Επιστροφή στο Forum : Βρηκε κατω λογω χαμηλωματος
Tsakirakos
15-08-14, 22:54
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα στους εορταζοντες!
Λοιπον... Ως γνωστον εχω ενα 46αρι τετραθυρο το οποιο το εχω χαμηλωσει 3,5εκ. Σημερα πηγαινοντας να βγω απο ενα στενο, ειχε σαμαρακι και ακουω θορυβο.... Οχι κατι το τραγικο! Το ενιωσα οτι βρηκε πισω δεξια. Πηγαινοντας αργοτερα να αφησω κατι στο πισω καθισμα, βλεπω το πατακι πισω απο τον συνοδηγο λιγο καμπυλωμενο. Ειχε κανει εξογκωμα (φουσκωμα) ολο το δαπεδο. Κατα 99% ειναι απο το χτυπημα... Εριξα μια ματια απο κατω και φαινεται να ειναι λιγο χτυπημενο το δαπεδο προς τα πανω. Ειναι λογικο αυτο; Διορθωνεται ευκολα; Επηρρεαζει τιποτα αυτο;
Σας ευχαριστω!
Έσκυψες να δεις από κατω απο τ'αμάξι;
αν το σηκώσεις στη ράμπα, θα δεις καλύτερα: κάντο να είσαι σίγουρος
Tsakirakos
15-08-14, 23:41
Ειμαι διακοπες τωρα... Δυσκολο
Μάλιστα... σε κανένα βενζινάδικο;
Ή αλλιώς βάλε το αμαξι έτσι, ώστε να εχει χώρο για να σκύψεις πιο ανετα και να δεις μόνος σου
Στεφανε αφου εισαι διακοπες μη βαλεις γρυλλο για να δεις απο κατω. Εχουν γινει πολλα ατυχηματα με κλασμενους γρυλλους και νεκρους ιδιοκτητες ! Πηγαινε σε κανα βενζιναδικο αν βρεις αναβατοριο.
Αμα απο κατω δεν εχει καποια χοντρη ζημια, χτυπα το να ερθει στα ισα του το πατωμα κατω απο το πατακι και αστο ετσι.
Βγάλε το πατακι και χτύπησε το με μια ματσιολα η με έναν τακο με βαριοπουλα και θα έρθει... Δεν έχει κάτι από κάτω.
Εμένα ειχε γίνει ακριβώς το ιδιο,ομως απο ανυψωτικο σε βενζινάδικο, η λύση;
Με ένα τάκο (ξύλινο) και ένα σφυρί (μικρή βαριοπούλα ) σε δυο λεπτά το "έφεραν" ίσια.
Και μιας και λεμε για γρυλλους, ψαξτε στα αμερικανικα bmw forum εναν τυπο με αρκετα DIY που τελικα τον ελιωσε το αμαξι του. Καμια εμπιστοσυνη ουτε στα τριποδα του εμποριου (πολλα εχουν ανοιξει). Βαλτε ζαντολαστιχα αν ειναι να μπειτε απο κατω αλλιως δωστε 5-10¤ στο τοπικο βουλκανιζατερ.
επειδη και εγω το εχω χαμηλωσει και μ εχει βρει πολλες φορες μ φαινεται υπερβολικο να εγινε κατι τετοιο.....μονο βιαιο χτυπημα για εμενα δικαιολογει να στραβωσε τοσο πολυ
Και μιας και λεμε για γρυλλους, ψαξτε στα αμερικανικα bmw forum εναν τυπο με αρκετα DIY που τελικα τον ελιωσε το αμαξι του. Καμια εμπιστοσυνη ουτε στα τριποδα του εμποριου (πολλα εχουν ανοιξει). Βαλτε ζαντολαστιχα αν ειναι να μπειτε απο κατω αλλιως δωστε 5-10¤ στο τοπικο βουλκανιζατερ.
Οι γρύλοι που έχουν τα αυτοκίνητα σαφώς και δεν είναι για να μπεις από κάτω. Όταν πρόκειται να μπεις κάτω από το αμάξι και δεν έχεις ανυψωτικό μηχάνημα τότε το τακάρεις
τα περισσοτερα τριποδα του εμποριου, δεν ειναι να τα εμπιστευτεις. Προσωπικα εχω φτιαξει δικα μου βαρεως τυπου . Να ναι καλα οι οικοδομικες βιδες και η αργκον.
οσο για τη λακουβα , μην προσπαθησεις να την ισιωσεις με βαριοπουλα και κτυπηματα. Το μονο που θα καταφερεις ειναι ειναι να γεμισεις μικρες λακουβες με αντιθετη φορα.
προσπαθησε να φτιαξεις μια σταθερη βαση μεσα στην καμπινα και με ενα μικρο γρυλλο και τακο να κατεβασεις την λακουβα σταθερα και ομορφα.
τα περισσοτερα τριποδα του εμποριου, δεν ειναι να τα εμπιστευτεις. Προσωπικα εχω φτιαξει δικα μου βαρεως τυπου . Να ναι καλα οι οικοδομικες βιδες και η αργκον.
οσο για τη λακουβα , μην προσπαθησεις να την ισιωσεις με βαριοπουλα και κτυπηματα. Το μονο που θα καταφερεις ειναι ειναι να γεμισεις μικρες λακουβες με αντιθετη φορα.
προσπαθησε να φτιαξεις μια σταθερη βαση μεσα στην καμπινα και με ενα μικρο γρυλλο και τακο να κατεβασεις την λακουβα σταθερα και ομορφα.
:cheers: