Επιστροφή στο Forum : Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015
Νιώθεις μια πικρα, και ανστρέχεις στην ιστορία κατανοητο αλλα κανα δυο απ συτες τις εχουμε κερδισει
Ποια ιστορια? εχουμε προσφατα φετινα.:original:
Ελα παιδια καθιστε αναπαυτικα δειτε τον Ολυμπιακο να χανει και χαρειται...
]
για ποιους μας περασες βρε Μαικ να χαρουμε οταν χανει ο ολυμπιακος, μια γρηγορη ηττα σαν και αυτη νομιζεις οτι δινει καποια ιδιαιτερη χαρα?
Παραπονα απο τη διαιτησια... αυτο και αν ειναι κατι καινουργιο ετσι για εσας!!!
Οπως και να εχει ενας γρηγορος θανατος ( τεσσερα λεπτα) και εκτος εδρας δεν ειναι διασκεδαση, στο τηγανι που θα φατε αλλα τρια !!! εκει ναι να το χαρουμε :hystericalbs1::hystericalbs1:
katsaraios
20-02-15, 13:45
https://www.youtube.com/watch?v=CsojxuA_zDQ[/url]
Ενταξει σκορ 3-0 στην ρεβανς.
"Πρεπει να δουμε τι θα κανουμε " ειπε ο παχουλος Νο2....
Εχει να ξεπουλησει αστακουδακια το Μικρολιμανο θα φανε καλα ολοι πριν τον αγωνα:original:
H αληθεια ειναι πως για ακομα μια φορα η εικονα της ομαδας ηταν απαραδεκτη.
Οσο για το θεμα της διαιτησιας αυτο να για δειτε πως λαθη γινονται ακομα και σε τετοιου επιπεδου διοργανωσεις (ψιλα γραμματα..).
Τουλαχιστον ο Θρυλος ακομα και με αυτη τη κακη εμφανιση αγωνιζοταν στο γηπεδο την ωρα που αλλοι εβλεπαν απο το καναπε !!!!
Ελπιζω να εχετε full hd και καλο καναπε για να απολαμβανεται το οποιο αποτελεσμα σας ικανοποιει,μια και τις ομαδαρες που παιρνουν πρωταθλημα εδω και χρονια ουτε απο το καναπε δε μπορειτε να απολαυσετε !!!!
ΥΓ.Για την σωτηρια των αλλων ομαδων η προταση ειναι :
Nα υπαρχει ατυπος εστω ,πρωταθλητης των πρωτων 5 αγωνιστικων !!!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ΥΓ2.Ο Θρυλος χρειαζεται δυο προπονητες,τον Μιτσελ για Ευρωπη και τον Περειρα για Ελλαδα :hystericalbs1::hystericalbs1:
Θα ειναι και παγκοσμια πρωτοτυπια !!!
Ελα παιδια καθιστε αναπαυτικα δειτε τον Ολυμπιακο να χανει και χαρειται...
Αγαπητοί Βαγγέλη, Μάικ
Σιγά μην κάτσουμε στο καναπέ να δούμε ολυμπιακό.
Όπως δηλώνετε η εικόνα της ομάδας σας ήταν απαράδεκτη.
Με κάτι γάβρους που μίλησα σήμερα τα ίδια μου λένε.
Δεν βλεπόσασταν.
Το μόνο που αξίζει να βλέπεις από ολυμπιακό είναι
η μεταφράστρια του προπονητή.
Αυτή μάλιστα !
Μακάρι να είχα φουλ έιτς ντι :v:
ο Αντ1 έτσι κι αλλιώς δεn εκπέμπει σε HD, Doc. :original:
Έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις :thumbsup:
:fountwtis:
Ετσι μπραβο....ολοι εσεις του καναπε να συζητατε μεταξυ σας τα βρισκεται απο οτι βλεπω.Να τα λετε να ξεχνατε τον πονο σας.
:original:
^ Φώτοσοπ το κάδρο
Άκου ένα καλό !
Άμα μπεις στην αίθουσα που έχουνε τους προέδρους του ολυμπιακού
σε κάδρα στον τοίχο, είναι σαν να έχεις πάει επισκεπτήριο
στον Κορυδαλλό. Οι μισοί και βάλε είναι φυλακισμένοι. :th_Laie_67-1:
H φώτο είναι του τελικού με τον Αστέρα?
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Η αλήθεια είναι ότι έχεται πολλούς τέτοιους τίτλους.
H φώτο είναι του τελικού με τον Αστέρα?
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Η αλήθεια είναι ότι έχεται πολλούς τέτοιους τίτλους.
Μακάρι να μπορούσατε να είχατε το 1/3 ,αλλα τι λέω ;:whistle:
Ούτε πρωταθλητές χειμώνα δε μπορείτε :hystericalbs1::hystericalbs1:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11007677_1601987920033256_1523980680_n.jpg?oh=9e77 430c33fd5ab6217d2d56cd015b7e&oe=54EA9085&__gda__=1424661553_b14fb075227b51dc7d23564761ed183 9
:whistle: :whistle: :whistle:
περασα σημερα απο καραισκακη και ειχε δεκαδες στεφανια κηδειας απεξω.
ηταν για τους γνωστους νεκρους...ή εγινε κατι αλλο?
Για την σημερινή κηδεία που θα κάνουμε στη λεωφόρο είναι... :warriorsmiley:
ο γρουσουζης ο χοντρος φταιει που εκατσε στο παγκο... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αυτός ο φορτούνης, (που το γαυροπαπαγαλάκι της νεριτ του έπλεκε το εγκώμιο την προηγούμενη Κυριακή), τι παιχτούρα ρε παιδάκι μου! του έπεφτε και λίγος ο ΠΑΟΚ. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
1. Το χω ξαναγράψει, ο μισός ολυμπιακός είναι ο ντομίγκεζ.
2. Διώχτε τον καρπουζοκλέφτη τον πορτογάλο, θα σας διαλύσει την ομάδα.
:cheers::cheers::cheers:
Για μπασκετάκι και τον έτερο διορισμένο να πούμε τίποτα;
Για την σημερινή κηδεία που θα κάνουμε στη λεωφόρο είναι... :warriorsmiley:
Να στείλουμε στέφανα ; :D
Να στείλουμε στέφανα ; :D
προτεινω τα λεφτα απο τα στεφανα...να τα κανετε δωρεα στον προεδρο, μην πουλησει και τα ντουβαρια απο το γηπεδο.
Panos 316T
22-02-15, 22:50
Αγωνιστικα:
Πάθοςεμεις , επαγγελματίες οι άλλοι
Αλανθαστοι σχεδόν εμείς , λαθη οι άλλοι που το πλήρωσαν
Σχεδιο με πλαν μπι ρεαλιστικό εμείς , οτι να ναι οι άλλοι
Πρεσαρισμα ψηλά εμείς , ασυνεννοησία πίσω οι αλλοι
Διαιτητικά : σχεδόν άψογος
Εξωαγωνιστικα
Αηδία απο καφριλικια
Μερικός εμπρησμός απο τους αλλους
Μοιρα
Κ@λοφαρδοι εμείς , άτυχοι οι αλλοι
Thanks
kalyteri omada o vazelos simera , pio grigoroi kai perisotero synergasimoi, oi diatites ta dika tous pali kai dystyxos oli i ellada gelaei pali me to gauro . tora gia ta episodia na doume . emas gia 3 kila gauro -15 kai 3 kelkleismenon,
dystyxos epesan stin pagida oi vazeloi na kanoun pseuto epeisodia kai na xasoun etsi tis opoies elpides na kynigisoun ton olympiako
Δε μπόρεσα να δω τον αγώνα χθες αλλα από ότι άκουσα και διάβασα έπαιξε ο βαζελος καλύτερα.
Δεν φοράω παροπιδες και μπράβο που μπόρει να πέρνει και κανέναν αγώνα ποτέ ποτέ σωστά.
Εμείς παραμένουμε πρώτοι αλλα με περισσότερο ενδιαφέρον από δω και πέρα για τη συνέχεια.
Καλή επιτυχία από δω και πέρα λοιπόν στους δεύτεροτριτους αν και πάλι βλέπω να αλλάζουν μαξιλάρες στους καναπέδες επειδή θα έχουν κάτσει από το πολύ βόλεμα τόσα χρόνια!!!
kalyteri omada o vazelos simera , pio grigoroi kai perisotero synergasimoi, oi diatites ta dika tous pali kai dystyxos oli i ellada gelaei pali me to gauro . tora gia ta episodia na doume . emas gia 3 kila gauro -15 kai 3 kelkleismenon,
dystyxos epesan stin pagida oi vazeloi na kanoun pseuto epeisodia kai na xasoun etsi tis opoies elpides na kynigisoun ton olympiako
με τα επεισοδια που εγιναν...ας τον παει και κεκλεισμενων των θυρων μεχρι τελους και -30 βαθμους.Δεν δινω καμια δικαιολογια στους ανεγκεφαλους(οποιας ομαδας)... καιρος ειναι να πιασουν μερικους και να τους τιμωρησουν παραδειγματικα!
ο γαυρος ειναι εντελως χαλια, για ακομα μια φορα αποδεικνυει την γυμνια του και οτι αν εξαιρεσεις 2 1/2 παιχτες..οι υπολοιποι ειναι σαπακια και αγορασμενοι στις εκπτωσεις.
ελπιδες να παρει πρωταθλημα υπο αυτους τους ορους αλλη ομαδα, αν δεν φορεσει σε ολο το πρωταθλημα ερυθρολευκα, δεν εχει.
αν θυμαμαι καλα, στην επομενη αγωνιστικη ο βαζελος παιζει στον ατρομητο. Θα πεσουν παλι επιδοτησεις μαρινακη και τιμολογησεις ανα κομματι και θα βγει με 2-3 τραυματιες μεχρι το τελος της χρονιας. Ακομα και αν φυγει δηλαδη με 3 βαθμους απο εκει μεσα...ειναι εξασφαλισμενο , πως θα χαθουν ποντοι αλλου.
επισης χωρις να θελω να δικαιολογησω τους ανεγκεφαλους(που πραγματικα θελω την παραδειγματικη τους τιμωρια)....ο Περειρα, τι δουλεια ειχε να ανταλλασει κουβεντες και χειρονομιες με τους καφρους , μεσα στο τερμα πριν ξεκινησουν ολα???
με τα επεισοδια που εγιναν...ας τον παει και κεκλεισμενων των θυρων μεχρι τελους και -30 βαθμους.Δεν δινω καμια δικαιολογια στους ανεγκεφαλους(οποιας ομαδας)... καιρος ειναι να πιασουν μερικους και να τους τιμωρησουν παραδειγματικα!
ο γαυρος ειναι εντελως χαλια, για ακομα μια φορα αποδεικνυει την γυμνια του και οτι αν εξαιρεσεις 2 1/2 παιχτες..οι υπολοιποι ειναι σαπακια και αγορασμενοι στις εκπτωσεις.
ελπιδες να παρει πρωταθλημα υπο αυτους τους ορους αλλη ομαδα, αν δεν φορεσει σε ολο το πρωταθλημα ερυθρολευκα, δεν εχει.
αν θυμαμαι καλα, στην επομενη αγωνιστικη ο βαζελος παιζει στον ατρομητο. Θα πεσουν παλι επιδοτησεις μαρινακη και τιμολογησεις ανα κομματι και θα βγει με 2-3 τραυματιες μεχρι το τελος της χρονιας. Ακομα και αν φυγει δηλαδη με 3 βαθμους απο εκει μεσα...ειναι εξασφαλισμενο , πως θα χαθουν ποντοι αλλου.
επισης χωρις να θελω να δικαιολογησω τους ανεγκεφαλους(που πραγματικα θελω την παραδειγματικη τους τιμωρια)....ο Περειρα, τι δουλεια ειχε να ανταλλασει κουβεντες και χειρονομιες με τους καφρους , μεσα στο τερμα πριν ξεκινησουν ολα???
Πήγε να τους πει μια "καλησπέρα" :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:
υγ. πόσο δίκιο έχεις στα παραπάνω.
Τι έγινε ρε παιδιά? Σήμερα στο banner των εφημερίδων της αρχικής σελίδας λείπουν οι γαυρικές. Τι έγινε έκλεισαν?
btw, ακούω πως επίκειται βαρειά τμωρία του βάζελου και με προυποθέσεις ίσως αφαίρεση βαθμών.
Διερωτούμαι ποιά είναι η προυπόθεση, να είχε βρεθεί 4 κιλά γαύρος στις θέσεις των φιλοξενουμένων? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Η αποψή μου είναι πως ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι ανώτερος δεν ήταν .
Μπήκε ενα αυτογκόλ άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας ειδικά του μαζουακου που φάνηκε ξεκάθαρα στη συνέχεια .
Βεβαίως ο πίνακας έγραψε 2-1 και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και που μετράει.
Ευθύνη έχει ο Περέιρα που άφησε παίκτες έξω που θα έπρεπε να συμμετέχουν .
Το θέμα είναι πως, το λάθος αυτό το έχει ξανακάνει και εν μέρη το πλήρωσε και πραγματικά είναι απορείας άξιο, γιατί κάποιος άλλος απο την ηγεσία δε του λέει πως ,τσορι αφελάι κασάμι και βάζω και τον Μπενίτες ,θα έπρεπε να συμμετέχουν απο την αρχή .
Όσο για τη συμπεριφορά των οπαδών δε φταίει κανείς άλλος εκτός απο την γραφικότατη γελοία και απαράδεκτη διοίκηση του ΠΑΟ .
Αυτοί πορώνουν τους οπαδούς φορτίζουν την ατμόσφαιρα και μετά όταν γίνει το κακό τους αδειάζουν κιόλας .
ΥΓ. Για εμένα προσωπικά το ωραιότερο και αξιολογότερο γκολ του αγώνα ήταν αυτό του Τσόρι και εκεί που κατάλαβα πόσο μικρόψυχος είναι ο Αναστασίου ήταν όταν είπε στο τέλος του αγώνα :
Δεχτήκαμε ενα αστείο γκολ στο τέλος ....:thumbsdown:
ΥΓ2. Αλήθεια,αν ο Ολυμπιακός είναι ανύπαρκτος που ακόμα είναι μέσα σε όλους τους στόχους,έχει κερδίσει μεγάλες ομάδες στο Τσάμπιονς λιγκ ,τότε όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουν τους στόχους απο το καναπέ καί με τα κυάλια τι είναι ; :th_Laie_67-1:
Αφήστε την Ελλάδα να γελάει με το Γαύρο και κοιτάξτε τα χάλια σας που γελάει ολόκληρη η Ευρώπη με τους πρωταθλητές των πρώτων 8 αγωνιστικών :thumbsdown:
Όλη η Ελλάδα είδε πως γαύρος στο β ημιχρ. δεν υπήρχε και αν είχε λίγο τύχη ο βάζελος θα χε ρίξει άλλα 2 γκολάκια σίγουρα.
ΟΜανιάτης έπρεπε να χει πάρει δρόμο με κόκκινη απ το α' ημίχρονο, να τα λέμα κι αυτά.
Το ψάρι απ το κεφάλι βρωμάει, λέει ο σοφός λαός...
https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/diakoph-logw-epeisodiwn-sto-d-s-ths-super-league.3323893.html
Μπήκε ενα αυτογκόλ άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας ειδικά του μαζουακου που φάνηκε ξεκάθαρα στη συνέχεια .
Το θέμα είναι πως, το λάθος αυτό το έχει ξανακάνει και εν μέρη το πλήρωσε και πραγματικά είναι απορείας άξιο, γιατί κάποιος άλλος απο την ηγεσία δε του λέει πως ,τσορι αφελάι κασάμι και βάζω και τον Μπενίτες ,θα έπρεπε να συμμετέχουν απο την αρχή .
Όσο για τη συμπεριφορά των οπαδών δε φταίει κανείς άλλος εκτός απο την γραφικότατη γελοία και απαράδεκτη διοίκηση του ΠΑΟ .
Αυτοί πορώνουν τους οπαδούς φορτίζουν την ατμόσφαιρα και μετά όταν γίνει το κακό τους αδειάζουν κιόλας .
ΥΓ. Για εμένα προσωπικά το ωραιότερο και αξιολογότερο γκολ του αγώνα ήταν αυτό του Τσόρι και εκεί που κατάλαβα πόσο μικρόψυχος είναι ο Αναστασίου ήταν όταν είπε στο τέλος του αγώνα :
ΥΓ2. Αλήθεια,αν ο Ολυμπιακός είναι ανύπαρκτος που ακόμα είναι μέσα σε όλους τους στόχους,έχει κερδίσει μεγάλες ομάδες στο Τσάμπιονς λιγκ ,τότε όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουν τους στόχους απο το καναπέ καί με τα κυάλια τι είναι ; :th_Laie_67-1:
Αφήστε την Ελλάδα να γελάει με το Γαύρο και κοιτάξτε τα χάλια σας που γελάει ολόκληρη η Ευρώπη με τους πρωταθλητές των πρώτων 8 αγωνιστικών :thumbsdown:
αν στον συγκεκριμενο αγωνα, δεν αναγνωριζεις πως ο Παο ηταν ανωτερος κακως βλεπεις μπαλα.
απο παιχτες, ξεχασες και τον μποτια...μεγαλη απουσια ! θα ηταν 2-0 απο τα αποδυτηρια, αν επαιζε.
για τα επεισοδια, ειμαι υπερ αυστηρων ποινων.. καφροι υπαρχουν παντου και πρεπει να ξεπατωθουν ,..απο απλους οπαδους, προπονητες και προεδρους.
οσο για τους στοχους, σε περιμενει μια ομαδα β εθνικης να σε αποκλεισει στο κυπελλο και μια παγκοσμιως αγνωστη ομαδα, που εχει να παιξει μηνες ποδοσφαιρο...να σας πεταξει αλλα 3 στην εδρα σας.
ο παναθηναικος σαν ομαδα...ειναι χαλια..δεν ειναι η ομαδα που εχω αγαπησει στην εφηβια μου, δεν παιζει ποδοσφαιρο και ουτε προκυτε να βελτιωθει....αλλα στην συγκεκριμενη περιοδο ο Ολυμπιακος...ειναι ακομα χειροτερος.
υγ...ο Προεδρας σας κατηγορητε για συσταση εγκληματικης οργανωσης στο ποδοσφαιρο! ποια η αποψη σου.?
Εσύ δεν εχεις τη δυνατότητα να παίξεις ουτε με ομάδα β´εθνικής ουτε με ξένους που δε τους ξέρει κανεις οπότε πες μας κατι καινούργιο :)
Εχω να σου προτείνω να διαβάσεις και καμμια άλλη φυλλάδα εκτος απο τις κιτρινισμένες πράσινες οπως και να βλεπεις και κανενα αλλο κανάλι εκτος του σκαι :)
Τη Κυριακή με κάλεσαν στο σπίτι τους φίλοι να δούμε μαζί το ντέρμπυ από Νοβα.
Νόβα δεν γουστάρω, ούτε έχω, από επιλογή. Σιγά μην αγοράσω
προιόν που δεν το σέβεται αυτός που το παράγει.
Για χάρη της παρέας όμως πήγα, και είδαμε όλοι μαζί το ματς.
Παναθηναικοί, Ολυμπιακοί, γυναίκες, παιδιά, κασκώλ, σουβλάκια, ουίσκια,
περάσαμε τέλεια.
Στο γήπεδο μπορούμε να πάμε έτσι όλοι μαζί ?
Ούτε στο όνειρό μας. Που να πάμε ?
Εδώ δεν μπορώ να πάω μόνος μου με το παιδί μου, θα πάμε ανακατεμένοι ?
Τελευταίο ματς εκτός από αυτά της Εθνικής που πήγα, ήτανε ο τελικός κυπέλλου
ΠΑΟ-Αρης 1-0. Ακόμα κλαίει το παιδί από τα δακρυγόνα.
Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπορώ να πάω Λεωφόρο, Καραισκάκη,
Γεντί-Κουλέ, Τούμπα με το παιδί μου ή με τους φίλους μου, αυτό το προιόν δεν μου κάνει.
Γιατί δεν μπορώ να πάω γήπεδο?
Γιατί έχουμε αλαφούζους, μαρινάκηδες, μαχλάδες, σαβίδες, μελισανίδες,
νόβα, δημοσιογράφους, επαε, επο, κεδ και κάφρους.
Ας πάνε λοιπόν οι αυτοδιοικούμενοι να πετάνε ο ένας στον άλλον κροτίδες,
φραπέδες, τσιμέντα, και ότι άλλο νομίζουνε, μέχρι να αυτοκαταστραφούνε.
Επίσης δεν γουστάρω ούτε να πληρώνω από τους φόρους μου, ούτε να απασχολείται
η αστυνομία, με τους αυτοδιοικούμενους, μέχρι να βγάλουνε τα μάτια τους.
Να πλερώνουνε μόνοι τους σεκιουριτάδες.
Εσύ δεν εχεις τη δυνατότητα να παίξεις ουτε με ομάδα β´εθνικής ουτε με ξένους που δε τους ξέρει κανεις οπότε πες μας κατι καινούργιο :)
Εχω να σου προτείνω να διαβάσεις και καμμια άλλη φυλλάδα εκτος απο τις κιτρινισμένες πράσινες οπως και να βλεπεις και κανενα αλλο κανάλι εκτος του σκαι :)
οταν δεν εχει ομαδα..καλως και δικαιως δεν συμμετεχει σε καμια διοργανωση.
Βεβαια οταν ο ολυμπιακος, θα παιξει προκριματικα για το champions l., θελω να τον δω ,σε ποια διοργανωση θα συνεχισει και για ποσο.
σε διαβεβαιωνω, πως δεν εχω αγορασει-διαβασει ποτε φυλλαδα του παο. Ενω του ολυμπιακου εχω διαβασει...διοτι διαθετω αισθηση του χιουμορ.
επισης δεν μου απαντησες...για τις ''φημες'' περι Μαρινακη...τις θεωρεις κακοπροαιρετες και συκοφαντικες?
katsaraios
24-02-15, 22:17
Ενα πραγμα δεν θελω να ακουσω...
Μητρογλου...:whistle:
Βαγγέλη, τι γνώμη έχεις για την κίνηση του προπονητή του ολυμπιακού να πάει προς την θύρα των οργανωμένων του παναθηναϊκού και να κάνει τα δικά του;
Αυτά που με ρωτάτε είναι πραγματικά για γέλια .
Ψάχνετε αλλωθι για τι ακριβώς ;
Ο Προπονητης έδωσε την απάντηση του και δεν εχω λόγο να μη την δεχτώ .
Βέβαια δε λέω πως ανεγκέφαλους έχουν όλοι οι άλλοι και οχι ο Ολυμπιακός ,κάθε αλλο .
Ο περειρα έδωσε αφορμή ο πρόεδρος δεν έπρεπε να παει έδωσε αφορμή κι γι αυτο πέρασε μια φωτοβολίδα ξυστά απο το κεφάλι του ...δε παμε καλα μου φαίνεται .
katsaraios
24-02-15, 23:03
Μηπως τωρα που θα ανασταλει το πρωταθλημα μας κανει την χαρη να γινει εκεινο το ματσακι ρεβανς στο κυπελο?
Konstantinos E60
24-02-15, 23:06
Μηπως τωρα που θα ανασταλει το πρωταθλημα μας κανει την χαρη να γινει εκεινο το ματσακι ρεβανς στο κυπελο?
Γίνεται να μην ξανά ξεκινήσει και να φαμε και καμιά 7ετια αποκλεισμό απο την ευρωπη ως χωρα μπας και ξεβρωμισουμε ?
Υπομονη φιλε εχουμε πολλες υποχρεωσεις
Λεονταρισμοί (https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231388109).....σιγά και μη τολμήσουν.
Konstantinos E60
25-02-15, 09:33
Υπομονη φιλε εχουμε πολλες υποχρεωσεις
Υπολογίζεις και τα δικαστήρια ??? :th_Laie_67-1:
chrisgiapz3
25-02-15, 11:20
Το αστείο γκολ που είπε ο Αναστασίου αναφέρεται στο αστείο και αχρείαστο φάουλ που έγινε στο 94 έξω από την περιοχή χωρίς λόγο, και που οδήγησε σε ένα πολύ όμορφο γκολ το οποίο στερεί από τον Παο το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμιας. Προφανώς και δεν μείωσε την ποιότητα του Τσορι και της φάσης
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
μακαρι να γινει συντομα και να το χτυπησει το αφροψαρο κατω, σαν το χταποδι.
Ντάξει κανένας αγώνας την Κυριακή αυτή, για αργότερα είδομεν...
Γάντι του ρθε του γαύρου.
ΑΑν αν υπηρχε ενας υπουργος η εστω μια κυβερνηση με κακαλα....θα σταματουσε καθε αγωνα , εγχωριο και εξω......να μην πεφτουν λαλακια απο τσαμπιονς λιγκ και παπαριες.....να λιωσουν ολοι και να παρακαλανε να γινουν καλα παιδια, ολα τα αλλα ειναι παπαρια μαντολες......για να ριχνουμε σταχτη στα ματια....Θατσερ και αγιος ο Θεος!!!!
katsaraios
26-02-15, 22:57
Ρεντη φρεσκα....
Ο Τσώχος τι πίνει και δεν μας δίνει? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
katsaraios
27-02-15, 01:16
Ιστορια να μαθαινουν οι νεοι να θυμουνται και να γελανε οι παλιοι...
Τοσο χαλι σαν το αποψινο τους χρειαζονται φρεσκοι κορνεδες..
https://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150128/kornedes-stoy-renti-2811993
Konstantinos E60
27-02-15, 07:34
Στον δρόμο είναι.....έρχεται !!!!
https://auto-fail.com/wp-content/uploads/2010/09/big-red-couch-transported-on-wooden-bike.jpg
Ποιος οδηγεί? Σαντανα…. Μαζουακου?
Σας ερχεται συστημενο με τον Wheelman
29198
Skyline_IS
27-02-15, 11:03
ΑΑν αν υπηρχε ενας υπουργος η εστω μια κυβερνηση με κακαλα....θα σταματουσε καθε αγωνα , εγχωριο και εξω......να μην πεφτουν λαλακια απο τσαμπιονς λιγκ και παπαριες.....να λιωσουν ολοι και να παρακαλανε να γινουν καλα παιδια, ολα τα αλλα ειναι παπαρια μαντολες......για να ριχνουμε σταχτη στα ματια....Θατσερ και αγιος ο Θεος!!!!
Και να αποκλειστουμε απο την ευρωπη κανα 2 χρονια δεν θα γίνει τίποτα..
Το θέμα είναι ποιος έχει το σθένος και τα καρυδια να διαλύσει τους συνδέσμους? Υπουργός,πρόεδρος ομάδας κάποιος τελος πάντων που να πει ενα τέλος και να τα βάλει εναντιών τους.
Μόνο έτσι θα τελειώσει αυτό το πανηγύρι
to na min bgazoume omades stin europi den exypiretei kanena, esoda gia oles tis omades einai . as katharisoun epo, diatisies , vromia , ntavatzilikia kai as bgainei cl i kalloni , den me noiazei katholou
kai na sympliroso oti to protathlimakai o athlitismos boithaei oles tis kyberniseis kai san tziros kai esoda kai san narkotiko gia ton kosmo
ακρα του ταφου σιωπη στο καμπο βασιλευει...
Konstantinos E60
27-02-15, 12:23
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11008789_971702619520349_2767710026088945104_n.jpg ?oh=976e94583300878a89eaa10047561db5&oe=5579B29F
ακρα του ταφου σιωπη στο καμπο βασιλευει...
Ελα....κατι θελεις να πεις
Ρεντη φρεσκα....
Τα λιγουρεύτηκα, η φωτό είναι από ιντερνετ? Αν όχι δώσε ίνφο thumb:th_Laie_67-1:
Τα λιγουρεύτηκα, η φωτό είναι από ιντερνετ? Αν όχι δώσε ίνφο thumb:th_Laie_67-1:
Αστον θα μας φερει μουγατσα απο βορεια
katsaraios
27-02-15, 13:03
Ο μπαρμπα-Γιαννης απο εκεινο το μεσημερι και επειτα κατεβαινε με τον παγκο του καθοτι πλανοδιος πωλητης καθε φορα σε στραβες του οσφπ και ξεπουλουσε....
Πεθανε ο κακομοιρης στο ενατο συνεχομενο πρωταθλημα του Σωκρατες αφου το κορνε ειχε πιασει πατο:thumbsdown:
Σας ερχεται συστημενο με τον Wheelman
29198
Ευχαριστούμε Μιχάλη...
Θα χαιρόμασταν να είσαι παρών αλλά είναι δύσκολο και το καταλαβαίνω. :original:
Konstantinos E60
27-02-15, 13:22
Εσυ με τι την θές ? Τυρί,κιμά ή Κρεμούλα ??
Ευχαριστούμε Μιχάλη...
Θα χαιρόμασταν να είσαι παρών αλλά είναι δύσκολο και το καταλαβαίνω. :original:
Καλα κατσε να δεις πρωτα τι εστειλα.:th_Laie_67-1:
Εσυ με τι την θές ? Τυρί,κιμά ή Κρεμούλα ??
Με κρεμα....αψητη ομως γιατι θα την φαει στον δρομο
Εμείς αυριο στις 9 θα παίρνουμε πρωινό και περιμένουμε τα υποσχόμενα ;)
Πολύ ησυχία βλέπω..... ας γράψουμε κάτι.
Ο χοντρός αφού δήλωνε πως θα φτάσει τελικό στο φτωχό γιουρόπα, έφαγε την παπάρα στην πρώτη φάση και τώρα φοβάται και το κύπελο απ τα χανουμάκια, έτσι καθάρισε να αγωωιστεί το Σάββατο για να ναι ξεκούραστος την Τετάρτη.
btw, η νοβα πήρε την σούπερ λίγκα μέχρι το 2019. Φυσικά δικιά του είναι η λίγκα κανει ότι θέλει, με το αζημίωτο φυσικά αλλά να χει και το κανάλι του να κάνουν δηλώσεις όποτε γουστάρουν αυτός και ο μπαρπα- Σάββας.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
katsaraios
06-03-15, 20:32
Και μαλλον θα αναβληθει το ματς στην Θρακη λογω καιρικων και γηπεδικων συνθηκων:th_Laie_67-1:
Panos 316T
06-03-15, 21:13
Κατς ! Κάτσε να δεις πως το λένε.....το βρήκα!
Ακραία καιρικά φαινόμενα. :th_Laie_67-1:
Έβαλε ο Μαρινάκης τον Σαντανα να χορέψει το χορό της βροχής, μην είστε κορόιδα...δεν πειράζει που δεν πήγαμε τελικό, εσείς θυμηθείτε το "όλοι μαζί πιο δυνατοί από τον Αμπραμοβιτς", τον Ροναλντινιο που έρχεται, την Γ' Εθνική για να γλιτώσετε τα χρέη, τον τίτλο του πρωταθλητή Νοεμβρίου, το σεφτέ στο βάψιμο της Λεωφόρου κι άμα θέλετε έχω πολλά ακόμαthumb
katsaraios
06-03-15, 23:27
Έβαλε ο Μαρινάκης τον Σαντανα να χορέψει το χορό της βροχής, μην είστε κορόιδα...δεν πειράζει που δεν πήγαμε τελικό, εσείς θυμηθείτε το "όλοι μαζί πιο δυνατοί από τον Αμπραμοβιτς", τον Ροναλντινιο που έρχεται, την Γ' Εθνική για να γλιτώσετε τα χρέη, τον τίτλο του πρωταθλητή Νοεμβρίου, το σεφτέ στο βάψιμο της Λεωφόρου κι άμα θέλετε έχω πολλά ακόμαthumb
Να θυμηθω το 'χαρτινο" του 2008 με την 4αρα στο ΟΑΚΑ??:happybday::happybday::happybday:
Τελικο? όνειρο ήταν, ούτε προημητελικά πήγατε. :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Υπομονή ρε θα ξαναχασει ο ολυμπιακός και θα χαρείτε πάλι άλλωστε αυτο σας έχει μείνει,επίσης κατανοώ την πίκρα και το μίσος σας γιατί ειναι γνωστό οτι όλοι οι βιασμενοι εχουν όνειρο να γ@μ@σουν τον βιαστή τους.
Τα τελευταία 2 χρόνια πάντως εμείς σας βιάζουμε κανονικά. :)
Panos 316T
07-03-15, 10:58
"Βιαστης":th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αν εχετε κατι βιασει δυστηχως ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο αλλα τι σας λεω τωρα ....:bbq:
Τα τελευταία 2 χρόνια πάντως εμείς σας βιάζουμε κανονικά. :)
Ποτε φάγατε 4 τελευταία φορά θυμησε μου.....
Ποτε φάγατε 4 τελευταία φορά θυμησε μου.....
Πότε ρε? Ειλικρινά δεν θυμάμαι.
btw τώρα στα αθλητικά άκουσα πως ο αγώνας στην Κομοτηνή πάει για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών. Κανένας αγώνας δεν έγινε σε ολόκληρο τον νομό.
Τέτοια μεγαλεία μονο εμείς
29429
29430
Πότε ρε? Ειλικρινά δεν θυμάμαι.
btw τώρα στα αθλητικά άκουσα πως ο αγώνας στην Κομοτηνή πάει για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών. Κανένας αγώνας δεν έγινε σε ολόκληρο τον νομό.
10.11.13 ενδέκατη αγωνιστική 4-0
10.11.13 ενδέκατη αγωνιστική 4-0
Okey, εγώ με το 2 χρόνια εννούσα τα 2014 - 15.
katsaraios
07-03-15, 17:41
Μπιτζ ευχομαστε την Τεταρτη να νικησει το ποδοσφαιρο:whistle:
Υπομονή ρε θα ξαναχασει ο ολυμπιακός και θα χαρείτε πάλι άλλωστε αυτο σας έχει μείνει,επίσης κατανοώ την πίκρα και το μίσος σας γιατί ειναι γνωστό οτι όλοι οι βιασμενοι εχουν όνειρο να γ@μ@σουν τον βιαστή τους.
Πόσες βδομάδες προετοιμασίας και ξεκούρασης θέλετε για να αντιμετωπίσετε
την ΑΕΚ ? :th_Laie_67-1:
Ναι ναι μας....πείσατε (https://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231390938)
ειναι βαρια η φανελλα του ολυμπιακου και τους κουραζει! εχουν δωσει παραγγελια, για την τεταρτη να ραφτουν νεες απο τουλι.
Γι αυτό έχει φτάσει εκεί που έφτασε ,την ώρα που άλλοι βλέπουν κύπελλο απο το καναπέ
Γι αυτό έχει φτάσει εκεί που έφτασε ,την ώρα που άλλοι βλέπουν κύπελλο απο το καναπέ
οταν παω για τον καναπε...θες να κοιταξω και τι προσφορες εχει σε παικτες? ξερω οτι ψωνιζετε φθηνα...https://bmwfans.gr/forum/images/smilies/vespa_2/th_Laie_67-1.gif
Την τελευταια φορα που παιξατε εσεις φαγατε δυο μπαλακια
7 μαιου του 12 στα πλει οφ......αληθεια τι ειναι αυτα ?
katsaraios
07-03-15, 22:38
Μπιτζ ευχομαστε την Τεταρτη να νικησει το ποδοσφαιρο:whistle:
Μπιτζ δεν εχεις φιλαθλο πνευμα ???
:th_Laie_67-1:
katsaraios
07-03-15, 23:09
Μπιτζ δεν εχεις φιλαθλο πνευμα ???
Ελα επειδη πατησες θενκς να σε φουντωσω λιγο....
https://www.youtube.com/watch?v=6hZ-Y_a4ay8
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Κυπελακι ηταν και τοτε....
Τα μπουγέλα, οι βρισιές και οι μπουνιές στο ΔΣ της Superleague - Στη δημοσιότητα τα πρακτικά
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/alafouzosjpgitokhpsTvssn-1.jpg?itok=hpstvssn
Β. Αυτά που έγιναν στην Τούμπα πέρσι δεν έχουν καμία σχέση με χθες. Έγινε εισβολή φιλάθλων. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι πάμε να τα ρίξουμε στον προπονητή, που κάνει τη βόλτα του στο γήπεδο. Και ένας κουκουλοφόρος τον φτύνει, τον βρίζει και σε δευτερόλεπτα είναι ανοιχτές οι πόρτες και εκατοντάδες κουκουλοφόροι κρύβονται πίσω από το πανό. Και όταν ήρθαμε δεν ήταν κανένας κερατάς από τον ΠΑΟ εκεί, μόνον μπράβοι. Ξέραμε και για ένα πανό και είδαμε πανό από το ένα πέταλο μέχρι το άλλο «Ο Β... έμπορος ηρωΐνης». Το άλλο είναι, και είναι περήφανοι στον ΠΑΟ για όλα αυτά, ότι ένας παίκτης μας τραυματίστηκε, αλλά οι δικοί μας είναι άντρες, όχι σαν το θέατρο του Αναστασίου με το χάρτινο ποτήρι που σταμάτησε το παιχνίδι. Ο διαιτητής ήταν χείριστος και δεν σταμάτησε το παιχνίδι.
Α. Στο Καραϊσκάκη;
Β. Όχι, χθες. Και δεν ήταν ένα πιστολάκι, ήταν εκατοντάδες πιστολάκια. Είχε σκηνοθετηθεί... το απωθημένο των παναθηναϊκών να ξαναστήσουν μια καινούρια Ριζούπολη. Συγχαρητήρια. Και εσείς (απευθυνόμενος στον Α) έχετε μεγάλες ευθύνες.
Α. Όταν τελειώσετε θα απαντήσω. Περιμένω να απαντήσω, πείτε μου μόνο πότε θα ολοκληρώσετε.
Β. Έπρεπε να είχες ζητήσει συγγνώμη από πριν για τις κτηνωδίες. Στον ΠΑΟΚ έδωσα συγχαρητήρια στις δηλώσεις μου που χάσαμε 2-1 γιατί έγινε σε νορμάλ συνθήκες. Προχθές οι συνθήκες ήταν ελεεινές, δεν ήταν συνθήκες για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το γήπεδο είναι ακτάλληλο για οποιοδήποτε παιχνίδι και θα ζητήσω από τη Super League να μην ξαναγίνει ντέρμπι εκεί, να μην ξανακινδυνεύσει η ζωή. Από τύχη ζούμε. Αντί να καταδικάσετε, μιλάτε για ηθικούς αυτουργούς. Ντροπή!
Πρέπει να σας μπουγελώσω ή να σας πλακώσω στο ξύλο;
Α. Το συνηθίζετε.
Γ.. Σταματήστε!
Β. Θέλετε να το ξανακάνω; Κοιτάξτε να δείτε η αλήθεια ποια είναι. Κλείσατε και τον κ.Α. Στο ασανσέρ. Οι δικοί σου το είπανε, εντάξει; Αλλά μυαλό δεν έβαλες.
Α. Περιμένω να απαντήσω. Ο κ.Β. Παραφέρεται και ψεύδεται.
Β. Σας λέω το εξής: βρέθηκαν πέντε καραγκιόζηδες και έστησαν ένα σκηνικό. Γίναμε ρεζίλι στην Ευρώπη. Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα; Να στείλω βίντεο στον κ.Πλατινί; Τα καραγκιοζιλίκια που έκαναν αυτοί το 2011;
(...) την άποψή μου. Εδώ πρέπει να βγει η Super League και να καταδικάσει τα πάντα. Και να πει ότι αυτό το κλουβί κλείνει...
Γιατί είναι επικίνδυνο...
Α. Δεν σας αρέσει η Λεωφόρος γιατί χάσατε, κ.Β.
Β. Άντε γ..., γ... τον Χριστό σου.
ΜΠΟΥΓΕΛΟ
Α. Ορίστε, ορίστε. Αυτός είναι, παιδιά (απευθυνόμενος στους λοιπούς εκπροσώπους).
Β. Μ...., άντε γ...., π.....
ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΠΡΑΒΟΥ, ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ Ζ
Α. Δεν ντρέπεσαι, φέρνεις και μπράβους.
Β. Αντί να ζητάς συγγνώμη...
Α. Δεν με έχεις αφήσει...
Β. Εδώ με βγάλατε έμπορο, γ... τον Χριστό σου, έμπορο ηρωΐνης
Α. Δεν σε έβγαλε η ΠΑΕ, οι παρέες σου.
Β. Οι παρέες μου, να πας να γ.... Να πεις, αλήτη, τι έχει γίνει εδώ, να μιλήσεις αντρίκια.
Α. Παραφέρεστε, κ. Β. Ηρεμήστε, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες. Έχετε τους μπράβους, γι' αυτό λέτε να μιλήσουμε αντρίκια. Ποιος χτύπησε, ποιος χτύπησε τον κ.Ζ. κύριε; Ποιος τον χτύπησε;
Β. Δέκα σαν εσένα θέλω.
Α. Α, ναι; Τριάντα. Τον Ζ. ποιος τον χτύπησε;
Β. Πήγαινε να τον βρεις τον μπράβο μου.
Α. Ευτυχώς το είδανε και αρκετοί άνθρωποι. Θα σας κάνουμε μηνύσεις. Και σε σένα και για το χτύπημα και για το νερό και λοιπά. Δόξα τω Θεώ 5-6-10 άντρες εδώ μέσα υπάρχουνε. Αρνούμαι με αυτά που ρίχνεις και με αυτές τις προσβολές να ανέχομαι αυτή την αλήτικη συμπεριφορά. Φέρσου σαν άνθρωπος πολιτισμένος. Πάρε ανάσες, σύνελθε και θα απαντήσω κι εγώ πολιτισμένα. Όχι δεν είσαι ακόμα σε κατάσταση. Είσαι και παχύς και δυσανασχετείς περισσότερο από εμένα.
Β. Ο παχύς μπορεί να σε πλακώσει.
Α. Βεβαίως μπορεί. Όχι μόνο να με πλακώσει.
Β. Ο κοντός δεν ψηλώνει, ο απατεώνας δεν γίνεται άνθρωπος.
Α. Βεβαίως, όλα αυτά. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί εδώ πέρα. Και θέλω να καταγραφεί στα πρακτικά. Το μπουγέλωμα...
Γ. Να λήξουμε το συμβούλιο γιατί με αυτό το σκεπτικό/σκηνικό δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα. Κοιτάξτε, αυτή ή την επόμενη εβδομάδα θα βάλουμε τα...
B. Πόσα μπουγέλα από τους ανθρώπους σου έχω φάει...
Α. Τώρα δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς. Πρόπερσι, πρόπερσι...
Β. Σε πείραξε κανείς;
Α. Να απαντήσω.
Β. Ποιος σε πείραξε στο Καραϊσκάκη; Ποιος σε πείραξε ρε στο Καραϊσκάκη; Πες την αλήθεια.
Α. Πρόπερσι μας σταματήσατε το λεωφορείο. Καταρχήν, χθες υπήρχε και ασφάλεια στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Και επίσης, πήρα εγώ τον υπουργό, τον παρακάλεσα να μην μπείτε στο γήπεδο γιατί είστε κόκκινο πανί.
Β. Εσύ γιατί πήγες στον ΟΦΗ;
Α. Εγώ, με πήγε η αστυνομία κρυφά και επειδή όπως είπατε, είμαι κοντός, δεν φαινόμουνα κιόλας! Γιατί δεν είχε μπουθ να με βάλει. Λοιπόν, είχαμε και ασφάλεια. Πήρα τον κ.Υπουργό το μεσημέρι και του λέω “σας παρακαλώ πάρα πολύ. Είναι τόσο αντιπαθητικός στους Παναθηναϊκούς που δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τον κόσμο και είναι επικίνδυνο...
Ε. Γιατί ήρθες στο Ηράκλειο;
(Αρχίζουν διάφορες φωνές)
Α. Όχι παρένθεση. Όχι κύριε Β. Να φεύγατε αν θέλατε. Θα απαντήσω δεν θα με διακόψετε. Λοιπόν, στείλαμε γράμμα ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για να έρθει ο Β. Παρακάλεσα τον ταξίαρχο εκεί πέρα και του είπα εγώ ο ίδιος να μην μπείτε στο γήπεδο. Ρωτήστε και τον κ.Κοντονή.
Ε. Στο γήπεδο της ομάδας μου γιατί ήρθατε και προκαλέσατε τον λαό της Κρήτης;
Α. Έναν – έναν παρακαλώ.
(Γενικές αντεγκλήσεις)
Ζ. Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς.
Ε. Μετά μιλάτε για ηθικούς αυτουργούς.
(Λεκτικός τσακωμός Ε-Ζ)
Ζ. Ο μ... που ήρθε και με χτύπησε να έρθει τετ-α-τετ
Α. Θα πάμε μαζί στο τμήμα και θα κρύβεται ο κ.Β.
Β. Ποιος ρε μικρέ; Π... σαν κι εσένα είμαι; Ναι, ναι, θα κρύβομαι...
Α. Έλα ρε Β. τώρα. Εσύ είσαι αλήτης, είσαι αλήτης κάτω του επιπέδου μου.
Β. Λαθρέμπορος είσαι, τους Ρουμάνους, Ασπρονήσι, αμερικανικά ομόλογα, απολυμένοι 500 οικογένειες Σκάι. Είσαι απατεώνας, ο πατέρας σου πληρώνει...
Α. Ναι, ναι, ναι, ναι... άλλο; Τα καταγράφει αυτά κανένας;
Β. Γ... αντράκι, τι παριστάνεις στη ζωή σου ρε μ...; Τι θα είχες κάνει στη ζωή σου ρε μ... αν δεν ήταν ο πατέρας σου να πληρώνει; Παιδί του μπαμπά σου είσαι, ρε καραγκιόζη.
(Ο Α. ζητά να καταγράφονται στα πρακτικά)
Β. Καραγκιόζη, γράφτο ναι.
Να τους χαιρομαστε..
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
πηγή: εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"
εμετος και υποκουλτουρα απλα...δεν γραφω εδω γιατι ειμαι λιγο ασχετος με τα ποδοσφαιρικα δρωμενα αν και επαιζα αρκετα παλια..αλλα πραγματικα απορω γιατι ασχολειστε με το ελληνικο πρωταθλημα(γελιο εδω)..και καποιοι μαλωνουν κι'ολας!!! Ειλικρινα αδυνατω να το καταλαβω!
Και για να μη παραπονιούνται οι φίλοι μας οι γαύροι ότι τα βάζουμε συνέχεια μαζί τους, λιγο αυτοσαρκασμός δεν βλάπτει.
Ο Άγγελος άφησε εκτός αποστολής σήμερα τον Κάτσε για να εκτίσει τις ποινές των καρτών του.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων με ποιούς θα παίξει στο κέντρο, αφου αμυντικός χαφ δεν υπάρχει, απάντησε ότι και σε άλλους αγώνες έπαιξε χωρίς τον Κάτσε.
Ξέχασε όμως να αναφέρει τις 3αρες και 4σαρες που μάζεψε.
Συμπτωματικά σήμερα κλείνει τα 62 του χρόνια και ο Μακ τα 24 του.
Προβλέπω να του κάνει καλό δώρο γεννεθλίων σήμρα ο βάζελος. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
katsaraios
09-03-15, 00:10
Δλδ τετοιο τρελλο μαρκαρισμα με τα ματια απο τα Παοκια δεν ξαναεγινε...πρεπει να τους το λεγανε κιολας περαστε τρυπηστε να φευγουμε...
Οποιος γνωριζει απο μπαλλα πιστευω αηδιασε με το εμφανεστατο στησιμο-δωρο στους Καρεληδες-Ατζαγκουνιδες...
ελεος βαλανε και καλα δυο μιλητα για να μην ειχαν παλι μαππες στην επιστροφη...
Πριν διαφωνησετε δειτε καλα τις φασεις του βαζελου,ποσες κοντρες κανει ,ποσα μετρα γηπεδου αφηνουν και για ποιον λογο οι αμυντικοι και πως τελειωνουν οι φασεις...
Και ο ευλογησον δηλωσε "χτιζω ομαδα"....
μαλιστα
Konstantinos E60
09-03-15, 10:34
Δλδ τετοιο τρελλο μαρκαρισμα με τα ματια απο τα Παοκια δεν ξαναεγινε...πρεπει να τους το λεγανε κιολας περαστε τρυπηστε να φευγουμε...
Οποιος γνωριζει απο μπαλλα πιστευω αηδιασε με το εμφανεστατο στησιμο-δωρο στους Καρεληδες-Ατζαγκουνιδες...
Πριν διαφωνησετε δειτε καλα τις φασεις του βαζελου,ποσες κοντρες κανει ,ποσα μετρα γηπεδου αφηνουν και για ποιον λογο οι αμυντικοι και πως τελειωνουν οι φασεις...
μαλιστα
Ναι ρε Γιώργο δήλωσε "χτίζω ομάδα" απλά τώρα είναι στο μπάζωμα ! :th_Laie_67-1:
Γιατι ειναι γνωστό πως αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις!
μαλιστα
Kats, αυτό που περιγράφεις είναι η διαφορά στη φυσική κατάσταση.
Τα ίδια έπαθε και ο γάβρος στο προηγούμενο ματς.
Μετά το 65 - 70 δεν μπορούνε να μας μαρκάρουνε :thumbsup:
katsaraios
09-03-15, 15:35
Kats, αυτό που περιγράφεις είναι η διαφορά στη φυσική κατάσταση.
Τα ίδια έπαθε και ο γάβρος στο προηγούμενο ματς.
Μετά το 65 - 70 δεν μπορούνε να μας μαρκάρουνε :thumbsup:
Ντοκ το στοιχημα εχει τρελλα φραγκα,ειδικα οι ανατροπες στο σκορ :whistle:
Περιμενες να κερδισει ο Παοκ ακομα και μετα το 0-1 ?
Για ποιο λογο ?
Ξαφνικα τρεχει 90 λεπτα ο βαζελος και χανει 2-3 τετ-α-τετ ο Ατζαγκουν???χαχαχαχαχαχα...
Ποιοςςςςςς??????????
Του λεγανε βαλτο και το εριχνε στον Λυκαβηττο...
Ντοκ το στοιχημα εχει τρελλα φραγκα,ειδικα οι ανατροπες στο σκορ :whistle:
Περιμενες να κερδισει ο Παοκ ακομα και μετα το 0-1 ?
Για ποιο λογο ?
Ξαφνικα τρεχει 90 λεπτα ο βαζελος και χανει 2-3 τετ-α-τετ ο Ατζαγκουν???χαχαχαχαχαχα...
Ποιοςςςςςς??????????
Του λεγανε βαλτο και το εριχνε στον Λυκαβηττο...
Από στοίχημα είμαι εντελώς άσχετος :original:
Κατς αυριο θα κανουμε κανα "πολυχρωμο" τραπεζι στο γνωστο μερος?
katsaraios
09-03-15, 23:42
Κατς αυριο θα κανουμε κανα "πολυχρωμο" τραπεζι στο γνωστο μερος?
Αυριο δυσκολο την Τεταρτη παιζουμε:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μαλλον θα μαζευτουμε σε καφε στο Αλσος η στον Φλοκα...
Μαζωμο κανονισε αλλη μερα
Αυριο δυσκολο την Τεταρτη παιζουμε:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μαλλον θα μαζευτουμε σε καφε στο Αλσος η στον Φλοκα...
Μαζωμο κανονισε αλλη μερα
ναι βρε για τεταρτη ηθελα να πω!! ποιο φθηνα θα σας βγει στο jimmy!
katsaraios
09-03-15, 23:47
ναι βρε για τεταρτη ηθελα να πω!! ποιο φθηνα θα σας βγει στο jimmy!
Ειναι γκαντεμομαγαζο :hystericalbs1::hystericalbs1:
Αλλα απο μεζεδες μαμει...:warriorsmiley:
you bitz...
https://www.facebook.com/video.php?v=10201824293116420
αυριο θα βρεχει..και μπορει ο ολυμπιακος να θελει λιγο ακομα ξεκουραση! θα συνιστουσα πριν μαζευτητε,,να τσεκαρετε οτι δεν πηρε αναβολη.
chrisgiapz3
10-03-15, 22:05
Ο Ατζαγκούν από τη γραμμή του τέρματος να τον βάλεις να σουτάρει
θα το στείλει άουτ
katsaraios
11-03-15, 15:08
Για γελια.........
Καραπαπάς: «Εκφράζουμε την ανησυχία μας»
https://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=130006769
katsaraios
11-03-15, 21:06
https://youtu.be/T_jlNXfRssI
ελοιος επικινδυνος και νουμερο
:worthlesswithoutpic:worthlesswithoutpic:
:worthlesswithoutpic:worthlesswithoutpic:
Για ομάδα Β εθνικής στάθηκε μια χαρά, εσείς που ισχυρίζεστε ότι είστε οι καλύτεροι πως ήσασταν?
***ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π......Ο !!!!!!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΖΑΧΑΡΗ , ΤΩΡΑ?
Ασχέτως αποτελέσματος και πέραν της πλάκας που γίνεται ....
Η ΑΕΚ είναι αξιέπαινη και μπράβο !!!
Ασχέτως της νίκης ...
Προσωπικά απο τον Ολυμπιακό ικανοποιημένος δεν είμαι γενικά και θεωρώ πως Περέιρα,Θοδωρίδης,Καράπαπα ς είναι το ίδιο γελοίοι και γραφικοί με πολλούς άλλων ομάδων και απο το Θρύλο πρέπει να πάρουν άμεσα πόδι .
Περίμενα την ΑΕΚ μετά το 60-70 να μας πατήσει στα τρεξίματα-αντεπιθέσεις με τους πιτσιρικάδες.
Φάνηκε να φοβούνται το ρίσκο όμως και κάθισαν πάνω στην ισοπαλία.
Δεν πιστεύανε ότι θα τους βάλουμε γκολ με αυτόν τον ανεκδιήγητο τον Χάρα που δεν μπορεί ούτε κοντρόλ να κάνει...
Ας γίνει μια αρχή επιτέλους και μόλις πέφτει μια φωτοβολίδα ή μπαίνει ένας οπαδός, να σταματάσει το παιχνίδι.
Να ισχύσει για όλους...
krima gia tin aek simera pou pisteuo to axize. i panagia telika einai me ton anesti kai afiste ton aggelo na leei. to goal tou gauro para poly dyskoli fasi kai fysika metraei kanonika opos kai na mpike .
tora i megali mou erotisi ? o pereira exei merokamato apo to fataul na ta kanei ayta i oxi?
Ασχετε Τσικινη δε ξέρεις τι σου γινεται https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/derby/ti-leei-o-tsikinhs-gia-th-fash-toy-gkol-toy-xara-video.3352902.html
:whistle::whistle::whistle:
katsaraios
12-03-15, 09:12
Απο το 70' το ελεγα στον Μπιτζ οτι εγειρε το γηπεδο και θα εσταζε
Μου αρεσε που παρα τις προκλησεις του γυφτοπορτογΚαλου και του σκιπταρι Κασκαταμι που μας εδειχνε τα @@@@@: του δεν εγινε χειροτερο σκηνικο,ας τους μαζεψουν οπως και να τιμωρησουν την ΑΕΚ.
Με το γκολ ας τα βρουν ,το ταμπλο εγραψε η τελετη σχολασε
Εχωντας δει και τα δυο παιχνιδια δεν ξερω ποιος απο τους δυο πρεπει να παιζει β' εθνικη,τον χειροτερο ολυμπιακο που εχω δει τα τελευταια δεκαπεντε χρονια τον βλεπω φετος.Τηρουμενων των αναλογιων συνχαρητηρια στην αεκ.Για την συμπεριφορα προπονητη και παραγοντων.....ασχολιαστο.
Διαβάζω στις ιστοσελίδες ότι ο Σιόβας προκαλούσε και πήγε να δείξει την φανέλα του στην κερκίδα την ώρα του πανηγυρισμού.
Δηλαδή ο Αραβίδης που πήγε στην 7 μπροστά και την έδειχνε, χωρίς να ανοίξει μύτη, τι έπρεπε να γίνει; Να μπουκάρουν μέσα και να λένε ότι προκάλεσε.
Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια για μένα.
Η ΑΕΚ πάλι πληρώνει τους ανεγκέφαλους.
Να σας θυμίσω ότι στην Β εθνική σε κάθε παιχνίδι που έπαιζε εκτός έδρας υπήρχαν επεισόδεια...προφανώς και εκεί ο Ολυμπιακός θα φταίει.
Το αν είναι καραγκίοζης(που είναι) ο Περέιρα, αφορά την ομάδα του να τον μαζέψει και μόνο. Βέβαια τα ίδια έκανε και έξω, οπότε προφανώς αυτά που λέγανε ότι τον βάζει ο Μαρινάκης να προκαλεί, είναι το λιγότερο αστεία.
katsaraios
12-03-15, 13:07
Διαβάζω στις ιστοσελίδες ότι ο Σιόβας προκαλούσε και πήγε να δείξει την φανέλα του στην κερκίδα την ώρα του πανηγυρισμού.
Δηλαδή ο Αραβίδης που πήγε στην 7 μπροστά και την έδειχνε, χωρίς να ανοίξει μύτη, τι έπρεπε να γίνει; Να μπουκάρουν μέσα και να λένε ότι προκάλεσε.
Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια για μένα.
Η ΑΕΚ πάλι πληρώνει τους ανεγκέφαλους.
Να σας θυμίσω ότι στην Β εθνική σε κάθε παιχνίδι που έπαιζε εκτός έδρας υπήρχαν επεισόδεια...προφανώς και εκεί ο Ολυμπιακός θα φταίει.
Το αν είναι καραγκίοζης(που είναι) ο Περέιρα, αφορά την ομάδα του να τον μαζέψει και μόνο. Βέβαια τα ίδια έκανε και έξω, οπότε προφανώς αυτά που λέγανε ότι τον βάζει ο Μαρινάκης να προκαλεί, είναι το λιγότερο αστεία.
Ποιος εδω ασχοληθηκε με τον Σιοβα ρε φιλε?
Στα καφενεια η στα ραδιοφωνα μπορει να τα λενε ,εδω γραψαμε 2-3 πραγματα και παλι το ξεχειλωνεις ....
Εισαι μικρουλης δεν θυμασαι την περιπτωση Αντρεουτσι στην λεωφορο αρχες του '80....
Τα ιδια με τον αλβαναριο εκανε και τοτε τιμωρηθηκε και πηρε και το διαβατηριο να παει σε αλλη γη σε αλλα μερη απο τον ιδιο τον Βαρδινογιαννη...γκουγκλαρι ε το
Λοιπον επρεπε να περασει ο γαυρος και περασε ,εσυ συνεχιζεις να δικαιολογεις τον προπονητη και τον παικτη ?
Και αν θες την γνωμη μου ο γυφτοπορτοΓκαλος ειναι μικρος για εσας ,φαντασου προκαλουσε τοσο κοσμο χωρις να πειραξει κανεις παγκο η αποστολη λες και του πιασανε τον τρυφερο του κω@@ρακο..
Ειδες κατι αλλο εσυ??
Σε αντιπροσωπευει προπονητης ομαδας τσαμπιονς λιγκ να τρεχει να κανει χειρονομιες στα σημαιακια??
Η ο ξυρισμενος σκηπταρης να μας το παιζει επιβητορας??
Αν ναι μπραβο...
Που να ηταν και Α ' η ΑΕΚ...
Αυτό είπα Κατσαραίε.
Ο Περέιρα είναι καραγκιόζης, αλλά είναι θέμα της ομάδας του να του τραβήξει το αυτί και όχι των οπαδών...Οι οποίοι είχαν ήδη μπουκάρει. Δεν προλαβαίνανε να κανουν ντου τόσο γρήγορα επειδή είδανε ότι έκανε χειρονομίες. Είχανε ήδη μπει με το γκολ και πηγαίνανε προς τα εκεί. Μην λέμε βλακίες...Το εύκολο είναι να κατηγορείς ότι φταίνει ο καραγκίοζης κατά τα άλλα περέιρα ή ο Σιόβας που έδειχνε την φανέλα.
Ο Κασάμι επίσης πρέπει να μαζευτεί. Ας τον τιμωρήσουν...
Στο πρώτο παιχνίδι που παραλίγο να μας κερδίσετε και είσασταν πολύ καλύτεροι, γράφανε και λέγατε οι ΑΕΚτζήδες ότι είμαστε ένα μπουρδέλο και παραλίγο να μας κερδίσουν τα πιτσιρίκια της Β Εθνικής. Τώρα που ο Σίοβας είπε ότι είστε ομάδα της Β Εθνικής(προς το παρόν), δεν σας άρεσε...όταν το χρησιμοποιούσατε για να μας πικάρετε ήταν καλά όμως.
Εσέσα σε αντιπροσωπεύει αυτά που έλεγε ο Μελισανίδης μέσα στα αποδυτήρια και παρακαλούσε, αυτά που είπε στις δηλώσεις και τα γύριζε ή αυτά που είπε ο Δέλλας και οι παίχτες;
Υ.Γ: Αυτό το έπρεπε να περάσει δεν το καταλαβαίνω αλλά τέλος πάντων. Η ΑΕΚ μόνη της έχασε την πρόκριση...
Υ.Γ2: Μην τα λες όπως θες. Ο Αντρεούτσι έκανε χειρονομίες στους ίδιους τους οπαδούς του γιατί τον γιουχάρανε επειδή δεν έπαιζε καλά. Θα έφευγε ούτως ή αλλιώς επειδή δεν τραβούσε στο γήπεδο. Τελείως διαφορετική περίπτωση.
katsaraios
12-03-15, 13:25
Αυτό είπα Κατσαραίε.
Ο Περέιρα είναι καραγκιόζης, αλλά είναι θέμα της ομάδας του να του τραβήξει το αυτί και όχι των οπαδών...Οι οποίοι είχαν ήδη μπουκάρει. Δεν προλαβαίνανε να κανουν ντου τόσο γρήγορα επειδή είδανε ότι έκανε χειρονομίες. Είχανε ήδη μπει με το γκολ και πηγαίνανε προς τα εκεί. Μην λέμε βλακίες...Το εύκολο είναι να κατηγορείς ότι φταίνει ο καραγκίοζης κατά τα άλλα περέιρα ή ο Σιόβας που έδειχνε την φανέλα.
Ο Κασάμι επίσης πρέπει να μαζευτεί. Ας τον τιμωρήσουν...
Στο πρώτο παιχνίδι που παραλίγο να μας κερδίσετε και είσασταν πολύ καλύτεροι, γράφανε και λέγατε οι ΑΕΚτζήδες ότι είμαστε ένα μπουρδέλο και παραλίγο να μας κερδίσουν τα πιτσιρίκια της Β Εθνικής. Τώρα που ο Σίοβας είπε ότι είστε ομάδα της Β Εθνικής(προς το παρόν), δεν σας άρεσε...όταν το χρησιμοποιούσατε για να μας πικάρετε ήταν καλά όμως.
Φιλε μετα απο καποια ηλικια σταματας να ασχολεισαι με οπαδικα σαιτ,εφημεριδες...
Το να μιλας σε δευτερο πληθυντικο προσωπο δεν ωφελει,εγω εγραψα εδω για παρτη μου ...αν καθομαστε να ψειριζουμε τι λενε και τι γραφουν ολοι δεν βγαζουμε ακρη..
Και βασικα χαβαλες γινεται π[εφτει και κανα αστειακι οπως η πετυχημενη φωτο του Ντιμπλου και τελος.
Καλά συζήτηση κάνουμε. Σιγά μην τσακωθώ για ομάδες.
Απλά να τα λέμε όλα και όχι να φαίνεται το νόμισμα από την μια πλευρά μόνο.
Konstantinos E60
12-03-15, 14:32
Δεν ξέρω αν ειναι ψευτικη ή οχι η συμπεριφορά του Αραβιδη ή αν κρυβει κάτι αλλο
παντως μακαρι τετοιες στιγμες να τις βλέπουμε συχνότερα.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/aravidis-1.jpg
Είναι αληθινή γιατί στον Πανιώνιο ήταν μαζί...
katsaraios
12-03-15, 15:28
Το κανει γρηγορα το 100ρι:facepalm:
Να χαμε να λέγαμε (https://www.redplanet.gr/podosfairo/gia-ayta-moko.3354113.html)
Να χαμε να λέγαμε (https://www.redplanet.gr/podosfairo/gia-ayta-moko.3354113.html)
To 2010 ο ΚυρΓιάκος πανηγύριζε αλλά στο τέλος ΡΟΥΦΗΞΕ... thumb
katsaraios
12-03-15, 19:14
Απο οτι θυμαμαι τιμωρηθηκε ο Ναβας...
Να δουμε τον αλβανο και τα ξαναλεμεthumb
Το κανει γρηγορα το 100ρι:facepalm:
απο το τερμα και απο το σημαιακι του κορνερ...προς την φυσουνα, δεν τον πιανει κανενας.
Βαγγέλη πριν κάνω κλικ στο λινκ,
βάζω το ποντίκι επάνω του και διαβάζω.
redplanet τι είναι ?
Σάιτ για τον πλανήτη Άρη ?
:D
redplanet τι είναι ?
Δεν εχει σημασία απο που είναι ,
Καμμιά φορά για να μάθεις πράγματα η να ξεθάψεις περασμένα γεγονότα μόνο απο αντίπαλη πλευρά θα το κάνεις μια και σχεδόν κανείς δε λέει τα του οίκου του κακώς κείμενα και βεβαια μιλώ και για τον Ολυμπιακό ;)
Konstantinos E60
12-03-15, 23:09
Δεν εχει σημασία απο που είναι ,
Καμμιά φορά για να μάθεις πράγματα η να ξεθάψεις περασμένα γεγονότα μόνο απο αντίπαλη πλευρά θα το κάνεις μια και σχεδόν κανείς δε λέει τα του οίκου του κακώς κείμενα και βεβαια μιλώ και για τον Ολυμπιακό ;)
Μην μου πεις οτι διαβαζεις olapaok και paok24 !
Μην μου πεις οτι διαβαζεις olapaok και paok24 !
Ναι κοιτάω γενικά και αντίθετες φυλλάδες γενικά γιατί έτσι έχεις πιο σφαιρική άποψη
katsaraios
13-03-15, 02:09
Ωρα ειναι να βγει ο φαταουλ να μας θυμησει οτι προστατευουν το φουτμπολ εκει στον Πειραια:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=vKDa2GzeKGM
Αν αυτή η φάση που κατά την άποψή μου δίνεται ως πέναλντι, γινόταν ανάποδα, θα μας ζαλίζατε τα @@ρια για μια εβδομάδα.
Δείτε που τον γκρεμίζει από τη φανέλα και μην σταθείτε στην ιστοσελίδα που είναι το βίντεο. Η ουσία μετράει.
https://www.gavros.gr/article/92152/katapie-penalti-ston-mpotia/
redplanet τι είναι ?
παντως σε κατι κοκκινα ανθρωπακια απευθυνεται.
Konstantinos E60
16-03-15, 07:41
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=383227&catid=1
:facepalm: Δεν υπάρχει σωτηρία !
katsaraios
16-03-15, 08:14
Κρατησε το ονομα του ρεφερι θα παιξει Α' εθνικη κομαντο!@!
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=383227&catid=1
:facepalm: Δεν υπάρχει σωτηρία !
Ο Μαρινακης φταίει και γι αυτο ;)
Konstantinos E60
16-03-15, 12:32
Ο Μαρινακης φταίει και γι αυτο ;)
Βασικά είναι δάκτυλος του Πατρινου γιατι πολύ σας την έμπαινε ο Καλαματιανός ο κατσαραιος τελευταία και έπρεπε να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους ! :th_Laie_67-1:
https://erasitexnikothessalonikis.blogspot.gr/2015/03/5-0.html
5 μπαλάκια η Στιβάρα! Έχουμε και Βραζιλιάνο!! Barcelona γίναμε ρε πστ μου!!!
:thumbsup::th_Laie_67-1:
''Ο έμπειρος βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που την περασμένη χρονιά είχε κερδίσει την άνοδο με την Δράση Αρδαμερίου στην Α κατηγορία, αποτελεί πλέον μέλος του ΜΑΣ Στίβου. Σίγουρα, η ποδοσφαιρική αξία του Μπρούνο δεν χωράει αμφισβήτηση, ειδικότερα στην Β κατηγορία, και σίγουρα η παρουσία του στους Στιβιώτες αναμένεται να έχει θετικά και μόνο αποτελέσματα.''
Αντε ρε Στιβάρα!!!!
katsaraios
17-03-15, 02:42
"Αποφασίστε εσείς. Άλλωστε εγώ έκανα κουμάντο μέχρι τον Ολυμπιακό, μετά κάνατε εσείς"!
Κριμα ,εφτιαξε μια εικονα κυριαρχου σε παγκο και αποδυτηρια,μουφα και λιγος τελικα....
Κανονικα θα πρεπει να παραδωσει το διπλωμα του αφου παραδεχεται οτι τον καπελωνουν τα "παιδια" του οπως συνηθιζε να λεει στις επιτυχιες ...
Καλα το λεει η γυναικα του ,φτανει βρε Αγγελε ...
Σχολιο Παοκτζη ...
"Τα ρίχνει όλα στους παίχτες? Αυτός έκανε κουμάντο όσο ο παοκ πήγαινε σφαίρα? Και μετά ανέλαβαν το κουμάντο οι παίχτες και κατέστρεψαν την ομάδα?
Κι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που θεωρούν σοβαρό προπονητή και άνθρωπο τον Αναστασιάδη!!!!
"
Θα διαφωνήσω.
Δεν είναι μόνο ο Άγγελος μόνο η αιτία του κακού, και είναι ένας πολύ καλός προπονητής αλλά έχει εμμονές σε ορισμένα θέματα και τον ΠΑΟΚ τον αγαπά ακόμη πιό πολύ και απ τον εαυτό του.
Η αλήθεια όμως είναι πως τώρα τελευταία είχε χάσει την μπάλα και σωστά απομακρύνθηκε.
Δεν είχε καμμία στήριξη απ το υπόλοιπο τιμ της ομάδας σε πολλά θέματα, πιθανόν να είχε και κρυφό πόλεμο γιατί δεν ξέρει να κρύβεται και τους τα ριχνε στα ίσια + το ελλιπές ροστερ για το οποίο δεν έχει καμμιά ευθύνη + οι κάρτες + οι τραυματισμοί, δεν θέλει και πολύ να πάει στράφι η όλη προσπάθεια.
Ο "μεγάλος παοκτσής" απ την Ξάνθη ευτυχώς έφυγε, ακολούθησε και ο Άγγελος, μένει τώρα να πάρουν δρόμο και μερικοί ακόμη τουρίστες και αργόμισθοι.
btw αντί ο τσαμπουκάς Τσαβέλλας να πάρει δρόμο την επομένη των δηλώσεων του απέναντι στον προπονητή του, άκουσα χθες βράδυ στο Μακεδονία TV, ότι ο Γεωργιάδης τον κάλεσε να συμμετάσχει στην προπόνηση για την Τετάρτη. :ranting2:
Panos 316T
17-03-15, 20:46
«Διαφθορά». Η απάντηση των Ελλήνων φιλάθλων είναι κατηγορηματική για το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το SDNA ταράζει τα νερά της ενημέρωσης με τη μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis! Τι πιστεύουν ξεχωριστά οι οπαδοί των ομάδων; Τα ευρήματα είναι κατατοπιστικά.
Αντί προλόγου, μερικά στοιχεία για την πανελλαδική έρευνα με την υπογραφή της Metron Analysis, η οποία με την υπογραφή της σφραγίζει την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Για την επιλογή του δείγματος χρησιμοποιήθηκε μία απλή τυχαία δειγματοληψία από αρχείο τηλεφωνικών αριθμών και το μέγεθος του δείγματος ανέρχεται σε 1.402 (αριθμός πολύ υψηλός και αντιπροσωπευτικός σύμφωνα με την ίδια την εταιρία) ηλικίας 18 ετών και άνω.
Η έρευνα πεδίου διεξήχθη από τις 18 ως τις 28 Φεβρουαρίου του 2015 και το δείγμα σταθμίστηκε εκ των υστέρων ως προς το φύλο, την ηλικία, την αστικότητα και την περιοχή κατοικίας. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν πρόκειται απλώς για μία πανελλαδική έρευνα, αλλά για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη δημοσκόπηση, που καλύπτει όλα τα φάσματα της ελληνικής κοινωνίας, ως εκ τούτου τα ευρήματα είναι απολύτως αντιπροσωπευτικά της κοινής γνώμης.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…
Μαύρο στους παράγοντες!
Το SDNA επιλέγει να ξεκινήσει την παρουσίαση της μεγάλης του έρευνας, από τα πιο καίρια και καυτά προβλήματα. Αυτά που ταλανίζουν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, διότι σημασία έχει να δει κανείς, εσείς τι απαντήσατε και τι πιστεύει ο απλός καθημερινός κόσμος. Η εταιρία έθεσε την εξής απλή ερώτηση: Ποιό από τα παρακάτω πιστεύετε ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου; Οι απαντήσεις της ελληνικής κοινωνίας είναι κόλαφος για όσους έχουν στα χέρια τους τις τύχες του. Οι μισοί και πλέον θεωρούν ως υπΆ αριθμό ένα πρόβλημα, αυτό της διαφθοράς των παραγόντων. Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ένας στους δύο Έλληνες (το ποσοστό ξεπερνά το 50% σε όσους δήλωσαν ότι το αγαπημένο τους άθλημα είναι το ποδόσφαιρο, ως εκ τούτου έχουν μεγαλύτερη ενημέρωση και γνώση γύρω από αυτό) πιστεύει ότι το βασικό πρόβλημα είναι η παραγοντική διαφθορά, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει πάρα πολύ και την πολιτική ηγεσία. Ως δεύτερο μείζον πρόβλημα λογίζεται η οπαδική βία, αφού ακριβώς ένας στους τέσσερις (25%) από αυτούς που δηλώνουν ως αγαπημένο τους άθλημα το ποδόσφαιρο την θεωρεί σημαντικότερη πληγή του, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός της διαφοράς του ποσοστού στην απάντηση «η διατησία» (13% έναντι 8% επί συνόλου των ερωτηθέντων) από αυτούς που ασχολούνται πιο ενεργά με το ποδόσφαιρο.
Σε απλά ελληνικά: ο κόσμος (είτε αυτός που ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο είτε όχι) στην πλειοψηφία του δεν έχει πια απολύτως καμία εμπιστοσύνη στους παράγοντες του αθλήματος τους οποίους κατονομάζει ως υπΆ αριθμό ένα πρόβλημα για το ποδόσφαιρο, πολύ πιο πάνω από το φαινόμενο της οπαδικής βίας.
Τι πιστεύουν ξεχωριστά οι οπαδοί του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;
Τα συμπεράσματα στο ίδιο ερώτημα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά, αν αναλυθεί τι πιστεύουν ξεχωριστά οι οπαδοί των ομάδων, αφού τα αποτελέσματα είναι -αν μη τι άλλο- πολύ ιδιαίτερα. Δείτε τον παρακάτω πίνακα και θα αντιληφθείτε το γιατί…
Σε ό,τι αφορά τους οπαδούς του Ολυμπιακού που απάντησαν στο συγκεκριμένο ερώτημα για το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι φανερό ότι διαφοροποιούν ελαφρώς την στάση τους από τους οπαδούς των υπόλοιπων ομάδων. Για αυτούς το υπΆ αριθμόν ένα πρόβλημα (είναι οι μόνοι που το πιστεύουν) είναι η οπαδική βία με ποσοστό που φτάνει το 46%
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εμφανίζουν το μικρότερο ποσοστό (35%) στην απάντηση «διαφθορά των παραγόντων», ενώ παράλληλα φαίνεται να είναι οι πιο ευχαριστημένοι από την διαιτησία αφού μόνο το 4% (το μικρότερο ποσοστό από όλους τους οπαδούς) υποστηρίζει ότι αυτή αποτελεί το μείζον πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ώρα που η απάντηση αυτή εμφανίζει διψήφιο ποσοστό στους οπαδούς όλων των άλλων ομάδων. Τέλος οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» είναι αυτοί που εμφανίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό (7%) σε ό,τι αφορά την απάντηση «έλλειψη ανταγωνισμού».
Στις απαντήσεις όλων των υπολοίπων οπαδών (ακόμα και αυτών που δήλωσαν ότι δεν υποστηρίζουν κάποια ομάδα ή κάποια άλλη πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη) παρατηρείται μία αξιοθαύμαστη ομοιομορφία / ισορροπία. Μερικές παρατηρήσεις επιπλέον:
✓ Οι οπαδοί της ΑΕΚ περισσότερο από αυτούς κάθε άλλης ομάδας στην συντριπτική τους πλειοψηφία (63%) κατονομάζουν την παραγοντική διαφθορά ως το σημαντικότερο πρόβλημα.
✓ Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι αυτοί που δίνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά στην απάντηση «Διαιτησία».
✓ Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εμφανίζουν εντυπωσιακή συσπείρωση και οι απαντήσεις τους περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από τους άξονες παραγοντική διαφθορά / οπαδική βία / διαιτησία.
Έχει και άλλα ενδιαφέροντα στο
https://www.sdna.gr/gr/dimoskopisi/article/23312/o-opadikos-hartis-tis-elladas/
ΥγΗ μίση Ελλάδα είναι γαύροι χαχαχαχαχαχαχα
Konstantinos E60
18-03-15, 08:48
"Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εμφανίζουν το μικρότερο ποσοστό (35%) στην απάντηση «διαφθορά των παραγόντων», ενώ παράλληλα φαίνεται να είναι οι πιο ευχαριστημένοι από την διαιτησία αφού μόνο το 4% (το μικρότερο ποσοστό από όλους τους οπαδούς) υποστηρίζει ότι αυτή αποτελεί το μείζον πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ώρα που η απάντηση αυτή εμφανίζει διψήφιο ποσοστό στους οπαδούς όλων των άλλων ομάδων. Τέλος οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» είναι αυτοί που εμφανίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό (7%) σε ό,τι αφορά την απάντηση «έλλειψη ανταγωνισμού»."
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/200w-1.gif
...
ΥγΗ μίση Ελλάδα είναι γαύροι χαχαχαχαχαχαχα
Που το γράφει αυτό ρε Πάνο ?
Πιο πολλοί είμαστε !!!
Πανάθες 35%
γαύροι 33%
Panos 316T
18-03-15, 10:44
Που το γράφει αυτό ρε Πάνο ?
Πιο πολλοί είμαστε !!!
Πανάθες 35%
γαύροι 33%
Εδώ είσαι μπόυ
https://www.sdna.gr/gr/dimoskopisi/article/23312/o-opadikos-hartis-tis-elladas/
Αν το "αντικειμενικό" site του πρασινοφρουρού (Αλαφουζικών συμφερόντων) μας μετράει στο 29% φανατιστείτε πόσοι πραγματικά είμαστε...
Η Metron Analysis δεν είναι αυτή που προέβλεψε σωστά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Panos 316T
18-03-15, 21:30
Δειξε μας γκαλοπ απο κοκκινα προβατοσαιτ για να βγαλουμε τον μεσο ορο :D
Τα κόκκινα site ξέρουμε οτι είναι οπαδικά όπως έγραψες κ συ.Το παραπάνω δηλώνει αντικειμενικό και είναι βούρκος...
Παρόλα αυτά δεν υπάρχει λόγος να κάνουν κανενός είδους δημοσκόπηση... :original:
katsaraios
18-03-15, 23:38
Ας δουμε καμια σοβαρη αντικειμενικη ειδησηthumb
https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/aek/sto-no1-toy-kosmoy-oi-opadoi-ths-aek-video.3364227.html
https://www.youtube.com/watch?v=ZYoDAXBa-qI&t=10
Παρε και αλλη μια (https://www.redvoice.gr/bocha-vroma-3-penalti-ke-1-akiromeno-gk/) ετσι για να θυμομαστε οσοι ξεχασαμε αλλα να μαθουμε οσοι δε γνωριζουμε
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
!κρουσμα bullying στο περιστερι(γηπεδο ατρόμητου),απο διαιτητή!!!:hystericalbs1::hystericalbs1:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/200w-1.gif
μια κατηγορια μονοι τους...χαχααα
Παρε και αλλη μια (https://www.redvoice.gr/bocha-vroma-3-penalti-ke-1-akiromeno-gk/) ετσι για να θυμομαστε οσοι ξεχασαμε αλλα να μαθουμε οσοι δε γνωριζουμε
Φορμαρισμένος ο Μπίδης :thumbsup: χατ τρικ με άνεση :thumbsup:
Panos 316T
19-03-15, 21:43
Και το ξερα ρε φουστη μου οτι αυτο το παιχνιδι θα το πληρωναμε μια ζωη :whistle:
:hystericalbs1:
Άρε Μπαοκάρα 9 αγώνες μετρούσες ισάριθμες νίκες με τον Πανθρακικό, σήμερα όμως έπνιξες 3 γκολάκια.
Τελικά εδώ και 3-4 μήνες όποιος φτωχός και πικραμένος θέλει να γ@μ@σει εσένα περιμένει.
btw. Ο πολύς Γεωργίαδης, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και ο Ρώσσος σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις του, έριξε στο β' ημιχρονο το κολλητάρι τον Τσαβέλα, έβαλε τον Αθανασιάδη στο κέντρο και τον πανύψηλο Περέιρα σεντερφορ μήπως και πάρει κεφαλιά απ τις πετυχημένες σέντρες του Τσαβέλα.
Ειδικά στο β' ημίχρονο ούτε με ερασιτεχνικό σωματείο δεν έμοιαζαν.
Το γκολ μόνο με ένα ριπλει που είδα, αν δεν κάνω λάθος ο μυτόγκας είναι 1 μέτρο οφσάιντ.
Ρεεεεεε το διαλύσατε το μαγαζί. :ranting2::ranting2:
katsaraios
21-03-15, 20:52
Υποπτος ο Ιβαν.....
Παντα πίστευα οτι για να βάλεις τέτοια γκολ πρέπει να κοστιζεις πολλά εκατομμύρια....αυτοί εδω τα ανατρέπουν όλα
https://www.iefimerida.gr/news/197718/kalytero-gkol-tis-eyropis-irthe-apo-tin-thesprotia-vinteo
Παντα πίστευα οτι για να βάλεις τέτοια γκολ πρέπει να κοστιζεις πολλά εκατομμύρια....αυτοί εδω τα ανατρέπουν όλα
https://www.iefimerida.gr/news/197718/kalytero-gkol-tis-eyropis-irthe-apo-tin-thesprotia-vinteo
Δεν έχεις άδικο, έχω δει αρκετούς αγώνες στον ΟΤΕ TV, γ' εθνικής και σε μερικούς είδα μπαλίτσα ποιοτικότερη της κατ όνομα super league. :original:
Νεκρός ο οδηγός ταξί – Με ράμματα γλίτωσαν οι Μόρας, Ταχτσίδης και Φετφατζίδης
Νεκρός είναι ο ένας οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το ταξί που μετέφερε τους Ταχτσίδη, Μόρα και Φετφατζίδη προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, τα ξημερώματα στην Ουγγαρία. Οι τρεις Έλληνες διεθνείς παίκτες είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν στην ουγγρική πρωτεύουσα.
Οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από τη Βουδαπέστη αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το ταξί, στο οποίο επέβαιναν οι Έλληνες παίκτες, είναι νεκρός. Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα όταν διερχόμενο όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίες και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτό στο οποίο βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής. Οι Μόρας, Ταχτσίδης και Φετφατζίδης δεν αναχώρησαν με την πτήση τσάρτερ της ομάδας για την Ελλάδα αλλά κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης προκειμένου να πάρουν άλλη πτήση προς την Ιταλία και να ενσωματωθούν στους συλλόγους τους.
Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΠΟ, κανένας από τους τρεις παίκτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά και όλοι είναι καλά στην υγεία τους ενώ με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Καραγκούνης, γνωστοποίησε ότι απλά χρειάστηκε να γίνουν κάποια ράμματα στον Φετφατζίδη ενώ ελαφρά από την σύγκρουση τραυματίστηκε και ο Ταχτσίδης.
Παίρνουν εξιτήριο
Ο σύμβουλος της ελληνικής πρεσβείας στη Βουδαπέστη, Λάμπρος Τσόκος διαβεβαίωσε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι Έλληνες διεθνείς είναι καλά στην υγεία τους και πως για προληπτικούς λόγους παρέμειναν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, από το οποίο θα πάρουν εξιτήριο το απόγευμα.
«Τα παιδιά είναι πολύ καλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί. ΚαθΆ οδόν για το αεροδρόμιο το ταξί τους συγκρούστηκε με ένα ΙΧ. Οι παίκτες και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία τους. Είναι επιπόλαια τα τραύματά τους. Ο οδηγός του άλλου αυτοκίνητου δυστυχώς πέθανε. Οι παίκτες είναι καλά, πήγα και τους είδα. Θα πάρουν εξιτήριο μέσα στην ημέρα, μέχρι το απόγευμα θα βγουν. Ο Φετφατζίδης έχει κάνει κάποια ράμματα στο κεφάλι. Ο δρόμος είναι λίγο επικίνδυνος, αλλά δεν γίνονται συχνά ατυχήματα εκεί. Πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικα
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/taxi-1.jpeghttps://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/03/oxima4-1.jpg
Τζαβέλα παιχταρά μου πόσο έλειπες απ την ομάδα!!!!! :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Τζαβέλα παιχταρά μου πόσο έλειπες απ την ομάδα!!!!! :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
na min sou po oti to eixe paixei kai over :original:
Konstantinos E60
07-04-15, 10:47
https://www.skai.gr/news/sports/article/279064/diki-ston-skai-idou-to-porisma-korea-gia-tin-eglimatiki-organosi-sto-podosfairo/
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Πω πω πω ..... Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 63-76 !!!!!
Ένας φοβερός Ολυμπιακός "βομβάρδισε" με τρίποντα την Βαρκελώνη (13/27), "σπάζοντας" την έδρα της Μπαρτσελόνα με 76-63! Απίστευτος Πρίντεζης, τρομερός Σπανούλης και πλέον με 2/2 νίκες στο ΣΕΦ οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν το εισιτήριο για το Final Four!
Ο Βασίλης Σπανούλης (16 πόντοι με 4/7 τρίποντα) επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην Euroleague (είχε 34 ranking), οι "ερυθρόλευκοι" σούταραν με 48% στα τρίποντα (13/27) και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Μπαρτσελόνα στο Game 2 των προημιτελικών (76-63), ισοφαρίζοντας τη σειρά.
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κυριάρχησαν στο παρκέ, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού καθ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και με το δίδυμο των Σπανούλη και Πρίντεζη να κάνει τη διαφορά, ήρθε το "διπλό", που φέρνει τους "ερυθρόλευκους" στο 1-1 και, μαζί, πιο κοντά στο Final Four. Αρκεί, να κερδίσουν τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, στο ΣΕΦ.
Ο αγώνας
Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό ήταν να βγάλει στο παρκέ περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Κι έτσι έγινε! Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να πάρουν από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού. Σε αυτό βοήθησαν σημαντικά δύο στοιχεία: η πολύ καλή κατάσταση του Σπανούλη και η αποφασιστικότητα που υπήρχε σε κάθε διεκδικούμενη μπάλα.
Κάπως έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με +7 (8-15) στο 8ο λεπτό, έχοντας πετύχει 12/15 πόντους τους από το "ζωγραφιστό". Όχι απαραίτητα με τους ψηλούς τους (σ.σ.: ο Πρίντεζης έκανε εξαιρετική δουλειά), αλλά χάρη στις διεισδύσεις των κοντών.
Το +5 (10-15) του πρώτου δεκαλέπτου αδικούσε τον Ολυμπιακό, που κυριαρχούσε στο παρκέ, αλλά "πλήρωνε" τη φθορά των φάουλ, αφού οι "μπλαουγκράνα" πέτυχαν τους μισούς πόντους τους από τη "γραμμή της φιλανθρωπίας". Την ίδια ώρα, είχαν μόλις 1/6 δίποντα και 1/4 τρίποντα.
Με τον ίδιο τρόπο εξελίχθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο, αφού ο Πρίντεζης συνέχισε να κερδίζει τις μάχες κοντά στο καλάθι. Μόνο που τώρα, τα τρίποντα (δύο σερί από Σπανούλη και Λαφαγιέτ), έφεραν τους "ερυθρόλευκους" στο +11 (10-21), μόλις στο 12ο λεπτό.
Ο εκνευρισμός στην πλευρά της Μπαρτσελόνα ήταν έκδηλος, αφού οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ (κι ο ίδιος ο Καταλανός κόουτς) διαμαρτύρονταν διαρκώς στους διαιτητές, συνεχίζοντας να μην έχουν ρυθμό στις δύο πλευρές του παρκέ. Αποτέλεσμα αυτού να ανέβει ακόμα περισσότερο η διαφορά (13-27 στο 14'), με τους "μπλαουγκράνα" να έχουν μέχρις εκείνο το σημείο μόλις 3/15 σουτ εντός παιδιάς.
Στα επόμενα έξι λεπτά βρήκαν βέβαια τον τρόπο να αντιδράσουν (όχι κάτι ουσιαστικό βέβαια), με τον Ναβάρο να αναλαμβάνει δράση. Χάρη σε δύο σερί τρίποντα που πέτυχε, έδωσε στην ομάδα του την ελπίδα της ανατροπής, αλλά η επανεμφάνιση του Σπανούλη στο παρκέ, αρκούσε για να αποτελέσει το αντίβαρο και να έρθει το +10 (25-35), της ανάπαυλας.
Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των ομάδων αποτυπωνόταν από τα ποσοστά σε δίποντα (18% η Μπαρτσελόνα, 47% ο Ολυμπιακός) και τρίποντα (33% η Μπαρτσελόνα, 44% ο Ολυμπιακός), αλλά και τις ασίστ, καθότι οι "μπλαουγκράνα" είχαν δώσει μόλις δύο (!) τελικές πάσες μέχρι το 20', εν αντιθέσει με τις οκτώ που είχαν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Η τρίτη περίοδος δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, αφού έμεινε για περίπου δύο λεπτά χωρίς πόντο, με τη Μπαρτσελόνα να μειώνει στους τέσσερις (31-35) στο 22ο λεπτό. Κι εκεί όμως, τη λύση έδωσε το δίδυμο των Σπανούλη και Πρίντεζη. Ο δεύτερος πέτυχε δύο σερί καλάθια, ενώ ο "Kill Bill" ευστόχησε σε δύο διαδοχικά τρίποντα, για να φέρει τους "ερυθρόλευκους" στο +9 (39-48) στο 26ο λεπτό.
Αυτή τη φορά, τα περιφερειακά σουτ αποτελούσαν το μεγαλύτερο όπλο της ελληνικής ομάδας, την ώρα που η Μπαρτσελόνα σκόραρε πλέον μόνο μέσα από το "ζωγραφιστό", χάρη στον Τόμιτς, που ανέλαβε δράση. Η δράση του "Πρι" συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου, με τους 20 πόντους (με 9/10 σουτ) που είχε μέχρι το 30' να πιστοποιούν την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε, ενόσω οι συμπαίκτες του σούταραν με 5/8 τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο (45-56 στο 30').
Κι αν κανείς περίμενε την αντίδραση της Μπαρτσελόνα στο τέταρτο δεκάλεπτο, αυτή δεν ήρθε ποτέ. Γιατί; Επειδή οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έλεγαν να... αστοχήσουν πίσω από τη γραμμή των 6μ75. Το 57% (11/19) που είχαν μέχρι το 35ο λεπτό και το +18 (50-68) αποτελούσε το μεγαλύτερο εχέγγυο για το "διπλό" στο Παλάου Μπλαουγκράνα.
Τι έγινε από εκεί και μετά; Τίποτα! Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν είχε τις δυνάμεις και το κουράγιο να παλέψει για την ανατροπή, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο +13 (63-76) για τον Ολυμπιακό, που πλέον καλείται να κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ, για να προκριθεί στο Final Four της Μαδρίτης.
Τα δεκάλεπτα: 10-15, 25-35, 45-56, 63-76.
Πηγή (https://euroleague.sport24.gr/article/3418446/mpartselona-olympiakos-63-76.html)
Μακαρι να φτασουν στο τελος !!!!
Panos 316T
17-04-15, 23:37
Ολο το παραπανω κειμενο περιγραφεται και με μια λεξη "κ@λ@φαρδία" ! :D
Μπραβο σας
Και για να μην ξεχνάμε και τον πράσινο νταβατζή, το αδερφό σωματείο του κόκκινου ντε, όλα καλά και όλα ανθηρά, η τιμωρία των δυο αγωνιστικών μας τέλιωσε μαζί με την "τιμωρία" όλων των άλλων ομάδων που έπαιξαν χωρίς κόσμο.
Ο Παναθηναϊκός θα έχει ξανά κόσμο στις εξέδρες της Λεωφόρου τη μεθεπόμενη αγωνιστική (32η) κόντρα στην Ξάνθη, για πρώτη φορά μετά από τις 22 Φεβρουαρίου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο αθλητικός δικαστής της Super League είχε τιμωρήσει την "πράσινη" ΠΑΕ με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στον αγώνα του "Απόστολος Νικολαΐδης".
Εν συνέχεια, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε μπροστά σε άδειες εξέδρες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο η Super League δεν θεώρησε έκτιση της ποινής τις άδειες εξέδρες στο παιχνίδι με τον "δικέφαλο του βορρά", εξαιτίας σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή περί απαγόρευσης προσέλευσης φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα λόγω περιστατικών βίας.
Εφόσον δεν συνυπολογίστηκε στην ποινή ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, μεταφέρθηκε για το ματς με την Ξάνθη, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των "πρασίνων", οι οποίοι προσέφυγαν και δκαιώθηκαν στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο.
Η γελοιότητα καλά κρατεί... :whistle:
Πηγή: https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panathinaikos/dikaiwthhke-o-panathhnaikos-me-kosmo-kontra-sthn-ksanthh.3417587.html
Καλο καλοκαιρι !!!!!
https://www.redplanet.gr/podosfairo/super_league/oi-panhgyrismoi-gia-to-42o-prwtathlhma-sto-g-karaiskakhs.3421412.html
Konstantinos E60
20-04-15, 08:56
Δλδ τώρα εσεις το χαρήκατε αυτο το πρωτάθλημα ???
Ε αφου δε μπορούν όλοι οι άλλοι είπαμε να το χαρούμε εμείς ;)
Panos 316T
21-04-15, 11:45
ΝΑΙ ρε θρυλάρα !!!! μόνο εσύ :th_Laie_67-1:
Το «42 πρωταθλήματα μόνος του, 37 όλοι οι υπόλοιποι» που αναδεικνύει την «υπερ-κούπωση» του Ολυμπιακού, ανεβάζει τους «ερυθρόλευκους» σε παγκόσμιο... βάθρο! Οι Πειραιώτες έχουν να επιδείξουν ποσοστό επιτυχίας 53,2% (στις 79 διοργανώσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου) και με αυτό το νούμερο κατατάσσονται στην τρίτη θέση στον κόσμο!
Μεταξύ των ομάδων που έχουν τουλάχιστον 30 τίτλους σε χώρες του Top-100 της FIFA οι «ερυθρόλευκοι» υπολείπονται μόνο της Αλ Αχλί και της Μουχαράκ Κλαμπ. Οι Αιγύπτιοι έχουν 37 στα 56, που μεταφράζεται σε ποσοστό 66,1%, ενώ ο σύλλογος του Μπαχρέιν με 32 στα 58 εμφανίζεται στη δεύτερη θέση με το 55,2%.
Η αλήθεια βέβαια είναι πως στο Top-10 της σχετικής λίστας δεν συναντάς αρκετούς εκπροσώπους από προηγμένα πρωταθλήματα. Υπάρχει πάντως ακόμη και η Ρεάλ Μαδρίτης με το σαφώς χαμηλότερο 38,6% το οποίο προκύπτει από τις 32 κατακτήσεις σε 83 πρωταθλήματα Ισπανίας.
Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός έχει καλό πλασάρισμα και στη λίστα με τους μεγαλύτερους... συλλέκτες τίτλων.
Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 6η θέση με τις 42 κατακτήσεις πρωταθλήματος, τη στιγμή που παραμένει πρώτη η Ρέιντζερς με 54 στέψεις, αν και τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από την Πρέμιερ Σκωτίας (είχε υποβιβαστεί το 2012 για οικονομικούς λόγους). Πάνω από τον Ολυμπιακό είναι επίσης η Λίνφιλντ της Β. Ιρλανδίας (51), η Πενιαρόλ της Ουρουγουάης (49), η Σέλτικ της Σκωτίας (οδεύει προς το 46ο πρωτάθλημα της) και η Νασιονάλ επίσης της Ουρουγουάης (44).
Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
Μία ματιά στην κατανομή των πρωταθλημάτων στις χώρες που βρίσκονται στο Top-20 της UEFA καταδεικνύει ότι από τη σεζόν 1996-97 έως και σήμερα μόνο σε Ελλάδα και Ουκρανία έχουν πανηγυρίσει τον τίτλο δύο ομάδες (όταν στη Γαλλία για παράδειγμα μοιράστηκαν την... πίτα εννιά!)
Αυτή είναι η ομοιότητά μας, αλλά από κει και πέρα υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Στην Ουκρανία παρατηρείται μία τρομερή ισορροπία αυτά τα χρόνια. 9 πρωταθλήματα μετράει η Ντιναμό Κιέβου, ισάριθμα η Σαχτάρ Ντόνετσκ (είναι σε εξέλιξη το φετινό) έστω κι αν η καθεμία «έχτισε» τα δικά της σερί. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει 17 και μόνο 2 ο Παναθηναϊκός στην αντίστοιχη περίοδο.
Ο Γιώργος ΑνδριανόπουλοςΚατά τ' άλλα δίχως να συνυπολογίζονται τα τρέχοντα πρωταθλήματα στις 6 απί τις 20 χώρες του Τop-20 UEFA υπάρχει ομάδα με διψήφιο αριθμό κατακτήσεων από το 1996-97 και μετά. Ακόμη πάντως και στη Γερμανία, όπου η Μπάγερν Μονάχου οδεύει προς το 12ο πρωτάθλημά της, υπάρχουν άλλες πέντε ομάδες που σήκωσαν την κούπα (αναλυτικά στον πίνακα).
Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1996-97 ΣΤΟ TOP-20 ΤΗΣ UEFA
ΙΣΠΑΝΙΑ
Μπαρτσελόνα 8
Ρεάλ Μαδρίτης 6
Βαλένθια 2
Ατλέτικο Μαδρίτης 1
Λα Κορούνια 1
ΑΓΓΛΙΑ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 10
Αρσεναλ 3
Τσέλσι 3*
Μάντσεστερ Σίτι 2
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Μπάγερν Μονάχου 11*
Μπορούσια Ντόρτμουντ 3
Βέρντερ Βρέμης 1
Βόλφσμπουργκ 1
Στουτγκάρδη 1
Καϊζερσλάουτερν 1
ΙΤΑΛΙΑ
Γιουβέντους 7
Ιντερ 5
Μίλαν 3
Ρόμα 1
Λάτσιο 1
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Πόρτο 12
Μπενφίκα 3
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 2
Μποαβίστα 1
ΓΑΛΛΙΑ
Λιόν 7
Παρί Σεν Ζερμέν 2
Μονακό 2
Μπορντό 2
Μαρσέιγ 1
Μονπελιέ 1
Λιλ 1Λανς 1
Ναντ 1
ΡΩΣΙΑ
Σπαρτάκ Μόσχας 6
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 3
Λοκομοτίβ Μόσχας 2
Ρουμπίν Καζάν 2
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Ντιναμό Κιέβου 9
Σαχτάρ Ντόνετσκ 9
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Αϊντχόφεν 9
Αγιαξ 7
Φέγενοορντ 1
Αλκμααρ 1
Τβέντε 1
ΒΕΛΓΙΟ
Αντερλεχτ 9
Μπριζ 3
Γκενκ 3
Σταντάρ Λιέγης 2
Λιρς 1
ΕΛΒΕΤΙΑ
Βασιλεία 9
Ζυρίχη 3
Γκρασχόπερς 3
Σερβέτ 1
Σεντ Γκάλεν 1
Σιόν 1
ΤΟΥΡΚΙΑ
Γαλατάσαραϊ 9
Φενέρμπαχτσε 6
Μπεσίκτας 2
Μπούρσασπορ 1
ΕΛΛΑΔΑ
Ολυμπιακός 17
Παναθηναϊκός 2
ΤΣΕΧΙΑ
Σπάρτα Πράγας 11
Σλόβαν Λίμπερετς 3
Σλάβια Πράγας 2
Βικτόρια Πλζεν 1
Μπάνικ Οστράβα 1
ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Στεάουα 7
Ντιναμό Βουκ. 4
Κλουζ 3
Ραπίντ Βουκ. 2
Ουνιρέα Ουρζιτσένι 1
Οτελούλ Γκαλάτι 1
ΑΥΣΤΡΙΑ
Ζάλτσμπουργκ 6
Στουρμ Γκρατς 3
Τίρολ Ινσμπρουκ 3
Αούστρια Βιέννης 3
Ραπίντ Βιέννης 2
Γκράτσερ 1
ΚΡΟΑΤΙΑ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 14*
Χάιντουκ Σπλιτ 3
ΝΚ Ζάγκρεμπ 1
ΚΥΠΡΟΣ
ΑΠΟΕΛ 7
Ανόρθωση 6
Ομόνοια 3
Απόλλων Λεμεσού 1
ΑΕΛ 1
ΠΟΛΩΝΙΑ
Βίσλα Κρακοβίας 8
Λέγκια Βαρσοβίας 4
Βίτσεβ Λοτζ 1
ΛΚΣ Λοτζ 1
Ζαγκλέμπιε Λούμπιν 1
Λεχ Πόζναν 1
Σλασκ Βρότσλαβ 1
Πολόνια Βαρσοβίας 1
ΙΣΡΑΗΛ
Μακάμπι Χάιφα 7
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 4
Μακάμπι Τελ Αβίβ 3
Χαποέλ Τελ Αβίβ 2
Χαποέλ Χάιφα 1
Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα 1
ΠΗΓΉ https://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17064&subid=2&pubid=130041156
Konstantinos E60
21-04-15, 12:10
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/04/CF80CEADCF84CF81CEB5CF82-1.jpg
...οι «ερυθρόλευκοι» υπολείπονται μόνο της Αλ Αχλί και της Μουχαράκ Κλαμπ.
...
Γελάνε και τα τσιμέντα :th_Laie_67-1:
katsaraios
21-04-15, 12:44
Επετειακο της ημερας!!!!
Panos 316T
21-04-15, 13:01
στο πνεύμα της ημέρας :original:
«Στάδιο Ολυμπιακού 21η Απριλίου»!
Πρωτεργάτης της χούντας ο Παττακός με την αξέχαστη δήλωση «Κάναμε την επανάσταση για να πάρει μερικά πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός», αλλά πού εμπλέκεται στη συνέχεια; Αρχικά η χούντα είναι αλληλένδετη με τους λιμανίσιους, όσο και να προσπαθούν κάποιοι να πείσουν τα ανιστόρητα πρόβατα για το αντίθετο… Έρχεται λοιπόν η εφημερίδα Φως γράφει: Στις 23 Φεβρουαρίου 1968 η κυβέρνηση έδωσε 132 εκατομμύρια δραχμές στον Ολυμπιακό για τη δημιουργία γηπέδου 65.000 θέσεων. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων ανακήρυξε επίτιμους ηγέτες του συλλόγου τον Σ. Παττακό και τον Κ. Ασλανίδη, ενώ το νέο γήπεδο θα ονομαστεί Στάδιο Ολυμπιακού 21η Απριλίου»!
Σκάνδαλο για το «Καραϊσκάκης»
Για όλους εκείνους που γνωρίζουν, η σιχαμερή προπαγάνδα από το λιμάνι είναι απλά για γέλια, ενώ τα στοιχεία που υπάρχουν τους ξεμπροστιάζουν. Νέο οικονομικό σκάνδαλο, μετά από αυτό του νέου γηπέδου, αυτή τη φορά για το «Καραϊσκάκης». Τριακόσια εκατομμύρια δραχμές δήλωσε ο Ασλανίδης πως θα πληρώσει ο ελληνικός λαός για έργα βελτίωσης του φαληρικού σταδίου! Πού να τα έβλεπε αυτά και το Δ.Ν.Τ. Δηλαδή…
Μεταγραφή… made in χούντα!
Τα δανεικά και… αγύριστα, όπως και οι χορηγίες ήταν κάτι σαν ρουτίνα μεταξύ χούντας και λιμανιού. Οι άνθρωποι, όμως, και κυρίως ο Ασλανίδης ήταν αιώνες μπροστά… Σαν άλλος μάνατζερ οργάνωσε ολόκληρο σχέδιο, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός συζητούσε με τον Συνετόπουλο, να στείλει τον παίκτη στον αγαπημένο του Πειραιά. Αφού είπε στον Συνετόπουλο «ή στον Ολυμπιακό ή στον Βόλο», κάλυψε το κενό που θα δημιουργούσε στον Ολυμπιακό Βόλου (όπου ανήκε ο παίκτης) διαγράφοντας την ποινή για δωροδοκία του Κασαπλέρη της Νίκης Βόλου και τον έστειλε στους ερυθρόλευκους της Μαγνησίας… Ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Πριμ για… φιλικά!
Συνεχίζονται οι αβάντες της κατά τα άλλα αντι-Ολυμπιακής χούντας στους λιμανίσιους και ύστερα από μεταγραφές, δάνεια για το γήπεδο και άλλες πολλές διευκολύνσης, ο Ασλανίδης θα κάνει άλλο ένα απίστευτο… Ο γγΑ, λοιπόν, έταξε πριμ 400.000 δραχμών αν ο Ολυμπιακός κερδίσει ένα φιλικό τουρνουά στη Νέα Υόρκη!
Ούτε πρόεδρος να ήταν ο Ασλανίδης
Όπου βρομιά στον Πειραιά και από πίσω ο γενικός ηραμματέας Αθλητισμού, Ασλανίδης. Ο άνθρωπος που οι σύγχρονοι Γκέμπελς του λιμανιού τον θεωρούν ως… δυνάστη του σιχαμένου τους συλλόγου και ως ευεργέτη του Παναθηναϊκού, έπαιρνε μέρος στα Δ.Σ. των λιμανίσιων με τη μορφή προεδρεύοντα! Παράλληλα, πρέπει να αναφερθούν και οι δηλώσεις του Ασλανίδη: «Θα είμαι κοντά σας και θα σας βοηθήσω στο έργο σας. Εντός του 1970 θα χορηγήσω στον Ολυμπιακό οικονομική ενίσχυση 1,5 εκατομμυρίου δραχμών, ώστε να μην αντιμετωπίσει οικονομικές δυσχέρειες»…
Το παραδέχονται!
Τόσα όργια είχε κάνει αυτή η χούντα με τον Ασλανίδη, δεν άξιζαν μια ευχαριστήρια ανακοίνωση από την κρατική ομάδα που στήριζαν με κάθε τρόπο; Έτσι, λοιπόν, σε ανακοίνωσή τους οι λιμανίσιοι ευχαριστούσαν τους… «διώκτες» τους: «Ανακοινούται εις τους φιλάθλους ότι, χάρις εις την αμέριστον συμπαράστασιν της εθνικής κυβερνήσεως και το επανειλλημμένων εκδηλωθέν θερμόν ενδιαφέρον του ΓΓΑ κ.Κ. Ασλανίδη, ήρξαντο ήδη οι κατασκευαστικαί εργασίαι δια το στάδιον του Συνδέσμου»…
Ποιο Γουέμπλεϊ και πρωτάθλημα; Το κύπελλο!
Το σανό το καταπίνουν αμάσητο εκεί κάτω στο λιμάνι, αλλά η γελοία προπαγάνδα τους ξεσκεπάζεται. Αυτός που έκανε τόσο μεγάλο κακό στον Ολυμπιακό και ευνοούσε τον Παναθηναϊκό, ναι, ο Ασλανίδης, αποφάσισε να μη δώσει πριμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, αλλά πριμοδότησε τους λιμανίσιους με 1.000.000 δραχμές για την κατάκτηση του κυπέλλου! Βέβαια, το «τριφύλλι» ούτε ως πρωταθλητής πήρε κάποιο δώρο από τη χουντική κυβέρνηση…
Ο Έλληνας Άλτσιμπαρ
Ο Ασλανίδης έκανε όλα τα χατίρια στην αγαπημένη του ομάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να πει όχι στην ελληνοποίηση ενός παίκτη. Έτσι στις 26 Απριλίου του 1972 με απόφασή του, ο Αργεντινός Αντόνιο Άλτσιμπαρ υπογράφει υπεύθυνη δήλωση οτι έχει ελληνική καταγωγή (!), η οποία εγκρίνεται από τον Ασλανίδη και όχι από την ΕΠΟ όπως προβλέπεται.
Επιχορηγήσεις μόνο στον Ολυμπιακό
Στις 29 Απριλίου του 1972 η ΓΓΑ ανακοινώνει πως οι ομάδες που διαθέτουν μεγάλα ποσά για μεταγραφές δεν θα πάρουν ξανά επιχορήγηση. Ως εδώ καλά. Λογικό ακούγεται. Για διαβάστε όμως και παρακάτω. Πέντε μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου ανακοινώνει πως ο Ολυμπιακός παίρνει επιχορήγηση ύψους 5 εκατομμυρίων για έργα, που μόνο οι λιμανίσιοι ήξεραν.
Όχι στις μετεγγραφές Παναθηναϊκού
Στις 19 Ιουλίου η ΕΠΟ απαγορεύει στον Παναθηναϊκό να αποκτήσει τον Ούγγρο επιθετικό της Φερεντσβάρος Φλόριαν Άλμπερτ, παρά το γεγονός ότι χάρη στις ενέργειες του Πούσκας η ομάδα του είχε πει το ναι στη μετακίνησή του. Την 1η Αυγούστου όμως επέτρεψε στον Ολυμπιακό να αποκτήσει τον Γλέζο και τον Κελεσίδη, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρακαλούσε για να πάρει κάποιους παίκτες, όπως ο Σταυρόπουλος, ο Πουπάκης και ο Καμπάς. Μάλιστα, για τον τελευταίο βγήκε και ειδική εγκύκλιος που ανέφερε πως απαγορεύεται η μεταγραφή οποιουδήποτε παίκτη από ομάδα της επαρχίας σε ομάδα της Αθήνας. Όχι του Πειραιά ή της Θεσσαλονίκης. Μόνο της Αθήνας. Ύστερα από πιέσεις επιτράπηκε η μεταγραφή του Καμπά, με 8μηνο αποκλεισμό όμως, με αποτέλεσμα να παίξει τον Μάρτιο του 1973!
Πόσο κόστισε το Ρέντη;
Έχοντας πριν από ένα χρόνο ανακοινωθεί ότι για το Ρέντη έχουν προσφερθεί 250 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1972 το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει πως οι λιμανίσιοι παίρνουν δάνειο ύψους 120 εκατομμυρίων. Πού να μην τους κυνηγούσε η χούντα δηλαδή, τι θα γινόταν;
Το επίχρυσο μετάλλιο
Στις 2 Δεκεμβρίου του 1972 η ΠΕΦΟ ανακοινώνει πως θα τιμήσει με το επίχρυσο μετάλλιο τον τέως γγΑ και νυν υφυπουργό Παιδείας Ασλανίδη για τις υπηρεσίες του στο σωματείο του Πειραιά. Εκείνος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν έκρυψε τη χαρά του και τόνισε πως στόχος του είναι η κατασκευή νέου γηπέδου, για το οποίο έχει δώσει 2 δισεκατομμύρια δραχμές! Μικρή λεπτομέρεια. Το επίχρυσο μετάλλιο το έδωσε ο κ. Μπαρμπής. Ξέρετε αυτός που μας έχει πρήξει με τα παιδιά της χούντας, τη Δέσποινα και την ιστορία του Γουέμπλεϊ. Φοβερά πράγματα.
Ακόμα να ξεχρεώσουν
Στις 13 Μαΐου του 1973 δικαστικός κλητήρας πηγαίνει στη Λέσχη του Ολυμπιακού και παραδίδει εντολή κατάσχεσης των εγκαταστάσεων του Ρέντη γιατί δεν είχαν εξοφληθεί οι πρώτες δόσεις του δανείου που είχε παρθεί την περίοδο 1968-1969. Φυσικά, κάπου εκεί παρενέβη ο τιμημένος Ασλανίδης και το θέμα ξεχάστηκε.
Πρωτεύουσα ο Πειραιάς
Την ίδια σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου παίζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Ο κανονισμός της ΕΠΟ ανέφερε πως ο αγώνας έπρεπε να γίνει στην πρωτεύουσα της χώρας, δηλαδή στην Αθήνα. Ναι, καλά. Το ματς ορίζεται στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ αντιδρά, καθώς το γήπεδο δεν είναι ουδέτερο, είναι έδρα του Ολυμπιακού και βρίσκεται στον Πειραιά και όχι στην Αθήνα. Μετά τις απειλές που δέχεται από τη χούντα, αναγκάζεται να υποχωρήσει και τελικά χάνει το ματς και το Κύπελλο.
Υπόθεση Ρήγα
Στις 2 Ιουνίου του 1973 επιβεβαιώνεται ότι ο Ρήγας της Παναχαϊκής είχε λάβει 300.000 δραχμές για νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, κάτι που απαγορευόταν. Μάλιστα αποδείχθηκε ότι τα χρήματα αυτά τα είχε λάβει από το μέλος του Ολυμπιακού, Π. Βάσσαλο, ο οποίος παραπέμφθηκε μαζί με τους Στρουμπούλη, Γεωργόπουλο, Μαρκέτη κ.ά. Αντί όμως ο Ολυμπιακός να υποβιβαστεί και αυτή η υπόθεση ξεχάστηκε.
Τα χρήματα των έργων για μετεγγραφές
Γενικός γραμματέας Αθλητισμού πλέον ήταν ο Πρίντζης, ο οποίος το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επιθεωρήσει τα έργα του «γιοφυριού της Άρτας» ή αλλιώς των εγκαταστάσεων του Ρέντη. Στις 18 Φεβρουαρίου όμως του 1974 ο Ολυμπιακός ανακοινώνει πως από τα χρήματα του δανείου ύψους 35 εκατομμυρίων που έλαβε για τα έργα στο Ρέντη, μόλις τα 6,5 εκατομμύρια διατέθηκαν για μετεγγραφές. Δηλαδή πλήρωνε ο Έλληνας για να κάνει μετεγγραφές ο Ολυμπιακός.
Η μεγάλη παραδοχή
Έξι μήνες μετά την πτώση της χούντας, η μεταπολίτευση ανακοινώνει πως θα διαγραφούν όλα τα μέλη των αθλητικών σωματείων που εγγράφησαν κατά την επταετία. Φαντάζεστε ποια ήταν η μοναδική ομάδα που αντέδρασε έτσι; Ιδού και η ανακοίνωση: «ΤΟ ΔΣ του Ολυμπιακού ΣΦΠ εξ αφορμής των πληροφοριών ότι εις το υπό κατάρτισιν νομοσχέδιον έχει περιληφθεί διάταξης κατά την οποία διαγράφονται τα τακτικά μέλη των αθλητικών συλλόγων που είχε γγραφεί κατά τη διάρκεια της 7ετίας απεφάσισε ομοφώνος όπως προβεί είς νέον διάβημα διαμαρτυρίας προς την ΓΓΑ διότι παρόμοιαι διατάξεις αποτελούν τροχοπέδην εις την πρόοδο του Συνδέσμου μας και επιφέρουν τεράστιαν ηθικήν και οικονομική ζημίαν εις τον Ολυμπιακόν καθ' όσο θα αποστερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών εκλεκτών φιλάθλων του». Μαρτυράνε χωρίς ξύλο δηλαδή.
Konstantinos E60
21-04-15, 13:05
Γελάνε και τα τσιμέντα :th_Laie_67-1:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/09/tsimentaJPG-1.jpg
Παραπέμπονται Σπανός και Αρβανιτίδης για στημένα με Ολυμπιακό.
Στον αθλητικό ανακριτή Πάχος και Μάνταλος.
...οι «ερυθρόλευκοι» υπολείπονται μόνο της Αλ Αχλί και της Μουχαράκ Κλαμπ.
χαχχαχαχαχχα!
Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κερμαστάρια !!!!!
42 και καίνε !!!!!
:thanks::popcorn::fountwtis:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/04/CF80CEADCF84CF81CEB5CF82-1.jpg
Αυτό δεν είναι πέτρες είναι το Σαράκι που σας τρώει ......:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ολο το παραπανω κειμενο περιγραφεται και με μια λεξη "κ@λ@φαρδία" ! :D
Μπραβο σας
:worthlesswithoutpic:worthlesswithoutpic
https://www.naftemporiki.gr/video/944240/to-triponto-tou-giorgou-printezi-sti-liksi
Ναβάρο άλλα μας έλεγες μέχρι και πρίν τον αγώνα ,αλλά φααααπ..... Μακάρι να περάσουν απο τους Ρώσσους που είναι το φαβορί !!!
https://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/olympiacos/oi-apisteytes-perigrafes-sto-triponto-toy-printezh-videos.3430260.html
https://www.redder.gr/mpasket/37824/vinteo-to-magiko-triponto-pou-esteile-madriti-ton-thrylo
Konstantinos E60
24-04-15, 09:16
Μπράβο τους, πήραν τον αγώνα με την μαγκιά τους και τον εγωισμό τους !
Αν και ,ψευτης να βγω, βλέπω το κύπελο φέτος να πηγαίνει σε τούρκικα χέρια.
Μπράβο τους παλληκάρια!
btw, αν και φίλος της Μπάρτσα, αυτόν τον Ναβάρο, χωρίς φυσικά να μου χει κάνει κάτι και παρά το πόσο μεγάλος παίχτης είναι (πρώτος σκόρε στην ευρολίγκα αν δεν κάνω λάθος), ποτέ μου δεν τον χώνεψα.
Και πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο τα κορίτσια του Ολυμπιακού !!!
https://www.sport24.gr/Sports/Polo/prwtathlhths-eyrwphs-o-olympiakos.3433403.html
Για τον παναθηναικο θα αφήσετε τιποτα ?
Σε πανικό και σε πυρετώδεις διαβουλευςεις οι παράγοντες της Αλ Αχλί και της Μουχαράκ μετα και τη λήψη πρωταθλήματος στο πόλο απο τον ολυμπιακό.
Το γυναικείο πόλο ειναι κάτι στο οποία υστερούν και δεν θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν ποτέ τον κατα τα αλλα κατώτερο ανταγωνιστή τους, τρίτο στη κατάταξη για την ακρίβεια.
:original::original:
Konstantinos E60
27-04-15, 13:37
42 και καίνε !!!!!
Απο τα 42 πόσα να αφαιρέσουμε ή το τρέχουν τζάμπα το " παιδί" ???
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμενόταν να βρεθεί σήμερα στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ώστε να παραλάβει το κατηγορητήριο που τον βαραίνει για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και μέσω του δικηγόρου του πήρε προθεσμία για την απολογία του.
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=393091&catid=1
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμενόταν να βρεθεί σήμερα στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ώστε να παραλάβει το κατηγορητήριο που τον βαραίνει για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και μέσω του δικηγόρου του πήρε προθεσμία για την απολογία του.
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=393091&catid=1:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs 1:
Konstantinos E60
27-04-15, 15:09
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Για γέλια είναι όντως...γιατι έπρεπε ήδη να είναι στο κάγκελο !:th_Laie_67-1:
Για γέλια είναι όντως...γιατι έπρεπε ήδη να είναι στο κάγκελο !:th_Laie_67-1:
42 και καίνε !!!!!
Ντάξει το κανε το 3ο σετ 23-23 για να χει λίγο ενδιαφέρον και τελικά η ΜΠΑΟΚΑΡΑ μπροστά σε πάνω από 8000 οπαδους της πήρε και το πρωτάθλημα στο βόλει.
Έτσι στέφτηκε φέτος νταμπλούχος.
Βόλεϋ.....κατι είναι και αυτό.
Βόλεϋ.....κατι είναι και αυτό.
μωρη μαιμου που το παιζεις υπερανω!
εσεις μεχρι και αν η ομαδα πλεξιματος απο γριες θρυλαινες κερδισουν σε κανα τουρνουα στα ταμπουρια θα το κανατε μεγα θεμα!!1:hystericalbs1::hystericalbs1:
εσεις μεχρι και αν η ομαδα πλεξιματος απο γριες θρυλαινες κερδισουν σε κανα τουρνουα στα ταμπουρια θα το κανατε μεγα θεμα!!1:hystericalbs1::hystericalbs1:
Σου εύχομαι να βαρέσει μπιέλα το Χ3
Γιάννηηηηη όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ρε :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Konstantinos E60
30-04-15, 09:21
Τι έγινε ορέ λεβέντες ? :th_Laie_67-1:
Ο Μαρινάκης παραιτείται από πρόεδρος στον Ολυμπιακό
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Goal", ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ σκέφτεται να προετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση στον Ολυμπιακό, ώστε να μην μείνει ακέφαλος, πριν ο ανακριτή της υπόθεσης της "εγκληματικής οργάνωσης" του ποδοσφαίρου του απαγορεύσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και έτσι υποχρεωθεί να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου.
Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι θα επηρεάσει ιδιοκτησιάκά τον Ολυμπιακό, ούτε και ότι ο κ. Μαρινάκης δεν θα μπορεί να βοηθάει οικονομικά τους "ερυθρόλευκους".
Η κίνηση αυτή αναμένεται να γίνει γνωστή μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη και όπως αναφέρει η εφημερίδα πιθανοί αντικαταστάτες είναι οι Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Βρέντζος και Μιχάλης Κουντούρης. Ο τελευταίος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά θα πρέπει αυτόματα να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη, καθώς υπάρχει ασυμβίβαστο.
Το γεγονός ότι υπάρχει το όνομά του στο πόρισμα Πούλιου για τα στημένα, δεν επηρεάζει καθώς δεν θα δικαστεί για κακούργημα.
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=393855&catid=1
Να δώ και το μαχαιροβγάλτη, εκ των δολοφόνων του Φιλόπουλου (Μιχάλης Κουντούρης) στην προεδρεία και τα χω δεί όλα...
Όσο δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα και βασιζόμαστε μόνο σε καταθέσεις ανθρώπων( ; ) σαν τον Κούγια ο οποίος έχει κάνει πιο πολλές κωλοτούμπες και απο τον Ιωάννη (τον Μελισσανίδη ντε) και την Νάντια (την Κομανέτσι) μαζί μην περιμένετε τίποτα.
Είναι χωμένοι και πιασμένοι παντόυ.
Ακόμα και τον Αλ (τον Καπόνε ντε) για χρέη στην εφορία τον καταδικάσαν αφού δεν μπορούσαν να του προσάψουν οτιδήποτε άλλο.
Οι μάρτυρες κατηγορίας όλοι ξαφνικά άλλαζαν τις καταθέσεις τους, βλέπετε καμιά διαφορά;
:whistle:
Konstantinos E60
30-04-15, 10:26
Όσο δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα και βασιζόμαστε μόνο σε καταθέσεις ανθρώπων( ; ) σαν τον Κούγια ο οποίος έχει κάνει πιο πολλές κωλοτούμπες και απο τον Ιωάννη (τον Μελισσανίδη ντε) και την Νάντια (την Κομανέτσι) μαζί μην περιμένετε τίποτα.
Ακόμα και τον Αλ (τον Καπόνε ντε) για χρέη στην εφορία τον καταδικάσαν αφού δεν μπορούσαν να του προσάψουν οτιδήποτε άλλο.
Οι μάρτυρες κατηγορίας όλοι ξαφνικά άλλαζαν τις καταθέσεις τους, βλέπετε καμιά διαφορά;
Για να πάρει το κατηγορητήριο πήγε προχθές στον εισαγγελέα Θοδωρή οχι για ανάκριση. Τελείωσαν οι ανακρίσεις, τα κατηγορητήρια μοιράζουν τώρα και επειδή την πήρε χαμπάρι οτι θα του απαγορευσουν τα νταλαβέρια με την μπαλίτσα ,το είπε και εχθές ο Ινφαντίνο οτι οποιος εμπλέκεται στην οργανωση θα πάρει τον μπούλο,την κάνει με ελαφρά !!!
Τελειώνουν τα ψωμιά τους !thumb
Τώρα αν και πάλι καταφέρουν να την βγάλουν λάδι... ε τότε εντάξει είμαστε άξιοι της μοίρας μας ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Ετσι λεμε τα Αθλητικα!!!!
:hyper: :hyper:
https://www.youtube.com/watch?v=ol7V7b5tO08&feature=youtu.be
:popcorn: :popcorn: :popcorn:
απιστευτος καυγας με τον κουγια στο ραδιο θεσσαλονικη μετα το 17-18 λεπτο αρχιζει η συνεντευξη και οσο παει αρχιζει το παρτυ 26 λεπτο και περα...
https://www.youtube.com/watch?t=1174&v=KrD-oVfUSOY
ραβει νεο κουστουμακι ριγε...και ο λογος δεν ειναι αθλητικος, ειναι ακομα πιο βρωμικος.
Χωρίς σχόλια ....
https://www.sport-fm.gr/article/basket/i-kae-olumpiakos-dimosiopoiise-to-bideo-video/3085104
τ´αφήνω για τους οπαδούς της ομάδας όσων την υποστηρίζουν ....
Εδω το πραγμα... παει αλλου.
Τα οπαδικα και οι προσωπικες συμπαθειες του καθενος μπαινουν στην ακρη οταν ακους αυτο το ηχητικο.
Εαν πραγματι (λεω εαν γιατι δεν θελω σε καμια περιπτωση να το πιστεψω) η φωνη αυτη ειναι του Γιαννακοπουλου, ο ανθρωπος αυτος χρηζει επειγουσας ιατρικης βοηθειας και απαγορευση καθε αναμειξης με τον αθλητισμο δια παντος, τοσο σαν φιλαθλος οσο και σαν παραγοντας.
Αυτο δεν εχει ξανα γινει ή δεν θυμαμαι εγω τουλαχιστον κατι αναλογο, εαν ειναι ασθενης η μνημη μου ισχυουν ακριβως τα ανωτερω και για αυτο που μου διαφευγει!!!
Panos 316T
03-05-15, 11:42
Τι αφηνεις ρε Βαγγελη για τους οπαδους της ομαδας;
Δηλαδη τι περιμενεις να πουμε ;
Δεν τον ξερουμε;
Μπραβο ;
Καλα του τα λεει;
Τι;
Το οτι υποστηριζουμε μια ομαδα δεν παει να πει οτι ευθυγραμμιζομαστε με τις αποψεις και τις πραξεις του καθε παραγοντα/παε/καε/σκ@τ@
Απο κει και περα μπραβο σας για τη νικη και ειστε και το φαβορι για τον τιτλο (απο την αρχη της σεζον)
Ε,ρε και να είχε πει τα μισά απ' όσα είπε αυτός κανένας Αγγελόπουλος ή Μαρινάκης τι θα γινόταν... Ζητείται "αντικεμενικος" να αηδιάσει ή τζάμπα ελπίζω?
Konstantinos E60
03-05-15, 11:55
Ενας για το κάγκελο άλλος για το ψυχιατρείο...μια χαρά πάμε.
Ε,ρε και να είχε πει τα μισά απ' όσα είπε αυτός κανένας Αγγελόπουλος ή Μαρινάκης τι θα γινόταν... Ζητείται "αντικεμενικος" να αηδιάσει ή τζάμπα ελπίζω?
Βρε καλώς τον, αχαχαχαχα
Ο Μαρινάκης προετοιμάζεται για την μπουζού γι' αυτό δεν πολυμιλάει... :th_Laie_67-1:
Χωρίς σχόλια ....
https://www.sport-fm.gr/article/basket/i-kae-olumpiakos-dimosiopoiise-to-bideo-video/3085104
τ´αφήνω για τους οπαδούς της ομάδας όσων την υποστηρίζουν ....
οπως το ειπες για τους ''οπαδους''..αν εισαι φιλαθλος βλεπεις τα στραβα, απο οπου και αν προερχονται. Δεν νομιζω πως υπαρχει φυσιολογικος ανθρωπος..που ταυτιζεται με τις αποψεις καποιου ''περιεργου'' προεδρου
σε λιγο καιρο , θα μαθεις (το ελπιζω)..το πραγματικο ποιον του προεδρου σου και αυτο δεν νομιζω πως θα σε κανει συνενοχο στα εγκληματα του.
Τα ιδια και τα ιδα καθε χρονο !!!
Κοιτατε να μαθαινετε !!! :fountwtis:
:worthlesswithoutpic
Έτσι φωτογραφιζόταν και ο Άκης στα Παρίσια και στην Αρειοπαγήτου... :hystericalbs1:
Λες; :whistle:
Έτσι φωτογραφιζόταν και ο Άκης στα Παρίσια και στην Αρειοπαγήτου... :hystericalbs1:
Λες; :whistle:
Ο δικός σας μπήκε στις 100 δόσεις ή περίμενε την παράταση? Το Ροναλντινιο θα τον πάρετε φέτος που βγήκε στη σύνταξη ή θα περιμένετε να παίζει με "π", να βγάλει και ένα 67% μήπως πέσει κι άλλο το κασε?
Ο δικός σας μπήκε στις 100 δόσεις ή περίμενε την παράταση? Το Ροναλντινιο θα τον πάρετε φέτος που βγήκε στη σύνταξη ή θα περιμένετε να παίζει με "π", να βγάλει και ένα 67% μήπως πέσει κι άλλο το κασε?
Όταν έρθει και ο Αλανάκος ο Πουλίδο από τον Κομποτιακό για να γίνει η καλύτερη και μεγαλύτερη μεταγραφή που παραλίγο έκανε ο ΟΣΦΠ... :hystericalbs1:
Konstantinos E60
03-05-15, 23:08
Με το ζορι γελάει η προεδράρα σας.Επειδή ειναι το τελευταίο του ή επειδή ξέρει οτι και αυτό είναι ψευτικο ?
Γαυράκια της νεριτ, ούτε κουβέντα για το κλίσμα στο βολευ. :ranting2::ranting2:
Ο ανιψιός μου δεν λέει πολλά.....Μόνο δείχνει 30496
30497
Εκπληκτική φατσουλα, να είναι πάντα καλά και να τον καμαρωνετε! Ήδη έχει δει περισσότερους τίτλους από υπεραιονοβιο παοκτζη, από 25χρονο ( και βαλε) αεκτζη και από 20χρονο βαζελο ...:thumbsup:
Konstantinos E60
06-05-15, 22:35
Εκπληκτική φατσουλα, να είναι πάντα καλά και να τον καμαρωνετε! Ήδη έχει δει περισσότερους τίτλους από υπεραιονοβιο παοκτζη, από 25χρονο ( και βαλε) αεκτζη και από 20χρονο βαζελο ...:thumbsup:
Χαχαχα ευθυμήσαμε και σήμερα !
Μάλλον συμφωνεί
30499
Μάλλον συμφωνεί
30499
Γειά σου αλάνι γαυρακι!:cheers:
Χαχαχα ευθυμήσαμε και σήμερα !
Κοτζάμ "πρωταθλητής" Νοεμβρίου υπήρξες, πέρασαν ήδη έξι μήνες, καιρός ήταν να ξαναευθυμησεις...
Konstantinos E60
06-05-15, 23:24
Κοτζάμ "πρωταθλητής" Νοεμβρίου υπήρξες, πέρασαν ήδη έξι μήνες, καιρός ήταν να ξαναευθυμησεις...
Θα ευθυμησω σίγουρα όταν σηκώνει ο βαγγελας το πρωτάθλημα Κορυδαλλού.
Αχαχαχα....το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις ;
Κάτσε εχει υποσχεθεί άλλα είκοσι πρωταθλήματα .....
Konstantinos E60
07-05-15, 09:59
Αχαχαχα....το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις ;
Κάτσε εχει υποσχεθεί άλλα είκοσι πρωταθλήματα .....
Ξέρω το άλλο με τον Κορέα.:th_Laie_67-1:
katsaraios
07-05-15, 13:13
Τυπικο δειγμα πολυπρωταθλητη:facepalm::facepalm:
Τρελλο γουστο αυτο που φαινεται στο μπανερ απο χιουΜοριστα .....
Konstantinos E60
07-05-15, 13:15
Τρελό γέλιο με τον παλαβό.
Κλασικό παράδειγμα του πως το σύστημα απο ένα τίποτα σε κάνει νούμερο !
Μπάγιερν - Αουσπούργκ 0 - 1 και η τελευταία γλυτώνει τον υποβιβασμό.
Τι γίνεται ρε γμτ μου και εκεί παράγκα? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Konstantinos E60
12-05-15, 10:04
Για τους φίλους Γαυρους ! Μόλις ήρθε το παλικάρι....
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/05/20150512_103930-1.jpg
katsaraios
12-05-15, 11:15
Τι ειναι ΑΛΙΕΝ;:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Σιγα μην τολμησει να την φορεσει και να κατσει για καφε στον Πειραια ,θα εχει σιγουρα τασεις αυτοκτονιας:hystericalbs1:
Konstantinos E60
12-05-15, 11:33
Τι ειναι ΑΛΙΕΝ;:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Σιγα μην τολμησει να την φορεσει και να κατσει για καφε στον Πειραια ,θα εχει σιγουρα τασεις αυτοκτονιας:hystericalbs1:
Γιώργο ειλικρινά για τον συγκεκριμένο παιζει να ισχυουν και τα δυο !!! :th_Laie_67-1:
Θα του δώσουμε αυτήν 30647
Konstantinos E60
12-05-15, 12:28
“Καθάρισε” ο ΠΑΟΚ ! Πλήρωσε τα χρέη ο Σαββίδης
Ο “Δικέφαλος του Βορρά” πλήρωσε -με μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό της εφορίας- τα 10,4 εκατ. ευρώ που χρωστούσε στο Δημόσιο, βάζοντας οριστικό τέλος σε αυτόν τον... βραχνά που τον ταλαιπωρούσε εδώ και χρόνια.
Πλέον, το μεσημέρι της Τρίτης ο Ιβάν Σαββίδης θα “σφραγίσει” αυτή την ιστορική ημέρα για τον ΠΑΟΚ, προσκομίζοντας στη ΦΑΕ Θεσαλλονίκης τα δικαιολογητικά!
Αυτό, θα ολοκληρώσει τη διαδικασία κι έτσι ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων να “σφραγίσει” αυτή την ιστορική ημέρα για τον “δικέφαλο του Βορρά” και μάλιστα θα κάνει και δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για το ζήτημα και την επόμενη μέρα της ομάδας.
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=401848&catid=1
Τελικά μάλλον δεν κοροιδευει τα Παόκια ο Σαββίδης !
katsaraios
12-05-15, 12:40
“Καθάρισε” ο ΠΑΟΚ ! Πλήρωσε τα χρέη ο Σαββίδης
Ο “Δικέφαλος του Βορρά” πλήρωσε -με μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό της εφορίας- τα 10,4 εκατ. ευρώ που χρωστούσε στο Δημόσιο, βάζοντας οριστικό τέλος σε αυτόν τον... βραχνά που τον ταλαιπωρούσε εδώ και χρόνια.
Πλέον, το μεσημέρι της Τρίτης ο Ιβάν Σαββίδης θα “σφραγίσει” αυτή την ιστορική ημέρα για τον ΠΑΟΚ, προσκομίζοντας στη ΦΑΕ Θεσαλλονίκης τα δικαιολογητικά!
Αυτό, θα ολοκληρώσει τη διαδικασία κι έτσι ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων να “σφραγίσει” αυτή την ιστορική ημέρα για τον “δικέφαλο του Βορρά” και μάλιστα θα κάνει και δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για το ζήτημα και την επόμενη μέρα της ομάδας.
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=401848&catid=1
Τελικά μάλλον δεν κοροιδευει τα Παόκια ο Σαββίδης !
Σε οσα σαιτ φιλοξενουνται αποψεις φιλων του Παοκ η κεντρικη ιδεα ειναι οτι οσα χρεη και να σβησει ο Ιβαν αν δεν φερει παικτες και καποιον τιτλο αμεσα θα ξεχαστει παρα πολυ γρηγορα αυτη η κινηση και θα γκρινιαζουν πιο πολυ αφου δεν τα εσκασε αυτα για μεταγραφες....
Δεν τον νοιαζει τον φιλο της ομαδας αν χρωσταει η εταιρεια αλλα τι θα κερδισει αγωνιστικα ....εδω και μερες υπαρχουν σε καναλια δηλωσεις αντιστοιχες.....
Konstantinos E60
12-05-15, 13:27
Θα του δώσουμε αυτήν 30647
Φέτος όμως καλά την φούσκωσες την γκαϊντα μέσα στο τηγάνι !! :th_Laie_67-1:
Konstantinos E60
12-05-15, 13:28
Σε οσα σαιτ φιλοξενουνται αποψεις φιλων του Παοκ η κεντρικη ιδεα ειναι οτι οσα χρεη και να σβησει ο Ιβαν αν δεν φερει παικτες και καποιον τιτλο αμεσα θα ξεχαστει παρα πολυ γρηγορα αυτη η κινηση και θα γκρινιαζουν πιο πολυ αφου δεν τα εσκασε αυτα για μεταγραφες....
Δεν τον νοιαζει τον φιλο της ομαδας αν χρωσταει η εταιρεια αλλα τι θα κερδισει αγωνιστικα ....εδω και μερες υπαρχουν σε καναλια δηλωσεις αντιστοιχες.....
Γιώργο ουτε καν τον αγγίζουν αυτα. Ο ανθρωπος θέλει να επενδύσει και θέλει το "μαγαζί" καθαρό. Σιγουρα θέλουμε εναν τίτλο και κάποιοι βλέπουν οτι με αυτά τα λεφτα θα έφερνε ισως κάποιους καλούς παιχτες αλλα για τα ελληνικά δεδομένα αποδεδειγμενα δεν φτάνει αυτό.( η γνωστή συζήτηση για τους δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου κτλ)
Αυτη την στιγμη τον απασχολεί περισσοτερο να ξεμπλοκάρει το προπονητικό της Θέρμης και να κλεισει με τεχνικό διευθυντή.
Φραγκάκια πάντως δύσκολα να πέσουν για παικτες για την ερχόμενη σεζόν !!
Και οχι γιατι δεν υπάρχουν.thumb
Φέτος όμως καλά την φούσκωσες την γκαϊντα μέσα στο τηγάνι !! :th_Laie_67-1:
Συμβαινουν και αυτα τι να κανουμε.:original:
Τελικά μπήκε; Τι έγινε ρε παιδιά; Αρχίζει να τελιώνει το κουτόχορτο εκεί στον Πειραιά;
Η Βέροια τελικά πόσα έφαγε στο περιβόητο παιχνίδι;
Ο κύριος Μαρινάκης πόσα πιτόγυρα έφαγε πριν και μετά εκείνο το παιχνίδι;
Αυτά και άλλα πολλά στην εκπομπη του κύριου σαγόνια κάθε Δευτέρα βράδυ στο κανάλι του κύριου αλαμπούφου...
katsaraios
12-05-15, 14:34
Τελικά μπήκε; Τι έγινε ρε παιδιά; Αρχίζει να τελιώνει το κουτόχορτο εκεί στον Πειραιά;
Η Βέροια τελικά πόσα έφαγε στο περιβόητο παιχνίδι;
Ο κύριος Μαρινάκης πόσα πιτόγυρα έφαγε πριν και μετά εκείνο το παιχνίδι;
Αυτά και άλλα πολλά στην εκπομπη του κύριου σαγόνια κάθε Δευτέρα βράδυ στο κανάλι του κύριου αλαμπούφου...
Δεν ασκειται διωξη στον χοντρουλη κατα πασα πιθανοτητα :facepalm:
Μια χαρα ολα:facepalm:
Δεν ασκειται διωξη στον χοντρουλη κατα πασα πιθανοτητα :facepalm:
Μια χαρα ολα:facepalm:
Υπήρχε ποτέ τέτοια περίπτωση ρε Γιώργο;
Εδώ σε άλλα και άλλα τρανταχτά παραδείγματα προσπαθούν να μας κάνουν το άσπρο μαύρο εκεί στον Πειραία και οι οπαδοί τους το ίδιο, τι να ψάχνουμε τώρα;
Ε ρε γκεσταπίτης Σόιμπλε που μας χρειάζεται...
katsaraios
12-05-15, 14:54
Εδώ σε άλλα και άλλα τρανταχτά παραδείγματα προσπαθούν να μας κάνουν το άσπρο μαύρο εκεί στον Πειραία και οι οπαδοί τους το ίδιο, τι να ψάχνουμε τώρα;
Γεωργεας ,Καλαματιανος και ΑΕΚΑΡΑ τους χρειαστηκε.....
43 :thumbsup::cheers::popcorn:
43 :thumbsup::cheers::popcorn:
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα, καλή όρεξη στα πρωταθλήματα σας
https://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/04/mpananes.jpg
(https://www.bmwfans.gr/forum/l)Ιβάν Σαββίδης: Μόλις ήπια ένα ποτήρι τσάι που κόστισε 10.886.000 ευρώ!
(https://www.bmwfans.gr/forum/l)
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν χρωσταει πια ουτε ενα ευρω στο Ελληνικο Δημοσιο!!!
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα, καλή όρεξη στα πρωταθλήματα σας
https://www.bmwfans.gr/forum/
Κουραγιο παλι με χρονια και καιρους παλι δικο μας θα ναι !!! :mpaks::thumbsup:
Περιμένω ακόμα τον Κύριο Koyotte να πάρει θέση;
Τον είδε κανείς πουθενα; :whistle:
:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Περιμένω ακόμα τον Κύριο Koyotte να πάρει θέση;
Τον είδε κανείς πουθενα; :whistle:
:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Τα ζητάει ο οργανισμός σας μου φαίνεται:th_Laie_67-1:Πάμε:Βγήκε ο αεκτζης Γεωργέας, που είναι σαν τον Μακαρέζο μετά από τριήμερο ξενύχτι, μετά από 2 χρόνια κι ενώ έχει προηγηθεί η κατάθεση του τύπου με το άκαυτο πούρο. Τυχαίο, έτσι; Και βγαίνει μετά η μισή ομάδα και τον διαψεύδει. Εντωμεταξύ, εκείνο το παιχνίδι έληξε με το απρόσμενο 3-0, αφού η Βέροια ήταν ο φόβος και ο τρόμος του ποδοσφαίρου και όλοι περίμεναν να πετάξει 2-3 τεμάχια στον ουραγό και γηπεδούχο Ολυμπιακό. Ποιός τρώει κουτόχορτο;
Ας έρθουμε όμως και στα χρέη του ΠΑΟΚ. Επί 4 χρόνια και βάλε, οφειλέτης του Δημοσίου λέει: δεν σας πληρώνω παρά μόνο το κεφάλαιο, τόκους και προσαυξήσεις ξεχάστε τα. Μάλιστα, σε ποιο άλλο σοβαρό κράτος, οφείλεις στο Δημόσιο και κάθονται και σε ακούνε να τους λες ότι έχω τα λεφτά αλλά θα τα δώσω με τους δικούς μου όρους; Γιατί δεν εφαρμόστηκε η νομοθεσία και δεν προέβη το Δημόσιο σε κατασχέσεις και λοιπά μέτρα εισπράξεως των οφειλομένων;
Καθίστε τώρα να ονειρεύεστε ότι θα παίξετε CL επειδή θα αποκλειστεί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, γιατί αν περιμένετε να πάρετε πρωτάθλημα...:whistle:
Τα ζητάει ο οργανισμός σας μου φαίνεται:th_Laie_67-1:Πάμε:Βγήκε ο αεκτζης Γεωργέας, που είναι σαν τον Μακαρέζο μετά από τριήμερο ξενύχτι, μετά από 2 χρόνια κι ενώ έχει προηγηθεί η κατάθεση του τύπου με το άκαυτο πούρο. Τυχαίο, έτσι; Και βγαίνει μετά η μισή ομάδα και τον διαψεύδει. Εντωμεταξύ, εκείνο το παιχνίδι έληξε με το απρόσμενο 3-0, αφού η Βέροια ήταν ο φόβος και ο τρόμος του ποδοσφαίρου και όλοι περίμεναν να πετάξει 2-3 τεμάχια στον ουραγό και γηπεδούχο Ολυμπιακό. Ποιός τρώει κουτόχορτο;
Ας έρθουμε όμως και στα χρέη του ΠΑΟΚ. Επί 4 χρόνια και βάλε, οφειλέτης του Δημοσίου λέει: δεν σας πληρώνω παρά μόνο το κεφάλαιο, τόκους και προσαυξήσεις ξεχάστε τα. Μάλιστα, σε ποιο άλλο σοβαρό κράτος, οφείλεις στο Δημόσιο και κάθονται και σε ακούνε να τους λες ότι έχω τα λεφτά αλλά θα τα δώσω με τους δικούς μου όρους; Γιατί δεν εφαρμόστηκε η νομοθεσία και δεν προέβη το Δημόσιο σε κατασχέσεις και λοιπά μέτρα εισπράξεως των οφειλομένων;
Καθίστε τώρα να ονειρεύεστε ότι θα παίξετε CL επειδή θα αποκλειστεί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, γιατί αν περιμένετε να πάρετε πρωτάθλημα...:whistle:
Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα από την αρχή.
1ον: Το αν θα έχανε η Βέροια ή θα κέρδιζε δεν το ξέρεις, στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα, τα ουραγός και φόβητρο είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, και η Hercules κέρδισε την Μπαρτσελόνα, κι εσύ έχεις χάσει από ουραγούς ( :whistle: ) όταν ήσουν αδιάφορος.
2ον: Το ότι βγαίνει ή μισή ομάδα και διαψεύδει Γεωργέα, Καφέ και Καλαιτζίδη πάλι δεν μου λέει τίποτα, μιας και είναι εν ενεργεία παίχτες ακόμα και μπορεί να φοβούνται για το υπόλοιπο της καριέρας τους, όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
3ον:Ο επί 4 χρόνια οφειλέτης όπως λες πλήρωσε το αρχικό χρέος και όχι πρόστιμα και προσαυξήσεις. ΠΛΗΡΩΣΕ όμως, κάτι που στο συγκεκριμένο κράτος δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, βλέπε Σαλιαρέλη-Κοσκωτά-Κόκκαλη με παμπερς σβησμένα χρέη ΟΣΦΠ κτλ, παραχωρηση Γεωργίου Καραισκάκης για 50 χρόνια δωρεάν , βλέπε ΑΕΚ και ΑΡΗ άρθρου 44 ( 2 φορές η καθε ομάδα) και πτώση στην Γ εθνική για να ξανασβηστούν, Βλέπε και ΠΑΟ του Αλαμπούζου που δεν ξέρει που πρωτοχρωστάει και χωρίς να μπορεί να πάρει αδειοδότηση ονειρεύεται πρωταθλήματα και Ch L ...
Γιατί δεν κατάσχεσαν από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΑΡΗ τίποτα ενώ αντίθετα τους έκαναν δωράκια;
Πείτε μου λοιπόν κύριε Koyotte υπάρχει ακόμα σανό εκεί στον Πειραιά;
Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα από την αρχή.
1ον: Το αν θα έχανε η Βέροια ή θα κέρδιζε δεν το ξέρεις, στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα, τα ουραγός και φόβητρο είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, και η Hercules κέρδισε την Μπαρτσελόνα, κι εσύ έχεις χάσει από ουραγούς ( :whistle: ) όταν ήσουν αδιάφορος.
2ον: Το ότι βγαίνει ή μισή ομάδα και διαψεύδει Γεωργέα, Καφέ και Καλαιτζίδη πάλι δεν μου λέει τίποτα, μιας και είναι εν ενεργεία παίχτες ακόμα και μπορεί να φοβούνται για το υπόλοιπο της καριέρας τους, όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
3ον:Ο επί 4 χρόνια οφειλέτης όπως λες πλήρωσε το αρχικό χρέος και όχι πρόστιμα και προσαυξήσεις. ΠΛΗΡΩΣΕ όμως, κάτι που στο συγκεκριμένο κράτος δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, βλέπε Σαλιαρέλη-Κοσκωτά-Κόκκαλη με παμπερς σβησμένα χρέη ΟΣΦΠ κτλ, παραχωρηση Γεωργίου Καραισκάκης για 50 χρόνια δωρεάν , βλέπε ΑΕΚ και ΑΡΗ άρθρου 44 ( 2 φορές η καθε ομάδα) και πτώση στην Γ εθνική για να ξανασβηστούν, Βλέπε και ΠΑΟ του Αλαμπούζου που δεν ξέρει που πρωτοχρωστάει και χωρίς να μπορεί να πάρει αδειοδότηση ονειρεύεται πρωταθλήματα και Ch L ...
Γιατί δεν κατάσχεσαν από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΑΡΗ τίποτα ενώ αντίθετα τους έκαναν δωράκια;
Πείτε μου λοιπόν κύριε Koyotte υπάρχει ακόμα σανό εκεί στον Πειραιά;
1ο λαθος : ο Καφες δεν επιβεβαιωσε τιποτα. Ξαναδες την καταθεση.
2ο λαθος : Ο Ολυμπιακος πληρωνε χρεη επι 10 χρονια. Τα χρεη που τον κατηγορουσαν ηταν 11 δις δραχμες προς τριτους και δημοσιο. Επαναλαμβανω προς τριτους και δημοσιο. Τελικα πληρωσε 1 δις κασερι στο ΔΗΜΟΣΙΟ και αλλα 3 δις δραχμες ΠΑΛΙ στο ΔΗΜΟΣΙΟ σε 8 χρονια σε δοσεις!!!!
3ο λαθος : Το Καραισκακη δεν χαριστηκε. Χτιστηκε με ΟΛΑ τα λεφτα απο το Ολυμπιακο. Σαν ανταλλαγμα το κρατος απαλλαχτηκε απο δικαιωμα κερδων για 15 χρονια, οσο δηλαδη διαρκει και το δανειο του Ολυμπιακου στην Τραπεζα. Για τα επομενα 34 χρονια θα λαμβανει ποσοστο επι τον κερδων χωρις να συμμετεχει σε οποιαδηποτε συντηρηση. Επιπλεον ο χωρος και το γηπεδο θα παραδοθουν στο κρατος μετα απο 49 χρονια.
Νομιζω οτι το προβατο ειναι ασπρομαυρο!!!!
1ο λαθος : ο Καφες δεν επιβεβαιωσε τιποτα. Ξαναδες την καταθεση.
2ο λαθος : Ο Ολυμπιακος πληρωνε χρεη επι 10 χρονια. Τα χρεη που τον κατηγορουσαν ηταν 11 δις δραχμες προς τριτους και δημοσιο. Επαναλαμβανω προς τριτους και δημοσιο. Τελικα πληρωσε 1 δις κασερι στο ΔΗΜΟΣΙΟ και αλλα 3 δις δραχμες ΠΑΛΙ στο ΔΗΜΟΣΙΟ σε 8 χρονια σε δοσεις!!!!
3ο λαθος : Το Καραισκακη δεν χαριστηκε. Χτιστηκε με ΟΛΑ τα λεφτα απο το Ολυμπιακο. Σαν ανταλλαγμα το κρατος απαλλαχτηκε απο δικαιωμα κερδων για 15 χρονια, οσο δηλαδη διαρκει και το δανειο του Ολυμπιακου στην Τραπεζα. Για τα επομενα 34 χρονια θα λαμβανει ποσοστο επι τον κερδων χωρις να συμμετεχει σε οποιαδηποτε συντηρηση. Επιπλεον ο χωρος και το γηπεδο θα παραδοθουν στο κρατος μετα απο 49 χρονια.
Νομιζω οτι το προβατο ειναι ασπρομαυρο!!!!
Ο Καφές δεν επιβεβαίωσε τίποτα, άρα έχουμε μόνο την κατάθεση του Γεωργέα και του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ της ομάδας.
Εντάξει έχεις δίκιο δεν στηθηκε το ματσάκι :hystericalbs1:
Δηλαδη στον ΟΣΦΠ χαρίστηκαν 7 δις Δραχμούλες το 89-90, με την αξία που είχε τοτε το χρήμα κάνε την αναγωγή για να δείς πόσα θα ήταν τα ευρώ σήμερα, έξυπνο αγόρι φαίνεσαι :whistle:
Το καραισκάκης χαρίστηκε στον ολυμπιακό για 50 χρόνια και η ανάπλαση του ήταν μέσα στα έργα των ολυμπιακών αγώνων τα δάνεια και οι αποπληρωμές είναι απλά λογιστικά κόλπα για να μην φάνε κράξιμο.
Επιπλέον όταν ο χώρος και το γήπεδο παραδοθούν ξανά στο κράτος μετά από 50 χρόνια θα είναι ούτως ή αλλως για γκρέμισμα και κατεστραμένο.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕ!!!