Επιστροφή στο Forum : πρατήριο diesel
Ήθελα να ξέρω αν γνωρίζετε για καλό πρατήριο καυσίμων για diesel για το ALPINA D3 που έχω στις περιοχές κατά σειρά προτιμήσεως
Χολαργός-Παπάγου, Αγία-Παρασκευή
Χαλάνδρι, Νέο Ψυχικό
Μαρούσι, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία
Ευχαριστώ πολύ!:original:
Άντε και καλά μπάνια σε όσους εγκατέλειψαν το "κλεινόν άστυ" :cheers:
Στην Αναστασεως στο τελος λιγο πριν το φαναρι με Μεσογειων.
Επίσης η ΕΚΟ Μεσογείων 203 στο υψος νεου ψυχικού, με κατευθυνση Αθηνα- λιγο μετά το Υπ Εθν Αμυνας και πριν την συμβολή με Κατεχακη.
Σε αυτα τα 2 βαζω μονο (κυριως στο 1ο) και δεν ειχα ποτε προβλημα
Τέλεια. thumb Με την πρώτη ανάγκη στην Αθήνα, εκεί θα πάω για πετρέλαιο
Επειδη στην Ελλαδα το βιοντιζελ μεσα στο ντιζελ ειναι σε λιγο μεγαλυτερο βαθμο,βαζε παντα μυκητοκτονο μεσα στο ρεζερβουαρ,πριν το γεμισμα.
Για ποιτητα προτιμησε το v power της shel.Δοκιμασμενο, σε αποδοση και χλμ.
Αυτο που δεν θα ξεχνας στο τονιζω...Μυκητοκτονο.
V power diesel (shell) κ μονο αυτη !!
Μάλιστα μια φορα την εβδομάδα την εχει προσφορά στην τιμη της απλής , συνήθως Πέμπτη τον τελευταίο καιρο ειναι η προσφορά !!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :original:
V power diesel (shell) κ μονο αυτη !!
Μάλιστα μια φορα την εβδομάδα την εχει προσφορά στην τιμη της απλής , συνήθως Πέμπτη τον τελευταίο καιρο ειναι η προσφορά !!
Σε όλα τα πρατήρια SHELL? Μόνο Αθήνα ή σε όλη την Ελλάδα;
Σε όλα τα shell που ανήκουν στην coral gas (δηλ το 99%) κ σε όλη την ελλαδα..!!!
H bmw δεν επιτρέπει πρόσθετα στο Diesel
H bmw δεν επιτρέπει πρόσθετα στο Diesel
στην ιδια την BMW πουλανε δικα τους (original της BMW) επιπροσθετα κ για βενζινη κ για diesel εχω παρει αρκετες φορες για εμενα που εχω diesel
Αυτό καλό φαίνεται. Αραγε θα κάνει και για το D3, το οποίο λέω χωρίς παρεξήγηση πως είναι ένα "καρδαμωμένο" 320d?
Πόσο κοστίζει το πρόσθετο αυτό για το diesel Alex? Μήπως έχεις τον κωδικό του part? Ευχαριστώ
Έχω ακούσει ότι 1 ευρώ βενζίνη σε γεμάτο ρεζερβουάρ κάθε 15000 χλμ πρέπει να μπαίνει στα diesel ισχύει;
Bazil Van Sinner
12-08-14, 16:51
NΑι ισχύει,επίσης ένα τσα'ι' φασκόμηλο κάθε δευτερα πρωί για να του πάει η βδομάδα καλά:facepalm:
Αυτό καλό φαίνεται. Αραγε θα κάνει και για το D3, το οποίο λέω χωρίς παρεξήγηση πως είναι ένα "καρδαμωμένο" 320d?
Πόσο κοστίζει το πρόσθετο αυτό για το diesel Alex? Μήπως έχεις τον κωδικό του part? Ευχαριστώ
Σιγουρα θα κανει κ για τον αλπινο κ κανει για όλα τα diesel , αυτα υπαρχουν στο εμπόριο πολυ καιρο απλα η BMW εχει κανένα χρόνο που τα εχει βγάλει .
Δεν ξέρω για part number, αλλα αν περάσεις απο οποιαδήποτε αντιπροσωπεια μπορεις να το βρεις κ να το αγοραςεις , 15-20 ευρω εχει το μπουκαλάκι κ με 4 τέτοια τον χρόνο εαν τα βάζεις μια φορα στις δυο που βάζεις πετρέλαιο σου καθαρίζει τον κινητήρα απο όλη την γλίτσα που πιάνει ( εμένα ο μηχανικός μου, μου έδειξε κ βιντεακι που είχε απο την BMW για το ποσο πολυ καθαρίζει τον κινητήρα)
Για του μύκητες κ το βιοντίζελ εχω ένα υγρο που βάζεις ανα γέμισμα μια μικρη ποσότητα με δοσομετρητη ειναι το μπουκαλάκι αλλα το βάζω οταν το θυμηθώ κ οταν δεν βαριέμαι (δεν το εχω στο αμάξι ούτε καν στο "πορτ παγκαζ" γιατι βρωμοκοπαει, γιαυτο βάζω απο τότε που εχω το X1 με παρα πολυ λίγες εξαιρέσεις μονο v power diesel!!
Έχω ακούσει ότι 1 ευρώ βενζίνη σε γεμάτο ρεζερβουάρ κάθε 15000 χλμ πρέπει να μπαίνει στα diesel ισχύει;
αυτο ισως ίσχυε για τα παλια τα diesel για τα καινουρια δεν νομίζω να ισχύει κατι τέτοιο, βασικά δεν το εχω ακούσει κιόλας, αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μας πει!!
NΑι ισχύει,επίσης ένα τσα'ι' φασκόμηλο κάθε δευτερα πρωί για να του πάει η βδομάδα καλά:facepalm:
Γελάς ε???
Ρώτα έναν νταλικέρη ...
Εσυ έπρεπε να ξέρεις που έχεις diesel.
Αυριο 13/8 εχει την προσφορά με την v power diesel στην τιμη της απλής στην shell
(Μου στέλνουν μηνυμα παντα μια μερα πριν :) )
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.
Κατηγορηματικα οχι τετοιου ειδους αλχημειες.
Για να μην μακρηγορησω, η βενζινη καταστρεφει τα κετανια.
Το μονο που κανουμε στα τρομπατα ,ειναι να γεμιζουμε τα νεα φιλτρα πετρελαιου με 10αρι λαδι .Ειναι το μονο που κανει καλο σε τρομπα μπεκ.
Και παντα μα παντα παιδια μυκητοκτονο.
Γελάς ε???
Ρώτα έναν νταλικέρη ...
Εσυ έπρεπε να ξέρεις που έχεις diesel.
Τα λεω ο φουκαρας αλλα δεν με ακουτε.
Αυριο 13/8 εχει την προσφορά με την v power diesel στην τιμη της απλής στην shell
(Μου στέλνουν μηνυμα παντα μια μερα πριν :) )
Και κάθε Τρίτη να προσθέσω την 97αρα v power στην τιμή της απλής.
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.
Κατηγορηματικα οχι τετοιου ειδους αλχημειες.
Για να μην μακρηγορησω, η βενζινη καταστρεφει τα κετανια.
Το μονο που κανουμε στα τρομπατα ,ειναι να γεμιζουμε τα νεα φιλτρα πετρελαιου με 10αρι λαδι .Ειναι το μονο που κανει καλο σε τρομπα μπεκ.
Και παντα μα παντα παιδια μυκητοκτονο.
Τι είναι το μυκητοκτονο Βασίλη;
Αυτοκίνητο πήραν η κήπο;
Μark e92.. Επειδη το ντιζελ πλέον δεν ειναι καθαρό ντιζελ , αναμιγνυεται με βιοντιζελ σε ποσοστο που ξεκινησε απο 2,5% και εφθασε πλεον το 7%.Σαν φυσικο προϊόν το βιοντιζελ περιεχει μυκητες που φραζουν τα φιλτρα, την γραμμη τροφοδοσιας, τα μπεκ και αρκετες φορες την τρομπα.
Ποσοστο αρκετα μεγαλο σε αναμιξη εγινε το 2011 αν δεν κανω λαθος. Τοτε αγοραζαμε μικροτερες ποσοτητες ντιζελ.Οι Ελληνικες πετρελαικες εβαζαν μεγαλυτερα ποσοστα βιοντιζελ στο ντιζελ.Θυμαμαι τοτε βουλωναν τα φιλτρα στον τρακτορα και δεν ανεβαζε πανω απο 1200 στροφες.Ειχα φθασει να εχω 2 φιλτρα ρεζερβα.
Οταν βουλωνε σηκωνα καμπινα και αλαζα φιλτρο στην ακρη του δρομου.
Βουλωνε τουλαχιστον μια φορα στις 3 μερες.
Οσοι ξερουν απο 144 scania γνωριζουν το παλουκι του σηκωματος καμπινας και της εξαερωσης.
Μετα απο 1 μηνα περιπου βουλωσε η γραμμη τροφοδοσιας και τα 8 μπεκ.Εκει να δεις γλεντια.
Στο manual της χ3 f25 αναφέρεται ...δεν επιτρέπονται πρόσθετα ....
Στο manual της χ3 f25 αναφέρεται ...δεν επιτρέπονται πρόσθετα ....
σε ολα ετσι λεει , κανε μια ερωτηση την επομενη φορα που θα πας στην αντιπροσωπεια για τα προσθετα που πουλαει η ιδια η BMW κ πες μας τι σου ειπανthumbthumb