν τον προϊσταμενο τους (βγηκαν στο πεζοδρομιο τα παιδια και κοιτουσαν το αυτοκινητο μεσα εξω) να μου το περασει γιατι ΗΞΕΡΑΝ οτι η BMW Hellas ΔΕΝ δινει το κωλοχαρτο για κανενα λογο και κανενα αυτοκινητο (και εχω καλες γνωριμιες στην ΒΜW). Ειναι λεει εντολη απο Γερμανια.
Εγω εχω ΟΛΑ τα υπολοιπα χαρτια και την εκθεση του μηχανολογου με επισυναπτομενες λιστες και τιμολογια ανταλλακτικων, κινητηρα και εργασιας, με αντιγραφο της αδειας του συνεργειου ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΟΜΟ.
Μεχρι και στον διευθυντη του ΚΤΕΟ Ελληνικου πηγα, ειδε το αυτοκινητο και μου ειπε πως αν του παω ολα τα χαρτια, εκεινος το μονο που θελει ειναι να περναει καυσαερια και να φαινονται καθαρα τα νουμερα του μοτερ.
Αυτοι ειναι και οι λογοι που το αυτοκινητο ειναι σπιτι μου με τις πινακιδες του αλλα χωρις αδεια......... Βγαινει μια φορα καθε 15 μερες για δυο βολτες το τετραγωνο του σπιτιου αργα την νυχτα, ισα ισα να μην στραβωσουν τα λαστιχα και να γυρνανε τα λαδια λιγο...............
Ολα αυτα τα εχουμε αναλυσει εκτενως σε αλλα θεματα εδω μεσα που κανεις δεν κανει το κοπο να ψαξει λιγο.

compactM3
30-08-14, 20:45
Παιδιά, για να είμαστε ακριβής : ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΝΕΙ Η BMW HELLAS ,ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ; Έστω και αν δεν το δίνει θα με βοηθούσε να μάθω το περιεχόμενό του.
ευχαριστώ

Πρεπει να αναφερει οτι η BMW Hellas εγκρινει την τοποθετηση του συγκεκριμενου κινητηρα στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ.....

Αυτο σημαινει οτι καθε χαρτι, ισχυει μονο για ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο.

compactM3
30-08-14, 20:45
ξεχασα να σας πω οτι SUBARU, FORD και NISSAN, το δινουν αυτο το χαρτι............

giorgos320d
30-08-14, 21:52
Πριν ποσα χρονια το εκανες αυτο ?

Το γραφω, πριν δυο χρονια το εκανα στο Ν. Κιλκις και δεν νομηζω να ισχηουν αλοι κανονες σε αλους νομους. Στη δικη σου περηπτοση δεν γηνετε να δηλωθει γιατι ξεφεβγεις και στα κιβικα και στην υποδυναμη του 25 + - που ισχυει σημερα. Ο ποντιος ομως μπορει να το δηλωσει γιατι ε30 318is βγενει.

compactM3
30-08-14, 22:03
Δεν παιζει ρολο αν βγαινει, εβγαινε ή θα βγει........
Παιζει ρολο ΜΟΝΟ με τι κινητηρα βγηκε το συγκεκριμενο πλαισιο απο το εργοστασιο !!!!
Αρα, ακομα και αν υπηρχε Ε30 318is το δικο του ΔΕΝ μπορει να το δηλωσει γιατι η αλλαγη ειναι πανω απο 25% σε ιπποδυναμη...........
Τελος.

giorgos320d
30-08-14, 22:21
26069
στην αδια παρεμηνε το 320 αλλα στα κιβικα εχει κατεβει!!!

giorgos320d
30-08-14, 22:29
Δεν παιζει ρολο αν βγαινει, εβγαινε ή θα βγει........
Παιζει ρολο ΜΟΝΟ με τι κινητηρα βγηκε το συγκεκριμενο πλαισιο απο το εργοστασιο !!!!
Αρα, ακομα και αν υπηρχε Ε30 318is το δικο του ΔΕΝ μπορει να το δηλωσει γιατι η αλλαγη ειναι πανω απο 25% σε ιπποδυναμη...........
Τελος.
παλυ μηλας με συγουρια? γιατι εισαι απολυτος? καταρχας μπορει να το δηλωσει 318i που ειναι μεσα στα νομικα πλεσια και μετα βαζει τον is και ειναι νομιμοτατος!!!

compactM3
31-08-14, 00:25
γιατι πλεον ρολο παιζει ο κωδικος του κινητηρα !!!!!!!
το is ΔΕΝ εχει τον ιδιο κωδικο κινητηρα με το 8βαλβιδο.

Πλεον ΔΕΝ γινεται. Αν το εκανες πριν αλλαξει ο νομος που περιελαβε και το 25% στην ιπποδυναμη ΑΛΛΑ και το χαρτι του αντιπροσωπου, εισαι τυχερος.
Αν βρεθηκε υπαλληλος να στο κανει στην ζουλα, προσεξε μην σε καλεσουν για δειγματοληπτικο ελεγχο οπως γινεται στην Αθηνα με ΟΛΑ τα υποκιβυσμενα...........

Και σβησε το ονομα και την πινακιδα σου απο την φωτογραφια....................

compactM3
31-08-14, 00:34
Διαβαστε λοιπον.............

https://www.yme.gr/odigospoliti/download/2.8AlagiKinitira.pdf

https://www.yme.gov.gr/?getwhat=1&oid=340&id=&tid=340

Και η λιστα με οσες μετατροπες BMW ειχαν εγκριθει με τον παλιο νομο....
παλια αρκουσε να το εχει κανει καποιος πριν απο σενα, και εσυ απλα με τον αριθμο του τυπου εγκρισης, περνουσες το δικο σου........ ΠΛΕΟΝ δεν ισχυει......

https://www.yme.gr/popup.print.php?tid=570&aid=&page=0&getwhat=1&oid=570

στα PDF ειναι ολη η σχετικη νομοθεσια.........

mark e92
31-08-14, 14:32
Διαβαστε λοιπον.............

https://www.yme.gr/odigospoliti/download/2.8AlagiKinitira.pdf

https://www.yme.gov.gr/?getwhat=1&oid=340&id=&tid=340

Και η λιστα με οσες μετατροπες BMW ειχαν εγκριθει με τον παλιο νομο....
παλια αρκουσε να το εχει κανει καποιος πριν απο σενα, και εσυ απλα με τον αριθμο του τυπου εγκρισης, περνουσες το δικο σου........ ΠΛΕΟΝ δεν ισχυει......

https://www.yme.gr/popup.print.php?tid=570&aid=&page=0&getwhat=1&oid=570

στα PDF ειναι ολη η σχετικη νομοθεσια.........

Δηλ ΔΕΝ πειράζεις τπτ πια :thumbsdown:

mark e92
31-08-14, 14:43
Πρεπει να αναφερει οτι η BMW Hellas εγκρινει την τοποθετηση του συγκεκριμενου κινητηρα στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ.....

Αυτο σημαινει οτι καθε χαρτι, ισχυει μονο για ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο.

Αν κάνεις την αλλαγή στην BMW πάλι δεν θα σου το δώσουν ?
Μήπως το κάνουν για να πάς μόνο σε αυτούς ?

ghost-rider
31-08-14, 15:30
Δεν μπορουν να δωσουν βεβαιωση για κομπακτ οτι παιρνει μοτερ Μ.
Ποτε δεν μπορουσαν.
Γιατι κ δε βγηκε με Μ μοτερ κ ξεπερνα κατα εξωφρενικο ποσοστο το αρχικο μοτερ.
Το κομπακτ δε δηλωνεται 3,2.
Αν καποιο κομπακτ δηλωθηκε Μ στο παρελθον πηρε εγκριση τυπου απο το κτεο ελληνικου.
Αυτο τωρα δε γινεται.

compactM3
01-09-14, 01:02
Δηλ ΔΕΝ πειράζεις τπτ πια :thumbsdown:
ΜΕΧΡΙ 25% ΣΕ ΚΥΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ

Αν κάνεις την αλλαγή στην BMW πάλι δεν θα σου το δώσουν ?
Μήπως το κάνουν για να πάς μόνο σε αυτούς ?
ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΜΕΝΟ.

Δεν μπορουν να δωσουν βεβαιωση για κομπακτ οτι παιρνει μοτερ Μ.
Ποτε δεν μπορουσαν.
Γιατι κ δε βγηκε με Μ μοτερ κ ξεπερνα κατα εξωφρενικο ποσοστο το αρχικο μοτερ.
Το κομπακτ δε δηλωνεται 3,2.
Αν καποιο κομπακτ δηλωθηκε Μ στο παρελθον πηρε εγκριση τυπου απο το κτεο ελληνικου.
Αυτο τωρα δε γινεται.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ BMW Helas ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Compact. Δεν το δινουν ουτε για Ε92 απο 320 σε 330 πλεον.......... ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
Και Compact Μ μπορει να μην βγηκε στην παραγωγη, υπηρξε ομως απο το M Division το 1996 και μαλιστα το ενα το εχουν και στο υπογειο γκαραζ τους.

https://img1.sportauto-online.de/05-11-BMW-M-GmbH-Prototypen-BMW-M3-Compact-E36-fotoshowImage-87df4bcf-498164.jpg

compactM3
01-09-14, 01:04
Αν κανετε εστω τον κοπο να διαβασετε ολη την συζητηση πριν κανετε ερωτησεις που εχουν απαντηθει πολλα post πριν, θα ειχατε καταλαβει τι σας εχω πει.
Καλο θα ηταν ΟΛΟΙ να διαβασετε και τα pdf που σας εχω βαλει.

JiMk86
01-09-14, 01:27
CompactΜ3 με δόντι ξαναπαίρνεις την άδεια? φαντάζομαι 316 δε θες να το κάνεις. εκτός αν το κάνεις 316 κανονικά για να πάρεις την άδεια τυπικά πίσω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

compactM3
01-09-14, 09:48
Δεν θα βαλω δοντι για να παρω απλα την αδεια πισω.
Εχω ξαναπει οτι εχω πεισμωσει πολυ και θα βρω τροπο να το δηλωσω.
Να το ξανακανω 316 δεν το συζηταω γιατι πρεπει να λυσω ξανα τα παντα. Ουτε ο κεντρικος δεν ειναι ιδιος πια.
Το να παρω ξανα την αδεια πισω και να με σταματησουν ξανα και να με τρεχουν για φοροδιαφυγη, ΔΕΝ ειναι στις επιλογες μου φιλε..... Αυτα ας τα κανουν τα 20χρονα που δεν εχουν τιποτα να χασουν και δεν καταλαβαινουν τον κινδυνο.

andreas_R
01-09-14, 12:48
Κριμα για το αμαξι παντως.

mark e92
01-09-14, 15:44

To αμάξι ή το Γ@@@@ που έφαγε για να το φτιάξει :ranting2:

compactM3
01-09-14, 19:24

Το αμαξι αργα ή γρηγορα θα ξαναβγει στο δρομο και μαλιστα τελειωμενο.
Ευκαιρια ειναι τωρα που καθεται και χαλαει και ο καιρος, να κατσω να το τελειωσω εδω στο σπιτι.....

compactM3
02-09-14, 18:28
https://mpesvges.com/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%C E%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B4%CE%BF%CE%B5-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B9-%CF%87-%CE%B1%CF%85%CF%84/