PDA

Επιστροφή στο Forum : Info για Πλαστικη μεβρανη και Μικρες Γρατζουνιες

NickM3CS
18-08-14, 15:06
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για τα παρακάτω:

1) Θέλω να βάλω σε κάποια σημεία του αυτοκινήτου πλαστική διάφανη μεμβράνη ώστε να προστατεύεται το αυτοκίνητο από πέτρες μικρά χτυπηματάκια. (ίσως να ειχα ανοιξει και παλιοτερα παρόμοιo thread). Προτείνεται κάποιο μαγαζί?

2) έχω μερικές γρατζουνιές σε 3-4 σημεία στο αυτοκίνητο και θέλω να τα φτιάξω. που προτείνετε να πάω? (paintbull? chip & away?) Υπαρχει σχετικη εμπειρια?

ευχαριστω ...:thanks:

tokiko
18-08-14, 20:16
Κάτσε να το δει ο ειδικός των sanitas!! Λογικά έχει τη λύση.

HLIAS - E36
18-08-14, 21:41
Μεμβράνη διάφανη εννοείς λογικά κυρίως για το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου έτσι...? Θα σε διαφωτίσει ο Vasilisf30 όταν το δει γιατί έβαλε κι αυτός στο δικό του και έχει γίνει άψογη δουλειά... Και με μπρίζωσε κι εμένα, αφού κάνω πρώτα την ολική βαφή...

Για τις γρατσουνιές chips away έχω ακόυσει πολύ καλά λόγια, προσωπική εμπειρία όμως δεν έχω...

Blacktan
19-08-14, 08:48
Stone chip called

NickM3CS
19-08-14, 09:59
Μεμβράνη διάφανη εννοείς λογικά κυρίως για το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου έτσι...? Θα σε διαφωτίσει ο Vasilisf30 όταν το δει γιατί έβαλε κι αυτός στο δικό του και έχει γίνει άψογη δουλειά... Και με μπρίζωσε κι εμένα, αφού κάνω πρώτα την ολική βαφή...

Για τις γρατσουνιές chips away έχω ακόυσει πολύ καλά λόγια, προσωπική εμπειρία όμως δεν έχω...

σωστα για το εμπρος προφυλακτηρα και για τα πισω φτερα κατω χαμηλα!! :original: θελω να βαλω προστατευτικη μεμβρανη απλα αν γνωριζει καποιος να μου προτεινει ....
Chips Away εχω ακουσει και εγω αλλα θα ηθελα και την γνωμη καποιου που εχει παει καπου για τις γραντουζιες ...

θα περιμενω νεα και απο τον Vasilisf30 !! :original:

HLIAS - E36
19-08-14, 18:20
θα περιμενω νεα και απο τον Vasilisf30 !! :original:

Στείλ' του πμ γιατί παιζει και να μην το είδε...

NickM3CS
20-08-14, 10:55
Stone chip called

δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για Stone chip. ειδα ενα video Και τα σχολια δεν ηταν οτι καλυτερο ...

vasilisf30
20-08-14, 14:57
Σωστά Ηλία δεν το πρόσεξα το θέμα. Φίλε Νίκο το πέρασα μεμβράνη μήνα αφού το αγόρασα. Το πήγα σε φίλο με μαγαζί που ασχολείται με το είδος, τιμή τελειωμένο 200,η δουλειά του όμως τέλεια, ντύθηκε όλο το μπροστινό τμήμα & τα φανάρια έκανε 5ωρες για να γίνει(λόγο πολλών γωνιών το f30)αλλά η δουλειά άψογη στην κυριολεξία αόρατη και μεμβράνη lummar Η καλύτερη από ποιότητα αντοχή κτλπ.η ίδια η lummar μου ζήτησε 300¤, ρώτησε και στην lummar,ρώτησε και κάποιον άλλον που κάνει τοποθέτηση να την παραγγείλει αυτός και σύγκρινε τιμή αλλά θυμήσου μόνο lummar.

NickM3CS
20-08-14, 16:01
Σωστά Ηλία δεν το πρόσεξα το θέμα. Φίλε Νίκο το πέρασα μεμβράνη μήνα αφού το αγόρασα. Το πήγα σε φίλο με μαγαζί που ασχολείται με το είδος, τιμή τελειωμένο 200,η δουλειά του όμως τέλεια, ντύθηκε όλο το μπροστινό τμήμα & τα φανάρια έκανε 5ωρες για να γίνει(λόγο πολλών γωνιών το f30)αλλά η δουλειά άψογη στην κυριολεξία αόρατη και μεμβράνη lummar Η καλύτερη από ποιότητα αντοχή κτλπ.η ίδια η lummar μου ζήτησε 300¤, ρώτησε και στην lummar,ρώτησε και κάποιον άλλον που κάνει τοποθέτηση να την παραγγείλει αυτός και σύγκρινε τιμή αλλά θυμήσου μόνο lummar.

ευχαριστω Βασίλη για την ενημερωση.... φανταζομαι η μεμβρανη ειναι προστατευτικη ειδικα για χτυπηματα απο πετρες, γραντζουνιες... και οχι οι αντιηλιακες μεμβρανες ... ! :original: γιατι νομιζω πως διαφέρουν αυτες οι μεμβρανες ειναι πιο ανθεκτικες ... θα κανω μια μικρη ερευνα και αν ειναι θα σου πω μηπως το παω στον φιλο σου να μου το παραγγειλει και να το "ντυσει"!! :thnx:

vasilisf30
20-08-14, 17:03
Η μεμβράνη είναι για αυτή και μόνο τη δουλειά όχι ααντηλιακή! !! Μου έκανε επίδειξη την κρατούσα τεντωμένη και αυτός την καρφωνε με κατσαβίδι και δεν τρυπουσε!!! Έμενε το καλούπι από το κατσαβίδι! !! Για τέτοια αντοχή και ποιότητα μιλάμε! !! Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη ,εσύ από Αθήνα;

NickM3CS
23-08-14, 17:30
Κανεις αλλος καποια πληροφορια για δοκιμασμενο μαγαζι για τις γραντζουνιες... Απο οτι εχω ακουσει τα PaintBull Και Chips&Away διαφερουν απο μαγαζι σε μαγαζι ... εχεις κανεις να προτεινει καποιο γυκεκριμενο μαγαζι που ειχε καλη εμπειρια? :original:

vasilisf30
01-09-14, 21:50
Τελικά τι έγινε nikos?την πέρασες τη μεμβράνη?

dionisisM3
01-09-14, 21:59
Νίκο για εμένα τοπική βαφή μην κανείς πουθενά . Εγώ μπορώ να πω επώνυμα ότι έκανα τοπική βαφή σε κατάστημα της αλυσίδας ******* στο Χαϊδάρι . Με αποτέλεσμα μετά από 3 μήνες το αμάξι να χρειάζεται βάψιμο ολικο όπως και έκανα . Μια γρατζουνιά στην δεξιά πόρτα , ένα λακακι στο αριστερό πίσω φτερό και σημάδια απο χαλίκακια στο καπό . Μου στοίχισε το αμάξι να μοιάζει τρικολορε με τρεξίματο Βερνίκιου , ύστερα από παράπονα προς αυτούς κατέβασμα με γυαλοχαρτο και μετά γυάλισα .... Οπότε μετά από 10 πλυσιματα τα σημεία που είχανε φάει γυαλοχαρτο εγειναν όλα θαμπά και ματ . Η βάψε ολόκληρο κομμάτι η άστο όπως είναι . .σχετικα με την μεμβράνη και εμένα θα με ενδιέφεραν πληροφορίες μιας και το σκέφτομαι και εγώ για εμπρός καπό και προφυλακτήρα στο δεύτερο αμάξι που με αυτό πλέον κάνω όλα τα ταξίδια

NickM3CS
02-09-14, 12:54
Νίκο για εμένα τοπική βαφή μην κανείς πουθενά . Εγώ μπορώ να πω επώνυμα ότι έκανα τοπική βαφή σε κατάστημα της αλυσίδας ******* στο Χαϊδάρι . Με αποτέλεσμα μετά από 3 μήνες το αμάξι να χρειάζεται βάψιμο ολικο όπως και έκανα . Μια γρατζουνιά στην δεξιά πόρτα , ένα λακακι στο αριστερό πίσω φτερό και σημάδια απο χαλίκακια στο καπό . Μου στοίχισε το αμάξι να μοιάζει τρικολορε με τρεξίματο Βερνίκιου , ύστερα από παράπονα προς αυτούς κατέβασμα με γυαλοχαρτο και μετά γυάλισα .... Οπότε μετά από 10 πλυσιματα τα σημεία που είχανε φάει γυαλοχαρτο εγειναν όλα θαμπά και ματ . Η βάψε ολόκληρο κομμάτι η άστο όπως είναι . .σχετικα με την μεμβράνη και εμένα θα με ενδιέφεραν πληροφορίες μιας και το σκέφτομαι και εγώ για εμπρός καπό και προφυλακτήρα στο δεύτερο αμάξι που με αυτό πλέον κάνω όλα τα ταξίδια
θα σου στειλω πληροφοριες για προστατευτικη μεβρανη που βρηκα και σκοπευω να βαλω με pm ... οσο για τις γραντζουνιες που λες ειναι λιγο απογοητευτικο αυτο που εγραψες.... δεν μπορει να μην υπαρχει καποια αξιοπιστη λυση ... κανεις αλλος εχει καποια πιο ευχαριστη εμπειρια? ελεγα να φτιαξω καποιες μικρες γραντζουνιες και μετα απο πανω να βαλω προστατευτικη μεμβρανη ..επειδη οι μικρες γραντουζιες ειναι στο καπω μπροστα και προφυλακτηρα ..κυριως απο πετραδακια ...

fanisk
02-09-14, 14:20

Γιατι μπηκαν αστερακια αφου ο Διονυσης δεν εχει θεμα, και αποδεδειγμενα του δημιουργησαν προβλημα?

dionisisM3
02-09-14, 16:46
Δεν έχω κανένα θέμα να φαίνεται η επωνυμία γιατί δεν έχω κάτι να φοβηθώ . Έχω δέκα φωτογραφίες ενώ έφτιαχνα το αμάξι μου μέσα στο συνεργείο τους έχω άλλες 10 μετά με την πρόχειρο δουλειά τους ..... Αλλά δεν έχω απόδειξη παροχής υπηρεσιών όσο και αν τους πίεσα να μου την δώσουν . Βέβαια δεν συνέχισα την πίεση γιατί σκέφτηκα πως είναι μια καλή δικαιολογία να τους ξεφτυλιζω παντού χωρίς να μου κάνει κανείς τίποτα ;-)

Ακόμα να πω πως μιλάω για το συγκεκριμένο κατάστημα της αλυσίδας . Δεν ξέρω τι γίνεται σε αλλά. Αλλά με αυτά που είδα εκεί ούτε με ενδιαφέρει να μάθω .

deepBLUE
02-09-14, 17:05
Δεν έχω κανένα θέμα να φαίνεται η επωνυμία γιατί δεν έχω κάτι να φοβηθώ . Έχω δέκα φωτογραφίες ενώ έφτιαχνα το αμάξι μου μέσα στο συνεργείο τους έχω άλλες 10 μετά με την πρόχειρο δουλειά τους ..... Αλλά δεν έχω απόδειξη παροχής υπηρεσιών όσο και αν τους πίεσα να μου την δώσουν . Βέβαια δεν συνέχισα την πίεση γιατί σκέφτηκα πως είναι μια καλή δικαιολογία να τους ξεφτυλιζω παντού χωρίς να μου κάνει κανείς τίποτα ;-)

Ακόμα να πω πως μιλάω για το συγκεκριμένο κατάστημα της αλυσίδας . Δεν ξέρω τι γίνεται σε αλλά. Αλλά με αυτά που είδα εκεί ούτε με ενδιαφέρει να μάθω .

Εφόσον στειλεις στο mail του admin τα πλήρη στοιχεία σου ώστε να είναι διαθέσιμα στη περίπτωση που μας ζητηθούν (μια και το bmwfans καμμία σχέση και συμμετοχή δεν έχει με τά καταγγελόμενα σου ) και μια και αναλαμβάνεις την ευθύνη των όσων μας περιγράφεις τότε μόνο μπορούμε να εμφανίσουμε τα στοιχεία της επιχείρησης .

Έχω μια απορεία ,τι εννοείς δεν εχεις οπόδειξη ;
Οταν τελειώσε η δουλειά και τους πλήρωσες δε σου έδωσαν απόδειξη ενω την ήθελες και ενώ τους πίεσες ;
Τι πλάτες έχουν και δε φοβήθηκαν την όποια καταγγελία ;

deepBLUE
02-09-14, 17:09
Γιατι μπηκαν αστερακια αφου ο Διονυσης δεν εχει θεμα, και αποδεδειγμενα του δημιουργησαν προβλημα?

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες Φάνη που πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να τηρούνται για ευνόητους λόγους .
Το bmwfans δεν εστερνίζεται και δε μπορεί να αναλαμβάνει την ευθύνη των όποιων καταγγελιών γίνονται κατα καιρούς .
Το μόνο που θέλουμε είναι να προστατεύσουμε το χώρο και τίποτα παραπάνω :)

dionisisM3
02-09-14, 17:31
Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχε πλάτες . Απλά αποτινάξει έμαθα έφυγε απότομα μαγαζί και το έκλεισε και ούτε διακοπή στην εφορία δεν έκανε . Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντας
Απλά αεριτζης

fanisk
02-09-14, 20:17
Υπάρχουν κάποιοι κανόνες Φάνη που πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να τηρούνται για ευνόητους λόγους .
Το bmwfans δεν εστερνίζεται και δε μπορεί να αναλαμβάνει την ευθύνη των όποιων καταγγελιών γίνονται κατα καιρούς .
Το μόνο που θέλουμε είναι να προστατεύσουμε το χώρο και τίποτα παραπάνω :)

Μα ετσι κι αλλιως οταν γραφεται καποιος συμφωνει στους κανονες και ορους που αναφερουν πως το forum δεν φερει ευθυνη για τα γραπτα των μελων.
Διονυση κακως δεν πηρες αποδειξη αφου τη ζητησες και δεν στην εδινε. Σε τετοιες περιπτωσεις καλεις ΣΔΟΕ, ΙΚΑ (γιατι ουτε εκει θα ειναι σωστος, σιγουρα) και 2 φιλους να τον γλεντησετε ολοι μαζι.

dionisisM3
02-09-14, 21:53
Μα ετσι κι αλλιως οταν γραφεται καποιος συμφωνει στους κανονες και ορους που αναφερουν πως το forum δεν φερει ευθυνη για τα γραπτα των μελων.
Διονυση κακως δεν πηρες αποδειξη αφου τη ζητησες και δεν στην εδινε. Σε τετοιες περιπτωσεις καλεις ΣΔΟΕ, ΙΚΑ (γιατι ουτε εκει θα ειναι σωστος, σιγουρα) και 2 φιλους να τον γλεντησετε ολοι μαζι.

Φανή δεν χρειάζεται . Το γλεντάω αποτρέποντας κόσμο να παει στον συγκεκριμένο . Ήδη επειδή ήμουν πολλά χρόνια σε αυτή την περιοχή έχω αποτρέψει πάνω απο 10 άτομα να πανε σε αυτόν . Μάλιστα ένας φίλος με ένα Evo . Όταν του είπα τι και πως είχε ήδη αφήσει το αμάξι του εκεί πριν 3 ώρες και πήγαμε μαζί και το πήραμε και το πήγαμε αλλού . Πιστεύω δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω να κανείς σε έναν επαγγελματία απο τον δυσφήμιζεις .... Μάλλον να λες παντού την αλήθεια για αυτόν